NederlandReview

    Ervaringen MediaMarkt

    Media Markt: Ervaringen

    Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op NederlandReview!

    Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

    Over Media Markt

    De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

    Diensten van Media Markt

    Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.


    Klachten over Media Markt

    Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

    Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review!

    Gaan ze goed om met uw garantie en reparaties van uw apparaten? Zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die iets kochten bij de media markt, op NederlandReview!

    MediaMarkt
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (95)

    4.4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ik bestel vaak bij Media Markt zonder problemen!

    Ik bestel best vaak bij Media markt, eigenlijk altijd alles wat ik nodig heb en wat ze hebben.
    Ik weet niet wat iedereen zit te zeuren, maar ik heb nog nooit problemen gehad. Alleen 1 keer dat ze een dag te laat hebben geleverd, maar dat werd toen ook gewoon netjes doorgegeven, dus dan vind ik dat heus wel ok voor een keer.

    Ik vind het vooral handig dat je bij de Media Markt gewoon alles hebt en dat ze winkels hebben overal waar je eens rustig rond kunt kijken. Het is er groot en je kunt gewoon een beetje op je gemakje rond lopen zonder dat er een verkoper in je nek staat te hijgen. Op internet kun je toch dingen minder goed even uitproberen of inschatten en advies vragen.

    Ik kom al lang bij de Media Markt en ga daar gewoon mee door en wilde gewoon even zeggen dat ze echt helemaal niet zo slecht zijn als sommige mensen beweren.

    Ik vind ze trouwens ook altijd erg vriendelijk in de winkel, ook al is het soms druk.

    Door: Liana Lodewijks 20-10-2017
    Olaf Jaarsveld 20-02-2020

    5 wkn!! geleden (16Jan) gebeld om onze defecte DAEWOO wasmachine aan te melden.... TOT OP DE DAG VANVANDAAG "GEEN ENKELE" terugkoppeling, reactie, telefoontje of mailtje terug gehad!! ZELF, hang ik VANAF 16Jan om de 3 a 4 dgn met het hfdkantoor aan de telefoon.... buiten de vele en herhaaldelijke excuses gebeurd er TOTALY HELEMAAL NIETS NOPPES NJENTE NADA!! U wordt terug gebeld... ik ga net nogmaals doorzetten... ik ga het nu laten escaleren... dit kan inderdaad niet!!.. En beloftes als: "meneer Jaarsveld, ik ga het NU doorzetten naar onze Backoffice, en zij nemen contact met u op... hebben tot op dit moment (Do 20febr 12.50u) nog H E L E M A A L niets opgeleverd!! Tenslotte heb ik gistermiddag om 16.50u nogmaals telf contact gehad met het hfdkantoor van MEDIA MARKT (volgens mijn werkgever zou dit ALSNOG een (extern) call ENTER wezen), en aangegeven dat ik UITERLIJK VANDAAG (20feb vóór 12u) iets wil hebben vernomen. 12.30u zojuist, OPNIEUW naar Mediamarkt hfdkantoor gebeld, en wederom NIETS wijzer geworden!! ... "Meneer Jaarsveld, ik vind het echt heel vervelend voor u, maar ik kan OOK NU niets MEER doen dan het OPNIEUW vd zoveelste keer doorzetten en "HOPEN" dat ze u nu "wel eens een keer" gaan bellen", was de reactie van de jongeman aan de telefoon. Beste lezer... Moet ik "gewoon" NOG langer geduld BLIJVEN hebben?????? ... IK BEN TOCH NIET GEK....??? SCHAN DA LIG!! ZEEER KLANT onvriendelijk!! SUUUPER slechte aftersales!! ... Ondanks ik voor m'n werk doorgaans voor derde bemiddel (en dit ook liever ZELF had geregeld met Mediamarkt), zal ik a.s. maandag 24febr dan toch maar (voor deze keer) voor mijzelf de media opzoeken. Jaarsveld Rhoon

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tosti-ijzer dag vertraagd

    Tosti-ijzer nodig voor nieuwe woning. Besteld bij Media Markt. Ze waren hier 10 euro (!!) goedkoper dan elders en er staat dat het de volgende dag in huis is. Gisteravond besteld. Vandaag krijgen we te horen dat het een dag vertraagd is. Beetje balen. Wat moeten we vandaag nou eten??? Nee ok, we hebben heus wel iets anders te eten, maar toch beetje jammer dit, want ik koos juist voor de Media Markt omdat ze de dag erna zouden leveren... En ook omdat ze goedkop zijn.

