NederlandReview

    Ervaringen Blokker

    Wat vinden consumenten nou van Blokker? Blokker is een alles in 1 winkel op het gebied van huishouding. Blokker heeft alle mogelijke producten die je nodig hebt in het huishouden. Van schoonmaakmiddel tot prullenbakken, Blokker heeft het. Blokker heeft meerdere winkels door Nederland en België. In elke stad waar je komt zie je wel weer een Blokker. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webshop. Daar kan je 7 dagen per week terecht om de spullen te kopen die jij nodig hebt. Uw ervaring over Blokker is het allerbelangrijkste voor nieuwe of potentiële klanten die erover denken om een product bij Blokker aan te schaffen. NederlandReview is volledig onafhankelijk in haar reviews en de reviews worden enkel gegeven door echte klanten! Heeft u een vervelende of juist positieve ervaring over Blokker? Schrijf dan snel uw ervaring op en helpt andere consumenten!

    Over Blokker

    Blokker is dé huishoudspecialist. Je kan er terecht voor alles dat je nodig hebt in de huishouding, van schoonmaakmiddelen tot een koffiezetapparaat, Blokker heeft het. Blokker bestaat al ruim 100 jaar en is in die 100 jaar natuurlijk behoorlijk gegroeid. Je ziet ze tegenwoordig overal, in elke stad en in elk dorp. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webwinkel waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag, terecht kunt voor alle producten die Blokker te bieden heeft. Blokker geeft aan de beste service te bieden aan klanten, zowel online als in de winkel. Of dit echt zo is bepaalt u! Laat daarom snel weten of het klopt dat Blokker zegt.


    RTL Z over de nieuwe strategie van Blokker

    Diensten

    Blokker is de huishoudspecialist van Nederland. Ze bieden een breed assortiment met spullen aan die je niet kunt missen in je huishouden. Of je nou een spons, wasmiddel of koffiezetapparaat nodig heeft, Blokker heeft het. Blokker geeft aan alleen met de beste kwaliteit producten te werken. Zij geloven ook zo erg in de producten dat als er iets fout is je het direct om kan ruilen. Tenminste, dat staat op de website. Of dit ook echt allemaal klopt en dat ze ook echt zo makkelijk ruilen en enkel met de beste producten werken is natuurlijk aan u, laat u daarom snel een review achter op NederlandReview zodat andere consumenten er van kunnen profiteren!

    Klachten

    Voor klachten kun je bij Blokker het beste naar de winkel gaan. Online hebben zij wel een veelgestelde vragen centrum met de meest voorkomende vragen. Als je contact met Blokker wilt hebben bieden ze wel 2 telefoonnummers aan, voor een contactformulier moet je even wat beter zoeken op de website. Een klacht melden is ook een beetje moeilijk, je moet eerst opzoek gaan in de veelgestelde vragen naar de pagina klacht en dan een formuliertje invullen. Ze zeggen wel om binnen 48 uur na de klacht te reageren. Verder bied Blokker een reparatieservice aan waar je je producten kunt laten repareren. Hoe goed deze service is bepaalt u natuurlijk. Heeft u ervaringen met de reparatieservice of over Blokker? Laat het ons dan snel weten door een review achter te laten!

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van Blokker. Kun je hier goed online huishoudelijke artikelen bestellen? Zijn er goede aanbiedingen, leveren ze op tijd, hoe gaan ze met klachten om?

    Blokker
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (35)

    6.4
    66% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    7
    Leveren
    rating
    6.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Dolle dagen echt leuk

    Wat een leuk initiatief van de blokker, die dolle dagen.
    Ik ben er echt speciaal voor naar de website gegaan en heb echt heel veel ingeslagen met korting, erg veel bespaard.

    Wat heb ik allemaal gevonden... een pannenset met 50% korting, een hele luxe blender van Philips voor heel goedkoop en ook nog een serviesset voor maar 50 euro. Haha, veel he? Kon het wel gebruiken, omdat ik net ben verhuisd en dan wil je wel weer eens wat anders.

    Ik hoop dan ook van harte dat ze dit jaarlijks laten terugkomen, want ik vind het erg handig.

