Dieetpro.nl

Alle reviews

Dieetpro.nl

80% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (50)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  in 4 maanden 13 kilo kwijt mede dankzij dieetpro

  In 4 maanden tijd ben ik 13 kilo kwijtgeraakt mede door Dieetpro. Ik heb nu weer een gezonde BMI, weeg wat ik al zo'n 15 jaar meer gewogen heb, en kan weer broeken aan die ik niet meer aan kon die ik in de hoop van ooit nog eens af te vallen weer aan kan.
  Voor mij was het altijd moeilijk om af te vallen omdat ik onregelmatig werk (vroeg, laat en nachtdienst) en dus onregelmatig eet. Meerdere pogingen gedaan, maar nu met de Dieetpro eindelijk echt resultaat. De combinatie met 4 a 5 x per week sporten heeft er uiteraard ook aan bij gedragen. Maar ook weet wat je eet! ik nam bijvoorbeeld 's ochtends altijd een plak ontbijtkoek (mega veel suikers weet ik nu).
  Ik geef toe eerst maand is niet makkelijk, je moet anders gaan denken, ondanks mijn onregelmatigheid plannen van eet momenten en alle spullen meenemen naar het werk. Ook had ik in het begin moeite om de shake weg te krijgen, heb meerdere magere melk merken geprobeerd tot ik de gene vond die bij mij paste. Ik heb nu lang houdbare magere melk en laat die uit de koelkast. Toen ik in het begin de melk uit de koelkast pakte vond ik de smaak echt niet lekker, totdat ik een keer vergeten was deze in de koelkast te zetten en het niet gekoeld veel lekkerder vond.
  Na een maand ongeveer gold voor mij "ik weet niet beter". Ik was gewend aan de dagelijkse twee shakes met tussendoortjes, naar de sportschool of hardlopen werd standaard onderdeel van mij dag programma en zo verliep het voor mij prima.
  Ik heb de shakes aangevuld met vitamine pillen en visolie pillen en later ook korrels 's ochtends door de shake voor de ontlasting want die werd op zeker moment erg hard en problematisch.
  Ook ik heb af en toe wel momenten dat ik behoefte heb aan "snaaien" maar enerzijds weet ik waar ik het voor laat en anderzijds doe ik af en toe bijvoorbeeld in het weekend wel wat chips eten en 1 biertje erbij, Ook tussendoor een keer een patatje mee eten met de rest van het gezin kan geen kwaad en was voor mij ook wel een manier om het vol te houden. Als ik alleen maar 100 % zou moeten diëten houdt ik het niet vol. Zonder die af en toe een keer "" zondigen"
  was het misschien nog iets sneller gegaan, maar had ik het misschien niet volgehouden.
  Ik ben trots op mijn behaald resultaat van 13 kilo in 4 maanden tijd, nog een paar kilo extra en dan ben ik tevreden en verwacht ik door mijn veranderde eet patroon, de suiker uit de koffie verbannen, geen ontbijtkoek meer en kleinere porties eten. Het sporten houdt ik ook wel vol ik mis het min of meer als ik een een dag niet geweest ben.
  Ik ben blij dat ik het gedaan heb en zover gekomen ben met Dieetpro!

  Ik ga morgen beginnen met Dieet Pro en hoop binnen 4 maanden 10 kilo lichter te zijn. Heb onlangs Herbalife geprobeerd 4 maanden lang maar m n portemonnee is alleen slanker geworden. pffff...

  Goedenavond,
  Mag ik vragen welke pillen en korrels u hierbij heeft gebruikt? Heeft u daar een naam of iets van? Hoor het graag!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  15 kilo afgevallen met shakes en lekker eten ook

  Hallo,

  ik ben altijd een forse dame geweest. in de pubertijd vooral was dat best wel eens moeilijk. Maar ik houd gewoon enorm veel van eten en vooral van lekker eten. En mijn lichaamsbouw is zodanig, dat ik heel makkelijk vet vast houd en daarom nou eenmaal veel sneller aankom en maar heel moeilijk kan afvallen. Dat is best lastig, want ik houd ook gewoon enorm veel van gezelligheid en voor mij hoort lekker eten daar gewoon echt bij.

