NederlandReview

    Ervaringen MediaMarkt

    Media Markt: Ervaringen

    Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op NederlandReview!

    Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

    Over Media Markt

    De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

    Diensten van Media Markt

    Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.


    Klachten over Media Markt

    Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

    Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review!

    Gaan ze goed om met uw garantie en reparaties van uw apparaten? Zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die iets kochten bij de media markt, op NederlandReview!

    MediaMarkt
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (108)

    4.4
    34% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Digitale televisie van Sony

    Echt supergoed geholpen in de Mediamarkt van Utrecht, die ene bij het station. De medewerker die we eerst troffen, leek eerst wat ongeïnteresseerd, maar dat kwam omdat hij eigenlijk van de koelkasten was. De collega die hij vervolgens haalde, was daarentegen meteen al helemaal top!

    Mijn moeder had een digitale televisie nodig. Ze keek nog op zo'n grote beeldbuis en die had het eindelijk begeven. Ze had natuurlijk heeel veel vragen en voorzag allerlei problemen, maar die jongen van de Mediamarkt beantwoordde alles heel uitvoerig en echt met nog heel veel enthousiasme ook. Superveel geduld en heel vriendelijk. Eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht van de Mediamarkt.

    Uiteindelijk hebben we zo uitgebreid alle opties en televisies daar vergeleken en zo zijn we bij de Sony uitgekomen. Gaf hij ook nog wat extra tips over.

    Toen we na al die tijd in de winkel eindelijk hadden gekozen, kwam een collega die jongen halen, om te zeggen dat hij al lang naar huis had gemogen, want zijn dienst was al lang afgelopen. Hij was dus gewoon in zijn vrije tijd gebleven om netjes alle vragen nog even af te maken. Hij zei dat hij dat helemaal niet erg vond en het zelfs leuk vond! Ik vind dit echt een topservice!

    Helaas weet ik niet hoe deze jongen heet, want anders had ik even een shout out kunnen doen, maar veel lof dus, want mijn moeder was echt superblij met alle hulp en alle informatie en wij dus ook!! Het was op maandag 29 juni, 's avonds om een uur of 19 :)

    Bedankt!!

    Door: Lisa11-07-2020
    Jansen-Niemeijer15-07-2020

    Afgelopen maandagmiddag 13 juli heb ik bij mediamarkt een hoesje van 19,98 euro voor de telefoon gekocht. Ik twijfelde of het hoesje passend was, bij de kassa keek een medewerker mee en opende de verpakking! Hij concludeerde dat het hoesje passend was waarna ik het heb gekocht. Thuisgekomen vond ik toch dat het hoesje te groot was en toog woensdag 15 juli naar de klantenservice van mediamarkt om het hoesje te ruilen. Bij de klantenservice zei de verkoper dat het hoesje beschadigd en vies was, ik vroeg hem waar dan? Onderaan, nee antwoordde ik er staat een naam in n.l cellularline dat is geen beschadiging en ook niet smerig !Heb gevraagd naar zijn leidinggevende waarna er een collega kwam. Toen werd het gegooid op de verpakking dit kunnen we niet meer verkopen.Na een oeverloze discussie (vroeg niet eens mijn geld terug wilde alleen ruilen) waarbij je het als klant altijd verliest heb ik moeten constateren dat de verkopers een goede bril nodig hebben en misschien een opleiding in hoe om te gaan met klanten en om een goede service te verlenen.ONACCEPTABEL.

    Jansen16-07-2020

    S"Avonds is mijn echtgenoot naar Mediamarkt in Leidse Rijn gegaan en kreeg zonder enig probleem 20 euro terug. Daar heeft men de verpakking niet eens bekeken en was men zeer verbaasd dat men in Utrecht Hoog Cath. zo klantonvriendelijk gehandeld had. Voor mij geldt dat dit de laatste koop was bij Mediamarkt Dit riekt naar vrouwendiscriminatie.Wederom onacceptabel omdat bij 1 concern zo'n verschillend beleid wordt gevoerd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Ik bestel vaak bij Media Markt zonder problemen!

    Ik bestel best vaak bij Media markt, eigenlijk altijd alles wat ik nodig heb en wat ze hebben.
    Ik weet niet wat iedereen zit te zeuren, maar ik heb nog nooit problemen gehad. Alleen 1 keer dat ze een dag te laat hebben geleverd, maar dat werd toen ook gewoon netjes doorgegeven, dus dan vind ik dat heus wel ok voor een keer.

