Ervaringen Hunkemöller

Hunkemöller: Ervaringen

Waar koop jij je ondergoed? Waar sommigen kiezen voor eenvoudige onderkleding uit een warenhuis, zweren anderen bij de kwaliteit van een gespecialiseerde lingeriewinkel. Hunkemöller valt duidelijk in die laatste categorie en doet dat al zo lang dat ook jouw oma hier al terecht kon. Maar waarom zou jij hetzelfde doen? Wat heeft Hunkemöller te bieden? En hoe denkt Nederland over dit oeroude bedrijf?

Over Hunkemöller

Hunkemöller is wellicht ouder dan je denkt: je grootmoeder heeft er wellicht ook haar lingerie gekocht, en háár grootmoeder misschien ook wel! Het bedrijf werd in 1886 opgericht in Amsterdam door Wilhelm Hunkemöller en zijn vrouw Josephina Lexis. Inmiddels is Hunkemöller uitgegroeid tot het grootste high street lingeriemerk van de Benelux, maar de winkels zijn overal ter wereld te vinden: Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje, Aruba, Curaçao, Zweden, Oostenrijk, en zelfs in landen als Saudi-Arabië, Egypte, Marokko, Rusland en Bahrein. Het succes is niet alleen te meten aan verkoopcijfers, maar ook aan verschillende onderscheidingen. In september 2014 is Hunkemöller opnieuw gekozen als beste lingerie retailer in Nederland en in november 2013 in België, Duitsland en Oostenrijk. In Duitsland heeft Hunkemöller de prestigieuze prijs ‘Retailer of the Year Award’ (Händler des Jahres 2013) gewonnen. Vanaf 1979 is Hunkemöller een franchiseonderneming. Hunkemöller is onderdeel van PAI Partners, een Europese investeringsmaatschappij.

Diensten van Hunkemöller

Hunkemöller staat vooral bekend om de bh’s en ander soort lingerie, maar je kunt er ook terecht voor badmode (bikini’s, badpakken), nachtmode (van keurige meerdelige pyjama-sets tot spannende ‘slaap’setjes), beenmode (panty’s, jarretels, stockings, stay-ups, kousenbandjes, et cetera) en allerhande accessoires, zoals eaux de toilette, sokken, oogmaskers, teenslippers, strandtassen, make-up bags, sloffen, nagellak, waszakjes en zelfs paraplu’s. Je kunt de producten van Hunkemöller online bestellen (ook handig als je een spannend cadeau zoekt voor je geliefde), maar ook in één van de vele winkels vinden (op de website kun je ze vinden met de store locator). Ga je gewoon naar een winkel, dan word je in de winkel geholpen door het professionele personeel, die je uitgebreid helpt bij het passen en bij het kiezen van de juiste maat. Geen overbodige luxe, want uit onderzoek blijkt telkens weer dat veel vrouwen met een volstrekt verkeerde maat bh rondlopen…

Wanneer je online iets bestelt, kun je betalen met AfterPay, iDeal, PayPal of credit card (VISA, Master Card, American Express). Bestellingen kun je thuis laten bezorgen, maar ook gratis afhalen in de winkel. Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het gratis retourneren.

Klachten over Hunkemöller

Heb je klachten of problemen met iets wat je bij de Hunkemöller hebt gekocht? Ga terug naar de winkel en je wordt uitgebreid geholpen. Via de website is een FAQ te vinden en een contactpagina, waar je gegevens vindt om een email te sturen, die binnen 48 uur beantwoord wordt. Ook kun je de klantenservice bellen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Ben je een vaste klant van Hunkemöller met member card? Laat dan hier weten waarom jij zo graag in deze lingeriewinkel komt! Heb je juist minder positieve verhalen te vertellen? Ook dan kun je hier je mening achterlaten!

Bestellen, kopen en retourneren gemakkelijk? Leuke sales? Lees ervaringen van vrouwen die u voorgingen zodat u weet wat u kunt verwachten! Lees beoordelingen bij NederlandReview!

Hunkemöller
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (79)

9
80% Zou hier weer kopen!

Bestellen

9,2

Service

9

Prijs

9

Leveren

9

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Sportbh

Ben afgelopen week 2x in de winkel in Breda geweest. Eerste keer vroeg ik advies, kreeg ik en moest een ander maat hebben. Moest dit zelf pakken, omdat ik iets uit de sale had. Beetje vreemd vond ik dat wel aangezien ik in lingerie in de paskamer stond en het een beetje vreemd vind dat je dus steeds jezelf moet omkleden om wat anders te pakken, hang dan geen bel in de paskamer. 2de keer had ik niets uit de sale, heb 3x gebeld en er kwam niemand. Stond beide keren dezelfde verkoopster.

