Vandebron
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,2

U bent nu bij:

Totaal

8,2

Bestellen

8

Service

8,2

Prijs

7,8

Leveren

9
14 rating73 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

22-03-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Larissa

Vandebron - Abominabel

Bedragen kloppen niet, boekhouding klopt niet, afspraken worden niet nagekomen, medewerkers van de klantenservice zijn abominabel.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerard Brandjes

Vandebron - Dhr.

Heel erg tevreden over Vandebron, zeer duidelijke communicatie en daadwerkelijk iemand die vragen oppakt.
Ik vermoed dat mijn relatie met deze leverancier een duurzame zal worden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van der Lingen

Vandebron - bewust en duurzaam met energie omgaan, ook voor onze kinderen leerzaam

Goed om te weten waar de energie die we gebruiken als gezin nou precies van daan komt.

Wij proberen onze kinderen op te laten groeien met een bewust besef van energie en mede daarom hebben wij gekozen voor vandebron.

Je wordt ook bewuster en zuiniger met energie als je er bewuster en meer mee bezig bent en dat vinden wij belangrijke waarden om zelf naar te leven en vooral ook om door te geven aan onze kinderen.

Vandebron helpt ons hierbij.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-10-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Frits

Vandebron - Eindelijk een fatsoenlijke maatschappij

Zeer tevreden over de overstap. Eindelijk een maatschappij waar je alles online kan regelen en niet in vervelende wachtrijen bij de klantenservice komt. Ook een verademing dat de mobile site van het dashboard er super strak uitziet. enige wat ik nog mis is een app....

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Laurier

Vandebron - goedkoper en vriendelijk: overstappen goede actie!

Dat was echt een goede actie, we zijn overgestapt naar vandebron. we zijn zelfs goedkoper uit (had ik niet verwacht) en ze zijn nog vele malen aardiger ook dan onze vorige leverancier!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-04-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    6
  • Prijs

    2
  • Levering

    10
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: G beerens

Vandebron - Ongewilde overstap

Als je n energie vergelijker invuld om te kijken wat er zoal te koop is .dan blijkt het t in dit land te kunnen dat als niet meer naar zo,n mail kijkt je dat dan automatisch overstapt . Ik vind dit de wereld op zijn kop . Misschien is het overal zo maar ik vind t te belachelijk voor woorden . Je hoef niet op accoord te klikken alleen maar niet kijken ,en hupsekee je krijgt bericht dat je ben overgestapt . Precies op het moment dat t al gebeurt is . Ik betaalde bij Nuon 111 per maand ,de vergelijker kwam op 95 euro uit en rara t maand bedrag wat ik moestbetalen 145 E . Daar maak je geen vrienden mee . "AAN DE HAND VAN HISTORIES VERBRUIK KOMEN WIJ DAAROP UIT " ik heb t na 2 maanden wel gezien bij deze ENERGIEBARON , MIJ NIET MEER GEZIEN BIJ DIE CLUB. Ik ben al enige tijd met hun in overleg , dat verloopt over t algemeen niet slecht. Maar ze kunnen geen formulier tonen waarin daadwerkelijk staat dat ik dat ook heb ingevuld . Allemaal erg vaag eerst zou t bij vereniging eigen huis en zijn ingevuld en daarna weer bij n andere vergelijker . Nou veel succes ermee , ik ga voor 95 per maand weer terug naar Nuon . Groeten gerard

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fam. Meijer

Vandebron - Wat goed!

Ik wist niet dat dit bestond! Totdat ik een reclame zag en hoorde dat de boer er direct ook van profiteerd en nog groen is ook. Wat een goed initiatief. Gelukkig zijn er nog maatschappijen in Nederland die zich wel iets aantrekken van milieu of mensen anders dan alleen maar geld willen verdienen. Ik heb me direct aangemeld!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ton

Vandebron - Niet heel veel goedkoper

Groen maakt mij niet zo heel veel uit, alhoewel me dat natuurlijk niet ongeboeid laat. Maar gaat mij vooral om de prijs. Dus nu een jaar uitgeprobeerd en niet veel goedkoper dan mijn vorige (oxxio). Dus ik ga weer een andere proberen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sandria

