NederlandReview

    Ervaringen Dieetpro.nl

    Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Dieetpro.nl is een bedrijf dat zich bezig houdt met goedkoop afvallen, de juiste voedingssupplementen, dieet en shakes en ook dieetpillen. Tenminste! Dieetpro.nl zorgt ervoor dat je gewicht kunt verliezen! Iets waar zoveel mensen mee vechten. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

    Over Dieetpro.nl
    Je kunt geen enkele dieet shake gaan vergelijken met Dieetpro.nl. Ze hebben een unieke formule waarbij iedere shake slechts 79 kilocalorieën bevat.  Er zitten ook vitamines en mineralen in de shake. Denk hierbij aan de vitamines b3, b2, b5, b12 en tal van andere mineralen. Ze helpen om het vet vrij te maken en om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. Ook de hormoonhuishouding is hierbij van belang. Dieetpro.nl bevat ook een thee extract (groene thee) om de vetverbranding te verhogen, de stof L-carnitine zit erin en ook vitacholine. Het laatst wordt van natuurlijk wijnsteenzuur gemaakt. Het is een stof welke aantoonbaar een positieve bijdrage levert aan de vetstofwisseling in het lichaam en om de lever te reinigen. 

    Hierdoor is het simpelweg niet vergelijkbaar met een andere shake op de markt. Deze zitten vaak vol met soja eiwitten welke veel suikers bevatten. Drie jaar lang is dit al de best verkochte shake voor een dieet in de drogist of gezondheidswinkel

    Het grote voordeel is dat je het verdeeld over de dag kunt eten en erg gezond is. Het is in de vier smaken banaan, aardbei, chocolade en vanille te verkrijgen. 

    Diensten van Dieetpro.nl
    Dieetpro.nl helpt je om met een shake gewicht te verliezen. Enkele kenmerken van de shakes zijn:

    •    maar 79 kcal per shake
    •    18 gram aan een speciaal type eiwit
    •    Er zijn geen toegevoegde suikers
    •    Het helpt het lichaam te reinigen 
    •    De bloedsuikerspiegel blijft in balans 
    •    Er zit chroom, choline, groene thee en L-carnitine in de shake

    Klachten, complimenten en tips voor en over Dieetpro.nl
    Ben je niet tevreden over de shake? Stuur dan een mail, brief naar hun toe. Je kunt ze ook bellen. Het is voor Dieetpro.nl dan mogelijk om een oplossing te zoeken of om de situatie toe te lichten. Graag horen we van je op Nederlandreview.nl hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

    Jouw Mening over Dieetpro.nl
    Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plus reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! 

    Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen, op NederlandReview.nl!

    Dieetpro.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    7,8
    83% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,8

    Service

    8

    Prijs

    6,8

    Leveren

    8,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede service

    Shauni22-08-2018

    Voor het eerst besteld en binnen een dag mijn producten thuis ontvangen. De bestelling was compleet en was goed ingepakt. Vandaag voor het eerst mijn cappuccino pot open gemaakt en 2 schepjes poeder aangelengd met water. Tot mijn verbazing vind ik de shake heel erg vies, ik krijg het gewoon niet weg. Dus direct gebeld met Dieet Pro, hoefde niet lang te wachten en kreeg een vriendelijke dame aan de lijn. Ze gaf aan dit erg vervelend te vinden en me 2 proef zakjes op te sturen met een andere smaak om uit te proberen. Ook gaat ze mijn gegevens naar een andere collega doorsturen om contact met mij op te nemen om te kijken wat ik eventueel kan veranderen om de smaak te veranderen. Dus op dit moment alleen ontevreden over de smaak, maar verder goede en vriendelijke service.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Bestelling van 5 mei 2018

    Jan18-05-2018

    Er is ineens gereageerd door Dieetpro, na een negatieve opmerking op het internet.
    Heb een mail ontvangen van Dieetpro, en inmiddels zijn de ontbrekende in de bestelling nageleverd.
    Netjes, alleen jammer dat het op deze manier moet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bestelling vaak niet compleet.

