NederlandReview

    Ervaringen Blokker

    Wat vinden consumenten nou van Blokker? Blokker is een alles in 1 winkel op het gebied van huishouding. Blokker heeft alle mogelijke producten die je nodig hebt in het huishouden. Van schoonmaakmiddel tot prullenbakken, Blokker heeft het. Blokker heeft meerdere winkels door Nederland en België. In elke stad waar je komt zie je wel weer een Blokker. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webshop. Daar kan je 7 dagen per week terecht om de spullen te kopen die jij nodig hebt. Uw ervaring over Blokker is het allerbelangrijkste voor nieuwe of potentiële klanten die erover denken om een product bij Blokker aan te schaffen. NederlandReview is volledig onafhankelijk in haar reviews en de reviews worden enkel gegeven door echte klanten! Heeft u een vervelende of juist positieve ervaring over Blokker? Schrijf dan snel uw ervaring op en helpt andere consumenten!

    Over Blokker

    Blokker is dé huishoudspecialist. Je kan er terecht voor alles dat je nodig hebt in de huishouding, van schoonmaakmiddelen tot een koffiezetapparaat, Blokker heeft het. Blokker bestaat al ruim 100 jaar en is in die 100 jaar natuurlijk behoorlijk gegroeid. Je ziet ze tegenwoordig overal, in elke stad en in elk dorp. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webwinkel waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag, terecht kunt voor alle producten die Blokker te bieden heeft. Blokker geeft aan de beste service te bieden aan klanten, zowel online als in de winkel. Of dit echt zo is bepaalt u! Laat daarom snel weten of het klopt dat Blokker zegt.


    RTL Z over de nieuwe strategie van Blokker

    Diensten

    Blokker is de huishoudspecialist van Nederland. Ze bieden een breed assortiment met spullen aan die je niet kunt missen in je huishouden. Of je nou een spons, wasmiddel of koffiezetapparaat nodig heeft, Blokker heeft het. Blokker geeft aan alleen met de beste kwaliteit producten te werken. Zij geloven ook zo erg in de producten dat als er iets fout is je het direct om kan ruilen. Tenminste, dat staat op de website. Of dit ook echt allemaal klopt en dat ze ook echt zo makkelijk ruilen en enkel met de beste producten werken is natuurlijk aan u, laat u daarom snel een review achter op NederlandReview zodat andere consumenten er van kunnen profiteren!

    Klachten

    Voor klachten kun je bij Blokker het beste naar de winkel gaan. Online hebben zij wel een veelgestelde vragen centrum met de meest voorkomende vragen. Als je contact met Blokker wilt hebben bieden ze wel 2 telefoonnummers aan, voor een contactformulier moet je even wat beter zoeken op de website. Een klacht melden is ook een beetje moeilijk, je moet eerst opzoek gaan in de veelgestelde vragen naar de pagina klacht en dan een formuliertje invullen. Ze zeggen wel om binnen 48 uur na de klacht te reageren. Verder bied Blokker een reparatieservice aan waar je je producten kunt laten repareren. Hoe goed deze service is bepaalt u natuurlijk. Heeft u ervaringen met de reparatieservice of over Blokker? Laat het ons dan snel weten door een review achter te laten!

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van Blokker. Kun je hier goed online huishoudelijke artikelen bestellen? Zijn er goede aanbiedingen, leveren ze op tijd, hoe gaan ze met klachten om?

    Blokker
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (93)

    5.2
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    4.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Blokker

    Uw beoordeling

    Dolle dagen echt leuk

    Wat een leuk initiatief van de blokker, die dolle dagen.
    Ik ben er echt speciaal voor naar de website gegaan en heb echt heel veel ingeslagen met korting, erg veel bespaard.

    Wat heb ik allemaal gevonden... een pannenset met 50% korting, een hele luxe blender van Philips voor heel goedkoop en ook nog een serviesset voor maar 50 euro. Haha, veel he? Kon het wel gebruiken, omdat ik net ben verhuisd en dan wil je wel weer eens wat anders.

