NederlandReview

    Ervaringen MediaMarkt

    Media Markt: Ervaringen

    Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op NederlandReview!

    Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

    Over Media Markt

    De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

    Diensten van Media Markt

    Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.


    Klachten over Media Markt

    Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

    Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review!

    Gaan ze goed om met uw garantie en reparaties van uw apparaten? Zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die iets kochten bij de media markt, op NederlandReview!

    MediaMarkt
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (151)

    4.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over MediaMarkt

    Uw beoordeling

    Digitale televisie van Sony

    Echt supergoed geholpen in de Mediamarkt van Utrecht, die ene bij het station. De medewerker die we eerst troffen, leek eerst wat ongeïnteresseerd, maar dat kwam omdat hij eigenlijk van de koelkasten was. De collega die hij vervolgens haalde, was daarentegen meteen al helemaal top!

    Mijn moeder had een digitale televisie nodig. Ze keek nog op zo'n grote beeldbuis en die had het eindelijk begeven. Ze had natuurlijk heeel veel vragen en voorzag allerlei problemen, maar die jongen van de Mediamarkt beantwoordde alles heel uitvoerig en echt met nog heel veel enthousiasme ook. Superveel geduld en heel vriendelijk. Eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht van de Mediamarkt.

    Uiteindelijk hebben we zo uitgebreid alle opties en televisies daar vergeleken en zo zijn we bij de Sony uitgekomen. Gaf hij ook nog wat extra tips over.

    Toen we na al die tijd in de winkel eindelijk hadden gekozen, kwam een collega die jongen halen, om te zeggen dat hij al lang naar huis had gemogen, want zijn dienst was al lang afgelopen. Hij was dus gewoon in zijn vrije tijd gebleven om netjes alle vragen nog even af te maken. Hij zei dat hij dat helemaal niet erg vond en het zelfs leuk vond! Ik vind dit echt een topservice!

    Helaas weet ik niet hoe deze jongen heet, want anders had ik even een shout out kunnen doen, maar veel lof dus, want mijn moeder was echt superblij met alle hulp en alle informatie en wij dus ook!! Het was op maandag 29 juni, 's avonds om een uur of 19 :)

    Bedankt!!

    Door: Lisa11-07-2020
    Jansen-Niemeijer15-07-2020

    Afgelopen maandagmiddag 13 juli heb ik bij mediamarkt een hoesje van 19,98 euro voor de telefoon gekocht. Ik twijfelde of het hoesje passend was, bij de kassa keek een medewerker mee en opende de verpakking! Hij concludeerde dat het hoesje passend was waarna ik het heb gekocht. Thuisgekomen vond ik toch dat het hoesje te groot was en toog woensdag 15 juli naar de klantenservice van mediamarkt om het hoesje te ruilen. Bij de klantenservice zei de verkoper dat het hoesje beschadigd en vies was, ik vroeg hem waar dan? Onderaan, nee antwoordde ik er staat een naam in n.l cellularline dat is geen beschadiging en ook niet smerig !Heb gevraagd naar zijn leidinggevende waarna er een collega kwam. Toen werd het gegooid op de verpakking dit kunnen we niet meer verkopen.Na een oeverloze discussie (vroeg niet eens mijn geld terug wilde alleen ruilen) waarbij je het als klant altijd verliest heb ik moeten constateren dat de verkopers een goede bril nodig hebben en misschien een opleiding in hoe om te gaan met klanten en om een goede service te verlenen.ONACCEPTABEL.

    Jansen16-07-2020

    S"Avonds is mijn echtgenoot naar Mediamarkt in Leidse Rijn gegaan en kreeg zonder enig probleem 20 euro terug. Daar heeft men de verpakking niet eens bekeken en was men zeer verbaasd dat men in Utrecht Hoog Cath. zo klantonvriendelijk gehandeld had. Voor mij geldt dat dit de laatste koop was bij Mediamarkt Dit riekt naar vrouwendiscriminatie.Wederom onacceptabel omdat bij 1 concern zo'n verschillend beleid wordt gevoerd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ik bestel vaak bij Media Markt zonder problemen!

