NederlandReview

    Ervaringen Decathlon

    Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees snel meer over dit bedrijf op deze pagina.

    Over Decathlon

    Dit bedrijf is de grootste sportwinkel van Nederland. Ze hebben een ruim assortiment met scherp geprijsde sportschoenen, voetbalschoenen, sportkleding en hardloopschoenen. Ook zijn er tal van andere sportartikelen welke geschikt zijn voor iedereen. De producten worden allemaal in house ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de prijs laag te houden. Natuurlijk zonder een compromis te sluiten als het om kwaliteit gaat.
    In Nederland zijn er acht fysieke vestigingen in Amsterdam, Best, Kerkrade, Leeuwarden, Apeldoorn, Rotterdam, Breda en Arnhem. De verwachting is dat er snel nog veel meer bijkomen.

    Er zijn op dit moment voor 65 verschillende sporten sportartikelen te verkrijgen. Het maakt niet uit of je naar de webshop gaat of een winkel: Alle producten zijn per sport ingedeeld. Het is ook opgesplitst naar beginners en gevorderden.

    Los daarvan kun je ook spullen kopen voor het kamperen. Er is een volwaardige outdoorwinkel bij hun. Het is goed om te zien, dat er een compleet assortiment is binnen dit deel.


    Denk jij erover om te gaan kamperen? Wees voorbereid en haal de juiste spullen in huis!

    Producten van Decathlon

    Het aanbod van producten is zeer divers. Er zijn maar liefst 65 verschillende sporten vertegenwoordigt in het assortiment van sportkleding. Ook zijn er fietsen en is er een complete outdoor sectie.

    Klachten, tips en complimenten over Decathlon

    Een klacht kun je bij de winkel zelf indienen, via de telefoon, per post en natuurlijk ook per mail. Het bedrijf is niet zo groot geworden door haar klanten niet optimaal te helpen. Het is dan ook niet vreemd, dat er een professionele klantenservice is bij dit bedrijf.

    Heb jij ervaring met Decathlon?

    Nederlandreview.nl maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over Decathlon. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

    Hoe beoordelen klanten Decathlon? Hoe zijn hun sportartikelen, zoals sportschoenen, sportkleding en wintersportartikelen? En: snelle, gratis verzending en goede service?

    Decathlon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (20)

    5,6
    45% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,2

    Service

    5,2

    Prijs

    6

    Leveren

    5,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Yogamat en 2 tassen

    Heel heel slecht.

    45 minuten in de wacht omdat mijn pakket nog niet was binnengekomen. Gaven hier aan dat ik een tegemoedkoming zou krijgen.

    3x raden, ik krijg een gratis verzending. Bij een bedrijf die dat al gratis doet. Nou bedankt daarvoor! Een cadeaubon van 20 euro had al goed geweest. Maar nee. Dubbel aan de kant gezet via de mail. Geen vergoeding voor 45 minuten in de wacht en de slechte service en de late bezorging.

    Na veel praten, mailen en doen. Heb ik mijn pakket geretouneerd en zal ik nooit meer bij deze partij kopen. Dit slaat echt alles.

    Door: Jeroen Hillinga03-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    trainingspak sportschoenen

    Een bedrijf wat zich zelf webshop noemt en op haar website bij bijna alle artikelen "op voorraad" heeft staan, maar na 4 dagen nog steeds niets geleverd heeft en zelfs geen email verstuurd om te vertellen waarom ze niet geleverd hebben, of wanneer er wel een keer geleverd gaat worden, is geen webshop maar een postorder bedrijf uit de zeventiger jaren.
    Bijzonder slechte service! Emails worden niet beantwoord, telefoontjes met uitsluitend "dan moet u nog even wachten" terwijl ze al wel je geld hebben. Met een boog omheenlopen!

    Door: John Doeselaar03-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Online Sportartikelen

    Simpele bestelling: 2 voetballen, pompje, tshirt en nieuwe schoenen. Zou na 2-3 dagen bezorgd worden.