    Ik hoop dan ook van harte dat ze dit jaarlijks laten terugkomen, want ik vind het erg handig.

    Oh ja en ook handig want als je het op de website bestelt, versturen ze het gratis naar je huis. Scheelt weer tillen!

    Door: Jolande30-09-2016
    Bets15-07-2020

    Waardeloos bedrijf pikken je geld af .als iets er niet is wat je besteld heb moet je daarna smeken om je geld terug te krijgen ,ik zit al bijna een maand te wachten op mijn geld

    Peters20-02-2021

    Nou wij ook bestel er nooit meer wat

    Von23-03-2021

    Hoopte met click en collect droogloopmat te kopen maat 150x90 was niet in de winkel wel 120x90. Moet u online bestellen= bestellen + betalen. Online besteld en krijg de verkeerde maat 120x90 meteen gebeld na lang wachten wordt er gezegd We gaan het voor u oplossen. Na 3 weken wordt dezelfde verkeerde maat 120x90 bezorgd. En ik denk laat maar. Schrijf nog een review maar nooit meer online bestellen bij Blokker. Jammer ben over de winkel tevreden maar online valt nog veel te leren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Inventum stofzuiger INVENTUM STOFZGR 3L STOFZAK A

    De zending werd op tijd geleverd.
    De stofzuiger heeft een sterke metalenbuis.
    Maakt zeer weinig geluid, is goed regelbaar in zuigkracht
    en zuigt ongelooflijk goed.
    Er komt een 10 meter lange stroomkabel uit de stofzuiger.
    Dus de actieradius is in feiten geen 10 meter maar 20 meter, want
    je kan naar elke kant vanaf het stopcontact 10 meter ver.
    Er zitten prima hulpstukken bij.
    Een nieuwe zak zit er al in de stofzuiger en je krijgt er nog twee zakken los bij.
    Niet te geloven , en dat alles voor maar 57 euro.
    Ik word hier heel blij van.
    Ik vind deze stofzuiger veel meer waard.

    Door: Piet15-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wist helemaal niet dat ze een webshop hadden kom er al jaren

    Ik kom al jaren in de Blokker. Het is een hele fijne winkel voor alle woonspullen die ik nodig heb. Zoals keukenmachines en mesjes en kussens en wat al niet meer. Vind het ook echt een leuke winkel waar ik heel graag kom!

    Ik wis alleen helemaal niet dat ze ook een webshop hadden. Dat is handig!

    Al vind ik het denk ik wel leuker om gewoon een beetje in de echte winkels te shoppen. Dus ik denk niet dat ik nu alles op de website ga bestellen

    Door: Paulien Jongejan20-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Philips PowerGo stofzuiger

    Kocht hem namiddag voor 89,99,volgende ochtend aangeboden voor 59,99. Was dus niet blij en heb bij verzoek om een recentie mijn onvrede geuit. Telefonisch vroeg men mij de bon te overleggen opdat het verschil direct kon worden teruggestort op mijn rekening hetgeen prompt gebeurde. Mijn ergenis sloeg om in hulde voor de snelle en
    klantvriendelijke behandeling. Vandaar deze rectificatie ; nogmaals
    Blokker Oude Binnenweg Rotterdam;bedankt!

    Door: Chris Deuning01-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Philips vaccum

    We order vaccum, vaiting for one week already. They still wasnt send yet.

    Door: Aurelija13-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    badmat

    Bij Blokker Mathenesserplein 81werkt een fantastische medewerker. Klantvriendelijk, sympathiek, vrolijk en behulpzaam. Ik vind niet alle filialen klantvriendelijk, maar deze gozer moeten ze bij Blokker in ere houden!

    Door: wessel lugtenborg11-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top winkel

    Blokker is echt een geweldige winkel! Ze hebben er echt van alles van een stofzuiger tot geurkaarsen! Ik ben echt fan van deze winkel! De medewerkers zijn ook altijd super vriendelijk en behulpzaam! Echt niks aan te klagen! Top top top!

    Ik ben alleen geen geweldige fan van de site!Daar begrijp ik er niet heel veel van het is allemaal een beetje onhandig in elkaar gezet! dat kan verbeterd worden!

