NederlandReview

    Ervaringen MediaMarkt

    Media Markt: Ervaringen

    Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op NederlandReview!

    Over Media Markt

    De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

    Diensten van Media Markt

    Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.

    Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

    Klachten over Media Markt

    Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

    Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review!

    Gaan ze goed om met uw garantie en reparaties van uw apparaten? Zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die iets kochten bij de media markt, op NederlandReview!

    MediaMarkt
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (89)

    4,4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3,2
    Prijs
    rating
    5,6
    Leveren
    rating
    3,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    vaatwasser

    De winkel zelf is prima, maar de service is echt te zot voor woorden. Ik had een vaatwasser gekocht met 'power service'. Vervolgens vier keer verkeerd geinformeerd/voorgelogen:
    1) De vaatwasser zou nog op voorraad zijn en gereserveerd worden. Dit werd in de winkel gezegd, en tweemaal aan de telefoon waren er ook geen problemen, bij de 3e keer aan de telefoon was de vaatwasser ineens niet op voorraad. Waarom zo vaak gebeld? Zie mijn 2e punt.
    2) Ik zou gebeld worden voor een afspraak. Na vijf dagen zelf maar gebeld. Zou snel gebeld worden, wat niet gebeurde, dus dag later maar weer zelf gebeld. Zou maandag of dinsdag gebeld worden, dus woensdag zelf maar weer gebeld.
    3) Levering zou voor installatie gebeuren op dezelfde dag. Dit werd door het bedrijf dat Mediamarkt gebruikt gegarandeerd (door de leidinggevende van degene die ik gesproken had). U raadt het al, op de dag kreeg ik eerst een telefoontje van de installateur die dus nog niks te installeren had. Daarna die dag niks meer van de installateur gehoord. Levering kwam nog wel, dus tijdens de kerst fijn een vaatwasser in de weg en zelf mogen afwassen. Na de kerst kon pas een week later een installateur alsnog komen. Ik ben dus nooit gebeld voor een afspraak.
    4) Na klagen over de mail krijg ik bericht van mediamarkt met de letterlijke tekst: "Wij willen u vragen als u tijd heeft om even langs te komen dan kunnen ze samen met u in het systeem kijken wat er precies is gebeurd.
    En mocht het niet goed zijn gegaan hoe u het vermeld dan zouden wij u gelijk het bedrag terug geven."
    Ik dus naar de Mediamarkt, zij kijken het na. Mijn verhaal klopt gewoon. In de mail stond dus 'het bedrag terug geven'. Dit was 79 euro, maar kennelijk is dat bij mediamarkt hetzelfde als een waardebon van 25 euro? Na aandringen nog 40 euro uitgesleept maar nog steeds geen 79 euro.

    Het verhaal is nog wel wat langer, maar heb dus een maand mogen wachten (en zelf afwassen), eindeloos zelf moeten bellen, twee keer extra naar de winkel moeten gaan, en niet krijgen wat beloofd wordt.

    Door: Peter 19-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Oral b

    Besteld ,nooit gekregen ! Niet meer voorradig en kan mijn geld niet terug krijgen !!! Elke keer dezelfde antwoorden die nooit een oplossing bieden ..voor de eerste keer iets gekocht en ik beloof voor de laatste keer !!!

    Door: Hans van Kilsdonk 08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    waterflosser

    8 december op naar de mediamarkt de centrale te Leeuwarden. op zoek naar een waterflosser. Mooi, keuze uit 2 merken, waarvan beide 1 model. Dan toch een tegenvaller. 1ste model niet voorzien van een prijs en tevens nog 1 doos op voorraad, welke al eerder geopend is. Dan gaan wij voor het andere merk. prijs €70,99. gelukkig meerdere dozen op voorraad. model op de doos gecontroleerd met de prijs op kaartje en naar de kassa. tijdens afrekenen meldt de juffrouw dat is dan €88,99. Na haar gemeld te hebben dat de prijs niet klopt, neemt zij contact op met de afdeling. Deze geeft aan dat het de luxere versie betreft. Na de kassier gemeld te hebben dat wij ons misleid voelen, toch maar betaald. thuisgekomen en op de site van mediamarkt en de producent gekeken. blijkt achteraf 1 model te zijn met een adviesprijs van €74. mediamarkt gebeld, uitleg gegeven en afgesproken dat wij een mail sturen met copy bon. wij zijn nu bijna een week verder, maar nog geen antwoord vanaf mediamarkt. waardeloze zaak en service! Misleiding is hun vak!
    update: na 8 dagen antwoord: bedankt voor het ontvangen van uw mail. wij komen er zo snel mogelijk op terug. Eind december nog steeds geen antwoord. Totaal geen interesse in de klant na betaling product! Koop geen producten via de site en of in de winkel. gelukkig zijn er alternatieven.