Door: -17-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

3 bh’s

Ben bij Hunkemöller in woerden geweest en heb daar echte service ondervonden. In filiaal Hoog Catherijne had men me geadviseerd over 2 bh’s. Die leken goed te zitten maar toen ik de eerste ging dragen bleek de omvang maat veel te klein. Ik kon de bh echt niet dragen. In Woerden heeft Nina me geweldig geholpen door wel de goede maat te bepalen en ik mocht beide bh’s omruilen voor de andere maat. Dat is nou meedenken want anders had ik er niks meer mee kunnen doen. Echt een pluim verdiend

Door: Ineke05-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

2 x padded pure

na een gbp ben ik totaal 60 kilo afgevallen en liep al heel lang te stuntelen om een goed passende bh te vinden!
op goed geluk
ben ik zomaar bij de hunkemoller in de fahrenheitstraat binnen gelopen en mijn verhaal verteld je moet weten mijn borsten zijn net twee theezakjes me er voor schamen doe ik niet hallo zeg 60 kilo minder wegen is toch veel belangrijke.
mijn borstmaat werd opgemeten en gelijk kwam ze met goede bh ,s alleen ik wou ze iets hoger /push up ze begreep me meteen liep weer weg en kwam terug met een bh met extra vulling
hij zat perfect !! toen zei de verkoopster trek je shirt nu is aan
jeetje wat werd ik blij gewoon twee borsten op de juiste hoogte niet te hoog niet te laag en de bh zat heerlijk wat ook belangrijk is natuurlijk

heb er maar gelijk 2 gekocht maar kom er zeker terug

tis fijn om door iemand geholpen te worden die je begrijpt en er verstand van heeft


met vriendelijke groet corina

Door: corina dijkhuizen21-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Bh

In winkelcentrum de Boogaard zeer prettig en deskundig geholpen door mevr Mine.
Ik kom graag weer terug als zij aanwezig is.
Topper!

Door: Tineke18-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

High waist brief

Ik kocht vandaag een high waist brief en had geen zin om in de winkel te passen en de verkoopster zei dat maakt niets uit u mag het altijd terugbrengen. Thuis gepast en was niet naar mijn zin terug naar de winkel en blijkt dat je geen geld terug krijgt. Als dat meteen gemeld was had ik het zeker niet gedaan. Ik vind dit echt te belachelijk voor woorden ik heb gewoon recht op mijn geld terug en het had zeker gemeld moeten worden.

Door: lia langenberg-timmer15-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Slips

Alleen maar pluspunten over de midi slip, overal gezocht en eindelijk bij Hunkemöller gevonden. Heb ze opgekocht bij alle filialen in de buurt en online, hoop dat ze snel weer aangevuld worden

Door: Karin 31-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

BH + SLIP

Ik heb laast bij jullie voor mijn VRIENDIN een BH + SLIP gekocht aangezien ik op schiphol werk ben ik daar geweest Daar ben ik zo gewellig geholpen door de onwijs vriendelijk personeel helemaal TOP ik geef de DAMES die daar werken een DIKKE 10 de winkel ziet er heel netjes uit ook TOP ik hoop dat dit bericht bij de DAMES op schiphol terecht komt ik zou ze zelf ook nog bedanken voor hun goede hulp TOP

Door: Frank van Vilsteren24-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Verschillende oplossingen bij terugbrengen / terugsturen!

Eerder een bh gepast , werd "opgemeten"en daar kwam als resultaat uit : nee die maat hebben wij niet. Maar U kunt het oplossen met een tussenstukje bij de sluiting!!!!
Voelde mij daar niet prettig bij!
Dus nu artikelen gekocht om rustig thuis te passen zonder "deskundig" advies.
Blijken bepaalde artikelen niet wens.
GEEN GELD TERUG MAAR EEN TEGOEDBON!
Als je via de webshop koopt en het is niet naar wens dan krijg je het aankoopbedrag teruggestort.
Dus voortaan maar via de webshop zonder "deskundig"advies , maar wel met de mogelijkheid om je geld terug te krijgen!
En elders wel te slagen.

Door: Peggy van Bekkum26-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Blij met NINA

Aangezien ik een grote maat nodig heb kocht ik altijd de minimizer. Maar nu is er NINA. Een mooie goedzittende bh met een luxe uitstraling. De bijbehorende slip is er een van passend formaat. De kleur rood is GEWELDIG. Groetjes Els

Door: Els Smulders05-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Gigantje Alexandra

Samen met mijn zusje, zijn wij in de vestiging Mijdrecht heel leuk en zeer professioneel geholpen door Alexandra. Fijn om goed geadviseerd te worden door iemand met zoveel enthousiasme en vakkennis.

