NederlandReview

    Ervaringen MediaMarkt

    Media Markt: Ervaringen

    Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op NederlandReview!

    Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

    Over Media Markt

    De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

    Diensten van Media Markt

    Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.


    Klachten over Media Markt

    Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

    Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review!

    Gaan ze goed om met uw garantie en reparaties van uw apparaten? Zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die iets kochten bij de media markt, op NederlandReview!

    MediaMarkt
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (209)

    4.2
    34% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    3.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over MediaMarkt

    Uw beoordeling

    Digitale televisie van Sony

    Echt supergoed geholpen in de Mediamarkt van Utrecht, die ene bij het station. De medewerker die we eerst troffen, leek eerst wat ongeïnteresseerd, maar dat kwam omdat hij eigenlijk van de koelkasten was. De collega die hij vervolgens haalde, was daarentegen meteen al helemaal top!

    Mijn moeder had een digitale televisie nodig. Ze keek nog op zo'n grote beeldbuis en die had het eindelijk begeven. Ze had natuurlijk heeel veel vragen en voorzag allerlei problemen, maar die jongen van de Mediamarkt beantwoordde alles heel uitvoerig en echt met nog heel veel enthousiasme ook. Superveel geduld en heel vriendelijk. Eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht van de Mediamarkt.

    Uiteindelijk hebben we zo uitgebreid alle opties en televisies daar vergeleken en zo zijn we bij de Sony uitgekomen. Gaf hij ook nog wat extra tips over.

    Toen we na al die tijd in de winkel eindelijk hadden gekozen, kwam een collega die jongen halen, om te zeggen dat hij al lang naar huis had gemogen, want zijn dienst was al lang afgelopen. Hij was dus gewoon in zijn vrije tijd gebleven om netjes alle vragen nog even af te maken. Hij zei dat hij dat helemaal niet erg vond en het zelfs leuk vond! Ik vind dit echt een topservice!

    Helaas weet ik niet hoe deze jongen heet, want anders had ik even een shout out kunnen doen, maar veel lof dus, want mijn moeder was echt superblij met alle hulp en alle informatie en wij dus ook!! Het was op maandag 29 juni, 's avonds om een uur of 19 :)

    Bedankt!!

    Door: Lisa11-07-2020
    Jansen-Niemeijer15-07-2020

    Afgelopen maandagmiddag 13 juli heb ik bij mediamarkt een hoesje van 19,98 euro voor de telefoon gekocht. Ik twijfelde of het hoesje passend was, bij de kassa keek een medewerker mee en opende de verpakking! Hij concludeerde dat het hoesje passend was waarna ik het heb gekocht. Thuisgekomen vond ik toch dat het hoesje te groot was en toog woensdag 15 juli naar de klantenservice van mediamarkt om het hoesje te ruilen. Bij de klantenservice zei de verkoper dat het hoesje beschadigd en vies was, ik vroeg hem waar dan? Onderaan, nee antwoordde ik er staat een naam in n.l cellularline dat is geen beschadiging en ook niet smerig !Heb gevraagd naar zijn leidinggevende waarna er een collega kwam. Toen werd het gegooid op de verpakking dit kunnen we niet meer verkopen.Na een oeverloze discussie (vroeg niet eens mijn geld terug wilde alleen ruilen) waarbij je het als klant altijd verliest heb ik moeten constateren dat de verkopers een goede bril nodig hebben en misschien een opleiding in hoe om te gaan met klanten en om een goede service te verlenen.ONACCEPTABEL.

    Jansen16-07-2020

    S"Avonds is mijn echtgenoot naar Mediamarkt in Leidse Rijn gegaan en kreeg zonder enig probleem 20 euro terug. Daar heeft men de verpakking niet eens bekeken en was men zeer verbaasd dat men in Utrecht Hoog Cath. zo klantonvriendelijk gehandeld had. Voor mij geldt dat dit de laatste koop was bij Mediamarkt Dit riekt naar vrouwendiscriminatie.Wederom onacceptabel omdat bij 1 concern zo'n verschillend beleid wordt gevoerd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ik bestel vaak bij Media Markt zonder problemen!

    Ik bestel best vaak bij Media markt, eigenlijk altijd alles wat ik nodig heb en wat ze hebben.
    Ik weet niet wat iedereen zit te zeuren, maar ik heb nog nooit problemen gehad. Alleen 1 keer dat ze een dag te laat hebben geleverd, maar dat werd toen ook gewoon netjes doorgegeven, dus dan vind ik dat heus wel ok voor een keer.

