NederlandReview

  Ervaringen Corendon

  Cor en Don klinkt u vast wel bekend in de oren. De twee mannen van de reclames van Corendon. Een vliegtuigmaatschappij die uw vakantie helemaal op maat maakt naar aanleiding van uw wensen en behoeften! Bent u opzoek naar een fijne vakantie, maar weet u nog niet waar u moet boeken. Door middel van NederlandReview kunt u recensies van andere klanten lezen, zodat u weet waar u mee te maken krijgt als u boekt bij Corendon en ook hun onderdeel Maris Life.

  Over Corendon

  Corendon is een vliegtuigmaatschappij die zorgt dat uw vakantie helemaal aan uw eisen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een goedkope vakantie naar de zon of toch liever een verre reis, het kan allemaal bij Corendon, en ook uid. Wordt het Bulgarije, Curacao, Cyprus, Dubai, Egypte, Gambia, Griekenland, Macedonië, Marokko, Portugal, Spanje, Tunesië of toch Turkije? Zelfs als u niet ver van tevoren wilt boeken, zijn er ook scherp geprijsde last minute vakanties. Er is voor ieder wat wils. Jongeren kunnen, in samenwerking met GoFun, helemaal los gaan tijdens een jongerenvakantie. Wilt u toch liever iets rustiger aan doen en bent u een grote golfliefhebber? Corendon biedt ook Golfvakanties aan in verschillende landen en hotels!

  Grappige stewarders..en iedereen lacht mee!

  Diensten van Corendon

  Zoals al eerder is vermeld, verzorgt Corendon een vakantie wat helemaal voldoet aan uw wensen. Op de site kunt u zelf aanvinken wat voor vakantie u wilt, waar u heen wilt, hoelang u wilt blijven en in wat voor hotel u wilt verblijven. U kunt uiteraard uw keuze nog specifieker maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor een ultra-all inclusive vakantie, een hotel dichtbij het strand of een kindvriendelijk hotel. Corendon zorgt voor scherp geprijsde reizen en zorgt voor een snel en duidelijk overzicht van het aanbod voor uw reis.

  Als u vragen heeft staat er op de site van Corendon een uitgebreid aantal veel-gestelde vragen staan, gecategoriseerd in verschillende kopjes. Dit is erg overzichtelijk en zo kunt u gelijk zien waar uw vraag onder valt. Staat uw vraag er niet tussen, is de klantenservice zowel doordeweeks als in het weekend te bereiken via de telefoon.

  Klachten

  Klachten bij Corendon kunnen worden gemeld door per mail een motivatiebrief met de klacht op te sturen. Tijdens de vakantie moet u contact opnemen met uw reisleider of met Corendon in Nederland als uw reisleider niet aanwezig is. Een klein addertje onder het gras is dat er tijdens de vakantie een melding van de klacht moet zijn gemaakt, anders kan bij thuiskomst de klacht niet in behandeling worden genomen. Corendon geeft verder niet aan waar u terecht kunt met een klacht over de service van de medewerkers. Wij van NederlandReview hebben geen ervaring met Corendon en hebben daarom uw mening hard nodig. Laat weten aan uw mede-inwoners wat uw ervaringen met Corendon zijn! Hoe zijn uw vlucht en vakantie u bevallen? Hoe bent u behandeld tijdens de medewerkers voor, tijdens en eventueel na uw vakantie? Schrijf nu uw review!

  Corendon airlines of een hotel geboekt met deze touroperator? Schrijf dan een review. Voor iedereen die nog op vakantie wil, lees hier de ervaringen!

