Media Markt
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer5,6

Totaal

5,6

Bestellen

5,4

Service

4,4

Prijs

6,8

Leveren

5,4
9 rating46 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

07-12-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tilda Nanne

Media Markt - snoertje stuk goedkoper bij media markt

Ik had wat vage snoertjes nodig voor mijn geluidsinstallatie thuis en baalde nogal toen ik zag dat dat superduur was online. nou ja, ik vind 15 euro voor een lullig snoertje tenminste superduur. gek genoeg was het bij de media markt voor hetzelfde snoertje maar 9 euro. dat scheelt veel toch? dus dat snoertje heb ik bij de media markt gekocht.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-12-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: anna

Media Markt - loze belofte

Als je de gekte van black Friday niet aan kan ga er dan ook niet in mee
ik wacht al 2 weken op een wasmachine en als je ze probeert te bellen sta je een eeuwigheid in de wacht
Met oplosssingen komen ze ook niet, alleen excuses waar ik niets aan heb

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-10-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Liana Lodewijks

Media Markt - Ik bestel vaak bij Media Markt zonder problemen!

Ik bestel best vaak bij Media markt, eigenlijk altijd alles wat ik nodig heb en wat ze hebben.
Ik weet niet wat iedereen zit te zeuren, maar ik heb nog nooit problemen gehad. Alleen 1 keer dat ze een dag te laat hebben geleverd, maar dat werd toen ook gewoon netjes doorgegeven, dus dan vind ik dat heus wel ok voor een keer.

Ik vind het vooral handig dat je bij de Media Markt gewoon alles hebt en dat ze winkels hebben overal waar je eens rustig rond kunt kijken. Het is er groot en je kunt gewoon een beetje op je gemakje rond lopen zonder dat er een verkoper in je nek staat te hijgen. Op internet kun je toch dingen minder goed even uitproberen of inschatten en advies vragen.

Ik kom al lang bij de Media Markt en ga daar gewoon mee door en wilde gewoon even zeggen dat ze echt helemaal niet zo slecht zijn als sommige mensen beweren.

Ik vind ze trouwens ook altijd erg vriendelijk in de winkel, ook al is het soms druk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-10-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Danny

Media Markt - Ontevreden klant

MOEST HELAAS RECHTSBIJSTAND IN SCHAKELEN)

Ik heb onlangs een LG combi magnetron gekocht bij de media markt.
Helaas bij het gebruiken van het apparaat gaat tie aan de linker kant rammelen, dus hoppa met dat ding naar de media markt en op reparatie sturen maar helaas bij het ophalen niet gemaakt.
Hun uitgelegd dat het niet altijd rammelt als tie aan staat.
Dus alweer laten opsturen en bij het ophalen blijkt dat het apparaat weer niet is gemaakt,
volgens de reparateur is er niks te vinden, waar ik op zeg ik neem dit product niet terug mee naar huis wil graag een goed werkende product dus het apparaat gaat alweer terug voor reparatie, heb helaas mijn rechtsbijstand moeten inschakelen een brief met ingebrekestelling moeten versturen.

Gister sms gekregen dat hij klaar stond bij aankomst weer niet gemaakt,
Vraag me af of ze wel werken bij de technisch dienst, heb nu echt uitgelegd voor de 4 keer dat het aan de linker kant is ik laat het ook horen wat voor verschil de linker kant en rechter kant is en mevrouw zegt ik hoor het maar ze kunnen niks vinden dus zal ik hem weer terug sturen uuuu duuu ik hoef geen kapot apparaat.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
04-10-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Sefer Ozbek

Media Markt - U bent vandaag voor niets gekomen!

Wat een slechte service wordt hier geleverd! Op 1 september 2017 een Nokia 6 aangeschaft met heel veel plezier. Vervolgens telefoon maar een paar weken kunnen gebruiken. Kinderziektes kwamen naar boven (telefoon heeft een eigen wil, knoppen worden automatisch in en uitgedrukt, screenlock gaat aan en uit etc.) Kinderziektes voor de zekerheid ook opgenomen en op 22 september 2017 afgegeven ter reparatie inclusief video opname. Op 4 oktober 2017 een email mogen ontvangen dat mijn toestel opgehaald kon worden. Eenmaal aangekomen kreeg ik te horen dat er niets aan de hand was met het toestel. Niets aan de hand? Gemaakte opname laat duidelijk zien dat het toestel niet deugt wat ook nogmaals door de medewerker van de klantenservice wordt bevestigd. Telefoon moet nu nogmaals ter reparatie verzonden worden en als afsluiting krijg je ook nog eens het volgende te horen: ja u bent voor niets hiereen gekomen. Bedankt Mediamarkt te Ekkersrijt voor jullie geweldige service!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-09-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Albert

Media Markt - Waardeloos.

