De leukste kerstpakketten & het lekkerste kerstdiner!

Willen jouw werknemers al weken weten wat er dit jaar in hun kerstpakket zit? Bleven ze maar zeuren om de kleinste hints? Je hebt ze waarschijnlijk verteld dat het een verrassing is en dat ze er over op moeten houden. Ze zijn gestopt met zeuren, maar jij bent nu helemaal vergeten om hun kerstpakketten te bestellen. Nu heb je nog maar een aantal dagen om een kerstpakket te regelen. De meeste pakketten zijn echter al uitverkocht en sommige pakketten kunnen niet meer op tijd geleverd worden. En hoe zit het ondertussen met het kerstdiner? Heb jij de planning al af? Is elk gerecht tot op de minuut uitgedacht en kan er bij jou niets foutgaan? Nee? Dat dachten we eigenlijk al. Wie heeft er tegenwoordig nog tijd om het kerstdiner al helemaal uit te plannen en kerstpakketten te bestellen? Je hoeft je echter geen zorgen te maken, met deze kersttips komt het toch nog goed!

Kerstpakketten waar iedereen blij van wordt

Is het waar? Is er echt zoiets als een kerstwonder en zijn er nog winkels waar je kerstpakketten kan bestellen? Je kunt het misschien niet geloven, maar bij Kerstpakkettenkiezer en Premiumkerstpakketten zijn tot en met 23 december nog kerstpakketten te bestellen. Hallelujah! Ho, ho, ho, wacht nog heel even voordat je begint te juigen. De kerstpakketten worden namelijk aan de lopende band verkocht. Wees er dus snel bij, want op=op. En dan kan zelf een kerstwonder je niet meer helpen.

Watertanden en kwijlen met deze kerstrecepten

Word je helemaal gek van je zus die vorig jaar een heerlijk kerstdiner heeft gemaakt? Ze wist weken van te voren precies wat ze ging maken en had de planning al dagen van te voren in de keuken hangen. Dit jaar ben jij echter aan de beurt om het eten te verzorgen. Jij bent alleen geen held in de keuken en hebt nog geen idee wat je gaat maken. Laat je dan inspireren door het tijdschrift delicous. en maak een heerlijk kerstdiner waar zelfs je zus jaloers op zal zijn. Ze hebben genoeg recepten om uit te kiezen zodat zelfs je vegetarische nichtje lekker kan eten.

Geniet en laat een ander het werk doen

Maakt het jou en je familie niet uit wat er tijdens het kerstdiner gegeten wordt? Willen jullie gewoon kunnen genieten van elkaars gezelschap? Het kerstassortiment van Hapjes Aan Huis is dan de perfecte oplossing. Niemand hoeft bezweet in de keuken te staan, terwijl de rest ongeduldig zit te wachten op het eten. Hapjes Aan Huis regelt alles. Neem contact op en ze vertellen je over de verschillende mogelijkheden. Bij lekker eten hoort echter ook een goed glas wijn. DrankDozijn heeft alle dranken om het kerstdiner nog gezelliger te maken. Bestellingen voor 22:00 worden de volgende dag nog geleverd. Bestel dus vandaag en je hebt alles nog voor het kerstdiner in huis!

Het team van NederlandReview wenst iedereen vast fijne feestdagen en een geweldig 2018 toe! Maak er deze kerst een gezellig feest van, dan doen wij dat ook!

Foto: Michael Korcuska

Share

Recent toegevoegd