NederlandReview

    Ervaringen Blokker

    Wat vinden consumenten nou van Blokker? Blokker is een alles in 1 winkel op het gebied van huishouding. Blokker heeft alle mogelijke producten die je nodig hebt in het huishouden. Van schoonmaakmiddel tot prullenbakken, Blokker heeft het. Blokker heeft meerdere winkels door Nederland en België. In elke stad waar je komt zie je wel weer een Blokker. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webshop. Daar kan je 7 dagen per week terecht om de spullen te kopen die jij nodig hebt. Uw ervaring over Blokker is het allerbelangrijkste voor nieuwe of potentiële klanten die erover denken om een product bij Blokker aan te schaffen. NederlandReview is volledig onafhankelijk in haar reviews en de reviews worden enkel gegeven door echte klanten! Heeft u een vervelende of juist positieve ervaring over Blokker? Schrijf dan snel uw ervaring op en helpt andere consumenten!

    Over Blokker

    Blokker is dé huishoudspecialist. Je kan er terecht voor alles dat je nodig hebt in de huishouding, van schoonmaakmiddelen tot een koffiezetapparaat, Blokker heeft het. Blokker bestaat al ruim 100 jaar en is in die 100 jaar natuurlijk behoorlijk gegroeid. Je ziet ze tegenwoordig overal, in elke stad en in elk dorp. Naast al deze winkels heeft Blokker ook een online webwinkel waar je 7 dagen per week, 24 uur per dag, terecht kunt voor alle producten die Blokker te bieden heeft. Blokker geeft aan de beste service te bieden aan klanten, zowel online als in de winkel. Of dit echt zo is bepaalt u! Laat daarom snel weten of het klopt dat Blokker zegt.


    RTL Z over de nieuwe strategie van Blokker

    Diensten

    Blokker is de huishoudspecialist van Nederland. Ze bieden een breed assortiment met spullen aan die je niet kunt missen in je huishouden. Of je nou een spons, wasmiddel of koffiezetapparaat nodig heeft, Blokker heeft het. Blokker geeft aan alleen met de beste kwaliteit producten te werken. Zij geloven ook zo erg in de producten dat als er iets fout is je het direct om kan ruilen. Tenminste, dat staat op de website. Of dit ook echt allemaal klopt en dat ze ook echt zo makkelijk ruilen en enkel met de beste producten werken is natuurlijk aan u, laat u daarom snel een review achter op NederlandReview zodat andere consumenten er van kunnen profiteren!

    Klachten

    Voor klachten kun je bij Blokker het beste naar de winkel gaan. Online hebben zij wel een veelgestelde vragen centrum met de meest voorkomende vragen. Als je contact met Blokker wilt hebben bieden ze wel 2 telefoonnummers aan, voor een contactformulier moet je even wat beter zoeken op de website. Een klacht melden is ook een beetje moeilijk, je moet eerst opzoek gaan in de veelgestelde vragen naar de pagina klacht en dan een formuliertje invullen. Ze zeggen wel om binnen 48 uur na de klacht te reageren. Verder bied Blokker een reparatieservice aan waar je je producten kunt laten repareren. Hoe goed deze service is bepaalt u natuurlijk. Heeft u ervaringen met de reparatieservice of over Blokker? Laat het ons dan snel weten door een review achter te laten!

    Lees hier de ervaringen van echte klanten van Blokker. Kun je hier goed online huishoudelijke artikelen bestellen? Zijn er goede aanbiedingen, leveren ze op tijd, hoe gaan ze met klachten om?

