NederlandReview

  Ervaringen Decathlon

  Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees snel meer over dit bedrijf op deze pagina. 

  Over Decathlon
  Dit bedrijf is de grootste sportwinkel van Nederland. Ze hebben een ruim assortiment met scherp geprijsde sportschoenen, voetbalschoenen, sportkleding en hardloopschoenen. Ook zijn er tal van andere sportartikelen welke geschikt zijn voor iedereen. De producten worden allemaal in house ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de prijs laag te houden. Natuurlijk zonder een compromis te sluiten als het om kwaliteit gaat. 
  In Nederland zijn er acht fysieke vestigingen in Amsterdam, Best, Kerkrade, Leeuwarden, Apeldoorn, Rotterdam, Breda en Arnhem. De verwachting is dat er snel nog veel meer bijkomen.  

  Er zijn op dit moment voor 65 verschillende sporten sportartikelen te verkrijgen. Het maakt niet uit of je naar de webshop gaat of een winkel: Alle producten zijn per sport ingedeeld. Het is ook opgesplitst naar beginners en gevorderden. 

  Los daarvan kun je ook spullen kopen voor het kamperen. Er is een volwaardige outdoorwinkel bij hun.  Het is goed om te zien, dat er een compleet assortiment is binnen dit deel. 


  Denk jij erover om te gaan kamperen? Wees voorbereid en haal de juiste spullen in huis!

  Producten van Decathlon
  Het aanbod van producten is zeer divers. Er zijn maar liefst 65 verschillende sporten vertegenwoordigt in het assortiment van sportkleding. Ook zijn er fietsen en is er een complete outdoor sectie. 

  Klachten, tips en complimenten over Decathlon
  Een klacht kun je bij de winkel zelf indienen, via de telefoon, per post en natuurlijk ook per mail. Het bedrijf is niet zo groot geworden door haar klanten niet optimaal te helpen. Het is dan ook niet vreemd, dat er een professionele klantenservice is bij dit bedrijf. 

  Heb jij ervaring met Decathlon? 
  Nederlandreview.nl maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over Decathlon. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

  Hoe beoordelen klanten Decathlon? Hoe zijn hun sportartikelen, zoals sportschoenen, sportkleding en wintersportartikelen? En: snelle, gratis verzending en goede service?

  Decathlon
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  6,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,8

  Service

  6

  Prijs

  7

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte Service

  Thijsen07-11-2018

  Vrij genomen voor de bezorgdienst van Decathlon en op de dag van bezorging krijg ik een mail dat de bestelling door een fout niet geleverd kan worden en deze pas de volgende dag geleverd zal worden. Neem je een vrije dag op voor niks en als je aangeeft wat voor compensatie krijg je schuiven ze de schuld naar hun bezorgdienst. Nou weer een klant minder, product geannuleerd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Decathlon: Waardeloze service, waardeloze webshop!

  Hanzicht29-09-2018

  Op de site geeft Decathlon. aan dat de levertijd 2-3 dagen is. O.b.v. die informatie bestel je waarna je een mail krijgt dat de levering over 5 dagen wordt bezorgd. Dat zou voor de bestelde verjaardagcadeau's nog net kunnen want we hebben met een marge rekening gehouden maar ik krijg nu weer een mail dat het waarschijnlijk nog langer gaat duren. Geweldig, een verjaardag voor onze zoon zonder cadeau's Declathon, waardeloze ......!!! webshop. Dat was eens en nooit weer!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Service decathlon

  Peter29-07-2018

  Ik had een paar schepnetjes besteld voor de kinderen en de leverdatum is een week, maar daar kom je pas achter nadat betaald is. Na een week niets ontvangen en gebeld, maar liefst 41 minuten in de wacht gestaan en krijg te horen dat er iets mis is gegaan, ik moet nog een week wachten. En de kinderen elke dag op het strand vragen waarom die schepnetjes er nog niet zijn. Uiteindelijk maar naar de Action en daar wat gehaald. Voor mij nooit meer Decathlon.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  Ontdek het brede assortiment

  Schandalig.

  Janssen12-07-2018

  1,5 dag zit ik te wachten op een bericht van de what`s app service. 0 reactie tot nu toe.
  Mijn schoenen zijn niet verstuurd volgens afspraak. Ik heb de vraag gesteld of ze een dag later afgeleverd zou worden. Ze geven werkelijk nergens reactie op. Schandalige service.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  veel en goed advies voor benodigdheden wandelvakantie

  Jolien Putters14-01-2017

  Voor een naderende klim- en wandelvakantie van alles gehaald bij de Decathlon. We hebben ons uitgebreid laten adviseren en ze hebben ons heel enthousiast en ook uitgebreid te woord gestaan. Allerlei goed advies voor artikelen en benodigdheden die we anders vast waren vergeten.
  Met zulke service kom je echt terug!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Sportartikelen online

  R. Bremmers22-12-2016

  Verschillende sportartikelen aangeschaft bij Decathlon. Het is mijn standaard sportwinkel. Als ik wat nodig heb, ga ik altijd hierheen. Meestal online, maar ook wel eens in de winkel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Ik bestel graag bij de Decathlon

  Joost Post06-10-2016

  Ik bestel graag bij de Decathlon voor mijn sportspullen
  Groot assortiment, goed advies, gratis verzenden als je het afhaalt (doe ik altijd). Geen enorme prijsvechter, maar ook zeker niet te duur.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Goedkoop en service -

  Ferdi Ebbers02-10-2016

  Gewoon een hele goede sportwinkel. Ze zijn goedkoper dan veel andere sportwinkels zoals Perry en Bever, maar bieden wel veel service wat andere goedkope sportwinkels zoals ActieSport weer niet doen.

  Ik kwam er vroeger vooral voor voetbalschoenen en kleding, maar tegenwoordig doe ik veel aan hardlopen en ook daarvoor kan ik dan bij Decathlon terecht.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Decathlon

  Uw beoordeling