  Maar de dokter vond het niet meer gezond, want met mijn omvang creëer je allemaal gezondheidsproblemen en enge ziektes. Maar ik kan nou eenmaal niet goed afvallen en had geen zin het weer te proberen.

  Ik heb echt van alles geprobeerd. Bijvoorbeeld een abonnement op de sportschool en dan vier keer per week willen gaan. Maar ik ging met zo veel tegenzin dat ik steeds minder ging. Want met een groot lijf is het gewoon veel zwaarder om te sporten. Ook voelde ik mij niet zo op mijn gemak tussen al die strakke lijven daar in de sportschool....
  Ook heb ik zelfs het dieet van Sonja Bakker geprobeerd, maar dat vond ik moeilijk volhouden. Niet meer eten is gewoon geen optie. En niet meer snoepen dat hielp gewoon helemaal niets: ik viel daar echt niet van af.

  En toen als laatste redmiddel ben ik shakes gaan drinken. Dat vond ik best een grote en moeilijke stap voor het afvallen, want ik hou nogal veel van lekker eten en als je mij een bord goede spaghetti voorzet, nou dan ben ik zeer tevreden! En met die shakes vervang je je maaltijden. Maar ik had mezelf beloofd dat als ik afval met de shakes, dat ik dan daarna weer gewoon lekker kan smullen. Dus ik heb het best een tijd vol gehouden en ik ben in die tijd maar liefst 15 kilo afgevallen! Ik wist niet dat dat kon!
  Ik doe gewoon een tijdje shakes en dan weer 'normaal eten' en dan weer shakes. Want dan heb ik nog wel lekkers en gezelligheid, maar ook af en toe dat ik kan afvallen.

  Voor mij werkt dat heel goed. Ik wil nog heel wat slanker worden, maar ben voor nu alvast tevreden dat ik ben afgevallen 15 kilo en dat ik nu eindelijk een manier heb gevonden van afvallen en kilo's verliezen die werkt!

  In hoeveel tijd ben je 15 kilo afgevallen ?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik ben 70 kilo afgevallen

  mijn naam is Anny ik was 152 kilo toen ik begon met DieetPro ik voelde me niet erg goed in me vel zitten. Ik was het helemaal zat dat vette lichaam er moest wat gebeuren.Toen zag ik DieetPro ik dacht ik ga het proberen en het is me heel goed bevallen. De eerste maand ging het het zo snel dat ik dacht dit kan niet ik ben toen naar mijn dokter gegaan en die zei dat ik 15 kilo was afgevallen en hij vroeg hoe ik dat heb gedaan ik heb hem vertelt over DieetPro en dat ik ook aan sport aan het doen was . Ik bleef onder controle van mijn dokter . Zo dat als goed bleef gaan en ja het bleef goed gaan in nog 3 maanden tijd ben ik nog eens 55 kilo afgevallen . Ik ben nu 80 kilo en gebruik al 7 maanden geen DieetPro meer ik blijf op mij gewicht maar ik blijf sporten en op me eten letten. En het gaat goed

  At u ook muesli repen als tussendoortje? En hoeveel calorieen in totaal at u per dag?

  Knap hoor, dat u zoveel bent afgevallen!!

  Knap dat u zo veel bent afgevallen . Jammer dat u geen reactie geeft op de vraag of u ook mueslirepen at

  70 kilo in 4 maanden? Ik wist niet dat dat mogelijk was

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Minder directe honger

  Ik gebruik nu een tijdje Dieetpro. Ik doe het iets minder dan voorgeschreven is, want ik vind het een beetje heftig om twee maaltijden over te slaan, zo voelt het voor mij toch een beetje als ik shakes neem in plaats van 'vast' voedsel.

  Maar het helpt mij vooral bij een direct hongergevoel. Ik heb eigenlijk de hele dag trek in eten, zoetigheid en snacks vooral. De shakes van Dieetpro geven me een vol gevoel en dat houdt wel eventjes aan. Daardoor eet ik uiteindelijk minder. Maar na een paar uurtjes heb ik wel weer trek. Veel ben ik daarom nog niet afgevallen, maar ik eet wel minder, doordat ik minder een direct hongergevoel heb na het nemen van de shakes.

  En ik vind ze ook lekker, vooral banaan en chocola. Lekker zoetig en daar hou ik wel van.

