NederlandReview

    Ervaringen Viata

    Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je wel of geen aankoop gaat doen? Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. We weten ook, dat jij graag een oordeel achterlaat (wanneer je dat kunt) over dit bedrijf. Het mag positief zijn en ook negatief. Het is goed om zo een ander te helpen en ook om te laten zien wat jouw mening is over een bedrijf. Na een klacht kan het een opluchting zijn. Wanneer je tevreden bent is het natuurlijk ook heerlijk om een bedrijf een compliment te maken. Waarom zou je het eigenlijk niet doen?

    Over Viata.nl

    Viata.nl is een online apotheek. Je kunt er volop verschillende producten kopen welke je in een normale apotheek ook kunt kopen. Het grootste voordeel nu is echter, dat je niet zelf naar de apotheek hoeft te gaan. Het wordt namelijk via de post naar je toegestuurd. Iets wat een groot voordeel is voor velen. Het is heerlijk om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Het is niet alleen bijzonder handig, maar ook nog eens erg gemakkelijk. Natuurlijk niet vreemd, dat er zoveel mensen zijn, die voor deze mogelijkheid kiezen om hun producten te bestellen van een online apotheek. Misschien is dit ook iets voor jou?

    De producten van Viata.nl

    Hieronder zie je je een duidelijk overzicht van het aanbod van producten welke ze kennen bij Viata.nl. Het gaat om:
    • Aambeien
    • Afvallen
    • Allergie
    • Diabetes
    • Haar en nagels
    • Roos, Uitval, Schimmelnagel
    • Hart en bloedvaten
    • Hoest
    • Huid
    • Acne, Schimmels, Wratten
    • Lever en pancreas
    • Luizen
    • Maag- en darmstoornissen
    • Mond en tanden
    • Neus, keel en oren
    • Ogen
    • Pijn en koorts
    • Seksualiteit
    • Spieren en gewrichten
    • Stoppen met roken
    • Urinewegen
    • Verkoudheid en griep
    • Weerstand
    • Ziekenhuisonderzoek
    • Gelaat en lichaam
    • Vitaminen en voedingssupplementen
    • Natuurlijk gezond
    • Superfoods en welzijn
    • Dieet en afvallen
    • Baby en zwangerschap
    • Thuiszorg en 50+
    • Dieren
    • EHBO en verbandmateriaal
    • Medische apparaten en toebehoren
    Je ziet dat er een zeer ruim assortiment van verschillende producten zijn bij dit bedrijf.

    Klachten, tips en complimenten over Viata.nl

    Het is mogelijk om gebruik te maken van een 14 dagen bedenktijd. De producten moeten dan nog wel in hun originele verpakking zitten. Ook alle originele documenten dienen er nog bij te zitten. De medicijnen en de baby producten plus bederfelijke producten kunnen trouwens niet geruild worden.
    Natuurlijk kan er een keer wat misgaan. Een klacht indienen is dan gemakkelijk om te doen bij Viata.nl.

    Heb jij ervaring met Viata.nl?

    Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van een bedrijf als Viata.nl? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op Nederlandreview.nl.

    Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Kijk naar de verschillende opties om zo snel een goede keuze te maken. Lees ervaringen & beoordelingen op NederlandReview.nl!

    Viata
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    9
    90% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,2

    Service

    9,4

    Prijs

    8,6

    Leveren

    9

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede eerste ervaring

    Ik heb nadat ik een mail ontving waarin stond dat het pakketje al ingepakt is nog wat uit mijn bestelling willen annuleren. Mw aan de telefoon dacht goed mee en was bereid om te helpen.

    Door: sem26-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snel geleverd

    Snel geleverd en bestelling helemaal in orde.

    Handiger voor mij om online te bestellen want ik ben niet zo goed ter been. Dit is voor mij een webshop waar ik vaker kom.

    Door: Jose15-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima eerste ervaring met Viata

    Zeer tevreden! Snelle levering (zondagavond besteld, dinsdag in huis). De Vichy gezichtsproducten die ik besteld heb kwam ik nergens goedkoper tegen. Tevens een leuk presentje bij aanschaf van 2 Vichy producten. Keurig verpakt aangekomen. Ik kom hier zeker terug.

    Door: Manja09-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Amazing Pharmacy Concept

    Highly recommended!! Easy to order, amazing online assistance and customer service (I even got an handwritten letter welcoming me to Viata), nice prices and offers and good delivery.
    Only thing is I would suggest the option to choose your language!

    Door: torresanaelena19-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Prima service

    Vlotte levering van een medicinale crème. Door sluiting van onze huisarts konden we bij onze eigen apotheek niet tijdig een herhaalrecept krijgen. Bij viata binnen een dag in NLD bezorgd! Aanrader.