    Oh ja en ook handig want als je het op de website bestelt, versturen ze het gratis naar je huis. Scheelt weer tillen!

    Door: Jolande30-09-2016
    Bets15-07-2020

    Waardeloos bedrijf pikken je geld af .als iets er niet is wat je besteld heb moet je daarna smeken om je geld terug te krijgen ,ik zit al bijna een maand te wachten op mijn geld

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wist helemaal niet dat ze een webshop hadden kom er al jaren

    Ik kom al jaren in de Blokker. Het is een hele fijne winkel voor alle woonspullen die ik nodig heb. Zoals keukenmachines en mesjes en kussens en wat al niet meer. Vind het ook echt een leuke winkel waar ik heel graag kom!

    Ik wis alleen helemaal niet dat ze ook een webshop hadden. Dat is handig!

    Al vind ik het denk ik wel leuker om gewoon een beetje in de echte winkels te shoppen. Dus ik denk niet dat ik nu alles op de website ga bestellen

    Door: Paulien Jongejan20-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Philips PowerGo stofzuiger

    Kocht hem namiddag voor 89,99,volgende ochtend aangeboden voor 59,99. Was dus niet blij en heb bij verzoek om een recentie mijn onvrede geuit. Telefonisch vroeg men mij de bon te overleggen opdat het verschil direct kon worden teruggestort op mijn rekening hetgeen prompt gebeurde. Mijn ergenis sloeg om in hulde voor de snelle en
    klantvriendelijke behandeling. Vandaar deze rectificatie ; nogmaals
    Blokker Oude Binnenweg Rotterdam;bedankt!

    Door: Chris Deuning01-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Top winkel

    Blokker is echt een geweldige winkel! Ze hebben er echt van alles van een stofzuiger tot geurkaarsen! Ik ben echt fan van deze winkel! De medewerkers zijn ook altijd super vriendelijk en behulpzaam! Echt niks aan te klagen! Top top top!

    Ik ben alleen geen geweldige fan van de site!Daar begrijp ik er niet heel veel van het is allemaal een beetje onhandig in elkaar gezet! dat kan verbeterd worden!

    Door: Anne28-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Primo vriezer dv2-ws

    Mooi-compact-weinig geluid. Veel ruimte. Snelle levering.

    Door: J Thijssen26-11-2020
    Roos Derks26-11-2020

    solo magnetron MG15 - WS Makkelijk online bestellen, goede voorlichting en snelle afhandeling. Had hem al na 2 dagen in huis en ben er zeer tevreden over. Mooie magnetron en duidelijke handleiding. Hij werkt perfekt!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    solomagnetron MG15-WS

    Makkelijk online bestellen, goede voorlichting en snelle afhandeling. Had hem binnen 3 dagen binnen.
    Mooie magnetron en duidelijke handleiding!
    Ik ben zeer tevreden!

    Door: roos derks20-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nieuwe styling erg mooi

    Ik vind de nieuwe styling erg mooi!!

    Was ook wel nodig, want het was wel een beetje verouderd daar.

    En het persooneel is er denk ik ook blij mee, want ie lijken wel aardiger haha

    Fijn dat er gewoon een duidelijke plek is waar ik huishoudelijke apparaten kan vinden.
    En ik zie dat dat nu ook online kan :)

    Door: Trees Karels14-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    op nog vele jaren Blokker!

    het nieuwe uiterlijk vind ik wel een stuk beter
    dat oude was echt wel heel suf geworden

    ik hoop wel dat het genoeg is om blokker te laten bestaan want ik vind het een leuke winkel

    en ik ga ook eens kijken hoe dat online bestellen in zijn werk gaat, want dat hebben ze nu ook dus

    Door: mevr. De Groene06-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    fijne winkel lieve mensen wennen aan de nieuwe stijl

    de nieuwe stijl van de blokker is best mooi maar ik moet er nog aan wennen. ik kom al heel wat jaren bij de blokker en het is mijn favoriete winkel en al die veranderingen kan ik niet altijd bijbenen
    maar als het nodig is dan moet het zeg ik altijd maar
    het blijft een fijne winkel met lieve mensen

    Door: mevrouw van der Vliet06-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gewoon standaard dingen