Had een headset besteld, en had die in de winkel opgehaald, voor de betaling duidelijk! gevraagd aan de medewerker of ik deze kon retourneren als de headset niet beviel met het geld terug. Volgende dag teruggekomen eerst 20 minuten gewacht bij de service balie (Er stonden 3 mensen achter de balie niks te doen en naar de lange rij kijken) En éen persoon hielp me later pas. Verteld die mij dat ik de headset terug kan brengen zonder het aankoop bedrag te krijgen, kreeg ik een cadeau bon. Vervolgens toch verplicht om bij de Media markt iets te kopen anders is het zonde van mijn geld. Vervolgens wil ik thuis de kaart inwisselen doet die het niet omdat de code verkeerd is, en dat ik weér terug moet naar de winkel. Na deze aankoop kom ik hier zeker niet meer terug voor een ander product.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rocha Brouwer

Media Markt - Kopen bij de Media Markt

Ik koop nog steeds al mijn elektronica gewoon bij Media Markt. Je kunt hier gewoon nog alles uitproberen in de winkel. Vroeger vond ik ze trouwens altijd best onvriendelijk in de winkel, maar het lijkt alsof ze hun beleid hebben veranderd, want ze zijn nu vaak heel aardig.

Wel raar dat ze online soms andere prijzen hebben, soms veel goedkoper, dus ik kijk ook altijd even daar... Maar koop liever gewoon in de winkel toch nog

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Femke Schepens

Media Markt - Slechte communicatie

Een tijd geleden kocht ik een dolce gusto koffiemachine. Een werknemer zei toen dat ik daarbij een cadeaukaart krijg van 15 euro korting. Ik wou deze gebruiken om ontkalkingsproduct te kopen,waarop hij zei dat dit maar de maand nadien beschikbaar zou zijn. Een maand later ga ik terug. Ik vroeg aan een werkneemster waar ik deze kon vinden, waarop ze dit moest vragen aan een collega omdat ze dit zelf niet wist staan (??). Toen kwam er iemand anders die het juiste product toonde en wat uitleg gaf. Ik vroeg haar of ik met die cadeaubon kon betalen en ze zei dat dit kon. Ik kwam aan de kassa en gaf de kaart aan de verkoopster waarop deze zei dat ze 1 dag over tijd was en dus niet meer geldig was. Heb mijn gerief en de kaart gelaten voor wat het was en ben vertrokken. Wat een slechte service. Eerst het product niet ter beschikking hebben en dan nog moeilijk doen over een cadeaubon die 1 dag overtijd was!!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-08-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Diederik de Jong

Media Markt - Tot drie maal toe niet leveren

Tot drie maal toe niet leveren zoals via de mail beloofd wordt is erg vervelend, zeker als je daar thuis voor niets op moet wachten. Persoonlijk vond ik de compensatie, die mij geboden werd, niet in verhouding met de problemen die ontstaan zijn tijdens de levering komen. Ik voel me als klant op deze manier niet serieus genomen en zal dus ook niet snel meer bij de Mediamarkt wat aanschaffen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    4
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Danny

Media Markt - LEUGENS!

LEUGENS! ikzelf ben gewoon vanuit Zoetermeer naar mijn huis gereden maar volgens Media Markt was op de bezorgdag mijn huis niet bereikbaar, ONZIN!
ik wacht nu al 3 dagen op een wasmachine die gegarandeerd de dag na de bestelling geleverd zou worden! Of ik nogmaals even een dag (deel) thuis wil zitten wachten op een wasmachine die misschien, wellicht bezorgt wordt, mijn werkgever ziet me aankomen!

Zie hier het antwoord (3 dagen na leverdatum!) van de oplichters van Media Markt:

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met MediaMarkt.
Wij kunnen je helaas niet tegemoet komen voor de vertraging in de levering. Als de bezorgers komen leveren en de route is niet toegangkelijk dan kunnen de bezorgers dus niet leveren. Ze kunnen helaas niet omrijden omdat zij een strakke planning hebben met betrekking tot leveren.

