NederlandReview

  Ervaringen MediaMarkt

  Media Markt: Ervaringen

  Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op NederlandReview!

  Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

  Over Media Markt

  De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

  Diensten van Media Markt

  Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.


  Klachten over Media Markt

  Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

  Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review!

  Gaan ze goed om met uw garantie en reparaties van uw apparaten? Zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die iets kochten bij de media markt, op NederlandReview!

  MediaMarkt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (129)

  4.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  3.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Digitale televisie van Sony

  Echt supergoed geholpen in de Mediamarkt van Utrecht, die ene bij het station. De medewerker die we eerst troffen, leek eerst wat ongeïnteresseerd, maar dat kwam omdat hij eigenlijk van de koelkasten was. De collega die hij vervolgens haalde, was daarentegen meteen al helemaal top!

  Mijn moeder had een digitale televisie nodig. Ze keek nog op zo'n grote beeldbuis en die had het eindelijk begeven. Ze had natuurlijk heeel veel vragen en voorzag allerlei problemen, maar die jongen van de Mediamarkt beantwoordde alles heel uitvoerig en echt met nog heel veel enthousiasme ook. Superveel geduld en heel vriendelijk. Eerlijk gezegd had ik dat niet verwacht van de Mediamarkt.

  Uiteindelijk hebben we zo uitgebreid alle opties en televisies daar vergeleken en zo zijn we bij de Sony uitgekomen. Gaf hij ook nog wat extra tips over.

  Toen we na al die tijd in de winkel eindelijk hadden gekozen, kwam een collega die jongen halen, om te zeggen dat hij al lang naar huis had gemogen, want zijn dienst was al lang afgelopen. Hij was dus gewoon in zijn vrije tijd gebleven om netjes alle vragen nog even af te maken. Hij zei dat hij dat helemaal niet erg vond en het zelfs leuk vond! Ik vind dit echt een topservice!

  Helaas weet ik niet hoe deze jongen heet, want anders had ik even een shout out kunnen doen, maar veel lof dus, want mijn moeder was echt superblij met alle hulp en alle informatie en wij dus ook!! Het was op maandag 29 juni, 's avonds om een uur of 19 :)

  Bedankt!!

  Door: Lisa11-07-2020
  Jansen-Niemeijer15-07-2020

  Afgelopen maandagmiddag 13 juli heb ik bij mediamarkt een hoesje van 19,98 euro voor de telefoon gekocht. Ik twijfelde of het hoesje passend was, bij de kassa keek een medewerker mee en opende de verpakking! Hij concludeerde dat het hoesje passend was waarna ik het heb gekocht. Thuisgekomen vond ik toch dat het hoesje te groot was en toog woensdag 15 juli naar de klantenservice van mediamarkt om het hoesje te ruilen. Bij de klantenservice zei de verkoper dat het hoesje beschadigd en vies was, ik vroeg hem waar dan? Onderaan, nee antwoordde ik er staat een naam in n.l cellularline dat is geen beschadiging en ook niet smerig !Heb gevraagd naar zijn leidinggevende waarna er een collega kwam. Toen werd het gegooid op de verpakking dit kunnen we niet meer verkopen.Na een oeverloze discussie (vroeg niet eens mijn geld terug wilde alleen ruilen) waarbij je het als klant altijd verliest heb ik moeten constateren dat de verkopers een goede bril nodig hebben en misschien een opleiding in hoe om te gaan met klanten en om een goede service te verlenen.ONACCEPTABEL.

  Jansen16-07-2020

  S"Avonds is mijn echtgenoot naar Mediamarkt in Leidse Rijn gegaan en kreeg zonder enig probleem 20 euro terug. Daar heeft men de verpakking niet eens bekeken en was men zeer verbaasd dat men in Utrecht Hoog Cath. zo klantonvriendelijk gehandeld had. Voor mij geldt dat dit de laatste koop was bij Mediamarkt Dit riekt naar vrouwendiscriminatie.Wederom onacceptabel omdat bij 1 concern zo'n verschillend beleid wordt gevoerd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Ik bestel vaak bij Media Markt zonder problemen!

