NederlandReview

    Ervaringen MediaMarkt

    Media Markt: Ervaringen

    Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op NederlandReview!

    Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

    Over Media Markt

    De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

    Diensten van Media Markt

    Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.


    Klachten over Media Markt

    Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

    Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review!

    Gaan ze goed om met uw garantie en reparaties van uw apparaten? Zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die iets kochten bij de media markt, op NederlandReview!

    MediaMarkt
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (172)

    4.2
    100% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over MediaMarkt

    Uw beoordeling

    Digitale televisie van Sony

    Echt supergoed geholpen in de Mediamarkt van Utrecht, die ene bij het station. De medewerker die we eerst troffen, leek eerst wat ongeïnteresseerd, maar dat kwam omdat hij eigenlijk van de koelkasten was. De collega die hij vervolgens haalde, was daarentegen meteen al helemaal top!

    Mijn moeder had een digitale televisie nodig. Ze keek nog op zo'n grote beeldbuis en die had het eindelijk begeven. Ze had natuurlijk heeel veel vragen en voorzag allerlei problemen, maar die jongen van de Mediamarkt beantwoordde alles heel uitvoerig en echt met nog heel veel enthousiasme ook. Superveel geduld en heel vriendelijk. Eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht van de Mediamarkt.

    Uiteindelijk hebben we zo uitgebreid alle opties en televisies daar vergeleken en zo zijn we bij de Sony uitgekomen. Gaf hij ook nog wat extra tips over.

    Toen we na al die tijd in de winkel eindelijk hadden gekozen, kwam een collega die jongen halen, om te zeggen dat hij al lang naar huis had gemogen, want zijn dienst was al lang afgelopen. Hij was dus gewoon in zijn vrije tijd gebleven om netjes alle vragen nog even af te maken. Hij zei dat hij dat helemaal niet erg vond en het zelfs leuk vond! Ik vind dit echt een topservice!

    Helaas weet ik niet hoe deze jongen heet, want anders had ik even een shout out kunnen doen, maar veel lof dus, want mijn moeder was echt superblij met alle hulp en alle informatie en wij dus ook!! Het was op maandag 29 juni, 's avonds om een uur of 19 :)

    Bedankt!!

    Door: Lisa11-07-2020
    Jansen-Niemeijer15-07-2020

    Afgelopen maandagmiddag 13 juli heb ik bij mediamarkt een hoesje van 19,98 euro voor de telefoon gekocht. Ik twijfelde of het hoesje passend was, bij de kassa keek een medewerker mee en opende de verpakking! Hij concludeerde dat het hoesje passend was waarna ik het heb gekocht. Thuisgekomen vond ik toch dat het hoesje te groot was en toog woensdag 15 juli naar de klantenservice van mediamarkt om het hoesje te ruilen. Bij de klantenservice zei de verkoper dat het hoesje beschadigd en vies was, ik vroeg hem waar dan? Onderaan, nee antwoordde ik er staat een naam in n.l cellularline dat is geen beschadiging en ook niet smerig !Heb gevraagd naar zijn leidinggevende waarna er een collega kwam. Toen werd het gegooid op de verpakking dit kunnen we niet meer verkopen.Na een oeverloze discussie (vroeg niet eens mijn geld terug wilde alleen ruilen) waarbij je het als klant altijd verliest heb ik moeten constateren dat de verkopers een goede bril nodig hebben en misschien een opleiding in hoe om te gaan met klanten en om een goede service te verlenen.ONACCEPTABEL.

    Jansen16-07-2020

    S"Avonds is mijn echtgenoot naar Mediamarkt in Leidse Rijn gegaan en kreeg zonder enig probleem 20 euro terug. Daar heeft men de verpakking niet eens bekeken en was men zeer verbaasd dat men in Utrecht Hoog Cath. zo klantonvriendelijk gehandeld had. Voor mij geldt dat dit de laatste koop was bij Mediamarkt Dit riekt naar vrouwendiscriminatie.Wederom onacceptabel omdat bij 1 concern zo'n verschillend beleid wordt gevoerd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ik bestel vaak bij Media Markt zonder problemen!

    Ik bestel best vaak bij Media markt, eigenlijk altijd alles wat ik nodig heb en wat ze hebben.
    Ik weet niet wat iedereen zit te zeuren, maar ik heb nog nooit problemen gehad. Alleen 1 keer dat ze een dag te laat hebben geleverd, maar dat werd toen ook gewoon netjes doorgegeven, dus dan vind ik dat heus wel ok voor een keer.

