NederlandReview

    Ervaringen Blokker

    Wat vinden consumenten nou van Blokker? Blokker is een alles in 1 winkel op het gebied van huishouding. Blokker heeft alle mogelijke producten die je nodig hebt in het huishouden. Van schoonmaakmiddel tot prullenbakken, Blokker heeft het. Blokker heeft meerdere winkels door Nederland en België. In elke stad waar je komt zie je wel weer een Blokker. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webshop. Daar kan je 7 dagen per week terecht om de spullen te kopen die jij nodig hebt. Uw ervaring over Blokker is het allerbelangrijkste voor nieuwe of potentiële klanten die erover denken om een product bij Blokker aan te schaffen. NederlandReview is volledig onafhankelijk in haar reviews en de reviews worden enkel gegeven door echte klanten! Heeft u een vervelende of juist positieve ervaring over Blokker? Schrijf dan snel uw ervaring op en helpt andere consumenten!

    Over Blokker

    Blokker is dé huishoudspecialist. Je kan er terecht voor alles dat je nodig hebt in de huishouding, van schoonmaakmiddelen tot een koffiezetapparaat, Blokker heeft het. Blokker bestaat al ruim 100 jaar en is in die 100 jaar natuurlijk behoorlijk gegroeid. Je ziet ze tegenwoordig overal, in elke stad en in elk dorp. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webwinkel waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag, terecht kunt voor alle producten die Blokker te bieden heeft. Blokker geeft aan de beste service te bieden aan klanten, zowel online als in de winkel. Of dit echt zo is bepaalt u! Laat daarom snel weten of het klopt dat Blokker zegt.


    RTL Z over de nieuwe strategie van Blokker

    Diensten

    Blokker is de huishoudspecialist van Nederland. Ze bieden een breed assortiment met spullen aan die je niet kunt missen in je huishouden. Of je nou een spons, wasmiddel of koffiezetapparaat nodig heeft, Blokker heeft het. Blokker geeft aan alleen met de beste kwaliteit producten te werken. Zij geloven ook zo erg in de producten dat als er iets fout is je het direct om kan ruilen. Tenminste, dat staat op de website. Of dit ook echt allemaal klopt en dat ze ook echt zo makkelijk ruilen en enkel met de beste producten werken is natuurlijk aan u, laat u daarom snel een review achter op NederlandReview zodat andere consumenten er van kunnen profiteren!

    Klachten

    Voor klachten kun je bij Blokker het beste naar de winkel gaan. Online hebben zij wel een veelgestelde vragen centrum met de meest voorkomende vragen. Als je contact met Blokker wilt hebben bieden ze wel 2 telefoonnummers aan, voor een contactformulier moet je even wat beter zoeken op de website. Een klacht melden is ook een beetje moeilijk, je moet eerst opzoek gaan in de veelgestelde vragen naar de pagina klacht en dan een formuliertje invullen. Ze zeggen wel om binnen 48 uur na de klacht te reageren. Verder bied Blokker een reparatieservice aan waar je je producten kunt laten repareren. Hoe goed deze service is bepaalt u natuurlijk. Heeft u ervaringen met de reparatieservice of over Blokker? Laat het ons dan snel weten door een review achter te laten!

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van Blokker. Kun je hier goed online huishoudelijke artikelen bestellen? Zijn er goede aanbiedingen, leveren ze op tijd, hoe gaan ze met klachten om?

    Blokker
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (78)

    5.2
    58% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Blokker

    Uw beoordeling

    Leifheit Dweilsysteem

    Belachelijke service!!! Leifheit dweilsysteem ter waarde van €69,99 gekocht. De pers doet het niet. Klantenservice gebeld, die sturen naar de winkel. In de winkel aangekomen (leyweg, den haag) gaat de medewerker zonder enig test beoordelen dat het zo hoort. SERVICE IS ECHT VER TE ZOEKEN. Wordt niet eens serieus genomen. Nooit meer winkelen hier. Pas op mensen!!!!