    Door: B16-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goed en persoonlijk advies

    Ik had een vraag over de allergie van mijn zoontje. In plaats van naar de apotheek te moeten heb ik de vraag via chat bij Viata gesteld. Prima en snel advies bekomen. Helemaal gratis en zonder mij te moeten verplaatsen.
    Gisteren mijn bestelling ontvangen. Alles zeer vlot.
    Aanrader.

    Door: Karl S14-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Klantvriendelijk en betrouwbaar

    Viata is een zeer betrouwbare en professionele online apotheek. Toen door slordigheid van de externe bezorgdienst (waar Viata dus niks aan kon doen) de levering mislukte, handelde Viata dit heel snel en correct af. De communicatie daarover per chat verliep ook heel prettig. Heb veel waardering voor de betoonde klantvriendelijkheid en zorgvuldigheid.

    Door: Marijke13-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    online apotheek is aanrader!

    Viata is mijn vaste apotheek voor als ik online bestel. Koop steeds meer online, scheelt weer genante tripjes naar de kruidvat en hun assortiment is ook groter. Pakjes altijd snel in huis en netjes verpakt. Zeker een aanrader deze winkel.

    Door: L. Scheper31-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    snel in huis

    was snel in huis netjes verpakt
    ik bestel hier vaker

    Door: Lisa Gerards30-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Zeer tevreden

    Heb al meer dan 10 keer iets besteld bij Viata en heb nooit enig probleem ondervonden.

    Door: Casper02-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10

    grote sortering

    Snelle levering, goede service, vriendelijk personeel.

    Eén aandachtspuntje: ik bestelde producten van La Roche-Posay. Kenmerk: geen parfum geen parabenen.
    Omdat dit mijn eerste kennismaking met Viata was, kreeg ik een klein presentje toegevoegd aan mijn bestelling. Heel aardig en attent. Wordt ook zeer gewaardeerd. Alleen helaas wel een product mét parfum, voor mij dus onbruikbaar.

    Door: Joke30-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    beste middel tegen acne

    alleen bij deze webwinkel hebben ze het middel dat voor mij het beste werkt bij mijn acne.
    Verder leveren ze altijd snel en zijn de prijzen ok.
    hoop dat ze blijven bestaan.

    Door: Rianne30-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    pas 4 kilo's afgevallen met pillen

    De dieetpillen die ik hier heb gekocht werken best goed meteen, maar ik ben wel pas 4 kilo's afgevallen en ik moet nog best veel van mezelf. Maar het werkt tenminste al!

    Door: Nina Kuipers03-01-2018
    Mia26-05-2018

    Mag ik vragen welke pillen u besteld hebt ?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Prima!

    Snelle afhandeling. Inderdaad vandaag besteld morgen thuis.
    In mijn geval.
    Leuk persoonlijk kaartje erbij.
    Ik ben erg tevreden en zal zeker vaker de site bezoeken.

    Door: Wil Neervoort24-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    dat duurt lang!

    De leuze vandaag besteld morgen in huis is niet reëel: ik wacht inmiddels al vijf dagen op mijn bestelling. Juist voor medicijnen wil je graag dat ze er snel zijn. Dan had ik ook wel naar de drogist in de buurt kunnen gaan.

    Door: Elo09-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Prima ervaring

    Prima webshop, snelle levering en keurige afhandeling en je kunt er terecht met vragen.

    Ik zou hier zeker nog eens bestellen op basis van deze ervaring.

    Door: Hendrik 08-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Betrouwbare webshop

    Betrouwbare en volledige webshop voor allerlei drogisten dingen, die ik zelf liever online bestel dan hier in de buurt in de winkel koop.

    Heb zelf een aantal keer besteld, ik schat een keer of 6,7 en telkens was het pakje volledig en snel geleverd.

    Door: bovenwolde26-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Online drogist gaat goed

    Voor van alles raadpleeg ik de webshop van Viata. Pillen voor afvallen, maagtabletten : ze hebben alles en versturen snel.

    Regelmatig wat gekocht, gaat telkens goed hier.

    Door: Rosan09-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    is ok

    Al enkele jaren vaste klant. Of, nouja, ik koop 1x in de zoveel maanden wat. Maar tot op heden heb ik geen problemen ondervonden met deze webshop.

    Door: Sanne27-10-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    online apotheek handig

    Heel fijn om al mijn apotheek spullen gewoon online te kopen

    Lekker anoniem en ik hoef de deur niet meer uit

    Tot nu toe altijd keurig op tijd geleverd.

    Door: Evie27-07-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Viata

    Uw beoordeling