NederlandReview

    Ervaringen Hunkemöller

    Hunkemöller: Ervaringen
    Waar koop jij je ondergoed? Waar sommigen kiezen voor eenvoudige onderkleding uit een warenhuis, zweren anderen bij de kwaliteit van een gespecialiseerde lingeriewinkel. Hunkemöller valt duidelijk in die laatste categorie en doet dat al zo lang dat ook jouw oma hier al terecht kon. Maar waarom zou jij hetzelfde doen? Wat heeft Hunkemöller te bieden? En hoe denkt Nederland over dit oeroude bedrijf?

    Over Hunkemöller
    Hunkemöller is wellicht ouder dan je denkt: je grootmoeder heeft er wellicht ook haar lingerie gekocht, en háár grootmoeder misschien ook wel! Het bedrijf werd in 1886 opgericht in Amsterdam door Wilhelm Hunkemöller en zijn vrouw Josephina Lexis. Inmiddels is Hunkemöller uitgegroeid tot het grootste high street lingeriemerk van de Benelux, maar de winkels zijn overal ter wereld te vinden: Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje, Aruba, Curaçao, Zweden, Oostenrijk, en zelfs in landen als Saudi-Arabië, Egypte, Marokko, Rusland en Bahrein. Het succes is niet alleen te meten aan verkoopcijfers, maar ook aan verschillende onderscheidingen. In september 2014 is Hunkemöller opnieuw gekozen als beste lingerie retailer in Nederland en in november 2013 in België, Duitsland en Oostenrijk. In Duitsland heeft Hunkemöller de prestigieuze prijs ‘Retailer of the Year Award’ (Händler des Jahres 2013) gewonnen. Vanaf 1979 is Hunkemöller een franchiseonderneming. Hunkemöller is onderdeel van PAI Partners, een Europese investeringsmaatschappij.

    Diensten van Hunkemöller
    Hunkemöller staat vooral bekend om de bh’s en ander soort lingerie, maar je kunt er ook terecht voor badmode (bikini’s, badpakken), nachtmode (van keurige meerdelige pyjama-sets tot spannende ‘slaap’setjes), beenmode (panty’s, jarretels, stockings, stay-ups, kousenbandjes, et cetera) en allerhande accessoires, zoals eaux de toilette, sokken, oogmaskers, teenslippers, strandtassen, make-up bags, sloffen, nagellak, waszakjes en zelfs paraplu’s. Je kunt de producten van Hunkemöller online bestellen (ook handig als je een spannend cadeau zoekt voor je geliefde), maar ook in één van de vele winkels vinden (op de website kun je ze vinden met de store locator). Ga je gewoon naar een winkel, dan word je in de winkel geholpen door het professionele personeel, die je uitgebreid helpt bij het passen en bij het kiezen van de juiste maat. Geen overbodige luxe, want uit onderzoek blijkt telkens weer dat veel vrouwen met een volstrekt verkeerde maat bh rondlopen…

    Wanneer je online iets bestelt, kun je betalen met AfterPay, iDeal, PayPal of credit card (VISA, Master Card, American Express). Bestellingen kun je thuis laten bezorgen, maar ook gratis afhalen in de winkel. Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het gratis retourneren.

    Klachten over Hunkemöller
    Heb je klachten of problemen met iets wat je bij de Hunkemöller hebt gekocht? Ga terug naar de winkel en je wordt uitgebreid geholpen. Via de website is een FAQ te vinden en een contactpagina, waar je gegevens vindt om een email te sturen, die binnen 48 uur beantwoord wordt. Ook kun je de klantenservice bellen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

    Ben je een vaste klant van Hunkemöller met member card? Laat dan hier weten waarom jij zo graag in deze lingeriewinkel komt! Heb je juist minder positieve verhalen te vertellen? Ook dan kun je hier je mening achterlaten! 

    Bestellen, kopen en retourneren gemakkelijk? Leuke sales? Lees ervaringen van vrouwen die u voorgingen zodat u weet wat u kunt verwachten! Lees beoordelingen bij NederlandReview!