Door: Eleonora Francisca Maria Jongbloed27-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

goede ervaring

Behulpzaam personeel, bel in kleedkamers, heel erg klantvriendelijk.

Door: christina vermunt20-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Fijne meiden

Wat een fijne meiden staan er toch bij de Hunkemöller Dronten! Ze hebben kennis van zaken en zijn enthousiast, altijd op zoek naar iets wat bij mijn wensen aansluit, zonder dit op een opdringerige manier te doen. Ik kom het liefst in deze winkel!

Door: E.Evers01-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7,5

Goed geholpen

Zeer vriendelijk medewerkster hielp me goed kom er zeker vaker , kleine winkel maar wel knus in emmeloord

Door: Jannie19-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Een winkel om aan te raden.

Ik ben super goed geholpen, medewerkster heeft heel veel moeite gedaan om mij verder te helpen en om mij te adviseren, zij heeft zelfs dingen voor mij gezocht en is daarin heel goed geslaagd. Top.

Door: Sabrina Geurts18-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

winkelbezoek

goed advies en vriendelijke bediening leuke zaak

Door: M.C.Schuurmans - van Buuren09-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goede service

Afgelopen week bij de winkel in Kronenburg in Arnhem geweest. Heel behulpzaam en super aardig personeel. Prima geholpen, ook bij de onlinebestelling omdat blauwe slips niet meer in de winkel lagen.

Door: Maud04-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
8

Aankoop lingerie

Ik kan van Hunkemoller alleen maar pluspunten schrijven.Allereerst goede kwaliteit en ze hebben er geen probleem mee dat ik als lingerie dragende man mag passen ongeacht de drukte. Moesten de andere lingerie winkels ook meer toelaten.

Door: Jean-Pierre31-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

feedback

Mooie winkel en veel keuze, altijd vriendelijk geholpen en ben altijd dik tevreden over Hunkemoller, ben al meer als 40jaar klant dus dat zegt wel wat over jullie.

Door: Willy van Dijk25-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goede aankoop!

Prima BH gevonden. Mede dankzij een verkoopster die verstand van zaken had. Hulde!

Door: Lisette Cuppen25-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

voor het eerst bij Hunkemoller gekocht

Ik was nog nooit bij Hunkemöller geweest maar dit was zeker niet de laatste keer !!! Wat een prachtige nachtkleding enz. hebben ze daar. Ik ben heel netjes geholpen de verkoopsters namen alle tijd voor me. Ja heel zeker voor herhaling vatbaar.

Door: Arda Pennings14-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Slecht

Je wordt niet goed geholpen en wanneer je de klantenservice wil bellen kan dit alleen wanneer het artikelen van de webshop betreft. (Ik wil 0 sterren geven maar dat lukt niet)

Door: W10-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Koop van een nieuwe BH

Vlotte levering i.v.m. het bestellen.

Door: L.H. van Zijp-van Dissel01-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

feedback

Heel vriendelijk geholpen door een verkoopster toen ik een BH voor oma moest hebben met een speciaal model.
Echt heel fijn.

Door: Anne 25-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Waardeloze zaak

Voor €40,- een kortingsbon gekocht.
Naar de winkel in Leiden geweest en niets gevonden wat ik wilde hebben.
Na een paar maanden nog een keer langsgegaan.
Blijkt de bon niet meer geldig.
Stelletje oplichters zijn het.

Door: Erika29-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

BH

Goede prijs fijne service van de dames
kom zeker terug

Door: RIEK vERSTEEGEN28-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

hulp

word altijd goed en netjes geholpen alleen 25-09 2-18
vond ik een beetje vreemd de medewerkster vroeg mijn voornaam vond ik een beetje prive kwa mijn leeftijd .
verder werd ik goed geholpen.

Door: truus26-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Afgelopen weekend zijn wij bij de Hunkermoller winkel in de Koningshoek te Maassluis geweest. Wij werden werkelijk perfect geholpen. Bijzonder klantvriendelijk en echt een geweldig positieve ervaring voor ons. Wanneer wij weer in de buurt zijn, gaan wij zeker weer langs dit filiaal. Chapeau voor de dame die ons geholpen heeft!

Door: Janny Warnaar24-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Heemskerk

Zeer descundig advies in Heemskerk. Rustig en vakkundig.