    Ik bestel best vaak bij Media markt, eigenlijk altijd alles wat ik nodig heb en wat ze hebben.
    Ik weet niet wat iedereen zit te zeuren, maar ik heb nog nooit problemen gehad. Alleen 1 keer dat ze een dag te laat hebben geleverd, maar dat werd toen ook gewoon netjes doorgegeven, dus dan vind ik dat heus wel ok voor een keer.

    Ik vind het vooral handig dat je bij de Media Markt gewoon alles hebt en dat ze winkels hebben overal waar je eens rustig rond kunt kijken. Het is er groot en je kunt gewoon een beetje op je gemakje rond lopen zonder dat er een verkoper in je nek staat te hijgen. Op internet kun je toch dingen minder goed even uitproberen of inschatten en advies vragen.

    Ik kom al lang bij de Media Markt en ga daar gewoon mee door en wilde gewoon even zeggen dat ze echt helemaal niet zo slecht zijn als sommige mensen beweren.

    Ik vind ze trouwens ook altijd erg vriendelijk in de winkel, ook al is het soms druk.

    Door: Liana Lodewijks20-10-2017
    Olaf Jaarsveld20-02-2020

    5 wkn!! geleden (16Jan) gebeld om onze defecte DAEWOO wasmachine aan te melden.... TOT OP DE DAG VANVANDAAG "GEEN ENKELE" terugkoppeling, reactie, telefoontje of mailtje terug gehad!! ZELF, hang ik VANAF 16Jan om de 3 a 4 dgn met het hfdkantoor aan de telefoon.... buiten de vele en herhaaldelijke excuses gebeurd er TOTALY HELEMAAL NIETS NOPPES NJENTE NADA!! U wordt terug gebeld... ik ga net nogmaals doorzetten... ik ga het nu laten escaleren... dit kan inderdaad niet!!.. En beloftes als: "meneer Jaarsveld, ik ga het NU doorzetten naar onze Backoffice, en zij nemen contact met u op... hebben tot op dit moment (Do 20febr 12.50u) nog H E L E M A A L niets opgeleverd!! Tenslotte heb ik gistermiddag om 16.50u nogmaals telf contact gehad met het hfdkantoor van MEDIA MARKT (volgens mijn werkgever zou dit ALSNOG een (extern) call ENTER wezen), en aangegeven dat ik UITERLIJK VANDAAG (20feb vóór 12u) iets wil hebben vernomen. 12.30u zojuist, OPNIEUW naar Mediamarkt hfdkantoor gebeld, en wederom NIETS wijzer geworden!! ... "Meneer Jaarsveld, ik vind het echt heel vervelend voor u, maar ik kan OOK NU niets MEER doen dan het OPNIEUW vd zoveelste keer doorzetten en "HOPEN" dat ze u nu "wel eens een keer" gaan bellen", was de reactie van de jongeman aan de telefoon. Beste lezer... Moet ik "gewoon" NOG langer geduld BLIJVEN hebben?????? ... IK BEN TOCH NIET GEK....??? SCHAN DA LIG!! ZEEER KLANT onvriendelijk!! SUUUPER slechte aftersales!! ... Ondanks ik voor m'n werk doorgaans voor derde bemiddel (en dit ook liever ZELF had geregeld met Mediamarkt), zal ik a.s. maandag 24febr dan toch maar (voor deze keer) voor mijzelf de media opzoeken. Jaarsveld Rhoon

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mac Book Air (16GB RAM 1TB opslag)

    Ik heb recentelijk een nieuwe zilveren Mac Book Air (16GB RAM 1TB opslag) online gekocht bij de Media Markt. Deze was bij Apple, Coolblue en Bol.com uitverkocht. Media Markt gaf aan deze nog wel op voorraad te hebben! Dus in mij enthousiasme snel besteld. Vervolgens erg geschrokken van de reviews over de levering en communicatie vanuit Media Markt en mijn verwachtingen wat bijgesteld... en maakte mij zorgen....maar dat bleek niet nodig. Vrijdag besteld, Zondag bericht met Track&Trace dat het dinsdag geleverd zou worden... Maandag stond PostNL ermee op de stoep :)
    ... dus enige puntje is dat je echt de Track&Trace moet blijven checken op aanpassing van de levertijd (gelukkig was ik thuis) omdat je daar geen melding van krijgt, maar dat ligt bij PostNL en niet Media Markt.

