NederlandReview

    Ervaringen Decathlon

    Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees snel meer over dit bedrijf op deze pagina.

    Over Decathlon

    Dit bedrijf is de grootste sportwinkel van Nederland. Ze hebben een ruim assortiment met scherp geprijsde sportschoenen, voetbalschoenen, sportkleding en hardloopschoenen. Ook zijn er tal van andere sportartikelen welke geschikt zijn voor iedereen. De producten worden allemaal in house ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de prijs laag te houden. Natuurlijk zonder een compromis te sluiten als het om kwaliteit gaat.
    In Nederland zijn er acht fysieke vestigingen in Amsterdam, Best, Kerkrade, Leeuwarden, Apeldoorn, Rotterdam, Breda en Arnhem. De verwachting is dat er snel nog veel meer bijkomen.

    Er zijn op dit moment voor 65 verschillende sporten sportartikelen te verkrijgen. Het maakt niet uit of je naar de webshop gaat of een winkel: Alle producten zijn per sport ingedeeld. Het is ook opgesplitst naar beginners en gevorderden.

    Los daarvan kun je ook spullen kopen voor het kamperen. Er is een volwaardige outdoorwinkel bij hun. Het is goed om te zien, dat er een compleet assortiment is binnen dit deel.


    Denk jij erover om te gaan kamperen? Wees voorbereid en haal de juiste spullen in huis!

    Producten van Decathlon

    Het aanbod van producten is zeer divers. Er zijn maar liefst 65 verschillende sporten vertegenwoordigt in het assortiment van sportkleding. Ook zijn er fietsen en is er een complete outdoor sectie.

    Klachten, tips en complimenten over Decathlon

    Een klacht kun je bij de winkel zelf indienen, via de telefoon, per post en natuurlijk ook per mail. Het bedrijf is niet zo groot geworden door haar klanten niet optimaal te helpen. Het is dan ook niet vreemd, dat er een professionele klantenservice is bij dit bedrijf.

    Heb jij ervaring met Decathlon?

    NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over Decathlon. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

    Hoe beoordelen klanten Decathlon? Hoe zijn hun sportartikelen, zoals sportschoenen, sportkleding en wintersportartikelen? En: snelle, gratis verzending en goede service?

    Decathlon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (43)

    5
    51% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    4.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Decathlon

    Uw beoordeling

    Goedkoop en service -

    Gewoon een hele goede sportwinkel. Ze zijn goedkoper dan veel andere sportwinkels zoals Perry en Bever, maar bieden wel veel service wat andere goedkope sportwinkels zoals ActieSport weer niet doen.

    Ik kwam er vroeger vooral voor voetbalschoenen en kleding, maar tegenwoordig doe ik veel aan hardlopen en ook daarvoor kan ik dan bij Decathlon terecht.

    Door: Ferdi Ebbers02-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    veel en goed advies voor benodigdheden wandelvakantie

    Voor een naderende klim- en wandelvakantie van alles gehaald bij de Decathlon. We hebben ons uitgebreid laten adviseren en ze hebben ons heel enthousiast en ook uitgebreid te woord gestaan. Allerlei goed advies voor artikelen en benodigdheden die we anders vast waren vergeten.
    Met zulke service kom je echt terug!

    Door: Jolien Putters14-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wielrenschoenen etc etc etc

    Breda super winkel met enthousiast en vakkundig personeel!

    Webshop, al meer dan 10 keer snel alles binnen en gemakkelijk te bestellen.

    Probeer gewoon, wij hebben nooit problemen gehad met bestellen en/of retourneren en is al meerdere jaren echt onze enige sportwinkel

    Door: Femke Walraven03-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Racefiets B'TWIN Ultra 920-AF L

    Zeer tevreden met mijn aankoop. Geweldig goed geholpen en advies gekregen van BENNIE. Medewerker van Decathlon te Leeuwarden. Kan wel zeggen dat de WOOOOH Factor hier zeker van toepassing was. Mijn eerste km. gereden vandaag. Geweldig!!!

