NederlandReview

    Ervaringen Hunkemöller

    Hunkemöller: Ervaringen

    Waar koop jij je ondergoed? Waar sommigen kiezen voor eenvoudige onderkleding uit een warenhuis, zweren anderen bij de kwaliteit van een gespecialiseerde lingeriewinkel. Hunkemöller valt duidelijk in die laatste categorie en doet dat al zo lang dat ook jouw oma hier al terecht kon. Maar waarom zou jij hetzelfde doen? Wat heeft Hunkemöller te bieden? En hoe denkt Nederland over dit oeroude bedrijf?

    Over Hunkemöller

    Hunkemöller is wellicht ouder dan je denkt: je grootmoeder heeft er wellicht ook haar lingerie gekocht, en háár grootmoeder misschien ook wel! Het bedrijf werd in 1886 opgericht in Amsterdam door Wilhelm Hunkemöller en zijn vrouw Josephina Lexis. Inmiddels is Hunkemöller uitgegroeid tot het grootste high street lingeriemerk van de Benelux, maar de winkels zijn overal ter wereld te vinden: Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje, Aruba, Curaçao, Zweden, Oostenrijk, en zelfs in landen als Saudi-Arabië, Egypte, Marokko, Rusland en Bahrein. Het succes is niet alleen te meten aan verkoopcijfers, maar ook aan verschillende onderscheidingen. In september 2014 is Hunkemöller opnieuw gekozen als beste lingerie retailer in Nederland en in november 2013 in België, Duitsland en Oostenrijk. In Duitsland heeft Hunkemöller de prestigieuze prijs ‘Retailer of the Year Award’ (Händler des Jahres 2013) gewonnen. Vanaf 1979 is Hunkemöller een franchiseonderneming. Hunkemöller is onderdeel van PAI Partners, een Europese investeringsmaatschappij.

    Diensten van Hunkemöller

    Hunkemöller staat vooral bekend om de bh’s en ander soort lingerie, maar je kunt er ook terecht voor badmode (bikini’s, badpakken), nachtmode (van keurige meerdelige pyjama-sets tot spannende ‘slaap’setjes), beenmode (panty’s, jarretels, stockings, stay-ups, kousenbandjes, et cetera) en allerhande accessoires, zoals eaux de toilette, sokken, oogmaskers, teenslippers, strandtassen, make-up bags, sloffen, nagellak, waszakjes en zelfs paraplu’s. Je kunt de producten van Hunkemöller online bestellen (ook handig als je een spannend cadeau zoekt voor je geliefde), maar ook in één van de vele winkels vinden (op de website kun je ze vinden met de store locator). Ga je gewoon naar een winkel, dan word je in de winkel geholpen door het professionele personeel, die je uitgebreid helpt bij het passen en bij het kiezen van de juiste maat. Geen overbodige luxe, want uit onderzoek blijkt telkens weer dat veel vrouwen met een volstrekt verkeerde maat bh rondlopen…

    Wanneer je online iets bestelt, kun je betalen met AfterPay, iDeal, PayPal of credit card (VISA, Master Card, American Express). Bestellingen kun je thuis laten bezorgen, maar ook gratis afhalen in de winkel. Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het gratis retourneren.

    Klachten over Hunkemöller

    Heb je klachten of problemen met iets wat je bij de Hunkemöller hebt gekocht? Ga terug naar de winkel en je wordt uitgebreid geholpen. Via de website is een FAQ te vinden en een contactpagina, waar je gegevens vindt om een email te sturen, die binnen 48 uur beantwoord wordt. Ook kun je de klantenservice bellen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

    Ben je een vaste klant van Hunkemöller met member card? Laat dan hier weten waarom jij zo graag in deze lingeriewinkel komt! Heb je juist minder positieve verhalen te vertellen? Ook dan kun je hier je mening achterlaten!

    Bestellen, kopen en retourneren gemakkelijk? Leuke sales? Lees ervaringen van vrouwen die u voorgingen zodat u weet wat u kunt verwachten! Lees beoordelingen bij NederlandReview!

    Hunkemöller
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (85)

    8,8
    79% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8,8
    Service
    rating
    8,8
    Prijs
    rating
    8,8
    Leveren
    rating
    8,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    25% korting op alles met black friday! onesie gekocht

    ik heb vandaag bij de hunkemoller een hele mooie nieuwe onesie gekocht. was 40 euro en nu met black friday nog maar 30 euro.
    ze hadden gelukkig mijn maat nog (S) want het was best druk dus ik was een beetje bang dat alles uitverkocht zou zijn, maar gelukkig niet!!

    en toen ik bij de kassa stond heb ik gauw nog een paar schattige sokken met rendieren erop meegenomen, want die waren ook 25% korting.

    superleuke winkel vind ik hunkemoller maar niet zo goedkoop als bijvoorbeeld de h&m of de hema. dus extra fijn dat er uitverkoop was vandaag want daardoor heb ik hier toch kunnen shoppen

    de stof is trouwens heel erg lekker zacht en hij zit dus ook heel lekker. goede kwaliteit dus!
    blij mee!!

