NederlandReview

    Ervaringen MediaMarkt

    Media Markt: Ervaringen

    Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op NederlandReview!

    Over Media Markt

    De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

    Diensten van Media Markt

    Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.

    Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

    Klachten over Media Markt

    Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

    Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review!

    Gaan ze goed om met uw garantie en reparaties van uw apparaten? Zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die iets kochten bij de media markt, op NederlandReview!

    MediaMarkt
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (79)

    4,6
    35% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5,2
    Service
    rating
    3,4
    Prijs
    rating
    5,6
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Wasdroger

    Verschrikkelijk. Wasdroger gekocht, zou volgende dag bezorgd worden. Extra 30 euro betaald zodat het in een (alsnog 4 uur lange) tijdslot bezorgd zou worden. Hele dag zitten wachten: niets ontvangen, zelfs geen bericht, niks. Klantenservice gebeld, die zeiden 'ach, het is druk, kan gebeuren meneer.' Volgende dag nog niets binnen, maar kon wel een nieuwe bezorgdag kiezen. Echter, alleen de hele dag, geen tijdslot. Ik belde klantenservice om weer een tijdslot voor levering te verkrijgen. De medewerkster, Nadia, meende dat ik in dat geval opnieuw zou moeten bestellen en annuleerde daarop mijn bestelling. Ze bleef daarna herhalen dat ik dit aan haar verzocht had. Dat was niet wat ik wilde. Ik wilde een tijdslot voor levering, zoals het originele tijdslot waarin zij ondanks mijn extra betaling niet haddrn geleverd. Inmiddels bij een andere partij een wasdroger besteld, volgende dag in huis, 2 uur tijdslot, en goedkoper. Van Mediamarkt alleen een bericht dat 'ze het jammer vinden dat ik mijn bestelling heb geannuleerd, terwijl ik dat dus niet wilde. Tevens nog een mooie twist - zelfs fatsoenlijk annuleren kunnen ze niet want klantenservice vertelde me dat er waarschijnlijk straks alsnog een wasdroger voor mijn deur staat die ik dan aan de deur moet weigeren, en dan kost het nog een week voordat ik mijn geld terug heb. Als mosterd na de maaltijd nog een excuus gekregen van ze, maar dat komt me al veel te laat. Hou je VERRE van MediaMarkt, vooral als het om witgoedbezorging gaat!! Ik zal hier nóóit meer iets bestellen.

    Door: Peter 22-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Wasmachine

    Dit bedrijf doet alle moeite voor je als je een product wilt kopen maar na de aankoop interesseerd het ze allemaal niets meer en is de service en klantvriendelijkheid ver te zoeken.
    Ik wacht nu al 2 maanden op de reparatie van een 3 maanden oude wasmachine.
    Waardeloos bedrijf en absoluut af te raden!

    Door: Wasmachineloos 09-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    FIFA 20

    FIFA 20 preordered 25/09 met release datum 27/09 geleverd in mijn brievenbus de 27. Had laat s' middags mijn verzendbevestiging hetzelfde dag gehad dus ik dacht zal niet geleverd zijn. Toch wel.

    Door: F. Chartier 29-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    OK koel/vriescombi

    Aanschaf in september 2018 Nu is de thermostaat defect. Na vele brieven en mails o.a. aan de directie en de Raad van Bestuur geen reactie. Hebben teneinde de importeur gebeld die zond een monteur die 52 euro voorrad kosten rekende zonder de thermostaat te repareren. Garantie ho maar!!!! Media Markt zakt mijn broek van af. Niets kopen daar.Hebben nu een nieuwe gekocht bij Expert te Roosendaal en daar geven ze goede service.

    Door: Aad Jans 06-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Samsung tv

    Beugel zou erbij zitten. Volgens de Samsung site en de verkoper. Dus niet. Gebeld met de klantenservice die weigert zijn naam te noemen en knalt de verbinding eruit

    Door: Joop 06-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5
    rating

    Koelkast

    Wat een vreselijke service van de mediamarkt en ze laten niks horen of weten niks als je belt
    Zeer zeer slecht nils kopen daar

    Door: Heleen 03-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    Scheeraparaat

    De telefonische bereikbaarheid van de klantenservice is echt waardeloos. Wanneer ik ook bel, altijd is er het bandje met"het is thans drukker dan u van ons gewend bent". Na 5 minuten hang ik maar weer op want dat kan wel 20 minuten worden.

    Geadviseerde oplossingen. Zet is meer personeel in en deel in ieder mede hoe lang de wachttijd is!