    Ik vind het vooral handig dat je bij de Media Markt gewoon alles hebt en dat ze winkels hebben overal waar je eens rustig rond kunt kijken. Het is er groot en je kunt gewoon een beetje op je gemakje rond lopen zonder dat er een verkoper in je nek staat te hijgen. Op internet kun je toch dingen minder goed even uitproberen of inschatten en advies vragen.

    Ik kom al lang bij de Media Markt en ga daar gewoon mee door en wilde gewoon even zeggen dat ze echt helemaal niet zo slecht zijn als sommige mensen beweren.

    Ik vind ze trouwens ook altijd erg vriendelijk in de winkel, ook al is het soms druk.

    Door: Liana Lodewijks20-10-2017
    Olaf Jaarsveld20-02-2020

    5 wkn!! geleden (16Jan) gebeld om onze defecte DAEWOO wasmachine aan te melden.... TOT OP DE DAG VANVANDAAG "GEEN ENKELE" terugkoppeling, reactie, telefoontje of mailtje terug gehad!! ZELF, hang ik VANAF 16Jan om de 3 a 4 dgn met het hfdkantoor aan de telefoon.... buiten de vele en herhaaldelijke excuses gebeurd er TOTALY HELEMAAL NIETS NOPPES NJENTE NADA!! U wordt terug gebeld... ik ga net nogmaals doorzetten... ik ga het nu laten escaleren... dit kan inderdaad niet!!.. En beloftes als: "meneer Jaarsveld, ik ga het NU doorzetten naar onze Backoffice, en zij nemen contact met u op... hebben tot op dit moment (Do 20febr 12.50u) nog H E L E M A A L niets opgeleverd!! Tenslotte heb ik gistermiddag om 16.50u nogmaals telf contact gehad met het hfdkantoor van MEDIA MARKT (volgens mijn werkgever zou dit ALSNOG een (extern) call ENTER wezen), en aangegeven dat ik UITERLIJK VANDAAG (20feb vóór 12u) iets wil hebben vernomen. 12.30u zojuist, OPNIEUW naar Mediamarkt hfdkantoor gebeld, en wederom NIETS wijzer geworden!! ... "Meneer Jaarsveld, ik vind het echt heel vervelend voor u, maar ik kan OOK NU niets MEER doen dan het OPNIEUW vd zoveelste keer doorzetten en "HOPEN" dat ze u nu "wel eens een keer" gaan bellen", was de reactie van de jongeman aan de telefoon. Beste lezer... Moet ik "gewoon" NOG langer geduld BLIJVEN hebben?????? ... IK BEN TOCH NIET GEK....??? SCHAN DA LIG!! ZEEER KLANT onvriendelijk!! SUUUPER slechte aftersales!! ... Ondanks ik voor m'n werk doorgaans voor derde bemiddel (en dit ook liever ZELF had geregeld met Mediamarkt), zal ik a.s. maandag 24febr dan toch maar (voor deze keer) voor mijzelf de media opzoeken. Jaarsveld Rhoon

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Tosti-ijzer dag vertraagd

    Tosti-ijzer nodig voor nieuwe woning. Besteld bij Media Markt. Ze waren hier 10 euro (!!) goedkoper dan elders en er staat dat het de volgende dag in huis is. Gisteravond besteld. Vandaag krijgen we te horen dat het een dag vertraagd is. Beetje balen. Wat moeten we vandaag nou eten??? Nee ok, we hebben heus wel iets anders te eten, maar toch beetje jammer dit, want ik koos juist voor de Media Markt omdat ze de dag erna zouden leveren... En ook omdat ze goedkop zijn.

    Door: Hongerige 03-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Personeel heel vriendelijk in Utrecht!

    Personeel bij de Mediamarkt is toch telkens veel vriendelijker dan je denkt. Dat was vroeger wel anders!

    Afgelopen weekend in de Mediamarkt op Utrecht Centraal Station, de jongen die bij de Apple afdeling stond, was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kwam voor een goede hoes voor mijn nieuwe Macbook, die ik niet eens gekocht heb hier, en hij paste voor mij keurig de hoezen om de Macbook die hij daar had liggen. Vrolijk, vriendelijk en charmant!