    Door: tom l 29-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Tv

    3 tv"s betaald en 2 tv"s geleverd. 2 tv"s leveren was volgens afspraak maar het geld , 899 euro terug krijgen is een ramp.22 mails en 3 uur telefoon heeft na 4 weken geen enkel resultaat. Klantenservice bestaat alleen op papier.
    Wat een enorm slecht bedrijf is dit.
    Mijn naam. T. Apeldoorn.
    Lezen mediamarkt!!!!!!!!!

    Door: T. Apeldoorn 20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    .

    Ik ben op 4 december bij de mediamarkt in Den Bosch geweest voor een Nintendo switch. Ik ben geassisteerd door ene Jean of Shaun, op het oog een aardige medewerker totdat hij zei dat ik mijn vingers moest uitsteken hij er een spel op wreef en ik er aan moest likken. Ik ben tot 9 december ziek geweest omdat ik een allergische reactie had door het spul op het spel. Ik was altijd een vaste klant maar die zijn jullie bij deze verloren, dit lijkt me een aparte verkooptactiek.

    Door: Claire 18-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Nintendo switch

    Zelfs 1 ster is te veel. Iets met black friday gekocht en nog steeds geen idee wanneer het geleverd word. Er zijn te veel Nintendo switch verkocht. Oké dat kan gebeuren maar dat je een keer een mail stuurt en daarna nooit meer iets communiceert.

    Krijg steeds een tegenstrijdig antwoord of helemaal geen antwoord van de klantenservice. Zowel online als in de winkel word je gewoon niet geholpen.

    Het product is zogenaamd wel nog op voorraad en word online gewoon aangeboden met levertijd van 1 tot 3 dagen. Maar ik heb na 17 dagen nog steeds niks ontvangen.

    Advies in winkel was om bestelling te annuleren en gewoon product in winkel te kopen. Als of ik die optie zelf niet het kunnen bedenken! En mij ook nog is 100 euro extra kost.....

    Ik kwam al niet meer in de winkels omdat ik een stof zuiger wou kopen. Die was toen helaas uitverkocht, 'gelukkig' was het mogelijk om nieuwe te bestellen. Zou een mail krijgen wanneer ik het product kon afhalen. Week later haal ik het product op maar moet ik in een keer het dubbele betalen.....

    Door: Henkie 16-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5
    rating

    cadeaukaart

    4 weken geleden cadeaukaart besteld, maar niets ontvangen behalve twee stukjes plastic zonder waarde, want activeren van de kaart lijkt onmogelijk. Hoeft inmiddels ook niet meer want onvanger heeft al cadeaukaart ontvangen van een bedrijf die alles doet voor een glimlach en dat was idd zo want dat was binnen een dag geregeld. Nu alleen nog de strijd om mijn geld terug te krijgen, want ik heb wel betaald maar niets ontvangen. Klantenservice reageert niet meer op mijn mails en aan de telefoon wordt mijn nummer genegeerd. Er wordt alleen opgenomen als ik met een ander nummer of anomiem bel. Schandalig!!! Ik sta op het punt aangifte te doen wegens oplichting.

    Door: Cashyo 09-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Airfreyer

    Vandaag besteld volgende dag in huis zijn lokkertjes, niet ontvangen en geen ldcertijd bekend. Ik kan ook niet van mijn aankoop af, product is al betaald!!

    Door: Roger jorna 30-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Wasmachine