    Door: Hongerige 03-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Personeel heel vriendelijk in Utrecht!

    Personeel bij de Mediamarkt is toch telkens veel vriendelijker dan je denkt. Dat was vroeger wel anders!

    Afgelopen weekend in de Mediamarkt op Utrecht Centraal Station, de jongen die bij de Apple afdeling stond, was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kwam voor een goede hoes voor mijn nieuwe Macbook, die ik niet eens gekocht heb hier, en hij paste voor mij keurig de hoezen om de Macbook die hij daar had liggen. Vrolijk, vriendelijk en charmant!

    Door: Jonneke 14-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Kopen bij de Media Markt

    Ik koop nog steeds al mijn elektronica gewoon bij Media Markt. Je kunt hier gewoon nog alles uitproberen in de winkel. Vroeger vond ik ze trouwens altijd best onvriendelijk in de winkel, maar het lijkt alsof ze hun beleid hebben veranderd, want ze zijn nu vaak heel aardig.

    Wel raar dat ze online soms andere prijzen hebben, soms veel goedkoper, dus ik kijk ook altijd even daar... Maar koop liever gewoon in de winkel toch nog

    Door: Rocha Brouwer 10-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    cd's

    De medewerkers van de Mediamarkt Roermond zijn ondeskundig, niet klantvriendelijk en onbeleefd.

    Helaas kun je geen nul sterren geven. Een ster is nog te veel.

    Ik heb Going Back: Special Edition, Love Songs: A Compilation... Old and New Special Edition en Testify van Phil Collins bij de Mediamarkt Roermond besteld,echter zijn de cd's die op mijn naam besteld waren minimaal twee keer aan derden verkocht.Toen ik de cd's bestelde, bracht de medewerker ter sprake dat ik gebeld zou worden als de cd's binnen zouden zijn,echter ben ik nooit gebeld.
    Ik heb zelf een paar keer de Mediamarkt Roermond gebeld en gevraagd of de cd's al binnen waren gekomen,daardoor heb ik onnodig kosten gemaakt. Een stagiair van de Mediamarkt Roermond bracht ter sprake dat de medewerkers van de Mediamarkt Roermond altijd zeggen dat ze zullen bellen als de bestelling binnen is, echter dat ze vervolgens nooit bellen.Verder bracht desbetreffende stagiair ter sprake dat hij speciaal was aangenomen om de achterstand in bestellingen weg te werken. De stagiair liet mij een lade zien waarin diverse films en computerspellen lagen. De stagiair bracht ter sprake dat de films en computerspellen er al maanden lagen.Toen ik voor de derde keer de cd's van Phil Collins had besteld kon de medewerker van de Mediamarkt Roermond mijn cd's niet vinden in de lade, noch kon hij de cd's achter in de winkel vinden.Ik had de ingeving zelf te gaan zoeken bij de cd's van Phil Collins, waar ik één of meerdere cd's aantrof die op mijn naam waren besteld. Op het etiket stond namelijk mijn naam vermeld. Cd's die op mijn naam zijn besteld mogen nooit aan derden worden verkocht. Uiteindelijk heb ik na zes maanden de cd's van Phil Collins ontvangen, echter Love Songs: A Compilation... Old and New Special Edition was volgens de medewerker niet meer leverbaar en het kartonnen doosje van Going Back: Special Edition is beschadigd. Toen ik mijn beklag deed bij de Mediamarkt Roermond bracht één van de medewerkers ter sprake dat ik ook naar een andere winkel had kunnen gaan.

    Door: Anonymous 18-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    computer onderdelen

    Ondanks alles had ik mijn pakje gewoon na een dag in huis
    Heel blij mee, daardoor kon ik vandaag gewoon direct weer aan het werk
    had spullen voor mijn computer besteld en die waren echt snel nodig.

    Door: Gerard 16-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Media Markt 40 euro goedkoper online !!

    Was gisteren in de Media Markt en zag daar zo'n luchtverfrisser voor 289, maar online bij diezelfde Media Markt is precies diezelfde luchtverfrisser 249 euro! Dat scheelt 40 euro!! En heb het met andere dingen ook gezien!

    Dus voor iedereen de tip: bestel bij Media Markt online, dan ben je veel goedkoper uit!