Door: G Fijnheer23-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

ans

verkoopster was erg behulpzaam zeer vakkundig zeer vriendelijk aktie 3 bh kopen 2 betalen super 1 voor moeder 1 voor dochter 1 voor kleindochter ans

Door: ans21-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

Llwssvexrx

nice to know 很高兴知道

Door: 狗哈德森13-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

Feedback goede service

We zijn 2 weken geleden bij hunkemoller geldrop geweest en zijn daar super geholpen door lilian en tanja zelfs toen de winkel dicht ging mocht ik mn lingerie nog passen waardoor we dus goed geslaagd zijn en zeker terug gaan dikke pluim voor deze dames..

Door: Esther en frank13-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Sport bh gekocht.

Waw nieuwe collectie van de sport.

Was eventjes zoeken omdat ze verschillende soorten levels hebben had level 3 nodig goed uitgelegd en juiste maat gevonden
Bedankt , mooi en zit goed

Door: Ackaert05-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Feedback

Fijne en prettige behandeling

Door: P.zieleman29-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Heel blij

In een opwelling had ik een push up bh gekocht met twee slipjes. Eenmaal thuis vond ik de bh niet lekker zitten, 5 min gedragen. Ondanks dat ik de kaartjes van de bh had afgeknipt, van de slipjes niet, ook niet aangehad, kon ik toch alles retourneren en iets anders uitzoeken. Ik vind dit een super service en ben heel blij met mijn nieuwe andere aanwinst. Geweldig!

Door: Julia23-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

factuur

op 15-02-2018 is er wat besteld via de winkel te Rotterdam.
betaald maar nooit aangekomen.

We zijn nu al vanaf 20-02-2018 bezig om het geld op onze rekening te krijgen , maar nee, niets meer gehoord.
Voor service krijgen ze voor ons een : 1-

Door: E,J. Sijbrands 21-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Vakkundig

Helpen je met plezier goed advies.

Door: K.V17-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Klacht

Ben vanmorgen in Heerlen geweest bij Hunkemoller.
Niet tevreden wisten niet hoe men naar klanten service
moest bellen, in verband met mijn klantenpas.
Had 5euro tegoed van de aankoop van mijn vorige bh,maar kon ze niet krijgen ,stondniet op mijn kaart.Ben thuis gekomen heb de bon gevonden ,kan nu weer extra naar Heerlen .
BH gekocht in Roermond 19-06-2018
Heb nu geen tijd meer om te gaan. Wat gaat kunt U voor mij doen
gr R van Gemert

Door: R van Gemert14-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

aankoop

heel fijn geholpen in roermond, kon niet beter ,bedankt dames jullie doen het prima,Wel jammer dat het aanbod niet zo groot is van bv niet voorgevormde bh's

Door: henny09-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Hunkemoller Naaldwijk.

Prima service. Vriendelijk personeel.
Ze verdienen een dikke 10

Door: Jos Schalkoort09-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Venlo

Ik ben super geholpen vanmorgen ondanks de warmte was niks te veel.
Toppie .

Door: Juul03-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Blij

Ben heel goed geholpen in de winkel in Hoofddorp.
Dat maakt me blij en de verkoopster krijgt een dikke tien van mij.
Dank je wel,
Vriendelijke groet
Wil van Sevenbergen

Door: Wil van Sevenbergen01-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
10

keurige behandeling

heel veel tijd en aandacht niets was te veel
ook al was ik er net voor sluitingstijd

Door: Charlotte Kolder19-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goede service

Ben goed geholpen door 10005725
In de winkel van Geel

Door: Coenen Jeanine12-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

respons

echt wel heel goede bh's voor een mooie prijs,personeel heel vriendelijk en behulpzaam

Door: Nancy 11-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

tevreden klant

ik ben geholpen door 10005522. Zij heeft rustig de tijd voor mij genomen en mij goed geadviseerd tav strapless BH.Top!

Door: heleen04-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top

Koop al mijn bh',s bij hunkemuller, vriendelijk personeel en erg vakbekwaam. Soms leuke acties via social deal. Voor mij een Top winkel, ondanks mijn maat E 90

Door: Jacqueline Brom02-07-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

hoe krijg ik 5 euro korting op de volgende aankoop

ik ben niet goed geinformeerd over de korting door verkoopster 10004030. Ze was ook niet erg vriendelijk een zesje.

Door: maatje28-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Goed advies

Verschillende keren bij Hunkemuller in Haaksbergen geweest. Goed advies en persoonlijke benadering. Dit als zeer positief ervaren

Door: Bianca 23-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

zeer klantvriendelijk

De dames op de Binnenban in Hoogvliet hebben mij zeer goed en behulpzaam gehopen

Door: Annemieke21-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Beoordeling

Geen

Door: Henny Verhiel18-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

goede service

Goed geholpen vriendelijk personeel.

