NederlandReview

    Ervaringen Hunkemöller

    Hunkemöller: Ervaringen

    Waar koop jij je ondergoed? Waar sommigen kiezen voor eenvoudige onderkleding uit een warenhuis, zweren anderen bij de kwaliteit van een gespecialiseerde lingeriewinkel. Hunkemöller valt duidelijk in die laatste categorie en doet dat al zo lang dat ook jouw oma hier al terecht kon. Maar waarom zou jij hetzelfde doen? Wat heeft Hunkemöller te bieden? En hoe denkt Nederland over dit oeroude bedrijf?

    Hunkemöller Fashion Show 2020

    Over Hunkemöller

    Hunkemöller is wellicht ouder dan je denkt: je grootmoeder heeft er wellicht ook haar lingerie gekocht, en háár grootmoeder misschien ook wel! Het bedrijf werd in 1886 opgericht in Amsterdam door Wilhelm Hunkemöller en zijn vrouw Josephina Lexis. Inmiddels is Hunkemöller uitgegroeid tot het grootste high street lingeriemerk van de Benelux, maar de winkels zijn overal ter wereld te vinden: Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Spanje, Aruba, Curaçao, Zweden, Oostenrijk, en zelfs in landen als Saudi-Arabië, Egypte, Marokko, Rusland en Bahrein. Het succes is niet alleen te meten aan verkoopcijfers, maar ook aan verschillende onderscheidingen. In september 2014 is Hunkemöller opnieuw gekozen als beste lingerie retailer in Nederland en in november 2013 in België, Duitsland en Oostenrijk. In Duitsland heeft Hunkemöller de prestigieuze prijs ‘Retailer of the Year Award’ (Händler des Jahres 2013) gewonnen. Vanaf 1979 is Hunkemöller een franchiseonderneming. Hunkemöller is onderdeel van PAI Partners, een Europese investeringsmaatschappij.

    Diensten van Hunkemöller

    Hunkemöller staat vooral bekend om de bh’s en ander soort lingerie, maar je kunt er ook terecht voor badmode (bikini’s, badpakken), nachtmode (van keurige meerdelige pyjama-sets tot spannende ‘slaap’setjes), beenmode (panty’s, jarretels, stockings, stay-ups, kousenbandjes, et cetera) en allerhande accessoires, zoals eaux de toilette, sokken, oogmaskers, teenslippers, strandtassen, make-up bags, sloffen, nagellak, waszakjes en zelfs paraplu’s. Je kunt de producten van Hunkemöller online bestellen (ook handig als je een spannend cadeau zoekt voor je geliefde), maar ook in één van de vele winkels vinden (op de website kun je ze vinden met de store locator). Ga je gewoon naar een winkel, dan word je in de winkel geholpen door het professionele personeel, die je uitgebreid helpt bij het passen en bij het kiezen van de juiste maat. Geen overbodige luxe, want uit onderzoek blijkt telkens weer dat veel vrouwen met een volstrekt verkeerde maat bh rondlopen…

    Wanneer je online iets bestelt, kun je betalen met AfterPay, iDeal, PayPal of credit card (VISA, Master Card, American Express). Bestellingen kun je thuis laten bezorgen, maar ook gratis afhalen in de winkel. Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, dan kun je het gratis retourneren.

    Klachten over Hunkemöller

    Heb je klachten of problemen met iets wat je bij de Hunkemöller hebt gekocht? Ga terug naar de winkel en je wordt uitgebreid geholpen. Via de website is een FAQ te vinden en een contactpagina, waar je gegevens vindt om een email te sturen, die binnen 48 uur beantwoord wordt. Ook kun je de klantenservice bellen op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

    Ben je een vaste klant van Hunkemöller met member card? Laat dan hier weten waarom jij zo graag in deze lingeriewinkel komt! Heb je juist minder positieve verhalen te vertellen? Ook dan kun je hier je mening achterlaten!

    Bestellen, kopen en retourneren gemakkelijk? Leuke sales? Lees ervaringen van vrouwen die u voorgingen zodat u weet wat u kunt verwachten! Lees beoordelingen bij NederlandReview!

    Hunkemöller
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (93)

    8.4
    75% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.4
    Service
    rating
    8.4
    Prijs
    rating
    8.6
    Leveren
    rating
    8.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Bhs Hunkemuller zijn gewoon veel beter dan hema en niet eens zoveel duurder!

