NederlandReview

    Ervaringen Decathlon

    Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees snel meer over dit bedrijf op deze pagina.

    Over Decathlon

    Dit bedrijf is de grootste sportwinkel van Nederland. Ze hebben een ruim assortiment met scherp geprijsde sportschoenen, voetbalschoenen, sportkleding en hardloopschoenen. Ook zijn er tal van andere sportartikelen welke geschikt zijn voor iedereen. De producten worden allemaal in house ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de prijs laag te houden. Natuurlijk zonder een compromis te sluiten als het om kwaliteit gaat.
    In Nederland zijn er acht fysieke vestigingen in Amsterdam, Best, Kerkrade, Leeuwarden, Apeldoorn, Rotterdam, Breda en Arnhem. De verwachting is dat er snel nog veel meer bijkomen.

    Er zijn op dit moment voor 65 verschillende sporten sportartikelen te verkrijgen. Het maakt niet uit of je naar de webshop gaat of een winkel: Alle producten zijn per sport ingedeeld. Het is ook opgesplitst naar beginners en gevorderden.

    Los daarvan kun je ook spullen kopen voor het kamperen. Er is een volwaardige outdoorwinkel bij hun. Het is goed om te zien, dat er een compleet assortiment is binnen dit deel.


    Denk jij erover om te gaan kamperen? Wees voorbereid en haal de juiste spullen in huis!

    Producten van Decathlon

    Het aanbod van producten is zeer divers. Er zijn maar liefst 65 verschillende sporten vertegenwoordigt in het assortiment van sportkleding. Ook zijn er fietsen en is er een complete outdoor sectie.

    Klachten, tips en complimenten over Decathlon

    Een klacht kun je bij de winkel zelf indienen, via de telefoon, per post en natuurlijk ook per mail. Het bedrijf is niet zo groot geworden door haar klanten niet optimaal te helpen. Het is dan ook niet vreemd, dat er een professionele klantenservice is bij dit bedrijf.

    Heb jij ervaring met Decathlon?

    NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over Decathlon. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

    Hoe beoordelen klanten Decathlon? Hoe zijn hun sportartikelen, zoals sportschoenen, sportkleding en wintersportartikelen? En: snelle, gratis verzending en goede service?

    Decathlon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (33)

    5
    48% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.2
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    4.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goedkoop en service -

    Gewoon een hele goede sportwinkel. Ze zijn goedkoper dan veel andere sportwinkels zoals Perry en Bever, maar bieden wel veel service wat andere goedkope sportwinkels zoals ActieSport weer niet doen.

    Ik kwam er vroeger vooral voor voetbalschoenen en kleding, maar tegenwoordig doe ik veel aan hardlopen en ook daarvoor kan ik dan bij Decathlon terecht.

    Door: Ferdi Ebbers02-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    veel en goed advies voor benodigdheden wandelvakantie

    Voor een naderende klim- en wandelvakantie van alles gehaald bij de Decathlon. We hebben ons uitgebreid laten adviseren en ze hebben ons heel enthousiast en ook uitgebreid te woord gestaan. Allerlei goed advies voor artikelen en benodigdheden die we anders vast waren vergeten.
    Met zulke service kom je echt terug!

    Door: Jolien Putters14-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wielrenschoenen etc etc etc

    Breda super winkel met enthousiast en vakkundig personeel!

    Webshop, al meer dan 10 keer snel alles binnen en gemakkelijk te bestellen.

    Probeer gewoon, wij hebben nooit problemen gehad met bestellen en/of retourneren en is al meerdere jaren echt onze enige sportwinkel

    Door: Femke Walraven03-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Racefiets B'TWIN Ultra 920-AF L

    Zeer tevreden met mijn aankoop. Geweldig goed geholpen en advies gekregen van BENNIE. Medewerker van Decathlon te Leeuwarden. Kan wel zeggen dat de WOOOOH Factor hier zeker van toepassing was. Mijn eerste km. gereden vandaag. Geweldig!!!

    Door: Visser11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Sportlegging

    2 weken geleden product aangemeld om te ruilen voor een maat groter. Zelfde dag naar post nl gebracht. Nu 2 weken later heb ik zelf contact op moeten nemen waar het product blijft. Krijg ik eerst een slap verhaal over labels die verkeerd geplakt zijn waardoor retour niet aankomt, terwijl ik via de track and trace kan zien dat ze de retour 2 dagen nadat ik het bij post nl heb afgegeven hebben ontvangen. Slechte zaak dus. Voor mij de laatste keer dat ik iets bij decathlon bestel

    Door: Kim28-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    mountainbikes

    niet op voorraad, niet op voorraad, niet op voorrraad,niet op voorraad,en ga zo door maar door.Nu al een paar weken aan het kijken voor een fiets voor mijn kleinzoonmaar dat helpt niet.Uw bedrijf is ver schrikkelijk slecht in het aanleveren van nieuwe voorraad.

    Door: Karst Mol26-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Ik bestel graag bij de Decathlon

    Ik bestel graag bij de Decathlon voor mijn sportspullen
    Groot assortiment, goed advies, gratis verzenden als je het afhaalt (doe ik altijd). Geen enorme prijsvechter, maar ook zeker niet te duur.