    Jan15-05-2018

    Plus punten zijn er niet.
    Twee keer bestelling gedaan, eerste bestelling was niet compleet en is na een mail wisseling nagestuurd.
    Tweede bestelling van 5 mei 2018 weer niet compleet, direct gemeld via mail bij dieetpro.
    Tot op heden wordt er totaal niet gereageerd op deze mail's.
    Waar-de-loze afhandeling van de kant van dieetpro.
    Had mij toch iets anders voorgesteld van dieetpro.
    Dus de service is nul komma nul.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Ervaring dieet pro shakes

    Lise08-05-2018

    Plus punten: de prijs valt reuze mee. Ik had het duurder verwacht, maar er zijn vele aanbiedingen online. Het resultaat kan ik nog niets van zeggen, want ik ben zojuist begonnen. Wel merk ik direct een minder honger gevoel.

    Minpunten: de shakes zijn echt vreselijk smerig. Ik ben geen melkdrinker e.d. Wel lust ik graag yoghurt. Ik krijg de shakes met water niet weg, dan protesteert mijn maag direct. Ik ben er nu smoothies van aan het maken met een derde deel water, griekse yoghurt 4 scheppen en een half pakje bevroren 150 gram bevroren vruchten en dan lukt het me wel. Ik ben benieuwd of dit dan ook werkt qua afvallen. Met deze reden neem ik minder tussendoortjes en drinkt ik genoeg groene thee en water.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Goed

    Nadia14-03-2018

    Ik ben net gestart. Gaat goed heb nog wat trek in zoetigheidmaar dat wordt steeds minder gelukkig. Want je mag behoorlijk wat eten! Chocolade smaak met ongezoete soyamelk en dan opwarmen. Zooo lekker! Net warme chocolademelk. En door de soyamelk vult het beter vindt ik.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Poging 1001

    Brina19-02-2018

    Morgen start ik met dieet pro.... de eerste x in mijn leven dat ik probeer af te slanken met shakes! Totaal nieuw voor mij...de schrik zit erin. Schrik voor de ontembare honger....de zin om te snoepen...ik wil gewicht kwijt....ik ben die kilo's kwijt . Op hoop van zege... ik ga ervoor. Het zal wel even tijd nodig hebben om te wennen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    dieten moeilijk maar 11,6 kilo afgevallen

    Marjora Bovenkamp27-11-2017

    Met het oog op de feestdagen ben ik met Dieetpro begonnen. want ik wil in een mooie jurk en ik heb dan meerdere diners, van werk en persoonlijk.
    het begin was erg moeilijk van het diëten, want ik hou van slecht eten. en heb daar altijd wel zin in
    maar nu merk ik dat mijn hongergevoel echt wel afneemt en vooral mijn zin in zoetigheid. gek, he?

    Ik ben met een paar weken nu 11,6 kilo kwijt geraakt en dat is echt veel voor mij. met andere diëten was dat niet zo snel gelukt, maar dit is dan ook wel volhouden (voor mij dan).

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Minder directe honger

    Esther Olafs04-09-2017

    Ik gebruik nu een tijdje Dieetpro. Ik doe het iets minder dan voorgeschreven is, want ik vind het een beetje heftig om twee maaltijden over te slaan, zo voelt het voor mij toch een beetje als ik shakes neem in plaats van 'vast' voedsel.

    Maar het helpt mij vooral bij een direct hongergevoel. Ik heb eigenlijk de hele dag trek in eten, zoetigheid en snacks vooral. De shakes van Dieetpro geven me een vol gevoel en dat houdt wel eventjes aan. Daardoor eet ik uiteindelijk minder. Maar na een paar uurtjes heb ik wel weer trek. Veel ben ik daarom nog niet afgevallen, maar ik eet wel minder, doordat ik minder een direct hongergevoel heb na het nemen van de shakes.

    En ik vind ze ook lekker, vooral banaan en chocola. Lekker zoetig en daar hou ik wel van.