    Door: Anne28-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nieuwe styling erg mooi

    Ik vind de nieuwe styling erg mooi!!

    Was ook wel nodig, want het was wel een beetje verouderd daar.

    En het persooneel is er denk ik ook blij mee, want ie lijken wel aardiger haha

    Fijn dat er gewoon een duidelijke plek is waar ik huishoudelijke apparaten kan vinden.
    En ik zie dat dat nu ook online kan :)

    Door: Trees Karels14-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    op nog vele jaren Blokker!

    het nieuwe uiterlijk vind ik wel een stuk beter
    dat oude was echt wel heel suf geworden

    ik hoop wel dat het genoeg is om blokker te laten bestaan want ik vind het een leuke winkel

    en ik ga ook eens kijken hoe dat online bestellen in zijn werk gaat, want dat hebben ze nu ook dus

    Door: mevr. De Groene06-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    fijne winkel lieve mensen wennen aan de nieuwe stijl

    de nieuwe stijl van de blokker is best mooi maar ik moet er nog aan wennen. ik kom al heel wat jaren bij de blokker en het is mijn favoriete winkel en al die veranderingen kan ik niet altijd bijbenen
    maar als het nodig is dan moet het zeg ik altijd maar
    het blijft een fijne winkel met lieve mensen

    Door: mevrouw van der Vliet06-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Juspan

    Op 5 januari een juspan besteld, maar tot op heden nog steeds niets ontvangen ondanks de slogan " voor 22,00 uur besteld volgende dag in huis". Gebeld op donderdag 6 januari met uw service afdeling, en na een 45 minuten aan de telefoon te hebben gezeten gaf deze mevrouw mij de garantie dat hij vrijdag 7jan na 16,00 uur geleverd zou worden. Niet dus!!! Op zaterdag 8 jan weer een half uur gebeld met uw service afd: a/d telefoon gezeten, werd er gezegd de bezorgdienst heeft de tijd verkeerd ingeschat en was daarom te laat en dan zou het nu op maandag 10 jan bezorgd worden, maar weer mis. Vandaag weer niks gekregen. Ik heb 2x vrij moeten nemen heb ruim een uur a/d telefoon gezeten, daarvoor verwacht ik wel een tegemoet koming van u, hoewel ik een vermoeden heb dat deze review niet geplaatst zal worden graag wil ik wel een antwoord ontvangen. En de pan snel leveren a.u.b.

    Door: Bert Engelen10-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Opbergbox

    Verzenden ging erg snel, kon het de volgende dag in de winkel ophalen.

    Retour gaat daarin tegen heel moeilijk en gaan totaal niet mee in een oplossing.

    Ik had op de site van blokker gelezen dat mijn bestelling aan de eisen voldeed om in de winkel te retourneren. Dit wilde de winkel niet omdat dat niet kon volgens hun. Klantenservice gebeld, die gaf aan dat dit wel kon. Hebben vervolgens de winkel gebeld en toen kon het niet omdat er geen geld in de kassa zat ivm lockdown.
    Bedrag kan ook terug gestort worden!

    Dachten totaal niet mee, dus erg klantonvriendelijk.

    Door: Moniek 03-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    sfeerkachel

    Via maxi mondo besteld,en teruggestuurd.

    ik kreeg de bevestiging van maxi mondo dat de kachel in goede orde was ontvangen en dat deze retour melding gemeld was bij blokker.
    Dat is inmiddels een maand geleden en na talloze telefoontjes zit ik nog steeds te wachten op mijn 100 euro retour.
    Dan is het handmatig overgemaakt doordat de betaling achterblijft in het systeem,echter na 2 weken nog niets ontvangen.
    Ik dacht dat blokker goed aangeschreven stond als betrouwbaar,maar nu ik alle reviews lees ,spijt dat ik daar iets heb besteld.....
    Hoelang kan dit bedrijf zo zijn gang gaan...kunnen we dit niet massal melden bij kassa ofzo?

