Hunkemöller

Alle reviews

Hunkemöller

61% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (148)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bhs Hunkemuller zijn gewoon veel beter dan hema en niet eens zoveel duurder!

  Topwinkel!

  Omdat ik altijd dacht dat ze megaduur zijn, kocht ik meestal mijn bhs bij de hema of de h&m.
  Maar die zijn gewoon veel minder goed en stevig. Ik kreeg altijd wel ergens last van, of van die bandjes, of van de beugel of gewoon dat het helemaal niet zo lekker zat enzo.

  En toen was er een aanbieding bij de Hunkemuller, 3 voor 2 en toen ben ik toch maar eens naar binnen gegaan.

  Bhs zitten allemaal gewoon vele malen beter. Ja, ok, ze zijn iets duurder, dat wel, maar lang niet zo duur als dat ik dacht. De meeste bhs zijn iets van 20 euro, maar ze hebben ook wel goedkopere (en duurdere). En met zon aanbieding als 3 voor 2 is het per stuk natuurlijk weer minder eigenlijk.

  Je merkt toch echt wel dat het betere kwaliteit is en voor iets dat je dagelijks draagt, is dat geen overbodige luxe toch?? Ik voel nooit meer die bandjes en alles past er gewoon beter in.

  Nu ga ik nooit meer naar de hema of h&m, ja wel voor gewone kleding maar niet meer voor bhs, want zoveel goedkoper zijn ze niet eens!!

  SLECHTE SERVICE ALS JE IETS IN DE WINKEL KOOPT EN JE BRENGT HET TERUG KRIJG JE GEEN GELD TERUG MAAR EEN TEGOEDBON ABSOLUUT NIET KLANTVRIENDELIJK EN BEN DAN OOK GEEN KLANT MEER . IK BEDOEL MAAR BEDENK EERST GOED OF JE HIER WAT WILT KOPEN!!!!

  VEEL TE DUUR EN SLECHTE SERVICE MOET NOG ALLEEN TEGOEDBON IN LEVEREN HELAAS DIE IK KREEG OMDAT IK GEEN GELD TERUG KREEG NA RUILING MAAR EEN TEGOEDBON BEN IK VERPLICHT NOG EEN KEER OM NAAR DE HUNKEMOLLER TE GAAN OM MIJN TEGOEDBON IN TE LEVEREN. MIJN ADVIES KOOP HIER NIETS MEER

  Gisteren iets aangeschaft wat ik helaas vandaag terug heb gebracht omdat de maat niet goed was. Ik gaf aan de verkoopster aan thuis te willen passen omdat ik het warm had. Vond het niet fris om te passen in de winkel. Het had fijn geweest als de verkoopster mij er op had gewezen dat indien ik het gekochte terug zou brengen ik een tegoedbon zou krijgen. Dan had ik een keuze gehad om te passen in de winkel of de koop niet door te laten gaan. En nu ben ik dus afgescheept met een tegoedbon. Iets wat bij wet niet mag en valt onder de noemer branchevervaging. Zeer slecht en niet klantvriendelijk. Zo jaag je de klanten weg. Mij in iedergeval wel.

  Deze zaak wordt met de dag slechter, ik begrijp werkelijk waar niet waarom zo’n groot bedrijf zoveel rare regeltjes heeft.

  Ik heb in de winkel een huispak gezien die niet in mijn maat beschikbaar was, deze hebben ze toen voor mij besteld in de winkel, ik moest direct betalen. Na 2 dagen kreeg ik eerst een bericht dat mijn pakketje onderweg was en daarna een bericht dat de broek van het pak niet meer op voorraad was, als ik mijn rekeningnummer mailde kon ik mijn geld terug krijgen. ( dit vind ik al raar )
  Maar goed ik heb dat gelijk gedaan op 8 oktober. Er stond bij dat je geld binnen 7 dagen op je rekening zou staan.
  Nu 22 okt nog steeds geen geld terug, inmiddels al 3 keer gemaild, krijg steeds een antwoord dat het 10 dagen kan duren, volgens mij zijn zelfs die 10 dagen al lang voorbij. Ik heb inmiddels wel een andere maat broek besteld die ik uiteraard ook direct moest betalen.
  Buiten dat ik mijn BH’s hier al niet meer kocht omdat deze beugels niet langer dan 6 maanden mee gaan, koop ik nu maar helemaal niets meer bij deze onprofessionele zaak. Ook kan je niets terug brengen en je gele terug krijgen, alleen ruilen is mogelijk(super ouderwets)
  WAAROM is dit allemaal zo moeilijk voor jullie Hunkemöller?

