NederlandReview

    Ervaringen Corendon

    Cor en Don klinkt u vast wel bekend in de oren. De twee mannen van de reclames van Corendon. Een vliegtuigmaatschappij die uw vakantie helemaal op maat maakt naar aanleiding van uw wensen en behoeften! Bent u opzoek naar een fijne vakantie, maar weet u nog niet waar u moet boeken. Door middel van NederlandReview kunt u recensies van andere klanten lezen, zodat u weet waar u mee te maken krijgt als u boekt bij Corendon en ook hun onderdeel Maris Life.

    Over Corendon

    Corendon is een vliegtuigmaatschappij, opgericht in het jaar 2000, die wil dat uw vakantie helemaal aan uw eisen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een goedkope vakantie naar de zon of toch liever een verre reis, het kan allemaal bij Corendon. Wordt het Bulgarije, Curacao, Cyprus, Dubai, Egypte, Gambia, Griekenland, Macedonië, Marokko, Portugal, Spanje, Tunesië of toch Turkije? Zelfs als u niet ver van tevoren wilt boeken, zijn er ook scherp geprijsde last minute vakanties. Er is voor ieder wat wils. Jongeren kunnen, in samenwerking met GoFun, helemaal los gaan tijdens een jongerenvakantie. Wilt u toch liever iets rustiger aan doen en bent u een grote golfliefhebber? Corendon biedt ook Golfvakanties aan in verschillende landen en hotels!

    Grappige stewarders... en iedereen lacht mee!

    Bestemmingen van Corendon

    Corendon is op 3 juni 2019 overgenomen door Sunweb. Corendon begon als Turkijespecialist in de reisbranche en biedt inmiddels naast reizen naar Turkije reizen aan naar Noord-Cyprus, Bulgarije, Griekenland, Tunesië, Gambia, Spanje, Egypte, Portugal, Italië, Marokko, Indonesië, Noord-Macedonië, Curaçao, Bonaire, Aruba, Sri Lanka, Brazilië, Verenigde Arabische Emiraten en Thailand.


    Corendon Hotels & Resorts

    Corendon Hotels & Resorts is gestart in 2014 en verzorgt de reizen vrijwel uitsluitend in combinatie met een vliegticket. De Hotels en Resorts behoren niet uitsluitend toe aan Corendon echter onderhoud Corendon wel haar eigen vliegtuigenvloot. De vakanties die Corendon aanbied bestaan vaak uit vakanties van 1 tot 14 dagen al zijn de gemiddelde reizen 8 a 9 dagen. De vakanties welke Corendon aanbied zijn vrijwel uitsluitend zon vakanties, na de naam ziet men daarom ook een geel/orange 'zon' terug in het logo. Rondreizen, stedentrips en cruises zijn ook in het assortiment te vinden naast de resort vakanties. De vakanties zijn meestal inclusief een all-inclusief verblijf echter in sommige gevallen is dit niet aan de orde. De cruises vinden over het algemeen plaats in Turkije en Egypte (Nijl cruises). De vliegtuigenvloot van Corendon bestaat uit: Corendon Airlines, Corendon Airlines Europe en Corendon Dutch Airlines. In de vliegtuigenvloot bevinden zich ook enkele Boeings 737 MAX 8 toestellen welke momenteel niet kunnen vliegen in verband met de zeer ernstige veiligheidsgebreken welke aan het licht kwamen na twee vliegtuigongelukken in zeer korte tijd met Lion Air-vlucht 610 en Ethiopian Airlines-vlucht 302.

    Diensten van Corendon

    Zoals al eerder is vermeld, verzorgt Corendon een vakantie wat helemaal voldoet aan uw wensen. Op de site kunt u zelf aanvinken wat voor vakantie u wilt, waar u heen wilt, hoelang u wilt blijven en in wat voor hotel u wilt verblijven. U kunt uiteraard uw keuze nog specifieker maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor een ultra-all inclusive vakantie, een hotel dichtbij het strand of een kindvriendelijk hotel. Corendon zorgt voor scherp geprijsde reizen en zorgt voor een snel en duidelijk overzicht van het aanbod voor uw reis.