Door: Sjanie van der Burgh17-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Hunkemoller Barendrecht

Gister in mijn eigen dorp voor bh gaan shoppen, helaas was deze niet meer in mijn maat.
Verkoopster vertelde me dat het de laatste maten waren maar dat er wel nog een zelfde soort binnenkort uitkwam maar dan andere kleur. Ik wilde graag wit. Je kan zelf even op de site kijken.
Helaas was mijn maat op de site niet meer beschikbaar.
Vriendin geappt die bij hunkemoller werkt en die vertelde mij dat ze de bh nog in een ander filiaal hadden. Gelijk gebeld naar Barendrecht en die hebben de bh voor me apart gehouden!

Super goede service van hunkemoller Barendrecht!

Thnx a lot

Door: Deb17-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

super!

Ik ben goed geholpen met mijn nieuwe bikini en kreeg hierbij goed advies om hem ook goed te houden!
Ook bij de aanschaf van een shape wear artikel kwam het zinvolle advies om het artikel in een waszakje te stoppen zodat het goed zal blijven passen.
Gewoon een super verkoopster die weet hoe je advies moet geven en dat je daardoor ook terug zult komen!

Door: Jet Tilstra15-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Manon krijgt een 10!

In Sneek een BH gekocht. Snel gepast en vond hem goed zitten. Thuis gekomen constateerde ik dat hij veel te strak zat. In mijn woonplaats Groningen Herestraat BH geruild, daarbij ontzettend goed geholpen door Manon. Tot 3 x toe vond zij het niet goed zitten. En bracht mij de BH die 100% goed zat. Dank je Manon! wat een service. Dikke 10!

Door: Mary Hoeben13-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

veel good

bonjour, je me suis rendu hier pour acheter un bikini à la boutique Hunkemoller de Verviers. Je voulais préciser que les vendeuses là bas sont très sympathiques, accueillantes et connaissent bien leurs articles. Il est rare de trouver dans un magasin surtout à Verviers des vendeuses aussi polies et sympathiques.
Merci d'en prendre bonne note.

Door: bastin anne 17-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

beoordeling aankoop

tevreden met aankoop!

Door: Bert van der Heijde15-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

bh Sara soft

tevreden over het product

Door: Bert van der Heijde15-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

klacht

Ben al jaren klant en koop al jaren dezelfde BH en nu wordt deze BH bij een ander bedrijf geproduceerd. Bij het passen zei ik al, deze BH zit niet lekker, veel te strak. Toen werd mij medegedeeld, dat dit na het wassen beter zou zijn. Dus niet. 10 mei Wilde ik de aankopen terugbrengen i.v.m. de 30 dagen en bleek de winkel in Bussum dicht te zijn. De website had vermeld open te zijn. Ben hier allemaal niet blij mee.,

Door: lily weijer11-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Dik tevreden

deskundig personeel
vriendelijk
behulpzaam
minpunten geen

Door: A.Koreman02-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

mw

Fijne zaken op de Frederik Henderiklaan en Fahrenheitstraat helpen de dames 00000099 en 00028910 je heel vriendelijk en behulpzaam ik kom er al jaren.

Door: Wil van Dijk30-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Bh

Goede service ga zeker terug

Door: Nel23-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

zeer slechte site

Hunkermöller doet dus leuk met die passionpoint ik had mooi 500 passion Points bij elkaar gespaard dus ik zag een leuk make up tasje en een oogmaskers die ik wou halen nou dus dit valt onder de catogorie beaty dus ik versnipper me 250 passionpoint om 25 % korting te krijgen wil ik het bestellen gaat de korting er niet af ja hallo wat is dit dan kijk ik verder waar wel de korting af gaat nou nergens zeer slecht ik heb dus mooi even all mijn passion point in de lucht gegooid als het het niet doet verzin het dan ook niet

Door: Anoniem 14-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6

Slechte levering

Online besteld bij de hunkemöller, lever tijd stond op 1 a 2 dagen. Ik zou het pakketje ophalen in de winkel. 5 dagen later nog niks gehoord, dus ik ga maar eens navragen bij de winkel, daar konden ze me niet verder helpen. De order stond in het systeem en ik zou een mailtje krijgen als DHL geleverd had, ik moest niet zo ongeduldig zijn. Ook die dag maar een mailtje gestuurd naar hunkemöller, waar ik nog steeds geen reactie op heb. Weer 3 dagen later maar gebeld, geen sorry alleen dat het druk was door black friday? (Black friday was 9 dagen voor mijn bestelling, dus 17 dagen voor mijn telefoontje!), maar het zou er waarschijnlijk de volgende dag zijn... nou niet dus...

