NederlandReview

    Ervaringen Dieetpro.nl

    Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Dieetpro.nl is een bedrijf dat zich bezig houdt met goedkoop afvallen, de juiste voedingssupplementen, dieet en shakes en ook dieetpillen. Tenminste! Dieetpro.nl zorgt ervoor dat je gewicht kunt verliezen! Iets waar zoveel mensen mee vechten. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Succes.

    Over Dieetpro.nl

    Je kunt geen enkele dieet shake gaan vergelijken met Dieetpro.nl. Ze hebben een unieke formule waarbij iedere shake slechts 79 kilocalorieën bevat. Er zitten ook vitamines en mineralen in de shake. Denk hierbij aan de vitamines b3, b2, b5, b12 en tal van andere mineralen. Ze helpen om het vet vrij te maken en om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. Ook de hormoonhuishouding is hierbij van belang. Dieetpro.nl bevat ook een thee extract (groene thee) om de vetverbranding te verhogen, de stof L-carnitine zit erin en ook vitacholine. Het laatst wordt van natuurlijk wijnsteenzuur gemaakt. Het is een stof welke aantoonbaar een positieve bijdrage levert aan de vetstofwisseling in het lichaam en om de lever te reinigen.

    Hierdoor is het simpelweg niet vergelijkbaar met een andere shake op de markt. Deze zitten vaak vol met soja eiwitten welke veel suikers bevatten. Drie jaar lang is dit al de best verkochte shake voor een dieet in de drogist of gezondheidswinkel.

    Het grote voordeel is dat je het verdeeld over de dag kunt eten en erg gezond is. Het is in de vier smaken banaan, aardbei, chocolade en vanille te verkrijgen.

    Diensten van Dieetpro.nl

    Dieetpro.nl helpt je om met een shake gewicht te verliezen. Enkele kenmerken van de shakes zijn:

    • maar 79 kcal per shake
    • 18 gram aan een speciaal type eiwit
    • Er zijn geen toegevoegde suikers
    • Het helpt het lichaam te reinigen
    • De bloedsuikerspiegel blijft in balans
    • Er zit chroom, choline, groene thee en L-carnitine in de shake

    Klachten, complimenten en tips voor en over Dieetpro.nl

    Ben je niet tevreden over de shake? Stuur dan een mail, brief naar hun toe. Je kunt ze ook bellen. Het is voor Dieetpro.nl dan mogelijk om een oplossing te zoeken of om de situatie toe te lichten. Graag horen we van je op Nederlandreview.nl hoe het allemaal is afgelopen. Laat je nog een review of beoordeling achter op onze site?

    Jouw Mening over Dieetpro.nl

    Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plus reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon!

    Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen, op NederlandReview.nl!

    Dieetpro.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

    8
    84% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,2
    Service
    rating
    8,2
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    8,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Dieet pro shake

    Ik vond het met magere melk erg lekker. Heb de vanille smaak genomen. In het begin wel moeite had nog hongergevoel, maar na een week kon ik tussen de 2 shakes niet eens een cracker binnen krijgen. Ik ben nu al 3 weken bezig maar 1 kilo afgevallen. Terwijl ik savonds alleen salade eet en overdag 2 crackers. Ik sport er ook bij. Die 1 kilo kan ik ook zonder shake kwijtraken dus voor mij geen shake meer.

    Door: Bettie18-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Shakes

    De shakes lossen niet op melk of water. Eens ik begin te drinken proef ik nog de poeder. Afschuwelijk! Kan toch niet, want lees dat vele mensen de shakes lekker vinden.

    Door: Yusra11-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    dieet pro shakes

    Helemaal niet lekker. Heb 2 smaken gekocht en de smaak is opzich prima maar de poeder lost niet op. Ik heb het in van alles geprobeerd maar het wordt geen shake. Het is gewoon water, melk of yoghurt ( zo moet je het maken volgens de beschrijving op de pot ) met poeder. Het wordt geen geheel. Ik heb er veel geld voor betaald en het is me geen een keer gelukt meer dan 2 slokken te drinken. Erg jammer en zonde van mijn geld.