    Door: Visser11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    fietsendrager

    Ik zit al weken te wachten op mijn Thule fietsendrager. Deze week trof ik een retourbericht aan in mijn account terwijl ik daar niet om heb gevraagd. Daarna volgde een email waarin stond dat het materiaal zoek is geraakt in het sorteercentrum van Dynalogic en dat ze 5 werkdagen nodig hebben om het materiaal terug te vinden. Krijg tot nu toe niemand te pakken voor verdere uitleg. Zeer slechte ervaring!

    Door: Luca Roncoli09-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Camping tafel

    Zitten al weken te wachten op de bestelde tafel, compleet geen reacties op de gestuurde mails en WhatsApp berichten, zelfs telefonisch wordt je 1 uur aan de lijn gehouden met een irritante bericht over leveren. Je wordt niet door verbonden en er gewoon uitgegooid, zeer slecht nooit meer Decathlon. Zeer slechte online winkel erg klant onvriendelijk

    Door: Gijsberta25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Ik bestel graag bij de Decathlon

    Ik bestel graag bij de Decathlon voor mijn sportspullen
    Groot assortiment, goed advies, gratis verzenden als je het afhaalt (doe ik altijd). Geen enorme prijsvechter, maar ook zeker niet te duur.

    Door: Joost Post06-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Top advies

    Wij zijn in de vestiging Apeldoorn erg goed geadviseerd door een medewerkster op de ski afdeling. Zij had veel kennis van de ski schoenen en skies. Helaas hebben we geen naam. Bedankt en groeten uit Lelystad.

    Door: Peter02-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Snowboots kinderen

    Vorige week mooie snowboots voor mijn zoon gekocht bij decatlon Arnhem. Helaas na 1 dag in de sneeuw zijn we er achter gekomen dat ze niet water dicht zijn. Dit was wel een teleurstelling.

    Door: G. De Bekker27-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Sportartikelen online

    Verschillende sportartikelen aangeschaft bij Decathlon. Het is mijn standaard sportwinkel. Als ik wat nodig heb, ga ik altijd hierheen. Meestal online, maar ook wel eens in de winkel.

    Door: R. Bremmers22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Fiets

    Zeer slecht levering niet op tijd website wordt niet aangepast en het is niet mogelijk om enig contact met het bedrijf te vinden om te vragen wanneer ze wel gaan bezorgen.
    Online zeker niks kopen zeer onbetrouwbaar online bedraijf.

    Door: Marcel Blok16-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Diverse fiets artikelen

    Wat een waardeloze service op de site beloven voor 22uur besteld morgen in huis #NOT. Nu al een aantal dagen verder,en krijg ik een mail gefeliciteerd met de aankoop van uw fiets?? Heb helemaal geen fiets besteld, of beloven ze nu dat ik in plaats van wat ik wel besteld heb een fiets van ze kado krijg. Waardeloze web winkel. Eens maar nooit meer

    Door: Marlon 13-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    hometrainer

    hometrainer besteld omdat ik moet revalideren van een hernia en zou 4 mrt al geleverd worden, track en trace van post nl zegt steeds nog niet ingescand, telefoontje gepleegd nar post nl , daar zeggen ze steeds het heeft vertraging, gebeld met decathlon daar lulverhaal en daar op kreeg ik onderstaande brief

    Beste Jan,

    We hebben nieuws over je bestelling.

    Je pakket is nog niet ingescand bij de vervoerder. Deze vertraging wordt veroorzaakt doordat je pakket vermoedelijk vermist is geraakt in het sorteercentrum van PostNL. Er is daarom een onderzoek gestart naar je bestelling. Na 14 dagen zullen we gegarandeerd een oplossing aanbieden. Wij vragen je om je geduld en zullen je na 5 dagen voorzien van een nieuwe informatie. Mits je pakket dan nog niet geleverd is.

    Mocht je na 14 dagen nog geen pakket hebben ontvangen, dan nemen wij contact met je op.

    Mocht je inmiddels je pakket al wel hebben ontvangen, dan mag je deze mail als niet verzonden beschouwen.

    Post nl verzekerde mij als het kwijt zou zijn is is dat opgelost in 9 dagen en niet in 14
    Decathlon had m.i. iets anders voor me kunnen regelen omdat ik de hometrainer echt nodig heb voor revalidatie en mij niet met een kluitje in het riet sturen, volgende keer iets nodig heb ga ik me wel bedenken

    nu staat track en trace op a.s dinsdag hoop maar dat het dan geleverd wordt maar zijn we wel een week verder, ik hou van eerlijkheid maar dat zijn ze bij decathlon vlgs mij niet !!!!
    .