    Als u vragen heeft staat er op de site van Corendon een uitgebreid aantal veel-gestelde vragen staan, gecategoriseerd in verschillende kopjes. Dit is erg overzichtelijk en zo kunt u gelijk zien waar uw vraag onder valt. Staat uw vraag er niet tussen, is de klantenservice zowel doordeweeks als in het weekend te bereiken via de telefoon.

    Klachten

    Klachten bij Corendon kunnen worden gemeld door per mail een motivatiebrief met de klacht op te sturen. Tijdens de vakantie moet u contact opnemen met uw reisleider of met Corendon in Nederland als uw reisleider niet aanwezig is. Een klein addertje onder het gras is dat er tijdens de vakantie een melding van de klacht moet zijn gemaakt, anders kan bij thuiskomst de klacht niet in behandeling worden genomen. Corendon geeft verder niet aan waar u terecht kunt met een klacht over de service van de medewerkers. Wij van NederlandReview hebben geen ervaring met Corendon en hebben daarom uw mening hard nodig. Laat weten aan uw mede-inwoners wat uw ervaringen met Corendon zijn! Hoe zijn uw vlucht en vakantie u bevallen? Hoe bent u behandeld tijdens de medewerkers voor, tijdens en eventueel na uw vakantie? Schrijf nu uw review!

    Reviews, beoordelingen en ervaringen

    Bent u zelf met Corendon op vakantie geweest, met Corendon gevlogen, een cruise gemaakt of heeft u op een andere manier een ervaring met Corendon, deel uw ervaring dan in de vorm van een review. Uw ervaring en review help andere bij het vinden van de juiste aanbieder. Hartelijk dank voor uw review!

    Corendon airlines of een hotel geboekt met deze touroperator? Schrijf dan een review. Voor iedereen die nog op vakantie wil, lees hier de ervaringen!

    Corendon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

    4.8
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    4.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Familiereis met Corendon

    Met het hele gezin een familiereis geboekt met Corendon.
    Ik moet zeggen het was best een uitzoekwerk op de website van Corendon. Vooral omdat er zoveel keuze was en ook als je de bestemming al hebt gekozen valt er nog heel wat te kiezen. Maar dat is ook alleen maar leuk want zo kun je nog meer naar eigen wens en smaak invullen.

    Vorige maand zijn we dan op de vakantie geweest en we hebben het goed gehad.
    Het hotel was zoals beloofd, gewoon prima wel. Niet enorm luxe en er was geen dagelijkse schoonmaak, maar dat was ok. Het was een goede vakantie. Het was bij Madeira (Portugal).

    Ook met het heen en weer vliegen ging alles goed. We hadden wel een beetje vertraging maar toch kwamen we ongeveer net zo laat aan als dat de planning was. We zijn naar ons hotel gebracht en opgehaald en dat was best druk en spannend maar het ging allemaal goed.



    Door: K.vH 10-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Last-minute is de moeite waard!

    Ik heb vorig jaar een last-minute naar Curacao geboekt met corendon. Nergens had ik dit goedkoper kunnen doen dan hier. (en geloof me, ik heb gezocht!) Jammer dat het maar een weekje was dus de vliegreis is wel wat lang voor een week maar op zich prima te doen als je er even op uit wil. Heerlijk gegeten, en alles zo goedkoop dat ik ook maar besloten had een paar keer "buiten de deur" te eten zodat je wat afwisseling hebt. Mooi weer, goed zwembad en ik ging weer helemaal uitgerust naar huis!

    Door: Vincent 20-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Best wel ok eigenlijk

    We zijn dit turkije / bodrum geweest van 6 t/m 18 juni. Een viersterren hotel all-inclusive. Je hoort veel mensen altijd klagen over het eten (of als je de smaakpolitie ziet verwacht je het ergste). Maar het was eigenlijk wel prima. Niet hoogstaand ofzo maar gewoon ok. Het was wel wat druk bij het buffet maar dan weet je in ieder geval dat alles telkens snel ververst wordt en niet al lang ligt en koud of warm wordt. Dus prima vakantie gehad zo.