    Door: Suzanne24-06-2019
    Chanel15-09-2019

    Ik gebruik de shake allang en gebruik een shakebeker heb geen probleem dan met achtergebleven poeder .

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Dieet pro shakes

    Heel goed product , geen hongergevoel.
    Banaan genomen, lekker met yoghurt of melk

    Door: Erna18-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    terug op mijn streefgewicht !

    Het nieuwe jaar goed begonnen met de shakes van Dieetpro
    Kan nu gelukkig weer stoppen, want ik ben terug op mijn streefgewicht.
    Het is een handige manier om af te vallen, werkt voor mij altijd goed.
    Je moet er wat voor laten staan maar dan werkt het wel altijd.

    Door: Samantha Kris26-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    af en toe een paar kilo afvallen met shakes

    Voor mij echt de beste manier om even die paar kilootjes te verliezen.
    Ik doe het regelmatig als ik weer teveel heb zitten snoepen.
    Of nu na de feestdagen, dan is dit ook altijd wat meer nodig.. .

    Ik vind de shakes echt lekker en ik heb minder hongergevoel dan met andere diëten. Dus dat is lekker.

    Door: Annemije14-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    goed product

    goed product al smaakt de chocolade naar hazelnoot of zo en niet naar chocolade. jammer...
    ook moet je het niet met water nemen maar met volle melk...géén magere producten want daar zit veel suiker in. ook gewoon volkoren producten nemen en veel fruit

    Door: S Tang13-01-2019
    Peter16-01-2019

    "géén magere producten want daar zit veel suiker in" Verklaar u nader over deze onzin stelling!

    Chanel15-09-2019

    Idd dat begrijp ik ook niet.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Shake

    Snelle levering zeker pluspunt en compleet.
    Vandaag gestart vanochtend eerste aardbei shake op met water...wat ik toch echt een verschrikkelijke smaak vond. Met me neus dicht gedronken, maar zal toch door moeten gaan. Straks heb ik de chocolade hoop dat die me wel smaakt.

    Door: Frieda09-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Goede service

    Voor het eerst besteld en binnen een dag mijn producten thuis ontvangen. De bestelling was compleet en was goed ingepakt. Vandaag voor het eerst mijn cappuccino pot open gemaakt en 2 schepjes poeder aangelengd met water. Tot mijn verbazing vind ik de shake heel erg vies, ik krijg het gewoon niet weg. Dus direct gebeld met Dieet Pro, hoefde niet lang te wachten en kreeg een vriendelijke dame aan de lijn. Ze gaf aan dit erg vervelend te vinden en me 2 proef zakjes op te sturen met een andere smaak om uit te proberen. Ook gaat ze mijn gegevens naar een andere collega doorsturen om contact met mij op te nemen om te kijken wat ik eventueel kan veranderen om de smaak te veranderen. Dus op dit moment alleen ontevreden over de smaak, maar verder goede en vriendelijke service.

    Door: Shauni22-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Bestelling van 5 mei 2018

    Er is ineens gereageerd door Dieetpro, na een negatieve opmerking op het internet.
    Heb een mail ontvangen van Dieetpro, en inmiddels zijn de ontbrekende in de bestelling nageleverd.
    Netjes, alleen jammer dat het op deze manier moet.

    Door: Jan18-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bestelling vaak niet compleet.

    Plus punten zijn er niet.
    Twee keer bestelling gedaan, eerste bestelling was niet compleet en is na een mail wisseling nagestuurd.
    Tweede bestelling van 5 mei 2018 weer niet compleet, direct gemeld via mail bij dieetpro.
    Tot op heden wordt er totaal niet gereageerd op deze mail's.
    Waar-de-loze afhandeling van de kant van dieetpro.
    Had mij toch iets anders voorgesteld van dieetpro.
    Dus de service is nul komma nul.