    Ik vind het vooral handig dat je bij de Media Markt gewoon alles hebt en dat ze winkels hebben overal waar je eens rustig rond kunt kijken. Het is er groot en je kunt gewoon een beetje op je gemakje rond lopen zonder dat er een verkoper in je nek staat te hijgen. Op internet kun je toch dingen minder goed even uitproberen of inschatten en advies vragen.

    Ik kom al lang bij de Media Markt en ga daar gewoon mee door en wilde gewoon even zeggen dat ze echt helemaal niet zo slecht zijn als sommige mensen beweren.

    Ik vind ze trouwens ook altijd erg vriendelijk in de winkel, ook al is het soms druk.

    Door: Liana Lodewijks20-10-2017
    Olaf Jaarsveld20-02-2020

    5 wkn!! geleden (16Jan) gebeld om onze defecte DAEWOO wasmachine aan te melden.... TOT OP DE DAG VANVANDAAG "GEEN ENKELE" terugkoppeling, reactie, telefoontje of mailtje terug gehad!! ZELF, hang ik VANAF 16Jan om de 3 a 4 dgn met het hfdkantoor aan de telefoon.... buiten de vele en herhaaldelijke excuses gebeurd er TOTALY HELEMAAL NIETS NOPPES NJENTE NADA!! U wordt terug gebeld... ik ga net nogmaals doorzetten... ik ga het nu laten escaleren... dit kan inderdaad niet!!.. En beloftes als: "meneer Jaarsveld, ik ga het NU doorzetten naar onze Backoffice, en zij nemen contact met u op... hebben tot op dit moment (Do 20febr 12.50u) nog H E L E M A A L niets opgeleverd!! Tenslotte heb ik gistermiddag om 16.50u nogmaals telf contact gehad met het hfdkantoor van MEDIA MARKT (volgens mijn werkgever zou dit ALSNOG een (extern) call ENTER wezen), en aangegeven dat ik UITERLIJK VANDAAG (20feb vóór 12u) iets wil hebben vernomen. 12.30u zojuist, OPNIEUW naar Mediamarkt hfdkantoor gebeld, en wederom NIETS wijzer geworden!! ... "Meneer Jaarsveld, ik vind het echt heel vervelend voor u, maar ik kan OOK NU niets MEER doen dan het OPNIEUW vd zoveelste keer doorzetten en "HOPEN" dat ze u nu "wel eens een keer" gaan bellen", was de reactie van de jongeman aan de telefoon. Beste lezer... Moet ik "gewoon" NOG langer geduld BLIJVEN hebben?????? ... IK BEN TOCH NIET GEK....??? SCHAN DA LIG!! ZEEER KLANT onvriendelijk!! SUUUPER slechte aftersales!! ... Ondanks ik voor m'n werk doorgaans voor derde bemiddel (en dit ook liever ZELF had geregeld met Mediamarkt), zal ik a.s. maandag 24febr dan toch maar (voor deze keer) voor mijzelf de media opzoeken. Jaarsveld Rhoon

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mac Book Air (16GB RAM 1TB opslag)

    Ik heb recentelijk een nieuwe zilveren Mac Book Air (16GB RAM 1TB opslag) online gekocht bij de Media Markt. Deze was bij Apple, Coolblue en Bol.com uitverkocht. Media Markt gaf aan deze nog wel op voorraad te hebben! Dus in mij enthousiasme snel besteld. Vervolgens erg geschrokken van de reviews over de levering en communicatie vanuit Media Markt en mijn verwachtingen wat bijgesteld... en maakte mij zorgen....maar dat bleek niet nodig. Vrijdag besteld, Zondag bericht met Track&Trace dat het dinsdag geleverd zou worden... Maandag stond PostNL ermee op de stoep :)
    ... dus enige puntje is dat je echt de Track&Trace moet blijven checken op aanpassing van de levertijd (gelukkig was ik thuis) omdat je daar geen melding van krijgt, maar dat ligt bij PostNL en niet Media Markt.

    Door: Sander Hattinga 01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    laptop

    Wat ben ik enorm goed en vakkundig geholpen met het installeren van mijn nieuwe laptop . Niets was deze medewerker van Smartbar in mediamarkt Pieter Vredeplein te Tilburg te veel. Aim is zijn naam zoals op zijn naamplaatje stond. Deze jongen/man is kundig, integer, geduldig en brengt kalmte in de storm. Want alle gegevens weer in een nieuwe laptop krijgen is een hele operatie zoals een leek als ik. Er was hem niets teveel, wat je ook vroeg. Het is dan ook zeker niet aan mij voorbij gegaan, in de tijd dat ik doorgebracht heb in de smartbar dat ie iedereen geweldig te woord stond. Aim, ik hoop dat je manager mijn complimenten aan je doorgeeft want ik vind dat mensen die zo hun best doen als jij, dit echt verdienen. Dit mag dan ook niet onopgemerkt blijven!

