Dieetpro.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,2

U bent nu bij:

Totaal

8,2

Bestellen

8,4

Service

8,6

Prijs

7

Leveren

8,6
17 rating88 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

27-11-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marjora Bovenkamp

Dieetpro.nl - dieten moeilijk maar 11,6 kilo afgevallen

Met het oog op de feestdagen ben ik met Dieetpro begonnen. want ik wil in een mooie jurk en ik heb dan meerdere diners, van werk en persoonlijk.
het begin was erg moeilijk van het diëten, want ik hou van slecht eten. en heb daar altijd wel zin in
maar nu merk ik dat mijn hongergevoel echt wel afneemt en vooral mijn zin in zoetigheid. gek, he?

Ik ben met een paar weken nu 11,6 kilo kwijt geraakt en dat is echt veel voor mij. met andere diëten was dat niet zo snel gelukt, maar dit is dan ook wel volhouden (voor mij dan).

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-09-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Esther Olafs

Dieetpro.nl - Minder directe honger

Ik gebruik nu een tijdje Dieetpro. Ik doe het iets minder dan voorgeschreven is, want ik vind het een beetje heftig om twee maaltijden over te slaan, zo voelt het voor mij toch een beetje als ik shakes neem in plaats van 'vast' voedsel.

Maar het helpt mij vooral bij een direct hongergevoel. Ik heb eigenlijk de hele dag trek in eten, zoetigheid en snacks vooral. De shakes van Dieetpro geven me een vol gevoel en dat houdt wel eventjes aan. Daardoor eet ik uiteindelijk minder. Maar na een paar uurtjes heb ik wel weer trek. Veel ben ik daarom nog niet afgevallen, maar ik eet wel minder, doordat ik minder een direct hongergevoel heb na het nemen van de shakes.

En ik vind ze ook lekker, vooral banaan en chocola. Lekker zoetig en daar hou ik wel van.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Roy25-11-2017

Wie neemt er naast dieetpro ook glucomannan capsules in en werkt dat, ze zeggen dat tussendoor griekse yoghurt ook werkt, wie heeft er ervaringen mee

12-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    2
  • Levering

    8
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: gizella pigniczki

Dieetpro.nl - shake

Ik koop het elders waar het stukken voordeliger is.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Cornelia J Harkman

Dieetpro.nl - Ik ben 70 kilo afgevallen

mijn naam is Anny ik was 152 kilo toen ik begon met DieetPro ik voelde me niet erg goed in me vel zitten. Ik was het helemaal zat dat vette lichaam er moest wat gebeuren.Toen zag ik DieetPro ik dacht ik ga het proberen en het is me heel goed bevallen. De eerste maand ging het het zo snel dat ik dacht dit kan niet ik ben toen naar mijn dokter gegaan en die zei dat ik 15 kilo was afgevallen en hij vroeg hoe ik dat heb gedaan ik heb hem vertelt over DieetPro en dat ik ook aan sport aan het doen was . Ik bleef onder controle van mijn dokter . Zo dat als goed bleef gaan en ja het bleef goed gaan in nog 3 maanden tijd ben ik nog eens 55 kilo afgevallen . Ik ben nu 80 kilo en gebruik al 7 maanden geen DieetPro meer ik blijf op mij gewicht maar ik blijf sporten en op me eten letten. En het gaat goed

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annelies

Dieetpro.nl - Ivm koolhydraatarm eten

Hoi hoi voor mij werkt dieetpro goed, maar dan wel icm koolhydraatarm dieet. Tussendoor er een speciale reep of soms speciale chips of sojabolletjes. Veel groente vis en vlees, niet teveel fruit in deze periode. Verder eet ik geen brood, pasta aardappelen e.d. Om de koolhydraat inname beperkt te houden ik It al met al tussen de. 25 en 35 g koolhydraten per dag.
Doe dit nu een maand en ben ruim 6 kilo kwijt. Wel doe ik lijnzaad door de shake omdat de stoelgang problematisch werd. Das wel Ff wennen maar nog steeds goed vol te houden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Amber12-08-2017

Dieet pro werkt wel maar toch erg langzaam....