  Corendon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

  5,6
  36% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,6

  Service

  5,6

  Prijs

  5,8

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Vlieg/Hotel

  NIET MET CORENDON GAAN! Mijn vriend en ik zouden een week extra blijven. Hier hebben wij met de reisleider contact over gehad. Wij moesten toen 1355 euro bijbetalen voor het verblijf en een (eventuele) vlucht. De vlucht was namelijk vol, als er plaatsen zouden vrijkomen, mochten wij mee vliegen. Dit zou de reisleider in de gaten houden. Ik heb toen gevraagd of daar nog extra kosten bij zouden komen. Zijn antwoord was 'Nee, jij pint 1355 euro'. Hij rekende dat om naar Turkse Lira en toen ik op mijn bankrekening keek was er ineens 1390 euro af. Dus 35 euro te veel. Toen ik vroeg of ik dat terug mocht, kon dat niet. Ik heb toen contact opgenomen met jullie klantenservice en er kon niks aan gedaan worden. Ik was namelijk hier, en jullie in Nederland. Beetje een rare reden om daarom niks voor ons op te kunnen lossen. Ik heb namelijk nog het WhatsApp gesprek waarop afspraken staan met de reisleiding en de bonnetjes van wat moest betalen en wat er daadwerkelijk betaald is. Daarop zie je duidelijk dat er 35 euro te veel betaald was. Maar jullie konden 'helaas' niks doen. Ik heb zelfs nog het telefoon nummer van de reisleider gegeven, maar hier wilden jullie niet op in gaan. Ik moest maar een klacht indienen en dan werd er binnen 3 weken gekeken of ik het geld terug zou krijgen of niet. Naja, helaas niks aan te doen. Vervolgens krijg ik vandaag een bericht dat er 2 plaatsen zijn vrijgekomen op de vlucht. Heel fijn toch? Maar hiervoor moeten wij wel even 195 euro per persoon bijbetalen. Wij schrokken hier van want dit is uiteraard niet afgesproken. Wij hebben een hele week gewacht op of er nog plaatsen vrij zouden komen. Hier is de reisleiding zich van bewust. Waarom zouden wij wachten op een vlucht waar we dan uiteindelijk nog steeds voor zouden moeten betalen? Dan hadden we een week geleden ook een eigen vlucht kunnen boeken. Voor de tweede keer komt er ongevraagd geld bij, wat een top reisleider. Wij zijn niet van plan dit te betalen dus hebben we weer contact met Corendon klantenservice opgenomen. En je raad het al 'Wij kunnen helaas niks doen. Want wij zijn hier in Nederland en jullie daar. Los het maar op met je reisleider'. Wat een slechte klantenservice zeg. Hoe moeilijk is het om 2 mensen een plaats te geven op de beloofde vlucht? Ik weet wel zeker dat Corendon dat kan doen vanuit Nederland. Maar helaas wilt niemand ons gewoon helpen. Echt super slecht en we zitten met erg veel stress nu deze laatste dag. We hebben niet eens meer de tijd om te genieten van deze laatste paar uurtjes. Echt ontzettend slecht en ik zal nooit meer met Corendon reizen. Mijn familie en vrienden ook niet. En ik hoop dat iedereen die dit leest er ook twee keer over na denkt om via Corendon te boeken.

  Door: mara 13-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Familievakantie side

  Topvakantie in Voyage Sorgun!! Maar.... Corendon flikt het gewoon om ipv vertrek 03.00 in de nacht om te boeken naar 16.30 in de middag met Transavia. Speciaal naar deze tijd gezocht is ook duurder!! Gewoon hele dag vakantie weg, commentaar Corendon : staat in de voorwaarden. Niks geen tegemoetkoming, te bizar voor woorden deze minachting voor je klanten. Zal hier van mijn leven geen € meer brengen. Zo'n commercieel bedrijf en zo weinig empathie, dat kost veel klanten, kun je toch beter een gebaar maken naar je klanten of snap ik het nou gewoon niet??

  Door: Arnold Hogemann02-06-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Dag vakantie

  Had in oktober geboekt voor 10 mei maar vier dagen voor mijn vakantie een bericht dat het niet doorgaat wegens verbouwing daar werd niks over gezecht toen ik boekte ze hadden een alternatief wat niet was wat ik wou dus vroeg ik kan ik dan niet een week later er naar toe ja dat kon maar ik kreeg geen vroegboekkorting meer dus moest 450 euro bij betalen daar het niet hun schuld was maar de agente in Spanje maar ik heb bij hun geboekt en niet anders en vriendelijk waren ze ook niet het leek wel of ik een fout had gemaakt door de aangeboden reis te weigeren maar ze hebben gewoon maling aan hun klanten dus dag vakantie

  Door: Glinthuis09-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Corendon waardeloos, hotel prima

  Koffers zoekt gemaakt door hen. We zaten drie dagen zonder. Claimen moet bij verzekering, vergoeden van een deel van de reissom doen ze niet. Als alles goed gaat, heb je er een goedkope reis aan. Als het misgaat, ben je bij Corendon de xxx. Ze verstoppen zich achter allerlei kleine lettertjes. ZIj draaien er nooit voor op. Ze goochelen met reistijden en tussenlandingen. Denk goed na voor je met Corendon vliegt. Goedkoop is vaak duurkoop.

  Door: Diederik05-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Misleidende vlucht tijden

  Je boek met vertrektijd 5.05 2da gen daarna veranderd naar 14.30 paar d as ten voor vertrek 18.30 en op Schiphol 2 uur vertraging.
  Dus 15 uur later weg vakantie dag.

