NederlandReview

  Ervaringen SMSvandeSint

  Alle kinderen beginnen in September de spanning al te voelen. Sinterklaas komt snel weer aan in Nederland. De verlanglijstjes worden geschreven en de liedjes worden hard geoefend. De kinderen zijn er al helemaal klaar voor, maar hebben de ouders al door dat Sinterklaas ieder moment voor de deur kan staan? Voor alle ouders die Sinterklaas al bijna vergeten waren en hun kind extra willen verrassen is SMSvandeSint een leuke verrassing. Laat Sinterklaas je kind een sms’je sturen en je kleintje kan zijn of haar ogen niet geloven. Om er zeker van te zijn dat het berichtje van de Sint ook echt verzonden wordt, lees je natuurlijk eerst de reviews van andere ouders die de dienst al gebruikt hebben.

  Over SMSvandeSint

  De dienst legt zichzelf eigenlijk al uit. Je kunt een sms’je sturen namens Sinterklaas, of zwarte Piet. Het initiatief kwam van Sinterklaasgedichten.nl. Al jaren vinden alle Pieten die geen inspiratie hebben hun gedichten gewoon online op de website. De SMS-dienst is echter een nieuwe toevoeging. Je kunt jouw berichtje helemaal zelf samenstellen. Laat je kinderen weten dat ze vanavond hun schoen mogen zetten of stuur een berichtje om te vragen of ze hun verlanglijstje al af hebben. Je kunt de dienst niet alleen gebruiken voor je kinderen. Je kunt ook een grap uithalen met je familie of een berichtje sturen naar al je collega’s.


  Stuur een berichtje van de Sint en de ringtone van je kind zal meteen afgaan.

  Hoe werkt het?

  In drie simpele stappen heb je jouw berichtje samengesteld. Je kiest eerst de afzender van het berichtje. Komt het sms’je van Sinterklaas of zwarte Piet, of komt dit berichtje van iemand anders? Je kunt de afzender helemaal zelf invullen. Bij de volgende stap vul je het 06-nummer in van de ontvanger van het bericht. Wie krijgt dit jaar van jou een speciaal berichtje? En als laatste schrijf je jouw bericht. Er is een maximum van 150 tekens, maar dit is voor jou vast meer dan genoeg. Je bent nu helemaal klaar. Je betaalt voor iedere SMS 1,40 verzendkosten en hoeft niet bang te zijn voor andere extra kosten.

  Klachten SMSvandeSint

  Is jouw berichtje niet verzonden? Of moest je meer betalen? Schrijf dan een eerlijk review over jouw ervaringen met SMSvandeSint, maar neem ook altijd contact op met de dienst zelf. Ze zijn wellicht in staat om een oplossing te vinden voor het probleem of kunnen je uitleggen wat er mis is gegaan. Op de website kun je het contactformulier invullen en je klacht melden.

  Wat vind jij van SMSvandeSint?

  Krijgen jouw kinderen altijd de ochtend nadat ze hun schoen hebben gezet een berichtje van Sinterklaas om ze te bedanken voor de wortel? Of stuur jij elk jaar een berichtje naar jouw vrienden om ze te waarschuwen dat ze dit jaar niet lief zijn geweest? Vertel dan alles over jouw ervaringen met de SMS-dienst. Werd het berichtje meteen verzonden? Werden er toch extra kosten in rekening gebracht? Of wilde het maar niet lukken om een berichtje te sturen? Geef jouw mening en vertel in jouw beoordeling of je vaker een berichtje stuurt via SMSvandeSint.

  Een leuke verrassing voor je kind is een sms™je van SMSvandeSint, maar is de dienst betrouwbaar? Lees hier de reviews over de ervaringen van ouders.

  SMSvandeSint
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SMSvandeSint

  Uw beoordeling

  Heel stoer voor onze zoon

  Kneuterige website, maar veel pret voor onze oudste zoon. Hij is 7,5 en vond het heel stoer dat hij van de enige echte Sinterklaas een sms'je had ontvangen!! Dat was mij die euro wel waard. Hij gaat het maandag meteen op school vertellen zei hij

  Door: Liesbeth01-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is SMSvandeSint een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over SMSvandeSint. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SMSvandeSint actief?

  SMSvandeSint is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fijne Feestdagen!

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SMSvandeSint gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.