Corendon
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6

U bent nu bij:

Totaal

6

Bestellen

5,4

Service

6,4

Prijs

5,8

Leveren

6
10 rating50 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

24-09-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: H Lammers

Corendon - Misleidende vlucht tijden

Je boek met vertrektijd 5.05 2da gen daarna veranderd naar 14.30 paar d as ten voor vertrek 18.30 en op Schiphol 2 uur vertraging.
Dus 15 uur later weg vakantie dag.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


26-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: bos

Corendon - Nooit meer corendon

eenwoordige omschijving = oplichters of prutsers of incompetent kies maar.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: K.vH

Corendon - Familiereis met Corendon

Met het hele gezin een familiereis geboekt met Corendon.
Ik moet zeggen het was best een uitzoekwerk op de website van Corendon. Vooral omdat er zoveel keuze was en ook als je de bestemming al hebt gekozen valt er nog heel wat te kiezen. Maar dat is ook alleen maar leuk want zo kun je nog meer naar eigen wens en smaak invullen.

Vorige maand zijn we dan op de vakantie geweest en we hebben het goed gehad.
Het hotel was zoals beloofd, gewoon prima wel. Niet enorm luxe en er was geen dagelijkse schoonmaak, maar dat was ok. Het was een goede vakantie. Het was bij Madeira (Portugal).

Ook met het heen en weer vliegen ging alles goed. We hadden wel een beetje vertraging maar toch kwamen we ongeveer net zo laat aan als dat de planning was. We zijn naar ons hotel gebracht en opgehaald en dat was best druk en spannend maar het ging allemaal goed.



Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-03-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jacques B

Corendon - Heerlijk vakantie gehad met Corendon

Onlangs samen met mijn vrouw naar de Turkse zon gweest. Wat is het daar heerlijk vertoeven zeg, terwijl het weer hier zo guur was. Wij zijn daar echt helemaal tot rust gekomen. Corendon heeft ons goed begeleid en ons een onvergetenlijke vakantie bezorgt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-10-2015
  • Bestellen

    4
  • Service

    4
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Anissa

Corendon - week Curaçao 500 euro?

Ze adverteren met dikke banners waarop staat dat je naar Curaçao kan voor zon 500 euro voor een week, maar als je dan verder klikt, dan is het veel duurder. Die prijs geldt kennelijk alleen voor het meest cheap hotel ever en dan kun je alleen nog op 12 november vertrekken. Nogal misleidend, Cor en Don!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-09-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ionut

Corendon - Oplichters

Corendon= Oplichters. Ze publiceren niet de beoordelingen van iedereen. Bijvoorbeeld, die van ons niet en van andere 3 kennissen van ons. Wij hebben natuurlijk laag gescord i.v.m. onze slechte vacantie. Wij hebben voor een 5* ultra all in betaald maar het hotel, verdient niet eens 4*. Personeel slecht,eten slecht,service slecht. Enige plus punt waren de kamers en de zwembaden. Ik heb over Siam Elegance.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Vincent

Corendon - Last-minute is de moeite waard!

Ik heb vorig jaar een last-minute naar Curacao geboekt met corendon. Nergens had ik dit goedkoper kunnen doen dan hier. (en geloof me, ik heb gezocht!) Jammer dat het maar een weekje was dus de vliegreis is wel wat lang voor een week maar op zich prima te doen als je er even op uit wil. Heerlijk gegeten, en alles zo goedkoop dat ik ook maar besloten had een paar keer "buiten de deur" te eten zodat je wat afwisseling hebt. Mooi weer, goed zwembad en ik ging weer helemaal uitgerust naar huis!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Davy H.