    Topwinkel!

    Omdat ik altijd dacht dat ze megaduur zijn, kocht ik meestal mijn bhs bij de hema of de h&m.
    Maar die zijn gewoon veel minder goed en stevig. Ik kreeg altijd wel ergens last van, of van die bandjes, of van de beugel of gewoon dat het helemaal niet zo lekker zat enzo.

    En toen was er een aanbieding bij de Hunkemuller, 3 voor 2 en toen ben ik toch maar eens naar binnen gegaan.

    Bhs zitten allemaal gewoon vele malen beter. Ja, ok, ze zijn iets duurder, dat wel, maar lang niet zo duur als dat ik dacht. De meeste bhs zijn iets van 20 euro, maar ze hebben ook wel goedkopere (en duurdere). En met zon aanbieding als 3 voor 2 is het per stuk natuurlijk weer minder eigenlijk.

    Je merkt toch echt wel dat het betere kwaliteit is en voor iets dat je dagelijks draagt, is dat geen overbodige luxe toch?? Ik voel nooit meer die bandjes en alles past er gewoon beter in.

    Nu ga ik nooit meer naar de hema of h&m, ja wel voor gewone kleding maar niet meer voor bhs, want zoveel goedkoper zijn ze niet eens!!

    Door: Charlot Akersloot08-10-2016
    aLIE18-07-2020

    SLECHTE SERVICE ALS JE IETS IN DE WINKEL KOOPT EN JE BRENGT HET TERUG KRIJG JE GEEN GELD TERUG MAAR EEN TEGOEDBON ABSOLUUT NIET KLANTVRIENDELIJK EN BEN DAN OOK GEEN KLANT MEER . IK BEDOEL MAAR BEDENK EERST GOED OF JE HIER WAT WILT KOPEN!!!!

    ALIE18-07-2020

    VEEL TE DUUR EN SLECHTE SERVICE MOET NOG ALLEEN TEGOEDBON IN LEVEREN HELAAS DIE IK KREEG OMDAT IK GEEN GELD TERUG KREEG NA RUILING MAAR EEN TEGOEDBON BEN IK VERPLICHT NOG EEN KEER OM NAAR DE HUNKEMOLLER TE GAAN OM MIJN TEGOEDBON IN TE LEVEREN. MIJN ADVIES KOOP HIER NIETS MEER

    Lena10-10-2020

    Gisteren iets aangeschaft wat ik helaas vandaag terug heb gebracht omdat de maat niet goed was. Ik gaf aan de verkoopster aan thuis te willen passen omdat ik het warm had. Vond het niet fris om te passen in de winkel. Het had fijn geweest als de verkoopster mij er op had gewezen dat indien ik het gekochte terug zou brengen ik een tegoedbon zou krijgen. Dan had ik een keuze gehad om te passen in de winkel of de koop niet door te laten gaan. En nu ben ik dus afgescheept met een tegoedbon. Iets wat bij wet niet mag en valt onder de noemer branchevervaging. Zeer slecht en niet klantvriendelijk. Zo jaag je de klanten weg. Mij in iedergeval wel.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    2 x padded pure

    na een gbp ben ik totaal 60 kilo afgevallen en liep al heel lang te stuntelen om een goed passende bh te vinden!
    op goed geluk
    ben ik zomaar bij de hunkemoller in de fahrenheitstraat binnen gelopen en mijn verhaal verteld je moet weten mijn borsten zijn net twee theezakjes me er voor schamen doe ik niet hallo zeg 60 kilo minder wegen is toch veel belangrijke.
    mijn borstmaat werd opgemeten en gelijk kwam ze met goede bh ,s alleen ik wou ze iets hoger /push up ze begreep me meteen liep weer weg en kwam terug met een bh met extra vulling
    hij zat perfect !! toen zei de verkoopster trek je shirt nu is aan
    jeetje wat werd ik blij gewoon twee borsten op de juiste hoogte niet te hoog niet te laag en de bh zat heerlijk wat ook belangrijk is natuurlijk

    heb er maar gelijk 2 gekocht maar kom er zeker terug

    tis fijn om door iemand geholpen te worden die je begrijpt en er verstand van heeft


    met vriendelijke groet corina

    Door: corina dijkhuizen21-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    25% korting op alles met black friday! onesie gekocht

    ik heb vandaag bij de hunkemoller een hele mooie nieuwe onesie gekocht. was 40 euro en nu met black friday nog maar 30 euro.
    ze hadden gelukkig mijn maat nog (S) want het was best druk dus ik was een beetje bang dat alles uitverkocht zou zijn, maar gelukkig niet!!