    Door: Arnolda Smallegange 10-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Heerlijk vakantie gehad met Corendon

    Onlangs samen met mijn vrouw naar de Turkse zon gweest. Wat is het daar heerlijk vertoeven zeg, terwijl het weer hier zo guur was. Wij zijn daar echt helemaal tot rust gekomen. Corendon heeft ons goed begeleid en ons een onvergetenlijke vakantie bezorgt.

    Door: Jacques B 09-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    pakketreis

    Wat een stelletje dieven zijn ze daar bij die Corendon!!!! We hadden een vakantie geboekt naar Turkije, 8 dagen, voor een totale reissom van € 929.50, van 5 t/m 12 mei. Vanwege de dreigende coronacrisis hebben wij op 16 maart jl geannuleerd, dit omdat wij niet het risico konden nemen om daar om wat voor reden dan ook in quarantaine komen te zitten. Want op 22 mei zou de zoon van mijn reispartner trouwen. Keurig gebeld, dame aan de lijn zei dat we konden annuleren, en dat dat ons 15% van de totale reissom zou kosten, in dit geval € 140.00. Netjes een bevestigingsmail van gehad, maar geld krijgen ho maar!! Bel ik vandaag maar eens op, en blijkt dat ze ´ in deze moeilijke omstandigheden helemaal geen geld meer terugstorten" !!!!!!!! Ik ben me toch pissig!!!! Ja ik kan wel een voucher krijgen voor dat geld, nou echt niet! Je denkt toch niet dat ik nog een keer zaken ga doen met die dieven?!! Het was me toegezegd! Hebben ze gewoon lak aan!! Nu ben ik dus € 326.00 kwijt voor een vakantie die in totaal nog geen 1000 euro zou kosten, maar die we niet gaan maken! De ratten! Dus, als er iemand overweegt om ooit eens met Corendon op vakantie te gaan, DOE HET NIET!!!! Het zijn eerste klas oplichters!!!!

    Door: Yvonne de Zwaan 30-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Veel betaald voor niets


    Zo boos en teleurgesteld!
    Ivm met het coronavirus 3x contact gehad met vragen. Ze konden nergens antwoordt op geven. Tenzij het kort, bot en onbeschoft was. Kreeg alleen maar te horen, dat is nog niet van toepassing dus dat weten we nog niet. Laatste dag voordat ik het laatste deel moest betalen weer contact gehad. Een reis met 8 personen kost toch flink wat spaargeld. Mijn vraag ging over annuleren of omboeken naar een later moment. Omboeken ging bijna net zo duur kosten als annuleren werd mij medegedeeld. Ja, dan maar annuleren. Mijn schoonzus zat met hetzelfde, zij zouden met 3 personen 3 dagen later vertrekken. Zij ook contact opgenomen, en wtf ze konden gratis omboeken! Wat een klootzakken. Puur omdat er aan ons (8 personen) natuurlijk lekker geld aan te verdienen was, werd ons deze optie niet geboden. Geen woorden voor, wat zijn wij teleurgesteld in Corendon

    Door: Jan Van Dijke 16-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Goede prijs, goede reis

    Prima prijs voor mijn reis. Geen vertraging, geen problemen, gewoon zoals het hoort. Ik ben tevreden met corendon!

    Door: Davy H. 20-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    No aankoop

    Corendon Vliegvakanties you are liars!!!! people, they are announcing on their website that it is possible to buy a trip for monthley payment!!!! When you fill in you details and clicking OK, you get the fact that you cannot buy this trip with monthley payment and you automatically get that you have made some booking. CORENDON then send you a note that you have made a reservation and ask to pay some part of money. A few days later I get call from CORENDON employee and I explained to him that there was an error and please make cancel my booking. Everything seems to be over and employee say fine you booking is canceld,I wish to him nice day and our conversation was ended. After 4 months I receive an invoice with € 246, they say that I did not cancel my reservation and no one call to me by phone. I contacted the CORENDON administration, they spoke to me disrespectfully, told me to pay if not they handing my amount to the collecting agency and they will get in contact with me. I have proof that they called me. I sent them a photo with their numbers from my phone,but Corendon say thats not a proof and you must to pay this bill. People please share this post and do not ordering any trip from this fraudsters!!! I'm adding screanshoot from my phone with them nummber

    Door: Edgaras 22-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    DRAMA BEDRIJF!!!!