    Door: Jan15-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Ervaring dieet pro shakes

    Plus punten: de prijs valt reuze mee. Ik had het duurder verwacht, maar er zijn vele aanbiedingen online. Het resultaat kan ik nog niets van zeggen, want ik ben zojuist begonnen. Wel merk ik direct een minder honger gevoel.

    Minpunten: de shakes zijn echt vreselijk smerig. Ik ben geen melkdrinker e.d. Wel lust ik graag yoghurt. Ik krijg de shakes met water niet weg, dan protesteert mijn maag direct. Ik ben er nu smoothies van aan het maken met een derde deel water, griekse yoghurt 4 scheppen en een half pakje bevroren 150 gram bevroren vruchten en dan lukt het me wel. Ik ben benieuwd of dit dan ook werkt qua afvallen. Met deze reden neem ik minder tussendoortjes en drinkt ik genoeg groene thee en water.

    Door: Lise08-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Goed

    Ik ben net gestart. Gaat goed heb nog wat trek in zoetigheidmaar dat wordt steeds minder gelukkig. Want je mag behoorlijk wat eten! Chocolade smaak met ongezoete soyamelk en dan opwarmen. Zooo lekker! Net warme chocolademelk. En door de soyamelk vult het beter vindt ik.

    Door: Nadia14-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Poging 1001

    Morgen start ik met dieet pro.... de eerste x in mijn leven dat ik probeer af te slanken met shakes! Totaal nieuw voor mij...de schrik zit erin. Schrik voor de ontembare honger....de zin om te snoepen...ik wil gewicht kwijt....ik ben die kilo's kwijt . Op hoop van zege... ik ga ervoor. Het zal wel even tijd nodig hebben om te wennen.

    Door: Brina19-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    dieten moeilijk maar 11,6 kilo afgevallen

    Met het oog op de feestdagen ben ik met Dieetpro begonnen. want ik wil in een mooie jurk en ik heb dan meerdere diners, van werk en persoonlijk.
    het begin was erg moeilijk van het diëten, want ik hou van slecht eten. en heb daar altijd wel zin in
    maar nu merk ik dat mijn hongergevoel echt wel afneemt en vooral mijn zin in zoetigheid. gek, he?

    Ik ben met een paar weken nu 11,6 kilo kwijt geraakt en dat is echt veel voor mij. met andere diëten was dat niet zo snel gelukt, maar dit is dan ook wel volhouden (voor mij dan).

    Door: Marjora Bovenkamp27-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Minder directe honger

    Ik gebruik nu een tijdje Dieetpro. Ik doe het iets minder dan voorgeschreven is, want ik vind het een beetje heftig om twee maaltijden over te slaan, zo voelt het voor mij toch een beetje als ik shakes neem in plaats van 'vast' voedsel.

    Maar het helpt mij vooral bij een direct hongergevoel. Ik heb eigenlijk de hele dag trek in eten, zoetigheid en snacks vooral. De shakes van Dieetpro geven me een vol gevoel en dat houdt wel eventjes aan. Daardoor eet ik uiteindelijk minder. Maar na een paar uurtjes heb ik wel weer trek. Veel ben ik daarom nog niet afgevallen, maar ik eet wel minder, doordat ik minder een direct hongergevoel heb na het nemen van de shakes.

    En ik vind ze ook lekker, vooral banaan en chocola. Lekker zoetig en daar hou ik wel van.

    Door: Esther Olafs04-09-2017
    Roy25-11-2017

    Wie neemt er naast dieetpro ook glucomannan capsules in en werkt dat, ze zeggen dat tussendoor griekse yoghurt ook werkt, wie heeft er ervaringen mee

    P. Jane30-11-2018

    Dieet pro shake voldoet niet aan mijn verwachtingen. Het honger gevoel blijft. Dit in tegenstelling tot de maaltijd shake van `Kruidvat`. Dit gebruikte ik voorheen en zal ik weer gaan gebruiken, als deze pot leeg is.

    Morris18-05-2019

    Hongergevoel? Man, je mag 7 maaltijden/ snacks per dag! Hoeveel eet jij dan normaal gesproken?? Ik vind dit dieet zelf erg goed , sla soms zelfs een snack over, omdat ik juist de hele dag vol zit.