    Roy25-11-2017

    Wie neemt er naast dieetpro ook glucomannan capsules in en werkt dat, ze zeggen dat tussendoor griekse yoghurt ook werkt, wie heeft er ervaringen mee

    P. Jane30-11-2018

    Dieet pro shake voldoet niet aan mijn verwachtingen. Het honger gevoel blijft. Dit in tegenstelling tot de maaltijd shake van `Kruidvat`. Dit gebruikte ik voorheen en zal ik weer gaan gebruiken, als deze pot leeg is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    shake

    gizella pigniczki12-08-2017

    Ik koop het elders waar het stukken voordeliger is.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Ik ben 70 kilo afgevallen

    Cornelia J Harkman07-08-2017

    mijn naam is Anny ik was 152 kilo toen ik begon met DieetPro ik voelde me niet erg goed in me vel zitten. Ik was het helemaal zat dat vette lichaam er moest wat gebeuren.Toen zag ik DieetPro ik dacht ik ga het proberen en het is me heel goed bevallen. De eerste maand ging het het zo snel dat ik dacht dit kan niet ik ben toen naar mijn dokter gegaan en die zei dat ik 15 kilo was afgevallen en hij vroeg hoe ik dat heb gedaan ik heb hem vertelt over DieetPro en dat ik ook aan sport aan het doen was . Ik bleef onder controle van mijn dokter . Zo dat als goed bleef gaan en ja het bleef goed gaan in nog 3 maanden tijd ben ik nog eens 55 kilo afgevallen . Ik ben nu 80 kilo en gebruik al 7 maanden geen DieetPro meer ik blijf op mij gewicht maar ik blijf sporten en op me eten letten. En het gaat goed

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Ivm koolhydraatarm eten

    Annelies03-06-2017

    Hoi hoi voor mij werkt dieetpro goed, maar dan wel icm koolhydraatarm dieet. Tussendoor er een speciale reep of soms speciale chips of sojabolletjes. Veel groente vis en vlees, niet teveel fruit in deze periode. Verder eet ik geen brood, pasta aardappelen e.d. Om de koolhydraat inname beperkt te houden ik It al met al tussen de. 25 en 35 g koolhydraten per dag.
    Doe dit nu een maand en ben ruim 6 kilo kwijt. Wel doe ik lijnzaad door de shake omdat de stoelgang problematisch werd. Das wel Ff wennen maar nog steeds goed vol te houden.

    Amber12-08-2017

    Dieet pro werkt wel maar toch erg langzaam....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Waarom zo vreselijk zoet?

    Louise29-05-2017

    Ik heb nu de variant met chocolade en met aardbei geprobeerd, maar wat is dat spul afschuwelijk zoet. Ik ben zelf helemaal geen zoetekauw en krijg het amper weg. Misselijk na zo'n beker.
    Ook al geprobeerd met yoghurt en kwark, maar dan duurt het nog langer voor het op is en gaan de laatste happen echt met moeite.
    Waarom zijn niet wat minder zoet?
    Heeft iemand tips het ergste zoet eraf te krijgen?

    Carlijn11-07-2017

    Mix je het met water of met melk? Heb gemerkt dat het minder zoet is als je het met water mengt.

    Christel10-08-2017

    Met karnemelk maken?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Afvallen met shakes

    m.16-03-2017

    Ik ben wel afgevallen een paar kilo maar ik vind het ook erg zwaar, want ik hou ook van een lekker hapje en vooral van snacken. Door de shakes heb ik minder honger, maar ik vind het moeilijk om van de tussendoortjes af te blijven en daardoor gaat het afvallen minder snel dan ik zelf wilde. Maar de shakes zijn wel lekker.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Smaak

    Nathalie06-03-2017

    Ik ben begonnen met dieet pro. Heb nu de smaak chocolade. Ik vind de smaak helaas niet zo heel lekker maar probeer het wel vol te houden! Welke smaak bevelen jullie aan?

    M06-05-2017

    Ik heb Vanille, die vind ik niet lekker. Cappuccino is beter. Ik meng ze met water. Het blijft wel een dun goedje...

    amber19-06-2017

    De smaak Cappuccino en dan met soyamelk vanille dan is het goed te drinken.

