NederlandReview

    Ervaringen Blokker

    Wat vinden consumenten nou van Blokker? Blokker is een alles in 1 winkel op het gebied van huishouding. Blokker heeft alle mogelijke producten die je nodig hebt in het huishouden. Van schoonmaakmiddel tot prullenbakken, Blokker heeft het. Blokker heeft meerdere winkels door Nederland en België. In elke stad waar je komt zie je wel weer een Blokker. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webshop. Daar kan je 7 dagen per week terecht om de spullen te kopen die jij nodig hebt. Uw ervaring over Blokker is het allerbelangrijkste voor nieuwe of potentiële klanten die erover denken om een product bij Blokker aan te schaffen. NederlandReview is volledig onafhankelijk in haar reviews en de reviews worden enkel gegeven door echte klanten! Heeft u een vervelende of juist positieve ervaring over Blokker? Schrijf dan snel uw ervaring op en helpt andere consumenten!

    Over Blokker

    Blokker is dé huishoudspecialist. Je kan er terecht voor alles dat je nodig hebt in de huishouding, van schoonmaakmiddelen tot een koffiezetapparaat, Blokker heeft het. Blokker bestaat al ruim 100 jaar en is in die 100 jaar natuurlijk behoorlijk gegroeid. Je ziet ze tegenwoordig overal, in elke stad en in elk dorp. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webwinkel waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag, terecht kunt voor alle producten die Blokker te bieden heeft. Blokker geeft aan de beste service te bieden aan klanten, zowel online als in de winkel. Of dit echt zo is bepaalt u! Laat daarom snel weten of het klopt dat Blokker zegt.


    RTL Z over de nieuwe strategie van Blokker

    Diensten

    Blokker is de huishoudspecialist van Nederland. Ze bieden een breed assortiment met spullen aan die je niet kunt missen in je huishouden. Of je nou een spons, wasmiddel of koffiezetapparaat nodig heeft, Blokker heeft het. Blokker geeft aan alleen met de beste kwaliteit producten te werken. Zij geloven ook zo erg in de producten dat als er iets fout is je het direct om kan ruilen. Tenminste, dat staat op de website. Of dit ook echt allemaal klopt en dat ze ook echt zo makkelijk ruilen en enkel met de beste producten werken is natuurlijk aan u, laat u daarom snel een review achter op NederlandReview zodat andere consumenten er van kunnen profiteren!

    Klachten

    Voor klachten kun je bij Blokker het beste naar de winkel gaan. Online hebben zij wel een veelgestelde vragen centrum met de meest voorkomende vragen. Als je contact met Blokker wilt hebben bieden ze wel 2 telefoonnummers aan, voor een contactformulier moet je even wat beter zoeken op de website. Een klacht melden is ook een beetje moeilijk, je moet eerst opzoek gaan in de veelgestelde vragen naar de pagina klacht en dan een formuliertje invullen. Ze zeggen wel om binnen 48 uur na de klacht te reageren. Verder bied Blokker een reparatieservice aan waar je je producten kunt laten repareren. Hoe goed deze service is bepaalt u natuurlijk. Heeft u ervaringen met de reparatieservice of over Blokker? Laat het ons dan snel weten door een review achter te laten!

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van Blokker. Kun je hier goed online huishoudelijke artikelen bestellen? Zijn er goede aanbiedingen, leveren ze op tijd, hoe gaan ze met klachten om?

    Blokker
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (52)

    6
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.4
    Service
    rating
    5.4
    Prijs
    rating
    6.6
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Dolle dagen echt leuk

    Wat een leuk initiatief van de blokker, die dolle dagen.
    Ik ben er echt speciaal voor naar de website gegaan en heb echt heel veel ingeslagen met korting, erg veel bespaard.

    Wat heb ik allemaal gevonden... een pannenset met 50% korting, een hele luxe blender van Philips voor heel goedkoop en ook nog een serviesset voor maar 50 euro. Haha, veel he? Kon het wel gebruiken, omdat ik net ben verhuisd en dan wil je wel weer eens wat anders.