Vandebron - Mijn ervaring is goed

Ik zit nu al 2 jaar bij vandebron en nog geen problemen gehad. Het lijkt erop dat er nu eindelijk een leverancier op de markt is die doet wat hij zegt! De facturen zijn simpel, ik was zo aangesloten en tot op heden niks om over te klagen. Dus een complimentje hier is op zijn plaats. Ik ben iets goedkoper uit dan voorheen trouwens, maar niet veel.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ecofreak

Vandebron - Goed bezig

Helemaal mee eens! Eindelijk iemand die echt voor groen gaat! Ga zo door vandebron! Ik support jullie.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
19-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Paula

Vandebron - 100% Groen

100% Groen
Dat zou iedereen moeten Doen!

Ja, toch?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Oxxio

    Oxxio

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,4Lees ervaringen
  • Nederlandse Energie Maatschappij

    Nederlandse Energie Maatschappij

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 5,8Lees ervaringen
  • Energie Direct

    Energie Direct

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,4Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Vandebron

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Vandebron?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Vandebron

Ook besparen op kosten en uitgaven? Vandebron maakt het mogelijk met goedkope energie en ook met groene energie, waaronder windenergie. Het is mogelijk om dus geld te besparen op uw energierekening en om ook nog eens een bijdrage te leveren aan het milieu. Wel zo goed toch! Op Nederlandreview.nl kunt u de verschillende beoordelingen lezen van anderen over Vandebron. Het is goed om te ontdekken wat anderen over dit bedrijf en deze energieleverancier zeggen. Het is dan mogelijk om een goed beeld te vormen over Vandebron en of u wel of niet met hun in zee wilt gaan.     

Beste uit de test van de consumentenbond. 
Vandebron is door de consumentenbond gekozen als de beste energieleveranciers van 2016. Namens NederlandReview van harte gefeliciteerd! Lees hier het hele rapport.
 

 


Over vandebron
Het doel van Vandebron is om consumenten optimaal tel aten profiteren van de laagste energieprijzen en bijbehorende diensten. Er zijn meerdere energieleveranciers waar u gebruik van kunt maken. Het is mogelijk om te kiezen voor een aanbieder welke ook op een milieu vriendelijke manier energie opwekt. Het is dan ook nog eens goed voor het milieu. Bij Vandebron komt de energie daadwerkelijk rechtstreeks van de bron. Dit in tegenstelling tot andere traditionele energiebedrijven welke ook energie leveren. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

Diensten van vandebron
Vandebron levert groene energie aan particulieren en bedrijven. Ze zijn eigenlijk de verbindende schakel tussen de bron en de eindklant. Hierdoor is het mogelijk voor iedereen om daadwerkelijk groene energie te krijgen. Ze zijn in 2013 gestart door een team van experts op het gebied van duurzame energie. Samen hebben ze meer dan 27 jaar ervaring. Grote energiefondsen hebben geïnvesteerd in Vandebron. Het zijn vooral zonnepanelen en windenergie plus biogasinstallaties welke helpen bij het leveren van de energie.

Waar komt vandebron eigenlijk vandaan? En wat is precies hun visie op groene energie? Bekijk hier de pitch van de directeur vanaf het prille begin van het ontstaan van vandebron.


Klachten, tips en complimenten over en voor vandebron
Als u een klacht heeft over Vandebron dan kunt u ze gemakkelijk en eenvoudig benaderen. Ze zullen u dan graag helpen om te kijken of de klacht verholpen kan worden. Natuurlijk is het een leermoment van Vandebron wanneer iemand een klacht heeft. Het is daarom fijn voor hun om een klacht te krijgen. Uiteraard is het ook mogelijk om tips te geven aan Vandebron en complimenten. Die zijn uiteraard ook van harte welkom. 
Bekijk de contact pagina van de website van Vandebron om te zien hoe u gemakkelijk contact met hun kunt opnemen. 

Uw mening over vandebron
Wat is uw mening over Vandebron? Bent u al een klant van hun of een klant geweest? Dan is het goed om uw mening en ervaring in een review over Vandebron te delen op Nederlandreview.nl. Op die manier is het mogelijk voor hun om een goed beeld te krijgen wie en wat Vandebron is en hoe andere consumenten en bedrijven over Vandebron denken. 

 

 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!