NederlandReview

    Ervaringen Dieetpro.nl

    Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Dieetpro.nl is een bedrijf dat zich bezig houdt met goedkoop afvallen, de juiste voedingssupplementen, dieet en shakes en ook dieetpillen. Tenminste! Dieetpro.nl zorgt ervoor dat je gewicht kunt verliezen! Iets waar zoveel mensen mee vechten. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes.

    Over Dieetpro.nl

    Je kunt geen enkele dieet shake gaan vergelijken met Dieetpro.nl. Ze hebben een unieke formule waarbij iedere shake slechts 79 kilocalorieën bevat. Er zitten ook vitamines en mineralen in de shake. Denk hierbij aan de vitamines b3, b2, b5, b12 en tal van andere mineralen. Ze helpen om het vet vrij te maken en om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. Ook de hormoonhuishouding is hierbij van belang. Dieetpro.nl bevat ook een thee extract (groene thee) om de vetverbranding te verhogen, de stof L-carnitine zit erin en ook vitacholine. Het laatst wordt van natuurlijk wijnsteenzuur gemaakt. Het is een stof welke aantoonbaar een positieve bijdrage levert aan de vetstofwisseling in het lichaam en om de lever te reinigen.

    Hierdoor is het simpelweg niet vergelijkbaar met een andere shake op de markt. Deze zitten vaak vol met soja eiwitten welke veel suikers bevatten. Drie jaar lang is dit al de best verkochte shake voor een dieet in de drogist of gezondheidswinkel.

    Het grote voordeel is dat je het verdeeld over de dag kunt eten en erg gezond is. Het is in de vier smaken banaan, aardbei, chocolade en vanille te verkrijgen.

    Hoe ik 35 KILO AFVIEL in 9 MAANDEN met behulp van DIEET PRO!

    Diensten van Dieetpro.nl

    Dieetpro.nl helpt je om met een shake gewicht te verliezen. Enkele kenmerken van de shakes zijn:

    • maar 79 kcal per shake
    • 18 gram aan een speciaal type eiwit
    • Er zijn geen toegevoegde suikers
    • Het helpt het lichaam te reinigen
    • De bloedsuikerspiegel blijft in balans
    • Er zit chroom, choline, groene thee en L-carnitine in de shake

    Klachten, complimenten en tips voor en over Dieetpro.nl

    Ben je niet tevreden over de shake? Stuur dan een mail, brief naar hun toe. Je kunt ze ook bellen. Het is voor Dieetpro.nl dan mogelijk om een oplossing te zoeken of om de situatie toe te lichten. Graag horen we van je op NederlandReview hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

    Jouw Mening over Dieetpro.nl

    Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

    Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen, op NederlandReview!

    Dieetpro.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (42)

    8
    86% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.2
    Service
    rating
    8.2
    Prijs
    rating
    7.2
    Leveren
    rating
    8.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    in 4 maanden 13 kilo kwijt mede dankzij dieetpro