    Hunkemöller
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

    9,2
    92% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    9,2

    Service

    9

    Prijs

    9,2

    Leveren

    9,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    keurige behandeling

    Charlotte Kolder19-07-2018

    heel veel tijd en aandacht niets was te veel
    ook al was ik er net voor sluitingstijd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede service

    Coenen Jeanine12-07-2018

    Ben goed geholpen door 10005725
    In de winkel van Geel

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    respons

    Nancy 11-07-2018

    echt wel heel goede bh's voor een mooie prijs,personeel heel vriendelijk en behulpzaam

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    tevreden klant

    heleen04-07-2018

    ik ben geholpen door 10005522. Zij heeft rustig de tijd voor mij genomen en mij goed geadviseerd tav strapless BH.Top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    Jacqueline Brom02-07-2018

    Koop al mijn bh',s bij hunkemuller, vriendelijk personeel en erg vakbekwaam. Soms leuke acties via social deal. Voor mij een Top winkel, ondanks mijn maat E 90

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    hoe krijg ik 5 euro korting op de volgende aankoop

    maatje28-06-2018

    ik ben niet goed geinformeerd over de korting door verkoopster 10004030. Ze was ook niet erg vriendelijk een zesje.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed advies

    Bianca 23-06-2018

    Verschillende keren bij Hunkemuller in Haaksbergen geweest. Goed advies en persoonlijke benadering. Dit als zeer positief ervaren

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    zeer klantvriendelijk

    Annemieke21-06-2018

    De dames op de Binnenban in Hoogvliet hebben mij zeer goed en behulpzaam gehopen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beoordeling

    Henny Verhiel18-06-2018

    Geen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    goede service

    Sjanie van der Burgh17-06-2018

    Goed geholpen vriendelijk personeel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Hunkemoller Barendrecht

    Deb17-06-2018

    Gister in mijn eigen dorp voor bh gaan shoppen, helaas was deze niet meer in mijn maat.
    Verkoopster vertelde me dat het de laatste maten waren maar dat er wel nog een zelfde soort binnenkort uitkwam maar dan andere kleur. Ik wilde graag wit. Je kan zelf even op de site kijken.
    Helaas was mijn maat op de site niet meer beschikbaar.
    Vriendin geappt die bij hunkemoller werkt en die vertelde mij dat ze de bh nog in een ander filiaal hadden. Gelijk gebeld naar Barendrecht en die hebben de bh voor me apart gehouden!

    Super goede service van hunkemoller Barendrecht!

    Thnx a lot

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    super!

    Jet Tilstra15-06-2018

    Ik ben goed geholpen met mijn nieuwe bikini en kreeg hierbij goed advies om hem ook goed te houden!
    Ook bij de aanschaf van een shape wear artikel kwam het zinvolle advies om het artikel in een waszakje te stoppen zodat het goed zal blijven passen.
    Gewoon een super verkoopster die weet hoe je advies moet geven en dat je daardoor ook terug zult komen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Manon krijgt een 10!

    Mary Hoeben13-06-2018

    In Sneek een BH gekocht. Snel gepast en vond hem goed zitten. Thuis gekomen constateerde ik dat hij veel te strak zat. In mijn woonplaats Groningen Herestraat BH geruild, daarbij ontzettend goed geholpen door Manon. Tot 3 x toe vond zij het niet goed zitten. En bracht mij de BH die 100% goed zat. Dank je Manon! wat een service. Dikke 10!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    veel good

    bastin anne 17-05-2018

    bonjour, je me suis rendu hier pour acheter un bikini à la boutique Hunkemoller de Verviers. Je voulais préciser que les vendeuses là bas sont très sympathiques, accueillantes et connaissent bien leurs articles. Il est rare de trouver dans un magasin surtout à Verviers des vendeuses aussi polies et sympathiques.
    Merci d'en prendre bonne note.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    beoordeling aankoop

    Bert van der Heijde15-05-2018

    tevreden met aankoop!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    bh Sara soft

    Bert van der Heijde15-05-2018

    tevreden over het product

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    klacht

    lily weijer11-05-2018

    Ben al jaren klant en koop al jaren dezelfde BH en nu wordt deze BH bij een ander bedrijf geproduceerd. Bij het passen zei ik al, deze BH zit niet lekker, veel te strak. Toen werd mij medegedeeld, dat dit na het wassen beter zou zijn. Dus niet. 10 mei Wilde ik de aankopen terugbrengen i.v.m. de 30 dagen en bleek de winkel in Bussum dicht te zijn. De website had vermeld open te zijn. Ben hier allemaal niet blij mee.,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Dik tevreden