Verder kun je contact opnemen met de vervoerder voor het maken van een nieuwe lever afspraak.

Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je verder nog vragen? Wij helpen je graag!


Met vriendelijke groet,

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-08-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: EvdV

Media Markt - Amerikaanse koelkast niet geleverd

Maandagmiddag 07-08 een Amerikaanse koelkast besteld omdat mijn koelkast stuk is, levering 08-08, sms met tijdvak ontvangen van Postnl, die schijnbaar de transporteur is, maar helaas niemand... gebeld en te horen gekregen dat er vandaag niet meer geleverd gaat worden maar morgen. Weer een sms met tijdvak en wederom niemand, weer gebeld en weer gaat er niet geleverd worden! Wanneer ik niet bel weet ik dus ook niets! Media markt steeds gebeld maar doen helemaal niets om tot een oplossing te komen, geld willen zij ook niet terug storten!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-07-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: GvdW

Media Markt - Pakket zoek, niet geleverd en geen geld terug

Zondag 23-07 online een oven besteld. Die zou dinsdag 25-07 geleverd worden... Tot op heden niets ontvangen. Het pakje is zoek. Mediamarkt verwijst naar transporteur Dynalogic en die melden (á 45 cent/minuut!) dat ze niet weten waar de oven is en wanneer die geleverd gaat worden. Bellen met Mediamarkt support levert niets op, die beloven dat ze mailen / terugbellen. Dat gebeurt niet. Als ik mijn geld terugvraag dan kan dat pas betaald worden als de oven weer van de transporteur retour is bij Mediamarkt. Aangezien die zoek is weet ik niet waar ik aan toe ben.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Wouter07-08-2017

Precies hetzelfde probleem alleen met een wasmachine wat een waardeloze klote zaak.. ik ga geld via credit besrijf terugvorderen.

09-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Christiaan

Media Markt - Waardeloze service en retourvoorwarden

Onlangs kocht ik een LG 34UM58-P monitor op aanraden van de verkoper bij Mediamarkt Ede.
Na uipakken van de doos thuis bleek dit type niet geschikt voor mijn computer (er ontbrak een displayport)
Terug naar de winkel gebracht om om te ruilen voor het goede type
Er werd 10% kosten in rekening gebracht omdat de doos geopend was, ook al had ik de monitor niet in gebruik genomen.
Medewerker van de klantenservice was zeer onredelijk, inflexibel en ronduit onbeschoft.

Ik heb de goede monitor bij Coolblue besteld die niet zo'n rare retourregeling hebben.
Mediamarkt is een vaste klant kwijt. Hier koop ik dus NOOIT MEER!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: SA

Media Markt - Klacht

Ik heb een wasmachine bij MediaMarkt Amsterdam Arena gekocht. Bij de koop maak ik een afleverafspraak in de middag. Nu blijkt dat de verkoper dit nooit had Mogen doen, omdat hij de planning niet kent. Daarnaast heeft de verkoper mij verkeerde informatie gegeven over aansluiting van de wasmachine. Volgens hem had ik de trekschakelaar weg moeten halen (wat ik gedaan heb), en er komt een stopcontact voor in de plaats. Bij afleveren vragen de heren waarom ik de trekschakelaar eruit heb gehaald. Dit had nooit mogen gebeuren, want de heren zijn niet gerechtigd om een stopcontact te plaatsen.
Slogan van MediaMarkt is "ik ben toch niet gek, nee maar wel een leugenaar".

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-06-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hannie

Media Markt - Toppertje!