29-05-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Louise

Dieetpro.nl - Waarom zo vreselijk zoet?

Ik heb nu de variant met chocolade en met aardbei geprobeerd, maar wat is dat spul afschuwelijk zoet. Ik ben zelf helemaal geen zoetekauw en krijg het amper weg. Misselijk na zo'n beker.
Ook al geprobeerd met yoghurt en kwark, maar dan duurt het nog langer voor het op is en gaan de laatste happen echt met moeite.
Waarom zijn niet wat minder zoet?
Heeft iemand tips het ergste zoet eraf te krijgen?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Carlijn11-07-2017

Mix je het met water of met melk? Heb gemerkt dat het minder zoet is als je het met water mengt.

Reactie op deze post:

Door: Christel10-08-2017

Met karnemelk maken?

16-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: m.

Dieetpro.nl - Afvallen met shakes

Ik ben wel afgevallen een paar kilo maar ik vind het ook erg zwaar, want ik hou ook van een lekker hapje en vooral van snacken. Door de shakes heb ik minder honger, maar ik vind het moeilijk om van de tussendoortjes af te blijven en daardoor gaat het afvallen minder snel dan ik zelf wilde. Maar de shakes zijn wel lekker.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-03-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nathalie

Dieetpro.nl - Smaak

Ik ben begonnen met dieet pro. Heb nu de smaak chocolade. Ik vind de smaak helaas niet zo heel lekker maar probeer het wel vol te houden! Welke smaak bevelen jullie aan?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: M06-05-2017

Ik heb Vanille, die vind ik niet lekker. Cappuccino is beter. Ik meng ze met water. Het blijft wel een dun goedje...

Reactie op deze post:

Door: amber19-06-2017

De smaak Cappuccino en dan met soyamelk vanille dan is het goed te drinken.

Reactie op deze post:

Door: Britt17-07-2017

Kersen

Reactie op deze post:

Door: Amber12-08-2017

De smaak Cappuccino is het lekkerst met soja melk ook in de smaak Cappuccino. Zo is het nog te drinken !

26-02-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Johanna

Dieetpro.nl - 15 kilo afgevallen met shakes en lekker eten ook

Hallo,

ik ben altijd een forse dame geweest. in de pubertijd vooral was dat best wel eens moeilijk. Maar ik houd gewoon enorm veel van eten en vooral van lekker eten. En mijn lichaamsbouw is zodanig, dat ik heel makkelijk vet vast houd en daarom nou eenmaal veel sneller aankom en maar heel moeilijk kan afvallen. Dat is best lastig, want ik houd ook gewoon enorm veel van gezelligheid en voor mij hoort lekker eten daar gewoon echt bij.

Maar de dokter vond het niet meer gezond, want met mijn omvang creëer je allemaal gezondheidsproblemen en enge ziektes. Maar ik kan nou eenmaal niet goed afvallen en had geen zin het weer te proberen.

Ik heb echt van alles geprobeerd. Bijvoorbeeld een abonnement op de sportschool en dan vier keer per week willen gaan. Maar ik ging met zo veel tegenzin dat ik steeds minder ging. Want met een groot lijf is het gewoon veel zwaarder om te sporten. Ook voelde ik mij niet zo op mijn gemak tussen al die strakke lijven daar in de sportschool....
Ook heb ik zelfs het dieet van Sonja Bakker geprobeerd, maar dat vond ik moeilijk volhouden. Niet meer eten is gewoon geen optie. En niet meer snoepen dat hielp gewoon helemaal niets: ik viel daar echt niet van af.

En toen als laatste redmiddel ben ik shakes gaan drinken. Dat vond ik best een grote en moeilijke stap voor het afvallen, want ik hou nogal veel van lekker eten en als je mij een bord goede spaghetti voorzet, nou dan ben ik zeer tevreden! En met die shakes vervang je je maaltijden. Maar ik had mezelf beloofd dat als ik afval met de shakes, dat ik dan daarna weer gewoon lekker kan smullen. Dus ik heb het best een tijd vol gehouden en ik ben in die tijd maar liefst 15 kilo afgevallen! Ik wist niet dat dat kon!
Ik doe gewoon een tijdje shakes en dan weer 'normaal eten' en dan weer shakes. Want dan heb ik nog wel lekkers en gezelligheid, maar ook af en toe dat ik kan afvallen.

