NederlandReview

    Ervaringen Blokker

    Wat vinden consumenten nou van Blokker? Blokker is een alles in 1 winkel op het gebied van huishouding. Blokker heeft alle mogelijke producten die je nodig hebt in het huishouden. Van schoonmaakmiddel tot prullenbakken, Blokker heeft het. Blokker heeft meerdere winkels door Nederland en België. In elke stad waar je komt zie je wel weer een Blokker. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webshop. Daar kan je 7 dagen per week terecht om de spullen te kopen die jij nodig hebt. Uw ervaring over Blokker is het allerbelangrijkste voor nieuwe of potentiële klanten die erover denken om een product bij Blokker aan te schaffen. NederlandReview is volledig onafhankelijk in haar reviews en de reviews worden enkel gegeven door echte klanten! Heeft u een vervelende of juist positieve ervaring over Blokker? Schrijf dan snel uw ervaring op en helpt andere consumenten!

    Over Blokker

    Blokker is dé huishoudspecialist. Je kan er terecht voor alles dat je nodig hebt in de huishouding, van schoonmaakmiddelen tot een koffiezetapparaat, Blokker heeft het. Blokker bestaat al ruim 100 jaar en is in die 100 jaar natuurlijk behoorlijk gegroeid. Je ziet ze tegenwoordig overal, in elke stad en in elk dorp. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webwinkel waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag, terecht kunt voor alle producten die Blokker te bieden heeft. Blokker geeft aan de beste service te bieden aan klanten, zowel online als in de winkel. Of dit echt zo is bepaalt u! Laat daarom snel weten of het klopt dat Blokker zegt.


    RTL Z over de nieuwe strategie van Blokker

    Diensten

    Blokker is de huishoudspecialist van Nederland. Ze bieden een breed assortiment met spullen aan die je niet kunt missen in je huishouden. Of je nou een spons, wasmiddel of koffiezetapparaat nodig heeft, Blokker heeft het. Blokker geeft aan alleen met de beste kwaliteit producten te werken. Zij geloven ook zo erg in de producten dat als er iets fout is je het direct om kan ruilen. Tenminste, dat staat op de website. Of dit ook echt allemaal klopt en dat ze ook echt zo makkelijk ruilen en enkel met de beste producten werken is natuurlijk aan u, laat u daarom snel een review achter op NederlandReview zodat andere consumenten er van kunnen profiteren!

    Klachten

    Voor klachten kun je bij Blokker het beste naar de winkel gaan. Online hebben zij wel een veelgestelde vragen centrum met de meest voorkomende vragen. Als je contact met Blokker wilt hebben bieden ze wel 2 telefoonnummers aan, voor een contactformulier moet je even wat beter zoeken op de website. Een klacht melden is ook een beetje moeilijk, je moet eerst opzoek gaan in de veelgestelde vragen naar de pagina klacht en dan een formuliertje invullen. Ze zeggen wel om binnen 48 uur na de klacht te reageren. Verder bied Blokker een reparatieservice aan waar je je producten kunt laten repareren. Hoe goed deze service is bepaalt u natuurlijk. Heeft u ervaringen met de reparatieservice of over Blokker? Laat het ons dan snel weten door een review achter te laten!

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van Blokker. Kun je hier goed online huishoudelijke artikelen bestellen? Zijn er goede aanbiedingen, leveren ze op tijd, hoe gaan ze met klachten om?

    Blokker
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

    6.6
    67% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.8
    Service
    rating
    6.2
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    6.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Dolle dagen echt leuk

    Wat een leuk initiatief van de blokker, die dolle dagen.
    Ik ben er echt speciaal voor naar de website gegaan en heb echt heel veel ingeslagen met korting, erg veel bespaard.

    Wat heb ik allemaal gevonden... een pannenset met 50% korting, een hele luxe blender van Philips voor heel goedkoop en ook nog een serviesset voor maar 50 euro. Haha, veel he? Kon het wel gebruiken, omdat ik net ben verhuisd en dan wil je wel weer eens wat anders.

    Ik hoop dan ook van harte dat ze dit jaarlijks laten terugkomen, want ik vind het erg handig.

    Oh ja en ook handig want als je het op de website bestelt, versturen ze het gratis naar je huis. Scheelt weer tillen!