    Ik vind het vooral handig dat je bij de Media Markt gewoon alles hebt en dat ze winkels hebben overal waar je eens rustig rond kunt kijken. Het is er groot en je kunt gewoon een beetje op je gemakje rond lopen zonder dat er een verkoper in je nek staat te hijgen. Op internet kun je toch dingen minder goed even uitproberen of inschatten en advies vragen.

    Ik kom al lang bij de Media Markt en ga daar gewoon mee door en wilde gewoon even zeggen dat ze echt helemaal niet zo slecht zijn als sommige mensen beweren.

    Ik vind ze trouwens ook altijd erg vriendelijk in de winkel, ook al is het soms druk.

    Door: Liana Lodewijks20-10-2017
    Olaf Jaarsveld20-02-2020

    5 wkn!! geleden (16Jan) gebeld om onze defecte DAEWOO wasmachine aan te melden.... TOT OP DE DAG VANVANDAAG "GEEN ENKELE" terugkoppeling, reactie, telefoontje of mailtje terug gehad!! ZELF, hang ik VANAF 16Jan om de 3 a 4 dgn met het hfdkantoor aan de telefoon.... buiten de vele en herhaaldelijke excuses gebeurd er TOTALY HELEMAAL NIETS NOPPES NJENTE NADA!! U wordt terug gebeld... ik ga net nogmaals doorzetten... ik ga het nu laten escaleren... dit kan inderdaad niet!!.. En beloftes als: "meneer Jaarsveld, ik ga het NU doorzetten naar onze Backoffice, en zij nemen contact met u op... hebben tot op dit moment (Do 20febr 12.50u) nog H E L E M A A L niets opgeleverd!! Tenslotte heb ik gistermiddag om 16.50u nogmaals telf contact gehad met het hfdkantoor van MEDIA MARKT (volgens mijn werkgever zou dit ALSNOG een (extern) call ENTER wezen), en aangegeven dat ik UITERLIJK VANDAAG (20feb vóór 12u) iets wil hebben vernomen. 12.30u zojuist, OPNIEUW naar Mediamarkt hfdkantoor gebeld, en wederom NIETS wijzer geworden!! ... "Meneer Jaarsveld, ik vind het echt heel vervelend voor u, maar ik kan OOK NU niets MEER doen dan het OPNIEUW vd zoveelste keer doorzetten en "HOPEN" dat ze u nu "wel eens een keer" gaan bellen", was de reactie van de jongeman aan de telefoon. Beste lezer... Moet ik "gewoon" NOG langer geduld BLIJVEN hebben?????? ... IK BEN TOCH NIET GEK....??? SCHAN DA LIG!! ZEEER KLANT onvriendelijk!! SUUUPER slechte aftersales!! ... Ondanks ik voor m'n werk doorgaans voor derde bemiddel (en dit ook liever ZELF had geregeld met Mediamarkt), zal ik a.s. maandag 24febr dan toch maar (voor deze keer) voor mijzelf de media opzoeken. Jaarsveld Rhoon

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Mac Book Air (16GB RAM 1TB opslag)

    Ik heb recentelijk een nieuwe zilveren Mac Book Air (16GB RAM 1TB opslag) online gekocht bij de Media Markt. Deze was bij Apple, Coolblue en Bol.com uitverkocht. Media Markt gaf aan deze nog wel op voorraad te hebben! Dus in mij enthousiasme snel besteld. Vervolgens erg geschrokken van de reviews over de levering en communicatie vanuit Media Markt en mijn verwachtingen wat bijgesteld... en maakte mij zorgen....maar dat bleek niet nodig. Vrijdag besteld, Zondag bericht met Track&Trace dat het dinsdag geleverd zou worden... Maandag stond PostNL ermee op de stoep :)
    ... dus enige puntje is dat je echt de Track&Trace moet blijven checken op aanpassing van de levertijd (gelukkig was ik thuis) omdat je daar geen melding van krijgt, maar dat ligt bij PostNL en niet Media Markt.