    Door: Joost Post06-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Top advies

    Wij zijn in de vestiging Apeldoorn erg goed geadviseerd door een medewerkster op de ski afdeling. Zij had veel kennis van de ski schoenen en skies. Helaas hebben we geen naam. Bedankt en groeten uit Lelystad.

    Door: Peter02-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Snowboots kinderen

    Vorige week mooie snowboots voor mijn zoon gekocht bij decatlon Arnhem. Helaas na 1 dag in de sneeuw zijn we er achter gekomen dat ze niet water dicht zijn. Dit was wel een teleurstelling.

    Door: G. De Bekker27-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Sportartikelen online

    Verschillende sportartikelen aangeschaft bij Decathlon. Het is mijn standaard sportwinkel. Als ik wat nodig heb, ga ik altijd hierheen. Meestal online, maar ook wel eens in de winkel.

    Door: R. Bremmers22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    fiets

    Dit bedrijf heeft bijna niets op voorraad in de winkel niet en niet in de winkel.

    Door: Karst Mol21-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    geprobeerd een fiets te kopen, maar levering lukt niet

    zit nou al meer dan een week op deze fiets te wachten, zou vandaag afgeleverd worden door Dynologic, maar die hadden er blijkbaar geen zin in met deze warmte.
    Decathlon is niet telefonisch bereikbaar, en via whatsapp wordt er pas na een dag ofzo gereageerd.
    Waarom staat er op de website dat de levering plaats zal vinden binnen 2 tot 3 werkdagen terwijl dit in werklijkheid meer dan 5 is, incl. een weekend is het dus meer dan een week

    Door: Joris07-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Wandelschoenen.

    April 2020 wandelschoenen gekocht van het merk tecnica eind augustus 2020 zijn ze versleten volgens decathlon Alkmaar geen garantie .dit probleem heb ik bij de ombudsman neergelegd

    Door: W.Leurs03-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kleiding

    Geen verzendkosten terug bij retour
    Artikelen geretourneerd. Geen verzendkosten geld terug ontvangen. Dit is 4 keer gebeurt. 3 mailtjes gestuurd. Nog steeds niks terug.
    Moet gewoon zeuren om mijn eigen geld. We gaan niet opgegeven maar naar ondertussen alvast deze negatieve review. Vind ook nergens de klachtenprocedure terug. Geen aanrader

    Door: Ibrahim28-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Thule fietsendrager

    voor de vakantie een fietsendrager besteld, je raad het al, vakantie is al enkele weken voorbij en nog steeds niets ontvangen, ook geen geld terug, klantenservice reageert alleen op whatsapp, en stuurt een retour melding. we hebben alleen nog niets ontvangen om retour te sturen. en dan blijft het stil.

    Door: A.H. Schreuder14-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    cranks nx en bottembrakket

    ik bestel bij decathlon.nl 2 dingetje krijg e-mail van je pakket word 11 -07 geleverd denk ik bij me zelf dat is lang moet gewoon week wachten maar ja het is niet anders wacht tot het 11 niks 12 niks 13 neem contact met decathlon.nl op zeggen ze tegen me ja we hebben hem nog niet verzonden dus ik zeg verzend hem gewoon van ik wacht all heel lang en alles jullie hem niet verzende tot maandag wil ik me geld terug dus krijg daar op racies van je pakket is geannuleerd omdat we hem maandag niet kunne leveren en je moet 14 dagen wacht op je geld nou ik vind het simpele decathlon.nl is gewoon kut nooit meer daar wat kopen kut winkel

    Door: Kacper 13-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    niet gelukt

    mooie fietstassen gezien, maar de kleur die ik wilde niet aanwezig in de winkel.
    Advies: besteld U ze online.
    4 pogingen gedaan tot aan de checkout voor de betaling dan loopt alles vast. zowel bij de poging met de creditcard als bij afther pay.
    Klanten service op verschillende manieren onbereikbaar. controle bij mijn bank blijkt dat er niks mis is met mijn creditcard.

    Door: Stephan de Wildt 29-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    een fiets

    3 weken later nog geen fiets klote bedrijf

    Door: Christiaan17-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Sportkleding

    Plus: hetgene wat ik heb besteld/gehouden is nog redelijk van kwaliteit.
    Dikke min: leugens over niet te hebben ontvangen retourpakket.
    Ben dit geld dus gewoon kwijt.
    Onbetrouwbare oplichters

    Door: K.10-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Yogamat en 2 tassen

    Heel heel slecht.

    45 minuten in de wacht omdat mijn pakket nog niet was binnengekomen. Gaven hier aan dat ik een tegemoedkoming zou krijgen.

    3x raden, ik krijg een gratis verzending. Bij een bedrijf die dat al gratis doet. Nou bedankt daarvoor! Een cadeaubon van 20 euro had al goed geweest. Maar nee. Dubbel aan de kant gezet via de mail. Geen vergoeding voor 45 minuten in de wacht en de slechte service en de late bezorging.

    Na veel praten, mailen en doen. Heb ik mijn pakket geretouneerd en zal ik nooit meer bij deze partij kopen. Dit slaat echt alles.

    Door: Jeroen Hillinga03-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Decathlon

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Decathlon een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 33 ervaringen geplaatst over Decathlon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Decathlon actief?

    Decathlon is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Decathlon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.