    Ik hoop dan ook van harte dat ze dit jaarlijks laten terugkomen, want ik vind het erg handig.

    Oh ja en ook handig want als je het op de website bestelt, versturen ze het gratis naar je huis. Scheelt weer tillen!

    Door: Jolande30-09-2016
    Bets15-07-2020

    Waardeloos bedrijf pikken je geld af .als iets er niet is wat je besteld heb moet je daarna smeken om je geld terug te krijgen ,ik zit al bijna een maand te wachten op mijn geld

    Peters20-02-2021

    Nou wij ook bestel er nooit meer wat

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wist helemaal niet dat ze een webshop hadden kom er al jaren

    Ik kom al jaren in de Blokker. Het is een hele fijne winkel voor alle woonspullen die ik nodig heb. Zoals keukenmachines en mesjes en kussens en wat al niet meer. Vind het ook echt een leuke winkel waar ik heel graag kom!

    Ik wis alleen helemaal niet dat ze ook een webshop hadden. Dat is handig!

    Al vind ik het denk ik wel leuker om gewoon een beetje in de echte winkels te shoppen. Dus ik denk niet dat ik nu alles op de website ga bestellen

    Door: Paulien Jongejan20-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Philips PowerGo stofzuiger

    Kocht hem namiddag voor 89,99,volgende ochtend aangeboden voor 59,99. Was dus niet blij en heb bij verzoek om een recentie mijn onvrede geuit. Telefonisch vroeg men mij de bon te overleggen opdat het verschil direct kon worden teruggestort op mijn rekening hetgeen prompt gebeurde. Mijn ergenis sloeg om in hulde voor de snelle en
    klantvriendelijke behandeling. Vandaar deze rectificatie ; nogmaals
    Blokker Oude Binnenweg Rotterdam;bedankt!

    Door: Chris Deuning01-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Top winkel

    Blokker is echt een geweldige winkel! Ze hebben er echt van alles van een stofzuiger tot geurkaarsen! Ik ben echt fan van deze winkel! De medewerkers zijn ook altijd super vriendelijk en behulpzaam! Echt niks aan te klagen! Top top top!

    Ik ben alleen geen geweldige fan van de site!Daar begrijp ik er niet heel veel van het is allemaal een beetje onhandig in elkaar gezet! dat kan verbeterd worden!

    Door: Anne28-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Staafmixer set

    Online via Blokker.nl een staafmixer set besteld, deze kwam veeel te laat(het was een cadeau) en bleek volledig gebroken in de verpakking te zitten. Klantenservice kwam met het bericht dat ze er tot de winkels weer open gaan niks mee kunnen doen😡 #slechtezaak #blokkernl #nooitmeerdoen

    Door: Timothy Roodenburg21-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Windlichten Tils brocante

    Geretourneerd Aardige windlichten.
    Maar met terugbetalen alleen maar oplichten :(
    We wachten al weken op ons geld !!
    Bestel er Nooit meer iets.
    Een gewaarschuwd mens telt voor twee !

    Door: Peters20-02-2021
    Peters 20-02-2021

    HIER BOVEN STAAT DAT IK ER NOG WAT BESTEL ECHT NIET.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Nieuwe styling erg mooi

    Ik vind de nieuwe styling erg mooi!!

    Was ook wel nodig, want het was wel een beetje verouderd daar.

    En het persooneel is er denk ik ook blij mee, want ie lijken wel aardiger haha

    Fijn dat er gewoon een duidelijke plek is waar ik huishoudelijke apparaten kan vinden.
    En ik zie dat dat nu ook online kan :)

    Door: Trees Karels14-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    op nog vele jaren Blokker!

    het nieuwe uiterlijk vind ik wel een stuk beter
    dat oude was echt wel heel suf geworden

    ik hoop wel dat het genoeg is om blokker te laten bestaan want ik vind het een leuke winkel

    en ik ga ook eens kijken hoe dat online bestellen in zijn werk gaat, want dat hebben ze nu ook dus