    Door: Jonneke14-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Droger

    het zou fijn zijn als de bezorgers van de mediamarkt. De nederlandse taal machtig zijn. dat is toch wat prettiger communiceren.

    Door: Stephanie wubben03-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Online bestelling

    Helaas geen goede ervaring met Mediamarkt, na al eens voor niks naar Duiven te zijn gereden om een bestelling op te halen werd er doodleuk verteld oh sorry de voorraad klopte niet dus we hebben niks, nu Gisteren Online een bestelling geplaatst (Er staat duidelijk voor 23:00 besteld de volgende dag in huis) nu kregen wij een Track & Trace dat het vandaag tussen 10:30 en 13:30 afgeleverd zou worden, maar wat gebeurt er weer om 10:52 krijg ik een mailtje nee sorry we komen vandaag niet je mag een ander afspraak maken?!?

    Speciaal een dag Vrij genomen om thuis te zijn voor de bestelling en nu komen jullie niet meer, Klanten service gebeld en die deelt doodleuk mee ja kan er niks aan doen moet je maar een andere afspraak maken?!?

    Totaal geen enkele service van de Mediamarkt, Servicedesk van Mediamarkt is geen Service maar eerder Jammer dan?!

    Enige vorm van meedenken, coulance etc etc zit er niet in, dat je voor niks rijd of voor niks dag vrij neemt daar heeft de Mediamarkt schijnbaar geen boodschap aan!!!

    Door: Niels24-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Kopen bij de Media Markt

    Ik koop nog steeds al mijn elektronica gewoon bij Media Markt. Je kunt hier gewoon nog alles uitproberen in de winkel. Vroeger vond ik ze trouwens altijd best onvriendelijk in de winkel, maar het lijkt alsof ze hun beleid hebben veranderd, want ze zijn nu vaak heel aardig.

    Wel raar dat ze online soms andere prijzen hebben, soms veel goedkoper, dus ik kijk ook altijd even daar... Maar koop liever gewoon in de winkel toch nog

    Door: Rocha Brouwer10-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Media Markt 40 euro goedkoper online !!

    Was gisteren in de Media Markt en zag daar zo'n luchtverfrisser voor 289, maar online bij diezelfde Media Markt is precies diezelfde luchtverfrisser 249 euro! Dat scheelt 40 euro!! En heb het met andere dingen ook gezien!

    Dus voor iedereen de tip: bestel bij Media Markt online, dan ben je veel goedkoper uit!

    En wordt het nog thuis bezorgd ook!

    Door: Vincent Kuys18-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    snoertje stuk goedkoper bij media markt

    Ik had wat vage snoertjes nodig voor mijn geluidsinstallatie thuis en baalde nogal toen ik zag dat dat superduur was online. nou ja, ik vind 15 euro voor een lullig snoertje tenminste superduur. gek genoeg was het bij de media markt voor hetzelfde snoertje maar 9 euro. dat scheelt veel toch? dus dat snoertje heb ik bij de media markt gekocht.

    Door: Tilda Nanne07-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Toppertje!

    Echt niks mis met mediamarkt. Groot aanbod en je kan lekker zoeken tussen de aanbiedingen. Je moet alleen niet ter reparatie gaan want dat is slecht. Maarja, welk elektronica bedrijf is dat niet met reparaties?? Dan kom je er vaak nog redelijk makkelijk vanaf hier. Een keer wat ter reparatie laten maken en duurde wel lang maar lukte wel.