    In 4 maanden tijd ben ik 13 kilo kwijtgeraakt mede door Dieetpro. Ik heb nu weer een gezonde BMI, weeg wat ik al zo'n 15 jaar meer gewogen heb, en kan weer broeken aan die ik niet meer aan kon die ik in de hoop van ooit nog eens af te vallen weer aan kan.
    Voor mij was het altijd moeilijk om af te vallen omdat ik onregelmatig werk (vroeg, laat en nachtdienst) en dus onregelmatig eet. Meerdere pogingen gedaan, maar nu met de Dieetpro eindelijk echt resultaat. De combinatie met 4 a 5 x per week sporten heeft er uiteraard ook aan bij gedragen. Maar ook weet wat je eet! ik nam bijvoorbeeld 's ochtends altijd een plak ontbijtkoek (mega veel suikers weet ik nu).
    Ik geef toe eerst maand is niet makkelijk, je moet anders gaan denken, ondanks mijn onregelmatigheid plannen van eet momenten en alle spullen meenemen naar het werk. Ook had ik in het begin moeite om de shake weg te krijgen, heb meerdere magere melk merken geprobeerd tot ik de gene vond die bij mij paste. Ik heb nu lang houdbare magere melk en laat die uit de koelkast. Toen ik in het begin de melk uit de koelkast pakte vond ik de smaak echt niet lekker, totdat ik een keer vergeten was deze in de koelkast te zetten en het niet gekoeld veel lekkerder vond.
    Na een maand ongeveer gold voor mij "ik weet niet beter". Ik was gewend aan de dagelijkse twee shakes met tussendoortjes, naar de sportschool of hardlopen werd standaard onderdeel van mij dag programma en zo verliep het voor mij prima.
    Ik heb de shakes aangevuld met vitamine pillen en visolie pillen en later ook korrels 's ochtends door de shake voor de ontlasting want die werd op zeker moment erg hard en problematisch.
    Ook ik heb af en toe wel momenten dat ik behoefte heb aan "snaaien" maar enerzijds weet ik waar ik het voor laat en anderzijds doe ik af en toe bijvoorbeeld in het weekend wel wat chips eten en 1 biertje erbij, Ook tussendoor een keer een patatje mee eten met de rest van het gezin kan geen kwaad en was voor mij ook wel een manier om het vol te houden. Als ik alleen maar 100 % zou moeten diëten houdt ik het niet vol. Zonder die af en toe een keer "" zondigen"
    was het misschien nog iets sneller gegaan, maar had ik het misschien niet volgehouden.
    Ik ben trots op mijn behaald resultaat van 13 kilo in 4 maanden tijd, nog een paar kilo extra en dan ben ik tevreden en verwacht ik door mijn veranderde eet patroon, de suiker uit de koffie verbannen, geen ontbijtkoek meer en kleinere porties eten. Het sporten houdt ik ook wel vol ik mis het min of meer als ik een een dag niet geweest ben.
    Ik ben blij dat ik het gedaan heb en zover gekomen ben met Dieetpro!

    Door: Marcel 23-11-2016
    Amber 16-06-2017

    Ik ga morgen beginnen met Dieet Pro en hoop binnen 4 maanden 10 kilo lichter te zijn. Heb onlangs Herbalife geprobeerd 4 maanden lang maar m n portemonnee is alleen slanker geworden. pffff...

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    15 kilo afgevallen met shakes en lekker eten ook

    Hallo,

    ik ben altijd een forse dame geweest. in de pubertijd vooral was dat best wel eens moeilijk. Maar ik houd gewoon enorm veel van eten en vooral van lekker eten. En mijn lichaamsbouw is zodanig, dat ik heel makkelijk vet vast houd en daarom nou eenmaal veel sneller aankom en maar heel moeilijk kan afvallen. Dat is best lastig, want ik houd ook gewoon enorm veel van gezelligheid en voor mij hoort lekker eten daar gewoon echt bij.

    Maar de dokter vond het niet meer gezond, want met mijn omvang creëer je allemaal gezondheidsproblemen en enge ziektes. Maar ik kan nou eenmaal niet goed afvallen en had geen zin het weer te proberen.

    Ik heb echt van alles geprobeerd. Bijvoorbeeld een abonnement op de sportschool en dan vier keer per week willen gaan. Maar ik ging met zo veel tegenzin dat ik steeds minder ging. Want met een groot lijf is het gewoon veel zwaarder om te sporten. Ook voelde ik mij niet zo op mijn gemak tussen al die strakke lijven daar in de sportschool....
    Ook heb ik zelfs het dieet van Sonja Bakker geprobeerd, maar dat vond ik moeilijk volhouden. Niet meer eten is gewoon geen optie. En niet meer snoepen dat hielp gewoon helemaal niets: ik viel daar echt niet van af.

    En toen als laatste redmiddel ben ik shakes gaan drinken. Dat vond ik best een grote en moeilijke stap voor het afvallen, want ik hou nogal veel van lekker eten en als je mij een bord goede spaghetti voorzet, nou dan ben ik zeer tevreden! En met die shakes vervang je je maaltijden. Maar ik had mezelf beloofd dat als ik afval met de shakes, dat ik dan daarna weer gewoon lekker kan smullen. Dus ik heb het best een tijd vol gehouden en ik ben in die tijd maar liefst 15 kilo afgevallen! Ik wist niet dat dat kon!
    Ik doe gewoon een tijdje shakes en dan weer 'normaal eten' en dan weer shakes. Want dan heb ik nog wel lekkers en gezelligheid, maar ook af en toe dat ik kan afvallen.

    Voor mij werkt dat heel goed. Ik wil nog heel wat slanker worden, maar ben voor nu alvast tevreden dat ik ben afgevallen 15 kilo en dat ik nu eindelijk een manier heb gevonden van afvallen en kilo's verliezen die werkt!