    Corendon,

    Graag wil ik mijn ongenoegen uitspreken over onze vakantie in Cyprus.
    En dan met name over de vliegreis heen en terug.
    Over het verblijf in Cyprus zelf valt niks te verwijten, dit was kort gezegd; super!

    Maar de vliegreizen heen en terug waren op zijn zachtst gezegd een drama....

    Op de heen reis met vluchtnummer CAI 802 op 24 mei j.l. met vertraging op vertraging wat uiteindelijk resulteerde op een vertraging van ruim 3 uur van de aankomst tijd naar heel veel gehaast van het personeel van Corendon, dit blijkt uit dat toen er eindelijk een Boeing 737-800 kwam en we er nog net niet in geduwd werden in een smerig toestel waar in in etensresten zat en de flesjes op de grond moest weg werken om mijn tas op de daarvoor bestemde plek onder de stoel voor mij moest neerleggen.
    Vervolgens heb ik de snelste demonstratie gehad die ik naar al mijn vliegreizen ken gehad, dit blijkt uit gehaast en gestresst personeel met al reddings vesten aan toen er mensen nog bezig waren op zichzelf te installeren op hun (niet schoongemaakte) plek.

    Naar een snelheidsrecord van afwikkeling/afraffeling van procedures snel naar Antalya om daar de eerste passagiers te dumpen en vervolgens weer een race tegen de klok snel naar Cyprus doorvliegen.... Om daar te horen te krijgen naar de landing dat we "maar" 2:58 uur vertraging hadden en dus geen recht hadden op vergoeding.... Toen viel het kwartje, was die haast toch niet voor niks! Corendon had er alles aan gedaan om geen claims te krijgen, maar niet na gedacht over dat ze mensen vervoeren en geen onzinnig iets dus. Schandalig....

    En als je denkt dat het dan eenmalig is kwam er een vervolg op de terug weg met vluchtnummer CAI 802 of toch CAI 801 of wacht was het nou CAI 867 affijn we gingen uiteindelijk weer in een Boeing 737-800 van Corendon, en bij het inchecken werden onze stoel nummers nog even gauw verwisseld wat resulteerde in verdeelde plekken van mij, mijn zwangere vriendin en twee kinderen, maar wat schetst onze verbazing.. onze net verwisselde en verdeelde stoel nummers van het personeel van Corendon waren al bezet door mensen die op andere stoel nummers zouden moeten zitten... Daar gaan we weer dacht ik, maar ik had goede hoop dat het personeel het zou oplossen. De oplossing van het personeel was dat wij tijdens het instijgen in dan wel half in het gangpad moesten wachten zodat eerst iedereen kon installeren wat een drama was omdat meerdere mensen gewisselde stoel nummers had gekregen... Dus daar stonden wij ongemakkelijk met zijn vieren als joker in een gang pad tussen de mensen door te wormen plus dat mijn vriendin met haar zeven maanden zwangere buik meerdere keren is gebeukt door koffers en mensen waar die mensen overigens niks aan konden doen....
    Maar toen iedereen zat was het moment eindelijk daar, er zou een oplossing komen, en die was dat de mensen die op onze en nog andere mensen hun stoel zaten mochten blijven zitten en wij maar verdeeld in het vliegtuig mochten zitten.... Super Corendon.... Werkelijk waar super.... NIET DUS!