    A.Koreman02-05-2018

    deskundig personeel
    vriendelijk
    behulpzaam
    minpunten geen

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    mw

    Wil van Dijk30-04-2018

    Fijne zaken op de Frederik Henderiklaan en Fahrenheitstraat helpen de dames 00000099 en 00028910 je heel vriendelijk en behulpzaam ik kom er al jaren.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bh

    Nel23-04-2018

    Goede service ga zeker terug

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    zeer slechte site

    Anoniem 14-04-2018

    Hunkermöller doet dus leuk met die passionpoint ik had mooi 500 passion Points bij elkaar gespaard dus ik zag een leuk make up tasje en een oogmaskers die ik wou halen nou dus dit valt onder de catogorie beaty dus ik versnipper me 250 passionpoint om 25 % korting te krijgen wil ik het bestellen gaat de korting er niet af ja hallo wat is dit dan kijk ik verder waar wel de korting af gaat nou nergens zeer slecht ik heb dus mooi even all mijn passion point in de lucht gegooid als het het niet doet verzin het dan ook niet

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Slechte levering

    Annick14-12-2017

    Online besteld bij de hunkemöller, lever tijd stond op 1 a 2 dagen. Ik zou het pakketje ophalen in de winkel. 5 dagen later nog niks gehoord, dus ik ga maar eens navragen bij de winkel, daar konden ze me niet verder helpen. De order stond in het systeem en ik zou een mailtje krijgen als DHL geleverd had, ik moest niet zo ongeduldig zijn. Ook die dag maar een mailtje gestuurd naar hunkemöller, waar ik nog steeds geen reactie op heb. Weer 3 dagen later maar gebeld, geen sorry alleen dat het druk was door black friday? (Black friday was 9 dagen voor mijn bestelling, dus 17 dagen voor mijn telefoontje!), maar het zou er waarschijnlijk de volgende dag zijn... nou niet dus...

    Even los van black friday snap ik dat het een keer druk kan zijn, maar stuur dan zelf even een mailtje met "hey, sorry we zijn wat later ivm drukte. De nieuwe bezorgdatum is ..." en ik denk hoe druk het ook is dat een verlengde van de levensduur met 10 dagen (tot nu toe) niet toegeschreven kan worden aan drukten. Geef in iedergeval toe dat iets fout is gegaan als ik contact op neem met jullie en zoek uit wanneer je kunt leveren zodat ik weet waar ik aan toe ben.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    feed back

    Annemiek15-11-2017

    Hallo, top winkel en top service .op drukke zaterdag toch rustig en goed geholpen ,tevens werd er via de web site nog wat besteld en werd snel thuis bezorgd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top winkel

    C Torfs24-09-2017

    Altijd wordt ik door alle dames heel goed geholpen altijd ga ik met mijn dochter tevreden de winkel uit.Het is alleen jammer dat ze de collectie niet uit breiden het is nl.de eindige lingerie zaal in Maassluis.Dus is er volgens mij veel meer uit te halen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    feedback

    Asha06-09-2017

    28 augustus jl was ik op zoek naar een goede BH.
    In de winkel op Zuidplein Rotterdam, Ben ik heel geduldig en professioneel geholpen door de dames Jolanda en Sandra, deze dames kennen hun vak! zijn heel vriendelijk, geduldig en erg behulpzaam.

    Ik wil deze dames dan ook zeer complimenteren voor hun geduld met mij jullie verdienen van mij een dikke 10!

    dames bedankt!

    Klant: Asha Lalta, 3206 JM Spijkenisse

    Gerda Dekker23-09-2017

    Ik ben super goed geholpen ze krijgen van mij een 10

    Gerda Dekker23-09-2017

    Bedankt ik zo goed geholpen ben door 00203611 ze krijgt een 10 van mij en kom graag terug

    ANNIE VANTHOURNOUT07-10-2017

    Ik voel me zo supergoed in de BH's van Hunkemuller, ik hoef ze ook niet te passen in de winkel ik ken mijn maat en model zo gaat de aankoop vlug en hoef ik nooit lang te wachten om bediend te worden. De verkoopsters zijn heel vriendelijk en behulpzaam. zou nooit elders een BH kopen

    jeanne Bastiaanse30-12-2017

    ben zeer tevrede over mijn aankoop. krijgt een 8 van mij.