    En wordt het nog thuis bezorgd ook!

    Door: Vincent Kuys 18-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    snoertje stuk goedkoper bij media markt

    Ik had wat vage snoertjes nodig voor mijn geluidsinstallatie thuis en baalde nogal toen ik zag dat dat superduur was online. nou ja, ik vind 15 euro voor een lullig snoertje tenminste superduur. gek genoeg was het bij de media markt voor hetzelfde snoertje maar 9 euro. dat scheelt veel toch? dus dat snoertje heb ik bij de media markt gekocht.

    Door: Tilda Nanne 07-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Toppertje!

    Echt niks mis met mediamarkt. Groot aanbod en je kan lekker zoeken tussen de aanbiedingen. Je moet alleen niet ter reparatie gaan want dat is slecht. Maarja, welk elektronica bedrijf is dat niet met reparaties?? Dan kom je er vaak nog redelijk makkelijk vanaf hier. Een keer wat ter reparatie laten maken en duurde wel lang maar lukte wel.

    Door: Hannie 23-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Van de wagen gevallen? Is dat waar?

    Is het waar dat Mediamarkt zo goedkoop is, omdat ze spullen hebben die 'van de wagen zijn gevallen'? Of die al een keer zijn teruggebracht en dat ze daarom zo goedkoop zijn (maar daarom ook sneller stuk gaan weer)? Dat hoorde ik eens, maar ik weet niet of het waar is.

    Door: Thomas 14-10-2015
    Evert 14-10-2015

    Nou, dat lijkt me niet hoor. Zo'n grote winkel, als dat uit komt of waar zou zijn, dan hebben ze echt veel klantverlies!

    Jackie van der G. 14-10-2015

    Ja ik heb dat ook wel eens gehoord! Maar denk eigenlijk dat het gewoon roddels zijn

    s. 14-10-2015

    Volgens mij zijn ze gewoon zo goedkoop omdat ze grote hoeveelheden tegelijk kunnen kopen en dan korting krijgen

    esther 15-10-2015

    nou ik geloof dat wel. had een wasmaschine gekocht en toen die uit de doos kwam, zaten daar al krassen op!niet zo erg, hij doet het gewoon natuurlijk, maar vnd het toch vreemd dus misschien is het wel waar!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Ockel Sirius A Pro

    Geachte heer/mevrouw,
    Op 7 maart heb ik in de webshop van de Mediamarkt een bestelling geplaatst voor een artikel ( Ockel Sirius A Pro). Vervolgens heb ik op 11 maart mijn pakketje geleverd gekregen, deze was echter met 1 dag vertraagd. Wanneer ik het pakketje ontving moest ik ervoor tekenen. Nadat ik de witte doos openmaakte, plakband ging er gemakkelijk van af, zag ik daarin het doosje van het apparaat in liggen. Het eerste wat mij opviel was dat het plasticfolie eraf was. Toen ik verder ging met het uitpakken, zag ik dat het apparaat zelf eruit gehaald was en slechts de opladers en het kabeltje nog alleen in het doosje zaten. Hierop heb ik gelijk de klantenservice van de Mediamarkt gebeld. Zij gaven aan dat zij een onderzoek zouden instellen bij de transporteur en dat dit 7 werkdagen zou gaan duren. Eerst gaf de medewerkster aan een nabestelling te plaatsen, maar even later kwam zij erop terug het onderzoek af te wachten. Vandaag op 12 maart kreeg ik een bericht van de klantenservice van de Mediamarkt dat zij niks voor mij kunnen betekenen en dat ik mij moet richten op de geschillencommissie. Zij geven aan dat het transportbedrijf (POSTNL) geen schuld treft en dat dit niet door de klantenservice kan worden opgelost. Zelfs kreeg ik van een medewerker te horen, dat ALS zij een nabestelling zouden doen, of dit wel zou aankomen. Vandaar dat dit goed onderzocht moest worden volgens hem. Dit was een zeer amateuristische reactie, wat ik ook gelijk aangaf tijdens het gesprek en zijn logica nergens op gebaseerd was. Na een heleboel medeleven met ‘’ Het spijt ons, Excuses voor het ongemak etc., gaven zij aan het gesprek af te willen sluiten, want zij kwamen keer op keer terug op het mailtje van hun zogenaamde onderzoek. Ook gaven zij aan dat er getekend is voor het pakket en dit als een feit wordt gezien. Ik gaf aan dat ik wel moest tekenen voor ontvangst. En dat ik daarna pas ga kijken wat er in het doosje zit. Ook gaf ik aan dat ik met vertrouwen bij zo een keten bestelde omdat zij staan voor service en kwaliteit. Maar hier is nu helaas niks van te merken.