  Wie neemt er naast dieetpro ook glucomannan capsules in en werkt dat, ze zeggen dat tussendoor griekse yoghurt ook werkt, wie heeft er ervaringen mee

  Dieet pro shake voldoet niet aan mijn verwachtingen. Het honger gevoel blijft.

  Dit in tegenstelling tot de maaltijd shake van `Kruidvat`. Dit gebruikte ik voorheen en zal ik weer gaan gebruiken, als deze pot leeg is.


  Hongergevoel? Man, je mag 7 maaltijden/ snacks per dag! Hoeveel eet jij dan normaal gesproken??
  Ik vind dit dieet zelf erg goed , sla soms zelfs een snack over, omdat ik juist de hele dag vol zit.

  Sinds 2 weken gebruik ik dieet-pro ik ben tot nu toe heel tevreden met het product het voldoet voor mij aan alle eisen de smaken zijn lekker voor mij een 10 met een geroffel services is buiten gewoon helemaal top.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 dieet potten

  ik ben zo dik niks helpt meer ik zie goed recensie komt er niks van ben kk dik wtf

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  5 zakjes voor een shake van dieetpro

  Op 24 juni heb ik 5 zakjes voor een shake besteld en maar 3 ontvangen!
  2 keer via mail geprobeerd en later nog eens via een contactformulier. Helemaal niets vernomen! Niet zo netjes. Het gaat mij niet om het geld, maar om het principe. Ik bestel om deze reden niet meer op deze website. Bedankt voor de 3 zakjes in 3 verschillende smaken, ze waren best lekker met amandelmelk. Genieten jullie zelf maar van de 2 die ik niet heb ontvangen, of steek het geld in eigen zak.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede service

  Voor het eerst besteld en binnen een dag mijn producten thuis ontvangen. De bestelling was compleet en was goed ingepakt. Vandaag voor het eerst mijn cappuccino pot open gemaakt en 2 schepjes poeder aangelengd met water. Tot mijn verbazing vind ik de shake heel erg vies, ik krijg het gewoon niet weg. Dus direct gebeld met Dieet Pro, hoefde niet lang te wachten en kreeg een vriendelijke dame aan de lijn. Ze gaf aan dit erg vervelend te vinden en me 2 proef zakjes op te sturen met een andere smaak om uit te proberen. Ook gaat ze mijn gegevens naar een andere collega doorsturen om contact met mij op te nemen om te kijken wat ik eventueel kan veranderen om de smaak te veranderen. Dus op dit moment alleen ontevreden over de smaak, maar verder goede en vriendelijke service.

  Ik maak het met sojamelk is lekker romig en smaskt goed en val toch af misschien dat eens proberen

  sowieso is het 1 schep en niet met water maar met magere melk of soja melk. snap niet dat mensen daar zelf niet opkomen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Shakes werken voor mij WEL

  Ik ben echt blij dat ik Dieetpro heb ontdekt. Ben een ervaren dieeter en ik merk dat alles steeds minder goed werkt.

  Fanatiek sporten krijg ik alleen maar weer MEER honger van.
  En als ik zo'n crash dieet doe, dan kom ik telkens alleen maar weer aan daarna...

  Met shakes is het gewoon beter vol te houden. Vooral omdat ik geen hongergevoel heb nu de hele dag. Dat heb ik normaal eigenlijk wel. Ook al eet ik genoeg, ik heb altijd meteen weer honger. Maar nu met die shakes is dat echt gewoon weg. Het vult kennelijk genoeg en neemt ook het hongergevoel weg.

  HOE het werkt weet ik niet maar DAT het werkt wel.

  Superblij mee en ik hoop gauw op mijn streefgewicht te komen en dan ook te blijven

  Hanke en hoe gast het met het afvallen met Dieetpro?. Ik neem.aan dat je niet ben gaan sporten en toch bent afgevallen. Erg fijn. Ik ben vandaag met de benanensmaak beginnen heerlijk vind ik het. Kloot het dat het met water dun blijft en bij het innemen zandachtig Is in de mond?. Ben bang dat ik het niet goed doe. Lees je graag.