    Door: Petra van Dijck22-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vaatwassers

    Leveren te laat in verband met computerstoring kan gebeuren maar laat dan de klant dat weten en draai niet om de feiten heen dan word er geleverd en vervolgens nemen ze het oude apparaat niet mee ga er over bellen en mailen maar ook daar zeggen ze van alles maar doen ho maar er gebeurt niet oude apparaat staat er naar drie weken nog steeds service van lek me de ..... Geen antwoorden op mail ze laten gewoon niets meer horen bedrijf van niks ben dan ook zeer slecht te spreken over media markt

    Door: Schuurman04-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Apple Watch 6

    Onbetrouwbaar en komt beloftes niet na. HIER NIETS KOPEN, GA NAAR DE CONCURRENT. Vorige week apple watch 6 gekocht via de site, een uur later zie ik deze bij AMAC voor 46 euro goedkoper (399 euro). Met klantenservice gebeld en gevraagd mijn order te annuleren. Dit kon niet vanwege een IT storing maar na op de AMAC site te hebben gekeken, beloofde de media markt medewerker mij een voucher twv het verschil (46 euro.) Hier ben ik mee akkoord gegaan. Voucher zou mij dezelfde dag nog per email gestuurd worden. Helaas komt men deze belofte niet na. Zelfs zo erg dat men nu aangeeft dat AMAC het horloge niet per direct kan leveren en dat men daarom mij de voucher niet kan sturen. Moet niet gekker worden: eerst beloven en mijn order niet kunnen annuleren om daarna de belofte weer in te trekken. Het gesprek is notabene opgenomen. Heel erg sneu, dat media markt. Koop er niets meer.

    Door: Marc02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Laptop

    Ik ben uitstekend tevreden over MediaMarkt maar de service ligt in een aantal gevallen ver beneden de maat en dat komt vooral vanwege het door MediaMarkt ingeschakelde bedrijf Service-Planet in Rotterdam. Klantvriendelijk zijn ze niet en ze hebben ook geen enkel fatsoen,kortom het zijn laaienlichters! Ik kreeg onlangs van een jongedame die een pakketje bij mij kwam bezorgen te horen dat zij precies weet hoe slecht Service-Planet omgaat met de eigendommen van u en mij. En daarnaast zijn heb ik ook een heel verhaal gehoord over de asociale behandeling die Service-Planet loslaat op het daar werkende personeel. MediaMarkt krijgt van mij een voldoende maar dat geldt zeker niet voor de Service-Planet omdat het waardeloze amateuristische prutsers zijn

    Door: Jaqueline Bouwman30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    service Smartbar Zwolle

    De service die verleend wordt door Louis van de Smartbar in Zwolle is meer dan uitstekend. Ik ben een zeer veeleisende klant en ik word bij geen enkele winkel zo goed geholpen als door uw medewerker Louis. Hij heeft zo'n enorme kennis van zaken, is zeer klantgericht, weet perfect aan te sluiten bij mij als klant en regelt altijd alle instellingen en reparaties perfect. Door Louis zijn reeds vele familieleden en vrienden klant geworden bij Mediamarkt Zwolle. En het enthousiasme is onverdeeld. Louis is naar mijn mening uw beste verkoopmedewerker (ook al is hij officieel expert bij de Smartbar) omdat hij degene is die vele nieuwe klanten trekt naar Mediamarkt Zwolle, die vervolgens ook trouw blijven a.g.v. zijn uitmuntende service.

    Door: Selma11-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Electronica

    Ik bestel vaak bij de Mediamarkt.
    Eerst ging ik vooral naar de winkel van de Mediamarkt maar ik ben tegenwoordig niet zo goed bij been, dus waar het kan, bestel ik graag online.
    De mediamarkt vond ik in de winkelstraat een prettige winkel; en daar kies ik dan liever voor dan voor een bedrijf dat alleen maar online opereert.

    Elke keer dat ik tot nu toe heb besteld, en dat is al met al best vaak, was ik tevreden over de levering: gewoon op tijd en geen fratsen. Dus wat mij betreft is het een goede winkel en vaak ook de goedkoopste.