    En alsof dat nog niet genoeg was vlogen we eerst naar Antalya om daar nog meer mensen op te pikken en door te vliegen naar Amsterdam. Daar zouden we in het vliegtuig wachten zodat die mensen konden instijgen, maar naar veel onduidelijkheden moesten we naar een andere Boeing 737-800 om onze vlucht door te zetten naar Amsterdam en toen begon het feest opnieuw met op stoel nummers zitten, want er kwamen natuurlijk mensen bij die ook graag wilden zitten op hun aangewezen plek en daar gingen we weer met zijn viertjes in het gang pad staan op aanwijzing van het personeel. Naar uiteindelijk een plek te hebben gekregen waren we blij dat we uiteindelijk in Amsterdam zijn aangekomen en dat deze belevenis met Corendon ten einde was gekomen!

    En nu na weken verder, van het kastje naar de muur te zijn gestuurd, krijgen we een kort berichtje met sorry en ik hoop dat jullie de volgende keer weer voor ons Corendon kiezen.... Echt te slecht voor woorden....

    DRAMA BEDRIJF!

    Door: Thimo Reuver 28-07-2019
    toon 17-11-2019

    ik vind t t SUPER BERDIJF waar ook wat mis kan gaan super vakantie ge had in Antalya

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vlieg/Hotel

    NIET MET CORENDON GAAN! Mijn vriend en ik zouden een week extra blijven. Hier hebben wij met de reisleider contact over gehad. Wij moesten toen 1355 euro bijbetalen voor het verblijf en een (eventuele) vlucht. De vlucht was namelijk vol, als er plaatsen zouden vrijkomen, mochten wij mee vliegen. Dit zou de reisleider in de gaten houden. Ik heb toen gevraagd of daar nog extra kosten bij zouden komen. Zijn antwoord was 'Nee, jij pint 1355 euro'. Hij rekende dat om naar Turkse Lira en toen ik op mijn bankrekening keek was er ineens 1390 euro af. Dus 35 euro te veel. Toen ik vroeg of ik dat terug mocht, kon dat niet. Ik heb toen contact opgenomen met jullie klantenservice en er kon niks aan gedaan worden. Ik was namelijk hier, en jullie in Nederland. Beetje een rare reden om daarom niks voor ons op te kunnen lossen. Ik heb namelijk nog het WhatsApp gesprek waarop afspraken staan met de reisleiding en de bonnetjes van wat moest betalen en wat er daadwerkelijk betaald is. Daarop zie je duidelijk dat er 35 euro te veel betaald was. Maar jullie konden 'helaas' niks doen. Ik heb zelfs nog het telefoon nummer van de reisleider gegeven, maar hier wilden jullie niet op in gaan. Ik moest maar een klacht indienen en dan werd er binnen 3 weken gekeken of ik het geld terug zou krijgen of niet. Naja, helaas niks aan te doen. Vervolgens krijg ik vandaag een bericht dat er 2 plaatsen zijn vrijgekomen op de vlucht. Heel fijn toch? Maar hiervoor moeten wij wel even 195 euro per persoon bijbetalen. Wij schrokken hier van want dit is uiteraard niet afgesproken. Wij hebben een hele week gewacht op of er nog plaatsen vrij zouden komen. Hier is de reisleiding zich van bewust. Waarom zouden wij wachten op een vlucht waar we dan uiteindelijk nog steeds voor zouden moeten betalen? Dan hadden we een week geleden ook een eigen vlucht kunnen boeken. Voor de tweede keer komt er ongevraagd geld bij, wat een top reisleider. Wij zijn niet van plan dit te betalen dus hebben we weer contact met Corendon klantenservice opgenomen. En je raad het al 'Wij kunnen helaas niks doen. Want wij zijn hier in Nederland en jullie daar. Los het maar op met je reisleider'. Wat een slechte klantenservice zeg. Hoe moeilijk is het om 2 mensen een plaats te geven op de beloofde vlucht? Ik weet wel zeker dat Corendon dat kan doen vanuit Nederland. Maar helaas wilt niemand ons gewoon helpen. Echt super slecht en we zitten met erg veel stress nu deze laatste dag. We hebben niet eens meer de tijd om te genieten van deze laatste paar uurtjes. Echt ontzettend slecht en ik zal nooit meer met Corendon reizen. Mijn familie en vrienden ook niet. En ik hoop dat iedereen die dit leest er ook twee keer over na denkt om via Corendon te boeken.

