Wisselen van energiemaatschappij: het kan ook nu nog!

Samen met het overstappen van zorgverzekering stappen veel mensen in december ook over van energiemaatschappij. Het verschil is echter, dat je ook in januari gewoon nog kun wisselen van energieleverancier. Een goed moment dus om eens rond te kijken. Zit jij nog wel bij de beste stroomvoorziener?


Kijk op onze speciale pagina voor Energieleveranciers voor onze handige vergelijker van energiemaatschappijen!


Ga voor groen
Maak jij je ook zorgen om het milieu? Dan kun je ervoor kiezen om over te stappen op groene energie. Dat is energie die bijvoorbeeld afkomstig is van de wind of van de zon.


Ook zijn er verschillende bedrijven die jou kunnen helpen met het installeren van zonnepanelen op het dak, zoals Solease, waardoor je energieneutraal kunt gaan leven. Of kies voor een bedrijf als Vandebron, die door de Consumentenbond werd gekozen als beste energieleverancier van het jaar.


Goedkope energie

Met het stijgen van de BTW dit jaar gaat voor velen de rekening per maand hoger uitvallen. Je kunt dat gat een beetje kleiner te maken door eens rond te kijken naar de beste aanbieding voor jouw energievoorziening. Het kan veel geld per maand schelen!


Sommige energieleveranciers geven bijvoorbeeld hoge kortingen als je nu overstapt, andere hanteren nu een lagere premie om nieuwe abonnees te werven. Maak daar gebruik van! 


Ervaringen, meningen en reviews over energieleveranciers

Op NederlandReview kun je veel verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken, van Essent tot Pure Energie, van Eneco tot Qurrent.


Wij zijn altijd op zoek naar jouw eigen, persoonlijke mening. Wat vond jij van de diensten van jouw energieleverancier? Had je een goede aanbieding? Zijn er storingen? Hoe werkt de klantenservice?


Laat je mening achter en help zo anderen een goede keuze maken!


Foto: Matthias Ripp


Share