    Door: Jolande30-09-2016
    Bets15-07-2020

    Waardeloos bedrijf pikken je geld af .als iets er niet is wat je besteld heb moet je daarna smeken om je geld terug te krijgen ,ik zit al bijna een maand te wachten op mijn geld

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wist helemaal niet dat ze een webshop hadden kom er al jaren

    Ik kom al jaren in de Blokker. Het is een hele fijne winkel voor alle woonspullen die ik nodig heb. Zoals keukenmachines en mesjes en kussens en wat al niet meer. Vind het ook echt een leuke winkel waar ik heel graag kom!

    Ik wis alleen helemaal niet dat ze ook een webshop hadden. Dat is handig!

    Al vind ik het denk ik wel leuker om gewoon een beetje in de echte winkels te shoppen. Dus ik denk niet dat ik nu alles op de website ga bestellen

    Door: Paulien Jongejan20-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Top winkel

    Blokker is echt een geweldige winkel! Ze hebben er echt van alles van een stofzuiger tot geurkaarsen! Ik ben echt fan van deze winkel! De medewerkers zijn ook altijd super vriendelijk en behulpzaam! Echt niks aan te klagen! Top top top!

    Ik ben alleen geen geweldige fan van de site!Daar begrijp ik er niet heel veel van het is allemaal een beetje onhandig in elkaar gezet! dat kan verbeterd worden!

    Door: Anne28-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Nieuwe styling erg mooi

    Ik vind de nieuwe styling erg mooi!!

    Was ook wel nodig, want het was wel een beetje verouderd daar.

    En het persooneel is er denk ik ook blij mee, want ie lijken wel aardiger haha

    Fijn dat er gewoon een duidelijke plek is waar ik huishoudelijke apparaten kan vinden.
    En ik zie dat dat nu ook online kan :)

    Door: Trees Karels14-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Strijkplank


    Een strijkplank besteld bij Blokker. Niet geleverd en geen geld terug
    Een strijkplank besteld bij Blokker.
    Zou binnen 2 dagen worden geleverd via de winkel in winkelcentrum De Koperwiek. De levering van de strijkplank is door Blokker zelf gecanceld omdat de voorraad op was. Geen enkel bericht ontvangen van Blokker. Geprobeerd via de winkel geld terug te krijgen van de koop, echter dat mogen ze niet van het management. Via de klantenservice moeten we zelf de betaling terug vragen. Volgens de klantenservice zou dat maximaal binnen 10 dagen worden teruggestort.Veel bureaucratie dus. Nu 14 dagen later nog steeds geen geld teruggestort gekregen. Ze zeggen elke keer dat een spoedige terugbetaling wordt geregeld, maar zeggen niet wanneer er wordt teruggestort. Ik heb inmiddels besloten om niets meer te kopen bij Blokker. Wat een gepruts wordt hier geleverd
    Jaap Blokker, de founder van Blokker, zou zich in zijn graf omdraaien als hij dit soort berichten zou lezen

    Door: Alex de vries17-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    strijkplank

    Als je op je site aangeeft dat het op voorraad is en voor 15:00 besteld volgende dag in huis! dan moet je dat nakomen het geeft verwachtingen als je dat zegt. maar als het pas 2 dagen later bij de bezorger aangeboden wordt dan gaat er iets goed mis. bij bol.com gebeurt dat niet er jammer blokker. gemiste kans

    Door: Robert09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    op nog vele jaren Blokker!

    het nieuwe uiterlijk vind ik wel een stuk beter
    dat oude was echt wel heel suf geworden

    ik hoop wel dat het genoeg is om blokker te laten bestaan want ik vind het een leuke winkel

    en ik ga ook eens kijken hoe dat online bestellen in zijn werk gaat, want dat hebben ze nu ook dus

    Door: mevr. De Groene06-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Gewoon standaard dingen

    Jammer dat er vaak dingen uit het assortiment zijn die ik juist veel koop, zoals de roze kaarsjes!!
    Maar toch kom ik er altijd graag, het is een van de weinige winkels die gewoon standaard dingen verkopen die je steeds minder gewoon in de winkel vind. Alles is altijd maar kleding, kleding, kleding

    Door: Paulien Jonge16-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    fijne winkel lieve mensen wennen aan de nieuwe stijl

    de nieuwe stijl van de blokker is best mooi maar ik moet er nog aan wennen. ik kom al heel wat jaren bij de blokker en het is mijn favoriete winkel en al die veranderingen kan ik niet altijd bijbenen
    maar als het nodig is dan moet het zeg ik altijd maar
    het blijft een fijne winkel met lieve mensen

    Door: mevrouw van der Vliet06-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Al jaren klant bij de Blokker

    Ik kom al jaren bij de Blokker en vind het nog altijd een hele fijne winkel om boodschappen bij te doen. iedereen heeft het over de Action, maar ik kom zelf nog altijd het liefst bij de Blokker. Ze zijn er aardig en ze hebben er alles wat ik nodig heb aan huishoudspullen. Ik bestel nooit online.