    Blokker
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (61)

    5.8
    62% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    5.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Blokker

    Uw beoordeling

    Curver opstapje

    Beste Blokker,

    Ik heb net een curver opstapje besteld deze bieden jullie zelf aan. Deze was nog in 3 winkels leverbaar volgens internet. Ik bestelde het opstapje en heb hem laten versturen naar een winkel in onze buurt. Ik kreeg netjes een mail dat jullie mijn bestelling in orde gingen maken. Uiteindelijk krijg ik een mail dat het product niet meer leverbaar is. Hoe kan dit? Online zie ik dit opstapje nog steeds in 3 winkels staan. Blijkbaar kan Blokker niet goed omgaan met hun artikelen en hun voorraad. Daarnaast moet ik nog 5 werkdagen wachten totdat ik het geld van mijn bestelling terug krijg. Echt belachelijk dit is absoluut de laatste keer geweest dat ik bij blokker iets koop.

    Door: John07-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Dolle dagen echt leuk

    Wat een leuk initiatief van de blokker, die dolle dagen.
    Ik ben er echt speciaal voor naar de website gegaan en heb echt heel veel ingeslagen met korting, erg veel bespaard.

    Wat heb ik allemaal gevonden... een pannenset met 50% korting, een hele luxe blender van Philips voor heel goedkoop en ook nog een serviesset voor maar 50 euro. Haha, veel he? Kon het wel gebruiken, omdat ik net ben verhuisd en dan wil je wel weer eens wat anders.

    Ik hoop dan ook van harte dat ze dit jaarlijks laten terugkomen, want ik vind het erg handig.

    Oh ja en ook handig want als je het op de website bestelt, versturen ze het gratis naar je huis. Scheelt weer tillen!

    Door: Jolande30-09-2016
    Bets15-07-2020

    Waardeloos bedrijf pikken je geld af .als iets er niet is wat je besteld heb moet je daarna smeken om je geld terug te krijgen ,ik zit al bijna een maand te wachten op mijn geld

    Peters20-02-2021

    Nou wij ook bestel er nooit meer wat

    Von23-03-2021

    Hoopte met click en collect droogloopmat te kopen maat 150x90 was niet in de winkel wel 120x90. Moet u online bestellen= bestellen + betalen. Online besteld en krijg de verkeerde maat 120x90 meteen gebeld na lang wachten wordt er gezegd We gaan het voor u oplossen. Na 3 weken wordt dezelfde verkeerde maat 120x90 bezorgd. En ik denk laat maar. Schrijf nog een review maar nooit meer online bestellen bij Blokker. Jammer ben over de winkel tevreden maar online valt nog veel te leren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Wist helemaal niet dat ze een webshop hadden kom er al jaren

    Ik kom al jaren in de Blokker. Het is een hele fijne winkel voor alle woonspullen die ik nodig heb. Zoals keukenmachines en mesjes en kussens en wat al niet meer. Vind het ook echt een leuke winkel waar ik heel graag kom!

    Ik wis alleen helemaal niet dat ze ook een webshop hadden. Dat is handig!

    Al vind ik het denk ik wel leuker om gewoon een beetje in de echte winkels te shoppen. Dus ik denk niet dat ik nu alles op de website ga bestellen

    Door: Paulien Jongejan20-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Philips PowerGo stofzuiger

    Kocht hem namiddag voor 89,99,volgende ochtend aangeboden voor 59,99. Was dus niet blij en heb bij verzoek om een recentie mijn onvrede geuit. Telefonisch vroeg men mij de bon te overleggen opdat het verschil direct kon worden teruggestort op mijn rekening hetgeen prompt gebeurde. Mijn ergenis sloeg om in hulde voor de snelle en
    klantvriendelijke behandeling. Vandaar deze rectificatie ; nogmaals
    Blokker Oude Binnenweg Rotterdam;bedankt!

    Door: Chris Deuning01-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Top winkel

    Blokker is echt een geweldige winkel! Ze hebben er echt van alles van een stofzuiger tot geurkaarsen! Ik ben echt fan van deze winkel! De medewerkers zijn ook altijd super vriendelijk en behulpzaam! Echt niks aan te klagen! Top top top!

    Ik ben alleen geen geweldige fan van de site!Daar begrijp ik er niet heel veel van het is allemaal een beetje onhandig in elkaar gezet! dat kan verbeterd worden!