Even los van black friday snap ik dat het een keer druk kan zijn, maar stuur dan zelf even een mailtje met "hey, sorry we zijn wat later ivm drukte. De nieuwe bezorgdatum is ..." en ik denk hoe druk het ook is dat een verlengde van de levensduur met 10 dagen (tot nu toe) niet toegeschreven kan worden aan drukten. Geef in iedergeval toe dat iets fout is gegaan als ik contact op neem met jullie en zoek uit wanneer je kunt leveren zodat ik weet waar ik aan toe ben.

Door: Annick14-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

feed back

Hallo, top winkel en top service .op drukke zaterdag toch rustig en goed geholpen ,tevens werd er via de web site nog wat besteld en werd snel thuis bezorgd

Door: Annemiek15-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top winkel

Altijd wordt ik door alle dames heel goed geholpen altijd ga ik met mijn dochter tevreden de winkel uit.Het is alleen jammer dat ze de collectie niet uit breiden het is nl.de eindige lingerie zaal in Maassluis.Dus is er volgens mij veel meer uit te halen.

Door: C Torfs24-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

feedback

28 augustus jl was ik op zoek naar een goede BH.
In de winkel op Zuidplein Rotterdam, Ben ik heel geduldig en professioneel geholpen door de dames Jolanda en Sandra, deze dames kennen hun vak! zijn heel vriendelijk, geduldig en erg behulpzaam.

Ik wil deze dames dan ook zeer complimenteren voor hun geduld met mij jullie verdienen van mij een dikke 10!

dames bedankt!

Klant: Asha Lalta, 3206 JM Spijkenisse

Door: Asha06-09-2017
Gerda Dekker23-09-2017

Ik ben super goed geholpen ze krijgen van mij een 10

Gerda Dekker23-09-2017

Bedankt ik zo goed geholpen ben door 00203611 ze krijgt een 10 van mij en kom graag terug

ANNIE VANTHOURNOUT07-10-2017

Ik voel me zo supergoed in de BH's van Hunkemuller, ik hoef ze ook niet te passen in de winkel ik ken mijn maat en model zo gaat de aankoop vlug en hoef ik nooit lang te wachten om bediend te worden. De verkoopsters zijn heel vriendelijk en behulpzaam. zou nooit elders een BH kopen

jeanne Bastiaanse30-12-2017

ben zeer tevrede over mijn aankoop. krijgt een 8 van mij.

R.Essahl04-02-2018

Ik ben wel met haar eens, alle medewerkers zijn heel erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam.ze verdinnen 10

Annie Pike-Gerritsen28-03-2018

Beste, ik heb al 3 x bh's geruild omdat U niet de juiste maat voor mij heeft, ik heb maat 95 C en had graag voorgevormde bh's. Nu ging ik weer terug en wilde graag mijn geld terug maar dat ging niet. Maar als U niet kunt leveren wat ik graag zou willen hebben, dan mag ik toch zeker mijn geld terug? Ik hoor het graag van U, Vriendelijke groeten, Annie Pike

m.j. bazelmans28-03-2018

Ben vanochtend bij Hunkemoller Breda geweest en super geholpen! door uw medewerkster 00107108. Geen moeite te veel en onvermoeibaar!. DANK!

Marleen Irnich-meesters29-03-2018

Gisteren bij Hunkemöller in Heerlen geweest. En ben zeer tevreden Hele vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen. Verkoopster Manuela verdient een dikke 10 en ook daarna bij het afrekenen geholpen door een hele vriendelijke medewerkster Was dus een goede keuze om eens naar Hunkemöller te gaan. Zal dit ook blijven doen.

A Blankert11-04-2018

Ben heel goed geholpen, zowel in Zaanstad als in Rotterdam

Saskia19-04-2018

Warme dag vandaag, maar daar had de verkoopster Sylvia geen last van. Heeft mij heel prettig geholpen en heel vakkundig uitleg gegeven. Dank je wel Sylvia uit Haarlem-centrum.

Franka 23-09-2018

Vandaag weer goed geslaagd en heel fijn en netjes geholpen, zoals altijd!

Greet Sintenie24-09-2018

Al 30 jaar een tevreden klant bij Hunkemöller Schagen

Ik koop er graag ,wel prijzig moet vaak wat besteld worden omdat het is uit verkocht. 11-10-2018

Jammer dat de punten niet blijven staan

marijke19-10-2018

Vandaag weer supergoed geholpen in filiaal Amsterdam Osdorp door Janine 00210750. Geen moeite teveel, ze is heel vaak heen en weer gelopen om iets naar onze zin te vinden. Wij zijn speciaal voor deze mevrouw naar bovengenoemd filiaal gereden, omdat ze uit het filiaal bij ons in de buurt verdwenen was. Heb haar weer opgespoord en blij haar in een ander filiaal gevonden te hebben. Mijn dochter en ik gaan altijd samen en wij willen nergens anders onze lingerie kopen. Hunkemoller houd haar a.u.b. in ere. en laat haar weten, dat ze heel gewaardeerd is, veel kennis heeft en super dienstverlenend is.