    Door: mevr. De Groene06-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    fijne winkel lieve mensen wennen aan de nieuwe stijl

    de nieuwe stijl van de blokker is best mooi maar ik moet er nog aan wennen. ik kom al heel wat jaren bij de blokker en het is mijn favoriete winkel en al die veranderingen kan ik niet altijd bijbenen
    maar als het nodig is dan moet het zeg ik altijd maar
    het blijft een fijne winkel met lieve mensen

    Door: mevrouw van der Vliet06-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gewoon standaard dingen

    Jammer dat er vaak dingen uit het assortiment zijn die ik juist veel koop, zoals de roze kaarsjes!!
    Maar toch kom ik er altijd graag, het is een van de weinige winkels die gewoon standaard dingen verkopen die je steeds minder gewoon in de winkel vind. Alles is altijd maar kleding, kleding, kleding

    Door: Paulien Jonge16-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tafelkleed

    Een ster is nog teveel. Ik wacht al sinds eind juli op het terugstorten van een geretourneerd beschadigd artikel. Het is nu februari. Constant afschuiven, geen antwoord geven op de vraag... Ronduit schandalig en klantonvriendelijk.
    Mensen, zoek eerst een andere winkel voordat je met de Blokker in zee gaat.

    Door: N. Dirks11-02-2021
    Caro janssen12-02-2021

    Ik heb precies het zelfde en denk dat blokker een liquiditeitsprobleem heeft

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Blokker staafmixerset

    Eind december gekocht, nu al kapot maar de service is ver te zoeken. Kan alleen met product naar de winkel terug (terwijl online gekocht) maar deze zijn dicht.
    Erg onhandig met een klein kindje om zonder staafmixer te zitten

    Door: Anne08-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Toetsenbord

    Waardeloos om bij Blokker online iets te bestellen:
    Ik kreeg de verkeerde product in een verkeerde verpakking.
    Om terug te sturen moest ik lang online zoeken naar de manier.
    Na lange tijd heb ik mijn geld nog niet teruggekregen.
    Bellen naar de kantenservice is ook geen goed idee. Je moet lang wachten en vervolgens met zeer slecht kwaliteit verbinding krijg je een buitenlandsnummer van hun partner die je zelf moet bellen. Ik bel het nummer en krijg in het Engels te horen dat het "out of service" is.
    Ik ben erg teleurgesteld

    Door: Nader Gaffari08-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Gourmetstel

    Gourmetstel kon niet geleverd worden en aankoopbedrag zou binnen 10 werkdagen terugbetaald worden. Lang verhaal kort: 1,5 maand en vele frustrerende gesprekken verder nog steeds geen geld terug. Bezint eer ge begint!

    Door: P. Vos29-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Speelgoedkeuken

    2 maanden geleden een speelgoed keuken van 449 euro besteld bij blokker kreeg maar geen bericht van verzending uiteindelijk de leverancier te pakken gekregen die mij vertelde dat hij niet leverbaar is en mijn geld via blokker terug gestort zou worden wij zijn 2 maanden verder en heb nog steeds mijn 449 euro niet terug en de leverancier reageert niet meer op mails en telefoontjes en blokker blijft het afschuiven op hun dat ze eerst op een mail wachten van het bedrijf ik ben het zat na 2 maanden wachten we hebben het niet over een klein bedrag blokker is verantwoordelijk voor de gene waar hun zaken mee doen ik geef blokker deze week nog om mijn geld terug te storten anders gaat mijn rechtsbijstand aan de slag dit is schandalig zal ook nooit meer wat bij blokker bestellen

    Door: Ilona17-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    flessen sodastream siroop