    Door: Johanna 26-02-2017
    Amber 12-08-2017

    In hoeveel tijd ben je 15 kilo afgevallen ?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Ik ben 70 kilo afgevallen

    mijn naam is Anny ik was 152 kilo toen ik begon met DieetPro ik voelde me niet erg goed in me vel zitten. Ik was het helemaal zat dat vette lichaam er moest wat gebeuren.Toen zag ik DieetPro ik dacht ik ga het proberen en het is me heel goed bevallen. De eerste maand ging het het zo snel dat ik dacht dit kan niet ik ben toen naar mijn dokter gegaan en die zei dat ik 15 kilo was afgevallen en hij vroeg hoe ik dat heb gedaan ik heb hem vertelt over DieetPro en dat ik ook aan sport aan het doen was . Ik bleef onder controle van mijn dokter . Zo dat als goed bleef gaan en ja het bleef goed gaan in nog 3 maanden tijd ben ik nog eens 55 kilo afgevallen . Ik ben nu 80 kilo en gebruik al 7 maanden geen DieetPro meer ik blijf op mij gewicht maar ik blijf sporten en op me eten letten. En het gaat goed

    Door: Cornelia J Harkman 07-08-2017
    Morris 18-05-2019

    At u ook muesli repen als tussendoortje? En hoeveel calorieen in totaal at u per dag? Knap hoor, dat u zoveel bent afgevallen!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Minder directe honger

    Ik gebruik nu een tijdje Dieetpro. Ik doe het iets minder dan voorgeschreven is, want ik vind het een beetje heftig om twee maaltijden over te slaan, zo voelt het voor mij toch een beetje als ik shakes neem in plaats van 'vast' voedsel.

    Maar het helpt mij vooral bij een direct hongergevoel. Ik heb eigenlijk de hele dag trek in eten, zoetigheid en snacks vooral. De shakes van Dieetpro geven me een vol gevoel en dat houdt wel eventjes aan. Daardoor eet ik uiteindelijk minder. Maar na een paar uurtjes heb ik wel weer trek. Veel ben ik daarom nog niet afgevallen, maar ik eet wel minder, doordat ik minder een direct hongergevoel heb na het nemen van de shakes.

    En ik vind ze ook lekker, vooral banaan en chocola. Lekker zoetig en daar hou ik wel van.

    Door: Esther Olafs 04-09-2017
    Roy 25-11-2017

    Wie neemt er naast dieetpro ook glucomannan capsules in en werkt dat, ze zeggen dat tussendoor griekse yoghurt ook werkt, wie heeft er ervaringen mee

    P. Jane 30-11-2018

    Dieet pro shake voldoet niet aan mijn verwachtingen. Het honger gevoel blijft. Dit in tegenstelling tot de maaltijd shake van `Kruidvat`. Dit gebruikte ik voorheen en zal ik weer gaan gebruiken, als deze pot leeg is.

    Morris 18-05-2019

    Hongergevoel? Man, je mag 7 maaltijden/ snacks per dag! Hoeveel eet jij dan normaal gesproken?? Ik vind dit dieet zelf erg goed , sla soms zelfs een snack over, omdat ik juist de hele dag vol zit.

    Rinie Evers 29-07-2019

    Sinds 2 weken gebruik ik dieet-pro ik ben tot nu toe heel tevreden met het product het voldoet voor mij aan alle eisen de smaken zijn lekker voor mij een 10 met een geroffel services is buiten gewoon helemaal top.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Dieet pro shake

    Hallo heeft iemand ervaring met alleen je avondeten te vervangen voor een shake. Ik denk dat dit goed kan werken voor mij omdat ik overdag al heel gezond eet alleen savonds te veel opschep altijd

    Door: Gerry Pals 09-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Dieetpro

    Ik ben er gisteren mee begonnen, smaak op zich valt mee, ik maak het met ongezoete amandelmelk. Ook klop ik het op met de handmixer dan heb je geen poederklontertjes. Ik krijg er wel enorme hoofdpijn van en dorst direct na het drinken.. is dat normaal? Ik heb niet veel overgewicht, wil gewoon terug in mijn broek passen dus ik doe enkel 1 shake als vervanging van de lunch.. iemand ook ervaringen met de hoofdpijn? Gaat die weg na een tijdje?