Voor mij werkt dat heel goed. Ik wil nog heel wat slanker worden, maar ben voor nu alvast tevreden dat ik ben afgevallen 15 kilo en dat ik nu eindelijk een manier heb gevonden van afvallen en kilo's verliezen die werkt!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Amber12-08-2017

In hoeveel tijd ben je 15 kilo afgevallen ?

31-01-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Diana

Dieetpro.nl - Heel blij met de shakes

Oke je moet even investeren, maar voor mij heeft het echt enorm gewerkt en ik ben nog steeds niet gestopt, ook al zit ik al wel op mijn gewenste taille-omvang. Als je eenmaal gewend bent, dan is het best makkelijk vol te houden. De shakes zijn namelijk best wel lekker en mijn lichaam is er inmiddels aan gewend, dus het hongergevoel is er niet meer. In het begin was het soms een beetje lastig volhouden, maar je weet waar je het voor doet.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Mariane22-10-2017

Diana heel fijn om te lezen dat je afgevallen bent. Gaat het nog steeds goed?. Ik ben vandaag begonnen weeg 72 kilo en wil er 7 kilo vanaf. Ik ben geen grote eter en smorgens ontbijt ik nooit omdat ik geen honger heb. Ik mag niet sporten vanwege mijn rug dus hoop zonder te sporten toch die 7 kilo kwijt te raken. Als je tips heb heel graag. Dank je vast.

22-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    6
  • Levering

    4
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Vanessa

Dieetpro.nl - Niet afgevallen, niet aangekomen

Hielp niet heel erg. Heeeel klein beetje afgevallen na 2 maanden. Niet aangekomen, maar ook niet afgevallen dus. Aangezien ik niet altijd zo kan leven, is het voor mij dus geen optie. Ik ben er na 2,5 maand mee gestopt. Misschien is 2,5 maand te kort om echt resultaat te zien? Ik weet het niet, Maar ik was niet bereid om het nog langer te proberen. Ik wordt wel een beetje depressief op deze manier want ik heb echt alles geporbeerd. Van weightwatcher tot alle programmas die er bestaan. Maar niks werkt bij mij.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Judith07-05-2017

Het kan zijn dat je lichaam je tegenhoudt om de kilo's eraf te krijgen. Mocht je hier meer over willen weten neem vrijblijvend contact met me op.

Reactie op deze post:

Door: Amber12-08-2017

Ik vind zelf ook dat het mondjesmaat gaat het afvallen, maar probeer nog wel een paar maandjes vol te houden . Daarna stop ik met Dieet pro want dan heeft het totaal geen effect !

Reactie op deze post:

Door: Mariane22-10-2017

Vanessa wat erg dat je niet afgevallen bent. Lees hier andere verhalen waardoor ik ook vabdaag gestart ben met de shake. Hopelijk dat het bij mij wel gaat lukken. Misschien moet je volhouden en letten op wat je naast de shake nog gebruikt. Succes en hoop je te lezen.

20-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hanke Boot

Dieetpro.nl - Shakes werken voor mij WEL

Ik ben echt blij dat ik Dieetpro heb ontdekt. Ben een ervaren dieeter en ik merk dat alles steeds minder goed werkt.

Fanatiek sporten krijg ik alleen maar weer MEER honger van.
En als ik zo'n crash dieet doe, dan kom ik telkens alleen maar weer aan daarna...

Met shakes is het gewoon beter vol te houden. Vooral omdat ik geen hongergevoel heb nu de hele dag. Dat heb ik normaal eigenlijk wel. Ook al eet ik genoeg, ik heb altijd meteen weer honger. Maar nu met die shakes is dat echt gewoon weg. Het vult kennelijk genoeg en neemt ook het hongergevoel weg.

HOE het werkt weet ik niet maar DAT het werkt wel.