    1. Online bezorgdata (dus belofte) kloppen niet. Na 3 dagen niets ontvangen.
    2. Automatisch gegenereerde mail "informeert" over nieuwe bezorgdata, maar die bleek niet te kloppen
    3. Vier dagen geleden Servicedesk gemaild voor opheldering, maar ik krijg geen reactie.
    4. Ik ben niet opnieuw "geinformeerd" over wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.
    5. Na 8 dagen heb ik dus de order geannuleerd

    Helaas blijkt dit de 2de keer te zijn dat ik dit moet meemaken bij Decathlon. Ik dacht dat de vorige keer (1 jaar geleden) dat het incidenteel was, maar ik zie in de reviews dat dit structureel is. Daarom ook mijn advies:

    BESTEL NIETS BIJ DECATHLON, HET IS DAAR EEN ZOOITJE!!!!!!!!!

    (helaas moet ik minimaal 1 ster invullen in mijn beoordeling, anders hadden ze niets gekregen)

    Door: Edward20-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    Ontdek het brede assortiment

    Kleding + golfsets

    Uitstekende prijs/kwaliteit en soepel met ruilen.

    Door: JTE Schiphorst 12-06-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top advies

    Wij zijn in de vestiging Apeldoorn erg goed geadviseerd door een medewerkster op de ski afdeling. Zij had veel kennis van de ski schoenen en skies. Helaas hebben we geen naam. Bedankt en groeten uit Lelystad.

    Door: Peter02-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    komt afspraken niet na

    Zoals ook hieronder veelal te lezen staat komen ze hun deel van de overeenkomst niet na. Op de afgesproken dag wordt niet geleverd. Voor niets vrij genomen.

    Door: Rob19-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Slechte service zakelijke afdeling

    Komen afspraken niet na.
    Dozen kapot en producten die op de webshop op voorraad staan worden pas 4 weken later geleverd.
    De weken er tussen wordt je alleen moet zoet gehouden met een tegemoetkoming die niet meer is dan tegoedbonnetje van €50 op een bestelbedrag van 2000€+.
    In de tussentijd bij andere leverancier naar tijdelijke vervanging gezocht die binnen enkele dagen was geleverd.

    Door: Jeffrey 11-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    prima zaak

    erg lage prijzen tov reguliere adressen.

    Door: theo03-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Waardeloze service!

    Half november ben ik naar de Decathlon in Amsterdam gegaan om mijn ski's te laten behandelen voor de eerste keer. Ik heb ze vorig jaar nieuw gekocht en ook een vakantie gebruikt en omdat ik dit jaar weer ga skiën, wilde ik ze laten waxen en slijpen.

    Slecht idee want de toen ik de ski's na een aantal weken weer op kon halen in de winkel schrok ik echter van de staat. Ze zagen er slechter uit dan dat ik ze had ingeleverd. De ski's zijn rondom geslepen en vooral de punten zitten vol met bramen en een zilvergrijs stuk zit zelfs los!

    Ik ben vervolgens door de winkelmanager gebeld met excuus maar verder kon hij niks voor mij doen en dit bleef hij herhalen.

    Nooit hier je spullen laten slijpen!!

    Door: Timo 28-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Late bezorging, geen service

    Een week op het pakketje gewacht ondanks het de volgende dag zou worden bezorgd. Daarom naar de winkel gegaan om het te halen, maar dan was het allemaal uitverkocht. Vervolgens het pakket retour willen sturen en daar is Decathlon vooral erg smerig in. Zeer summiere informatie hoe dat moet en zogenaamde benodigde formulieren zijn nergens te downloaden en zitten ook niet in de pakketten. Geeft je kortom veel hoofdpijn en kost veel moeite en dat is precies het businessmodel: impuls aankopen stimuleren met lage prijzen om retouren te frustreren zodat je het dan alsnog maar houdt.

    Door: Casper26-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Zeer slechte service

    Arrogante Ellen aan de chat, hang op 2 keer, slechte levertijden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Nooit meer!!!!!!!!!!!!!!