  Hallo allemaal morgen krijg ik dieet pro weer thuis geleverd dit heeft mij al eerder heel goed geholpen het enige wat ik toen fout deed is te snel weer
  Mijn oude eet gewoontes opgepakt dus snoepen een toastje je kent het wel dus wat ik wilde weten hoe bouw je geleidelijk af na dieet pro

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ervaring dieet pro shakes

  Plus punten: de prijs valt reuze mee. Ik had het duurder verwacht, maar er zijn vele aanbiedingen online. Het resultaat kan ik nog niets van zeggen, want ik ben zojuist begonnen. Wel merk ik direct een minder honger gevoel.

  Minpunten: de shakes zijn echt vreselijk smerig. Ik ben geen melkdrinker e.d. Wel lust ik graag yoghurt. Ik krijg de shakes met water niet weg, dan protesteert mijn maag direct. Ik ben er nu smoothies van aan het maken met een derde deel water, griekse yoghurt 4 scheppen en een half pakje bevroren 150 gram bevroren vruchten en dan lukt het me wel. Ik ben benieuwd of dit dan ook werkt qua afvallen. Met deze reden neem ik minder tussendoortjes en drinkt ik genoeg groene thee en water.

  Mengen met amandelmelk van Alpro is ook lekker . Laag in suiker en kcal. Goed en gezond alternatief of gewone melk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  dieten moeilijk maar 11,6 kilo afgevallen

  Met het oog op de feestdagen ben ik met Dieetpro begonnen. want ik wil in een mooie jurk en ik heb dan meerdere diners, van werk en persoonlijk.
  het begin was erg moeilijk van het diëten, want ik hou van slecht eten. en heb daar altijd wel zin in
  maar nu merk ik dat mijn hongergevoel echt wel afneemt en vooral mijn zin in zoetigheid. gek, he?

  Ik ben met een paar weken nu 11,6 kilo kwijt geraakt en dat is echt veel voor mij. met andere diëten was dat niet zo snel gelukt, maar dit is dan ook wel volhouden (voor mij dan).

  moesten jullie ook zovaak plassen in het begin ben gisteren begonnen en moest soms 3 maal in een half uur plassen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mijn mening


  Zelf gebruik ik de shakes alleen 's morgens. En tot nu toe 5 kg afgevallen in 3 maanden. Gaat op deze manier misschien wel niet zo snel, voor mij werkt dit het best. Hoop begin volgend jaar mijn streef gewicht te hebben bereikt.
  Vraag me af wat er gebeurt met mensen die in een maand tijd 7 kg zijn afgevallen als ze hiermee stoppen of ze dan ook weer net zo snel aankomen?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verschillende shake smaakjes, 10 per pak

  3 x niks, slecht 3 kilo afgevallen in een maand. Voortdurend echt erg droog mond. Niet te doen, slecht

  3 kilo in een maand is echt veel hoor

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  LISA pakket

  Best duur maar toch gestart. Smaken zijn enorm zoet, en ik had honger na de shakes. Na een maand wel 4 kilo afgevallen maar zodra ik gestopt was kwam het er snel weer aan. Niet voor herhaling vatbaar.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  4 bussen

  Te zoet, ik blijf honger houden, opgeblazen gevoel. Er zitten koolhydraten in, bij mij niets geholpen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  dieet pro kersen

  chemische smaak, geen enkel resultaat.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dieet pro

  Veel verschillende smaken, 1 maart begonnen met de shakes van dieet pro. Nu 3,5 maand later al 14 kg afgevallen. Ik ga nog even door, het is goed vol te houden. 1 dag in de week neem ik allerlei lekkere dingen zoals wijn, hapjes, chips enzo.. zo is het vol te houden!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dieet pro shake

  Hallo heeft iemand ervaring met alleen je avondeten te vervangen voor een shake. Ik denk dat dit goed kan werken voor mij omdat ik overdag al heel gezond eet alleen savonds te veel opschep altijd

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dieetpro

  Ik ben er gisteren mee begonnen, smaak op zich valt mee, ik maak het met ongezoete amandelmelk. Ook klop ik het op met de handmixer dan heb je geen poederklontertjes. Ik krijg er wel enorme hoofdpijn van en dorst direct na het drinken.. is dat normaal? Ik heb niet veel overgewicht, wil gewoon terug in mijn broek passen dus ik doe enkel 1 shake als vervanging van de lunch.. iemand ook ervaringen met de hoofdpijn? Gaat die weg na een tijdje?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dieet pro vanille