    Door: Hannie23-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Wasdroger


    Hebben 3 weken geleden een wasdroger besteld bij mediamarkt.
    Na 2 weken kregen we te horen, dat onze wasdroger nog langer op zich liet wachten en of we een ander type wilden hebben. We gingen in eerste instantie akkoord .
    Vandaag EINDELIJK kwam de droger aan. We wilden aan de deur pinnen ( met het apparaat van mediamarkt), PIN APPARAAT VAN MM DEED HET NIET.
    We belden met mediamarkt, maar ( ondanks dat ik een klantenkaart heb van mediamarkt en dus vaste klant ben!) kon er niks gedaan worden en werd de DROGER WERD WEER MEEGENOMEN!!! Hoe is dit mogelijk!!!
    Daarna Meteen vandaag 19 juni 2020 bestelling telefonisch geannuleerd. Ons werd meegedeeld, dat per email een bevestiging van de annulering zou sturen. E-mail is niet de beloofde annulering! Slechts een bevestiging van telefonisch gesprek.
    Derhalve bestelling nogmaals via email geannuleerd!
    Onze gegevens werden niet goed vermeld.
    Na lang wachten aan de telefoon onverschillig geholpen ( mijn geklaag werd gewoon telefonisch weggedrukt, zodat mijnheer Imro mijn klacht niet hoefde aan te horen!) .
    Wij zijn zwaar teleurgesteld , boos en voelen ons zwaar in de kou gezet en niet gehoord door mediamarkt!
    Het interesseert de medewerkers ook niks!
    Mijn klantenkaart ga ik nu annuleren.
    Nooit meer media markt!
    Hoef geen klant meer te zijn hier!!!
    Besteed mijn geld wel ergens anders.

    Door: M koo19-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Ipad

    Mijn iPad gaf er de brui aan.Er werd gevraagd naar mijn Apple id code.Deze wist ik niet meer en bleek foutief te zijn ingevoerd.Met veel geduld en de nodige moeite wist de werknemer van de mediamarkt Venlo,naam werknemer Ishairo het juiste wachtwoord te achterhalen. Complimenten voor deze werknemer Ishairo uit Venlo

    Door: Peeters And02-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Lenovo desktop

    Ook ik ga maar is een review schrijven en een slechte dit keer. Zeer ontevreden over de werkwijze van mediamarkt.
    Ik bestelde een desktop voor m'n oma's 80e verjaardag en ik kon hem alleen nog ophalen in de winkel. Ik zou dat volgende dag doen. Ik krijg de volgende ochtend een email dat IK de bestelling geannuleerd heb. Hele verwarrend natuurlijk dus ik bel mediamarkt erover en het blijkt dat de desktop niet op voorraad is. Redelijk vervelend maar het meisje geeft aan dat hij misschien nog in de arena is. Ze zou de voorraad van Amsterdam centrum in iedergeval aanpassen. Of de desktop nog bij de arena is zou ze me laten weten via email. De volgende dag is mijn geduld op en probeer ik de chat maar na 30 min gewacht te hebben ga ik toch maar bellen. Dit keer krijg ik te horen dat die desktops nergens meer zijn. Heel jammer natuurlijk. Maar nu in ook mijn creditcard afgeschreven van 550 eu en dat is een vrij groot bedrag van mijn limiet. Dus vandaag weer mediamarkt bellen en een meisje verteld mij dat ik dit pas aan het EINDE van de maand (het in de 18e nu) gereleased krijg op m'n creditcard. Echt te bizar, werkelijk klantonvriendelijk en buitengewoon slechte manier van zaken doen.
    Erg erg erg teleurgesteld in mediamarkt en ik denk wel 2x voordat ik daar nog wat bestel. 1 ster erbij voor de klantenservice, die waren steeds netjes en vriendelijk.
    Ps de desktop staat nog steeds beschikbaar bij mediamarkt Amsterdam ik heb het nu 3x aangegeven.

    Door: G. Y Huizenga18-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Fridge

    We bought fridge. We live in Netherlands. They sent two times damaged fridge. Customer service is not so helpful. They try to return some money if you want to keep damaged fridge. And they work with dynologic cargo company and they are also very bad organized company. Luckily we return second time the fridge and we got our money back. If you want to return or if you want them bring your order after 17:00 oclock first they say no but believe me they are delivering or picking up stuff after 17:00 oclock.

    Door: Yildirim kabasakal11-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Chromebook

    Bestelling nu al 14 dagen zoek ,
    Telefonisch en online verwijst mediamarkt naar dynalogic en dynalogic weer naar mediamarkt
    Er gebeurt niks , dus geen chromebook en geen geld terug .
    Zoo frustrerend
    Ik ga nooit meer bij een bedrijf bestellen die verstuurd via dynalogic

    Door: Ankie Van Dijk10-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Televisie...NOOIT MEER!!!!