    Door: Hayriye Balkaya17-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Dolle dagen echt leuk

    Wat een leuk initiatief van de blokker, die dolle dagen.
    Ik ben er echt speciaal voor naar de website gegaan en heb echt heel veel ingeslagen met korting, erg veel bespaard.

    Wat heb ik allemaal gevonden... een pannenset met 50% korting, een hele luxe blender van Philips voor heel goedkoop en ook nog een serviesset voor maar 50 euro. Haha, veel he? Kon het wel gebruiken, omdat ik net ben verhuisd en dan wil je wel weer eens wat anders.

    Ik hoop dan ook van harte dat ze dit jaarlijks laten terugkomen, want ik vind het erg handig.

    Oh ja en ook handig want als je het op de website bestelt, versturen ze het gratis naar je huis. Scheelt weer tillen!

    Door: Jolande30-09-2016
    Bets15-07-2020

    Waardeloos bedrijf pikken je geld af .als iets er niet is wat je besteld heb moet je daarna smeken om je geld terug te krijgen ,ik zit al bijna een maand te wachten op mijn geld

    Peters20-02-2021

    Nou wij ook bestel er nooit meer wat

    Von23-03-2021

    Hoopte met click en collect droogloopmat te kopen maat 150x90 was niet in de winkel wel 120x90. Moet u online bestellen= bestellen + betalen. Online besteld en krijg de verkeerde maat 120x90 meteen gebeld na lang wachten wordt er gezegd We gaan het voor u oplossen. Na 3 weken wordt dezelfde verkeerde maat 120x90 bezorgd. En ik denk laat maar. Schrijf nog een review maar nooit meer online bestellen bij Blokker. Jammer ben over de winkel tevreden maar online valt nog veel te leren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wist helemaal niet dat ze een webshop hadden kom er al jaren

    Ik kom al jaren in de Blokker. Het is een hele fijne winkel voor alle woonspullen die ik nodig heb. Zoals keukenmachines en mesjes en kussens en wat al niet meer. Vind het ook echt een leuke winkel waar ik heel graag kom!

    Ik wis alleen helemaal niet dat ze ook een webshop hadden. Dat is handig!

    Al vind ik het denk ik wel leuker om gewoon een beetje in de echte winkels te shoppen. Dus ik denk niet dat ik nu alles op de website ga bestellen

    Door: Paulien Jongejan20-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Philips PowerGo stofzuiger

    Kocht hem namiddag voor 89,99,volgende ochtend aangeboden voor 59,99. Was dus niet blij en heb bij verzoek om een recentie mijn onvrede geuit. Telefonisch vroeg men mij de bon te overleggen opdat het verschil direct kon worden teruggestort op mijn rekening hetgeen prompt gebeurde. Mijn ergenis sloeg om in hulde voor de snelle en
    klantvriendelijke behandeling. Vandaar deze rectificatie ; nogmaals
    Blokker Oude Binnenweg Rotterdam;bedankt!

    Door: Chris Deuning01-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Top winkel

    Blokker is echt een geweldige winkel! Ze hebben er echt van alles van een stofzuiger tot geurkaarsen! Ik ben echt fan van deze winkel! De medewerkers zijn ook altijd super vriendelijk en behulpzaam! Echt niks aan te klagen! Top top top!

    Ik ben alleen geen geweldige fan van de site!Daar begrijp ik er niet heel veel van het is allemaal een beetje onhandig in elkaar gezet! dat kan verbeterd worden!

    Door: Anne28-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Friteuse

    Gisteren een friteuse besteld, zou vandaag geleverd worden. Maar helaas, toch niet. Bij navraag bij klantenservice een standaard riedeltje over storing .... Maar annuleren om vervolgens er gewoon een te kopen in een winkel (is tenslotte geen exclusief artikel) gaat niet. Moet de levering weigeren en dan, nadat alles verwerkt is dus ooit ...., krijg je je geld terug. Niet klantvriendelijk en m.i. onrechtmatig. Want ze plegen contractbreuk, we hebben een overeenkomst die ze 1zijdig niet nakomen!

