NederlandReview

  Ervaringen Neckermann Reizen

  De voorpret van het boeken van je vakantie begint al bij het boeken ervan. Je kunt op het internet  vele reisaanbieders vinden voor een vlieg-, auto – of busvakantie. Wil je naar de kust, of liever naar een stad waar veel te doen of te zien is? Het kan allemaal. Eén van de reisaanbieders is Neckermann Reizen. Hoe goed zij zijn in het organiseren van vakanties kun je hier lezen bij de ervaringen die anderen over deze touroperator achterlieten bij NederlandReview.

  Over Neckermann Reizen
  Neckermann Reizen Nederland is op 1 november 1970 opgericht als een dochteronderneming van Neckermann Duitsland. In het begin werden de vakantiereizen in de eigen Neckermann reisbureaus direct aan de klant verkocht. Nu maakt Neckermann Reizen deel uit van Thomas Cook Nederland BV, waar ook de touroperators Thomas Cook en Vrij Uit toe behoren. Zij zijn marktleider op het gebied van vliegreizen. Als kroon op dit werk hebben zij de laatste jaren de ‘Veer’ van de Nederlandse reisagenten ontvangen voor ‘Beste reisorganisatie op het gebied van last minutes’. De waarden die in het begin de basis vormden voor het succes worden nog steeds gehandhaafd:  betrouwbare kwaliteit, scherpe prijzen, aandacht en zorg voor de klant.


  Neckermann TV-reclame

  Diensten
  Neckermann Reizen biedt verschillende soorten vakanties aan, zo kun je bij hen kiezen uit de onderdelen:

  • Zonvakanties
  • Last minutes
  • Verre Reizen
  • Flexreizen
  • Autovakanties
  • Wintersport
  • Stedentrips
  • Vliegtickets

  Wanneer je klikt op één  van deze onderdelen kun je vervolgens via een menu je zoekopdracht verfijnen. Waar wil je naartoe, hoelang wil je weg, met hoeveel personen, wanneer, etc. Uiteindelijk rolt daar dan een aantal reizen uit die voldoen aan je zoekopdracht. Je kunt deze bekijken geselecteerd op populariteit, prijs, beoordeling, etc.

  Flexreizen
  Dit is een speciaal onderdeel van Neckermann Reizen. Hier kun je zelf je persoonlijke wensen en voorkeuren aangeven op basis waarvan Neckermann Reizen een reis samenstelt die aan deze wensen voldoet. Je kunt bijvoorbeeld de vliegtuigmaatschappij van je voorkeur opgeven, of de tijden die je wilt reizen. Ze bieden je automatisch de goedkoopste beschikbare vluchten aan. Deze vorm van reizen is beschikbaar voor populaire vakantiebestemmingen als Turkijke, Griekenland, Spanje etc.

  Klachten
  Neckermann Reizen heeft een zeer uitgebreide klantenservice pagina. Je kunt hulp krijgen op verschillende onderdelen als het boeken van je vakantie, voor vertrek, op de bestemming, etc. Vakantie boeken. Ze hebben een klantenservice die telefonisch, via Facebook en Twitter te bereiken is, en natuurlijk ook via e-mail. Voor jouw zekerheid, ze zijn zowel aangesloten bij ANVR, als bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De ANVR helpt consumenten om van een onbezorgde vakantie te kunnen genieten. Een vakantie waarvan men vooraf zeker weet, dat alles goed en netjes geregeld is. De Stichting Garantiefonds Reisgelden is er om mensen te kunnen garanderen, dat hun aanbetaling ook veilig is.

  Als je op de bestemming een klacht hebt, die je dat direct bij de reisleiding te melden via de Connected Service, die 24/7 bereikbaar is. Vanaf je vakantiebestemming kun je alleen telefonisch klachten aan Neckermann Reizen kenbaar maken. Als deze niet wordt opgelost, moet je dit zo snel mogelijk melden bij de reisleiding of de reisorganisatie. Laat altijd een klachtenrapport opstellen, zodat je klacht later geverifieerd kan worden. Wordt de klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan moet je deze binnen twee maanden na terugkeer schriftelijk (bij voorkeur via e-mail) en gemotiveerd indienen bij Neckermann.

  Op reis met Neckermann Reizen: hoe bevalt dat hun klanten en reizigers? is het goed geregeld, goedkoop, veilig? Lees reviews en beoordelingen!

  Neckermann Reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  6,2
  75% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,6

  Service

  6,6

  Prijs

  6

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  neckermann : nooit meer

  A. Demuynck07-10-2018

  De website van Neckermann waarop je de documenten zou moeten kunnen downloaden is een pure ramp. Ik kocht in het Neckerman-kantoor te Lokeren een reis . Daar zou ik een document moeten gekregen hebben met een 8 cijfers reservatienummer. Niet dus. gebeld naar deze : men vraagt me mijn reservatienummer ! Via mijn naam lukt dat blijkbaar niet !!
  Info is er quasi nihil. op de site van Neckermann staat het bol om een nieuwe reis te bestellen, maar om je reis (die ondertussen jammer genoeg volledig betaald is ) vind je (ik dus) niets gezien gebrek aan een 8 cijferig nummer. Dit wordt dus de laatste N-reis van mijn leven !!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  In de winter naar de zon

  Brenda Lodewijcks07-11-2017

  Onze aanstaande vakantie geboekt, weer via Neckermann.
  Twee weken Spanje, wij ontvluchten het koude Nederland en de donkere decemberdagen!
  Wij boeken eigenlijk meestal bij Neckermann, vaak voor all inclusive vakanties naar de zon. Het aanbod is goed en de prijzen vaak laag, zeker voor als je goed zoekt. We hebben nog nooit klachten over de reisbegeleiding gehad, die is altijd vriendelijk en goed geregeld.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Geweldige vakantie gehad

  Anke L. 28-04-2017

  Net terug van een vakantie in Griekenland. De reis geboekt bij Neckermann Reizen en het was zeker de moeite waard. De vliegreis was comfortabel en we werden goed ontvangen op het vliegveld. Door een Nederlandstalige reisleidster naar het verblijf gebracht en dit was ook dik in orde. De reisleidster konden we gedurende de hele vakantie bereiken wanneer we vragen hadden. Ideaal en we hebben hier dan ook regelmatig gebruik van gemaakt. De prijs was ook bijzonder aantrekkelijk, omdat we buiten de vakanties om zijn gegaan. Ik zou vast en zeker nog een keer mijn vakantie bij Neckermann Reizen boeken, zeker de moeite waard.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Vind Neckerman vrij prijzig

  Mw. Junnee12-04-2017

  Voor het vinden van een leuke zomervakantie ben ik diverse websites langsgegaan om een mooie aanbieding te vinden. Ook de website van Neckerman bezocht, wat ik vrijwel ieder jaar doe. Toch valt het mij telkens op dat zij altijd bijzonder prijzig zijn. Bij andere aanbieders is een soortgelijke vakantie in ieder geval een stuk goedkoper. Ik heb weliswaar goede verhalen gehoord over deze reisorganisatie, maar ik durf het toch niet aan. Ik ben bang dat de prijs mij teveel afschrikt, waardoor ik voorlopig nog geen vakantie ga boeken bij Neckerman. Positief vind ik wel dat de site overzichtelijk is en bestellen redelijk eenvoudig lijkt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  Schrijf zelf een review over Neckermann Reizen

  Uw beoordeling