NederlandReview

    Ervaringen Decathlon

    Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees snel meer over dit bedrijf op deze pagina.

    Over Decathlon

    Dit bedrijf is de grootste sportwinkel van Nederland. Ze hebben een ruim assortiment met scherp geprijsde sportschoenen, voetbalschoenen, sportkleding en hardloopschoenen. Ook zijn er tal van andere sportartikelen welke geschikt zijn voor iedereen. De producten worden allemaal in house ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de prijs laag te houden. Natuurlijk zonder een compromis te sluiten als het om kwaliteit gaat.
    In Nederland zijn er acht fysieke vestigingen in Amsterdam, Best, Kerkrade, Leeuwarden, Apeldoorn, Rotterdam, Breda en Arnhem. De verwachting is dat er snel nog veel meer bijkomen.

    Er zijn op dit moment voor 65 verschillende sporten sportartikelen te verkrijgen. Het maakt niet uit of je naar de webshop gaat of een winkel: Alle producten zijn per sport ingedeeld. Het is ook opgesplitst naar beginners en gevorderden.

    Los daarvan kun je ook spullen kopen voor het kamperen. Er is een volwaardige outdoorwinkel bij hun. Het is goed om te zien, dat er een compleet assortiment is binnen dit deel.


    Denk jij erover om te gaan kamperen? Wees voorbereid en haal de juiste spullen in huis!

    Producten van Decathlon

    Het aanbod van producten is zeer divers. Er zijn maar liefst 65 verschillende sporten vertegenwoordigt in het assortiment van sportkleding. Ook zijn er fietsen en is er een complete outdoor sectie.

    Klachten, tips en complimenten over Decathlon

    Een klacht kun je bij de winkel zelf indienen, via de telefoon, per post en natuurlijk ook per mail. Het bedrijf is niet zo groot geworden door haar klanten niet optimaal te helpen. Het is dan ook niet vreemd, dat er een professionele klantenservice is bij dit bedrijf.

    Heb jij ervaring met Decathlon?

    NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over Decathlon. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

    Hoe beoordelen klanten Decathlon? Hoe zijn hun sportartikelen, zoals sportschoenen, sportkleding en wintersportartikelen? En: snelle, gratis verzending en goede service?

    Decathlon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (61)

    5
    48% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Decathlon

    Uw beoordeling

    Goedkoop en service -

    Gewoon een hele goede sportwinkel. Ze zijn goedkoper dan veel andere sportwinkels zoals Perry en Bever, maar bieden wel veel service wat andere goedkope sportwinkels zoals ActieSport weer niet doen.

    Ik kwam er vroeger vooral voor voetbalschoenen en kleding, maar tegenwoordig doe ik veel aan hardlopen en ook daarvoor kan ik dan bij Decathlon terecht.

    Door: Ferdi Ebbers02-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    veel en goed advies voor benodigdheden wandelvakantie

    Voor een naderende klim- en wandelvakantie van alles gehaald bij de Decathlon. We hebben ons uitgebreid laten adviseren en ze hebben ons heel enthousiast en ook uitgebreid te woord gestaan. Allerlei goed advies voor artikelen en benodigdheden die we anders vast waren vergeten.
    Met zulke service kom je echt terug!

    Door: Jolien Putters14-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wielrenschoenen etc etc etc

    Breda super winkel met enthousiast en vakkundig personeel!

    Webshop, al meer dan 10 keer snel alles binnen en gemakkelijk te bestellen.

    Probeer gewoon, wij hebben nooit problemen gehad met bestellen en/of retourneren en is al meerdere jaren echt onze enige sportwinkel

    Door: Femke Walraven03-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Racefiets B'TWIN Ultra 920-AF L

    Zeer tevreden met mijn aankoop. Geweldig goed geholpen en advies gekregen van BENNIE. Medewerker van Decathlon te Leeuwarden. Kan wel zeggen dat de WOOOOH Factor hier zeker van toepassing was. Mijn eerste km. gereden vandaag. Geweldig!!!

    Door: Visser11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Service voor reparatie tent

    Superfijn geholpen door Victor en Jack van Declathon the Wall in Utrecht. Probleem met onze tent goed en zonder kosten opgelost met zelfs nog 'inpakles' erbij voor het opbergen ervan.

    Door: Wilma Prins16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Waardeloos

    Ordernummer NL1360503155

    Als je verwachtingen niet kan waar maken beloof dan ook niks.. Bestelling geplaatst en betaald stond duidelijk bij dat het binnen 3 dagen klaar zou liggen in de winkel. Ondertussen zijn we 3 weken (!) verder en ligt het nog steeds niet in de winkel. Ik heb al 4x gebeld, eerste 2x zeiden ze, ohw foutje over 1a 2 dagen kan je het ophalen en de laatste 2x dat ik belde gooien ze het op een storing bij het distributiecentrum in Tilburg. Ik kreeg wel een code voor gratis verzendkosten bij de volgende bestelling.. Nou, ik ga hier nooit meer bestellen. En het zal mij benieuwen of het pakketje ooit nog aan komt.