    en toen ik bij de kassa stond heb ik gauw nog een paar schattige sokken met rendieren erop meegenomen, want die waren ook 25% korting.

    superleuke winkel vind ik hunkemoller maar niet zo goedkoop als bijvoorbeeld de h&m of de hema. dus extra fijn dat er uitverkoop was vandaag want daardoor heb ik hier toch kunnen shoppen

    de stof is trouwens heel erg lekker zacht en hij zit dus ook heel lekker. goede kwaliteit dus!
    blij mee!!

    Door: denise29-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Hunkemoller Barendrecht

    Gister in mijn eigen dorp voor bh gaan shoppen, helaas was deze niet meer in mijn maat.
    Verkoopster vertelde me dat het de laatste maten waren maar dat er wel nog een zelfde soort binnenkort uitkwam maar dan andere kleur. Ik wilde graag wit. Je kan zelf even op de site kijken.
    Helaas was mijn maat op de site niet meer beschikbaar.
    Vriendin geappt die bij hunkemoller werkt en die vertelde mij dat ze de bh nog in een ander filiaal hadden. Gelijk gebeld naar Barendrecht en die hebben de bh voor me apart gehouden!

    Super goede service van hunkemoller Barendrecht!

    Thnx a lot

    Door: Deb17-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bh maya

    Maand geleden een maya bh gekocht. In de winkel gepast en werd vriendelijk geholpen. Nu na ongeveer een maand is mijn bh door 1 wasbeurt stuk gegaan. De beugel komt door de stof heen. Dit is echter de 2e keer dat mijn bh zo snel stuk gaat. Als je het terug brengt krijg je je geld niet terug, maar dan krijg je een tegoedbon, op deze manier moet je dus eigenlijk nog een keer terug terwijl ik dat niet eens van plan ben

    SLECHTE KWALITEIT DUS

    Wat gaat hier toch mis?

    Door: Mb16-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Plunge diva bh en slips hoog diva

    Prachtige kleur, mooue kwaliteit slips en bh.

    Door: C. M. Van Deudekom23-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Klacht

    Ben vanmorgen in Heerlen geweest bij Hunkemoller.
    Niet tevreden wisten niet hoe men naar klanten service
    moest bellen, in verband met mijn klantenpas.
    Had 5euro tegoed van de aankoop van mijn vorige bh,maar kon ze niet krijgen ,stondniet op mijn kaart.Ben thuis gekomen heb de bon gevonden ,kan nu weer extra naar Heerlen .
    BH gekocht in Roermond 19-06-2018
    Heb nu geen tijd meer om te gaan. Wat gaat kunt U voor mij doen
    gr R van Gemert

    Door: R van Gemert14-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nieuwe winkel Kalverstraat succes

    Wat een prachtige nieuwe winkel op de Kalverstraat.

    Ik vond Hunkemoller altijd een beetje suf (sorry), maar niet meer na wat ik achter in die winkel aantrof hihi. Echt hele mooie en spannende lingerie. Ik zie dat de collectie online ook erop vooruit is gegaan.


    Vind de prijzen trouwens best wel meevallen als je bedenkt dat het eigenlijk een speciaalzaak is. Heb nu zelf een heel mooi bh'tje gekocht en deze was maar 14,95... Had ik niet verwacht

    Door: Sabrine in het Wit03-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    feedback

    28 augustus jl was ik op zoek naar een goede BH.
    In de winkel op Zuidplein Rotterdam, Ben ik heel geduldig en professioneel geholpen door de dames Jolanda en Sandra, deze dames kennen hun vak! zijn heel vriendelijk, geduldig en erg behulpzaam.

    Ik wil deze dames dan ook zeer complimenteren voor hun geduld met mij jullie verdienen van mij een dikke 10!

    dames bedankt!

