NederlandReview

    Ervaringen Solease

    Er lijkt geen twijfel meer over mogelijk te zijn: Zonnepanelen zijn niet alleen duurzamer, maar ook veel goedkoper. De vraag of je moet overstappen op zonnepanelen lijkt dus eigenlijk al beantwoord. Nu ontstaat echter het volgende dilemma: Is het voordeliger om zonnepanelen te kopen of te huren? Voor Solease is het antwoord heel simpel. Je kunt zonnepanelen beter huren, omdat dit voordeliger is. Ze hebben de kosten op de website op een rijtje gezet en uit die resultaten blijkt dat huren nog meer geld bespaart. In hoeverre deze cijfers ook echt kloppen, is uiteraard nog de vraag. Solease verhuurt namelijk zelf zonnepanelen. Wil je graag horen wat hun klanten vinden van de prijs? Lees dan op NederlandReview hun beoordelingen en reviews!

    Over Solease

    Het team van Solease heeft eigenlijk maar één doel voor ogen. Ze willen zonnepanelen voor iedereen betaalbaar maken. Zij geloven dat dit pas mogelijk is als producten niet meer verkocht, maar juist verhuurd worden. Het gaat bij Solease niet om bezit, maar om prestatie. Hun klanten krijgen dan ook altijd waar voor hun geld. Het risico ligt dan namelijk altijd bij de verhuurder en die zal er alles aan doen om een kwalitatief product te verkopen voor een scherpe prijs.


    Wat kunnen klanten verwachten van Solease? Bekijk de video en ontdek het zelf!

    Hoe werkt het?

    Eigenlijk is zonnepanelen huren bij Solease geregeld in drie simpele stappen. Ze willen altijd transparant blijven voor klanten en duidelijkheid geven over de mogelijkheden en de kosten. Ze doen dit door samen met de klanten deze stappen te doorlopen en alle informatie te bieden om een duidelijk beeld te geven.
    1. De dakcheck: Het begint bij Solease allemaal met een aanvraag voor een dakcheck. Hierbij wordt gekeken naar alle mogelijkheden voor jouw huis en wordt uitgelegd wat Solease voor jou kan betekenen.
    2. De installatie: Na de dakcheck krijg je een offerte waarin alle kosten in vermeld staan. Je hoeft dus niet bang te zijn voor verborgen kosten. Zodra je de offerte hebt ondertekend, worden de zonnepanelen geïnstalleerd. De installatie kan in de meeste gevallen in één dag gebeuren.
    3. Besparen: Je bent nu helemaal klaar. Je huist maakt nu gebruik van groene energie. Voor al je vragen of eventuele reparaties kun je eenvoudig contact opnemen met Solease. Deze diensten zijn volledig gedekt in je contract. Wees dus niet bang om schade te melden.

    Klantenservice Solease

    De klantenservice is bereikbaar voor alle klanten met vragen over de zonnepanelen en de kosten, maar klanten met klachten kunnen ook altijd contact opnemen. Op de website is een contactformulier te vinden voor al je vragen en opmerkingen of je kunt zelf mailen naar het e-mailadres. Voor dringende zaken kun je echter het beste gebruikmaken van het telefoonnummer. Dit is namelijk de snelste manier om contact op te nemen. Je kunt Solease overigens ook vinden op Facebook of Twitter en daar je vraag stellen.

    Schrijf een review over Solease!

    Heb jij zonnepanelen gehuurd bij Solease? Schrijf dan een review en vertel anderen over jouw ervaringen met de verhuurder. Moeten de zonnepanelen vaak gerepareerd worden? Is Solease betrouwbaar? En is huren echt voordeliger? Geef jouw beoordeling en laat weten of jij Solease aanraadt.

    Is het voordeliger om zonnepanelen te huren? Zijn de zonnepanelen van Solease betrouwbaar? Wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier de reviews!

    Solease
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

    8.6
    85% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9
    Service
    rating
    8.4
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    8.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Zonnepanelen

    Solease maakt tot nu toe zijn verwachtingen waar. Installatie ging goed en ook de klantenservice doet prima zijn werk.

    Door: Robert03-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Zonnepanelen

    Begin maart 2020 zonnepanelen gekregen, klantenservice zeer vriendelijke, monteurs heel netjes en korrekt, alles super afgewerkt.

    Door: Theo van Uhm27-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zonnepanelen

    Zonnepanelen gehuurd na lang zoeken, uiteindelijk bij Solease uitgekomen, goed communicatie en prima vakmensen. Dit is zeker een aanrader!

    Door: Severien06-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zonnepanelen

    Zonnepanelen geïnteresseerd van solease door A&D zonnepanelen b.v zeer tevreden ????????

    Door: Henk12-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Zonnepanelen

    Fijne mensen die echt luisteren naar je wensen en echt hun best doen voor je. Top bedrijf!

    Door: Edith20-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Huur zonnepanelen

    Ik kwam in contact met Solease omdat ik zonnepanelen wilde. Solease biedt een huurconcept aan wat mij echt goed bevalt. Je hoeft bijna niks te doen en ze regelen verder alles. Zo heb ik op mijn oude huis 14 zonnepanelen gekregen. Kort daarna gingen wij echter verhuizen en nu op mijn nieuwe woning ook moooie zwarte zonnepanelen en natuurlijk weer via Solease. Minpunten kan ik zo 123 niet bedenken en grootste pluspunt is dat ze echt alles uit handen nemen. Aanrader!

    Door: Caspar19-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Huur van zonnepanelen

    Ben bijzonder prettig geholpen aan de telefoon door de medewerker. Alles werd bijzonder geduldig uitgelegd en ik kreeg een duidelijke offerte.

    Aanrader voor iedereen die overweegt zonnepanelen te huren of kopen!

    Door: Gertjan14-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zonnepanelen Solease

    De eerste mail van Solease in juli: gefeliciteerd! Uw dak is geschikt! In oktober verbreek ik alle contacten. Het zijn amateurs die niet weten hoe om te gaan met vragen, een schimmige installateur die van afstand weet dat het toch niet gaat, ondanks dat ik aantoon dat het wel kan. Lastige vragen stellen past niet in hun "snelle"verdienmodel

    Door: LHJ Bergh15-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Slechte service

    Ik huur al jaren zonnepanelen bij Solease. Altijd zonder problemen. Maar sinds een half jaar werkt de app niet meer waar he de opbrengst kan aflezen. En sinds 5 weken de omvormer niet meer. Ondanks vele mailtjes en telefoontjes zijn de problemen nog niet opgelost. Ja ik moet wel huur betalen. Jammer

    Door: Endenburg22-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    zonnepanelen

    tevreden met panelen, veel opbrengst en goed geregeld

    viel wel duurder uit dan vooraf beraamd

    Door: hendrik27-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Zeer goed bedrijf

    Sinds februari heb ik de panelen van Solease.
    Vanaf de aanvraag en ontvangst van de offerte kan ik niks anders zeggen dat ik vol lof ben over de behandeling en begeleiding.
    Motage door zeer gedreven en ervaren vaklui en het contact na dit is alles is van zeer hoge klasse.
    Zeer zeker een aanrader dit bedrijf.

    Door: J.W. Koopmans14-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Betrouwbaar

    De open communicatie met de werknemers waardeer ik enorm. Zij staan altijd klaar om te helpen en komen hun beloftes na. Over het algemeen zeer tevreden

    Door: Sarah09-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    goede service

    Erg blij met hun service!

    Door: loes22-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Solease

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Solease een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 13 ervaringen geplaatst over Solease. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 85% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Solease actief?

    Solease is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Solease gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.