  Ik bestel best vaak bij Media markt, eigenlijk altijd alles wat ik nodig heb en wat ze hebben.
  Ik weet niet wat iedereen zit te zeuren, maar ik heb nog nooit problemen gehad. Alleen 1 keer dat ze een dag te laat hebben geleverd, maar dat werd toen ook gewoon netjes doorgegeven, dus dan vind ik dat heus wel ok voor een keer.

  Ik vind het vooral handig dat je bij de Media Markt gewoon alles hebt en dat ze winkels hebben overal waar je eens rustig rond kunt kijken. Het is er groot en je kunt gewoon een beetje op je gemakje rond lopen zonder dat er een verkoper in je nek staat te hijgen. Op internet kun je toch dingen minder goed even uitproberen of inschatten en advies vragen.

  Ik kom al lang bij de Media Markt en ga daar gewoon mee door en wilde gewoon even zeggen dat ze echt helemaal niet zo slecht zijn als sommige mensen beweren.

  Ik vind ze trouwens ook altijd erg vriendelijk in de winkel, ook al is het soms druk.

  Door: Liana Lodewijks20-10-2017
  Olaf Jaarsveld20-02-2020

  5 wkn!! geleden (16Jan) gebeld om onze defecte DAEWOO wasmachine aan te melden.... TOT OP DE DAG VANVANDAAG "GEEN ENKELE" terugkoppeling, reactie, telefoontje of mailtje terug gehad!! ZELF, hang ik VANAF 16Jan om de 3 a 4 dgn met het hfdkantoor aan de telefoon.... buiten de vele en herhaaldelijke excuses gebeurd er TOTALY HELEMAAL NIETS NOPPES NJENTE NADA!! U wordt terug gebeld... ik ga net nogmaals doorzetten... ik ga het nu laten escaleren... dit kan inderdaad niet!!.. En beloftes als: "meneer Jaarsveld, ik ga het NU doorzetten naar onze Backoffice, en zij nemen contact met u op... hebben tot op dit moment (Do 20febr 12.50u) nog H E L E M A A L niets opgeleverd!! Tenslotte heb ik gistermiddag om 16.50u nogmaals telf contact gehad met het hfdkantoor van MEDIA MARKT (volgens mijn werkgever zou dit ALSNOG een (extern) call ENTER wezen), en aangegeven dat ik UITERLIJK VANDAAG (20feb vóór 12u) iets wil hebben vernomen. 12.30u zojuist, OPNIEUW naar Mediamarkt hfdkantoor gebeld, en wederom NIETS wijzer geworden!! ... "Meneer Jaarsveld, ik vind het echt heel vervelend voor u, maar ik kan OOK NU niets MEER doen dan het OPNIEUW vd zoveelste keer doorzetten en "HOPEN" dat ze u nu "wel eens een keer" gaan bellen", was de reactie van de jongeman aan de telefoon. Beste lezer... Moet ik "gewoon" NOG langer geduld BLIJVEN hebben?????? ... IK BEN TOCH NIET GEK....??? SCHAN DA LIG!! ZEEER KLANT onvriendelijk!! SUUUPER slechte aftersales!! ... Ondanks ik voor m'n werk doorgaans voor derde bemiddel (en dit ook liever ZELF had geregeld met Mediamarkt), zal ik a.s. maandag 24febr dan toch maar (voor deze keer) voor mijzelf de media opzoeken. Jaarsveld Rhoon

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Electronica

  Ik bestel vaak bij de Mediamarkt.
  Eerst ging ik vooral naar de winkel van de Mediamarkt maar ik ben tegenwoordig niet zo goed bij been, dus waar het kan, bestel ik graag online.
  De mediamarkt vond ik in de winkelstraat een prettige winkel; en daar kies ik dan liever voor dan voor een bedrijf dat alleen maar online opereert.

  Elke keer dat ik tot nu toe heb besteld, en dat is al met al best vaak, was ik tevreden over de levering: gewoon op tijd en geen fratsen. Dus wat mij betreft is het een goede winkel en vaak ook de goedkoopste.