    Jammer dat er vaak dingen uit het assortiment zijn die ik juist veel koop, zoals de roze kaarsjes!!
    Maar toch kom ik er altijd graag, het is een van de weinige winkels die gewoon standaard dingen verkopen die je steeds minder gewoon in de winkel vind. Alles is altijd maar kleding, kleding, kleding

    Door: Paulien Jonge16-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    terug sturen en geen geld terug

    via blokker een rolgordijn besteld voor buiten welke zij via vidaxl leveren. Dit laten bezorgen en toen bleek dat het gordijn geen 2.00 x 270 is zoals staat vermeld doch 1,83. Meld dit om het terug te sturen , krijg alle info daarvoor, stuur het terug en daarna meerdere mails eraan gericht naar vida xl en zij zeggen je moet voor je geld bij blokker zijn en blokker op zijn beurt zegt je moet bij vida xl zijn. nu een maand verder en nog steeds me geld niet terug dus voor mij nooit meer iets bij webshop blokker bestellen gaat om bijna 90 euro.

    Door: Marijke14-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    WATER-LINE WASBAK - ROND - 9,0 L - BLAUW

    aankoop WATER-LINE WASBAK - ROND - 9,0 L - BLAUW voor 9,44 dan denk je
    zal wel kwaliteit zijn 5 euro duurder dan een gemiddelde wasbak. geleverd door een verkoop partner Sunware word zelf gratis bezorgt.maar bij Sunware zelf kost hij maar 4,49
    maar de bezorg kosten zitten er al in maar dat staat niet bij het artikel .dus gewoon afgezet door blokker nooit meer naar blokker

    Door: H van Huffelen11-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Messenslijper

    Unfriendly staff and poor policies makes Blokker a store to be taken off from your shopping list.

    Things I didn't like about this store and Blokker:
    1. Different staff gives different instructions/information for the same question, thereby misleading you.
    2. It was a pain picking up online order from the Blokker store in 1992 Plein Maastricht. I had to wait more than 20 minutes while the staff figured out where my order is.
    3. The store gives out faulty products. There is a mistake on my part as well: Though I was given a product with tampered packaging (looked already opened), I didn't ask for another piece right away.
    4. Online orders does not come with a paper receipt, only a receipt by email That is a good policy. But here is the twist: If you have to return the product, they will not accept the digital receipt. They will make you go back and print the email receipt on paper because the need it for administration!!! While whole of Netherlands and most of humanity is going environment friendly, this is one company who looks the other way with its beurocratic processes.

    Door: John02-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Dekbedovertrekken

    Er werd een verkeerde maat geleverd van dekbedovertrekken. Retour gestuurd en ik zit nu al langer dan 1 maand te wachten om mijn geld retour te krijgen.
    WAARDELOOS!!!
    Telefonisch contact haalt helemaal niets uit ze kunnen niets doen!!!

    Door: Liesbeth Arts29-10-2020
    Thea30-10-2020

    IK had een keukentrap 5 treden besteld. Helaas zoek geraakt met de bezorging aan het Blokker filiaal. Er is wat correspondentie geweest met de klantenservice heen en weer, naar tevredenheid opgelost. Werd thuis bezorgd met een verzorgende mail tijd en dag. Zo herken ik Blokker weer... fijne winkel met vriendelijk personeel.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Niet mogelijk

    Aangezien het Blokker niet lukt om een voor mij correct werkend account te creëren kan ik niets bestellen! Ik probeer al bijna 3 maanden een goed werkend account te krijgen. De klantenservice beloofd veel maar niets lukt.

    Door: Ben J. Bastiaans 23-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Strijkplank


    Een strijkplank besteld bij Blokker. Niet geleverd en geen geld terug
    Een strijkplank besteld bij Blokker.
    Zou binnen 2 dagen worden geleverd via de winkel in winkelcentrum De Koperwiek. De levering van de strijkplank is door Blokker zelf gecanceld omdat de voorraad op was. Geen enkel bericht ontvangen van Blokker. Geprobeerd via de winkel geld terug te krijgen van de koop, echter dat mogen ze niet van het management. Via de klantenservice moeten we zelf de betaling terug vragen. Volgens de klantenservice zou dat maximaal binnen 10 dagen worden teruggestort.Veel bureaucratie dus. Nu 14 dagen later nog steeds geen geld teruggestort gekregen. Ze zeggen elke keer dat een spoedige terugbetaling wordt geregeld, maar zeggen niet wanneer er wordt teruggestort. Ik heb inmiddels besloten om niets meer te kopen bij Blokker. Wat een gepruts wordt hier geleverd
    Jaap Blokker, de founder van Blokker, zou zich in zijn graf omdraaien als hij dit soort berichten zou lezen

