NederlandReview

    Ervaringen Blokker

    Wat vinden consumenten nou van Blokker? Blokker is een alles in 1 winkel op het gebied van huishouding. Blokker heeft alle mogelijke producten die je nodig hebt in het huishouden. Van schoonmaakmiddel tot prullenbakken, Blokker heeft het. Blokker heeft meerdere winkels door Nederland en België. In elke stad waar je komt zie je wel weer een Blokker. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webshop. Daar kan je 7 dagen per week terecht om de spullen te kopen die jij nodig hebt. Uw ervaring over Blokker is het allerbelangrijkste voor nieuwe of potentiële klanten die erover denken om een product bij Blokker aan te schaffen. NederlandReview is volledig onafhankelijk in haar reviews en de reviews worden enkel gegeven door echte klanten! Heeft u een vervelende of juist positieve ervaring over Blokker? Schrijf dan snel uw ervaring op en helpt andere consumenten!

    Over Blokker
    Blokker is dé huishoudspecialist. Je kan er terecht voor alles dat je nodig hebt in de huishouding, van schoonmaakmiddelen tot een koffiezetapparaat, Blokker heeft het. Blokker bestaat al ruim 100 jaar en is in die 100 jaar natuurlijk behoorlijk gegroeid. Je ziet ze tegenwoordig overal, in elke stad en in elk dorp. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webwinkel waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag, terecht kunt voor alle producten die Blokker te bieden heeft. Blokker geeft aan de beste service te bieden aan klanten, zowel online als in de winkel. Of dit echt zo is bepaalt u! Laat daarom snel weten of het klopt dat Blokker zegt.


    RTL Z over de nieuwe strategie van Blokker

    Diensten
    Blokker is de huishoudspecialist van Nederland. Ze bieden een breed assortiment met spullen aan die je niet kunt missen in je huishouden. Of je nou een spons, wasmiddel of koffiezetapparaat nodig heeft, Blokker heeft het. Blokker geeft aan alleen met de beste kwaliteit producten te werken. Zij geloven ook zo erg in de producten dat als er iets fout is je het direct om kan ruilen. Tenminste, dat staat op de website. Of dit ook echt allemaal klopt en dat ze ook echt zo makkelijk ruilen en enkel met de beste producten werken is natuurlijk aan u, laat u daarom snel een review achter op NederlandReview zodat andere consumenten er van kunnen profiteren!

    Klachten
    Voor klachten kun je bij Blokker het beste naar de winkel gaan. Online hebben zij wel een veelgestelde vragen centrum met de meest voorkomende vragen. Als je contact met Blokker wilt hebben bieden ze wel 2 telefoonnummers aan, voor een contactformulier moet je even wat beter zoeken op de website. Een klacht melden is ook een beetje moeilijk, je moet eerst opzoek gaan in de veelgestelde vragen naar de pagina klacht en dan een formuliertje invullen. Ze zeggen wel om binnen 48 uur na de klacht te reageren. Verder bied Blokker een reparatieservice aan waar je je producten kunt laten repareren. Hoe goed deze service is bepaalt u natuurlijk. Heeft u ervaringen met de reparatieservice of over Blokker? Laat het ons dan snel weten door een review achter te laten!

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van Blokker. Kun je hier goed online huishoudelijke artikelen bestellen? Zijn er goede aanbiedingen, leveren ze op tijd, hoe gaan ze met klachten om?

    Blokker
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (17)

    8,6
    94% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,2

    Service

    8,8

    Prijs

    9,2

    Leveren

    7,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Blokker heeft het NIET in huis

    Dominque29-10-2018

    'Blokker heeft het in huis' zegt die nieuwe slogan. Dan vraag ik me af WAT ze dan in huis zouden hebben.
    Telkens als ik naar de winkel ga, hebben ze NIET wat ik zoek.
    Zoals theeglazen (!), zoals onderzetters, zoals plastic vorkjes....
    Vroeger hadden ze wel alles in huis, nu verwijzen ze je door naar de webwinkel... DAAR hebben ze zogenaamd wel alles 'in huis'. Waar dan?
    Helaas, ik vind dat ze zienderogen hard achteruit gaan. Het was een van mijn favoriete winkels, nu NIET meer