    Door: K. ter Braak23-11-2020
    Sjaak van Vliet 03-02-2021

    Hallo klanten service is er niet telefonisch niet te bereiken!!! Heb telefoon voor de kerst gekocht maar hij werkt niet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tosti-ijzer dag vertraagd

    Tosti-ijzer nodig voor nieuwe woning. Besteld bij Media Markt. Ze waren hier 10 euro (!!) goedkoper dan elders en er staat dat het de volgende dag in huis is. Gisteravond besteld. Vandaag krijgen we te horen dat het een dag vertraagd is. Beetje balen. Wat moeten we vandaag nou eten??? Nee ok, we hebben heus wel iets anders te eten, maar toch beetje jammer dit, want ik koos juist voor de Media Markt omdat ze de dag erna zouden leveren... En ook omdat ze goedkop zijn.

    Door: Hongerige 03-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Laprop

    Knudde, Je bestelt een laptop en je krijgt een Google Chrome cast

    Wie zat daar te slapen in Goes Bril nodig?

    Door: Ik24-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Koel vries combinatie

    Slecht geholpen in de winkel. De medewerker kon me helemaal niks over het toestel vertellen.
    Koelkast (na zelf onderzoek) gekocht inclusief een service, voor het instaleren en plaatsen van koelkast en de draairichting veranderen en de oude meenemen.
    Beschadigde koelkast gekregen waarvan ze niet de draairichting wouden veranderen.
    Meer dan een week zonder werkende koelkast gezeten omdat de mediamarkt helemaal niks van zich laat horen.
    Ik moest er zelf achteraan bellen of ik überhaupt nog een nieuwe koelkast kreeg..
    Bij de 2e poging van bezorging weer het zelfde verhaal met de bezorgers. De bezorger vond zelf dar het niet nodig was om de draairichting te veranderen en het stond ook niet op zijn bon.
    Dus alweer voor de 100x de klantenservice gebeld en ik zou mn geld voor de service kosten terug krijgen.
    Nu 1 november weer gebeld(een maand later), want er was weer niks afgerond en ik had nogsteeds mn geld niet terug.
    Na 15 minuten in de wacht te hebben gestaan eindelijk geholpen.
    Een formulier ingevuld in de hoop dat ik nu dan misschien wel eindelijk mn geld terug krijg.
    Onvoorstelbaar hoe veel je er zelf achteraan moet gaan en dat ze zo met klanten omgaan. Niks geen behulpzame bedoeling want oh wee als je de klant een beetje service en tegemoetkoming geeft. Ik bestel hier nooit meer wat! Wat een flut service

    Door: Nienke01-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Eco bubbele

    Wasverzachter loopt gelijk door het bakje heen.
    Was ruikt totaal niet naar wasverzachter
    Weinig programma's die je echt gebruiken kan.
    Pluspunt: mooie machine

    Door: V leijsen31-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ijskast

    Wel betaald nooit geleverd. Telefonische klachten, mensen spraken nauwelijks nederlands. Geen respons, geen geld. Overweeg aangifte voor oplichting. Succes met media markt.

    Door: J.C. Rijkenberg30-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    10
    rating