    Morris18-05-2019

    Hongergevoel? Man, je mag 7 maaltijden/ snacks per dag! Hoeveel eet jij dan normaal gesproken?? Ik vind dit dieet zelf erg goed , sla soms zelfs een snack over, omdat ik juist de hele dag vol zit.

    Rinie Evers29-07-2019

    Sinds 2 weken gebruik ik dieet-pro ik ben tot nu toe heel tevreden met het product het voldoet voor mij aan alle eisen de smaken zijn lekker voor mij een 10 met een geroffel services is buiten gewoon helemaal top.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    shake

    Ik koop het elders waar het stukken voordeliger is.

    Door: gizella pigniczki12-08-2017
    Pieter 19-01-2019

    Ben benieuwd waar?

    Pieter 19-01-2019

    Ben benieuwd waar?

    Pieter 19-01-2019

    Ben benieuwd waar?

    Pieter 19-01-2019

    Ben benieuwd waar?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5
    rating

    Ik ben 70 kilo afgevallen

    mijn naam is Anny ik was 152 kilo toen ik begon met DieetPro ik voelde me niet erg goed in me vel zitten. Ik was het helemaal zat dat vette lichaam er moest wat gebeuren.Toen zag ik DieetPro ik dacht ik ga het proberen en het is me heel goed bevallen. De eerste maand ging het het zo snel dat ik dacht dit kan niet ik ben toen naar mijn dokter gegaan en die zei dat ik 15 kilo was afgevallen en hij vroeg hoe ik dat heb gedaan ik heb hem vertelt over DieetPro en dat ik ook aan sport aan het doen was . Ik bleef onder controle van mijn dokter . Zo dat als goed bleef gaan en ja het bleef goed gaan in nog 3 maanden tijd ben ik nog eens 55 kilo afgevallen . Ik ben nu 80 kilo en gebruik al 7 maanden geen DieetPro meer ik blijf op mij gewicht maar ik blijf sporten en op me eten letten. En het gaat goed

    Door: Cornelia J Harkman07-08-2017
    Morris18-05-2019

    At u ook muesli repen als tussendoortje? En hoeveel calorieen in totaal at u per dag? Knap hoor, dat u zoveel bent afgevallen!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Ivm koolhydraatarm eten

    Hoi hoi voor mij werkt dieetpro goed, maar dan wel icm koolhydraatarm dieet. Tussendoor er een speciale reep of soms speciale chips of sojabolletjes. Veel groente vis en vlees, niet teveel fruit in deze periode. Verder eet ik geen brood, pasta aardappelen e.d. Om de koolhydraat inname beperkt te houden ik It al met al tussen de. 25 en 35 g koolhydraten per dag.
    Doe dit nu een maand en ben ruim 6 kilo kwijt. Wel doe ik lijnzaad door de shake omdat de stoelgang problematisch werd. Das wel Ff wennen maar nog steeds goed vol te houden.

    Door: Annelies03-06-2017
    Amber12-08-2017

    Dieet pro werkt wel maar toch erg langzaam....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Waarom zo vreselijk zoet?

    Ik heb nu de variant met chocolade en met aardbei geprobeerd, maar wat is dat spul afschuwelijk zoet. Ik ben zelf helemaal geen zoetekauw en krijg het amper weg. Misselijk na zo'n beker.
    Ook al geprobeerd met yoghurt en kwark, maar dan duurt het nog langer voor het op is en gaan de laatste happen echt met moeite.
    Waarom zijn niet wat minder zoet?
    Heeft iemand tips het ergste zoet eraf te krijgen?

    Door: Louise29-05-2017
    Carlijn11-07-2017

    Mix je het met water of met melk? Heb gemerkt dat het minder zoet is als je het met water mengt.

    Christel10-08-2017

    Met karnemelk maken?

    Morris18-05-2019

    Meng de shake met water

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over Dieetpro.nl

    Uw beoordeling