NederlandReview

    Ervaringen Decathlon

    Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees snel meer over dit bedrijf op deze pagina.

    Over Decathlon

    Dit bedrijf is de grootste sportwinkel van Nederland. Ze hebben een ruim assortiment met scherp geprijsde sportschoenen, voetbalschoenen, sportkleding en hardloopschoenen. Ook zijn er tal van andere sportartikelen welke geschikt zijn voor iedereen. De producten worden allemaal in house ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de prijs laag te houden. Natuurlijk zonder een compromis te sluiten als het om kwaliteit gaat.
    In Nederland zijn er acht fysieke vestigingen in Amsterdam, Best, Kerkrade, Leeuwarden, Apeldoorn, Rotterdam, Breda en Arnhem. De verwachting is dat er snel nog veel meer bijkomen.

    Er zijn op dit moment voor 65 verschillende sporten sportartikelen te verkrijgen. Het maakt niet uit of je naar de webshop gaat of een winkel: Alle producten zijn per sport ingedeeld. Het is ook opgesplitst naar beginners en gevorderden.

    Los daarvan kun je ook spullen kopen voor het kamperen. Er is een volwaardige outdoorwinkel bij hun. Het is goed om te zien, dat er een compleet assortiment is binnen dit deel.


    Denk jij erover om te gaan kamperen? Wees voorbereid en haal de juiste spullen in huis!

    Producten van Decathlon

    Het aanbod van producten is zeer divers. Er zijn maar liefst 65 verschillende sporten vertegenwoordigt in het assortiment van sportkleding. Ook zijn er fietsen en is er een complete outdoor sectie.

    Klachten, tips en complimenten over Decathlon

    Een klacht kun je bij de winkel zelf indienen, via de telefoon, per post en natuurlijk ook per mail. Het bedrijf is niet zo groot geworden door haar klanten niet optimaal te helpen. Het is dan ook niet vreemd, dat er een professionele klantenservice is bij dit bedrijf.

    Heb jij ervaring met Decathlon?

    NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over Decathlon. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

    Hoe beoordelen klanten Decathlon? Hoe zijn hun sportartikelen, zoals sportschoenen, sportkleding en wintersportartikelen? En: snelle, gratis verzending en goede service?

    Decathlon
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (52)

    4.8
    48% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Decathlon

    Uw beoordeling

    Goedkoop en service -

    Gewoon een hele goede sportwinkel. Ze zijn goedkoper dan veel andere sportwinkels zoals Perry en Bever, maar bieden wel veel service wat andere goedkope sportwinkels zoals ActieSport weer niet doen.

    Ik kwam er vroeger vooral voor voetbalschoenen en kleding, maar tegenwoordig doe ik veel aan hardlopen en ook daarvoor kan ik dan bij Decathlon terecht.

    Door: Ferdi Ebbers02-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    veel en goed advies voor benodigdheden wandelvakantie

    Voor een naderende klim- en wandelvakantie van alles gehaald bij de Decathlon. We hebben ons uitgebreid laten adviseren en ze hebben ons heel enthousiast en ook uitgebreid te woord gestaan. Allerlei goed advies voor artikelen en benodigdheden die we anders vast waren vergeten.
    Met zulke service kom je echt terug!

    Door: Jolien Putters14-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wielrenschoenen etc etc etc

    Breda super winkel met enthousiast en vakkundig personeel!

    Webshop, al meer dan 10 keer snel alles binnen en gemakkelijk te bestellen.

    Probeer gewoon, wij hebben nooit problemen gehad met bestellen en/of retourneren en is al meerdere jaren echt onze enige sportwinkel

    Door: Femke Walraven03-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Racefiets B'TWIN Ultra 920-AF L

    Zeer tevreden met mijn aankoop. Geweldig goed geholpen en advies gekregen van BENNIE. Medewerker van Decathlon te Leeuwarden. Kan wel zeggen dat de WOOOOH Factor hier zeker van toepassing was. Mijn eerste km. gereden vandaag. Geweldig!!!

    Door: Visser11-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tent en stoelen

    Zeer slechte klantenservice en nog slechter bereikbaar. Niet nakomen leverings afspraken. Gaat om een bedrag van 800,- euro. Daarna wordt er niet gedacht in oplossingen maar laat de klant maar wachten.