    Door: denise 29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Lingerie

    Ik had afgelopen zaterdag 3 setjes lingerie gekocht maar 1 bh was niet naar wens, was geen enkel probleem om te ruilen en ze hebben mij geattendeerd op korting wat ze hebben verrekend en daardoor nog iets kon uitzoeken. Ik ben geholpen door Erica en Angela????

    Door: Dineke Faber 27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Slipdress

    In de winkel heb ik twee slaapjurken gekocht. Vanuit de winkel hebben ze een slaapjurk online besteld omdat ze de niet op voorraad hadden in de winkel. Ik heb in de winkel betaald voor de online bestelling. Na een paar dagen kreeg ik een email dat ze de slaapjurk niet kunnen leveren. Ik zou mijn geld terugkrijgen. Ik heb meerdere keren gebeld en gemaild. Eerst zeggen ze dat ik mijn geld binnen 5 werkdagen terug zou krijgen. Nu zeggen ze dat het 15 werkdagen duurt. Stelletje oplichters. Ik wil mijn geld terug!

    Door: Nalinie 09-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Pyjamabroek & bh

    Ze willen niet dat je je shoptegoed gebruikt. Ik heb het op een bestelling gebruikt, maar zodra je iets retourneert halen ze het zonder te vragen maar weer uit je bestelling zodat je nog een keer moet bestellen om je shoptegoed te gebruiken en het artikel die je hebt gehouden gewoon mag betalen.
    Contact gehad met de klantenservice maar ze kunnen er niets aan doen.
    Zeer kinderachtig dit.

    Door: Priscilla 06-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Badpak

    Echt een slechte ervaring qua klantvriendelijkheid en productkennis. Ik wilde voor mijn vriendin een badpak kopen maar zij had het maatetiket eruit geknipt. Nu zit zij qua maten meestal tussen 36 en 38, maar het is natuurlijk leuk als je met een passend cadeautje aankomt. Nu had ik wel het badpak bij de hand maar men kon mij niet vertellen of dat een 36 of een 38 was.
    Later bleek mij op de site dat dit badpak helemaal niet in 36 leverbaar is dus dan is de keuze snel gemaakt. Maar noch de verkoopster in de winkel noch de telefonische 'helpdesk' waren hier in behulpzaam. Overigens, als je de hulplijn belt krijg je een keuzemenu met drie opties die geen van allen van toepassing waren in mijn geval. Erg klantonvriendelijk allemaal.

    Door: Mark 04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Niks

    Domme hoeren op tv. Word er moe van.

    Door: Iemand 06-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Sportbh

    Ben afgelopen week 2x in de winkel in Breda geweest. Eerste keer vroeg ik advies, kreeg ik en moest een ander maat hebben. Moest dit zelf pakken, omdat ik iets uit de sale had. Beetje vreemd vond ik dat wel aangezien ik in lingerie in de paskamer stond en het een beetje vreemd vind dat je dus steeds jezelf moet omkleden om wat anders te pakken, hang dan geen bel in de paskamer. 2de keer had ik niets uit de sale, heb 3x gebeld en er kwam niemand. Stond beide keren dezelfde verkoopster.

    Door: - 17-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    3 bh’s

    Ben bij Hunkemöller in woerden geweest en heb daar echte service ondervonden. In filiaal Hoog Catherijne had men me geadviseerd over 2 bh’s. Die leken goed te zitten maar toen ik de eerste ging dragen bleek de omvang maat veel te klein. Ik kon de bh echt niet dragen. In Woerden heeft Nina me geweldig geholpen door wel de goede maat te bepalen en ik mocht beide bh’s omruilen voor de andere maat. Dat is nou meedenken want anders had ik er niks meer mee kunnen doen. Echt een pluim verdiend

    Door: Ineke 05-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    2 x padded pure

    na een gbp ben ik totaal 60 kilo afgevallen en liep al heel lang te stuntelen om een goed passende bh te vinden!
    op goed geluk
    ben ik zomaar bij de hunkemoller in de fahrenheitstraat binnen gelopen en mijn verhaal verteld je moet weten mijn borsten zijn net twee theezakjes me er voor schamen doe ik niet hallo zeg 60 kilo minder wegen is toch veel belangrijke.
    mijn borstmaat werd opgemeten en gelijk kwam ze met goede bh ,s alleen ik wou ze iets hoger /push up ze begreep me meteen liep weer weg en kwam terug met een bh met extra vulling
    hij zat perfect !! toen zei de verkoopster trek je shirt nu is aan
    jeetje wat werd ik blij gewoon twee borsten op de juiste hoogte niet te hoog niet te laag en de bh zat heerlijk wat ook belangrijk is natuurlijk

    heb er maar gelijk 2 gekocht maar kom er zeker terug

    tis fijn om door iemand geholpen te worden die je begrijpt en er verstand van heeft


    met vriendelijke groet corina

    Door: corina dijkhuizen 21-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Bh