  Door: K. ter Braak23-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Tosti-ijzer dag vertraagd

  Tosti-ijzer nodig voor nieuwe woning. Besteld bij Media Markt. Ze waren hier 10 euro (!!) goedkoper dan elders en er staat dat het de volgende dag in huis is. Gisteravond besteld. Vandaag krijgen we te horen dat het een dag vertraagd is. Beetje balen. Wat moeten we vandaag nou eten??? Nee ok, we hebben heus wel iets anders te eten, maar toch beetje jammer dit, want ik koos juist voor de Media Markt omdat ze de dag erna zouden leveren... En ook omdat ze goedkop zijn.

  Door: Hongerige 03-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Airflyer

  Deze online besteld en mijn adres opgegeven met nummer 74H en deze bezorgd op 74 hoop ellende voor niets. Het artikel top apparaat van inventum.Het wordt klakkeloos bezorgd op t nummer en er word niet naar de naam gekeken! Durf daar niets online te kopen!

  Door: robert30-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Honor 8x

  Garantie 24 maanden krijg geen garantie omdat zij zeggen dat ik waterschade aan het orodukt heb opgelopen. Hier ik het niet mee eens ben. Om een lang verhaal kort te maken nooit in aanraking met water altijd een plastic hoesje eromheen en screen protector, klantenservice van MediaMarkt Amsterdam noord buiksloterplein onvriendelijk en niet behulpzaam

  Door: Ronald Vervuurr24-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Personeel heel vriendelijk in Utrecht!

  Personeel bij de Mediamarkt is toch telkens veel vriendelijker dan je denkt. Dat was vroeger wel anders!

  Afgelopen weekend in de Mediamarkt op Utrecht Centraal Station, de jongen die bij de Apple afdeling stond, was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kwam voor een goede hoes voor mijn nieuwe Macbook, die ik niet eens gekocht heb hier, en hij paste voor mij keurig de hoezen om de Macbook die hij daar had liggen. Vrolijk, vriendelijk en charmant!

  Door: Jonneke14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Kopen bij de Media Markt

  Ik koop nog steeds al mijn elektronica gewoon bij Media Markt. Je kunt hier gewoon nog alles uitproberen in de winkel. Vroeger vond ik ze trouwens altijd best onvriendelijk in de winkel, maar het lijkt alsof ze hun beleid hebben veranderd, want ze zijn nu vaak heel aardig.

  Wel raar dat ze online soms andere prijzen hebben, soms veel goedkoper, dus ik kijk ook altijd even daar... Maar koop liever gewoon in de winkel toch nog

  Door: Rocha Brouwer10-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Media Markt 40 euro goedkoper online !!

  Was gisteren in de Media Markt en zag daar zo'n luchtverfrisser voor 289, maar online bij diezelfde Media Markt is precies diezelfde luchtverfrisser 249 euro! Dat scheelt 40 euro!! En heb het met andere dingen ook gezien!

  Dus voor iedereen de tip: bestel bij Media Markt online, dan ben je veel goedkoper uit!

  En wordt het nog thuis bezorgd ook!

  Door: Vincent Kuys18-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  snoertje stuk goedkoper bij media markt

  Ik had wat vage snoertjes nodig voor mijn geluidsinstallatie thuis en baalde nogal toen ik zag dat dat superduur was online. nou ja, ik vind 15 euro voor een lullig snoertje tenminste superduur. gek genoeg was het bij de media markt voor hetzelfde snoertje maar 9 euro. dat scheelt veel toch? dus dat snoertje heb ik bij de media markt gekocht.

  Door: Tilda Nanne07-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Dolce Gusto geannuleerd

  Wacht nu al 18 dagen op een bedrag van 120 euro wat gestorneerd moet worden. Hierbij hanteerd Mediamarkt zelf de regel, betaald met iDeal dan ontvangt u uw geld terug binnen 7 werkdagen!
  Twee artikelen besteld op 25-11 waarvan, 1 artikel, de Dolce Gusto, de volgende dag door Mediamarkt zelf geannuleerd werd i.v.m. geen voorraad.
  Klantenservice, als je het geluk hebt om contact te krijgen, wordt bemand door slecht verstaanbare medewerkers welke ook nog eens onbekwaam zijn.
  Geen tekenen van leven meer na 3x bellen.
  Wacht nog tot maandag zodat ik in het weekend kan overwegen wat ik ga doen.
  1. Aangifte doen
  2. Naar fysieke winkel om product te halen wat gelijk in
  prijs is en zonder dit af te rekenen natuurlijk.
  Want wat is het verschil?
  En wat als het bedrijf failliet gaat?