Echt niks mis met mediamarkt. Groot aanbod en je kan lekker zoeken tussen de aanbiedingen. Je moet alleen niet ter reparatie gaan want dat is slecht. Maarja, welk elektronica bedrijf is dat niet met reparaties?? Dan kom je er vaak nog redelijk makkelijk vanaf hier. Een keer wat ter reparatie laten maken en duurde wel lang maar lukte wel.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Inge

Media Markt - Bar slecht

Bar slechte service

Bar slechte service. Ging op zoek naar een goede draadloze stofzuiger. In de winkel hangen grote borden boven de Dyson stofzuigers die beloven dat de stofzuiger draadloos is en ook de verkoopster waaraan ik had aangegeven wat ik zocht heeft me er niet op gewezen dat dit niet zo was. Na thuis de doos te hebben open gemaakt ging ik ervan uit dat de stekker de accu zou moeten opladen voordat hij draadloos zou zuigen. Bleek het helemaal geen draadloze stofzuiger te zijn. Terug gegaan naar de winkel die doodleuk melden dat ze de stofzuiger niet terugnemen of ruilen omdat de doos open is geweest en hij is 'gebruikt'. Inmiddels blijkt de stofzuiger van maar liefst 550,00 euro ook nog eens 70,00 euro goedkoper te zijn online bij diverse andere aanbieders. Ik voel me misleid en ben enorm teleurgesteld en verbaasd dat blijkbaar een erkend bedrijf als Mediamarkt hiermee weg komt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Dirk

Media Markt - Media Markt, ik ben toch niet gek

Nooit meer Media Markt, zelfs die ene ster is er een teveel

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-05-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Greg B

Media Markt - onbetrouwbare levernacier

De leveringstijden van media markt zijn totaal onbetrouwbaar. zij adverteren dat voor bestellingen die voor 22:30 worden geplaatst, zou de levering de volgende dag gebeuren. dit is de tweede keer dat ik meer dan 2 dagen moet wachten (bovenop de "gegarandeerde volgende dag levering" op het product dat ik dringend nodig had. compleet onbetrouwbaar en oneerlijk. zij reageren ook niet op emails met klachten. Vermijd aankopen bij media markt Nederland.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hongerige

Media Markt - Tosti-ijzer dag vertraagd

Tosti-ijzer nodig voor nieuwe woning. Besteld bij Media Markt. Ze waren hier 10 euro (!!) goedkoper dan elders en er staat dat het de volgende dag in huis is. Gisteravond besteld. Vandaag krijgen we te horen dat het een dag vertraagd is. Beetje balen. Wat moeten we vandaag nou eten??? Nee ok, we hebben heus wel iets anders te eten, maar toch beetje jammer dit, want ik koos juist voor de Media Markt omdat ze de dag erna zouden leveren... En ook omdat ze goedkop zijn.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-01-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Gerrit Feitsma

Media Markt - Monitor stuk en nu niks

Zeer dure monitor gekocht (€1499,-) werd keurig volgende dag bezorgd maar bleek beschadigd en stuk. Dus gebeld om hem om te laten ruilen en dat kon. De vervoerder zou een nieuwe langsbrengen en de kapotte meteen meenemen. Keurige service dacht ik nog, want het is een monitor voor mijn bedrijf en je kunt dan niet zonder. De vervoerder kwam keurig op tijd maar had geen nieuwe mee, hij kwam de kapotte alleen ophalen. Dus ik meteen bellen en kreeg iemand aan de lijn die zei dat ze de monitor kwamen ruilen maar daar bedoelt de Media Markt mee dat ze hem op komen halen. Dus niks ruilen!!! Ze interpreteren dat woord heel anders dan de rest van Nederland! Ik moet dus enkele dagen wachten en dan moet ik maar hopen dat de nieuwe snel komt. Dus vroeg ik aan haar of ik dan tijdelijk bij het filiaal in onze stad een oud monitortje kon halen om tijdelijk te gebruiken. Dit kon niet want Media Markt online heeft niets te maken met Media Markt filialen??????? HEEL VREEMD!!! Ik kon ook de monitor niet in de winkel omruilen want dat had ik ook nog voorgesteld: Stuur nieuwe monitor naar filiaal en daar ruil ik hem om dan kan ik gewoon doorwerken. Ik heb dus uit nood maar een tweedehands monitor gekocht en ik kon enkele uren niet werken. Heb uiteraard een klacht ingediend met alle kosten en ben erg benieuwd wat de oplossing is die ze gaan bieden??? Kortom waardeloze service ik had die monitor gewoon terug moeten sturen en de koop ontbinden (kan binnen 14 dagen) en elders een nieuwe bestellen dan heb ik die met 1 dag binnen. Nu zit ik langer zonder. Nogmaals...... dit doe ik nooooooooit meer!!! Geen Media Markt!! Zolang je koopt dan gaat alles perfect maar als er wat is................... !!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-01-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    4
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Kooistra