    Door: Bea 08-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goede service

    Voor het eerst besteld en binnen een dag mijn producten thuis ontvangen. De bestelling was compleet en was goed ingepakt. Vandaag voor het eerst mijn cappuccino pot open gemaakt en 2 schepjes poeder aangelengd met water. Tot mijn verbazing vind ik de shake heel erg vies, ik krijg het gewoon niet weg. Dus direct gebeld met Dieet Pro, hoefde niet lang te wachten en kreeg een vriendelijke dame aan de lijn. Ze gaf aan dit erg vervelend te vinden en me 2 proef zakjes op te sturen met een andere smaak om uit te proberen. Ook gaat ze mijn gegevens naar een andere collega doorsturen om contact met mij op te nemen om te kijken wat ik eventueel kan veranderen om de smaak te veranderen. Dus op dit moment alleen ontevreden over de smaak, maar verder goede en vriendelijke service.

    Door: Shauni 22-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Shakes werken voor mij WEL

    Ik ben echt blij dat ik Dieetpro heb ontdekt. Ben een ervaren dieeter en ik merk dat alles steeds minder goed werkt.

    Fanatiek sporten krijg ik alleen maar weer MEER honger van.
    En als ik zo'n crash dieet doe, dan kom ik telkens alleen maar weer aan daarna...

    Met shakes is het gewoon beter vol te houden. Vooral omdat ik geen hongergevoel heb nu de hele dag. Dat heb ik normaal eigenlijk wel. Ook al eet ik genoeg, ik heb altijd meteen weer honger. Maar nu met die shakes is dat echt gewoon weg. Het vult kennelijk genoeg en neemt ook het hongergevoel weg.

    HOE het werkt weet ik niet maar DAT het werkt wel.

    Superblij mee en ik hoop gauw op mijn streefgewicht te komen en dan ook te blijven

    Door: Hanke Boot 20-01-2017
    Matianr 22-10-2017

    Hanke en hoe gast het met het afvallen met Dieetpro?. Ik neem.aan dat je niet ben gaan sporten en toch bent afgevallen. Erg fijn. Ik ben vandaag met de benanensmaak beginnen heerlijk vind ik het. Kloot het dat het met water dun blijft en bij het innemen zandachtig Is in de mond?. Ben bang dat ik het niet goed doe. Lees je graag.

    Sabien 13-03-2019

    Hallo allemaal morgen krijg ik dieet pro weer thuis geleverd dit heeft mij al eerder heel goed geholpen het enige wat ik toen fout deed is te snel weer Mijn oude eet gewoontes opgepakt dus snoepen een toastje je kent het wel dus wat ik wilde weten hoe bouw je geleidelijk af na dieet pro

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ervaring dieet pro shakes

    Plus punten: de prijs valt reuze mee. Ik had het duurder verwacht, maar er zijn vele aanbiedingen online. Het resultaat kan ik nog niets van zeggen, want ik ben zojuist begonnen. Wel merk ik direct een minder honger gevoel.

    Minpunten: de shakes zijn echt vreselijk smerig. Ik ben geen melkdrinker e.d. Wel lust ik graag yoghurt. Ik krijg de shakes met water niet weg, dan protesteert mijn maag direct. Ik ben er nu smoothies van aan het maken met een derde deel water, griekse yoghurt 4 scheppen en een half pakje bevroren 150 gram bevroren vruchten en dan lukt het me wel. Ik ben benieuwd of dit dan ook werkt qua afvallen. Met deze reden neem ik minder tussendoortjes en drinkt ik genoeg groene thee en water.

    Door: Lise 08-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    dieten moeilijk maar 11,6 kilo afgevallen

    Met het oog op de feestdagen ben ik met Dieetpro begonnen. want ik wil in een mooie jurk en ik heb dan meerdere diners, van werk en persoonlijk.
    het begin was erg moeilijk van het diëten, want ik hou van slecht eten. en heb daar altijd wel zin in
    maar nu merk ik dat mijn hongergevoel echt wel afneemt en vooral mijn zin in zoetigheid. gek, he?

    Ik ben met een paar weken nu 11,6 kilo kwijt geraakt en dat is echt veel voor mij. met andere diëten was dat niet zo snel gelukt, maar dit is dan ook wel volhouden (voor mij dan).

    Door: Marjora Bovenkamp 27-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Dieet pro vanille

    Ik ben nu een week bezig met mijn shakedieet. Ik moet zeggen dat het me echt goed bevalt. Ik drink smorgens en smiddags een shake en wissel de tussendoortjes goed af met variatie. Ik heb geen hongergevoel en voel me veel energieker dan hiervoor. Ik ben in 1 week tijd 3.2 kg afgevallen. ???? Het werkt echt.. Ik drink echt veel water en bijna geen koolhydraten.