    Door: Alex de vries17-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    strijkplank

    Als je op je site aangeeft dat het op voorraad is en voor 15:00 besteld volgende dag in huis! dan moet je dat nakomen het geeft verwachtingen als je dat zegt. maar als het pas 2 dagen later bij de bezorger aangeboden wordt dan gaat er iets goed mis. bij bol.com gebeurt dat niet er jammer blokker. gemiste kans

    Door: Robert09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Blokker veel te traag met terugbetalen

    Pan teruggestuurd, maar wacht al weken op mijn geld. Telkens wordt er gezegd dat ik het kan verwachten, maar het schuift telkens op...
    En nu weken later heb ik het nog niet. Als ik zo de klachten lees ( ook op andere sites), dan ben ik zeker niet de enige...

    Door: Stolker11-08-2020
    Stolker11-08-2020

    Blokker laat klanten weken wachten op geld. Ondeugdelijk artikel retour, maar vervolgens betaalt Blokker niet... Dit is schandalig!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    4 rookmelders

    De Krokodillen tranen en oplichtingspraktijken van Blokker.
    Ik wilde een setje van 4 rookmelders hebben. www afgezocht, Blokker is niet de goedkoopste aanbieder, maar toch besloten om bij dit “betrouwbare” NL bedrijf te kopen dat het erg moeilijk heeft. Wanneer je besteld op de website van Blokker word je doorgesluisd naar een VERKOOPPARTNER.
    Binnen een paar dagen wordt de set rookmelders geleverd met een levensduur van 10 jaar na productie. De rookmelders blijken al bijna 4 jaar eerder te zijn geproduceerd. Van hun levensduur is al bijna 4 jaar verstreken!!! Klacht ingediend bij verkooppartner: klantenserviceBLOKKER@consumentenwinkel.nl en bij info@BLOKKER.nl
    Consumentenwinkel stelt voor 40 procent van het aankoop bedrag terug te storten, ik ga hier mee akkoord. Nu, bijna 5 weken later, vele e-mailtjes verder, nog steeds niet het afgesproken bedrag terug gestort gekregen. klantenserviceBLOKKER@consumentenwinkel.nl blijft verwijzen naar Blokker en ondanks meerdere mailtjes en een klacht laat, info@BLOKKER.nl überhaupt niks van zich horen. Ik heb het wel gehad met Blokker, mij zien ze niet meer terug. Ik begrijp nu ook heel goed dat er steeds minder klanten bij Blokker kopen.

    Door: Jurgen13-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Te belazerd om een op voorraad zijnde frituurpan uit het magazijn te pakken en klantenservice na 30 min in de wacht te horen krijgen belt u morgen maar terug! Wat

    Kijk online of de frituurpan in de winkel aanwezig is dat is hij, maar de verkoopster kon er slecht bij! Vraagt heeft u hem vandaag nodig, antwoord je daarom ben ik hier. Nou u kunt morgen terug komen! Verbluft over het feit dat drie man personeel wat niks staat te doen en geen klanten in de winkel, te belazerd zijn om een frituurpan te pakken ga ik naar huis. Eenmaal thuis denk ik dit kan toch niet, dus bel de klantenservice om daar 30 min in de wacht te hebben gestaan te moeten horen dat ik morgen maar terug moet bellen?! Want er was niemand die toestemming kon geven voor een code voor gratis verzenden, terug gebeld worden kon niet! Nou sorry hoor ik koop nooit meer wat bij Blokker vind het niet gek dat je op deze manier geen lang leven hebt als bedrijf

    Door: EGielen01-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Blokker

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Blokker een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 35 ervaringen geplaatst over Blokker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.4 gekregen, waarbij 66% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Blokker actief?

    Blokker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blokker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.