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Goed geholpen bij Blokker Stadhouderskade Amsterdam

    Lucy de Waard18-10-2018

    Heel goed geholpen bij de Blokker op de Stadhouderskade in Amsterdam. Ik zocht een goede waterkoker en de jongen die hier werkte was erg vriendelijk en heeft me uitstekend geholpen. Hij was redelijk nieuw zei hij, nou ik zeg: goede aanwinst! Bij zo'n winkel kom je vaker!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    online bestellen is echt een ramp

    Sandra18-09-2018

    Ik wilde vorige week een mooie prullenbak bestellen bij Blokker want die was in de aanbieding.
    Nou alsof ze failliet WILLEN echt niet normaal

    Ik wilde de prullenbak gaan afrekenen, supergoedkoop, elders was deze zelfde prullenbak veel duurder, dus ik was blij! Maar toen ik ging afrekenen, kon dat niet, want je moet minimaal 15 euro besteden. De prullenbak was 12 euro... Hoe ouderwets is dat?!

    Toch wilde ik bestellen, dus ik dacht: ik zoek iets voor drie euro voor erbij... Website is lastig door te zoeken, per categorie enzo. Ik dan maar zoeken op bleek, ik zag in de online folder dat dat maar een euro was. Handig! Maar neee... die kun je dan weer niet online bestellen!

    Sowieso heel stom dat veel artikelen niet online te bestellen zijn. Andere zijn juist weer niet in de winkel. Heel onduidelijk.

    Maar nu heb ik dus gewoon niks gevonden om aan die rare 15 euro ondergrens te komen. Dus heb ik niet besteld.
    Zo kom je van je klanten af Blokker!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    aardig maar klein assortiment

    Liesbeth Kroon04-08-2018

    ik vind ze aardig bij de blokker, maar het is jammer dat ze het assortiment hebben aangepast en dat je nu voor bijvoorbeeld badjassen op internet moet gaan kijken... Op internet hebben ze veel meer dan in de winkel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Gewoon standaard dingen

    Paulien Jonge16-12-2017

    Jammer dat er vaak dingen uit het assortiment zijn die ik juist veel koop, zoals de roze kaarsjes!!
    Maar toch kom ik er altijd graag, het is een van de weinige winkels die gewoon standaard dingen verkopen die je steeds minder gewoon in de winkel vind. Alles is altijd maar kleding, kleding, kleding

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Al jaren klant bij de Blokker

    Annetje de Winter25-09-2017

    Ik kom al jaren bij de Blokker en vind het nog altijd een hele fijne winkel om boodschappen bij te doen. iedereen heeft het over de Action, maar ik kom zelf nog altijd het liefst bij de Blokker. Ze zijn er aardig en ze hebben er alles wat ik nodig heb aan huishoudspullen. Ik bestel nooit online.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Schoonmaakdoekjes

    Gerda van Buitenen15-09-2017

    Ik was op zoek naar een bepaald soort schoonmaakdoekjes voor de reiniging van een bankstel.
    Ik ben langsgeweest bij de Blokker en ik ben daar heel goed geholpen. Ze hebben het uitgebreid voor me nagezocht en toen gevonden welke doekjes ik bedoelde.
    Goede service noem ik dat!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    fijne winkel lieve mensen wennen aan de nieuwe stijl

    mevrouw van der Vliet06-12-2016

    de nieuwe stijl van de blokker is best mooi maar ik moet er nog aan wennen. ik kom al heel wat jaren bij de blokker en het is mijn favoriete winkel en al die veranderingen kan ik niet altijd bijbenen
    maar als het nodig is dan moet het zeg ik altijd maar
    het blijft een fijne winkel met lieve mensen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dolle dagen echt leuk

    Jolande30-09-2016

    Wat een leuk initiatief van de blokker, die dolle dagen.
    Ik ben er echt speciaal voor naar de website gegaan en heb echt heel veel ingeslagen met korting, erg veel bespaard.