    Door: Wil Otti 17-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    SAMSUNG Galaxy A50

    Gekozen voor MediaMarkt voor de aanschaf van mijn nieuwe mobiel, omdat het natuurlijk een bekende franchise is, dus verwachtte ik goede service. Een foute aanname, zo blijkt maar weer. Nadat de mobiel binnen drie dagen defect was geraakt tijdens het opladen, viel elke poging tot contact op dove oren bij de MediaMarkt. Na meer dan een week kreeg ik eindelijk een reactie, dat ik hem inderdaad op zou kunnen sturen, en dat hij dan of gerepareerd of vervangen zou worden. Na een halve week krijg ik echter een e-mail die me vertelt dat het bedrag teruggestort gaat worden: dat was dus NIET de bedoeling. Als ik dezelfde mobiel nieuw wil krijgen betaal ik inmiddels meer dan twintig euro extra, omdat ze de prijs opgehoogd hebben in de tussentijd. Inmiddels heb ik nog geen duidelijkheid over of (en wanneer) ik het geld terugkrijg of een nieuwe mobiel, maar ondertussen betaal ik wel gewoon lekker mijn abonnement door natuurlijk: wachten is niet gratis mensen, kom op zeg! Als ik het geld nu gewoon al terug had gehad dan kon ik mooi ergens anders een mobiel kopen, want deze verschrikkelijke winkel ga ik nooit meer bezoeken.

    Door: Ties 11-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    iPad plus hoes

    iPad en cover gekocht als kado, 3 weken later nog geen levering ontvangen ondanks dat het als verzonden aangemerkt is bij post nl. Na 2x langdurig in de wacht per telefoon een waardeloze reactie gekregen “ u kunt niet meer annuleren want de artikelen zijn onderweg”. Niet dus. Later blijken de spullen zoek maar ondertussen moet ik wel betalen. Krijg na veel moeite een credit factuur van de iPad maar niet van de hoes, waarna ik geen enkele respons meer krijg via telefoon noch e-mail. Dit is de meest slechte service ooit. Ik bestel nooit meer bij mediamarkt. De service van coolblue daarentegen is 10/10! Daar kunnen ze nog iets van leren bij mm.

    Door: Janet 19-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    Macbook

    Ik had een macbook bij mediamarkt gekocht en had hiervoor een verzekering afgesloten. Na een tijd zat er een dode pixel in mijn scherm die zou worden gemaakt door de verzekering. Ik had nog andere beschadegingen op mijn macbook en vroeg aan het personeel, aangezien ik mijn macbook toch al kwijt was voor reparatie, deze beschadigingen ook gerepareerd konden worden. Zij gave mij aan dat de verzekering dat allemaal verzekerd maar dat ik het eerst zelf moest voorschieten. Dat heb ik dus ook gedaan maar ik kreeg later te horen van de verzekering dat het niet verzekerd werd! Voor dat geld had ik beter een nieuwe macbook kunnen kopen! HELE SLECHTE SERVICE EN ADVIES VAN MEDIAMARKT EN IK KOOP HIER OOK NOOIT MEER IETS!!! Als ik dat had geweten had ik de beschadigingen natuurlijk niet laten maken....

    Door: Cindy 12-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Acer laptop

    Lang wachte op je bestelling en klantenservice is niet te bereike nooit meer

    Door: Jason Amendt 01-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Ps4

    Product nooit ontvangen. 22 juni ps4 besteld voor de verjaardag van mn zoon. Hij heeft een jaar lang alles opzij gelegd. 25 juni gemaild 26 juni gebeld. Helaas alles onbereikbaar. Schandalig!!

    Door: Lisette 30-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    airco duux

    Ik heb vorige week online een product besteld. Vooraf zeiden ze dat het product voorradig was en ze de volgende dag zouden leveren. Ik wacht nu nog steeds op mijn product.

    Door: Jan 22-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    Nest Halo

    bel besteld Nest Halo. Keurig email gehad dat het product op de site stond als voorraad maar dat niet klopte. Zouden 2 weken geleden weer op voorraad komen.
    vandaag toch maar even gebeld met MediaMarkt. waar de Nest Halo blijft.
    blijkt het nog steeds niet voorradig te zijn. geen idee wanneer wel. op de site staat overigens nog steeds op voorraad ! advies van de klantenservice, order annuleren.
    Mijn ervaring 3 weken voor Jan Doedel gewacht. nu op mijn geld wachten en nog steeds geen bel. wat een drama bedrijf. Koop hier nooit wat online.
    Groet, Tom

    Door: Tom Kok 13-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Mediamrkt een boevenbende !!