    Door: Anne28-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    6 eetkamerstoelen

    Nog geen één ster waard !!!
    Eind februari 6 stoelen gekocht waar maar voor twee stoelen bevestigingsmateriaal bij zat.
    Contact gehad of ze dat wilde nasturen... Dit kon niet , ik moest de stoelen terugsturen ( dit was al een belachelijk antwoord)
    Stoelen opnieuw ingepakt en naar post nl gebracht,het is ni 1 mei en na vele loze beloftes dat ik mijn geld zou krijgen nog steeds niks !!!!
    Ik ben echt zo kwaad, koop nooit iets via Blokker online !!!!
    Maandag ga ik er iemand opzetten dit kan echt niet, wat een waardeloos bedrijf.

    Door: Myrna Groos02-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    opbergboxen actie 2+1

    Opbergboxen 2+1 besteld. De webshop werkt niet naar behoren en kun je dus enkel kiezen uit 2 stuks of 4 stuks. Als klant in veronderstelling dat je dan bij bestelling van 2 de 3e automatisch gratis mee gestuurd krijgt. Dit was bij snelle levering niet het geval. Klantenservice hierover benaderd. Krijg je een als enige reactie dat ik een fout heb gemaakt tijdens de bestelling en verder doen ze hier niks aan. Slechte service!!!

    Door: Kim29-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Nieuwe styling erg mooi

    Ik vind de nieuwe styling erg mooi!!

    Was ook wel nodig, want het was wel een beetje verouderd daar.

    En het persooneel is er denk ik ook blij mee, want ie lijken wel aardiger haha

    Fijn dat er gewoon een duidelijke plek is waar ik huishoudelijke apparaten kan vinden.
    En ik zie dat dat nu ook online kan :)

    Door: Trees Karels14-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    op nog vele jaren Blokker!

    het nieuwe uiterlijk vind ik wel een stuk beter
    dat oude was echt wel heel suf geworden

    ik hoop wel dat het genoeg is om blokker te laten bestaan want ik vind het een leuke winkel

    en ik ga ook eens kijken hoe dat online bestellen in zijn werk gaat, want dat hebben ze nu ook dus

    Door: mevr. De Groene06-06-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    fijne winkel lieve mensen wennen aan de nieuwe stijl

    de nieuwe stijl van de blokker is best mooi maar ik moet er nog aan wennen. ik kom al heel wat jaren bij de blokker en het is mijn favoriete winkel en al die veranderingen kan ik niet altijd bijbenen
    maar als het nodig is dan moet het zeg ik altijd maar
    het blijft een fijne winkel met lieve mensen

    Door: mevrouw van der Vliet06-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Gewoon standaard dingen

    Jammer dat er vaak dingen uit het assortiment zijn die ik juist veel koop, zoals de roze kaarsjes!!
    Maar toch kom ik er altijd graag, het is een van de weinige winkels die gewoon standaard dingen verkopen die je steeds minder gewoon in de winkel vind. Alles is altijd maar kleding, kleding, kleding

    Door: Paulien Jonge16-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    vaatwasser

    Vaatwasser online besteld via blokker, werd netjes geleverd. Echter na aansluiten volgens gebruiksaanwijzing foutcode E4. Volgens handleiding "Bel monteur". Blokker gebeld. Moest ik met het apparaat naar een vestiging. Daar konden ze een nieuwe bestellen en deze terug sturen. (Sowieso raar om met een hele vaatwasmachine naar een winkel te moeten maar afijn). Nieuwe ontvangen. Echter zelfde probleem. Weer gebeld. Krijg je te horen "Hier kunnen we niks aan doen, we hebben geen monteurs" Klantenservice medewerkster (Chanice) werd na verloop van tijd zeer onbeschoft en weigerde elke medewerking. Nog gevraagd of ik leidinggevende kon spreken, echter was dat onmogelijk...
    WAARSCHUWING VOOR IEDEREEN. Koop hier NOOIT een apparaat. Ze hebben er geen verstand van en zullen problemen met defecte apparaten niet oplossen.