  Nou ik wacht al letterlijk 3 maand op een bh en ze zeiden dat elke woensdag aangevult zou worden maar nee dus

  Klantenservice is waardeloos!
  Helaas ben ik zéér ontevreden over de klantenservice van Hunckmoller. Ik heb inmiddels al diverse keren vele uren in de wacht gehangen via de telefoon, om er gewoon uit gegooid te worden na 55 min of na een uur nog steeds geen contact te krijgen. Onder het mom van we hebben het druk reageren ze niet telefonisch. Ook via de mail krijg je een standaard bericht wat super frustrerend is. Ze zeggen binnen 24 u te reageren, hooguit 72 u. Maar dat wordt altijd langer en dan krijg je een 2e mail waarin ze schrijven het druk te hebben en waarin ze niet persoonlijk reageren op je mail. Het betekent dat je met je klacht of vraag blijft zitten en nergens terecht kunt. Het brengt gevoelens in je naar boven waarvan je niet wist dat je die in je had. Ik ben inmiddels al een maand bezig om contact met het bedrijf te krijgen.
  Ze verkopen leuke spullen als ze ze al op tijd leveren, maar bij klachten zijn onbereikbaar. Het is zonde van het bedrijf.

  Wat vind ik het fijn om te lezen dat meerdere mensen zulke slechte ervaringen hebben met de klantenservice van Hunkemöller... Maar dit is toch niet normaal voor zo'n groot bedrijf met redelijk dure producten?! Mijn account moet wegens bepaalde redenen veranderd worden, voordat ik mijn pakketje kan terug sturen. Ik heb een tijdje geleden al twee mailtjes gestuurd hierover maar krijg alleen een standaard mailtje terug dat ze het drukker hebben dan normaal... Dus ik 2x geprobeerd te bellen, maar ik krijg na 45min nog steeds niemand aan de telefoon. Ondertussen tikken de dagen van mijn gratis retourrecht voorbij en kan ik het maar niet opsturen door de slechte klantenservice!!!!! Voor zo een bedrijf vind ik dit echt SCHANDALIG!

  Echt eerst wat de hkm prima, maar tegenwoordig een zaak met de slechte klantenservice die ik ken! Kijk vooral op trustpilot, daar is tenminste een realistisch beeld (1 ster, omdat 0 sterren niet kan!)

  Ook ik probeer al meer dan een maand in contact te komen met de klantenservice. Meerdere mails , contact formulieren en telefoontjes er aan gewaagd , maar allemaal zonder resultaat !! Begin januari een bestelling geretourneerd maar deze is nooit verwerkt . Ik heb het verzendbewijs en het bewijs dat het is afgeleverd al meegestuurd , maar ik blijf herinneringen krijgen dat ik moet betalen . Ik ben er meer dan klaar mee en ga mijn klacht denk ik maar bij het hoofdkantoor neerleggen . Want zou niet meer weten hoe ik anders in contact kan komen .
  Voor mij de allerlaatste keer dat ik hier wat besteld heb en zou het ook echt iedereen afraden