Media Markt - Niet tevreden, maar review wordt niet geplaatst op site Media Markt

Niet tevreden, maar review wordt niet geplaatst op site Media Markt

Ik heb in 2016 een wasmachine bij de Media Markt gekocht. Al na enkele weken kreeg het apparaat storingen. In de eerste instantie werd er geadviseerd minder wasmiddel te gebruiken en niet te vaak een kort programma te gebruiken. Ook werd geadviseerd om zo weinig mogelijk koude wasprogramma's te gebruiken.
Bijzonder, want we hebben het apparaat juist gekocht vanwege de korte wasprogramma's.
Wederom storingen maar nu andere foutcodes en het apparaat stopt er zeer regelmatig plotseling mee.
Uiteindelijk heb ik een review van het apparaat geschreven op de website van de Media Markt, ik soortgelijke bewoording als hierboven maar ik kreeg een mail terug dat de review door de redactie niet wordt toegelaten omdat het een klacht/defect betreft....

Selectief met reviews omgaan lijkt mij niet correct van de Media Markt! Wellicht iets voor de consumentenbond of Radar?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jonneke

Media Markt - Personeel heel vriendelijk in Utrecht!

Personeel bij de Mediamarkt is toch telkens veel vriendelijker dan je denkt. Dat was vroeger wel anders!

Afgelopen weekend in de Mediamarkt op Utrecht Centraal Station, de jongen die bij de Apple afdeling stond, was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik kwam voor een goede hoes voor mijn nieuwe Macbook, die ik niet eens gekocht heb hier, en hij paste voor mij keurig de hoezen om de Macbook die hij daar had liggen. Vrolijk, vriendelijk en charmant!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-12-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    4
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Martin

Media Markt - tablet

Het valt me op dat de tablets in de winkel duurder zijn dan online, ik koop dan ook altijd online. In de winkel rekenen ze nog extra € 19,00 aan startklaar-maak kosten bij de tablet. Grootst mogelijke onzin natuurlijk. Zijn er problemen met je aankoop, dan geven ze ook niet thuis.

Verder grote winkel met scherpe prijzen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Isa24-12-2015

ja irritant is dat he dat heb ik ook gemerkt!! oook verschil tussen verschillende winkels soms heel raar

17-12-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: PvdV

Media Markt - After Sales is slecht

Komen niet tegemoet!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Vincent Kuys

Media Markt - Media Markt 40 euro goedkoper online !!

Was gisteren in de Media Markt en zag daar zo'n luchtverfrisser voor 289, maar online bij diezelfde Media Markt is precies diezelfde luchtverfrisser 249 euro! Dat scheelt 40 euro!! En heb het met andere dingen ook gezien!

Dus voor iedereen de tip: bestel bij Media Markt online, dan ben je veel goedkoper uit!

En wordt het nog thuis bezorgd ook!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Thomas

Media Markt - Van de wagen gevallen? Is dat waar?

Is het waar dat Mediamarkt zo goedkoop is, omdat ze spullen hebben die 'van de wagen zijn gevallen'? Of die al een keer zijn teruggebracht en dat ze daarom zo goedkoop zijn (maar daarom ook sneller stuk gaan weer)? Dat hoorde ik eens, maar ik weet niet of het waar is.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Evert14-10-2015

Nou, dat lijkt me niet hoor. Zo'n grote winkel, als dat uit komt of waar zou zijn, dan hebben ze echt veel klantverlies!

Reactie op deze post:

Door: Jackie van der G.14-10-2015

Ja ik heb dat ook wel eens gehoord! Maar denk eigenlijk dat het gewoon roddels zijn

Reactie op deze post:

Door: s.14-10-2015

Volgens mij zijn ze gewoon zo goedkoop omdat ze grote hoeveelheden tegelijk kunnen kopen en dan korting krijgen

Reactie op deze post:

Door: esther15-10-2015

nou ik geloof dat wel. had een wasmaschine gekocht en toen die uit de doos kwam, zaten daar al krassen op!niet zo erg, hij doet het gewoon natuurlijk, maar vnd het toch vreemd dus misschien is het wel waar!