    8 oktober

    Op 10 okt 2021 had ik van mediamarkt een bestelling ontvangen. Ik had paar dagen ervoor een bestelling geplaatst een Samsung watch 4 46 mm zwarte kleurige smartwatch. Na ontvangst besloot ik toch het product retour te sturen omdat ik het ergens anders goedkoper vond en dus retour aangemeld en dat ging goed. Maar op de zelfde dag van ontvangst had ik het doosje van Mediamarkt geopend om voor de zekerheid een kopie van de factuur erbij de toen. Onder het openen van het doosje ging ik alles opnemen want dat doe ik een tijdje als ik iets online bestel omdat er in het verleden iets is gebeurt wat ik niet wil dat het weer gebeurt. Onder het opnemen met mijn telefoon deed ik het doos open en viel me gelijk wat op dat de verzegeling van het doosje van het product verdacht uitzag. Omdat ik het toch retour had gemeld deed ik een kopie van de factuur in de buitendoos dus de Mediamarkt doos erin samen met het product. Later op de avond zat het me niet lekker dus ik weer me telefoon gepakt en wou toch weten of er iets in het doosje zit van het product of niet het zat me gewoon niet lekker. Straks stuur ik het op en is er wat mis met het product dus ik het doosje van het product erbij gepakt en tijdens het opnemen de twee verzegelingen open gemaakt met een mesje en tot mijn verbazing zag ik een zwarte kleurige horloge dus ik dacht o het product zit er gewoon niet want de Samsung galaxy watch 4 46mm is ook zwart kleurig. Maar nadat ik het product goed te hebben bekeken zag ik dat het om een Samsung gear S3 ging dus niet de Samsung galaxy watch 4 46mm. en ook geen oplader erin dus ben gewoon bedonder. Volgende dag dit door gegeven aan mediamarkt via facebook en ook gelukkig de opname ook door gestuurd naar mediamarkt. De medewerker van mediamarkt op facebook schrok er ook van en zei meteen goed dat je opnames had gemaakt en foto's. Hij zei ook bewaar ze goed en stuur het product gewoon op en dan komt alles goed want ik maakte me zorgen dat ik straks voor dit probleem op moet draaien. Ik netjes het product opgestuurd en op 15 okt 2021 had mediamarkt het product ontvangen. Helaas kreeg ik op 18 okt 2021 een mail van mediamarkt dat het gewicht niet klopt en het product niet het zelfde is dus de retour wordt geweigerd dus ik moet er voorop draaien. Ik had een mail terug gestuurd dat ik opnames had gestuurd hoe het echt in elkaar zit. Geen antwoord op gekregen helaas. Ik had kort daarna weer contact opgenomen met mediamarkt op facebook en alles uitgelegd en ook de incidentnummer doorgeven waar het om gaat. Meteen ook de opnames weer gestuurd en de mediamarkt medewerker stuurde meteen dat die het door had gestuurd naar de juiste afdeling en dat ik binnen 48 uur wat te horen ga krijgen en ze gaan ook de opnames laten zien. Ik voel me belazerd door mediamarkt heel erg zelfs blijkbaar hadden ze het product eerder verkocht en is het product omgeruild maar weet echt niet hoe want de verzegeling zat er gewoon op. Ik had alles opgenomen van het begin en nog zegt mediamarkt je krijgt je geld niet terug. Ik koop nooit meer wat van mediamarkt want ze lichten mensen op dit is niet de eerste keer dat iets niet goed ging bij mediamarkt. Paar keer een tweedehands product ontvangen en dan zetten ze erbij dat het nieuw is en dan voor een nieuw prijs verkopen. Ik ben niet gek en stuur het weer retour. Maar ik laat het hier niet bij zitten en waarschuw iedereen om op te passen met bestellen bij mediamarkt.

    Door: Badri Mahdi21-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Voor 23:59u besteld, de dag erna in huis is de grootste leugen ooit.


    Ik ben misleid door Media Markt, bovenstaande “service” is een wassen neus. Doordat zij pretendeerden te kunnen leveren de dag erna, zit ik dagen zonder tv. M’n zieke dochter en ik moeten het doen met een “sorry”. Media markt is in gebreke door deze service niet na te komen.

    Door: Staal16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wasmachine

    Wasmachine verkeerd aangesloten, lekkage gehad.
    Media Markt steekt daarna de kop in het zand en reageert amper op belletjes/mailtje. Schandalige service!

    Door: Patrick van Zuijdam11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    tv

    tv besteld online, na 7 dagen nog steeds niks ontvangen heb daarna contact gezocht met de klantenservice en mevrouw gaf aan dat de bestelling is gesloten/ onderzoek gestart wat heel vaag is want we hebben het bedrag via de bank betaald en is afgeschreven. uiteindelijk geeft mevrouw aan dat ze het kan annuleren en dat ik mijn bedrag terug krijg en dat we het dan zelf in de winkel mogen kopen / halen.

    Dit is mijn 2e slechte ervaring met bestellen via mediamarkt en dit is dan ook de laatste keer. :)

    Door: anwar11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Xiaomi redmi 9c

    Prijs 119 euro
    Echter in de winkel is de telefoon enkel te koop met een screen protector van 19,95 totaal prijs 138,97 vervolgens proberen ze je een andere telefoon aan te smeren die nog wat duurder is
    Kortom gewoon de boel met voorbedachte raden belazeren dit is dus de praktijk van media markt

    Door: Adrian broers 04-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Stereo set Philips dab+

    Zeer slechte ervaring. Allemaal mooie beloftes, maar komen niks na. Kreeg niks geleverd omdat zij een verkeerd adres hadden gebruikt. Pakket ging weer retour. Maar geld kreeg ik ook nog niet terug.
    Aangezien het nogal een bedrag was, kon ik dat niet nog een keer uitgeven. Resultaat: een jarig kind wat geen cadeau krijgt.
    En de klantenservice? Noem het maar callcenter. Ze kunnen niks, willen niks en weten niks. Maar wel onbeschoft zijn.
    Wees gewaarschuwd en koop NOOIT bij Mediamarkt!

    Door: L. Wouda28-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is MediaMarkt een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 209 ervaringen geplaatst over MediaMarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is MediaMarkt actief?

    MediaMarkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MediaMarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.