    Door: Sander Hattinga 01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Laptop

    Ik ben uitstekend tevreden over MediaMarkt maar de service ligt in een aantal gevallen ver beneden de maat en dat komt vooral vanwege het door MediaMarkt ingeschakelde bedrijf Service-Planet in Rotterdam. Klantvriendelijk zijn ze niet en ze hebben ook geen enkel fatsoen,kortom het zijn laaienlichters! Ik kreeg onlangs van een jongedame die een pakketje bij mij kwam bezorgen te horen dat zij precies weet hoe slecht Service-Planet omgaat met de eigendommen van u en mij. En daarnaast zijn heb ik ook een heel verhaal gehoord over de asociale behandeling die Service-Planet loslaat op het daar werkende personeel. MediaMarkt krijgt van mij een voldoende maar dat geldt zeker niet voor de Service-Planet omdat het waardeloze amateuristische prutsers zijn

    Door: Jaqueline Bouwman30-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Koelvries-combinatie

    Tijdens de BTW kortingsactie in Alkmaar een koelkast gekocht op voorraad leverbaar . Binnen 3 dagen leverbaar. .Op beloofde leverdatum contact gezocht , want geen koelkast . Contact was telefonisch niet mogelijk ,per mail standaardbericht over 7 dagen nemen wij contact met u op. Resultaat na heel veel emailtjes van mijn kant om statusupdate kreeg ik bericht dat koelkast was geannuleerd! Foutje bij orderinvoer in de winkel en koelkast niet meer leverbaar, Het heeft nog 3,5 week geduurd voor ik mijn geld kreeg teruggestort, waarvoor ik ook nog langs de winkel moest om met mijn pas een creditering te krijgen. Slechte ervaring dus.

    Door: Ellen Wansink25-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    sharp magnetron bestelnr 61130906

    on line besteld en betaald. volgende dag door post.nl zonder aanbellen in de hal neergezet maar blijkt een inventum heteluchtoven te zijn. na 20 min. in de wacht te hebben gestaan en de afleveringsfout te hebben gemeld heb ik voorgesteld om het goede apparaat te sturen en gelijk het foute apparaat mee terug te nemen.
    neen, ik moest het maar vanuit katwijk naar de leidsendamse vestiging van media markt brengen en daar het juiste apparaat meenemen. daar ik geen auto heb is dat een hele klus en totale onzin.
    media markt maakt een (interne fout (magazijn ?) en weigert die simpel op te lossen. moeilijk doen, 4x doorverbinden naar de volgende figuur, weer dezelfde riedel afsteken en nog niets.
    voor mij de laatste maal dat ik bij mediamarkt iets ga bestellen. Waardeloze klachtenafhandeling

    Door: dick kromhout23-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    service Smartbar Zwolle

    De service die verleend wordt door Louis van de Smartbar in Zwolle is meer dan uitstekend. Ik ben een zeer veeleisende klant en ik word bij geen enkele winkel zo goed geholpen als door uw medewerker Louis. Hij heeft zo'n enorme kennis van zaken, is zeer klantgericht, weet perfect aan te sluiten bij mij als klant en regelt altijd alle instellingen en reparaties perfect. Door Louis zijn reeds vele familieleden en vrienden klant geworden bij Mediamarkt Zwolle. En het enthousiasme is onverdeeld. Louis is naar mijn mening uw beste verkoopmedewerker (ook al is hij officieel expert bij de Smartbar) omdat hij degene is die vele nieuwe klanten trekt naar Mediamarkt Zwolle, die vervolgens ook trouw blijven a.g.v. zijn uitmuntende service.

    Door: Selma11-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Electronica

    Ik bestel vaak bij de Mediamarkt.
    Eerst ging ik vooral naar de winkel van de Mediamarkt maar ik ben tegenwoordig niet zo goed bij been, dus waar het kan, bestel ik graag online.
    De mediamarkt vond ik in de winkelstraat een prettige winkel; en daar kies ik dan liever voor dan voor een bedrijf dat alleen maar online opereert.

    Elke keer dat ik tot nu toe heb besteld, en dat is al met al best vaak, was ik tevreden over de levering: gewoon op tijd en geen fratsen. Dus wat mij betreft is het een goede winkel en vaak ook de goedkoopste.

    Door: K. ter Braak23-11-2020
    Sjaak van Vliet 03-02-2021

    Hallo klanten service is er niet telefonisch niet te bereiken!!! Heb telefoon voor de kerst gekocht maar hij werkt niet

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tosti-ijzer dag vertraagd

    Tosti-ijzer nodig voor nieuwe woning. Besteld bij Media Markt. Ze waren hier 10 euro (!!) goedkoper dan elders en er staat dat het de volgende dag in huis is. Gisteravond besteld. Vandaag krijgen we te horen dat het een dag vertraagd is. Beetje balen. Wat moeten we vandaag nou eten??? Nee ok, we hebben heus wel iets anders te eten, maar toch beetje jammer dit, want ik koos juist voor de Media Markt omdat ze de dag erna zouden leveren... En ook omdat ze goedkop zijn.

    Door: Hongerige 03-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Personeel heel vriendelijk in Utrecht!