    Door: Eric Gorka02-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Stofzuigerzakken

    Eerder kocht ik deze dingen altijd bij blokker en ook online en nooit problemen. Nu werkt blokker met partners en is het een grote rotzooi in het bedrijf. De slechte recensies vliegen je om de oren. Na de bestelling hoor je niets heel merkwaardig, en zonder een opgaaf of je te informeren mag je er zelf achter komen dat je bestelling is geannuleerd en je geld na 5 werkdagen nog niet op de bank staat. Zo kan je ook rijk worden hé blokker, schandalig de communicatie van blokker.

    Door: Joke Teisman27-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nieuwe styling erg mooi

    Ik vind de nieuwe styling erg mooi!!

    Was ook wel nodig, want het was wel een beetje verouderd daar.

    En het persooneel is er denk ik ook blij mee, want ie lijken wel aardiger haha

    Fijn dat er gewoon een duidelijke plek is waar ik huishoudelijke apparaten kan vinden.
    En ik zie dat dat nu ook online kan :)

    Door: Trees Karels14-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    op nog vele jaren Blokker!

    het nieuwe uiterlijk vind ik wel een stuk beter
    dat oude was echt wel heel suf geworden

    ik hoop wel dat het genoeg is om blokker te laten bestaan want ik vind het een leuke winkel

    en ik ga ook eens kijken hoe dat online bestellen in zijn werk gaat, want dat hebben ze nu ook dus

    Door: mevr. De Groene06-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    fijne winkel lieve mensen wennen aan de nieuwe stijl

    de nieuwe stijl van de blokker is best mooi maar ik moet er nog aan wennen. ik kom al heel wat jaren bij de blokker en het is mijn favoriete winkel en al die veranderingen kan ik niet altijd bijbenen
    maar als het nodig is dan moet het zeg ik altijd maar
    het blijft een fijne winkel met lieve mensen

    Door: mevrouw van der Vliet06-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gewoon standaard dingen

    Jammer dat er vaak dingen uit het assortiment zijn die ik juist veel koop, zoals de roze kaarsjes!!
    Maar toch kom ik er altijd graag, het is een van de weinige winkels die gewoon standaard dingen verkopen die je steeds minder gewoon in de winkel vind. Alles is altijd maar kleding, kleding, kleding

    Door: Paulien Jonge16-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    cadeaukaart

    Zeer slechte ervaring met blokker! gebruikte een cadeaukaart van blokker om een deel te betalen 18 dagen geleden voor de aankoop van een artikel. Tijdens de betaling werd op de website aangegeven dat er technisch iets misging en de betaling werd geannuleerd maar ik was mijn geld ook kwijt op de kaart. Heel veel telefoontjes en een mailtje verder en nog steeds m'n geld niet terug. Er wordt vanalles belooft (na 48 uur retour, oh nee meneer het is na 2 weken er weer bij, ook niet.... we zetten het door naar een andere afdeling die het regelt....etc etc) Was een slechte service zo !

    Door: Herman27-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    233,22

    Ik doe een bestelling van 233,22, dit wordt de volgende dag al door Blokker geannuleerd omdat dit toch niet op voorraad is. Het bedrag zou binnen 14 dagen teruggestort worden, maar dit gebeurde niet. Ik heb gelijk gebeld met de klantenservice, waarbij de jongen zei dat er een storing was en dat de terugbetaling dus opnieuw aangevraagd wordt. Terwijl ik vraag of hier spoed achter kan. De medewerker gaf aan dat er spoed achter gezet zou worden en dat het 5 werkdagen zou duren. Nu de 14e dag bel ik nog een keer, wordt mij verteld dat het wéér 10 werkdagen gaat duren. Belachelijk! Ik dien mijn klacht in, maar dit wordt alleen genoteerd als een notitie. Als ik vraag naar een leidinggevende, willen ze mij niet doorverbinden ("hebben geen leidinggevende"?!). Belachelijk dat ze mijn geld zo lang inhouden!! Waardeloos bedrijf! Niet te vertrouwen! Ik wil mijn 233,22 euro terug!! Bestel hier nooit!!!