Superblij mee en ik hoop gauw op mijn streefgewicht te komen en dan ook te blijven

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Matianr22-10-2017

Hanke en hoe gast het met het afvallen met Dieetpro?. Ik neem.aan dat je niet ben gaan sporten en toch bent afgevallen. Erg fijn. Ik ben vandaag met de benanensmaak beginnen heerlijk vind ik het. Kloot het dat het met water dun blijft en bij het innemen zandachtig Is in de mond?. Ben bang dat ik het niet goed doe. Lees je graag.

09-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jacqueline Clark

Dieetpro.nl - Afvallen met shakes - geen hongergevoel

Geweldig idee, met die shakes. Zelf krijg ik per dag veel minder calorieen binnen, maar wel de nodige voedingsstoffen. Honger heb ik nog niet echt gehad, dus het is voor mij heel goed vol te houden.

Ik zie mijn lichaam echt veranderen en ben tevreden met het resultaat!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-11-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marcel

Dieetpro.nl - in 4 maanden 13 kilo kwijt mede dankzij dieetpro

In 4 maanden tijd ben ik 13 kilo kwijtgeraakt mede door Dieetpro. Ik heb nu weer een gezonde BMI, weeg wat ik al zo'n 15 jaar meer gewogen heb, en kan weer broeken aan die ik niet meer aan kon die ik in de hoop van ooit nog eens af te vallen weer aan kan.
Voor mij was het altijd moeilijk om af te vallen omdat ik onregelmatig werk (vroeg, laat en nachtdienst) en dus onregelmatig eet. Meerdere pogingen gedaan, maar nu met de Dieetpro eindelijk echt resultaat. De combinatie met 4 a 5 x per week sporten heeft er uiteraard ook aan bij gedragen. Maar ook weet wat je eet! ik nam bijvoorbeeld 's ochtends altijd een plak ontbijtkoek (mega veel suikers weet ik nu).
Ik geef toe eerst maand is niet makkelijk, je moet anders gaan denken, ondanks mijn onregelmatigheid plannen van eet momenten en alle spullen meenemen naar het werk. Ook had ik in het begin moeite om de shake weg te krijgen, heb meerdere magere melk merken geprobeerd tot ik de gene vond die bij mij paste. Ik heb nu lang houdbare magere melk en laat die uit de koelkast. Toen ik in het begin de melk uit de koelkast pakte vond ik de smaak echt niet lekker, totdat ik een keer vergeten was deze in de koelkast te zetten en het niet gekoeld veel lekkerder vond.
Na een maand ongeveer gold voor mij "ik weet niet beter". Ik was gewend aan de dagelijkse twee shakes met tussendoortjes, naar de sportschool of hardlopen werd standaard onderdeel van mij dag programma en zo verliep het voor mij prima.
Ik heb de shakes aangevuld met vitamine pillen en visolie pillen en later ook korrels 's ochtends door de shake voor de ontlasting want die werd op zeker moment erg hard en problematisch.
Ook ik heb af en toe wel momenten dat ik behoefte heb aan "snaaien" maar enerzijds weet ik waar ik het voor laat en anderzijds doe ik af en toe bijvoorbeeld in het weekend wel wat chips eten en 1 biertje erbij, Ook tussendoor een keer een patatje mee eten met de rest van het gezin kan geen kwaad en was voor mij ook wel een manier om het vol te houden. Als ik alleen maar 100 % zou moeten diëten houdt ik het niet vol. Zonder die af en toe een keer "" zondigen"
was het misschien nog iets sneller gegaan, maar had ik het misschien niet volgehouden.
Ik ben trots op mijn behaald resultaat van 13 kilo in 4 maanden tijd, nog een paar kilo extra en dan ben ik tevreden en verwacht ik door mijn veranderde eet patroon, de suiker uit de koffie verbannen, geen ontbijtkoek meer en kleinere porties eten. Het sporten houdt ik ook wel vol ik mis het min of meer als ik een een dag niet geweest ben.
Ik ben blij dat ik het gedaan heb en zover gekomen ben met Dieetpro!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Amber16-06-2017

Ik ga morgen beginnen met Dieet Pro en hoop binnen 4 maanden 10 kilo lichter te zijn. Heb onlangs Herbalife geprobeerd 4 maanden lang maar m n portemonnee is alleen slanker geworden. pffff...