    Klant: Asha Lalta, 3206 JM Spijkenisse

    Door: Asha06-09-2017
    Gerda Dekker23-09-2017

    Ik ben super goed geholpen ze krijgen van mij een 10

    Gerda Dekker23-09-2017

    Bedankt ik zo goed geholpen ben door 00203611 ze krijgt een 10 van mij en kom graag terug

    ANNIE VANTHOURNOUT07-10-2017

    Ik voel me zo supergoed in de BH's van Hunkemuller, ik hoef ze ook niet te passen in de winkel ik ken mijn maat en model zo gaat de aankoop vlug en hoef ik nooit lang te wachten om bediend te worden. De verkoopsters zijn heel vriendelijk en behulpzaam. zou nooit elders een BH kopen

    jeanne Bastiaanse30-12-2017

    ben zeer tevrede over mijn aankoop. krijgt een 8 van mij.

    R.Essahl04-02-2018

    Ik ben wel met haar eens, alle medewerkers zijn heel erg vriendelijk, geduldig en behulpzaam.ze verdinnen 10

    Annie Pike-Gerritsen28-03-2018

    Beste, ik heb al 3 x bh's geruild omdat U niet de juiste maat voor mij heeft, ik heb maat 95 C en had graag voorgevormde bh's. Nu ging ik weer terug en wilde graag mijn geld terug maar dat ging niet. Maar als U niet kunt leveren wat ik graag zou willen hebben, dan mag ik toch zeker mijn geld terug? Ik hoor het graag van U, Vriendelijke groeten, Annie Pike

    m.j. bazelmans28-03-2018

    Ben vanochtend bij Hunkemoller Breda geweest en super geholpen! door uw medewerkster 00107108. Geen moeite te veel en onvermoeibaar!. DANK!

    Marleen Irnich-meesters29-03-2018

    Gisteren bij Hunkemöller in Heerlen geweest. En ben zeer tevreden Hele vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen. Verkoopster Manuela verdient een dikke 10 en ook daarna bij het afrekenen geholpen door een hele vriendelijke medewerkster Was dus een goede keuze om eens naar Hunkemöller te gaan. Zal dit ook blijven doen.

    A Blankert11-04-2018

    Ben heel goed geholpen, zowel in Zaanstad als in Rotterdam

    Saskia19-04-2018

    Warme dag vandaag, maar daar had de verkoopster Sylvia geen last van. Heeft mij heel prettig geholpen en heel vakkundig uitleg gegeven. Dank je wel Sylvia uit Haarlem-centrum.

    Franka 23-09-2018

    Vandaag weer goed geslaagd en heel fijn en netjes geholpen, zoals altijd!

    Greet Sintenie24-09-2018

    Al 30 jaar een tevreden klant bij Hunkemöller Schagen

    Ik koop er graag ,wel prijzig moet vaak wat besteld worden omdat het is uit verkocht. 11-10-2018

    Jammer dat de punten niet blijven staan

    marijke19-10-2018

    Vandaag weer supergoed geholpen in filiaal Amsterdam Osdorp door Janine 00210750. Geen moeite teveel, ze is heel vaak heen en weer gelopen om iets naar onze zin te vinden. Wij zijn speciaal voor deze mevrouw naar bovengenoemd filiaal gereden, omdat ze uit het filiaal bij ons in de buurt verdwenen was. Heb haar weer opgespoord en blij haar in een ander filiaal gevonden te hebben. Mijn dochter en ik gaan altijd samen en wij willen nergens anders onze lingerie kopen. Hunkemoller houd haar a.u.b. in ere. en laat haar weten, dat ze heel gewaardeerd is, veel kennis heeft en super dienstverlenend is.

    Cocky31-10-2018

    bij de aankoop van mijn b.h.'s ben ik heel goed geholpen door een verkoopster in Zwijndrecht

    Wilma13-11-2018

    Ik heb laatst een body gekocht,hij zat goed, samen met de verkoopster gekeken,maar op de dag dat mijn dochter ging trouwen gingen constant de drukkertjeb los zo vervelend,ik heb hem halverwege de dag maar uit gedaan,ik had het labeltje er uitgeknipt dus ruilen kan niet meer weg 35 euro

    Jean-Pierre14-11-2018

    Zoals meerdere mannen toch met lingerie drang koop ik altijd bij hunkemoller Beek. De dames zijn behulpzaam en maken er geen punt van om lingerie te laten passen. Het geeft je een goed gevoel. Top winkel

    Sophia Wittop Koning15-12-2018

    In Groningen, vestiging Paddepoel, heb ik donderdag een setje gekocht en ben daarbij heel prettig geholpen door Yvonne (00209897) Heel veel jaren kocht ik mijn eerste bhtje in een winkel in Wormerveer (Wala) en Yvonne liet me die tijd weer herbeleven door haar vriendelijke, plezierige en vakkundige manier van helpen! Normaal koop ik nooit een slipje bij mijn bh maar ze wist het zo leuk te brengen dat ik er graag 1 bij heb gekocht.

