Blokker
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer9,2

U bent nu bij:

Totaal

9,2

Bestellen

9

Service

9,6

Prijs

9,6

Leveren

8,6
17 rating92 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

16-12-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Paulien Jonge

Blokker - Gewoon standaard dingen

Jammer dat er vaak dingen uit het assortiment zijn die ik juist veel koop, zoals de roze kaarsjes!!
Maar toch kom ik er altijd graag, het is een van de weinige winkels die gewoon standaard dingen verkopen die je steeds minder gewoon in de winkel vind. Alles is altijd maar kleding, kleding, kleding

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


25-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annetje de Winter

Blokker - Al jaren klant bij de Blokker

Ik kom al jaren bij de Blokker en vind het nog altijd een hele fijne winkel om boodschappen bij te doen. iedereen heeft het over de Action, maar ik kom zelf nog altijd het liefst bij de Blokker. Ze zijn er aardig en ze hebben er alles wat ik nodig heb aan huishoudspullen. Ik bestel nooit online.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-09-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerda van Buitenen

Blokker - Schoonmaakdoekjes

Ik was op zoek naar een bepaald soort schoonmaakdoekjes voor de reiniging van een bankstel.
Ik ben langsgeweest bij de Blokker en ik ben daar heel goed geholpen. Ze hebben het uitgebreid voor me nagezocht en toen gevonden welke doekjes ik bedoelde.
Goede service noem ik dat!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: mevrouw van der Vliet

Blokker - fijne winkel lieve mensen wennen aan de nieuwe stijl

de nieuwe stijl van de blokker is best mooi maar ik moet er nog aan wennen. ik kom al heel wat jaren bij de blokker en het is mijn favoriete winkel en al die veranderingen kan ik niet altijd bijbenen
maar als het nodig is dan moet het zeg ik altijd maar
het blijft een fijne winkel met lieve mensen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jolande

Blokker - Dolle dagen echt leuk

Wat een leuk initiatief van de blokker, die dolle dagen.
Ik ben er echt speciaal voor naar de website gegaan en heb echt heel veel ingeslagen met korting, erg veel bespaard.

Wat heb ik allemaal gevonden... een pannenset met 50% korting, een hele luxe blender van Philips voor heel goedkoop en ook nog een serviesset voor maar 50 euro. Haha, veel he? Kon het wel gebruiken, omdat ik net ben verhuisd en dan wil je wel weer eens wat anders.

Ik hoop dan ook van harte dat ze dit jaarlijks laten terugkomen, want ik vind het erg handig.

Oh ja en ook handig want als je het op de website bestelt, versturen ze het gratis naar je huis. Scheelt weer tillen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-09-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:NEE
Door: mevr. Holtjer

Blokker - Leuke spulletjes maar ik houd niet van de nieuwe stijling

Ze hebben leuke spulletjes voor mooie prijzen,

Wel mis ik de oude stijling. Het is nu niet meer mijn vertrouwde winkel... Dat vind ik jammer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-07-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ruben the Green

Blokker - Ik altijd geslaagd naar huis.

Is tegenwoordig meer een plezier om naar de Blokker te gaan.
De medewerker mogen nog wel leren meer service te verleden.
Voor de rest zijn goed bezig.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-07-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marleen

Blokker - Nieuwe huisstijl Online bestellen

De nieuwe huisstijl bevalt me wel.

Bestellen online gaat echt heel makkelijk. Ze zijn gelukkig nog steeds goedkoop gebleven. Levering kan wel wat beter verpakt. De laatste bestelling viel wat dat betreft een beetje tegen.

Maar verder: GA ZO DOOR BLOKKER!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: mevr. De Groene

Blokker - op nog vele jaren Blokker!

het nieuwe uiterlijk vind ik wel een stuk beter
dat oude was echt wel heel suf geworden

ik hoop wel dat het genoeg is om blokker te laten bestaan want ik vind het een leuke winkel

en ik ga ook eens kijken hoe dat online bestellen in zijn werk gaat, want dat hebben ze nu ook dus

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Paulien Jongejan

Blokker - Wist helemaal niet dat ze een webshop hadden kom er al jaren

Ik kom al jaren in de Blokker. Het is een hele fijne winkel voor alle woonspullen die ik nodig heb. Zoals keukenmachines en mesjes en kussens en wat al niet meer. Vind het ook echt een leuke winkel waar ik heel graag kom!

Ik wis alleen helemaal niet dat ze ook een webshop hadden. Dat is handig!