    Door: P21-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Snelpak

    Steekzakken op de rug niet of nauwelijks bereikbaar van snelpak. De rits lijkt mij ook aan de fragiele kant, verder prima pak. Helaas werd het retoursturen, maar de afwikkeling hiervan is perfect verlopen.

    Door: K. Visser16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ik bestel graag bij de Decathlon

    Ik bestel graag bij de Decathlon voor mijn sportspullen
    Groot assortiment, goed advies, gratis verzenden als je het afhaalt (doe ik altijd). Geen enorme prijsvechter, maar ook zeker niet te duur.

    Door: Joost Post06-10-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Top advies

    Wij zijn in de vestiging Apeldoorn erg goed geadviseerd door een medewerkster op de ski afdeling. Zij had veel kennis van de ski schoenen en skies. Helaas hebben we geen naam. Bedankt en groeten uit Lelystad.

    Door: Peter02-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Snowboots kinderen

    Vorige week mooie snowboots voor mijn zoon gekocht bij decatlon Arnhem. Helaas na 1 dag in de sneeuw zijn we er achter gekomen dat ze niet water dicht zijn. Dit was wel een teleurstelling.

    Door: G. De Bekker27-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Sportartikelen online

    Verschillende sportartikelen aangeschaft bij Decathlon. Het is mijn standaard sportwinkel. Als ik wat nodig heb, ga ik altijd hierheen. Meestal online, maar ook wel eens in de winkel.

    Door: R. Bremmers22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Quechua-rugzakken

    Wij gebruikten de rugzakken bij het wandelen. Op enig moment bleek dat een scherpe rand aan de onderkant van de tas je kleding beschadigt. Twee shirts, een jurk en een vest zijn onherstelbaar beschadigd. Van Decathlon kregen we daarvoor een tegoedbon van €15 te besteden bij.....Decathlon. Schandalig.

    Door: Anne-Marie van het Erve14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Aquamat

    Product niet ontvangen en ook geen geld retour

    Door: S11-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Mountainbike


    1,5 jaar geleden kochten wij bij Decathlon Groningen een nieuwe mountainbike voor ons zoontje.
    De laatste maanden is de fiets 3x stuk gegaan, allemaal op precies dezelfde plek namelijk de derailleur. Helaas zijn wij de andere keren ook niet serieus genomen. Op 28/6 ging mijn vriend naar Decathlon. Mijn vriend brengt de fiets en legt uit wat er is, en dat het alweer de 3rde keer is dat dit gebeurd, wij willen nu een serieuze oplossing, want dit is gewoon levensgevaarlijk een fiets die tot 3x afremt midden op de weg, en ons zoontje van 10 jaar die er op fietst. In de winkel werd hij geholpen door Björn, die deed daar al uitermate onbeschoft en nam hem niet serieus. Bij het terug bellen dezelfde middag, zei Björn dat wij liegen,en dat de vorige keer dat wij geholpen waren, zijn collega's in ons verhaal waren getrapt, kortom wij liegen. Hij zei dat onze zoon er een stuntfiets van maakt en dat concludeerde hij uit het dat er een kras op de stang zit en de achterband een slipspoor heeft, en dat de bovenkant van de trappers gebruikssporen tonen. Dus ook ons zoontje liegt. De fiets word 1.5 jaar gebruikt, ons zoontje fietst naar school en sporten wat allemaal niet ver van ons huis is. De mountainbike word niet eens gebruikt waarvoor de fiets gemaakt is, gewoon voor korte stukjes school en sport. Mijn vriend was er de 2de keer bij dat het gebeurde, midden op de weg werd de fiets afgeremd, het geluk is dat er geen ongelukken gebeurd zijn. Björn zei daarover wat als, wat heb ik daar aan, aan wat als. Jullie verkopen een fiets die veilig moet zijn, en als wij tot 3x toe zijn geweest met hetzelfde wat stuk is de laatste keer in mei, is het toch niet normaal dat je zo behandeld word. Tevens zat mijn zoontje toen totaal 3 week zonder fiets en geen compensatie dmv een leenfiets. Wij willen ons geld terug, ons zoontje fietst overal zelf heen en wij willen niet meer dat hij op een fiets fietst wat niet betrouwbaar is. Nu zit hij ook alweer 2 week zonder fiets, en nog steeds  geen enkele reactie op  onze klacht.