    Wat heb ik allemaal gevonden... een pannenset met 50% korting, een hele luxe blender van Philips voor heel goedkoop en ook nog een serviesset voor maar 50 euro. Haha, veel he? Kon het wel gebruiken, omdat ik net ben verhuisd en dan wil je wel weer eens wat anders.

    Ik hoop dan ook van harte dat ze dit jaarlijks laten terugkomen, want ik vind het erg handig.

    Oh ja en ook handig want als je het op de website bestelt, versturen ze het gratis naar je huis. Scheelt weer tillen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Leuke spulletjes maar ik houd niet van de nieuwe stijling

    mevr. Holtjer23-09-2016

    Ze hebben leuke spulletjes voor mooie prijzen,

    Wel mis ik de oude stijling. Het is nu niet meer mijn vertrouwde winkel... Dat vind ik jammer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    9

    Ik altijd geslaagd naar huis.

    Ruben the Green31-07-2016

    Is tegenwoordig meer een plezier om naar de Blokker te gaan.
    De medewerker mogen nog wel leren meer service te verleden.
    Voor de rest zijn goed bezig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Nieuwe huisstijl Online bestellen

    Marleen29-07-2016

    De nieuwe huisstijl bevalt me wel.

    Bestellen online gaat echt heel makkelijk. Ze zijn gelukkig nog steeds goedkoop gebleven. Levering kan wel wat beter verpakt. De laatste bestelling viel wat dat betreft een beetje tegen.

    Maar verder: GA ZO DOOR BLOKKER!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    op nog vele jaren Blokker!

    mevr. De Groene06-06-2016

    het nieuwe uiterlijk vind ik wel een stuk beter
    dat oude was echt wel heel suf geworden

    ik hoop wel dat het genoeg is om blokker te laten bestaan want ik vind het een leuke winkel

    en ik ga ook eens kijken hoe dat online bestellen in zijn werk gaat, want dat hebben ze nu ook dus

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Wist helemaal niet dat ze een webshop hadden kom er al jaren

    Paulien Jongejan20-05-2016

    Ik kom al jaren in de Blokker. Het is een hele fijne winkel voor alle woonspullen die ik nodig heb. Zoals keukenmachines en mesjes en kussens en wat al niet meer. Vind het ook echt een leuke winkel waar ik heel graag kom!

    Ik wis alleen helemaal niet dat ze ook een webshop hadden. Dat is handig!

    Al vind ik het denk ik wel leuker om gewoon een beetje in de echte winkels te shoppen. Dus ik denk niet dat ik nu alles op de website ga bestellen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Woonspulletjes leuk

    Samantha16-05-2016

    Leuke winkel!! Vooral de woonspulletjes!!!

    Soms is wel precies op wat ik wil hebben dat is jammer
    Maar dan ga ik gewoon naar een andere filiaal en dan is het daar soms wel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Nieuwe styling erg mooi

    Trees Karels14-05-2016

    Ik vind de nieuwe styling erg mooi!!

    Was ook wel nodig, want het was wel een beetje verouderd daar.

    En het persooneel is er denk ik ook blij mee, want ie lijken wel aardiger haha

    Fijn dat er gewoon een duidelijke plek is waar ik huishoudelijke apparaten kan vinden.
    En ik zie dat dat nu ook online kan :)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Top winkel

    Anne28-04-2016

    Blokker is echt een geweldige winkel! Ze hebben er echt van alles van een stofzuiger tot geurkaarsen! Ik ben echt fan van deze winkel! De medewerkers zijn ook altijd super vriendelijk en behulpzaam! Echt niks aan te klagen! Top top top!

    Ik ben alleen geen geweldige fan van de site!Daar begrijp ik er niet heel veel van het is allemaal een beetje onhandig in elkaar gezet! dat kan verbeterd worden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Blokker

    Uw beoordeling