Cocky31-10-2018

bij de aankoop van mijn b.h.'s ben ik heel goed geholpen door een verkoopster in Zwijndrecht

Wilma13-11-2018

Ik heb laatst een body gekocht,hij zat goed, samen met de verkoopster gekeken,maar op de dag dat mijn dochter ging trouwen gingen constant de drukkertjeb los zo vervelend,ik heb hem halverwege de dag maar uit gedaan,ik had het labeltje er uitgeknipt dus ruilen kan niet meer weg 35 euro

Jean-Pierre14-11-2018

Zoals meerdere mannen toch met lingerie drang koop ik altijd bij hunkemoller Beek. De dames zijn behulpzaam en maken er geen punt van om lingerie te laten passen. Het geeft je een goed gevoel. Top winkel

Sophia Wittop Koning15-12-2018

In Groningen, vestiging Paddepoel, heb ik donderdag een setje gekocht en ben daarbij heel prettig geholpen door Yvonne (00209897) Heel veel jaren kocht ik mijn eerste bhtje in een winkel in Wormerveer (Wala) en Yvonne liet me die tijd weer herbeleven door haar vriendelijke, plezierige en vakkundige manier van helpen! Normaal koop ik nooit een slipje bij mijn bh maar ze wist het zo leuk te brengen dat ik er graag 1 bij heb gekocht.

Jean-Pierre31-12-2018

Vandaag in Maastricht mijn 6de diva setje gekocht. Allereerst een der beste items en deze zal ook niet mijn laatste zijn. Hoewel het druk was was het geen probleem dat ik mocht passen als man omdat ik een maat wissel had. Ook zeer goed geholpen door medewerkster 00213867.top.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Een mooie eye catcher

Ik werd prima geholpen. Ze deden erg hun best om mijn maat te vinden 75F

Door: Diana Verhoef01-07-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Nieuwe winkel Kalverstraat succes

Wat een prachtige nieuwe winkel op de Kalverstraat.

Ik vond Hunkemoller altijd een beetje suf (sorry), maar niet meer na wat ik achter in die winkel aantrof hihi. Echt hele mooie en spannende lingerie. Ik zie dat de collectie online ook erop vooruit is gegaan.


Vind de prijzen trouwens best wel meevallen als je bedenkt dat het eigenlijk een speciaalzaak is. Heb nu zelf een heel mooi bh'tje gekocht en deze was maar 14,95... Had ik niet verwacht

Door: Sabrine in het Wit03-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Helaas Hunkemöller

Beetje jammer dat ze echt heel veel keuze hebben voor maten tot de D-Cup.. Ik grijp er helaas altijd naast.. Ik ga wel naar de livera, die verkopen in ieder geval grote maten..

Door: Sandra27-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

mooie bh's en goede kwaliteit

Ik koop tegenwoordig eigenlijk al mijn bh's bij de Hunkemoller. Ik vind ze mooi en de kwaliteit is gewoon altijd heel goed. Ook vind ik de prijs echt heel erg meevallen als je bedenkt dat dit gewoon een goede speciaalzaak voor bh's is (en dus niet te vergelijken met de kwaliteit of de prijzen van bijvoorbeeld de Hema of de H&M).

Door: Yasmin Lendering28-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

lange rijen online bestellen

ik koop al mijn ondergoed tegenwoordig gewoon bij de hunkemoller maar de winkels zijn altijd best wel druk (Amsterdam) dus ik ga soms eerst in de winkel kijken en passen en dan onthoud ik de maat en bestel ik online. Want vaak kun je wel passen in de winkel, maar vooral de rijen voor de kassa zijn echt vaak echt lang!

Dat is dus mijn oplossing!

Ik vind het niet erg om een dagje te wachten meestal.

Door: Jooske Govers20-10-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Bhs Hunkemuller zijn gewoon veel beter dan hema en niet eens zoveel duurder!

Topwinkel!

Omdat ik altijd dacht dat ze megaduur zijn, kocht ik meestal mijn bhs bij de hema of de h&m.
Maar die zijn gewoon veel minder goed en stevig. Ik kreeg altijd wel ergens last van, of van die bandjes, of van de beugel of gewoon dat het helemaal niet zo lekker zat enzo.

En toen was er een aanbieding bij de Hunkemuller, 3 voor 2 en toen ben ik toch maar eens naar binnen gegaan.