    Door: Gwen12-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Ik bestel graag bij de Decathlon

    Ik bestel graag bij de Decathlon voor mijn sportspullen
    Groot assortiment, goed advies, gratis verzenden als je het afhaalt (doe ik altijd). Geen enorme prijsvechter, maar ook zeker niet te duur.

    Door: Joost Post06-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Top advies

    Wij zijn in de vestiging Apeldoorn erg goed geadviseerd door een medewerkster op de ski afdeling. Zij had veel kennis van de ski schoenen en skies. Helaas hebben we geen naam. Bedankt en groeten uit Lelystad.

    Door: Peter02-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Snelpak

    Steekzakken op de rug niet of nauwelijks bereikbaar van snelpak. De rits lijkt mij ook aan de fragiele kant, verder prima pak. Helaas werd het retoursturen, maar de afwikkeling hiervan is perfect verlopen.

    Door: K. Visser16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Snowboots kinderen

    Vorige week mooie snowboots voor mijn zoon gekocht bij decatlon Arnhem. Helaas na 1 dag in de sneeuw zijn we er achter gekomen dat ze niet water dicht zijn. Dit was wel een teleurstelling.

    Door: G. De Bekker27-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Waterdichte wandelschoenen

    Wilde negatieve review plaatsen over de waterdichte wandelschoene maar die worden niet gezet alleen positieve en minder positieve reviews.
    Koop er nooit meer

    Door: AH Hierck08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    nl1377714020 / nl1377813044

    Do not order from them!
    Our daughter is turning 3 on monday and we wanted to surprize her wirh a new bike from Decathlon.
    We checked the availibility and it said online that they have the bike on stock we wanted, so my husband drove 30km for the bike and was told it is not on stock it was a hunan error, someone entered wrong data in the system.
    So we ordered the bike online, since it said on the website it will be delivered next day. This was on Tuesday.
    No call nothing they just sent an email without any apology to tell that the bike can only be delivered next week.
    So i called the customer service to cancel the order, they said sorry, there is wrong infromation on the website-no comment from CS, simply ignored this statement.
    I asked them to cancel the order, the lady said she cannot do that because they are processing my order already at logistics to be able to deliver in a week.
    This is a joke. This company is simply unprofessional.

    Door: Lilla Umstädter07-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    DIV. Fitness artikelen

    Regelmatig iets besteld en ging altijd goed. Sinds kort ineens hele hoge bestelkosten en dan heb je het niet eens de volgende dag in huis. Als je hierover belt krijg je een heel ingestudeerd antwoord en komt het er gewoon op neer dat dit gewoon de werkwijze is… dus kortom .. klant betaald dik, maar krijgt minder waar voor zijn geld. Waarom niet gewoon voor je retour laten betalen dan..? Lijkt mij het meest eerlijk. Slechte zaak. Ook de aangeboden chat dienst werkt niet naar behoren… Ik zal er ook niets meer kopen

    Door: Tamara05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    T-shirt

    Wat een slechte service tot 3x toe iets besteld en bijna 2 weken aan het wachten terwijl het online op voorraad is dan bel je, weten ze niets ze moeten het altijd aan collega's vragen en als je het te lang vind duren krijg je als antwoord dan annuleer je het, nooit meer dat ik nog iets bij deze waardeloze winkel iets besteld

    Door: Gerard 24-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Kickboxhandschoenen en scheenbeschermers.

    De zak waar de producten in zaten moest ik eerst afnemen want het leek wel alsof ze in een afgebrand magazijn hadden gelegen.
    Een product was te klein, maar er zat geen retourformulier in dus verwijst Decathlon gewoon naar hun partner waarvan ook geen informatie wordt gegeven bij welke partner we dan moeten zijn. Klantenservice is heel erg laks en niet bereid om te helpen. Klant moet het probleem wat Decathlon met hun partners heeft zelf maar op te zien lossen!!
    Ronduit schandalig!

    Door: Natas Schreuder22-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Hometrainer

    Wat krijg ik een fucking bokszak

    Door: Natalie Kramer/van der Jagt14-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    mountainbikes

    zaterdag zouden we eigenlijk al de mountainbikes binnen moeten hebben dat werd verschoven naar maandag en werd geleverd tussen 15:00 uur en 18:00 uur en het is er nog steeds niet het is nu 19:30.

    Door: Sanne06-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Tent en stoelen

    Zeer slechte klantenservice en nog slechter bereikbaar. Niet nakomen leverings afspraken. Gaat om een bedrag van 800,- euro. Daarna wordt er niet gedacht in oplossingen maar laat de klant maar wachten.

    Door: P21-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Quechua-rugzakken

    Wij gebruikten de rugzakken bij het wandelen. Op enig moment bleek dat een scherpe rand aan de onderkant van de tas je kleding beschadigt. Twee shirts, een jurk en een vest zijn onherstelbaar beschadigd. Van Decathlon kregen we daarvoor een tegoedbon van €15 te besteden bij.....Decathlon. Schandalig.

    Door: Anne-Marie van het Erve14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Aquamat

    Product niet ontvangen en ook geen geld retour

    Door: S11-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Decathlon een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 61 ervaringen geplaatst over Decathlon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Decathlon actief?

    Decathlon is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Decathlon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.