Corendon - Goede prijs, goede reis

Prima prijs voor mijn reis. Geen vertraging, geen problemen, gewoon zoals het hoort. Ik ben tevreden met corendon!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-07-2015
  • Bestellen

    4
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Abdiaziz de Leeuw

Corendon - Gelukkig net niet gedaan

Ik snapte er niet zoveel van. Om een reis uit te zoeken was zeer overzichtelijk maar daarna is het boekingsprocess niet zo duidelijk. Vooral de beschikbare data is een ramp. Chatten kan ook niet in het weekend. Dus ik ben toen naar Sawadee reizen gegaan waar ik dus dezelfde reis heb geboekt. En de prijs was daar 100 euro goedkoper dus ben blij dat ik dat gedaan heb.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Arnolda Smallegange

Corendon - Best wel ok eigenlijk

We zijn dit turkije / bodrum geweest van 6 t/m 18 juni. Een viersterren hotel all-inclusive. Je hoort veel mensen altijd klagen over het eten (of als je de smaakpolitie ziet verwacht je het ergste). Maar het was eigenlijk wel prima. Niet hoogstaand ofzo maar gewoon ok. Het was wel wat druk bij het buffet maar dan weet je in ieder geval dat alles telkens snel ververst wordt en niet al lang ligt en koud of warm wordt. Dus prima vakantie gehad zo.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • OpVakantieVanafRotterdam.nl

    OpVakantieVanafRotterdam.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafMaastricht.nl

    OpVakantieVanafMaastricht.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Corendon

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Corendon?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Corendon

Cor en Don klinkt u vast wel bekend in de oren. De twee mannen van de reclames van Corendon. Een vliegtuigmaatschappij die uw vakantie helemaal op maat maakt naar aanleiding van uw wensen en behoeften! Bent u opzoek naar een fijne vakantie, maar weet u nog niet waar u moet boeken. Door middel van NederlandReview kunt u recensies van andere klanten lezen, zodat u weet waar u mee te maken krijgt als u boekt bij Corendon.

Over Corendon
Corendon is een vliegtuigmaatschappij die zorgt dat uw vakantie helemaal aan uw eisen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een goedkope vakantie naar de zon of toch liever een verre reis, het kan allemaal bij Corendon. Wordt het Bulgarije, Curacao, Cyprus, Dubai, Egypte, Gambia, Griekenland, Macedonië, Marokko, Portugal, Spanje, Tunesië of toch Turkije? Zelfs als u niet ver van tevoren wilt boeken, zijn er ook scherp geprijsde last minute vakanties. Er is voor ieder wat wils. Jongeren kunnen, in samenwerking met GoFun, helemaal los gaan tijdens een jongerenvakantie. Wilt u toch liever iets rustiger aan doen en bent u een grote golfliefhebber? Corendon biedt ook Golfvakanties aan in verschillende landen en hotels!

Grappige stewarders..en iedereen lacht mee!

Diensten van Corendon
Zoals al eerder is vermeld, verzorgt Corendon een vakantie wat helemaal voldoet aan uw wensen. Op de site kunt u zelf aanvinken wat voor vakantie u wilt, waar u heen wilt, hoelang u wilt blijven en in wat voor hotel u wilt verblijven. U kunt uiteraard uw keuze nog specifieker maken, bijvoorbeeld door te kiezen voor een ultra-all inclusive vakantie, een hotel dichtbij het strand of een kindvriendelijk hotel. Corendon zorgt voor scherp geprijsde reizen en zorgt voor een snel en duidelijk overzicht van het aanbod voor uw reis.

Als u vragen heeft staat er op de site van Corendon een uitgebreid aantal veel-gestelde vragen staan, gecategoriseerd in verschillende kopjes. Dit is erg overzichtelijk en zo kunt u gelijk zien waar uw vraag onder valt. Staat uw vraag er niet tussen, is de klantenservice zowel doordeweeks als in het weekend te bereiken via de telefoon.

Klachten
Klachten bij Corendon kunnen worden gemeld door per mail een motivatiebrief met de klacht op te sturen. Tijdens de vakantie moet u contact opnemen met uw reisleider of met Corendon in Nederland als uw reisleider niet aanwezig is. Een klein addertje onder het gras is dat er tijdens de vakantie een melding van de klacht moet zijn gemaakt, anders kan bij thuiskomst de klacht niet in behandeling worden genomen. Corendon geeft verder niet aan waar u terecht kunt met een klacht over de service van de medewerkers. Wij van NederlandReview hebben geen ervaring met Corendon en hebben daarom uw mening hard nodig. Laat weten aan uw mede-inwoners wat uw ervaringen met Corendon zijn! Hoe zijn uw vlucht en vakantie u bevallen? Hoe bent u behandeld tijdens de medewerkers voor, tijdens en eventueel na uw vakantie? Schrijf nu uw review!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!