    In winkelcentrum de Boogaard zeer prettig en deskundig geholpen door mevr Mine.
    Ik kom graag weer terug als zij aanwezig is.
    Topper!

    Door: Tineke 18-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    High waist brief

    Ik kocht vandaag een high waist brief en had geen zin om in de winkel te passen en de verkoopster zei dat maakt niets uit u mag het altijd terugbrengen. Thuis gepast en was niet naar mijn zin terug naar de winkel en blijkt dat je geen geld terug krijgt. Als dat meteen gemeld was had ik het zeker niet gedaan. Ik vind dit echt te belachelijk voor woorden ik heb gewoon recht op mijn geld terug en het had zeker gemeld moeten worden.

    Door: lia langenberg-timmer 15-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Slips

    Alleen maar pluspunten over de midi slip, overal gezocht en eindelijk bij Hunkemöller gevonden. Heb ze opgekocht bij alle filialen in de buurt en online, hoop dat ze snel weer aangevuld worden

    Door: Karin 31-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    10
    rating

    BH + SLIP

    Ik heb laast bij jullie voor mijn VRIENDIN een BH + SLIP gekocht aangezien ik op schiphol werk ben ik daar geweest Daar ben ik zo gewellig geholpen door de onwijs vriendelijk personeel helemaal TOP ik geef de DAMES die daar werken een DIKKE 10 de winkel ziet er heel netjes uit ook TOP ik hoop dat dit bericht bij de DAMES op schiphol terecht komt ik zou ze zelf ook nog bedanken voor hun goede hulp TOP

    Door: Frank van Vilsteren 24-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Verschillende oplossingen bij terugbrengen / terugsturen!

    Eerder een bh gepast , werd "opgemeten"en daar kwam als resultaat uit : nee die maat hebben wij niet. Maar U kunt het oplossen met een tussenstukje bij de sluiting!!!!
    Voelde mij daar niet prettig bij!
    Dus nu artikelen gekocht om rustig thuis te passen zonder "deskundig" advies.
    Blijken bepaalde artikelen niet wens.
    GEEN GELD TERUG MAAR EEN TEGOEDBON!
    Als je via de webshop koopt en het is niet naar wens dan krijg je het aankoopbedrag teruggestort.
    Dus voortaan maar via de webshop zonder "deskundig"advies , maar wel met de mogelijkheid om je geld terug te krijgen!
    En elders wel te slagen.

    Door: Peggy van Bekkum 26-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Blij met NINA

    Aangezien ik een grote maat nodig heb kocht ik altijd de minimizer. Maar nu is er NINA. Een mooie goedzittende bh met een luxe uitstraling. De bijbehorende slip is er een van passend formaat. De kleur rood is GEWELDIG. Groetjes Els

    Door: Els Smulders 05-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Gigantje Alexandra

    Samen met mijn zusje, zijn wij in de vestiging Mijdrecht heel leuk en zeer professioneel geholpen door Alexandra. Fijn om goed geadviseerd te worden door iemand met zoveel enthousiasme en vakkennis.

    Door: Eleonora Francisca Maria Jongbloed 27-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    goede ervaring

    Behulpzaam personeel, bel in kleedkamers, heel erg klantvriendelijk.

    Door: christina vermunt 20-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Fijne meiden

    Wat een fijne meiden staan er toch bij de Hunkemöller Dronten! Ze hebben kennis van zaken en zijn enthousiast, altijd op zoek naar iets wat bij mijn wensen aansluit, zonder dit op een opdringerige manier te doen. Ik kom het liefst in deze winkel!

    Door: E.Evers 01-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5
    rating

    Goed geholpen

    Zeer vriendelijk medewerkster hielp me goed kom er zeker vaker , kleine winkel maar wel knus in emmeloord

    Door: Jannie 19-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Een winkel om aan te raden.

    Ik ben super goed geholpen, medewerkster heeft heel veel moeite gedaan om mij verder te helpen en om mij te adviseren, zij heeft zelfs dingen voor mij gezocht en is daarin heel goed geslaagd. Top.

    Door: Sabrina Geurts 18-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Hunkemöller

    Uw beoordeling