    Door: Jan Versantvoort06-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    3 paar schoenen

    Wat een bedrijf dit zeg, bestelling plaatsen en overal staat bij of voor 22 uur besteld is volgende dag in huis of 2 tot 3 werkdagen.
    Nou heb nog steeds niks.
    Contact opnemen heeft geen nut ze doen alsof overal staat dat het zo lang duurt terwijl je met bewijs komt met screens hots en dan nog ontkennen.
    Moeten bijna 2 weken wachten tot het komt terwijl er duidelijk bij staat dat het met 3 dagen thuis is. Net voor het betalen staat er een datum heb bewijs ervan en dan nog zeggen dat het niet zo is, ze blijven volhouden dat ze niks voor je kunnen doen en dat je vanzelf een mail krijgt als het word verzonden.
    Je word totaal niet serieus genomen.
    Zelfs met bewijzen met foto's blijven ze in hun eigen sprookjes geloven.
    Ik bestel nooit weer wat bij dit bedrijf. Helaas zag ik nu pas allemaal slechte reviews met de zelfde problemen en allemaal krijgen we het zelfde te horen. Dat dit zomaar kan.
    En als je er wat van zegt passen ze snel dingen aan. Geen poot om op te staan

    Door: Petra 03-03-2021
    Jan Versantvoort06-03-2021

    Klopt als en bus gewoon belachelijk !!!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Wandelstok

    Ben zeer tevreden over Decathlon.
    Alles is conform verwachting afgehandeld.
    Product is ook prima.

    Door: H. Janssen04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Wandeltrui

    Superservice. Gisterenavond een trui besteld. Wordt vandaag door een heel aardige medewerker van Decathlon thuisbezorgd. Dankjewel.

    Door: Trudy20-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Fitnessbank 500

    Op 31 december een fitnessbank besteld deze zou dan uiterlijk 5 januari binnenkomen. De track en trace werd al vanaf de eerste dag verstuurd maar hier was niks op te zien het moest volgens de klantenservice nog verwerkt worden. Vervolgens op 6 januari weer contact opgenomen het pakketje zou voor het einde van de week binnen moeten komen zoals verwacht gebeurde dit niet. Nu vandaag op 11 januari weer contact opgenomen krijg ik te horen dat er bij het sorteerprocess iets mis is gegaan en dat mijn pakket kwijt is en dat er meteen een terugbetaling in werking is gezet. De klantenservice via whatsapp was wel goed bereikbaar maar ik vind het jammer dat er geen alternatief werd aangeboden en dat er niet eerder een update werd gegeven over de situatie.

    Ik had tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Decathlon dus dit is jammer.

    Door: Niek de Bruijn11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Sport bh's

    Noujaaaaa,vanmorgen om 10.45 besteld,zojuist om 14.15 al geleverd...Wat een superservice...
    Bh's zitten super,mooie kwaliteit voor een klein prijsje..Toppie!!!

    Door: Tina07-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sportlegging

    2 weken geleden product aangemeld om te ruilen voor een maat groter. Zelfde dag naar post nl gebracht. Nu 2 weken later heb ik zelf contact op moeten nemen waar het product blijft. Krijg ik eerst een slap verhaal over labels die verkeerd geplakt zijn waardoor retour niet aankomt, terwijl ik via de track and trace kan zien dat ze de retour 2 dagen nadat ik het bij post nl heb afgegeven hebben ontvangen. Slechte zaak dus. Voor mij de laatste keer dat ik iets bij decathlon bestel

    Door: Kim28-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    mountainbikes

    niet op voorraad, niet op voorraad, niet op voorrraad,niet op voorraad,en ga zo door maar door.Nu al een paar weken aan het kijken voor een fiets voor mijn kleinzoonmaar dat helpt niet.Uw bedrijf is ver schrikkelijk slecht in het aanleveren van nieuwe voorraad.

    Door: Karst Mol26-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Decathlon een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 43 ervaringen geplaatst over Decathlon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 51% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Decathlon actief?

    Decathlon is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Decathlon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.