  Je bestelt wat bij Hunkemoller.. Het blijft vervolgens hangen bij DHL. Die verwijzen je terug naar Hunkemoller.. Hunkemoller is met geen mogelijkheid te bereiken. En ik kan fluiten naar mijn pakketje of centen.. Puur diefstal dit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 x padded pure

  na een gbp ben ik totaal 60 kilo afgevallen en liep al heel lang te stuntelen om een goed passende bh te vinden!
  op goed geluk
  ben ik zomaar bij de hunkemoller in de fahrenheitstraat binnen gelopen en mijn verhaal verteld je moet weten mijn borsten zijn net twee theezakjes me er voor schamen doe ik niet hallo zeg 60 kilo minder wegen is toch veel belangrijke.
  mijn borstmaat werd opgemeten en gelijk kwam ze met goede bh ,s alleen ik wou ze iets hoger /push up ze begreep me meteen liep weer weg en kwam terug met een bh met extra vulling
  hij zat perfect !! toen zei de verkoopster trek je shirt nu is aan
  jeetje wat werd ik blij gewoon twee borsten op de juiste hoogte niet te hoog niet te laag en de bh zat heerlijk wat ook belangrijk is natuurlijk

  heb er maar gelijk 2 gekocht maar kom er zeker terug

  tis fijn om door iemand geholpen te worden die je begrijpt en er verstand van heeft


  met vriendelijke groet corina

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  25% korting op alles met black friday! onesie gekocht

  ik heb vandaag bij de hunkemoller een hele mooie nieuwe onesie gekocht. was 40 euro en nu met black friday nog maar 30 euro.
  ze hadden gelukkig mijn maat nog (S) want het was best druk dus ik was een beetje bang dat alles uitverkocht zou zijn, maar gelukkig niet!!

  en toen ik bij de kassa stond heb ik gauw nog een paar schattige sokken met rendieren erop meegenomen, want die waren ook 25% korting.

  superleuke winkel vind ik hunkemoller maar niet zo goedkoop als bijvoorbeeld de h&m of de hema. dus extra fijn dat er uitverkoop was vandaag want daardoor heb ik hier toch kunnen shoppen

  de stof is trouwens heel erg lekker zacht en hij zit dus ook heel lekker. goede kwaliteit dus!
  blij mee!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hunkemoller Barendrecht

  Gister in mijn eigen dorp voor bh gaan shoppen, helaas was deze niet meer in mijn maat.
  Verkoopster vertelde me dat het de laatste maten waren maar dat er wel nog een zelfde soort binnenkort uitkwam maar dan andere kleur. Ik wilde graag wit. Je kan zelf even op de site kijken.
  Helaas was mijn maat op de site niet meer beschikbaar.
  Vriendin geappt die bij hunkemoller werkt en die vertelde mij dat ze de bh nog in een ander filiaal hadden. Gelijk gebeld naar Barendrecht en die hebben de bh voor me apart gehouden!

  Super goede service van hunkemoller Barendrecht!

  Thnx a lot

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geen

  Vorige week weer eens na Hunkemöller gegaan na jaren niet meer te zijn geweest door een slechte ervaring, maar ik had drie cadeaukaarten en wilde die opmaken. Nou zeg: wat een slechte verkoopster ( de jongere). Ik wist geen maat na veel afgevallen te zijn. Ze nam de maat rondom en kwam met een bh, waarvan volgens haar de cup-maat goed was: ik had plaats over en had gevraagd voor een bh met een hogere cup. Deze was voor uitgesneden. Heb gezegd dat ik vond dat er veel 'vet' over de band hing, maar dat was volgens haar normaal: ik kreeg het Spaans benauwd van de te strakke band.
  Heb gevraagd voor model Sara, die zat volgens haar niet zo goed en ik moest cup-maat E proberen. Ik kreeg bijna een shock want die maat had ik nog nooit gehad en zeker nu niet nadat ik zoveel afgevallen ben. De mevrouw in het pashokje naast me kreeg hetzelfde advies en zei ook heel hard: 'nog een grotere maat?'
  Bijna had ik van ellende de Sara gekocht, maar deze was gelukkig niet in het wit verkrijgbaar in mijn maat.
  Nu zit ik met drie cadeaukaarten van Hunkemöller en heb geen zin meer om nog naar die winkel terug te gaan na weer een slechte ervaring.
  Ik was extra op woensdag gegaan, omdat de 'oudere' verkoopster laatst tegen een kennis zei dat ze er altijd op woensdag was, maar helaas had ze het druk aan de kassa.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 beha's