    Door: Annetje de Winter25-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Blokker veel te traag met terugbetalen

    Pan teruggestuurd, maar wacht al weken op mijn geld. Telkens wordt er gezegd dat ik het kan verwachten, maar het schuift telkens op...
    En nu weken later heb ik het nog niet. Als ik zo de klachten lees ( ook op andere sites), dan ben ik zeker niet de enige...

    Door: Stolker11-08-2020
    Stolker11-08-2020

    Blokker laat klanten weken wachten op geld. Ondeugdelijk artikel retour, maar vervolgens betaalt Blokker niet... Dit is schandalig!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    4 rookmelders

    De Krokodillen tranen en oplichtingspraktijken van Blokker.
    Ik wilde een setje van 4 rookmelders hebben. www afgezocht, Blokker is niet de goedkoopste aanbieder, maar toch besloten om bij dit “betrouwbare” NL bedrijf te kopen dat het erg moeilijk heeft. Wanneer je besteld op de website van Blokker word je doorgesluisd naar een VERKOOPPARTNER.
    Binnen een paar dagen wordt de set rookmelders geleverd met een levensduur van 10 jaar na productie. De rookmelders blijken al bijna 4 jaar eerder te zijn geproduceerd. Van hun levensduur is al bijna 4 jaar verstreken!!! Klacht ingediend bij verkooppartner: klantenserviceBLOKKER@consumentenwinkel.nl en bij info@BLOKKER.nl
    Consumentenwinkel stelt voor 40 procent van het aankoop bedrag terug te storten, ik ga hier mee akkoord. Nu, bijna 5 weken later, vele e-mailtjes verder, nog steeds niet het afgesproken bedrag terug gestort gekregen. klantenserviceBLOKKER@consumentenwinkel.nl blijft verwijzen naar Blokker en ondanks meerdere mailtjes en een klacht laat, info@BLOKKER.nl überhaupt niks van zich horen. Ik heb het wel gehad met Blokker, mij zien ze niet meer terug. Ik begrijp nu ook heel goed dat er steeds minder klanten bij Blokker kopen.

    Door: Jurgen13-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Te belazerd om een op voorraad zijnde frituurpan uit het magazijn te pakken en klantenservice na 30 min in de wacht te horen krijgen belt u morgen maar terug! Wat

    Kijk online of de frituurpan in de winkel aanwezig is dat is hij, maar de verkoopster kon er slecht bij! Vraagt heeft u hem vandaag nodig, antwoord je daarom ben ik hier. Nou u kunt morgen terug komen! Verbluft over het feit dat drie man personeel wat niks staat te doen en geen klanten in de winkel, te belazerd zijn om een frituurpan te pakken ga ik naar huis. Eenmaal thuis denk ik dit kan toch niet, dus bel de klantenservice om daar 30 min in de wacht te hebben gestaan te moeten horen dat ik morgen maar terug moet bellen?! Want er was niemand die toestemming kon geven voor een code voor gratis verzenden, terug gebeld worden kon niet! Nou sorry hoor ik koop nooit meer wat bij Blokker vind het niet gek dat je op deze manier geen lang leven hebt als bedrijf

    Door: EGielen01-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ja maar geld kwijt

    Geen pluspunten
    Koop nooit daar online alleen in de winkel
    Ik ben mijn geld kwijt
    Ik weigerde aan de deur, weken geleden, heb screenshot van het geweigerde en dit alles doorgestuurd naar klantenservice van Blokker en hun doen niets!!