    Door: Jolieke23-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Koffiezet apparaten

    Mijn minpunt is dat nu binnen 3 maanden voor de tweede keer bestel en er weer intrap vóór 22.00 besteld andere dag bezorgd,dus weer niet dit is de laatste keer dat ik daar wat bestel voortaan maar bbc of cool blue die komen afspraak van levering wel na. Ben er helemaal klaar mee.

    Door: Pellina van Ingen18-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Powerbank

    Bestelling niet goed doorgekomen, ondanks bevestiging in mail. Na 2 telefoontjes blijkt bestelling helemaal niet geplaatst. Externe leverancier geeft aan dat het aan Blokker ligt. Na weer een telefoontje wordt terugstorten binnen 10 dagen belooft. Na 13 dagen nog helemaal niets gebeurd. Kan ws gewoon fluiten naar mijn geld. Ben nu mijn ervaring op alle sociale en nieuwsbronnen aan het delen. Vind het schandalig hoe er met mij als klant wordt omgegaan. Koop nooit meer iets bij Blokker.

    Door: Tiny16-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Prieel

    Mijn bestelling is nog steeds niet geleverd. Werd door de Blokker direct doorgestuurd naar VidaXL want dat is de verkooppartner en de Blokker kan vetder niets voor je doen!
    VidaXL lost ook niks voor je op en werkt met vervoerder Packs waar je al helemaal niet terecht kunt.
    Beloftes komen ze niet na en de service en levering zijn kortom waardeloos! Met dit soort partners hoeft de Blokker voor ons ook niet meer. Heb bij hun besteld uiteindelijk!

    Door: Eddy Fernandez-Castillo22-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Trolley koffertjes handbagage

    Bij bestelling werd aangegeven dat het voorradig was in de winkel. Dat zou betekenen dat je het na 2 uur zou kunnen afhalen. Na meer dan2 uur bericht dat het helemaal niet leverbaar meer was.
    Nog iets slechts is dat je al moet betalen voor een bestelling die je ophaalt in de winkel. Meteen betalen maar tot 10 dagen wachten als ze terug moeten betalen. Dat moet dan ook per omgaande.

    Door: Peelen15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Waterkoker Tefal ( is niet geleverd kunnen worden )

    Inderdaad dit produkt gekocht bij Blokker Online, maar kon niet geleverd worden.
    Uiteindelijk is mij beloofd om de betaling terug te storten.

    Maar ja daar zijn ze ook al niet goed in. Wacht daar al ruim 14 dagen op. Verder zijn zij slecht tot niet bereikbaar.
    Ik wordt echt moedeloos van deze toko.

    Dus ik weet niet waar deze positivo 's vandaan komen

    Door: f laarhoven04-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Tefal Pannenkoekpannen

    Pannen retour gestuurd omdat de 1e na één keer gebruiken al krom was. Dit was begin januari 2021.
    Nu, Mei 2021, heb ik nog steeds geen cent terug ontvangen van Blokker. Ondanks dat het beloofd wordt per mail.
    Dit is gewoon A Sociaal, zo ga je niet met je klanten om!!!!!!!!

    Door: HM31-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    senseo machine.

    Op 10 mei een Senseo koffiemachine online besteld, Keurig direct betaald. De volgende dag via een mail de boodschap dat het bestelde artikel niet meer leverbaar is?? Het door U betaalde bedrag wordt z.s.m. terug gestort. Na 3 x de klantenservice gebeld te hebben en ook tot 3 x de belofte dat het geld er de volgende dag op zou staan. Ben ik nu van plan een winkel van de Blokker te bezoeken om daar even om opheldering te vragen. Wacht tot de beloofde terug stort datum 31 mei. Maar dan is het genoeg geweest.

    Door: Ronald. 28-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Blender tefal

    In april een blender van tefal besteld maar kreeg gelijk bericht dat het product niet leverbaar was. Nu 6 weken later heb ik nog steeds mijn geld niet terug.
    Raad dus ook af om hier iets te bestellen want ze hebben me gewoon bestolen

    Door: Elise27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is Blokker een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 78 ervaringen geplaatst over Blokker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 58% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Blokker actief?

    Blokker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blokker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.