    Personeel bij de Mediamarkt is toch telkens veel vriendelijker dan je denkt. Dat was vroeger wel anders!

    Afgelopen weekend in de Mediamarkt op Utrecht Centraal Station, de jongen die bij de Apple afdeling stond, was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kwam voor een goede hoes voor mijn nieuwe Macbook, die ik niet eens gekocht heb hier, en hij paste voor mij keurig de hoezen om de Macbook die hij daar had liggen. Vrolijk, vriendelijk en charmant!

    Door: Jonneke14-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Vaatwasser Bosch

    Ik zou graag in het vervolg een installateur hebben die Nederlands spreekt. Dan ook op de hoogte zijn van het toestel. Want bij de vaatwasser moest de kopplaat eraf, dat ging niet. Heb ik die zelf eraf gedaan, heel simpel. Staat de vaatwasser erin, is ok meneer? Zeg ik, neen jullie gaan die testen, heb ik voor betaald. Oei, ok in slecht Frans ik ga bellen. Hebben geen betere plaatsers, wil ik mij aanbieden zal ik het doen?

    Door: Rudi Van Leugenhaeghe23-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Tv

    Prijs kwaliteit is super en de medewerker (Martijn 10 sterren) was vriendelijk en heeft ons goed geadviseerd en geholpen. Ook de mensen aan de info balie waren vriendelijk en behulpzaam. Ga vooral zo door. 👍👍

    Door: Yvonne den boer20-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Erg Veel

    Plus:
    - Dichtbij huis.

    Min:
    - Zeer slechte en onproffesionele klanten service (Karlijn). Zodra inspanning nodig is om het prpbleem op te lossen. Moet zelf oplossing zoeken. :-(

    Door: Patrick19-07-2021
    Bajai19-07-2021

    Zelfde ervaring! Al jaren klant, zelfs nog staffors was. Veel gehaald (TV's, magnetron, NAS, comp. acc. etc.) worst niet daarnaar gekeken. Wordt net zo slecht behandeld!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Waardeloze service in filiaal Leidsenhage

    Ik wilde 2 harde schijven van 4TB kopen (ad.€ 89), maar zoals in dit filiaal vaker voorkomt was het vak leeg. Vervolgens keurig op 1,5 meter van het servicepunt 6 minuten lang gewacht totdat de medewerker met een andere (langdradige) klant klaar was. Plotseling komt een jonge gast aangelopen, die wacht ruim een minuut en claimt vervolgens dat hij aan de beurt was. Ondanks dat wij protesteerden ging hij toch die jongen helpen en verweet ons dat wij aan de verkeerde kant van deze balie stonden. Aan de strepen op de vloer viel dat absoluut niet te zien. Wij zijn boos weggelopen en dienden een klacht in bij de manager die er vervolgens ook niets mee deed.
    Waardeloos! Zo verlies je klanten.

    Door: D.S. Hoefsloot17-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Samsung telefoon

    Via website gekocht en zou de volgende dag geleverd worden. Na 5 dagen maar contact opgenomen met klanten service en er was beloofd dat deze zsm verzonden zou worden. Na 1 week nog steeds niets en wel betaald!!
    Slechte service en komen afspraken NIET na, wel cashen!!
    Ga er nooit meer wat kopen.

    Door: Mark Colin12-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Tv

    Schandalig dit bedrijf! Incomplete tv gekocht na al 3x bellen eindelijk onderdeel besteld. Verkeerde onderdeel binnen gekregen. Heel de tv terug gestuurd. Tussen 3 en 7 dagen zou ik het geld terug krijgen nu 2 weken verder en alweer 5x gebeld nog geen geld terug. Echt niks kopen hier wat een aanfluiting. Rechtsbijstand moet nu worden ingeschakeld om het probleem op te lossen.

    Door: Chiem10-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oled LG tv

    Even mijn beklag in het kort

    - Op 24 juni heb ik een LG OLED55B16LA(2021) TV gekocht
    - Klantnr. 900181673
    - Factuurnr. 41753753

    Ik dacht dat hij samen met mijn andere bestellingen zou binnenkomen op respectievelijk vrijdag en of zondag.

    Helaas dit was niet zo

    Maandag jl gebeld, men gaf aan dat deze TV rond 1615-1630 uur zou binnenkomen. 9 minuten in de wacht gestaan
    Niet gekomen

    Wederom gebeld met Belgische collega, weer in de wacht, eenmaal aan de telefoon kreeg ik te horen dat hij niet in Utrecht kon kijken, hij verbind me door met Utrecht
    Helaas kreeg ik kiestoon.