    Door: Christiaan1992 15-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    TV

    Waardeloze service! Ik bestel een tv die de volgende dag geleverd gaat worden. De volgende dag krijgt je een bericht, Helaas meneer deze kunnen we vandaag niet leveren. Er is ook geen mogelijkheid om hem zelf te halen. Lekker vrije dag voor niets opgenomen! Zending maar geannuleerd en kan je nog 30 dagen wachten op een terug storting van je centen! Waardeloos!

    Door: Sander Verhagen 09-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Jbl link 300

    24 februari een link 300 gekocht voor 129 euro. Wat ik niet wist een gebruikte speaker. slecht ingepakt door weet ik wie.
    Gewoon eerlijk blijven Mediamarkt en niet gebruikte spullen voor nieuw verkopen. Zeg het gewoon als iets gebruikt is of uit de verpakking is geweest. De persoonlijke gegevens van de vorige gebruiker stonden er nog in.

    Door: Jan 02-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Siemens wasmachine

    pluspunt: bestellen via website gaat goed. top product.
    minpunten: was op voorraad, levering niet plaatsgevonden. 2de afspraak niet plaatsgevonden. 3de afspraak 2 weken later.
    - wasmachine niet aangesloten
    - niet goed opgestapeld
    service super slecht. klantenservice niet bereikbaar. social media standaard antwoorden. prive berichten geen hulp.
    kortom aktie is geen aktie meer levertijd veels te laat en klusjesman mocht alles opknappen ivm medische situatie.
    dus ja korting dat je denkt te ontvangen mag je betalen aan een ander.

    Door: Fazal Amin 07-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    vaatwasser

    De winkel zelf is prima, maar de service is echt te zot voor woorden. Ik had een vaatwasser gekocht met 'power service'. Vervolgens vier keer verkeerd geinformeerd/voorgelogen:
    1) De vaatwasser zou nog op voorraad zijn en gereserveerd worden. Dit werd in de winkel gezegd, en tweemaal aan de telefoon waren er ook geen problemen, bij de 3e keer aan de telefoon was de vaatwasser ineens niet op voorraad. Waarom zo vaak gebeld? Zie mijn 2e punt.
    2) Ik zou gebeld worden voor een afspraak. Na vijf dagen zelf maar gebeld. Zou snel gebeld worden, wat niet gebeurde, dus dag later maar weer zelf gebeld. Zou maandag of dinsdag gebeld worden, dus woensdag zelf maar weer gebeld.
    3) Levering zou voor installatie gebeuren op dezelfde dag. Dit werd door het bedrijf dat Mediamarkt gebruikt gegarandeerd (door de leidinggevende van degene die ik gesproken had). U raadt het al, op de dag kreeg ik eerst een telefoontje van de installateur die dus nog niks te installeren had. Daarna die dag niks meer van de installateur gehoord. Levering kwam nog wel, dus tijdens de kerst fijn een vaatwasser in de weg en zelf mogen afwassen. Na de kerst kon pas een week later een installateur alsnog komen. Ik ben dus nooit gebeld voor een afspraak.
    4) Na klagen over de mail krijg ik bericht van mediamarkt met de letterlijke tekst: "Wij willen u vragen als u tijd heeft om even langs te komen dan kunnen ze samen met u in het systeem kijken wat er precies is gebeurd.
    En mocht het niet goed zijn gegaan hoe u het vermeld dan zouden wij u gelijk het bedrag terug geven."
    Ik dus naar de Mediamarkt, zij kijken het na. Mijn verhaal klopt gewoon. In de mail stond dus 'het bedrag terug geven'. Dit was 79 euro, maar kennelijk is dat bij mediamarkt hetzelfde als een waardebon van 25 euro? Na aandringen nog 40 euro uitgesleept maar nog steeds geen 79 euro.

    Het verhaal is nog wel wat langer, maar heb dus een maand mogen wachten (en zelf afwassen), eindeloos zelf moeten bellen, twee keer extra naar de winkel moeten gaan, en niet krijgen wat beloofd wordt.