    Mediamarkt – loze belofte / misleiding Zondag is onze wasmachine kapot gegaan en hebben direct een nieuwe besteld bij de Mediamarkt, want die bezorgen 7 dagen per week en vandaag voor 23.30 besteld is morgen in huis. In dit geval wel wenselijk met een kapotte wasmachine. Na de bestelling kwam de bevestiging van de betaling met weer de tekst; vandaag voor 23.30 besteld is morgen in huis. Echter kwam er maar geen vervolgreactie over de verzending. Vandaag (maandag) gebeld met de vraag hoe laat de wasmachine zal komen. De medewerker zei; ow deze is nog niet bij het bedrijf wat ze bezorgen dus deze zal dinsdag of woensdag wel bij u thuis komen. Toen begon de frustratie al maar dacht ik blijf rustig en zal de situatie uitleggen en zeggen wat ik lees op de website. Daarop zei de medewerker; ow U heeft zeker niet de algemene voorwaarden gelezen waar u wel akkoord gegaan ben. Dit vind ik wat bijdehand maar ook ik blijf eerlijk en ja daar staan uitzonderingen maar gezien de professionaliteit en grote van dit bedrijf had ik wel verwacht dat waarmee je reclame maakt je hier ook aan houd. Toen vertelde ze; als u nou vanavond een mail krijgt met de levertijd kan ik zorgen dat die sowieso in de avond komt tussen 1800 – 2200. Dat is enigszins een deel van een oplossing maar toen ik dus de mail kreeg vanavond belde ik op en was het antwoord; ow nee dat kan niet want ik heb alleen maar tijd over tussen 1500 en 1900. Oftewel zorg maar dat je thuis ben. Ik heb later nog teruggebeld of we hier niet een oplossing voor kunnen verzinnen in de zin van een coulance voor het ongemak en kosten en nu bij gebaad zijn, en omdat ik niet ben van dit soort recensies. Echter werd ik weer vriendelijk verzocht om de voorwaarden te lezen. KORTOM; MEDIAMARKT MAAKT RECLAME MET ZAKEN DIE ZE NIET WAARMAKEN! IK KOM HIER NOOIT MEER EN MOCHTEN ER MENSEN ZIJN DIE MORGEN NOG EEN PRODUCT NODIG HEBBEN. GA NIET NAAR DE MEDIAMARKT!

    Door: Wesley 25-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Mobiele telefoon

    Meest slechte service ooit! Ik heb een (dure) mobiele telefoon besteld (en betaald) via de webshop, vandaag besteld morgen in huis. Ruim een maand later heb ik mijn telefoon nog steeds niet ontvangen! Het mooiste van alles is: op de site staat de telefoon nog steeds gewoon 'op voorraad: vandaag besteld morgen in huis'! Klantenservice stuurt me van het kastje naar de muur terwijl het heel eenvoudig is: loop naar het magazijn, pak de telefoon en stuur hem op! Helaas was het een goede aanbieding waardoor ik het niet kan annuleren en elders kan bestellen, maar wees gewaarschuwd! Vandaag besteld morgen in huis mag je hopen dat je het na 4 weken een keer in huis hebt. Eens maar nooit, nooit meer koop ik hier iets.

    Door: Bas 21-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Wasdroger

    Verschrikkelijk. Wasdroger gekocht, zou volgende dag bezorgd worden. Extra 30 euro betaald zodat het in een (alsnog 4 uur lange) tijdslot bezorgd zou worden. Hele dag zitten wachten: niets ontvangen, zelfs geen bericht, niks. Klantenservice gebeld, die zeiden 'ach, het is druk, kan gebeuren meneer.' Volgende dag nog niets binnen, maar kon wel een nieuwe bezorgdag kiezen. Echter, alleen de hele dag, geen tijdslot. Ik belde klantenservice om weer een tijdslot voor levering te verkrijgen. De medewerkster, Nadia, meende dat ik in dat geval opnieuw zou moeten bestellen en annuleerde daarop mijn bestelling. Ze bleef daarna herhalen dat ik dit aan haar verzocht had. Dat was niet wat ik wilde. Ik wilde een tijdslot voor levering, zoals het originele tijdslot waarin zij ondanks mijn extra betaling niet haddrn geleverd. Inmiddels bij een andere partij een wasdroger besteld, volgende dag in huis, 2 uur tijdslot, en goedkoper. Van Mediamarkt alleen een bericht dat 'ze het jammer vinden dat ik mijn bestelling heb geannuleerd, terwijl ik dat dus niet wilde. Tevens nog een mooie twist - zelfs fatsoenlijk annuleren kunnen ze niet want klantenservice vertelde me dat er waarschijnlijk straks alsnog een wasdroger voor mijn deur staat die ik dan aan de deur moet weigeren, en dan kost het nog een week voordat ik mijn geld terug heb. Als mosterd na de maaltijd nog een excuus gekregen van ze, maar dat komt me al veel te laat. Hou je VERRE van MediaMarkt, vooral als het om witgoedbezorging gaat!! Ik zal hier nóóit meer iets bestellen.

    Door: Peter 22-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Wasmachine

    Dit bedrijf doet alle moeite voor je als je een product wilt kopen maar na de aankoop interesseerd het ze allemaal niets meer en is de service en klantvriendelijkheid ver te zoeken.
    Ik wacht nu al 2 maanden op de reparatie van een 3 maanden oude wasmachine.
    Waardeloos bedrijf en absoluut af te raden!

    Door: Wasmachineloos 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    FIFA 20

    FIFA 20 preordered 25/09 met release datum 27/09 geleverd in mijn brievenbus de 27. Had laat s' middags mijn verzendbevestiging hetzelfde dag gehad dus ik dacht zal niet geleverd zijn. Toch wel.

