Xenos
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

U bent nu bij:

Totaal

8,6

Bestellen

8,2

Service

8,2

Prijs

8,8

Leveren

9,2
15 rating79 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

21-11-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Robbert

Xenos - Online bestellen is waardeloos

Ik ga online niet weer wat bestellen bij Xenos, nu 2 x gedaan en 2 x leveren ze later dan ze eerst beloven. Op de website staat voor 22.00 besteld morgen in huis maar dat moet je niet al te serieus nemen. Diegene die ik vervolgens aan de telefoon krijg geeft ook geen duidelijk.. Service is waardeloos, ik betaal de volgende keer liever een eurotje extra als jullie wat betere service kunnen verlenen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-10-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: chalysa

Xenos - goedkoop en heel leuk!!

-goedkoop
-aardig
-ze hebben veel en in leuke stylen

ik kom al jaren in de xenos en ik vind het altijd leuk
soms vind ik dingen die ik elders voor heel veel geld zag, gewoon tegen in de xenos en dan is het helemaal niet duur!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Liesbeth

Xenos - Compliment voor personeel Xenos Kalverstraat!

Al jaren lang een van mijn favoriete winkels
Ze hebben altijd allemaal leuke spulletjes en zijn altijd goedkoop

En ik moet zeggen dat het personeel altijd zo aardig en vrolijk is, daar kunnen heel wat andere bedrijven echt een voorbeeld aan nemen!

Ik kom zelf vaak in het filiaal in Amsterdam in de Kalverstraat en ik vind vooral de medewerkers daar echt superlief en enthousiast. Ze vinden het echt leuk wat ze verkopen en dat zeggen ze ook vaak als je afrekent. Ik krijg daar een blij gevoel van! Dus even een compliment voor het leuke personeel van de Xenos Kalverstraat, sommigen werken er volgens mij al jaren en jaren!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Melany Joosten

Xenos - ik wil mijn Xenos winkel terug!

ik vond de Xenos altijd een fantastische winkel en vind het heel jammer dat er winkels weg zijn zoals die bij mij in de buurt

online bestellen heb ik 1x gedaan maar is toch echt wat anders dan lekker een beetje rondstruinen in de winkel en dan allemaal leuke dingen scoren voor in je huis.

dus ik hoop heel erg dat mijn eigen xenoswinkel weer terugkomt, want dan kan ik weer lekker shoppen bij de xenos!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: hanne termijden

Xenos - een van mijn lievelingswinkels

nog altijd een van mijn lievelingswinkels al ben ik al 46!

ik hoop dat ze niet failliet gaan of veranderen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Zanja K

Xenos - webshop only aanbiedingen 50% korting

ik vind de Xenos altijd al een leuke winkel
maar koop nu ook wel online want daar hebben ze extra aanbiedingen, webshop only heet dat.
vandaag ga ik een klok kopen, leek me wel mooi voor het nieuwe jaar en ze hebben hele mooie met 50% korting!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lieke G

Xenos - Grote spullen laten versturen van de website

Kom altijd al bij de Xenos omdat ze leuke spullen hebben en heel goedkoop zijn.
Meestal koop ik het gewoon in een winkel, maar als het groot en zwaar is, dan laat ik het wel eens verzenden en dan bestel ik het online.

Dat heb ik bijvoorbeeld laatst nog gedaan met een mooie grote ladenkast. Die kon ik zelf niet makkelijk verslepen vanaf de winkel (en dan zo'n drukke winkelstraat door...), dus die heb ik laten opsturen en dat ging heel goed. Werd best wel snel geleverd en het scheelde mij heel wat gedoe!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-11-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    10
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Dewi

Xenos - SLECHT!

Leuke winkel met leuke spullen, maar koop het niet online bij de Xenos!
Als je iets retour wilt sturen moet je ten eerste al telefonisch contact opnemen. Daarna wordt er gezegd dat je alles gratis met postNL terug kunt sturen en uiteindelijk mag je dus flink dokken voor het retour sturen. Het staat inderdaad ergens op de site beschreven dat de kosten voor de klant zijn, maar als er telefonisch gezegd wordt dat je gratis kunt terug zenden, ga je daar toch ook van uit in plaats van de hele website door te spitten naar de voorwaarden. Contact opgenomen met de klantenservice, daar wordt je niet serieus genomen en zeggen ze dat ze niks kunnen doen. Daarna mail ik gericht aan de persoon die mij vertelde dat het gratis terug gestuurd kon worden en vervolgens krijg ik een mail van een collega terug en is de persoon waaraan ik de mail richtte nergens op te bereiken en telkens druk bezig? Schandalig hoe er om gegaan wordt met klachten. Ik bestel altijd alles via het internet en heb nog nooit ergens een probleem gehad bijhalve bij de Xenos. Erg teleurstellend en aangezien er door de medewerkers erg kinderachtig gereageerd werd en ik het maar uit kon zoeken zal ik hier in het vervolg niets meer bestellen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Linde

Xenos - Leuke winkel!!

Pas weer van alles geshopt bij de Xenos.
Een klein kastje voor maar 20 euro en een setje mandjes voor minder dan tien euro.
En allemaal lekkere wierook.

Ze hebben altijd van die leuke dingetjes! Ik vind het een hele leuke winkel en laat me iedere keer weer verrassen!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bushra den Hamer

Xenos - Net op kamers - shoppen bij Xenos!

Ik ben dit jaar op kamers gegaan en had dus echt heel veel spulletjes nodig voor de keuken en badkamer en alles eigenlijk!

Ben helemaal los gegaan bij Xenos. Echt ideaal, van borden en bekers tot zelf een kast.

Alles online besteld en direct op mijn nieuwe adresje laten bezorgen.