    Op 11 april een televisie gekocht en op 14 april 2020 retour gestuurd.
    Inmiddels 8 mei 2020 en nog steeds geen geld retour gezien. De Mediamarkt is al 3x ons IBAN nummer kwijt geraakt waar inmiddels melding van is gemaakt bij Autoriteit persoonsgegevens. We worden van kastje naar de muur gestuurd en zonder fatsoen behandeld. Nooit gedacht dat zo'n organisatie het zover zou laten komen. Inmiddels licht ons dossier bij de advocaat, ons heeft het al teveel tijd en energie gekost. Lieve mensen, doe jezelf een plezier en shop een verder, er zijn genoeg betrouwbare organisaties die wel weten hoe ze hun klanten moeten behandelen.

    Door: Dennis08-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Indesit Wasmachine

    4 weken geleden een nieuwe wasmachine gekocht. Een week geleden is de machine in brand gevlogen. Gelukkig stond ik er bij en heb ik kennen ingrijpen.
    Klantenversie gebeld, omruilafspraak gemaakt.
    3 dagen later mailen ze ineens dat omruilen niet mogelijk is en kwamen de standaard mailtjes over voorwaarden en termijnen. Wilden ze een monteur aan huis sturen. No way, van de brandweer mag deze machine niet meer aangesloten worden.
    De wasmachine is alsnog opgehaald, maar er werd geen nieuwe geleverd. Ik weer gebeld en mijn geld terug gevraagd. Nee dat kan niet want dan moet de machine eerst 3 keer hetzelfde defect vertonen. Nog 2 keer brand? Mij niet gezien, 1 keer is al eng genoeg! Ik ben de hele tijd vriendelijk en rustig gebleven. Nu reageren ze niet meer op mijn mailtjes en kennelijk hebben ze mijn telefoonnummer geblokkeerd. Als ik iemand anders laat bellen wordt er namelijk wel opgenomen. Ik vind dit zwaar triest allemaal. Ik wil mijn geld terug. Omruiling is geen optie meer na dit circus. Het vertrouwen is weg.

    Door: Stefan02-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Sony Alfa A6000

    Product was goed, ben alleen als een stuk stront behandeld in de winkel

    Door: Nick frelink23-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    2x Bose UB20 serie 2

    Mediamarkt heeft echt een beroerde klantenservice. Een product besteld in de winkel omdat het niet op voorraad was, vervolgens wordt het niet geleverd en krijg ik er ook niks van te horen. Na bellen met de klantenservice werd ik verwezen om terug naar de winkel te gaan (waarom heb je dan een telefonische klantenservice?), vervolgens in de winkel kan ik mijn geld ook niet terug krijgen omdat ze de order niet kunnen vinden terwijl ik de bon en pinbon mee heb genomen. Nu wordt mij bij de winkel verteld dat ze er naar gaan kijken maar dat ze mij nu niet kunnen helpen en sta ik weer buiten zonder product of zonder mijn geld terug. Dit riekt gewoon naar oplichting. Bizar slechte klantenservice.

    Door: Bart10-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Computer

    I was there today with a friend to get a computer in installments. The staff was very unwilling to help us. This was the second time we were there for the same product.
    The staff member that was assisting us at first was obviously new to the job and couldn't be of much help. He also had really poor personal hygiene (there's a reason I'm mentioning this, read on).
    A female employee came to help after we went to at least another 2 employees for help. She looked, we felt, very uninterested and acted in an arrogant and disrespectful way towards us.
    We eventually needed to sort an issue with installments over the phone by calling MediaMarkt's bank partner and we placed the bank clerk on speaker for better communication across all sides.
    The male MediaMarkt employee took my phone, without my permission, and placed it on his ear to speak with the bank clerk even though she was already on speaker and could be heard just fine, which was an incredibly irresponsible decision on his end, with Corona virus still in full swing.
    I asked for sanitizer to clean my phone, they had none. I placed the phone in a plastic glove. As for the computer? They told us we cannot help you get it and said go somewhere else. A waste of 5 HOURS from our life, potential exposure to the virus, and we left empty-handed.

    Not only was this my worst customer service experience ever - the way your employees operate is hazardous.

    Door: Pan30-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over MediaMarkt

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is MediaMarkt een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 108 ervaringen geplaatst over MediaMarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is MediaMarkt actief?

    MediaMarkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MediaMarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.