  Ik vind de kwaliteit ontzettend goed van Hunkermöller,maar wat een chaos bij de outlet. In Rotterdam Ahoy.Schaam mij om de mensen,die hun tassen volproppen,met willekeurige maten en ergen in een hoek groeps gewijs,het op hun gemak gaan zitten uitzoeken.Wat ze niet nodig hebben,gewoon op de grond pleuren(letterlijkl.Zelfs op weg naar de kassa,gooien ze nog overbodige spullen op de grond.Slotsom is,dat ik uiteindelijk met 3 beha's ben thuis gekomen,bij elkaar gesprokelt,van de grond.Geen slipjes kunnen vinden,behalve 3xl wat voor mij te groot is.Deze ervaring was voor mij de 1stex maar ook de laatste.Ik heb meelij met het personeel wat daar liep,aan jullie geen blame.Moest even deze ervaring met jullie delen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bh maya

  Maand geleden een maya bh gekocht. In de winkel gepast en werd vriendelijk geholpen. Nu na ongeveer een maand is mijn bh door 1 wasbeurt stuk gegaan. De beugel komt door de stof heen. Dit is echter de 2e keer dat mijn bh zo snel stuk gaat. Als je het terug brengt krijg je je geld niet terug, maar dan krijg je een tegoedbon, op deze manier moet je dus eigenlijk nog een keer terug terwijl ik dat niet eens van plan ben

  SLECHTE KWALITEIT DUS

  Wat gaat hier toch mis?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe winkel Kalverstraat succes

  Wat een prachtige nieuwe winkel op de Kalverstraat.

  Ik vond Hunkemoller altijd een beetje suf (sorry), maar niet meer na wat ik achter in die winkel aantrof hihi. Echt hele mooie en spannende lingerie. Ik zie dat de collectie online ook erop vooruit is gegaan.


  Vind de prijzen trouwens best wel meevallen als je bedenkt dat het eigenlijk een speciaalzaak is. Heb nu zelf een heel mooi bh'tje gekocht en deze was maar 14,95... Had ik niet verwacht

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Klacht

  Ben vanmorgen in Heerlen geweest bij Hunkemoller.
  Niet tevreden wisten niet hoe men naar klanten service
  moest bellen, in verband met mijn klantenpas.
  Had 5euro tegoed van de aankoop van mijn vorige bh,maar kon ze niet krijgen ,stondniet op mijn kaart.Ben thuis gekomen heb de bon gevonden ,kan nu weer extra naar Heerlen .
  BH gekocht in Roermond 19-06-2018
  Heb nu geen tijd meer om te gaan. Wat gaat kunt U voor mij doen
  gr R van Gemert

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  feedback

  28 augustus jl was ik op zoek naar een goede BH.
  In de winkel op Zuidplein Rotterdam, Ben ik heel geduldig en professioneel geholpen door de dames Jolanda en Sandra, deze dames kennen hun vak! zijn heel vriendelijk, geduldig en erg behulpzaam.

  Ik wil deze dames dan ook zeer complimenteren voor hun geduld met mij jullie verdienen van mij een dikke 10!

  dames bedankt!

  Klant: Asha Lalta, 3206 JM Spijkenisse

  Ik ben super goed geholpen ze krijgen van mij een 10

  Bedankt ik zo goed geholpen ben door 00203611 ze krijgt een 10 van mij en kom graag terug

  Ik voel me zo supergoed in de BH's van Hunkemuller, ik hoef ze ook niet te passen in de winkel ik ken mijn maat en model zo gaat de aankoop vlug en hoef ik nooit lang te wachten om bediend te worden. De verkoopsters zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

  zou nooit elders een BH kopen

  ben zeer tevrede over mijn aankoop. krijgt een 8 van mij.