08-10-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Bas

Media Markt - Te veel Apple

Verandert Mediamarkt in een Apple Store ofzo? Telkens als ik in een winkel kom (Utrecht, Amsterdam, overal!) wordt er zo veel ruimte gegeven aan Apple, krijgen ze daar meer commissie op ofzo? Ik wil geen Apple en word daarom verdrongen naar hoekjes achteraf.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: stanley

Media Markt - nu in de mediamarkt

Ik typ nu in de mediamarkt op een testtablet en dat gaat goegoed!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Shirley

Media Markt - Ik zoek een iphone!

Ligt dat nou aan mij? Ik zoek op iphone en krijg pagina's vol met iphone's. Waarom niet een wat betere zoekfunctie, superirritant dit!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    4
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: foontje

Media Markt - Prijzen goedkoper online?

Wat een onhandige website, ik vind er niks wat ik zoek. Was net in een winkel en denk nog even na over de iphone die ik daar zag... en lijkt het nou zo of zijn de prijzen online lager?? Raar toch?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Babette

Media Markt - Niet zo netjes

Op zich prima winkel, veel keuze en lage prijzen. Maar waarom zitten die cassieres toch zo luidkeels met elkaar te beppen de hele tijd? Daar stoor ik mij alijd aan bij deze winkel. Ik rekende vandaag af bij de klantenservice ivm drukte en het meisje dat ons hielp zat dus tegelijkertijd ook met haar collega te kletsen over iets dat ons niets aanging. Niet erg netjes.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerdien

Media Markt - Samsung Tablet gekocht net

Net terug van de Media Markt met mijn nieuwe Tablet. Blij mee!! Samsung Galaxy Tab É voor 179 euro, best goede prijs denk ik? Wel superdure hoes erbij, maar dan is hij tenminste veilig...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Koffieleutjes

Media Markt - Nespresso proeven in de winkel!

Wij hebben lang zitten dubben welk koffieapparaat het meest geschikt was. In de Mediamarkt konden we uitgebreid kiezen en zelfs proeven, erg handig en zo kozen wij uiteindelijk voor een nespresso-apparaat daar. Nog goedkoop ook (had ik niet verwacht)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Andreas de Smit

Media Markt - Keuze en Korting

Keuze en Korting, wat wil een mens nog meer? Hier hebben ze echt ALLES. En waarom zijn die andere winkels zo duur als Mediamarkt het zo goedkoop kan doen??

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Annejet

Media Markt - Goedkoop maar wat een rotwinkel

Ja ze zijn echt wel vaak de goedkoopste, zowel online als in de winkel. Maar vind die winkel echt stom verder. Online is alles zo schreewerig, met dat rood en die dikke letters en ik vind daar nooit wat ik zoek. Misschien vinden sommigen dat mooi, maar ik niet. Toch kom ik er vaak terug, want ja als dat euro's scheelt, dan moet je wel he.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-08-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Sebastiaan

Media Markt - 'service'

had hier een stereo-installatie gekocht maar die ging al snel kapot, dus ik naar de mediamarkt om dat te fixxen, niemand bij de klantenservice dus ik blij, maar met dit soort problemen moest je niet daar zijn, maar bij een ruimte verderop en daar heb ik dus echt úren zitten wachten, belachelijk. er was wel gratis koffie en water enzo, en het probleem werd ook wel verholpen (ik kreeg een nieuwe mee), maar toch vond ik dit echt een nare ervaring. En ik was dus ook niet de enige, er waren een heleboel wachtenden voor me met waarschijnlijk dezelfde irriratie. jammer, want ze zijn wel goedkoop (maar dan is dit dus het risico, kennelijk.)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-08-2015
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Maarten van Oorschot

Media Markt - Slecht; 3 weken niet kunnen koken

Ik had een gastoestel gekocht en die heb ik zelf aangesloten. De ontsteking ging stuk en toen had ik dus het nakijken. Meer dan drie weken kwijt geweest omdat deze opgestuurd werd naar de fabriek. Eh....mediamarkt...hoe moet ik dan koken? Het was een inbouw dus moest hem zelf eerst helemaal demonteren. Gelukkig bestaat er thuisbezorgd en een moeder maar ik denk niet dat ik nog terug kom bij de mediamarkt. Volgende keer weer een keukenboer die een vervangend stel geeft. Toegegeven, het toestel zelf kon ik niet veel goedkoper krijgen dan de mediamarkt, maar je betaalt er dus ook een prijs voor als hij stuk gaat.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Douglas

