Premiumkerstpakketten

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Premiumkerstpakketten

Wat ga je dit jaar in het kerstpakket stoppen? Of kies je liever gewoon een kerstpakket bij Premiumkerstpakketten uit? Dat kunnen we best begrijpen. Je weet wat een gedoe het is om elk jaar voor alle werknemers weer een kerstpakket samen te moeten stellen en daar zit je dit jaar niet op te wachten. Je bent slim en laat het voor je doen. Je wilt alleen wel een kerstpakket waar iedereen blij mee is. Het moet een mooi kerstcadeau worden om het jaar mee af te sluiten. Je zoekt kwaliteit voor een eerlijke prijs. Daarom lees je hier de reviews van andere klanten die hun kerstpakketten al gekocht hebben bij Premiumkerstpakketten!


Over Premiumkerstpakketten

Aan het begin van de 19de eeuw werden de eerste kerstpakketten door de boeren aan hun werkers uitgedeeld. Ze zagen de hongersnood bij de families en wilden helpen om de wintermaanden gezond door te komen. Nu is het kerstpakket meer een uiting van dankbaarheid geworden. Premiumkerstpakketten wil daarom kerstpakketten samenstellen waar iedereen blij van wordt. Niet nutteloze spullen die iedereen meteen weer weggooit, maar leuke pakketten waar je ook echt iets aan hebt. De feestdagen moeten met de kesrtpakketten van Premiumkerstpakketten ook echt een feestje worden. 
Waarom Premiumkerstpakketten?

Premiumkerstpakketten biedt klanten een keuze uit meer dan 450 verschillende kerstpakketten. Je kunt kiezen voor een themakerstpakket, kerstpakket met eten of juist drank, een wellnesskerstpakket of eventueel een kleiner kerstgeschenk. Ze hebben grote XL-pakketten voor de grotere bedrijven, maar hebben ook kleine goedkopere pakketten voor iedereen die geld wil besparen. Kun je het perfecte pakket niet vinden, dan is het ook mogelijk om zelf een kerstpakket samen te stellen met de producten in de webshop. Wil je het kerstpakket eerst zelf persoonlijk inzien, dan kun je ook langsgaan in één van de showrooms. Je wordt ontvangen met een bakje koffie of een kopje thee en iets lekkers en kunt al je wensen bespreken met de aanwezige specialist. De betaling van de kerstpakketten gaat veilig via iDeal, creditcard, Bancontact of MisterCash.


Klachten Premiumkerstpakketten

Om klachten te melden bij Premiumkerstpakketten kun je altijd het beste eerst kijken of de chat op de website online is. Je krijgt altijd binnen enkele seconde antwoord en kan meteen geholpen worden. Als de chat niet online is, kun je terecht op de contactpagina van Premiumkerstpakketten. Je vindt hier het e-mailadres en het telefoonnummer, maar je kunt hier ook het contactformulier invullen. Heb jij contact gehad met de klantenservice om een klacht te melden? Schrijf dan een review en vertel over jij een positieve of negatieve ervaring had met de helpdesk. 


Wat vind jij van Premiumkerstpakketten?

Heb jij vorig jaar al jouw werknemers een samengesteld kerstpakket van Premiumkerstpakketten cadeau gegeven? Schrijf dan een review en vertel of jouw werknemers blij waren met hun pakket. Of gingen jouw werknemers afgelopen kerst met lege handen naar huis, omdat er iets mis was gegaan met de levering? Geef jouw beoordeling en laat andere klanten weten of Premiumkerstpakketten betrouwbaar is, kwaliteit levert en goede service heeft. 


Hoge kwaliteit kerstpakketten voor een eerlijke prijs vind je bij Premiumkerstpakketten. Wat vinden hun klanten? Lees hier over hun ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)