    Door: Sander Hattinga 01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Laptop

    Ik ben uitstekend tevreden over MediaMarkt maar de service ligt in een aantal gevallen ver beneden de maat en dat komt vooral vanwege het door MediaMarkt ingeschakelde bedrijf Service-Planet in Rotterdam. Klantvriendelijk zijn ze niet en ze hebben ook geen enkel fatsoen,kortom het zijn laaienlichters! Ik kreeg onlangs van een jongedame die een pakketje bij mij kwam bezorgen te horen dat zij precies weet hoe slecht Service-Planet omgaat met de eigendommen van u en mij. En daarnaast zijn heb ik ook een heel verhaal gehoord over de asociale behandeling die Service-Planet loslaat op het daar werkende personeel. MediaMarkt krijgt van mij een voldoende maar dat geldt zeker niet voor de Service-Planet omdat het waardeloze amateuristische prutsers zijn

    Door: Jaqueline Bouwman30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    service Smartbar Zwolle

    De service die verleend wordt door Louis van de Smartbar in Zwolle is meer dan uitstekend. Ik ben een zeer veeleisende klant en ik word bij geen enkele winkel zo goed geholpen als door uw medewerker Louis. Hij heeft zo'n enorme kennis van zaken, is zeer klantgericht, weet perfect aan te sluiten bij mij als klant en regelt altijd alle instellingen en reparaties perfect. Door Louis zijn reeds vele familieleden en vrienden klant geworden bij Mediamarkt Zwolle. En het enthousiasme is onverdeeld. Louis is naar mijn mening uw beste verkoopmedewerker (ook al is hij officieel expert bij de Smartbar) omdat hij degene is die vele nieuwe klanten trekt naar Mediamarkt Zwolle, die vervolgens ook trouw blijven a.g.v. zijn uitmuntende service.

    Door: Selma11-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    wasmachine

    Ik wil een wasmachine, die nu in de aanbieding is, bestellen, maar hem op een later tijdstip laten bezorgen. Dit kan totaal niet geregeld worden. Bellen kan niet. op de chat reageren ze niet. Het is hopeloos!!
    Dikke onvoldoende voor de service!

    Door: Willy Weevers07-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Electronica

    Ik bestel vaak bij de Mediamarkt.
    Eerst ging ik vooral naar de winkel van de Mediamarkt maar ik ben tegenwoordig niet zo goed bij been, dus waar het kan, bestel ik graag online.
    De mediamarkt vond ik in de winkelstraat een prettige winkel; en daar kies ik dan liever voor dan voor een bedrijf dat alleen maar online opereert.

    Elke keer dat ik tot nu toe heb besteld, en dat is al met al best vaak, was ik tevreden over de levering: gewoon op tijd en geen fratsen. Dus wat mij betreft is het een goede winkel en vaak ook de goedkoopste.

    Door: K. ter Braak23-11-2020
    Sjaak van Vliet 03-02-2021

    Hallo klanten service is er niet telefonisch niet te bereiken!!! Heb telefoon voor de kerst gekocht maar hij werkt niet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tosti-ijzer dag vertraagd

    Tosti-ijzer nodig voor nieuwe woning. Besteld bij Media Markt. Ze waren hier 10 euro (!!) goedkoper dan elders en er staat dat het de volgende dag in huis is. Gisteravond besteld. Vandaag krijgen we te horen dat het een dag vertraagd is. Beetje balen. Wat moeten we vandaag nou eten??? Nee ok, we hebben heus wel iets anders te eten, maar toch beetje jammer dit, want ik koos juist voor de Media Markt omdat ze de dag erna zouden leveren... En ook omdat ze goedkop zijn.

    Door: Hongerige 03-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Personeel heel vriendelijk in Utrecht!

    Personeel bij de Mediamarkt is toch telkens veel vriendelijker dan je denkt. Dat was vroeger wel anders!