    Door: F. Chartier 29-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    OK koel/vriescombi

    Aanschaf in september 2018 Nu is de thermostaat defect. Na vele brieven en mails o.a. aan de directie en de Raad van Bestuur geen reactie. Hebben teneinde de importeur gebeld die zond een monteur die 52 euro voorrad kosten rekende zonder de thermostaat te repareren. Garantie ho maar!!!! Media Markt zakt mijn broek van af. Niets kopen daar.Hebben nu een nieuwe gekocht bij Expert te Roosendaal en daar geven ze goede service.

    Door: Aad Jans 06-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Samsung tv

    Beugel zou erbij zitten. Volgens de Samsung site en de verkoper. Dus niet. Gebeld met de klantenservice die weigert zijn naam te noemen en knalt de verbinding eruit

    Door: Joop 06-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Koelkast

    Wat een vreselijke service van de mediamarkt en ze laten niks horen of weten niks als je belt
    Zeer zeer slecht nils kopen daar

    Door: Heleen 03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    Scheeraparaat

    De telefonische bereikbaarheid van de klantenservice is echt waardeloos. Wanneer ik ook bel, altijd is er het bandje met"het is thans drukker dan u van ons gewend bent". Na 5 minuten hang ik maar weer op want dat kan wel 20 minuten worden.

    Geadviseerde oplossingen. Zet is meer personeel in en deel in ieder mede hoe lang de wachttijd is!

    Door: Wil Otti 17-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    SAMSUNG Galaxy A50

    Gekozen voor MediaMarkt voor de aanschaf van mijn nieuwe mobiel, omdat het natuurlijk een bekende franchise is, dus verwachtte ik goede service. Een foute aanname, zo blijkt maar weer. Nadat de mobiel binnen drie dagen defect was geraakt tijdens het opladen, viel elke poging tot contact op dove oren bij de MediaMarkt. Na meer dan een week kreeg ik eindelijk een reactie, dat ik hem inderdaad op zou kunnen sturen, en dat hij dan of gerepareerd of vervangen zou worden. Na een halve week krijg ik echter een e-mail die me vertelt dat het bedrag teruggestort gaat worden: dat was dus NIET de bedoeling. Als ik dezelfde mobiel nieuw wil krijgen betaal ik inmiddels meer dan twintig euro extra, omdat ze de prijs opgehoogd hebben in de tussentijd. Inmiddels heb ik nog geen duidelijkheid over of (en wanneer) ik het geld terugkrijg of een nieuwe mobiel, maar ondertussen betaal ik wel gewoon lekker mijn abonnement door natuurlijk: wachten is niet gratis mensen, kom op zeg! Als ik het geld nu gewoon al terug had gehad dan kon ik mooi ergens anders een mobiel kopen, want deze verschrikkelijke winkel ga ik nooit meer bezoeken.

    Door: Ties 11-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    iPad plus hoes

    iPad en cover gekocht als kado, 3 weken later nog geen levering ontvangen ondanks dat het als verzonden aangemerkt is bij post nl. Na 2x langdurig in de wacht per telefoon een waardeloze reactie gekregen “ u kunt niet meer annuleren want de artikelen zijn onderweg”. Niet dus. Later blijken de spullen zoek maar ondertussen moet ik wel betalen. Krijg na veel moeite een credit factuur van de iPad maar niet van de hoes, waarna ik geen enkele respons meer krijg via telefoon noch e-mail. Dit is de meest slechte service ooit. Ik bestel nooit meer bij mediamarkt. De service van coolblue daarentegen is 10/10! Daar kunnen ze nog iets van leren bij mm.

    Door: Janet 19-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Macbook

    Ik had een macbook bij mediamarkt gekocht en had hiervoor een verzekering afgesloten. Na een tijd zat er een dode pixel in mijn scherm die zou worden gemaakt door de verzekering. Ik had nog andere beschadegingen op mijn macbook en vroeg aan het personeel, aangezien ik mijn macbook toch al kwijt was voor reparatie, deze beschadigingen ook gerepareerd konden worden. Zij gave mij aan dat de verzekering dat allemaal verzekerd maar dat ik het eerst zelf moest voorschieten. Dat heb ik dus ook gedaan maar ik kreeg later te horen van de verzekering dat het niet verzekerd werd! Voor dat geld had ik beter een nieuwe macbook kunnen kopen! HELE SLECHTE SERVICE EN ADVIES VAN MEDIAMARKT EN IK KOOP HIER OOK NOOIT MEER IETS!!! Als ik dat had geweten had ik de beschadigingen natuurlijk niet laten maken....

    Door: Cindy 12-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over MediaMarkt

    Uw beoordeling