  Ik ben wel met haar eens, alle medewerkers zijn heel erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam.ze verdinnen 10

  Beste, ik heb al 3 x bh's geruild omdat U niet de juiste maat voor mij heeft, ik heb maat 95 C en had graag voorgevormde bh's.
  Nu ging ik weer terug en wilde graag mijn geld terug maar dat ging niet. Maar als U niet kunt leveren wat ik graag zou willen hebben, dan mag ik toch zeker mijn geld terug?
  Ik hoor het graag van U,

  Vriendelijke groeten,

  Annie Pike

  Ben vanochtend bij Hunkemoller Breda geweest en super geholpen! door uw medewerkster 00107108.
  Geen moeite te veel en onvermoeibaar!. DANK!

  Gisteren bij Hunkemöller in Heerlen geweest.

  En ben zeer tevreden

  Hele vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen.

  Verkoopster Manuela verdient een dikke 10 en ook daarna bij het afrekenen geholpen door een hele vriendelijke medewerkster

  Was dus een goede keuze om eens naar Hunkemöller te gaan.

  Zal dit ook blijven doen.

  Ben heel goed geholpen, zowel in Zaanstad als in Rotterdam

  Warme dag vandaag, maar daar had de verkoopster Sylvia geen last van. Heeft mij heel prettig geholpen en heel vakkundig uitleg gegeven. Dank je wel Sylvia uit Haarlem-centrum.

  Vandaag weer goed geslaagd en heel fijn en netjes geholpen, zoals altijd!

  Al 30 jaar een tevreden klant bij Hunkemöller Schagen

  Vandaag weer supergoed geholpen in filiaal Amsterdam Osdorp door Janine 00210750. Geen moeite teveel, ze is heel vaak heen en weer gelopen om iets naar onze zin te vinden. Wij zijn speciaal voor deze mevrouw naar bovengenoemd filiaal gereden, omdat ze uit het filiaal bij ons in de buurt verdwenen was. Heb haar weer opgespoord en blij haar in een ander filiaal gevonden te hebben. Mijn dochter en ik gaan altijd samen en wij willen nergens anders onze lingerie kopen. Hunkemoller houd haar a.u.b. in ere. en laat haar weten, dat ze heel gewaardeerd is, veel kennis heeft en super dienstverlenend is.

  bij de aankoop van mijn b.h.'s ben ik heel goed geholpen door een verkoopster in Zwijndrecht

  Ik heb laatst een body gekocht,hij zat goed, samen met de verkoopster gekeken,maar op de dag dat mijn dochter ging trouwen gingen constant de drukkertjeb los zo vervelend,ik heb hem halverwege de dag maar uit gedaan,ik had het labeltje er uitgeknipt dus ruilen kan niet meer weg 35 euro

  Zoals meerdere mannen toch met lingerie drang koop ik altijd bij hunkemoller Beek. De dames zijn behulpzaam en maken er geen punt van om lingerie te laten passen. Het geeft je een goed gevoel. Top winkel

  In Groningen, vestiging Paddepoel, heb ik donderdag een setje gekocht en ben daarbij heel prettig geholpen door Yvonne (00209897) Heel veel jaren kocht ik mijn eerste bhtje in een winkel in Wormerveer (Wala) en Yvonne liet me die tijd weer herbeleven door haar vriendelijke, plezierige en vakkundige manier van helpen! Normaal koop ik nooit een slipje bij mijn bh maar ze wist het zo leuk te brengen dat ik er graag 1 bij heb gekocht.