    Afgelopen weekend in de Mediamarkt op Utrecht Centraal Station, de jongen die bij de Apple afdeling stond, was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kwam voor een goede hoes voor mijn nieuwe Macbook, die ik niet eens gekocht heb hier, en hij paste voor mij keurig de hoezen om de Macbook die hij daar had liggen. Vrolijk, vriendelijk en charmant!

    Door: Jonneke14-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Kopen bij de Media Markt

    Ik koop nog steeds al mijn elektronica gewoon bij Media Markt. Je kunt hier gewoon nog alles uitproberen in de winkel. Vroeger vond ik ze trouwens altijd best onvriendelijk in de winkel, maar het lijkt alsof ze hun beleid hebben veranderd, want ze zijn nu vaak heel aardig.

    Wel raar dat ze online soms andere prijzen hebben, soms veel goedkoper, dus ik kijk ook altijd even daar... Maar koop liever gewoon in de winkel toch nog

    Door: Rocha Brouwer10-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Tablet Samsung G Galaxy A7 64GB WIFI Zilver

    Alleen maar minpunten:
    1) 29 maart 2021 besteld en betaald via de Mediamarkt Website
    2) Zeer logge(wel bereidwillige medewerkers) organisatie
    3) Vermelding op de website: levertijd 2 dagen
    4)Inmiddels 3 april 2021 en nog niets ontvangen
    5)Niets zeggend: zending is onderweg naar filiaal
    6)Filiaal schijnt artikel in voorraad te hebben
    7)waarom geen uitlevering?

    Door: Bert van Leeuwen03-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    torenventilator

    het is erg moeilijk om ia de webshop te bestellen, er staat vanalles tussen. IK VIND HET HEEL MOEILIJK, niet duidelijk en je krijgt niet het gevraagde en ligt niet aan mijn PC
    En die torenventilator van rowenta is wwardelooos, kost ook nog 115 euro. Ik breng hem terug, hij blaast voor geen meter, het is wel goede service, de medewerkers kunnen er nix aan doen HET IS HET BELEID

    Door: daams02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Apple watch

    Wat een slechte service bij mediamarkt zeg, ongelofelijk.
    Half uur in de wacht hangen en dan blijkt dat je niet eens naar het betreffende filiaal belt.
    Netnummer suggereert van wel, dan de opmerking dat je wel teruggebeld gaat worden over je bestelling. Wat een bagger zeg!!!

    Door: GJM26-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Computer

    Ik wacht alm dagen op mijn computer die de volgende dag geleverd zou worden. Elke dag een ander excuus. Ik heb ook 2 keer Media markt gebeld en daar is geen service; Ten eertse proberen ze op hun website de contact nummers weg te laten zodat je eigenlijk helemaal niet kan bellen, maar via omweg heb ik het nummer gevonden, via een supplier. Het enige wat de telefoniste zegt is dat het weer een dag later zal komen....dat had ik ook al begrepen. In ieder geval interesseerde het haar niks dat een klant moest wachten en valse beloftes had gekregen. Probeerde totaal niet te helpen. Nooit meer kopen bij dit bedrijf. Totdat ze wellicht nieuew management aannemen bij customer service en structuur overhoop gpoien. Erg amateuristische dienstverlening

    Door: Yuhai17-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Een robot stofzuiger en een Game PC (separate aankopen)

    In beide gevalen hetzelfde probleem: Op de website wordt beloofd dat het product voor 23:00 besteld de volgende dag in huis is; als ik vervolgens het process bijna afrond is dat verandered naar "uiterlijk de 2e dag na bestelling". Ik kreeg een email op de 1e dag na bestelling dat het de volgende dag zou komen, zelfs met een tijstip. Vervolgens regel ik mijn afspraken om dan thuis te zijn, en vervolgens zie ik enkele uren voor de levering dat het weer een dag vertraagd wordt. Dus hou aub op met die valse beloftes. In ieder geval bestel ik nooit meer bij media markt

    Door: Pascal Eppink16-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    TV

    @MediaMarkt NL, wat ben je toch een enorme ballentent!