Al vind ik het denk ik wel leuker om gewoon een beetje in de echte winkels te shoppen. Dus ik denk niet dat ik nu alles op de website ga bestellen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Samantha

Blokker - Woonspulletjes leuk

Leuke winkel!! Vooral de woonspulletjes!!!

Soms is wel precies op wat ik wil hebben dat is jammer
Maar dan ga ik gewoon naar een andere filiaal en dan is het daar soms wel

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Trees Karels

Blokker - Nieuwe styling erg mooi

Ik vind de nieuwe styling erg mooi!!

Was ook wel nodig, want het was wel een beetje verouderd daar.

En het persooneel is er denk ik ook blij mee, want ie lijken wel aardiger haha

Fijn dat er gewoon een duidelijke plek is waar ik huishoudelijke apparaten kan vinden.
En ik zie dat dat nu ook online kan :)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-04-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Anne

Blokker - Top winkel

Blokker is echt een geweldige winkel! Ze hebben er echt van alles van een stofzuiger tot geurkaarsen! Ik ben echt fan van deze winkel! De medewerkers zijn ook altijd super vriendelijk en behulpzaam! Echt niks aan te klagen! Top top top!

Ik ben alleen geen geweldige fan van de site!Daar begrijp ik er niet heel veel van het is allemaal een beetje onhandig in elkaar gezet! dat kan verbeterd worden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Blokker

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Blokker?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Blokker

Wat vinden consumenten nou van Blokker? Blokker is een alles in 1 winkel op het gebied van huishouding. Blokker heeft alle mogelijke producten die je nodig hebt in het huishouden. Van schoonmaakmiddel tot prullenbakken, Blokker heeft het. Blokker heeft meerdere winkels door Nederland en België. In elke stad waar je komt zie je wel weer een Blokker. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webshop. Daar kan je 7 dagen per week terecht om de spullen te kopen die jij nodig hebt. Uw ervaring over Blokker is het allerbelangrijkste voor nieuwe of potentiële klanten die erover denken om een product bij Blokker aan te schaffen. NederlandReview is volledig onafhankelijk in haar reviews en de reviews worden enkel gegeven door echte klanten! Heeft u een vervelende of juist positieve ervaring over Blokker? Schrijf dan snel uw ervaring op en helpt andere consumenten!

Over Blokker
Blokker is dé huishoudspecialist. Je kan er terecht voor alles dat je nodig hebt in de huishouding, van schoonmaakmiddelen tot een koffiezetapparaat, Blokker heeft het. Blokker bestaat al ruim 100 jaar en is in die 100 jaar natuurlijk behoorlijk gegroeid. Je ziet ze tegenwoordig overal, in elke stad en in elk dorp. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webwinkel waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag, terecht kunt voor alle producten die Blokker te bieden heeft. Blokker geeft aan de beste service te bieden aan klanten, zowel online als in de winkel. Of dit echt zo is bepaalt u! Laat daarom snel weten of het klopt dat Blokker zegt.


RTL Z over de nieuwe strategie van Blokker

Diensten
Blokker is de huishoudspecialist van Nederland. Ze bieden een breed assortiment met spullen aan die je niet kunt missen in je huishouden. Of je nou een spons, wasmiddel of koffiezetapparaat nodig heeft, Blokker heeft het. Blokker geeft aan alleen met de beste kwaliteit producten te werken. Zij geloven ook zo erg in de producten dat als er iets fout is je het direct om kan ruilen. Tenminste, dat staat op de website. Of dit ook echt allemaal klopt en dat ze ook echt zo makkelijk ruilen en enkel met de beste producten werken is natuurlijk aan u, laat u daarom snel een review achter op NederlandReview zodat andere consumenten er van kunnen profiteren!

Klachten
Voor klachten kun je bij Blokker het beste naar de winkel gaan. Online hebben zij wel een veelgestelde vragen centrum met de meest voorkomende vragen. Als je contact met Blokker wilt hebben bieden ze wel 2 telefoonnummers aan, voor een contactformulier moet je even wat beter zoeken op de website. Een klacht melden is ook een beetje moeilijk, je moet eerst opzoek gaan in de veelgestelde vragen naar de pagina klacht en dan een formuliertje invullen. Ze zeggen wel om binnen 48 uur na de klacht te reageren. Verder bied Blokker een reparatieservice aan waar je je producten kunt laten repareren. Hoe goed deze service is bepaalt u natuurlijk. Heeft u ervaringen met de reparatieservice of over Blokker? Laat het ons dan snel weten door een review achter te laten!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!