    R.Essahl04-02-2018

    Ik ben wel met haar eens, alle medewerkers zijn heel erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam.ze verdinnen 10

    Annie Pike-Gerritsen28-03-2018

    Beste, ik heb al 3 x bh's geruild omdat U niet de juiste maat voor mij heeft, ik heb maat 95 C en had graag voorgevormde bh's. Nu ging ik weer terug en wilde graag mijn geld terug maar dat ging niet. Maar als U niet kunt leveren wat ik graag zou willen hebben, dan mag ik toch zeker mijn geld terug? Ik hoor het graag van U, Vriendelijke groeten, Annie Pike

    m.j. bazelmans28-03-2018

    Ben vanochtend bij Hunkemoller Breda geweest en super geholpen! door uw medewerkster 00107108. Geen moeite te veel en onvermoeibaar!. DANK!

    Marleen Irnich-meesters29-03-2018

    Gisteren bij Hunkemöller in Heerlen geweest. En ben zeer tevreden Hele vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen. Verkoopster Manuela verdient een dikke 10 en ook daarna bij het afrekenen geholpen door een hele vriendelijke medewerkster Was dus een goede keuze om eens naar Hunkemöller te gaan. Zal dit ook blijven doen.

    A Blankert11-04-2018

    Ben heel goed geholpen, zowel in Zaanstad als in Rotterdam

    Saskia19-04-2018

    Warme dag vandaag, maar daar had de verkoopster Sylvia geen last van. Heeft mij heel prettig geholpen en heel vakkundig uitleg gegeven. Dank je wel Sylvia uit Haarlem-centrum.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Een mooie eye catcher

    Diana Verhoef01-07-2017

    Ik werd prima geholpen. Ze deden erg hun best om mijn maat te vinden 75F

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Nieuwe winkel Kalverstraat succes

    Sabrine in het Wit03-04-2017

    Wat een prachtige nieuwe winkel op de Kalverstraat.

    Ik vond Hunkemoller altijd een beetje suf (sorry), maar niet meer na wat ik achter in die winkel aantrof hihi. Echt hele mooie en spannende lingerie. Ik zie dat de collectie online ook erop vooruit is gegaan.


    Vind de prijzen trouwens best wel meevallen als je bedenkt dat het eigenlijk een speciaalzaak is. Heb nu zelf een heel mooi bh'tje gekocht en deze was maar 14,95... Had ik niet verwacht

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Helaas Hunkemöller

    Sandra27-03-2017

    Beetje jammer dat ze echt heel veel keuze hebben voor maten tot de D-Cup.. Ik grijp er helaas altijd naast.. Ik ga wel naar de livera, die verkopen in ieder geval grote maten..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    mooie bh's en goede kwaliteit

    Yasmin Lendering28-12-2016

    Ik koop tegenwoordig eigenlijk al mijn bh's bij de Hunkemoller. Ik vind ze mooi en de kwaliteit is gewoon altijd heel goed. Ook vind ik de prijs echt heel erg meevallen als je bedenkt dat dit gewoon een goede speciaalzaak voor bh's is (en dus niet te vergelijken met de kwaliteit of de prijzen van bijvoorbeeld de Hema of de H&M).

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    lange rijen online bestellen

    Jooske Govers20-10-2016

    ik koop al mijn ondergoed tegenwoordig gewoon bij de hunkemoller maar de winkels zijn altijd best wel druk (Amsterdam) dus ik ga soms eerst in de winkel kijken en passen en dan onthoud ik de maat en bestel ik online. Want vaak kun je wel passen in de winkel, maar vooral de rijen voor de kassa zijn echt vaak echt lang!

    Dat is dus mijn oplossing!

    Ik vind het niet erg om een dagje te wachten meestal.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Bhs Hunkemuller zijn gewoon veel beter dan hema en niet eens zoveel duurder!

    Charlot Akersloot08-10-2016

    Topwinkel!

    Omdat ik altijd dacht dat ze megaduur zijn, kocht ik meestal mijn bhs bij de hema of de h&m.
    Maar die zijn gewoon veel minder goed en stevig. Ik kreeg altijd wel ergens last van, of van die bandjes, of van de beugel of gewoon dat het helemaal niet zo lekker zat enzo.

    En toen was er een aanbieding bij de Hunkemuller, 3 voor 2 en toen ben ik toch maar eens naar binnen gegaan.

    Bhs zitten allemaal gewoon vele malen beter. Ja, ok, ze zijn iets duurder, dat wel, maar lang niet zo duur als dat ik dacht. De meeste bhs zijn iets van 20 euro, maar ze hebben ook wel goedkopere (en duurdere). En met zon aanbieding als 3 voor 2 is het per stuk natuurlijk weer minder eigenlijk.