    Door: Peter 19-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Oral b

    Besteld ,nooit gekregen ! Niet meer voorradig en kan mijn geld niet terug krijgen !!! Elke keer dezelfde antwoorden die nooit een oplossing bieden ..voor de eerste keer iets gekocht en ik beloof voor de laatste keer !!!

    Door: Hans van Kilsdonk 08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    waterflosser

    8 december op naar de mediamarkt de centrale te Leeuwarden. op zoek naar een waterflosser. Mooi, keuze uit 2 merken, waarvan beide 1 model. Dan toch een tegenvaller. 1ste model niet voorzien van een prijs en tevens nog 1 doos op voorraad, welke al eerder geopend is. Dan gaan wij voor het andere merk. prijs €70,99. gelukkig meerdere dozen op voorraad. model op de doos gecontroleerd met de prijs op kaartje en naar de kassa. tijdens afrekenen meldt de juffrouw dat is dan €88,99. Na haar gemeld te hebben dat de prijs niet klopt, neemt zij contact op met de afdeling. Deze geeft aan dat het de luxere versie betreft. Na de kassier gemeld te hebben dat wij ons misleid voelen, toch maar betaald. thuisgekomen en op de site van mediamarkt en de producent gekeken. blijkt achteraf 1 model te zijn met een adviesprijs van €74. mediamarkt gebeld, uitleg gegeven en afgesproken dat wij een mail sturen met copy bon. wij zijn nu bijna een week verder, maar nog geen antwoord vanaf mediamarkt. waardeloze zaak en service! Misleiding is hun vak!
    update: na 8 dagen antwoord: bedankt voor het ontvangen van uw mail. wij komen er zo snel mogelijk op terug. Eind december nog steeds geen antwoord. Totaal geen interesse in de klant na betaling product! Koop geen producten via de site en of in de winkel. gelukkig zijn er alternatieven.

    Door: tom l 29-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tv

    3 tv"s betaald en 2 tv"s geleverd. 2 tv"s leveren was volgens afspraak maar het geld , 899 euro terug krijgen is een ramp.22 mails en 3 uur telefoon heeft na 4 weken geen enkel resultaat. Klantenservice bestaat alleen op papier.
    Wat een enorm slecht bedrijf is dit.
    Mijn naam. T. Apeldoorn.
    Lezen mediamarkt!!!!!!!!!

    Door: T. Apeldoorn 20-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    .

    Ik ben op 4 december bij de mediamarkt in Den Bosch geweest voor een Nintendo switch. Ik ben geassisteerd door ene Jean of Shaun, op het oog een aardige medewerker totdat hij zei dat ik mijn vingers moest uitsteken hij er een spel op wreef en ik er aan moest likken. Ik ben tot 9 december ziek geweest omdat ik een allergische reactie had door het spul op het spel. Ik was altijd een vaste klant maar die zijn jullie bij deze verloren, dit lijkt me een aparte verkooptactiek.

    Door: Claire 18-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Nintendo switch

    Zelfs 1 ster is te veel. Iets met black friday gekocht en nog steeds geen idee wanneer het geleverd word. Er zijn te veel Nintendo switch verkocht. Oké dat kan gebeuren maar dat je een keer een mail stuurt en daarna nooit meer iets communiceert.

    Krijg steeds een tegenstrijdig antwoord of helemaal geen antwoord van de klantenservice. Zowel online als in de winkel word je gewoon niet geholpen.

    Het product is zogenaamd wel nog op voorraad en word online gewoon aangeboden met levertijd van 1 tot 3 dagen. Maar ik heb na 17 dagen nog steeds niks ontvangen.

    Advies in winkel was om bestelling te annuleren en gewoon product in winkel te kopen. Als of ik die optie zelf niet het kunnen bedenken! En mij ook nog is 100 euro extra kost.....

    Ik kwam al niet meer in de winkels omdat ik een stof zuiger wou kopen. Die was toen helaas uitverkocht, 'gelukkig' was het mogelijk om nieuwe te bestellen. Zou een mail krijgen wanneer ik het product kon afhalen. Week later haal ik het product op maar moet ik in een keer het dubbele betalen.....

    Door: Henkie 16-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Schrijf zelf een review over MediaMarkt

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is MediaMarkt een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 95 ervaringen geplaatst over MediaMarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is MediaMarkt actief?

    MediaMarkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Wonen, Elektronica, Multimedia & Bladen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MediaMarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.