Het was er serieus gewoon de volgende dag al. En de verzendkosten waren gratis!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: melanie

Xenos - op de website bestellen gratis thuisbezorgd dag later

ik ken ze vooral van de winkelstraten vind het altijd een leuke winkel ze hebben altijd wel leuke spulletjes en ze zijn nooit duur

maar nu heb ik ook gevonden dat ze een website hebben met gratis levering

dat was een tip van een mevrouw in de winkel want ik wilde een kast kopen maar kon deze niet goed vervoeren

die heb ik toen op de website besteld en werd de volgende dag gratis thuisbezorgd.
echt
goede service en niet eens duur ik vind het een hele leuke winkel!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-05-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: _charlotje_

Xenos - gekke spulletjes uit verre landen

als je van een beetje gekke spulletjes houd of van dingetjes die uit verre landen komen dan is het hier mooi winkelen

ze hebben ook mooie kaarsen en gekke snacks en dat soort dingetjes

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-03-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rowan

Xenos - Super winkel

Xenos is echt mijn winkel! Ik koop er alles! Ik ben er een beetje verslaafd aan denk ik. Van ananaskaarsen tot 80 kussens! Ons hele huis is gedecoreerd met spullen van de Xenos! Het zijn ook allemaal van die schattige dingen die je huis heel knus en gezellig maken! Alles is er super goedkoop en heeft een super goede kwaliteit! Ik ben helemaal fan!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-03-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Chantie

Xenos - Leuke winkel! Mijn hele interieur hier gekocht en cadeaus haha

Leuke winkel!!
Heb er mijn hele interieur gekocht zo ongeveer, want ze zijn lekker goedkoop en ze hebben altijd wel wat leuks.

Veel van die exotische dingetjes ook, altijd leuk als cadeautje of voor jezelf natuurlijk

En nu liggen er allemaal dingen voor pasen al, ook leuk!!

En de thee is ook heel lekker en nergens zo goedkoop, echt maar 50 cent ofzo voor een pakje.

Dus ik vind het een hele leuke winkel

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Xenos

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Xenos?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Xenos

Wat is Xenos en bent u ooit daar naar toe gegaan? Hoe was uw ervaring van het bezoeken van de winkel of hoe hebben de consumenten het ervaart. We verzamelen reviews over bedrijven en winkels van consumenten die eerder daar een product hebben gekocht of daar gingen winkelen. Wij als NederlandReview hebben dus verschillende reviews van verschillende echte klanten op onze portaal waar u kunt zien of Xenos wel een goeie winkelketen is. Wij als NederlandReview zijn een onafhankelijk platform waar de mensen hun reviews dus kunnen achterlaten. Hiermee winnen we informatie voor de consumenten die ooit is bij Xenos willen werken of producten daar willen kopen. Zoals ik het eerder aangaf, hoe was uw ervaring daar? Waren ze klantvriendelijk, waren de producten etc. van topkwaliteit? Met de reviews kunt u dus lezen hoe het daar is. Natuurlijk is het per winkel verschillend.

Over Xenos
Xenos is een winkelketen gevestigd in het land Nederland. Het is dus een Nederlandse winkelketen die gespecialiseerd is in het verkoop van zeer diverse goederen. De eerste winkel Xenos is opgericht te ’s-Hertogenbosch (Den Bosch ) in het jaar 1973 als onderdeel van de SHV groep na hun overname van De Gruyter in 1971. Xenos begon ooit vroeger als een kruideniersformule en is in het jaar 1989 overgenomen door Blokker. Later kwamen de echte eerste drie winkels in Eindhoven, Utrecht en Amsterdam.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk waar circa 120 mensen werken. In het jaar 2000 is er een grootte van 40.000 m2 distributiecentrum gevestigd. Ze gebruiken voor het laden en lossen half-automatische voertuigen die op afstand te buren zijn. 

Er zijn vijf- tot zesduizend verschillende soorten producten verspreid over meer dan 300 filialen in zowel Nederland als in Duitsland in het jaar 2014. 

Xenos is dus een winkelketen met huishoud,- cadeau- en woondecoratie artikelen waar zij ook etenswaren verkopen. 

Voor Xenos Duitsland werd er in het jaar 2014 een omzetgroei verwacht en zal een look hebben van de Nederlandse Xenos winkels. Ook heeft Xenos een webshop met vernieuwde winkelformule van Xenos te completeren en informatie aan te bieden.

Xenos diensten
Xenos biedt zowel als huishoud,- , cadeau- en woondecoratie artikelen zoals ik het net over had. Ook verkopen ze etenswaren zoals zoetwaren, superfoods, kruiden en sauzen en veel meer. 

Volgens Xenos heeft Xenos een wereldkeuken die daar is vertegenwoordigd. Ze hebben heerlijke pijnboompitjes, pesto en andere Italiaanse lekkernijen die je kan bestellen volgens hun. 

Ze hebben ook categorieën van tafels waar je een sfeervolle tafelkleed en gezellige servetten kunt gaan bestellen volgens Xenos.  Als je op werkdagen voor 22:00 besteld bij Xenos haar webshop, dan heb je het de volgende dag in huis. Ook is er een gratis verzending vanaf €30,-. Als het totaalbedrag lager is dan €30,-, betaal je €3,99 aan verzendkosten per bestelling. Ook is het mogelijk om het achteraf te betalen en gratis te retourneren in de Xenos winkels.

Klachten
Xenos heeft een uitgebreide klantenservice waar je je bestelling status kunt kijken of kunt laten annuleren . De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar met uitzondering van feest- en zondagen. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen. 
Ooit een klacht gehad en erover besproken met Xenos? Laat het weten aan NederlandReview voor de consumenten!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!