02-11-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Shanita W.

Dieetpro.nl - Dit kan ik gelukkig volhouden

Happy de pappy met dit afvalprogramma. Leef er nu al vele maanden mee en gaat goed zo. Moet mezelf er wel echt aan houden. Maar dit werkt voor mij. Weet niet of het ook voor iemand anders werkt, want het is altijd wel persoonlijk wat je wel goed ligt kwa dieten en wat niet. Maar gelukkig ben ik op deze gestuit, want ik ben een echte jojo-er. En dit kan ik nu gelukkig aardig volhouden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Margareth06-07-2017

Ik ga morgen beginnen met Dieet pro hoop ik dat 6 kg kan ik afvallen.

28-09-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jennie vd Zwaag

Dieetpro.nl - Nog steeds te zwaar - niet afgevallen door shakes

Kennelijk werkt dit systeem heel goed voor allerlei mensen, maar ik ben nog steeds te zwaar.

Heb het wel echt geprobeerd met die shakes, maar ik vind ze gewoon niet zo lekker en snak gewoon de hele tijd naar een stevige hamburger of een frietje. Veel andere systemen heb ik ook geprobeerd en niks lijkt voor mij te werken.

Ben ook maar weer gestopt met DIEET PRO, want ik kan gewoon niet leven op shakes alleen en hou gewoon te veel van lekker bourgondisch eten

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Vera03-10-2016

shakes alleen? Dan heb je de beschrijving toch niet goed gelezen. Je mag tussendoortjes eten tot je erbij neer valt, als je maar let op WAT je eet. Dus niet tussendoor een zak chips wegwerken. Daarnaast mag je ook gewoon 1 normale maaltijd eten dus shakes alleen dat klopt echt niet.

Reactie op deze post:

Door: Onbekendje 10-01-2017

Met zo'n instelling zul je nooit afvallen, ben zelf ook te zwaar maar snack niet de hele tijd naar een hamburger of friet en zo vaak eet ik dat ook niet. Als je af wilt vallen zult je dat zelf moeten doen, en dat doe je niet door suikers en verzadigde vetten naar binnen te werken. Dat doe je door te sporten (30 %) en op je voeding te letten (70 %) en dat houdt niet in honger te lijden maar gezond te eten wanneer je trek hebt. (En je mag af en toe wel wat lekkers) maar gematigd. Eiwitten zijn belangrijk als je wilt afvallen en daar komen deze shake aan te pas.

07-09-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marieke Zijlsta

Dieetpro.nl - Honger, maar wel afgevallen

Ik bleef maar honger houden maar bleef wel gezond en ben afgevallen. Bij anderen die ik geprobeerd heb zoals happyweight enzo had ik geen honger, maar viel ik ook veel te weinig af. Voor mij is dit het enige dat tot nu toe echt gewerkt heeft, al bleef ik honger houden. Maarja, wie mooi wil zijn...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Daphy

Dieetpro.nl - De beste shake keuze

Is lekker en met veel combineerbaar , je kan het ook vooraf bereiden , weinig calorieën , veel vitaminen , alles zit er in dat je nodig hebt . Jammer dat het in belgie niet zo gekend is en dat er zo velen naar Herbalife nemen . Terwijl DieetProo veeeeeeeel beter is.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Amber16-06-2017

Daphy, heb jij ook ervaring met Herbalife ???? Ik heb het 4 maanden geprobeerd maar m n portemonnee is slanker geworden. Ik had niet het gewenste resultaat , helaas...

27-06-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Nicolien

Dieetpro.nl - Shakes

Eigenlijk wilde ik nooit aan van die shakes beginnen maar het valt helemaal niet tegen! Best lekker en de prijs had ik hoger ingeschat. Ben nog niet zoveel afgevallen als ik wilde maar dat komt wel.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joyce de Jager

Dieetpro.nl - eindelijk die kiloos kwijt voor de vakantie blij mee!!