    Door: Jaimy21-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Trampoline

    11dgn geleden bestelling gedaan. Blijkt er 3 dgn geleden via tussenwinkel bericht gestuurd te zijn dat bestelling niet meer op voorraad is. Geld zou spoedig mogelijk terug geboekt worden. Dus niet. Gaat maar om 199,-
    Klantenservice gebeld, herhalen het riedeltje. En tis wat het is. Op u geld moet je wachten, want zij moeten eerst de order retour krijgen van hun tussenbedrijf. Bedankt Blokker, vooral dat u u klant servoce bied!

    Door: J.Notermans14-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Stofzuiger

    Goede kwaliteit en niet duur

    Door: Sonja17-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Product niet retour te zenden

    Via blokker een product besteld bij vidaxl. Product is niet goed ingepakt waardoor de doos van het product al gehavend aan kwam. Het product was niet naar wens. Tot mijn verbazing moest ik volgens blokker contact opnemen met vidaxl voor retour. Geen contact mee te krijgen. Telefonisch niet bereikbaar. Uiteindelijk via blokker een mail gestuurd. Krijg ik de vraag eerst een foto te sturen... Mijn vraag was duidelijk of ik een retour adres mocht hebben. Ik stuur terug dat ik geen foto's ga maken want ze krijgen het gewoon terug als ik een retour adres heb. Krijg ik daarna nog een mail dat ik niet via verschillende manieren contact moet opnemen en dat er een oplossing is aangeboden. Welke oplossing?? Nog steeds geen reactie terug gehad op de vraag of ik het retour adres mag hebben. Daarna blokker weer gebeld. Krijg ik een sorry dat ze hier niets aan kunnen doen. Eens maar nooit meer bij zowel blokker als vidaxl.

    Door: Lisette 13-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    theedoeken

    Trendybed bij retourneren niet thuis
    Een product helaas per ongeluk foutief besteld bij Blokker, direct geprobeerd te annuleren maar dat was gelijk al niet meer mogelijk. Dus toch ontvangen en ik wil het retourneren.
    Meer dan een maand lang en tientallen mails verder ben ik al bezig om een retourformulier/-zegel te verkrijgen.
    Het is onmogelijk. Of je krijgt geen antwoord, of een standaardantwoord waarbij je een code moet invullen die je nooit ontvangen hebt, waarna gevraagd wordt om aanvullende gegevens en na ook die al vele malen opgestuurd te hebben; geen antwoord meer van Trendybed.... Wat een dramatisch slechte service; van zowel Blokker als Trendybed!!!!

    Door: jolyne klein paste10-03-2021
    ik zou hier dus zeker niet weer kopen10-03-2021

    Trendybed bij retourneren niet thuis Een product helaas per ongeluk foutief besteld bij Blokker, direct geprobeerd te annuleren maar dat was gelijk al niet meer mogelijk. Dus toch ontvangen en ik wil het retourneren. Meer dan een maand lang en tientallen mails verder ben ik al bezig om een retourformulier/-zegel te verkrijgen. Het is onmogelijk. Of je krijgt geen antwoord, of een standaardantwoord waarbij je een code moet invullen die je nooit ontvangen hebt, waarna gevraagd wordt om aanvullende gegevens en na ook die al vele malen opgestuurd te hebben; geen antwoord meer van Trendybed.... Wat een dramatisch slechte service; van zowel Blokker als Trendybed!!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Baufix Super kraan

    Hallo,

    Op 24 januari heb ik voor ons zoontje van 4 een speelgoed hijskraan bestelt bij Blokker online, € 54,-

    Tot op de dag van vandaag 4 maart, helemaal niks, geen hijskraan en geen €54,-.