    Britt17-07-2017

    Kersen

    Amber12-08-2017

    De smaak Cappuccino is het lekkerst met soja melk ook in de smaak Cappuccino. Zo is het nog te drinken !

    Wendy08-06-2018

    Ik heb aardbeien en vind die veel te zoet. Vanille tot nu toe te doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    15 kilo afgevallen met shakes en lekker eten ook

    Johanna26-02-2017

    Hallo,

    ik ben altijd een forse dame geweest. in de pubertijd vooral was dat best wel eens moeilijk. Maar ik houd gewoon enorm veel van eten en vooral van lekker eten. En mijn lichaamsbouw is zodanig, dat ik heel makkelijk vet vast houd en daarom nou eenmaal veel sneller aankom en maar heel moeilijk kan afvallen. Dat is best lastig, want ik houd ook gewoon enorm veel van gezelligheid en voor mij hoort lekker eten daar gewoon echt bij.

    Maar de dokter vond het niet meer gezond, want met mijn omvang creëer je allemaal gezondheidsproblemen en enge ziektes. Maar ik kan nou eenmaal niet goed afvallen en had geen zin het weer te proberen.

    Ik heb echt van alles geprobeerd. Bijvoorbeeld een abonnement op de sportschool en dan vier keer per week willen gaan. Maar ik ging met zo veel tegenzin dat ik steeds minder ging. Want met een groot lijf is het gewoon veel zwaarder om te sporten. Ook voelde ik mij niet zo op mijn gemak tussen al die strakke lijven daar in de sportschool....
    Ook heb ik zelfs het dieet van Sonja Bakker geprobeerd, maar dat vond ik moeilijk volhouden. Niet meer eten is gewoon geen optie. En niet meer snoepen dat hielp gewoon helemaal niets: ik viel daar echt niet van af.

    En toen als laatste redmiddel ben ik shakes gaan drinken. Dat vond ik best een grote en moeilijke stap voor het afvallen, want ik hou nogal veel van lekker eten en als je mij een bord goede spaghetti voorzet, nou dan ben ik zeer tevreden! En met die shakes vervang je je maaltijden. Maar ik had mezelf beloofd dat als ik afval met de shakes, dat ik dan daarna weer gewoon lekker kan smullen. Dus ik heb het best een tijd vol gehouden en ik ben in die tijd maar liefst 15 kilo afgevallen! Ik wist niet dat dat kon!
    Ik doe gewoon een tijdje shakes en dan weer 'normaal eten' en dan weer shakes. Want dan heb ik nog wel lekkers en gezelligheid, maar ook af en toe dat ik kan afvallen.

    Voor mij werkt dat heel goed. Ik wil nog heel wat slanker worden, maar ben voor nu alvast tevreden dat ik ben afgevallen 15 kilo en dat ik nu eindelijk een manier heb gevonden van afvallen en kilo's verliezen die werkt!

    Amber12-08-2017

    In hoeveel tijd ben je 15 kilo afgevallen ?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Heel blij met de shakes

    Diana 31-01-2017

    Oke je moet even investeren, maar voor mij heeft het echt enorm gewerkt en ik ben nog steeds niet gestopt, ook al zit ik al wel op mijn gewenste taille-omvang. Als je eenmaal gewend bent, dan is het best makkelijk vol te houden. De shakes zijn namelijk best wel lekker en mijn lichaam is er inmiddels aan gewend, dus het hongergevoel is er niet meer. In het begin was het soms een beetje lastig volhouden, maar je weet waar je het voor doet.