    Douglas

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • Urban Outfitters

    Urban Outfitters

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,2Lees ervaringen
  • Tommy Teleshopping

    Tommy Teleshopping

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Media Markt

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Media Markt?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Media Markt

Media Markt: Ervaringen
Wie niet gek is en (dus) van een koopje houdt als het gaat om elektronica, kan terecht bij de Media Markt. Schreeuwerige reclames met rode flikkerende letters moeten de potentiële klant overtuigen van dit gegeven. Maar je wilt natuurlijk niet alleen dat je producten goedkoop zijn; als ze niet werken, dan heb je er weinig aan. Hoe zijn de ervaringen van anderen met de Media Markt? Is het inderdaad de moeite waard om hier je nieuwe telefoon, koelkast of camera te kopen, of kun je dat beter elders doen? Lees het hier op NederlandReview!

Over Media Markt
De komst van een nieuwe Media Markt werd vroeger aangekondigd met veel bombarie: cancandanseressen, fanfares, orkestjes. Het was ook nogal wat: ineens was er een enórme winkel vol met allerlei soorten elektronica, en dat voor zeer lage prijzen. Veel oudere bedrijven zagen het met lede ogen aan, konden de concurrentie inderdaad niet aan en zijn inmiddels gesloten. Media Markt breidt echter alleen maar uit; nieuwe vestigingen worden nog steeds geopend, concurrenten overgenomen, zelfs de merknaam Saturn is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor Media Markt.

Diensten van Media Markt
Niet alleen de omvang en het aantal winkels van Media Markt is groot, ook het aanbod. Hou je vast: een hele kleine greep uit de categorie Beeld&Geluid toont je onder andere televisies, beamers, home cinema sets, speakers, CD-/DVD-/Blu-ray/MP3- en platenspelers , jukeboxen, koptelefoons, autoradio’s, wekkers, 3D-brillen en opladers. De categorie Computers staat op zichzelf met waslijsten aan Apples, tablets, laptops, kabels, printers, e-readers en software. Bij Foto & Video vind je uiteraard legio fotocamera’s, zoals spiegelreflexcamera’s en compactcamera’s, camcorders, accu’s + laders, geheugenkaarten en talloze statieven, objectieven en cameratasjes. Ook verrekijkers en telescopen zijn hier te kiezen. Op  zoek naar telefoons en álles wat daar bij hoort? In de afdeling telecom en navigatie vind je meer dan de nieuwste Apple iPhone en kun je ook terecht voor huistelefoons, navigatieapparatuur, walkie-talkies (lekker ouderwets) en kantooraccesoires zoals labelmakers, faxmachines (wie doet dat nog?) en lamineermachines. Grotere elektronica nodig? Kijk eens bij de wasmachines, fornuizen en vaatwassers. Natuurlijk is er ook klein huishoudelijk vernuft te vinden, zoals robotstofzuigers (vaak tentoongesteld in de winkel voor het wow-effect), koffiemachines en verlichting. Maar dan zijn we er nog niet. De afdeling Verzorging biedt dingen als scheerapparaten, voetenbaden, elektronische tandenborstel (moet wel elektrisch zijn natuurlijk), zonnebanken, föhns en babyfoons. En dan is er nog de afdeling Gaming, Film en Muziek, voor die nieuwste cd van Beyoncé, de laatste dvd van James Bond of games voor PlayStation, Xbox en Wii. Maar dit is slechts een klein deel van wat er allemaal aan spullen te verkrijgen is bij de Media Markt. En dan zijn ze ook nog vaak de goedkoopste. Sneu voor de kleinere winkelier, die tegen al dit verkoopgeweld vaak geen schijn van kans heeft.

Media markt Crazy run in Frankrijk, must see!

Klachten over Media Markt
Media Markt is dan wel vaak de goedkoopste, de kwaliteit van de producten kan te wensen overlaten. Via de website is daar een uitgebreide opvang voor geregeld: hier kun je bestellingen annuleren, producten retourneren en zaken als garantieduur bekijken. Winkels hebben ook vaak een klantenservice, waar je in persoon klachten en problemen kunt melden en laten oplossen. Hier kunnen op bepaalde tijden lange wachtrijen ontstaan, dat wel.

Wat zijn jouw ervaringen met de Media Markt? Laat het weten met een review! 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!