    Volgens Blokker was het product bij Blokker niet meer op voorraad dus zou het door hun partner/leverancier "Speelgoedodijk" verstuurd worden. na een week wachten toch maar eens contact met Blokker opgenomen, ze verwezen me door naar Speelgoedodijk, zij moesten hem leveren dus ik moest maar contact met hun opnemen (best raar ik bestel bij Blokker en niet bij Speelgoedodijk)

    Maar goed, geprobeerd contact op te nemen met Speelgoedodijk, maar dat bedrijf lijkt niet te bestaan ofzo. de telefoon wordt niet opgenomen en ze reageren niet op mail.

    Dus maar weer terug naar Blokker, mailen met de klanten service. Blokker schrijft op 15 februari onderstaande bericht:

    Beste Jitske,

    Bedankt voor je bericht.
    Allereerst bied ik mijn excuses aan voor de late reactie. Het is momenteel heel erg druk waardoor jouw bericht later is beantwoordt dan normaal.

    Wat vervelend dat je de bestelling van de verkooppartner niet hebt ontvagen en ook geen verdere terugkoppeling hebt ontvangen. Mijn excuses hiervoor.

    Ik heb dit voor je nagekeken. Ik stuur een mail naar de verkooppartner en ik neem jou mee in de mail. In de mail zal de vraag gesteld worden om jou zo snel als mogelijk een terugkoppeling te geven omtrent de levering van je bestelling.
    De mogelijkheid tot annuleren kan niet via ons. Dat zou echt wel via de verkooppartner moeten.

    Een fijne dag toegewenst.
    Met vriendelijke groet,

    Christi

    Annuleren via de verkooppartner!!!!???? Die lijken niet te bestaan, HOE DAN? Ik koop bij Blokker, niet bij een of ander vaag bedrijf die ik zelf niet uitgekozen heb. belachelijk.

    Na 15 februari en 2 maart nog maar weer eens gemaild naar Blokker en nog steeds geen reactie.

    Zo ga je niet met klanten om en zeker niet met mijn geld!

    Jitske

    Door: jitske04-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Staafmixer set

    Online via Blokker.nl een staafmixer set besteld, deze kwam veeel te laat(het was een cadeau) en bleek volledig gebroken in de verpakking te zitten. Klantenservice kwam met het bericht dat ze er tot de winkels weer open gaan niks mee kunnen doen😡 #slechtezaak #blokkernl #nooitmeerdoen

    Door: Timothy Roodenburg21-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Windlichten Tils brocante

    Geretourneerd Aardige windlichten.
    Maar met terugbetalen alleen maar oplichten :(
    We wachten al weken op ons geld !!
    Bestel er Nooit meer iets.
    Een gewaarschuwd mens telt voor twee !

    Door: Peters20-02-2021
    Peters 20-02-2021

    HIER BOVEN STAAT DAT IK ER NOG WAT BESTEL ECHT NIET.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Tafelkleed

    Een ster is nog teveel. Ik wacht al sinds eind juli op het terugstorten van een geretourneerd beschadigd artikel. Het is nu februari. Constant afschuiven, geen antwoord geven op de vraag... Ronduit schandalig en klantonvriendelijk.
    Mensen, zoek eerst een andere winkel voordat je met de Blokker in zee gaat.

    Door: N. Dirks11-02-2021
    Caro janssen12-02-2021

    Ik heb precies het zelfde en denk dat blokker een liquiditeitsprobleem heeft

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Blokker staafmixerset

    Eind december gekocht, nu al kapot maar de service is ver te zoeken. Kan alleen met product naar de winkel terug (terwijl online gekocht) maar deze zijn dicht.
    Erg onhandig met een klein kindje om zonder staafmixer te zitten

    Door: Anne08-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    FAQ

    Is Blokker een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 61 ervaringen geplaatst over Blokker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 62% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Blokker actief?

    Blokker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby, feest & merch, Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Blokker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.