Bhs zitten allemaal gewoon vele malen beter. Ja, ok, ze zijn iets duurder, dat wel, maar lang niet zo duur als dat ik dacht. De meeste bhs zijn iets van 20 euro, maar ze hebben ook wel goedkopere (en duurdere). En met zon aanbieding als 3 voor 2 is het per stuk natuurlijk weer minder eigenlijk.

Je merkt toch echt wel dat het betere kwaliteit is en voor iets dat je dagelijks draagt, is dat geen overbodige luxe toch?? Ik voel nooit meer die bandjes en alles past er gewoon beter in.

Nu ga ik nooit meer naar de hema of h&m, ja wel voor gewone kleding maar niet meer voor bhs, want zoveel goedkoper zijn ze niet eens!!

Door: Charlot Akersloot08-10-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Prettige winkel

Ervaren en vriendelijk personeel, heel belangrijk voor een lingeriewinkel!

En met ruilen word je misschien wat verwijtend aangekeken, maar ze nemen het wel terug als dat moet.

Door: E. van Tongeren21-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Erg fijne winkel met goede service

Vaak kan ik alleen bij hunkemöller mijn BH's halen omdat ik een grote maat heb. De vrouwen die in de winkel werken staan ook altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een goed passende BH. Zo weten zij precies welke maat en vorm het beste bij jouw past. Helaas zijn de BH's vaak wel duur, maar gelukkig hebben ze ook vaak acties waar je goed gebruik van kunt maken.

Door: Valerie13-04-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Matig!

Ik vind de Hunkemöller winkel super, ze hebben altijd wel leuke dingetjes en ook in veel verschillende maten.

Ik vindt de webshop ontzettend tegenvallen, het assortiment in in vergelijking heel klein e er is ook maar weinig keus in maten bij de weinige leuke Bh´s.

Laatst had ik bh´s besteld op de site en ze pasten gewoon allemaal NIET! Super vervelend, en toen gingen ze ook nog moeilijk doen over het terugsturen en geld terug geven. Geen fijne service.

Door: Dirkje12-03-2016
sabrina25-04-2016

Hoelang duurde het uiteindelijk het terug betalen ?heb nog niks gehoord dat ze de bikini weer terug hebben ontvangen meer als een week verstrekken en hoe heb je contact met ze opgenomen de winkel zelf kan niks voor me doen :-(

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Top webshop

De webshop van hunkemoller vind ik heel prettig. Je hebt veel opties voor het laten leveren en betalen van de producten. Ze hebben een mooi assortiment.
Ik weet mijn maat van Hunkemöller daarom is het nu heel gemakkelijk om voor mij lingerie online te bestellen. Aanbiedingen online zijn ook heel goed en ik vind het heel fijn dat ik 24/7 producten kan bestellen online.

Door: Rosa14-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

ook met afwijkende bh maat hebben ze keuze genoeg voor mij

Kwaliteit is me nooit tegengevallen en de keuze is vaak vele malen groter dan bij andere winkels.
Zelf heb ik een afwijkende maat en kan soms alleen bij de Hunkemoller terecht.
Goed personeel ook, de een beter dan de andere, dat wel.
Online durf ik zelfs bh's te kopen; de maat is me nog nooit tegengevallen en zeker bij mij is dat best uniek.

Door: Sabrina van Sas10-01-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Online is comfortabeler

Die winkels van Hunkemuller zijn best mooi hoor, maar ook best klein en altijd druk. Daar kies ik liever niet een nieuwe bh uit... Dan bestel ik liever online, kan ik wat comfortabeler rondkijken en bestellen.

Door: KatherinaV06-10-2015
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Twee cups groter, totaal andere maat! Pamela Anderson

Bh's kopen was altijd moeilijk, nooit paste iets goed. Ook niet bij de Hunkemoller. Moest ik een nog kleinere maat dan? De mevrouw van de winkel kwam helpen en keek uitgebreid naar wat ik had. Beetje ongemakkelijk! Maar daarna pakte ze dezelfde bh twee cups groter en nou ja, die paste dus precies! Ik schijn niet de enige te zijn, zei ze. Helemaal blij in ieder geval, dus nu ga ik alleen nog maar hierheen. Voel me net Pamela Anderson haha

Door: Pamela Anderson30-09-2015
Hennie Griffioen20-10-2016

Naar ik heb begrepen zit Hunkemöller door de gehele Benelux. Dan valt het me toch erg tegen dat je in geen van die filialen een nacht BH kunt kopen. Ik heb een Hunkemöller cadeaubon speciaal voor dit doel gekregen , maar ik kan er dus niets mee. Heel jammer.

Riet 05-12-2018

Prettige verkoopster . goed geholpen.kom zeker weer.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Schrijf zelf een review over Hunkemöller

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)