    Je merkt toch echt wel dat het betere kwaliteit is en voor iets dat je dagelijks draagt, is dat geen overbodige luxe toch?? Ik voel nooit meer die bandjes en alles past er gewoon beter in.

    Nu ga ik nooit meer naar de hema of h&m, ja wel voor gewone kleding maar niet meer voor bhs, want zoveel goedkoper zijn ze niet eens!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Prettige winkel

    E. van Tongeren21-06-2016

    Ervaren en vriendelijk personeel, heel belangrijk voor een lingeriewinkel!

    En met ruilen word je misschien wat verwijtend aangekeken, maar ze nemen het wel terug als dat moet.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Erg fijne winkel met goede service

    Valerie13-04-2016

    Vaak kan ik alleen bij hunkemöller mijn BH's halen omdat ik een grote maat heb. De vrouwen die in de winkel werken staan ook altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een goed passende BH. Zo weten zij precies welke maat en vorm het beste bij jouw past. Helaas zijn de BH's vaak wel duur, maar gelukkig hebben ze ook vaak acties waar je goed gebruik van kunt maken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Matig!

    Dirkje12-03-2016

    Ik vind de Hunkemöller winkel super, ze hebben altijd wel leuke dingetjes en ook in veel verschillende maten.

    Ik vindt de webshop ontzettend tegenvallen, het assortiment in in vergelijking heel klein e er is ook maar weinig keus in maten bij de weinige leuke Bh´s.

    Laatst had ik bh´s besteld op de site en ze pasten gewoon allemaal NIET! Super vervelend, en toen gingen ze ook nog moeilijk doen over het terugsturen en geld terug geven. Geen fijne service.

    sabrina25-04-2016

    Hoelang duurde het uiteindelijk het terug betalen ?heb nog niks gehoord dat ze de bikini weer terug hebben ontvangen meer als een week verstrekken en hoe heb je contact met ze opgenomen de winkel zelf kan niks voor me doen :-(

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Top webshop

    Rosa14-01-2016

    De webshop van hunkemoller vind ik heel prettig. Je hebt veel opties voor het laten leveren en betalen van de producten. Ze hebben een mooi assortiment.
    Ik weet mijn maat van Hunkemöller daarom is het nu heel gemakkelijk om voor mij lingerie online te bestellen. Aanbiedingen online zijn ook heel goed en ik vind het heel fijn dat ik 24/7 producten kan bestellen online.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    ook met afwijkende bh maat hebben ze keuze genoeg voor mij

    Sabrina van Sas10-01-2016

    Kwaliteit is me nooit tegengevallen en de keuze is vaak vele malen groter dan bij andere winkels.
    Zelf heb ik een afwijkende maat en kan soms alleen bij de Hunkemoller terecht.
    Goed personeel ook, de een beter dan de andere, dat wel.
    Online durf ik zelfs bh's te kopen; de maat is me nog nooit tegengevallen en zeker bij mij is dat best uniek.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Online is comfortabeler

    KatherinaV06-10-2015

    Die winkels van Hunkemuller zijn best mooi hoor, maar ook best klein en altijd druk. Daar kies ik liever niet een nieuwe bh uit... Dan bestel ik liever online, kan ik wat comfortabeler rondkijken en bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Twee cups groter, totaal andere maat! Pamela Anderson

    Pamela Anderson30-09-2015

    Bh's kopen was altijd moeilijk, nooit paste iets goed. Ook niet bij de Hunkemoller. Moest ik een nog kleinere maat dan? De mevrouw van de winkel kwam helpen en keek uitgebreid naar wat ik had. Beetje ongemakkelijk! Maar daarna pakte ze dezelfde bh twee cups groter en nou ja, die paste dus precies! Ik schijn niet de enige te zijn, zei ze. Helemaal blij in ieder geval, dus nu ga ik alleen nog maar hierheen. Voel me net Pamela Anderson haha

    Hennie Griffioen20-10-2016

    Naar ik heb begrepen zit Hunkemöller door de gehele Benelux. Dan valt het me toch erg tegen dat je in geen van die filialen een nacht BH kunt kopen. Ik heb een Hunkemöller cadeaubon speciaal voor dit doel gekregen , maar ik kan er dus niets mee. Heel jammer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Schrijf zelf een review over Hunkemöller

    Uw beoordeling