    Jean-Pierre31-12-2018

    Vandaag in Maastricht mijn 6de diva setje gekocht. Allereerst een der beste items en deze zal ook niet mijn laatste zijn. Hoewel het druk was was het geen probleem dat ik mocht passen als man omdat ik een maat wissel had. Ook zeer goed geholpen door medewerkster 00213867.top.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Twee cups groter, totaal andere maat! Pamela Anderson

    Bh's kopen was altijd moeilijk, nooit paste iets goed. Ook niet bij de Hunkemoller. Moest ik een nog kleinere maat dan? De mevrouw van de winkel kwam helpen en keek uitgebreid naar wat ik had. Beetje ongemakkelijk! Maar daarna pakte ze dezelfde bh twee cups groter en nou ja, die paste dus precies! Ik schijn niet de enige te zijn, zei ze. Helemaal blij in ieder geval, dus nu ga ik alleen nog maar hierheen. Voel me net Pamela Anderson haha

    Door: Pamela Anderson30-09-2015
    Hennie Griffioen20-10-2016

    Naar ik heb begrepen zit Hunkemöller door de gehele Benelux. Dan valt het me toch erg tegen dat je in geen van die filialen een nacht BH kunt kopen. Ik heb een Hunkemöller cadeaubon speciaal voor dit doel gekregen , maar ik kan er dus niets mee. Heel jammer.

    Riet 05-12-2018

    Prettige verkoopster . goed geholpen.kom zeker weer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Pyjamabroek

    Klantenservice doet er lang over om te antwoorden. Als je een deel van je bestelling retourneert, krijg je niet het teveel betaalde bedrag netjes teruggestort op de manier waarop je hebt betaald, maar wordt er een deel als passion points op je account gezet, wat niet zo staat in de algemene voorwaarden waar je mee akkoord gaat. Daarnaast zijn deze punten beperk (3 maanden) geldig! Koop je in deze tijd niets, ben je je geld kwijt en betaal je meer voor het product wat je hebt gehouden, als waar je in eerste instantie voor gekocht hebt. Niet eerlijk!

    Door: Anoniem20-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    BH

    Nooit meer terug naar Hunkemöller. Ik had een bh gekocht, die bij thuiskomst toch niet echt goed zat. En dat komt mede omdat de verkoopsters die behulpzaam zijn je toch een ongemakkelijk gevoel geven, want zij weten veel beter hoe een bh moet zitten dan jijzelf (denk je). Ondanks dat je al vele jaren een bh draagt. Ik heb de bh weer teruggebracht, en dacht dat ik mijn geld terugkreeg, maar ik kreeg een tegoedbon. Ik mocht er ook iets anders voor uitkiezen werd nog gezegd. Ik vind dit echt niet meer kunnen. De volgende keer ga ik naar een andere winkel

    Door: Ann15-03-2020
    Mira01-06-2020

    Ik heb hetzelfde gehad. Ik snap niet dat dit nog kan. Als ik het van tevoren wist had ik het niet gekocht.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    niets

    Ben voor de zoveelste keer in Zutphen geweest dit keer voor een bikini, nooit echt vriendelijk geholpen, maar dit keer was het echt helemaal slecht, je wordt echt heel onzeker van deze dame, maar was me al verteld door verschillende mensen bij ons uit het dorp.
    Ga er echt nooit meer heen, nee dan Doetinchem wat een verschil schatten zijn het daar.

    Door: Karin van Essen12-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Lingeriesetjes

    Zo jammer, ik ben normaal altijd tevreden over hunkemoller... na mijn operatie heb ik 2 setjes gekocht online met mijn giftcard die ik dus ook had gekregen als beterschap.. mijn bestelling werd geannuleerd en dit heb ik pas 3 weken later te horen gekregen. Elke keer belde ik winkel op of mijn bestelling binnen was en zij vertelde dat het volgende dag geleverd zou worden, maar nee nog steeds niks..
    Nu heb ik al 3 mailtjes naar klantenservice gestuurd of ze mij willen helpen, omdat ik mijn giftcard heb weggegooid na het bestellen van mijn setjes (vrij normaal lijkt het mij als er niks meer op staat) en nu moet ik het maar zelf uitzoeken want het geld is daar weer op terug gestort. Vind dit echt niet proffecioneel, jullie maken een fout en uit eindelijk moet ik het oplossen en weer zelf betalen...