    Door de lockdown dacht ik eens de siroop voor de sodastream bij Blokker online te bestellen. Op de site kon ik 4 flessen bestellen en waren in voorraad. Levering via Blokker Expres aangegeven. Dat zou binnen 3 dagen zijn. Het duurde ruim 5 dagen en niets gehoord of gezien. Toen maar facebookbericht gestuurd. Kwam ook pas heel laat een antwoord. Melding dat 3 flessen niet meer leverbaar zijn en dat ik het geld teruggestort krijg. Toen gemeld dat ik het geld nog niet terug had en wat met die andere fles. Toen weer een antwoord dat niet zeker was dat die leverbaar was en dat ook dat geld teruggestort wordt. Ik denk dat het een hele tijd gaat duren voor het weer op mijn rekening staat. Een ding is zeker... ik bestel nooit meer bij Blokker online! Ze kunnen de leveringstijd niet garanderen en ik vind dat ze klanten te traag informeren over de voortgang. Dus Blokker, ik zou dit op gaan lossen anders niet gaan piepen als jullie failliet gaan. Die flessen siroop ga ik wel via Bol.com bestellen.

    Door: Eric O12-01-2021
    Eric O12-01-2021

    Ehh vergeten om weer kopen bij deze winkel te kopen op NEE te zetten :-)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Besteksets

    Alles wat fout kan gaan gaat fout bij Blokker.
    Echt alles wat fout kan gaan gaat fout bij de webbestelling van Blokker. Ik zal het proberen kort te houden. Na mijn bestelling van 3 besteksets ontving ik er 1 zonder verzendbewijs, pakbon of wat ook maar. Gebeld, na 27 minuten te woord gestaan. Gelukkig stond in hun systeem dat ik er idd 1 ontvangen had. Omdat deze zending niet meer geleverd zou worden moest ik 2 nieuwe bijbestellen en zou het resterende geld van de 1e bestelling teruggestort worden. Rare gang van zaken (waarom niet gewoon 2 nageleverd?) maar toe maar. 2 Nieuwe besteld, binnen een paar dagen ontvangen. Week later wederom deurbel, nogmaals 2 besteksets. Totaal nu 5 ipv 3. Gebeld en weer bijna 30 minuten in de wachtrij. Hun probleem lag nu op mijn bordje, konden ze niks aan doen, sorry. Ik moest retourbon invullen, doos brengen naar de Gamma en vervolgens wachten op mijn geld. Ruim week geleden door PostNL bezorgd bij Blokker, nog niets gehoord. Gebeld (dit keer 20 minuten in wachtrij), antwoord: nog niet verwerkt in magazijn, kan 15 werkdagen duren en vervolgens kan het nog 10 werkdagen duren voordat ik mijn geld ontvang, opgeteld 5 weken!
    Wat een waardeloze service, fout op fout stapelen, dit op het bordje van de klant leggen met als enige tegenprestatie sorry, we vinden het heel vervelend en nu wellicht 5 weken op mijn geld wachten en elke keer tot 30 minuten in de wachtrij staan om een antwoord te krijgen.

    Door: Erik11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Slaapzak

    Te klein te lang met terug betalen. Lang wachten

    Door: Anneke 05-01-2021
    Anja 07-01-2021

    Ik zit nu al 4 weken te wachten op terugbetaling van mijn geld Gebeld met klantenservice ,ik moest maar geduld hebben ze hadden weinig tijd en kon nog wel even duren ????

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    poging om een Tondeuse te kopen

    2 weken geleden een Tondeuse besteld via Blokker.nl dat zal volgens de site binnen 2 werkdagen geleverd worden, 2 weken verder nog niets van vernomen. Bij pogingen om informatie te krijgen over de bestelling krijg ik geen contact. vandaag het zelfde via Coolblue besteld 8 euro goedkoper, en morgen wordt het geleverd! kan het pakket volgen. Beste Blokker werk aan de winkel om enig niveau te bereiken.

    Door: M Drong27-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Wasrek

    Vanmorgen wasrek besteld. Vanmiddag geleverd. Samen met wat lekkers en een persoonlijke kerstkaart. Wij komen zeker weer bij jullie in de winkel. Goed gedaan!!!

    Door: Sandra22-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Blokker

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Blokker een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 52 ervaringen geplaatst over Blokker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Blokker actief?

    Blokker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blokker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.