    Door: Chantal 21-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Dieetpro chocolade en de gember capsules

    Ik ben nu een week.bezig met dieet pro. Ik.verbrand meer dan er in gaat maar toch maar 1 week maar 1 kilo.afvallen.terwijl.ik.veel gesport heb en gezond gegeten. Dit vond ik.echt tegenvallen. Ik heb weightwatchers gedaan en daar viel ik de eerste week 4 kilo af. Dus ik.weet niet wat ik.fout doe

    Door: Desiree 09-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dieet pro shake

    Ik vond het met magere melk erg lekker. Heb de vanille smaak genomen. In het begin wel moeite had nog hongergevoel, maar na een week kon ik tussen de 2 shakes niet eens een cracker binnen krijgen. Ik ben nu al 3 weken bezig maar 1 kilo afgevallen. Terwijl ik savonds alleen salade eet en overdag 2 crackers. Ik sport er ook bij. Die 1 kilo kan ik ook zonder shake kwijtraken dus voor mij geen shake meer.

    Door: Bettie 18-08-2019
    M 28-05-2020

    Je eet waarschijnlijk veelste weinig dan val je ook niet af!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Shakes

    De shakes lossen niet op melk of water. Eens ik begin te drinken proef ik nog de poeder. Afschuwelijk! Kan toch niet, want lees dat vele mensen de shakes lekker vinden.

    Door: Yusra 11-07-2019
    Joyce 28-10-2019

    Het beste is om het even te laten staan voordat je het drinkt. Ik maak het meestal de avond ervoor.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    dieet pro shakes

    Helemaal niet lekker. Heb 2 smaken gekocht en de smaak is opzich prima maar de poeder lost niet op. Ik heb het in van alles geprobeerd maar het wordt geen shake. Het is gewoon water, melk of yoghurt ( zo moet je het maken volgens de beschrijving op de pot ) met poeder. Het wordt geen geheel. Ik heb er veel geld voor betaald en het is me geen een keer gelukt meer dan 2 slokken te drinken. Erg jammer en zonde van mijn geld.

    Door: Suzanne 24-06-2019
    Chanel 15-09-2019

    Ik gebruik de shake allang en gebruik een shakebeker heb geen probleem dan met achtergebleven poeder .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Dieet pro shakes

    Heel goed product , geen hongergevoel.
    Banaan genomen, lekker met yoghurt of melk

    Door: Erna 18-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    terug op mijn streefgewicht !

    Het nieuwe jaar goed begonnen met de shakes van Dieetpro
    Kan nu gelukkig weer stoppen, want ik ben terug op mijn streefgewicht.
    Het is een handige manier om af te vallen, werkt voor mij altijd goed.
    Je moet er wat voor laten staan maar dan werkt het wel altijd.

    Door: Samantha Kris 26-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    af en toe een paar kilo afvallen met shakes

    Voor mij echt de beste manier om even die paar kilootjes te verliezen.
    Ik doe het regelmatig als ik weer teveel heb zitten snoepen.
    Of nu na de feestdagen, dan is dit ook altijd wat meer nodig.. .

    Ik vind de shakes echt lekker en ik heb minder hongergevoel dan met andere diëten. Dus dat is lekker.

    Door: Annemije 14-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    goed product

    goed product al smaakt de chocolade naar hazelnoot of zo en niet naar chocolade. jammer...
    ook moet je het niet met water nemen maar met volle melk...géén magere producten want daar zit veel suiker in. ook gewoon volkoren producten nemen en veel fruit

    Door: S Tang 13-01-2019
    Peter 16-01-2019

    "géén magere producten want daar zit veel suiker in" Verklaar u nader over deze onzin stelling!

    Chanel 15-09-2019

    Idd dat begrijp ik ook niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Shake

    Snelle levering zeker pluspunt en compleet.
    Vandaag gestart vanochtend eerste aardbei shake op met water...wat ik toch echt een verschrikkelijke smaak vond. Met me neus dicht gedronken, maar zal toch door moeten gaan. Straks heb ik de chocolade hoop dat die me wel smaakt.

    Door: Frieda 09-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Dieetpro.nl

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Dieetpro.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 42 ervaringen geplaatst over Dieetpro.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Dieetpro.nl actief?

    Dieetpro.nl is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Dieetpro.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.