    Mariane22-10-2017

    Diana heel fijn om te lezen dat je afgevallen bent. Gaat het nog steeds goed?. Ik ben vandaag begonnen weeg 72 kilo en wil er 7 kilo vanaf. Ik ben geen grote eter en smorgens ontbijt ik nooit omdat ik geen honger heb. Ik mag niet sporten vanwege mijn rug dus hoop zonder te sporten toch die 7 kilo kwijt te raken. Als je tips heb heel graag. Dank je vast.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Niet afgevallen, niet aangekomen

    Vanessa22-01-2017

    Hielp niet heel erg. Heeeel klein beetje afgevallen na 2 maanden. Niet aangekomen, maar ook niet afgevallen dus. Aangezien ik niet altijd zo kan leven, is het voor mij dus geen optie. Ik ben er na 2,5 maand mee gestopt. Misschien is 2,5 maand te kort om echt resultaat te zien? Ik weet het niet, Maar ik was niet bereid om het nog langer te proberen. Ik wordt wel een beetje depressief op deze manier want ik heb echt alles geporbeerd. Van weightwatcher tot alle programmas die er bestaan. Maar niks werkt bij mij.

    Judith07-05-2017

    Het kan zijn dat je lichaam je tegenhoudt om de kilo's eraf te krijgen. Mocht je hier meer over willen weten neem vrijblijvend contact met me op.

    Amber12-08-2017

    Ik vind zelf ook dat het mondjesmaat gaat het afvallen, maar probeer nog wel een paar maandjes vol te houden . Daarna stop ik met Dieet pro want dan heeft het totaal geen effect !

    Mariane22-10-2017

    Vanessa wat erg dat je niet afgevallen bent. Lees hier andere verhalen waardoor ik ook vabdaag gestart ben met de shake. Hopelijk dat het bij mij wel gaat lukken. Misschien moet je volhouden en letten op wat je naast de shake nog gebruikt. Succes en hoop je te lezen.

    Lilian 22-05-2018

    Ik heb dus t zelfde, vervelend he, dus Judith je tips zijn welkom

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Shakes werken voor mij WEL

    Hanke Boot20-01-2017

    Ik ben echt blij dat ik Dieetpro heb ontdekt. Ben een ervaren dieeter en ik merk dat alles steeds minder goed werkt.

    Fanatiek sporten krijg ik alleen maar weer MEER honger van.
    En als ik zo'n crash dieet doe, dan kom ik telkens alleen maar weer aan daarna...

    Met shakes is het gewoon beter vol te houden. Vooral omdat ik geen hongergevoel heb nu de hele dag. Dat heb ik normaal eigenlijk wel. Ook al eet ik genoeg, ik heb altijd meteen weer honger. Maar nu met die shakes is dat echt gewoon weg. Het vult kennelijk genoeg en neemt ook het hongergevoel weg.

    HOE het werkt weet ik niet maar DAT het werkt wel.

    Superblij mee en ik hoop gauw op mijn streefgewicht te komen en dan ook te blijven

    Matianr22-10-2017

    Hanke en hoe gast het met het afvallen met Dieetpro?. Ik neem.aan dat je niet ben gaan sporten en toch bent afgevallen. Erg fijn. Ik ben vandaag met de benanensmaak beginnen heerlijk vind ik het. Kloot het dat het met water dun blijft en bij het innemen zandachtig Is in de mond?. Ben bang dat ik het niet goed doe. Lees je graag.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Afvallen met shakes - geen hongergevoel

    Jacqueline Clark09-01-2017

    Geweldig idee, met die shakes. Zelf krijg ik per dag veel minder calorieen binnen, maar wel de nodige voedingsstoffen. Honger heb ik nog niet echt gehad, dus het is voor mij heel goed vol te houden.

    Ik zie mijn lichaam echt veranderen en ben tevreden met het resultaat!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    in 4 maanden 13 kilo kwijt mede dankzij dieetpro