    In 1 van jullie vele (spammerige aanbiedings)mailtjes stond ditmaal een actie waar ik op in wilde gaan. Betreft een red night deal waarbij een tv in de aanbieding was (-/-€420, prima aanbieding)
    Vanochtend zag ik jullie mail en uit automatisme stapte ik in de auto om naar de winkel (MM Roermond, ik werk daar om de hoek) te rijden, maar dat gaat natuurlijk niet vanwege corona. Dus ik terug naar het werk gereden en ik ben de tv online gaan bestellen, zodat ik daarna een timeslot voor ophalen kon kiezen. Toen ik de tv aanklikte en hem aan het winkelwagentje toevoegde stond de aanbiedingsprijs er nog, toen ik wilde gaan betalen stond ineens de normale prijs vermeld.
    Dus tijdens het bestelproces is de aanbieding afgelopen. Dat is niet okay, als je in een winkel loopt, een product in je winkelwagentje gooit en vervolgens naar de kassa loopt, dan hoort de prijs onderweg niet ineens te veranderen..
    Dus ik heb de klantenservice gebeld en vervolgens de winkel in Roermond. Bij de winkel werd ik te woord gestaan door een of andere wijsneus die bijdehand liep te doen en dat is bij mij verkeerd geschoten. Ik vind het slecht dat jullie een actie tijdens het bestelproces af laten lopen, gelukkig zag ik het net op tijd voor het betalen. De telefonisch aangeboden alternatieve prijs is een belediging (vooral het lulverhaal erbij), want elders is de normale prijs lager dan jullie speciale aanbod... Hele vreemde manier van zaken doen. Wat maakt het in hemelsnaam uit of ik iets bestel om (bij wijze van spreken) 9:55 of 10:05u? In beide gevallen wilde ik hem vandaag bij de winkel oppikken. Nu ga ik in mijn boosheid MM zwart maken op Facebook, in de hoop zoveel mogelijk mensen te bereiken. Gelieve mij nooit meer een van jullie 'geweldige' aanbiedingen te sturen, als je toch niet wilt verkopen. Totaal misplaatst om enerzijds te roepen dat je het zwaar hebt in de coronacrisis, dat je klanten hoog hebt zitten blablabla en dan vervolgens zo te handelen.

    #ballentent #mijnooitmeerlastigvallen

    Door: Paul11-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Telefoon

    Geld retour kennen ze niet. Op de site staat binnen 8 dagen (wat al lang is) en ik had ook binnen een dag een mail ontvangen dat de retour goed is aangekomen. Na 10 dagen contact opgenomen en werd er gezegd dat de betreffende afdeling binnen een week contact opneemt. Vervolgens gebeurt er niks.

    Door: Anton09-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Wasmachine

    Nooit meer, maar dan ook NOOIT MEER zal ik iets kopen bij de MediaMarkt. Wat een slechte aftersales!!! We hebben hier al een week lang een wasmachine in de hal staan die naar boven moet worden gebracht en de oude moet worden meegenomen. Nu voor de 4e keer gebeld en ik krijg steeds het zelfde verhaal: "U wordt binnen een paar dagen teruggebeld en we gaan het voor u oplossen". Een paar dagen later krijg ik weer hetzelfde verhaal. Zo irritant!!! Ik ben helemaal klaar met de MediaMarkt!

    Door: Jelilu04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Applewatch

    Wat een oplichters zijn het toch nog steeds geen geld terug ,geen product en maar blijven verstoppen achter de algemene voorwaarden

    Nooit meer mediamarkt en voor iedereen die dit leest bestel hier niks!!!

    Door: Jane 02-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    jbl boombox

    2 weken geleden een bestelling geplaatst bij mediamarkt voor een jbl boombox. Het is nu 2 weken verder en mijn bestelling is nog steeds niet binnen. Als ik op de track en trace klik geeft die aan dat de track en trace niet gevonden is. De klantenservice is telefonisch en via berichten onbereikbaar.
    Hele slechte service!

    Door: sarah01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    FAQ

    Is MediaMarkt een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 151 ervaringen geplaatst over MediaMarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is MediaMarkt actief?

    MediaMarkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MediaMarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.