    Door: Chantal23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hopeloos ouderwets... webwinkel aanfluiting

    ik gun de blokker het beste hoor als oud familiebedrijf, maar wat lopen ze hopeloos achter.

    ik heb nu al een paar keer met de beste bedoelingen iets bij de blokker willen kopen. een badjas, een waterkoker, een strijkijzer. dat zijn toch dingen waar je voor naar de blokker kunt?

    telkens als ik naar een fysieke winkel ga, krijg ik het antwoord dat het product niet op voorraad is. dat ik het online kan bestellen. maar als ik dat dan doe, moet ik wel altijd verzendkosten betalen. het kan niet in de winkel worden afgeleverd. nog erger: je kunt online niet zien of het product überhaupt ergens in een winkel te vinden is.

    vandaag ben ik heel ouderwets een aantal blokkers gaan afbellen. ik heb een specifiek sinterklaascadeau nodig en dat hoopte ik bij een blokker te kunnen kopen. Nergens op voorraad. de webwinkel heeft een totaal ander aanbod dan de fysieke winkel. dus weer naar een concurrent. helaas.

    een tijdje terug had ik hetzelfde met een waterkoker. in het ene filiaal was niks op voorraad, op de website was alles duurder, aanbiedingen golden wel op de ene plek, niet op de andere. toen ik in een ander filiaal kwam, stond daar wel ineens een goede waterkoker.

    wat een chaos, Blokker!
    Zorg er gewoon voor dat de webwinkel en de fysieke winkel samenwerken.... zo gaat uiteindelijk iedereen naar de concurrent...

    Door: Sylvia07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Neustrimmer

    Op 7 augustus 2019 online bij Blokker een neustrimmer gekocht. Deze is nooit geleverd. Blokker verwijst naar haar verkooppartner DirectSales/plazasale. Deze zegt dat het aan de DHL ligt. DHL zegt dat ze het pakket nooit ontvangen hebben. Nu wil Blokker mij het geld niet teruggeven. Op mijn bankafschrift staat dat ik aan Blokker heb betaald.

    Door: Nalinie 21-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ventilatoren

    Vandaag is mijn bestelling binnen, en volgens de reclame van blokker krijg je ,,alleen bij Blokker" voor iedere 10.00 euro een speler van het Nederlands elftal . Dus 11spelers had ik verwacht, en net als de vorige keer, zat er niet 1 speler in de doos, en ik heb er nog 19 tegoed. Blokker zo krijg je dus een slecht imago,of ik nog weer terug kom is een ja/nee als ik het echt nergens anders meer kan krijgen.
    Soms zijn het de kleine dingen die het doen, nu voel ik me tekort gedaan.

    Door: B.Spijker24-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Verschikkelijke service!

    Slechte service? Verschikkelijke service, alles loopt doorelkaar heen, reacties komen veel te laat of nooit en klantgerichtheid is zeer ver te zoeken (gewoonweg volledig kwijt).
    Wij kregen het verkeerde geleverd. Vervolgens ging de omruiling niet door en werd ons na 4 weken verteled dat we beter alles konden terugsturen. In de tussentijd heb ik 3 keer de hele dag vrij moeten nemen om deze omruiling (Je moet hiervoor de hele dag tussen 8.00 uur en 21.00 uur aanwezig zijn), die niet kwam. Uiteindelijk hebben we als nog meer dan 3 weken moeten wachten op een terugbetaling, dat overigens niet vanzelf ging. Ik heb er 6 keer voor gemaild. Kreeg absoluut geen reactie via Whatsapp en na 3 keer bellen werd eindelijk mijn gekd teruggestuurd. Ik wacht hier nu nog steeds op.

    Door: Wilco Ros13-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Blokker heeft het NIET in huis

    'Blokker heeft het in huis' zegt die nieuwe slogan. Dan vraag ik me af WAT ze dan in huis zouden hebben.
    Telkens als ik naar de winkel ga, hebben ze NIET wat ik zoek.
    Zoals theeglazen (!), zoals onderzetters, zoals plastic vorkjes....
    Vroeger hadden ze wel alles in huis, nu verwijzen ze je door naar de webwinkel... DAAR hebben ze zogenaamd wel alles 'in huis'. Waar dan?
    Helaas, ik vind dat ze zienderogen hard achteruit gaan. Het was een van mijn favoriete winkels, nu NIET meer

    Door: Dominque29-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Goed geholpen bij Blokker Stadhouderskade Amsterdam

    Heel goed geholpen bij de Blokker op de Stadhouderskade in Amsterdam. Ik zocht een goede waterkoker en de jongen die hier werkte was erg vriendelijk en heeft me uitstekend geholpen. Hij was redelijk nieuw zei hij, nou ik zeg: goede aanwinst! Bij zo'n winkel kom je vaker!

    Door: Lucy de Waard18-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Blokker

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Blokker een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 27 ervaringen geplaatst over Blokker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Blokker actief?

    Blokker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blokker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.