  Door: H Lammers24-09-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Nooit meer corendon

  eenwoordige omschijving = oplichters of prutsers of incompetent kies maar.

  Door: bos26-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Familiereis met Corendon

  Met het hele gezin een familiereis geboekt met Corendon.
  Ik moet zeggen het was best een uitzoekwerk op de website van Corendon. Vooral omdat er zoveel keuze was en ook als je de bestemming al hebt gekozen valt er nog heel wat te kiezen. Maar dat is ook alleen maar leuk want zo kun je nog meer naar eigen wens en smaak invullen.

  Vorige maand zijn we dan op de vakantie geweest en we hebben het goed gehad.
  Het hotel was zoals beloofd, gewoon prima wel. Niet enorm luxe en er was geen dagelijkse schoonmaak, maar dat was ok. Het was een goede vakantie. Het was bij Madeira (Portugal).

  Ook met het heen en weer vliegen ging alles goed. We hadden wel een beetje vertraging maar toch kwamen we ongeveer net zo laat aan als dat de planning was. We zijn naar ons hotel gebracht en opgehaald en dat was best druk en spannend maar het ging allemaal goed.  Door: K.vH10-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Heerlijk vakantie gehad met Corendon

  Onlangs samen met mijn vrouw naar de Turkse zon gweest. Wat is het daar heerlijk vertoeven zeg, terwijl het weer hier zo guur was. Wij zijn daar echt helemaal tot rust gekomen. Corendon heeft ons goed begeleid en ons een onvergetenlijke vakantie bezorgt.

  Door: Jacques B09-03-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  week Curaçao 500 euro?

  Ze adverteren met dikke banners waarop staat dat je naar Curaçao kan voor zon 500 euro voor een week, maar als je dan verder klikt, dan is het veel duurder. Die prijs geldt kennelijk alleen voor het meest cheap hotel ever en dan kun je alleen nog op 12 november vertrekken. Nogal misleidend, Cor en Don!

  Door: Anissa12-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Oplichters

  Corendon= Oplichters. Ze publiceren niet de beoordelingen van iedereen. Bijvoorbeeld, die van ons niet en van andere 3 kennissen van ons. Wij hebben natuurlijk laag gescord i.v.m. onze slechte vacantie. Wij hebben voor een 5* ultra all in betaald maar het hotel, verdient niet eens 4*. Personeel slecht,eten slecht,service slecht. Enige plus punt waren de kamers en de zwembaden. Ik heb over Siam Elegance.

  Door: Ionut19-09-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Last-minute is de moeite waard!

  Ik heb vorig jaar een last-minute naar Curacao geboekt met corendon. Nergens had ik dit goedkoper kunnen doen dan hier. (en geloof me, ik heb gezocht!) Jammer dat het maar een weekje was dus de vliegreis is wel wat lang voor een week maar op zich prima te doen als je er even op uit wil. Heerlijk gegeten, en alles zo goedkoop dat ik ook maar besloten had een paar keer "buiten de deur" te eten zodat je wat afwisseling hebt. Mooi weer, goed zwembad en ik ging weer helemaal uitgerust naar huis!

  Door: Vincent20-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Goede prijs, goede reis

  Prima prijs voor mijn reis. Geen vertraging, geen problemen, gewoon zoals het hoort. Ik ben tevreden met corendon!

  Door: Davy H.20-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Gelukkig net niet gedaan

  Ik snapte er niet zoveel van. Om een reis uit te zoeken was zeer overzichtelijk maar daarna is het boekingsprocess niet zo duidelijk. Vooral de beschikbare data is een ramp. Chatten kan ook niet in het weekend. Dus ik ben toen naar Sawadee reizen gegaan waar ik dus dezelfde reis heb geboekt. En de prijs was daar 100 euro goedkoper dus ben blij dat ik dat gedaan heb.

  Door: Abdiaziz de Leeuw12-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Best wel ok eigenlijk

  We zijn dit turkije / bodrum geweest van 6 t/m 18 juni. Een viersterren hotel all-inclusive. Je hoort veel mensen altijd klagen over het eten (of als je de smaakpolitie ziet verwacht je het ergste). Maar het was eigenlijk wel prima. Niet hoogstaand ofzo maar gewoon ok. Het was wel wat druk bij het buffet maar dan weet je in ieder geval dat alles telkens snel ververst wordt en niet al lang ligt en koud of warm wordt. Dus prima vakantie gehad zo.

  Door: Arnolda Smallegange10-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Corendon

  Uw beoordeling