  Vandaag in Maastricht mijn 6de diva setje gekocht. Allereerst een der beste items en deze zal ook niet mijn laatste zijn. Hoewel het druk was was het geen probleem dat ik mocht passen als man omdat ik een maat wissel had. Ook zeer goed geholpen door medewerkster 00213867.top.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  BH's

  ging naar deze zaak om advies te krijgen over cupmaat. kreeg als antwoord "ja dat weet ik ook niet".

  is dit service?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  15/03 2022

  ik had bij Social deal een bon gekocht.
  IK had een BH gekocht, kwam niet aan het bedrag moest er iets bij kopen. oke. Dezelfde bh was er niet kon ook niet bij een ander filiaal besteld worden. Toen een ander die was ook oke. Kwam toen 5 euro tekort mochten geen waszakjes voor gekocht worden, omdat het een social deal aankoop was.
  Personeel was oke.
  Maar ik koop nooit meer bij Hunkemoller zal het ook niet een ander aanraden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  4 setjes lingerie

  Bij de dames in Nieuwgein 4 bh’s gekocht met bijpassende slip.
  TOP SERVICE!!!! Hele goede hulp gehad en ben erg blij met mijn nieuwe aankoop!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Velvours huispak

  Waardeloos.. ik heb voor 2 maand geleden de velvours huispak gekocht van de Hunkemöller. De top helemaal kapot en gerafeld.. nu al. De naden laten los. Heb het pak misschien in totaal een week gedragen en niks geks mee gedaan, gewoon hele slechte kwaliteit dus.
  Hunkemöller hier over bericht het spijtte hun maar konden ze niks aan doen. Hele slechte klantenservice. Je betaald voor kwaliteit en niet voor iets wat gewoon kapot gaat al naar 2 maand. Bij andere winkels zien ze gewoon dat het slechte kwaliteit is, en je krijgt je geld terug.
  Erg teleurstellend dit. Ga nooit meer wat bij de Hunkemöller kopen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hunkemoller

  Hunkemoller reageert nergens op! Lost retouren niet op! Niet bestellen
  Probeer al dagen contact te krijgen. Reageren nergens op! Niet op tel. (sta je uren in de wacht) Chat na uren wachten wordt zonder contact het contact al weer verbroken. email (reageren ze standaard al niet op)
  Messenger (Vergeet het maar...) Wat een drama als een bedrijf retouren weigert op te lossen!!!! Niet bestellen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online

  Voor ruim 128 euro besteld. Er staat geen bezorgkosten boven 70 euro ( sowieso erg hoge aankoop grens voor geen bezorgkosten )
  IK MOEST TOCH BEZORGKOSTEN BETALEN!
  Ik heb gemail met foto's als bewijs, maar geen reactie, telefonisch zijn ze niet bereikbaar.

  Vervolgens 3 producten terug gestuurd, er zou 48.56 euro worden terug betaald. Ik heb 48.55 terug ontvangen.
  Nu gaat het niet om 1 cent, maar als ze dit bij iedereen doen..

  Ik wil mijn onterecht betaalde bezorgkosten én mijn 1 cent terug en zal hier nooit meer online bestellen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cadeau kaart

  Cadeau kaart gekregen van mijn partner. Deze blijkt geblokkeerd. Klantenservice niet te bereiken. Op geen enkele manier, en in de winkel kunnen ze me niet helpen dus conclusie, geen cadeau kaart, geld kwijt en geen setje kunnen uitzoeken van de cadeau kaart!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snuggle Fleece Jurk Lounge

  3 januari dit artikel besteld. Helaas te klein en inmiddels al andere besteld via Hunkemöller.
  6 januari retour gestuurd. Nu nog steeds geen geld ontvangen na meerdere contact gezocht te hebben. Niet tevreden dus.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lingerie

  Twee dingen geretourneerd is er maar één geregistreerd. Klantenservice gebeld maar is niet bereikbaar daarna twee keer gemaild maar krijg geen reactie dat duurt al ruim twee weken. Ik kan fluiten naar mijn geld. Zou hier dus niet snel weer bestellen online.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fleece pak

  Slechte bereikbaarheid,nemen niet op ,beantwoorden mails niet,sturen geen retour ontvangstbevestiging, heb trusted pilot moeten inschakelen om mijn retour bedrag terug te halen ,zat al 4 weken te wachten,vind echt schandalige behandeling !!