    Door: louise Kronemeijer28-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Café gaia

    Wat een slechte service. Voor je bejaarde ouders een koffiezetapparaat online kopen en door bestelfout van blokker na 10 dagen niets ontvangen. Nadat je belt... Sorry duurt nog eens 10 dagen. Vreselijk slechte service

    Door: Jantje Lucas16-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Een racebaan van hotwheels

    De racebaan is mooi en gaat 3 keer over de koop. Maar nergens lees je dat dit een ontzettende herrie maakt. Verschrikkelijk, we hebben het boven gezet. En er moeten ook super grote batterijen in, die worden niet meegeleverd.

    Door: Maartje 14-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Tablet kussen

    1x nooit weer dat ik hier bestel.
    Ze garanderen 1 werkdag levertijd maar intussen wacht ik al meer dan een week.
    Als ik vraag om informatie krijg ik alleen maar vage smoesjes.
    Dus, veel te laat geleverd, liegen tegen klanten..
    Nee ik bestel hier nooit meer!!!

    Door: Roy06-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Handoekhaakjes

    Er zijn alleen maar minpunten!
    3 maanden geleden besteld.
    Eerst naar verkeerde adres verzonden, vervolgens nogmaal mijn adres gegeven en toen naar het filiaal verzonden, dus moest ik daarheen om het op te halen terwijl ik verzendkosten had betaald daar aangekomen was het product er niet een uur daar gebeld met kantoor en zou het geld terug gestort krijgen en heb dat nog steeds niet gehad!
    Echt een bagger winkel.

    Door: Guzel Dagdeviren01-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Thermosbeker

    Erg slechte klantenservice. Het verhaal wat ze je daar geven komt niet overeen met wat ze zelf op hun website zetten. Erg jammer dit weer van Blokker.

    Door: Moniek26-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Seniorentelefoon.

    Blokker neemt geen verantwoording voor levering.
    Zaterdag senioren telefoon bij Blokker besteld. gaat om Bea-Fon SL860s Touch met gratis L-mobi jaarbundel. Geheel keurig bevestigd gekregen via Dechardon. nl met logo van Blokker op bevestiging. Donderdag 11-11 toestel toegestuurd gekregen zonder Sim kaart en belbundel. Vervolgens verschuild Dechardon zich achter Blokker en Blokker achter Dechardon. "niemand" kan hier iets aan doen! Dechardon verschuild zich achter artikelnummers die door "iemand" fout ingevoerd zouden zijn. Enige dat men wil doen is artikel retour nemen. Toen ik ze telefonisch aansprak op verantwoording kreeg ik te horen dat ik onredelijk was. Kortom uiters onbetrouwbare club!

    Door: Hans Simons11-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Hyundai stille compressor 6 liter olievrij - 8 BAR - 59 dB 'Super Silent

    Compressor bestelt en betaalt op 8/10. Hij was bij Blokker het voordeligst. 11/10 bericht van Blokker dat de Compressor niet geleverd kan worden want hun leverancier GS-Webshop heeft hem niet op voorraad. Als het goed gaat krijg ik mijn geld binnen 14 dagen terug?
    Tot mijn verbazing hoor ik bij andere leveranciers dat de compressor al vanaf half september niet geleverd kan worden.
    Nog groter wordt mijn verbazing wanneer ik op 11/10 zie dat ik bij Blokker de compressor nog steeds kan bestellen en betalen want volgens hen is hij op voorraad.
    25/10 nog geen geld teruggestort gekregen. Klantenservice staat mij keurig te woord. Het was fout gegaan?? Ze gaan nog een keer proberen het geld terug te storten. Ben benieuwd of dat gaat lukken.
    Vandaag toch nog even op Blokker.nl gekeken..... De compressor staat er nog op. Hun verkooppartner GS-webshop zou er nog 1 op voorraad hebben?? Kon het niet laten even bij GS-webshop op de site te kijken. Hij wordt daar niet eens aangeboden!!
    Voortaan maar betalen na levering.

    Door: Ad25-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    FAQ

    Is Blokker een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 93 ervaringen geplaatst over Blokker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Blokker actief?

    Blokker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blokker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.