Superblij hiermee EINDELIJK die kiloos kwijt en net op tijd voor de vakantie

Nu nog volhouden maar ik denk dat dat helemaal goed gaat komen!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: isabelle van rijn

Dieetpro.nl - knop omzetten en meedoen!

je moet even een knop omzetten en gewoon meedoen. mij heeft het enorm geholpen. de shakes waren lekker en je hebt ze zo bereid. je moet wel echt even volhouden, dat is best moeilijk, maar dan is het het waard.

deze methode werkte voor mij beter dan weight watchters!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Elsa

Dieetpro.nl - even wennen dan gaat het

het vergt even wat moed om het aan te gaan en vooral ook vol te houden, maar dan heb je ook wat. Even wennen aan je nieuwe 'regime' en dan gaat het eigenlijk prima!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Miranda

Dieetpro.nl - afgevallen en gezonder

De recepten zijn makkelijk te bereiden. En het is fijn dat er veel informatie beschikbaar is over voedingsmiddelen. Voedingswaarden en calorieen enzo.

Ik ben niet alleen afgevallen maar voel me ook echt gezonder.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Angelique

Dieetpro.nl - Al 4 kilo afgevallen

Nu al 4 kilo afgevallen en ik ga nog even door!
Ik vind die shakes nog lekker ook, dat scheelt een boel :))

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Nutribullet

    Nutribullet

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen
  • Vitaminstore

    Vitaminstore

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8Lees ervaringen
  • Vitaminecompleet

    Vitaminecompleet

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 10Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Dieetpro.nl

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Dieetpro.nl?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Dieetpro.nl

Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Dieetpro.nl is een bedrijf dat zich bezig houdt met goedkoop afvallen, de juiste voedingssupplementen, dieet en shakes en ook dieetpillen. Tenminste! Dieetpro.nl zorgt ervoor dat je gewicht kunt verliezen! Iets waar zoveel mensen mee vechten. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes. 

Over Dieetpro.nl
Je kunt geen enkele dieet shake gaan vergelijken met Dieetpro.nl. Ze hebben een unieke formule waarbij iedere shake slechts 79 kilocalorieën bevat.  Er zitten ook vitamines en mineralen in de shake. Denk hierbij aan de vitamines b3, b2, b5, b12 en tal van andere mineralen. Ze helpen om het vet vrij te maken en om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. Ook de hormoonhuishouding is hierbij van belang. Dieetpro.nl bevat ook een thee extract (groene thee) om de vetverbranding te verhogen, de stof L-carnitine zit erin en ook vitacholine. Het laatst wordt van natuurlijk wijnsteenzuur gemaakt. Het is een stof welke aantoonbaar een positieve bijdrage levert aan de vetstofwisseling in het lichaam en om de lever te reinigen. 

Hierdoor is het simpelweg niet vergelijkbaar met een andere shake op de markt. Deze zitten vaak vol met soja eiwitten welke veel suikers bevatten. Drie jaar lang is dit al de best verkochte shake voor een dieet in de drogist of gezondheidswinkel

Het grote voordeel is dat je het verdeeld over de dag kunt eten en erg gezond is. Het is in de vier smaken banaan, aardbei, chocolade en vanille te verkrijgen. 

Diensten van Dieetpro.nl
Dieetpro.nl helpt je om met een shake gewicht te verliezen. Enkele kenmerken van de shakes zijn:

•    maar 79 kcal per shake
•    18 gram aan een speciaal type eiwit
•    Er zijn geen toegevoegde suikers
•    Het helpt het lichaam te reinigen 
•    De bloedsuikerspiegel blijft in balans 
•    Er zit chroom, choline, groene thee en L-carnitine in de shake

Klachten, complimenten en tips voor en over Dieetpro.nl
Ben je niet tevreden over de shake? Stuur dan een mail, brief naar hun toe. Je kunt ze ook bellen. Het is voor Dieetpro.nl dan mogelijk om een oplossing te zoeken of om de situatie toe te lichten. Graag horen we van je op Nederlandreview.nl hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

Jouw Mening over Dieetpro.nl
Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plus reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!