    Door: Polina17-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Bh’s

    Vriendelijk personeel
    Was veel afgevallen de wat oudere dame heeft mij zo goed geholpen dat ik voor mijn volgende aankoop zeker weer na Ijsselstein terug ga

    Door: Oskamp16-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Bralette lurex limited edition

    Ik heb hier wat besteld voor mijn vriendin. Hier heb ik 2 weken niks meer van gehoord en nooit wat ontvangen. Ik heb gemaild naar de klantenservice, een week later nog geen gehoor. Daarna maar even bellen. Telefoniste kon de order niet vinden en moest goed doorzoeken. Uiteindelijk toch nog gevonden, bleek de order geannuleerd te zijn vanuit hun omdat ze het product niet op voorraad hadden. Ik heb daar ten eerste nooit wat van gehoord, ten tweede verwachtte ik dat ik dan wel mijn geld terug zou krijgen. Telefoniste gaf aan dat het 2 werkdagen na annuleren zou kunnen duren. Ik zit nu 10 werkdagen te wachten en ik heb het nog steeds niet terug. Telefoniste gaf aan dat ik het product opnieuw kon bestellen maar deze is limited edition en was uitverkocht. Daarna heeft zij het gesprek beeindigd omdat ze me niet verder kon helpen.

    1. vreemd dat je een order annuleert zonder je klant daarvan op de hoogte te stellen.
    2. Vreemd dat je je geld niet terug krijgt.
    3. Vreemd dat de telefoniste niet verder wilt graven en de telefoon ophangt

    Door: B30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Lingerie

    Ik had afgelopen zaterdag 3 setjes lingerie gekocht maar 1 bh was niet naar wens, was geen enkel probleem om te ruilen en ze hebben mij geattendeerd op korting wat ze hebben verrekend en daardoor nog iets kon uitzoeken. Ik ben geholpen door Erica en Angela????

    Door: Dineke Faber27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Slipdress

    In de winkel heb ik twee slaapjurken gekocht. Vanuit de winkel hebben ze een slaapjurk online besteld omdat ze de niet op voorraad hadden in de winkel. Ik heb in de winkel betaald voor de online bestelling. Na een paar dagen kreeg ik een email dat ze de slaapjurk niet kunnen leveren. Ik zou mijn geld terugkrijgen. Ik heb meerdere keren gebeld en gemaild. Eerst zeggen ze dat ik mijn geld binnen 5 werkdagen terug zou krijgen. Nu zeggen ze dat het 15 werkdagen duurt. Stelletje oplichters. Ik wil mijn geld terug!

    Door: Nalinie09-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pyjamabroek & bh

    Ze willen niet dat je je shoptegoed gebruikt. Ik heb het op een bestelling gebruikt, maar zodra je iets retourneert halen ze het zonder te vragen maar weer uit je bestelling zodat je nog een keer moet bestellen om je shoptegoed te gebruiken en het artikel die je hebt gehouden gewoon mag betalen.
    Contact gehad met de klantenservice maar ze kunnen er niets aan doen.
    Zeer kinderachtig dit.

    Door: Priscilla06-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Badpak

    Echt een slechte ervaring qua klantvriendelijkheid en productkennis. Ik wilde voor mijn vriendin een badpak kopen maar zij had het maatetiket eruit geknipt. Nu zit zij qua maten meestal tussen 36 en 38, maar het is natuurlijk leuk als je met een passend cadeautje aankomt. Nu had ik wel het badpak bij de hand maar men kon mij niet vertellen of dat een 36 of een 38 was.
    Later bleek mij op de site dat dit badpak helemaal niet in 36 leverbaar is dus dan is de keuze snel gemaakt. Maar noch de verkoopster in de winkel noch de telefonische 'helpdesk' waren hier in behulpzaam. Overigens, als je de hulplijn belt krijg je een keuzemenu met drie opties die geen van allen van toepassing waren in mijn geval. Erg klantonvriendelijk allemaal.

    Door: Mark04-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Hunkemöller

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Hunkemöller een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 93 ervaringen geplaatst over Hunkemöller. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Hunkemöller actief?

    Hunkemöller is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Sport & Outdoor

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Hunkemöller gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.