    Marcel23-11-2016

    In 4 maanden tijd ben ik 13 kilo kwijtgeraakt mede door Dieetpro. Ik heb nu weer een gezonde BMI, weeg wat ik al zo'n 15 jaar meer gewogen heb, en kan weer broeken aan die ik niet meer aan kon die ik in de hoop van ooit nog eens af te vallen weer aan kan.
    Voor mij was het altijd moeilijk om af te vallen omdat ik onregelmatig werk (vroeg, laat en nachtdienst) en dus onregelmatig eet. Meerdere pogingen gedaan, maar nu met de Dieetpro eindelijk echt resultaat. De combinatie met 4 a 5 x per week sporten heeft er uiteraard ook aan bij gedragen. Maar ook weet wat je eet! ik nam bijvoorbeeld 's ochtends altijd een plak ontbijtkoek (mega veel suikers weet ik nu).
    Ik geef toe eerst maand is niet makkelijk, je moet anders gaan denken, ondanks mijn onregelmatigheid plannen van eet momenten en alle spullen meenemen naar het werk. Ook had ik in het begin moeite om de shake weg te krijgen, heb meerdere magere melk merken geprobeerd tot ik de gene vond die bij mij paste. Ik heb nu lang houdbare magere melk en laat die uit de koelkast. Toen ik in het begin de melk uit de koelkast pakte vond ik de smaak echt niet lekker, totdat ik een keer vergeten was deze in de koelkast te zetten en het niet gekoeld veel lekkerder vond.
    Na een maand ongeveer gold voor mij "ik weet niet beter". Ik was gewend aan de dagelijkse twee shakes met tussendoortjes, naar de sportschool of hardlopen werd standaard onderdeel van mij dag programma en zo verliep het voor mij prima.
    Ik heb de shakes aangevuld met vitamine pillen en visolie pillen en later ook korrels 's ochtends door de shake voor de ontlasting want die werd op zeker moment erg hard en problematisch.
    Ook ik heb af en toe wel momenten dat ik behoefte heb aan "snaaien" maar enerzijds weet ik waar ik het voor laat en anderzijds doe ik af en toe bijvoorbeeld in het weekend wel wat chips eten en 1 biertje erbij, Ook tussendoor een keer een patatje mee eten met de rest van het gezin kan geen kwaad en was voor mij ook wel een manier om het vol te houden. Als ik alleen maar 100 % zou moeten diëten houdt ik het niet vol. Zonder die af en toe een keer "" zondigen"
    was het misschien nog iets sneller gegaan, maar had ik het misschien niet volgehouden.
    Ik ben trots op mijn behaald resultaat van 13 kilo in 4 maanden tijd, nog een paar kilo extra en dan ben ik tevreden en verwacht ik door mijn veranderde eet patroon, de suiker uit de koffie verbannen, geen ontbijtkoek meer en kleinere porties eten. Het sporten houdt ik ook wel vol ik mis het min of meer als ik een een dag niet geweest ben.
    Ik ben blij dat ik het gedaan heb en zover gekomen ben met Dieetpro!

    Amber16-06-2017

    Ik ga morgen beginnen met Dieet Pro en hoop binnen 4 maanden 10 kilo lichter te zijn. Heb onlangs Herbalife geprobeerd 4 maanden lang maar m n portemonnee is alleen slanker geworden. pffff...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Dit kan ik gelukkig volhouden

    Shanita W.02-11-2016

    Happy de pappy met dit afvalprogramma. Leef er nu al vele maanden mee en gaat goed zo. Moet mezelf er wel echt aan houden. Maar dit werkt voor mij. Weet niet of het ook voor iemand anders werkt, want het is altijd wel persoonlijk wat je wel goed ligt kwa dieten en wat niet. Maar gelukkig ben ik op deze gestuit, want ik ben een echte jojo-er. En dit kan ik nu gelukkig aardig volhouden.

    Margareth06-07-2017

    Ik ga morgen beginnen met Dieet pro hoop ik dat 6 kg kan ik afvallen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Nog steeds te zwaar - niet afgevallen door shakes

    Jennie vd Zwaag28-09-2016

    Kennelijk werkt dit systeem heel goed voor allerlei mensen, maar ik ben nog steeds te zwaar.

    Heb het wel echt geprobeerd met die shakes, maar ik vind ze gewoon niet zo lekker en snak gewoon de hele tijd naar een stevige hamburger of een frietje. Veel andere systemen heb ik ook geprobeerd en niks lijkt voor mij te werken.