    Wederom gebeld met medewerker, hij kon wel in Utrecht kijken ?????
    Hij kon zien dat het een TV betrof maar kon niets zeggen hoe lang het nog duurde en zou de gegevens opsturen naar mediamarkt.

    Ik dacht nee toch zal de slechte recensie Medimarkt op tv dan de waarheid zijn. Gaf de laatste medewerker aan dat ik richting Utrecht gaat, want niemand kon vertellen waar mijn TV was.

    Eenmaal in Utrecht naar Servicebalie
    Daar ging de collega met mijn bon zoeken bij de afdeling, duurde even waarbij ik dacht nee toch…..

    Kwam terug en had de bon gekopieerd voor een collega die dit met voorrang zou behandelen en zich hiermee zou bezig houden
    Gevraagd of ik gebeld kon worden zodat het zelf kon ophalen, want vertrouwen was weg. Dit had hij op kopiebon geschreven. Oftewel ik zou de volgende dag gebeld worden

    Tot op heden geen bericht gehad vandaag, ondanks toezegging

    Dit noopt mij om morgen naar de winkel te gaan en de door mij betaalde tv op te halen, indien nog niet gekalibreerd, wil ik mijn tv toch meenemen met restitutie van de kosten voor het kalibreren

    In Utrecht kwamen ze mijn TV brengen die ik zonder kalibratie meenamen. Uiteraard kosten kalibratie terug gekregen. Hij gaf aan dat de software niet aansloot en dus niet kon kalibreren. Jeemig zei ik kon dit eerder aangegeven worden. Daarnaast verwondering want de doos zat nog dicht met band erom heen. Maar ja eindelijk TV in zicht en zonder kalibratie in huis. Service tja dat kan beter

    Door: eddy knufman03-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Koelvriescombinatie

    Koelvriescombinatie 23/6 besteld, deze is tot aan de deur geleverd, afspraak die schriftelijk is gemaakt ,dat deze naar de 1e verdieping gebracht zou worden hier uiteraard ook voor betaald. Bezorgers geven aan dat ze andere hebben gekregen om tot aan de drempel te Bezorgen. Waren totaal niet bereidwillig. Wilde de koelkast op straat achter laten. Dit veroorzaakte bij mij veel stress. Ik heb ze daarna gevraagd om de koelkast weer mee terug tenemen. Later kreeg ik een mail dat ik de bestelling heb geweigerd. Hier was ik ontzettend boos om. Dit is in mijn optiek onbeschoft gedrag.Klantenservice moeilijk bereikbaar staat je soms 15min in de wacht, of je wordt weg gedrukt. Bedoelingen van de Klantenservice zijn goed maar er word hier geen gevolg aan gegeven. Na heel veel telefoontjes en frustraties, heb ik gisteren mijn geld terug gekregen.
    Vandaag een nieuwe bij BCC besteld deze word morgen om geleverd. Mijn familie en ik zijn meer dan 20jaar klant bij Mediamarkt. Nu zien ze ons nooit meer terug.

    Door: Aziza van der mispel02-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    sale is not sale

    We wanted to buy a siemens koffiezetapparat it was on display in media markt alkmaar for 535 euro it was on sale. the problem they dont have it on the store so we ask if they can send it to us. they agree and we got the bill but the bill shows its 660 euro so we ask this young man (not his fault) to change it becuase it was on display for 535. SO this young man change it. we had the right bill and went to paid. After a few hours someone called ask and they said they cannot deliver that koffizetapprat with the said prize. Its either they will send us the "SHOW MODEL" for 535 or pay the whole amount of 660 . YUp people this is how disgusting the protocols of Media markt. We ask them instead to return our money. It's very disappointing and i know that this review will not matter becuase people will still keep going and buy there i hope one day that media markt will be replace by a better and good one.

    Door: rona25-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Tv

    Honestly such crappy service. I ordered a tv with a bracket and installation. The delivery service messed up several times and mediamarkt staff were not helpful. Firstly, the installation team was scheduled to arrive before the bracket… one would think that ordering the service together that it would be logical to deliver the bracket with or before the tv. Secondly, the date was not the selected date on the website. Thirdly , after calling to fix the issue and being told it was fixed…we had to have this discussions several times before the schedule was actually fixed! Today I was supposed to get my other tv… it’s now 9:15pm and still no tv or delivery updates. If you want service do yourself a favor and shop at coolblue instead

    Door: Aamina 22-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is MediaMarkt een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 172 ervaringen geplaatst over MediaMarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is MediaMarkt actief?

    MediaMarkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MediaMarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.