  Door: Ton Booij13-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Gasfornuis

  Op 25 november jl. werd mijn gasfornuis geleverd zonder stekker. Ik heb voor een extra service betaald, het plaatsen een aansluiten van mijn gasfornuis. Ik vroeg aan de bezorgers waar mijn stekker was voor mijn gasfornuis, dat wisten ze ook niet. Ik vroeg aan de bezorgers of ze mijn gasfornuis gingen aansluiten. Ze gaven aan dat ze alleen mijn gasfornuis bezorgen en plaatsen niet aansluiten. Waardeloos zeg ik betaal 20 EUR voor het plaatsen en bezorgen. Zeer slechte service.

  Door: Alexander27-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Bissell cross wave met accu € 271

  Accu laad in 4 uur op en is na 20 minuten weer leeg
  Is geconstateerd bij het testen van de machine
  Als je het apparaat dan na 2 dagen probeert in te ruilen, omdat het apparaat niet volgens de gegarandeerde condities werkt, dan beginnen ze te zeuren over na 3 dagen, krasjes, niet 100% orginele verpakking, of verzin maar iets, maakt niet uit wat
  En dan wordt het aankoopbedrag oftewel het retourbedrag met ongeveer 25% verlaagd
  Ruikt na misbruik maken van je positie ten opzichte van je klant of zoals sommige ex-klanten zouden zeggen: een vorm van oplichting
  Als mediamarkt dit trucje 4x toepast is het apparaat toch maar mooi voor 100% betaald en nog steeds eigendom van mediamarkt
  Jammer dat mediamarkt zo met haar klanten omgaat en haar klanten zo benaderd en behandeld
  Niet echt klant vriendelijk en ruikt echt wel na absoluut sneu en laag bij de grond
  Een goede reden om goed na te denken voor je iets koopt bij mediamarkt
  Beter niet want als je het ruilt ben je 25% armer en mediamarkt 25% rijker

  Door: Besselink06-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niks

  Ik zou een samsung tablet kopen voor 99 euro is allemaal gelukt met bestelen komen ze er achter dat hij niet voor 99 maar voor 199 euro moet worden geprijsd ik kom aan in de winkel om het op te hallen kreeg ik te horen dat het is geannuleerd ja dag jullie fout niet mijn fout dus nog door dringen kreeg ik te horen dat hij is uit verkocht is nou lekker dan zo een dom foutje voor mijn geen mediamarkt meer voor mijn 0 stèren als het kom min 5

  Door: Lhoussaine22-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  wasmachine

  Zeer slecht . Indien ik op 21/10/2020 een wasmachine kocht voor 23.30 had ik deze de volgende dag in huis. Echter kon dat over de hele dag zijn . Nu wilde ik graag in de ochtend deze ontvangen. Moest ik 15 euro extra betalen zou de wasmachine op 22/10/2020 voor 12 uur bezorgd worden . Bel ik om 12 uur om de reden dat ik de middag weg moet , is mijn order niet gepikt . staat nog gewoon op voorraad in het magazijn . Verder ook geen uitleg waarom en hoe . alleen dat het vandaag niet word. Betaald via paypal . O ja mijnheer , dan ontvangt u pas na 30 dagen uw geld terug ..... als u annuleert . Mensen , doe geen zaken met dit bedrijf

  Door: henk-van-de-werfhorst22-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Koelkast

  Koelkast zaterdag gekocht in winkel en zondag geleverd.
  Koelkast was defect bij levering.
  Verschillende malen contact gehad met klanten service voor een monteur ( steeds zelf contact gezocht met Mediamarkt ze bellen nooit terug) maar na een maand nog geen contact gehad met monteur.
  Koelkast retour naar Mediamarkt.