    Door: S.J. Rohani11-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Racefiets B'TWIN Ultra 920-AF L

    Zeer tevreden met mijn aankoop. Geweldig goed geholpen en advies gekregen van BENNIE. Medewerker van Decathlon te Leeuwarden. Kan wel zeggen dat de WOOOOH Factor hier zeker van toepassing was. Mijn eerste km. gereden vandaag. Geweldig!!!

    Door: Visser11-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte Service

    Vrij genomen voor de bezorgdienst van Decathlon en op de dag van bezorging krijg ik een mail dat de bestelling door een fout niet geleverd kan worden en deze pas de volgende dag geleverd zal worden. Neem je een vrije dag op voor niks en als je aangeeft wat voor compensatie krijg je schuiven ze de schuld naar hun bezorgdienst. Nou weer een klant minder, product geannuleerd.

    Door: Thijsen07-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Decathlon: Waardeloze service, waardeloze webshop!

    Op de site geeft Decathlon. aan dat de levertijd 2-3 dagen is. O.b.v. die informatie bestel je waarna je een mail krijgt dat de levering over 5 dagen wordt bezorgd. Dat zou voor de bestelde verjaardagcadeau's nog net kunnen want we hebben met een marge rekening gehouden maar ik krijg nu weer een mail dat het waarschijnlijk nog langer gaat duren. Geweldig, een verjaardag voor onze zoon zonder cadeau's Declathon, waardeloze ......!!! webshop. Dat was eens en nooit weer!

    Door: Hanzicht29-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Service decathlon

    Ik had een paar schepnetjes besteld voor de kinderen en de leverdatum is een week, maar daar kom je pas achter nadat betaald is. Na een week niets ontvangen en gebeld, maar liefst 41 minuten in de wacht gestaan en krijg te horen dat er iets mis is gegaan, ik moet nog een week wachten. En de kinderen elke dag op het strand vragen waarom die schepnetjes er nog niet zijn. Uiteindelijk maar naar de Action en daar wat gehaald. Voor mij nooit meer Decathlon.

    Door: Peter29-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Schandalig.

    1,5 dag zit ik te wachten op een bericht van de what`s app service. 0 reactie tot nu toe.
    Mijn schoenen zijn niet verstuurd volgens afspraak. Ik heb de vraag gesteld of ze een dag later afgeleverd zou worden. Ze geven werkelijk nergens reactie op. Schandalige service.

    Door: Janssen12-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    veel en goed advies voor benodigdheden wandelvakantie

    Voor een naderende klim- en wandelvakantie van alles gehaald bij de Decathlon. We hebben ons uitgebreid laten adviseren en ze hebben ons heel enthousiast en ook uitgebreid te woord gestaan. Allerlei goed advies voor artikelen en benodigdheden die we anders vast waren vergeten.
    Met zulke service kom je echt terug!

    Door: Jolien Putters14-01-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Sportartikelen online

    Verschillende sportartikelen aangeschaft bij Decathlon. Het is mijn standaard sportwinkel. Als ik wat nodig heb, ga ik altijd hierheen. Meestal online, maar ook wel eens in de winkel.

    Door: R. Bremmers22-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ik bestel graag bij de Decathlon

    Ik bestel graag bij de Decathlon voor mijn sportspullen
    Groot assortiment, goed advies, gratis verzenden als je het afhaalt (doe ik altijd). Geen enorme prijsvechter, maar ook zeker niet te duur.

    Door: Joost Post06-10-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Goedkoop en service -

    Gewoon een hele goede sportwinkel. Ze zijn goedkoper dan veel andere sportwinkels zoals Perry en Bever, maar bieden wel veel service wat andere goedkope sportwinkels zoals ActieSport weer niet doen.

    Ik kwam er vroeger vooral voor voetbalschoenen en kleding, maar tegenwoordig doe ik veel aan hardlopen en ook daarvoor kan ik dan bij Decathlon terecht.

    Door: Ferdi Ebbers02-10-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Decathlon

    Uw beoordeling