Anderen bekeken ook

MUCHACHOMALO
2 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Hunkemöller

Hunkemöller: Ervaringen
Waar koop jij je ondergoed? Waar sommigen kiezen voor eenvoudige onderkleding uit een warenhuis, zweren anderen bij de kwaliteit van een gespecialiseerde lingeriewinkel. Hunkemöller valt duidelijk in die laatste categorie en doet dat al zo lang dat ook jouw oma hier al terecht kon. Maar waarom zou jij hetzelfde doen? Wat heeft Hunkemöller te bieden? En hoe denkt Nederland over dit oeroude bedrijf?

Over Hunkemöller
Hunkemöller is wellicht ouder dan je denkt: je grootmoeder heeft er wellicht ook haar lingerie gekocht, en háár grootmoeder misschien ook wel! Het bedrijf werd in 1886 opgericht in Amsterdam door Wilhelm Hunkemöller en zijn vrouw Josephina Lexis. Inmiddels is Hunkemöller uitgegroeid tot het grootste high street lingeriemerk van de Benelux, maar de winkels zijn overal ter wereld te vinden: Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje, Aruba, Curaçao, Zweden, Oostenrijk, en zelfs in landen als Saudi-Arabië, Egypte, Marokko, Rusland en Bahrein. Het succes is niet alleen te meten aan verkoopcijfers, maar ook aan verschillende onderscheidingen. In september 2014 is Hunkemöller opnieuw gekozen als beste lingerie retailer in Nederland en in november 2013 in België, Duitsland en Oostenrijk. In Duitsland heeft Hunkemöller de prestigieuze prijs ‘Retailer of the Year Award’ (Händler des Jahres 2013) gewonnen. Vanaf 1979 is Hunkemöller een franchiseonderneming. Hunkemöller is onderdeel van PAI Partners, een Europese investeringsmaatschappij.

Diensten van Hunkemöller
Hunkemöller staat vooral bekend om de bh’s en ander soort lingerie, maar je kunt er ook terecht voor badmode (bikini’s, badpakken), nachtmode (van keurige meerdelige pyjama-sets tot spannende ‘slaap’setjes), beenmode (panty’s, jarretels, stockings, stay-ups, kousenbandjes, et cetera) en allerhande accessoires, zoals eaux de toilette, sokken, oogmaskers, teenslippers, strandtassen, make-up bags, sloffen, nagellak, waszakjes en zelfs paraplu’s. Je kunt de producten van Hunkemöller online bestellen (ook handig als je een spannend cadeau zoekt voor je geliefde), maar ook in één van de vele winkels vinden (op de website kun je ze vinden met de store locator). Ga je gewoon naar een winkel, dan word je in de winkel geholpen door het professionele personeel, die je uitgebreid helpt bij het passen en bij het kiezen van de juiste maat. Geen overbodige luxe, want uit onderzoek blijkt telkens weer dat veel vrouwen met een volstrekt verkeerde maat bh rondlopen…

Wanneer je online iets bestelt, kun je betalen met AfterPay, iDeal, PayPal of credit card (VISA, Master Card, American Express). Bestellingen kun je thuis laten bezorgen, maar ook gratis afhalen in de winkel. Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het gratis retourneren.

Klachten over Hunkemöller
Heb je klachten of problemen met iets wat je bij de Hunkemöller hebt gekocht? Ga terug naar de winkel en je wordt uitgebreid geholpen. Via de website is een FAQ te vinden en een contactpagina, waar je gegevens vindt om een email te sturen, die binnen 48 uur beantwoord wordt. Ook kun je de klantenservice bellen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Ben je een vaste klant van Hunkemöller met member card? Laat dan hier weten waarom jij zo graag in deze lingeriewinkel komt! Heb je juist minder positieve verhalen te vertellen? Ook dan kun je hier je mening achterlaten! 

Bestellen, kopen en retourneren gemakkelijk? Leuke sales? Lees ervaringen van vrouwen die u voorgingen zodat u weet wat u kunt verwachten! Lees beoordelingen bij NederlandReview!

}