  Door: Eduard Schaapherder16-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Espressomachine

  Waardeloos! Ik heb mijn espressomachine voor een kalklampje die bleef branden na ontkalken retour gestuurd, kreeg ik te horen dat het buiten fabrieksgarantie valt, en toen kreeg ik mijn aparaat half gesloopt terug! Hele bovenkant zit los, is gewoon met grof geweld stuk getrokken om te proberen te repareren! Slechte communicatie, slechte service! Waardeloos!! Nooit meer! Goedkoop is duur koop!

  Door: Filiz15-10-2020
  Filiz15-10-2020

  Waardeloos! Ik heb mijn espressomachine voor een kalklampje die bleef branden na ontkalken retour gestuurd, kreeg ik te horen dat het buiten fabrieksgarantie valt, en toen kreeg ik mijn aparaat half gesloopt terug! Hele bovenkant zit los, is gewoon met grof geweld stuk getrokken om te proberen te repareren! Slechte communicatie, slechte service! Waardeloos!! Nooit meer! Goedkoop is duur koop!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Polk soundbar

  Waardeloze service. Daar o.a. een Polk soundbar gekocht. Vanaf dag 1 probleem met muziek streamen. Uiteindelijk Polk maar gebeld. Uitgelegd wat het probleem is. De verschillende opties getest zonder resultaat. Kreeg advies om hem om te ruilen bij de mediamarkt Leidschendam. Daar kreeg ik te horen nee we sturen hem op ter reparatie. Omdat bij Polk gezegd was omruilen ben ik daar niet mee akkoord gegaan. Volgende dag opnieuw gebeld met Polk. Kreeg ik te horen dat omruilen niet gezegd had moeten worden. Het omruilen bij de meeste dealers wel gedaan wordt. Tevens zou soundbar vol krassen zitten (zit geen krasje op). Dit laatste was gezegd door medewerkster van MediaMarkt Leidschendam. Bij de service afdeling van MediaMarkt maar gevraagd naar leidinggevende. Die was er niet vandaag (13 oktober 2020).Die was er natuurlijk wel. Maar ik moest afgescheept worden. Jammer het is een leuke zaak totdat je een probleem hebt. Wat een eikels om zo je eigen ruiten in te gooien. Oja bij Polk kreeg ik ook nog te horen. Service van sommige MediaMarkt vestigingen zijn beetje teleurstellend. Nou dat klopt wel.

  Door: Peter13-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Televisie

  Op 04 september in Breda een televisie gekocht € 2.100,00 deze zou 05 september geleverd worden. Op 05 september te horen gekregen dat deze niet geleverd kon worden en we 07 september zouden horen wanneer levering zou plaats vinden. Op 05 september direct onze aankoop geannuleerd en via mail ons ongenoegen geuit en ons bankrekeningnummer doorgegeven. Op 12 september een ontvangstbevestiging gekregen ( ordernummer 81887995 en retournummer MM41223007X ) op 14 september een creditnota ontvangen factuurnummer 41223007. Sindsdien bijna iedere dag contact gezocht met Mediamarkt, telefonisch, via de mail, via Facebook en messenger. Op allerlei manieren mijn mailadres, bankrekeningnummer, postcode huisnummer en factuur en creditnota nummers achtergelaten / doorgegeven. Het is nu 10 oktober en nog steeds geen reactie van Mediamarkt in de vorm van een telefoontje of mail met verontschuldigingen en ook nog geen geld teruggestort. Echt slecht. Ad Smits

  Door: Ad Smits10-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  wasdroger

  Beste mediamarkt,

  Zonder enige afbericht heeft u mij een volle dag vrij laten nemen en niet komen opdagen om onze keurig betaalde droger te brengen en instaleren.
  U schuilt zich achter het feit dat u geen vergoeding geeft voor de tijd dat ik thuis moest zitten wachten.
  Mijn vraag werkt mediamarkt gratis? Want dan wil ik u graag in dienst hebben.

  Ik zie het na twee simpele afberichten en niet terug bellen, dat u er gewoonweg simpel vanaf wilt komen.

  Ik raad dan ook iedereen aan om vooraf met mediamarkt de afspraak te maken bij niet komen opdagen dat ze de kosten vergoeden.

  Door: Eric09-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over MediaMarkt

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is MediaMarkt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 129 ervaringen geplaatst over MediaMarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MediaMarkt actief?

  MediaMarkt is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MediaMarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.