    Ben ook maar weer gestopt met DIEET PRO, want ik kan gewoon niet leven op shakes alleen en hou gewoon te veel van lekker bourgondisch eten

    Vera03-10-2016

    shakes alleen? Dan heb je de beschrijving toch niet goed gelezen. Je mag tussendoortjes eten tot je erbij neer valt, als je maar let op WAT je eet. Dus niet tussendoor een zak chips wegwerken. Daarnaast mag je ook gewoon 1 normale maaltijd eten dus shakes alleen dat klopt echt niet.

    Onbekendje 10-01-2017

    Met zo'n instelling zul je nooit afvallen, ben zelf ook te zwaar maar snack niet de hele tijd naar een hamburger of friet en zo vaak eet ik dat ook niet. Als je af wilt vallen zult je dat zelf moeten doen, en dat doe je niet door suikers en verzadigde vetten naar binnen te werken. Dat doe je door te sporten (30 %) en op je voeding te letten (70 %) en dat houdt niet in honger te lijden maar gezond te eten wanneer je trek hebt. (En je mag af en toe wel wat lekkers) maar gematigd. Eiwitten zijn belangrijk als je wilt afvallen en daar komen deze shake aan te pas.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Honger, maar wel afgevallen

    Marieke Zijlsta07-09-2016

    Ik bleef maar honger houden maar bleef wel gezond en ben afgevallen. Bij anderen die ik geprobeerd heb zoals happyweight enzo had ik geen honger, maar viel ik ook veel te weinig af. Voor mij is dit het enige dat tot nu toe echt gewerkt heeft, al bleef ik honger houden. Maarja, wie mooi wil zijn...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    De beste shake keuze

    Daphy13-07-2016

    Is lekker en met veel combineerbaar , je kan het ook vooraf bereiden , weinig calorieën , veel vitaminen , alles zit er in dat je nodig hebt . Jammer dat het in belgie niet zo gekend is en dat er zo velen naar Herbalife nemen . Terwijl DieetProo veeeeeeeel beter is.

    Amber16-06-2017

    Daphy, heb jij ook ervaring met Herbalife ???? Ik heb het 4 maanden geprobeerd maar m n portemonnee is slanker geworden. Ik had niet het gewenste resultaat , helaas...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Shakes

    Nicolien27-06-2016

    Eigenlijk wilde ik nooit aan van die shakes beginnen maar het valt helemaal niet tegen! Best lekker en de prijs had ik hoger ingeschat. Ben nog niet zoveel afgevallen als ik wilde maar dat komt wel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    eindelijk die kiloos kwijt voor de vakantie blij mee!!

    Joyce de Jager21-06-2016

    Superblij hiermee EINDELIJK die kiloos kwijt en net op tijd voor de vakantie

    Nu nog volhouden maar ik denk dat dat helemaal goed gaat komen!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    knop omzetten en meedoen!

    isabelle van rijn13-06-2016

    je moet even een knop omzetten en gewoon meedoen. mij heeft het enorm geholpen. de shakes waren lekker en je hebt ze zo bereid. je moet wel echt even volhouden, dat is best moeilijk, maar dan is het het waard.

    deze methode werkte voor mij beter dan weight watchters!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    even wennen dan gaat het

    Elsa30-05-2016

    het vergt even wat moed om het aan te gaan en vooral ook vol te houden, maar dan heb je ook wat. Even wennen aan je nieuwe 'regime' en dan gaat het eigenlijk prima!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    afgevallen en gezonder

    Miranda27-05-2016

    De recepten zijn makkelijk te bereiden. En het is fijn dat er veel informatie beschikbaar is over voedingsmiddelen. Voedingswaarden en calorieen enzo.

    Ik ben niet alleen afgevallen maar voel me ook echt gezonder.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Al 4 kilo afgevallen

    Angelique 27-05-2016

    Nu al 4 kilo afgevallen en ik ga nog even door!
    Ik vind die shakes nog lekker ook, dat scheelt een boel :))

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schrijf zelf een review over Dieetpro.nl

    Uw beoordeling