    Door: mara 13-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Familievakantie side

    Topvakantie in Voyage Sorgun!! Maar.... Corendon flikt het gewoon om ipv vertrek 03.00 in de nacht om te boeken naar 16.30 in de middag met Transavia. Speciaal naar deze tijd gezocht is ook duurder!! Gewoon hele dag vakantie weg, commentaar Corendon : staat in de voorwaarden. Niks geen tegemoetkoming, te bizar voor woorden deze minachting voor je klanten. Zal hier van mijn leven geen € meer brengen. Zo'n commercieel bedrijf en zo weinig empathie, dat kost veel klanten, kun je toch beter een gebaar maken naar je klanten of snap ik het nou gewoon niet??

    Door: Arnold Hogemann 02-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Dag vakantie

    Had in oktober geboekt voor 10 mei maar vier dagen voor mijn vakantie een bericht dat het niet doorgaat wegens verbouwing daar werd niks over gezecht toen ik boekte ze hadden een alternatief wat niet was wat ik wou dus vroeg ik kan ik dan niet een week later er naar toe ja dat kon maar ik kreeg geen vroegboekkorting meer dus moest 450 euro bij betalen daar het niet hun schuld was maar de agente in Spanje maar ik heb bij hun geboekt en niet anders en vriendelijk waren ze ook niet het leek wel of ik een fout had gemaakt door de aangeboden reis te weigeren maar ze hebben gewoon maling aan hun klanten dus dag vakantie

    Door: Glinthuis 09-05-2019
    Jan van Dijke 16-03-2020

    Ze nemen nooit hun verantwoording, zijn alleen maar gefixeerd op geld aftroggelen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Corendon waardeloos, hotel prima

    Koffers zoekt gemaakt door hen. We zaten drie dagen zonder. Claimen moet bij verzekering, vergoeden van een deel van de reissom doen ze niet. Als alles goed gaat, heb je er een goedkope reis aan. Als het misgaat, ben je bij Corendon de xxx. Ze verstoppen zich achter allerlei kleine lettertjes. ZIj draaien er nooit voor op. Ze goochelen met reistijden en tussenlandingen. Denk goed na voor je met Corendon vliegt. Goedkoop is vaak duurkoop.

    Door: Diederik 05-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Misleidende vlucht tijden

    Je boek met vertrektijd 5.05 2da gen daarna veranderd naar 14.30 paar d as ten voor vertrek 18.30 en op Schiphol 2 uur vertraging.
    Dus 15 uur later weg vakantie dag.

    Door: H Lammers 24-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Nooit meer corendon

    eenwoordige omschijving = oplichters of prutsers of incompetent kies maar.

    Door: bos 26-07-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    week Curaçao 500 euro?

    Ze adverteren met dikke banners waarop staat dat je naar Curaçao kan voor zon 500 euro voor een week, maar als je dan verder klikt, dan is het veel duurder. Die prijs geldt kennelijk alleen voor het meest cheap hotel ever en dan kun je alleen nog op 12 november vertrekken. Nogal misleidend, Cor en Don!

    Door: Anissa 12-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Oplichters

    Corendon= Oplichters. Ze publiceren niet de beoordelingen van iedereen. Bijvoorbeeld, die van ons niet en van andere 3 kennissen van ons. Wij hebben natuurlijk laag gescord i.v.m. onze slechte vacantie. Wij hebben voor een 5* ultra all in betaald maar het hotel, verdient niet eens 4*. Personeel slecht,eten slecht,service slecht. Enige plus punt waren de kamers en de zwembaden. Ik heb over Siam Elegance.

    Door: Ionut 19-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Corendon

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Corendon een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Corendon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Corendon actief?

    Corendon is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Hotels, huisjes en campings, Groepsreizen, Luchtvaartmaatschappijen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Corendon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.