    Tv gekocht bij Mediamarkt maar niet geleverd op afgesproken datum, onbeschoft personeel, teruggeweest naar de winkel maar niemand kon helpen ik moest maar afwachten op een andere bezorgdatum, wat een slechte winkel, schandalijk hoe zij daar met klanten omgaan. Mensen ga niet naar Mediamarkt want dan kom je van koud kermis thuis en je maakt je zelf kwaad ok niets om die hufters. Ga liever naar BCC of koop online ergens anders. Die mensen van Mediamarkt denken dat zin alles kunnen maken. Als het gaat om betalen moet het gelijk maar afspraken nakomen ho maar....wat een stelletje......... dieven.

    Door: John snow 20-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Onbeschofte service

    Wat een slechte winkel is dit. Een nieuw print camera gekocht wilde het retourneren omdat het niet naar wens was. De medewerkster was enorm onbeschoft en liet al blijken dat ze het product niet wilde innemen. Toen is ze naar haar manager gegaan met het product en kwam ze met het verhaal dat er een krasje op het scherm te zien was. Ik kon het krasje niet zien maar zij zag het toch zeker wel en negeerede me vrij direct daarna om een ander iemand te helpen. Niets kopen bij deze zaak want de kans op teleurstelling is enorm.

    Door: Steve 06-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Bij fout Mediamarkt is het: Procedure is procedure: wacht maar op je geld!

    Helaas moet ik meedelen dat ik uitermate teleurgesteld ben in Mediamarkt.

    Op vrijdag 8 maart heb ik een wasmachine besteld via de webshop waarbij wordt aangegeven dat de levering de volgende dag plaats zal vinden en dat er voor 8:00 uur daarover een mail zou komen. Om 9:00 zaterdagmorgen gebeld omdat ik nog geen mail heb ontvangen, blijkt dat het apparaat is uitverkocht. Direct geannuleerd. Blijkt ’s avonds dat op zondag toch de levering plaats zal vinden. Levering via mail uitgesteld, maandag gebeld. Binnen 48 uur zal ik horen hoe het verder met de afhandeling zal gaan. Niets gehoord, dus vrijdag weer gebeld. Blijkt dat de wasmachine nog bij de transporteur staat en dat terugbetaling pas plaats kan vinden als de wasmachine weer bij Mediamarkt is. Binnen 48 uur zal ik er meer van horen, niet dus en maar weer gebeld op maandagavond 18 maart. Zelfde verhaal, veel inleving, maar je komt er niet verder mee. Procedure is procedure, ondanks dat de fout bij Mediamarkt ligt. Eerst de machine retour, dan pas terugbetalen.
    Dit is de omgekeerde wereld…. Je zult maar je laatste geld erin gestoken hebben.

    Ik heb begrip voor het feit dat er fouten worden gemaakt, maar dat ik vervolgens meer dan een week moet wachten op mijn geld omdat er nu eenmaal een procedure is vastgesteld vind ik op zijn zachtst gezegd onacceptabel.

    Door: Jopie 18-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Tevreden.

    Wij hebben een Sonos-beam bij de Mediamarkt in Ede gekocht.
    Max de verkoper heeft ons goed geholpen. Ruime keus.
    Thuis hadden we nog een paar vragen. Weer netjes geholpen.
    Dus wij zijn tevreden v.w.b. de Mediamarkt.

    Door: Eef Rozeboom 15-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Waardeloze service

    Iets op 29-01-2019 retour gebracht zou binnen 4 dagen op rekening retour gestort worden. 10 keer gebeld, 60 keer gemaild niks het enige wat ik per te horen krijg is dat het is overgeboekt.....JA WANNEER DAN EN OP WELKE REKENING. dit bedrijf mag van mij snel failliet gaan. KOOP ER DUS NIKS!!!!!

    Door: Ilona Dekker 24-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Waardeloze service

    Waardeloos bedrijf dat MediaMarkt.
    Vaatwasser gekocht die binnen de garantie rare kuren begint te vertonen.
    MediaMarkt wil dan dat je als klant zelf maar even regelt dat de monteur komt.
    Na herhaaldelijk aangeven dat ik de vaatwasser bij MediaShit heb gekocht en niet bij de fabrikant regelen ze dan eindelijk de afsrpraak.
    Na twee keer een monteur te hebben gehad die het probleem niet kunnen verhelpen is dan eindelijk de garantie verlopen.
    Dan roepen ze ijskoud ja sorry hoor de garantie is verlopen nu moet je voorrijkosten en de uren van de monteur betalen.
    Zo werkt dat dus bij dat pruts bedrijf, ik koop bij dat waardeloze bedrijf nooit weer iets.


    Door: Franky 15-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over MediaMarkt

    Uw beoordeling