Voornemens voor 2018: Pak het dit jaar anders aan!

We durven het eigenlijk niet te vragen, maar hoe gaat het met je goede voornemens voor 2018? Het nieuwe jaar is pas net begonnen en toch zijn de meesten de helft van hun voornemens alweer vergeten. Wij nemen het je niet kwalijk als je de hoop al opgegeven hebt. Iedereen in Nederland denkt dat het begin van het nieuwe jaar een soort magische krachten geeft en we ons hele leven in één keer kunnen omgooien. Zo werkt het helaas niet. Je moet hard werken om een nieuw leven te beginnen. Nu de druk van het nieuwe jaar al wat weggezakt is en we niet langer meer hoeven te praten over goede voornemens kunnen we eindelijk kijken naar wat we echt willen. Want waarom zouden we ons alleen op 2018 focussen als we nog een heel leven voor ons hebben? Zet je doelen dus niet voor 2018, maar voor de rest van je leven. Met deze tips hopen we je vast een duwtje in de goede richting te kunnen geven. Geen stress! Geen verplichtingen! Gewoon een aantal ideeën!


De beste diëten van 2017 volgens andere Nederlanders

Het klinkt natuurlijk allemaal heel mooi om je voornemens het raam uit te gooien en in plaats daarvan je op de rest van je leven te focussen, maar het feit blijft dat je wilt afvallen en het liefst zo snel mogelijk. Met elk jaar een kilo verliezen, schiet je natuurlijk ook niets op. Het is daarom tijd voor een nieuw dieet en het liefst eentje die meteen werkt. We kunnen geen succes garanderen, maar volgens Nederland zijn Dieetpro en Weight Watchers verreweg de meest succesvolle diëten van 2017. Aangezien 2018 niet veel anders zal zijn dan 2017 gaan wij ervan uit dat deze diëten ook dit jaar populair zullen blijven. Weight Watchers heeft op dit moment zelfs een actie voor hun Flex dieet. Je kunt nu voor 0 euro beginnen met het dieet! 


Wat is een dieet zonder de juiste lichaamsbeweging?

Wil je sneller afvallen en gezonder leven? Dan moet je toch sporten, zweten, nog meer sporten en nog meer zweten. Mooier kunnen we het niet maken, wel voordeliger. Beginnen aan een nieuw leven is veel werk, maar wees niet bang om te beginnen. Je hebt nog alle tijd van de wereld, maar het is niet de bedoeling dat je eeuwig excuses blijft maken. Wees niet bang om die eerste stap te zetten. Trek die sportkleding uit je kast en stap die sportschool binnen alsof je het al jaren doet. OWN IT! Heb jij geen sportkleding in de kast hangen? Kijk dan even bij de Decathlon. De spierpijn zal de eerste dagen niet te verdragen zijn en je wilt waarschijnlijk je bed niet uit, maar ook daar kunnen we bij helpen. De producten van Vifit Sport zijn speciaal ontwikkeld om de herstel van je spieren te helpen. YOU CAN DO THIS! 


De laatste stap naar een nieuw begin

Heb je geen dieet nodig en ben je allergisch voor lichaamsbeweging? Ook jij kan dan beginnen aan een nieuw leven. Afvallen en sporten draagt bij aan een gezonder leven en is dat uiteindelijk niet iedereens doel? Willen we niet allemaal gezonder leven? Ook deze laatste tip is om je leven nog gezonder te maken. Het gaat hierbij om je voeding. Ons lichaam heeft gezonde voeding nodig om gezond te zijn. Het lijkt af en toe onmogelijk om gezond te leven, maar eigenlijk is het niet zo ingewikkeld. De vitamines en supplementen van Viata en Holland & Berret kunnen je helpen om elke dag vol energie te beginnen. Vaak krijgen we door alleen onze voeding niet alle benodigde voedingsstoffen binnen en daarom hebben we af en toe wat extra hulp nodig. En wat extra hulp kan nooit kwaad!


Misschien maken we het allemaal makkelijker dan het is, maar toch hopen we dat deze tips de eerste stap in de juiste richting zullen zijn. Rome werd namelijk ook niet in één dag gebouwd!


Foto: Marco Verch


Share