    Door: TT09-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 sub boarden

    Slechte communicatie , geen telefoonnummer, niet reageren op WhatsApp of mail, geen oplossend vermogen. pakketten niet gezien, geld retour. Nooit weer Decathlon.

    Door: JB08-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Fietsshirts

    In mei een bestelling geplaatst bij Decathlon, deze werd pas na 12 dagen geleverd. Hierdoor was na 2 dagen ontvangst de betaaltermijn van Afterpay al verlopen.
    Binnen een week na ontvangst heb ik de resterende artikelen geretourneerd en zijn ze op locatie aangekomen bij Decathlon (zichtbaar via Track en Trace). Ik heb aan Afterpay mijn aangekochte artikel betaald.

    De weken daarop kreeg ik betalingsherinneringen van Afterpay en uiteindelijk ook met daaraan een prijskaartje.
    Ik heb dit aangekaart bij Decathlon en aangegeven dat zij traag waren met het leveren van de bestelling en nu ook het verwerken van de retournering, zeker een maand te laat.

    Uiteindelijk kreeg ik beschuldigende berichten van Decathlon dat het mijn eigen risico was en ik de herinneringskosten zelf moest betalen aan Afterpay.

    Decathlon dacht in geen enkel opzicht mee en ik kreeg geen excuses voor de te late levering en voor het pas na een maand verwerken van mijn retour.

    Na een mailtje naar Afterpay heeft Afterpay direct de herinneringskosten laten vervallen.
    Nu: een goed gevoel aan Afterpay en een erg slechte ervaring met Decathlon.

    Door: Lisette 29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Puma short en sokken

    Levertijd niet bekend😩
    Uiteindelijk gevraagd of ze bestelling wilde annuleren. Dat doen ze dan, maar storten het bedrag niet terug. Contact verloopt ook zeer moeilijk. Kortom nooit meer Decathlon .

    Door: Theo Pardoel25-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Skeelers

    Ik heb 1 paar skeelers besteld op Decathlon.nl, maar kreeg links en rechts 2 totaal verschillende skeelers en ook nog eens in 2 verschillende maten. Toen ik de klantenservice probeerde te bellen bleek deze doodleuk een week niet bereikbaar te zijn. Mijn geschreven review op Decathlon.nl hebben ze niet geplaatst, ze laten alleen de reviews door die in hun voordeel werken. Heel onprofessioneel allemaal. Ik heb mijn skeelers uiteindelijk probleemloos op een andere site besteld.

    Door: D03-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    fietsendrager

    Ik zit al weken te wachten op mijn Thule fietsendrager. Deze week trof ik een retourbericht aan in mijn account terwijl ik daar niet om heb gevraagd. Daarna volgde een email waarin stond dat het materiaal zoek is geraakt in het sorteercentrum van Dynalogic en dat ze 5 werkdagen nodig hebben om het materiaal terug te vinden. Krijg tot nu toe niemand te pakken voor verdere uitleg. Zeer slechte ervaring!

    Door: Luca Roncoli09-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Camping tafel

    Zitten al weken te wachten op de bestelde tafel, compleet geen reacties op de gestuurde mails en WhatsApp berichten, zelfs telefonisch wordt je 1 uur aan de lijn gehouden met een irritante bericht over leveren. Je wordt niet door verbonden en er gewoon uitgegooid, zeer slecht nooit meer Decathlon. Zeer slechte online winkel erg klant onvriendelijk

    Door: Gijsberta25-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Fiets

    Zeer slecht levering niet op tijd website wordt niet aangepast en het is niet mogelijk om enig contact met het bedrijf te vinden om te vragen wanneer ze wel gaan bezorgen.
    Online zeker niks kopen zeer onbetrouwbaar online bedraijf.

    Door: Marcel Blok16-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Decathlon een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 52 ervaringen geplaatst over Decathlon. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Decathlon actief?

    Decathlon is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Decathlon gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.