Nog geen cadeautjes gekocht voor Sinterklaas? Wat nu?

Je dacht natuurlijk dat je tot dinsdag had om al je cadeautjes te kopen voor pakjesavond. Je hebt het hele weekend niets ingepland zodat je zonder stress bij alle winkels langs kunt gaan om alle verlanglijstjes af te werken. Je had er dit jaar echt over nagedacht. En dan krijg je opeens een berichtje van je moeder of je morgen mee wilt rijden naar je oom en tante om pakjesavond te vieren. Morgen? MORGEN! Sinds wanneer is de Sint op 2 december jarig? Daar ging je plan, maar wat moet je nu? Haal even diep adem. Er is nog geen reden om in pietje paniek te veranderen. Er is namelijk nog zoiets als 24-uur levering. Pak een biertje uit de koelkast of schenk een glas wijn in en ga op de bank zitten met je laptop. Bij deze webshops heb je je bestelling namelijk morgen nog binnen.


Voor je oma die nooit weet wat ze moet vragen

Heb je dit jaar het lootje van je oma getrokken en heeft ze niets op het briefje gezet? We weten hoe dat voelt. We houden allemaal heel veel van onze oma’s, maar ze kunnen soms heel vervelend zijn. Gelukkig kun je bij Blokker altijd wel iets gepast vinden voor je lieve omaatje. Welke oma staat er nu niet graag in de keuken? Koop een nieuwe pannenset of doe een keer gek en bestel een ijsmachine. 


Voor je neefje die denkt dat het geld op je rug groeit

Je kleine neefje kan nog niet zo goed rekenen en heeft nog geen idee wat je allemaal voor 20 euro kunt kopen. Die Nintendo Switch gaat hij dus sowieso niet krijgen. Media Markt heeft misschien wel iets anders voor hem. Koop bijvoorbeeld een film die jij helemaal geweldig vindt. Als hij de film niet leuk vindt, kun je de DVD zelf weer mee naar huis nemen. Of koop een Nintendo amiibo poppetje voor de Nintende Switch die hij niet krijgt. 


Voor je tante die nooit te veel geld wil uitgeven

Bespaar dit jaar geld en koop voor je tante bij de Xenos. Voor ons was het een verrassing dat Xenos ook een webshop heeft, maar dat komt nu heel goed uit. Je tante geeft zelf ook nooit te veel geld uit, dus waarom zou jij dat nu wel doen? Koop iets leuks voor in haar badkamer of zoek naar een leuke muurdecoratie. De feestdagen hoeven namelijk niet duur te zijn.


Voor je zus die al begint te blozen bij het woord BH

Wil je pakjesavond extra leuk maken? Neem je zus dan een keer goed in de maling. Zoek in het assortiment van Hunkemöller een sensuele BH of ga voor een hele lingerieset. Zorg er wel voor dat je je camera bij de hand hebt zodra ze het cadeautje opent. Dit moment wil je namelijk voor de rest van jullie leven bewaren. Dan heb je ook vast een filmpje om te laten zien tijdens haar bruiloft. Hoef je daar ook niet meer over na te denken.


Voor jou als de bestelling toch niet op tijd geleverd wordt

Je bent waarschijnlijk niet de enige die op het laatste moment nog alle inkopen moet doen. Het kan dus zijn dat er een pakketje niet op tijd geleverd wordt. Dat is nog steeds geen probleem. Je kunt met SMSvandeSint een sms’je sturen naar de persoon voor wie het cadeautje nog niet geleverd is. Hij of zij zal denken dat het sms’je van de Sint komt en wie wordt er nu boos op Sinterklaas? Schrijf in het sms’je gewoon dat het pakketje nog ergens op de stoomboot ligt en nog met de post gestuurd zal worden. Probleem opgelost.


Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want je hebt bij de meeste webshops nog tot vanavond 22:00 om je cadeautjes te bestellen. Daarna is het helaas te laat en worden de bestellingen pas op maandag geleverd. 


Vier jij gewoon Sinterklaas op 5 december?

Dan heb je gelukkig nog even de tijd. Tenzij je het alsnog tot het laatste nippertje uitstelt, en pas op maandag begint na te denken over cadeaus... Gelukkig kun je ook in dat geval nog terecht bij bovenstaande winkels en wordt jouw pakketje op 5 december zelf geleverd. 


Share