  Ik ben nu een week bezig met mijn shakedieet. Ik moet zeggen dat het me echt goed bevalt. Ik drink smorgens en smiddags een shake en wissel de tussendoortjes goed af met variatie. Ik heb geen hongergevoel en voel me veel energieker dan hiervoor. Ik ben in 1 week tijd 3.2 kg afgevallen. ???? Het werkt echt.. Ik drink echt veel water en bijna geen koolhydraten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dieetpro chocolade en de gember capsules

  Ik ben nu een week.bezig met dieet pro. Ik.verbrand meer dan er in gaat maar toch maar 1 week maar 1 kilo.afvallen.terwijl.ik.veel gesport heb en gezond gegeten. Dit vond ik.echt tegenvallen. Ik heb weightwatchers gedaan en daar viel ik de eerste week 4 kilo af. Dus ik.weet niet wat ik.fout doe

Anderen bekeken ook

Viata
27 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Herbafit
1 reviews

Je gezondheid is behoorlijk belangrijk. Daarom moet je er ook voor zorgen dat je de juiste vitamines, mineralen en andere voedingssupplementen binn...

Steviahouse
3 reviews

Gezond leven is erg belangrijk en wordt ook steeds populairder. Maar waar kun je nou terecht voor de allerbeste superfoods, specerijen, zouten en a...

Pranayur
1 reviews

Pranayur: eeuwenoude Indiase traditie helemaal van nu. Wil je actief en gezond leven en ben je benieuwd naar ayurvedische middelen? Dan is Pranayur...

Dieetpro.nl

Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Dieetpro.nl is een bedrijf dat zich bezig houdt met goedkoop afvallen, de juiste voedingssupplementen, dieet en shakes en ook dieetpillen. Tenminste! Dieetpro.nl zorgt ervoor dat je gewicht kunt verliezen! Iets waar zoveel mensen mee vechten. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

Over Dieetpro.nl
Je kunt geen enkele dieet shake gaan vergelijken met Dieetpro.nl. Ze hebben een unieke formule waarbij iedere shake slechts 79 kilocalorieën bevat.  Er zitten ook vitamines en mineralen in de shake. Denk hierbij aan de vitamines b3, b2, b5, b12 en tal van andere mineralen. Ze helpen om het vet vrij te maken en om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. Ook de hormoonhuishouding is hierbij van belang. Dieetpro.nl bevat ook een thee extract (groene thee) om de vetverbranding te verhogen, de stof L-carnitine zit erin en ook vitacholine. Het laatst wordt van natuurlijk wijnsteenzuur gemaakt. Het is een stof welke aantoonbaar een positieve bijdrage levert aan de vetstofwisseling in het lichaam en om de lever te reinigen. 

Hierdoor is het simpelweg niet vergelijkbaar met een andere shake op de markt. Deze zitten vaak vol met soja eiwitten welke veel suikers bevatten. Drie jaar lang is dit al de best verkochte shake voor een dieet in de drogist of gezondheidswinkel

Het grote voordeel is dat je het verdeeld over de dag kunt eten en erg gezond is. Het is in de vier smaken banaan, aardbei, chocolade en vanille te verkrijgen. 

Diensten van Dieetpro.nl
Dieetpro.nl helpt je om met een shake gewicht te verliezen. Enkele kenmerken van de shakes zijn:

•    maar 79 kcal per shake
•    18 gram aan een speciaal type eiwit
•    Er zijn geen toegevoegde suikers
•    Het helpt het lichaam te reinigen 
•    De bloedsuikerspiegel blijft in balans 
•    Er zit chroom, choline, groene thee en L-carnitine in de shake

Klachten, complimenten en tips voor en over Dieetpro.nl
Ben je niet tevreden over de shake? Stuur dan een mail, brief naar hun toe. Je kunt ze ook bellen. Het is voor Dieetpro.nl dan mogelijk om een oplossing te zoeken of om de situatie toe te lichten. Graag horen we van je op NederlandReview hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

Jouw Mening over Dieetpro.nl
Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! 

Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen, op NederlandReview!

}