DrankDozijn

8.2
8.3

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8.6

Levering

85.7%

Zou hier weer kopen

DrankDozijn

Wanneer je online een alcoholhoudende drank wilt bestellen, dan kun je onder andere terecht bij DrankDozijn. Dit is een webwinkel met een uitgebreid assortiment van velerlei soorten dranken. Hoe dit andere klanten bevalt, lees je hier bij NederlandReview.


Over DrankDozijn

Het doel van de winkel is om de klant tegen een zo lage prijs, een grote variëteit aan dranken aan te bieden met de beste service en veilige online betalingsmogelijkheden. Alle dranken van DrankDozijn worden geleverd vanuit één magazijn, dat zo’n 10.000 m2 beslaat en levert aan Nederland en België. De dranken worden  direct van de fabrikant of importeur aan de klant geleverd, zonder kostbare op- en overslag, waardoor de prijzen lager liggen dan bij jouw slijter om de hoek. Doordat zij over een grote voorraad beschikken, kun je het meeste in de webshop wat vandaag besteld wordt, morgen al in huis verwachten.Captain Morgan, één van de merken Rum die je bij DrankDozijn kunt kopen


Diensten

Als je op de website bent aanbeland, dan wordt er eerst gevraagd of je wel 18 jaar of ouder bent, om er zeker van te zijn dat er geen jongeren drank gaan bestellen. Bovenaan op de homepage kun je inloggen op je eigen pagina, zo kun je gemakkelijk je vorige bestelling terugvinden, en een drankje van de vorige keer nogmaals bestellen. Daarnaast staat het kopje ‘Merken’, voor als je op zoek bent naar een specifiek bepaald merk. Daarnaast kun je bovenin het kopje ‘Vergelijken’ vinden. Als je bijvoorbeeld onder wijnen niet goed weet welke je moet kiezen, dan kun je er een aantal selecteren voor een vergelijking. Klik je daarna op ‘Vergelijken’, dan zie je ze in een overzicht met de kenmerken die erbij horen, zodat de keuze gemakkelijker wordt. Als laatste staat bovenin het kopje ‘Aanbiedingen’, klik je daarop, dan zie je de aanbiedingen van dit moment. Verder vind je in deze rode balk nog een zoekvenster, wat handig is om te gebruiken als je precies weet waar je naar op zoek bent.


In de webwinkel bieden ze een ruim assortiment dranken aan, die onderverdeeld zijn in categorieën:


Wijn Rum Vodka Whisky Cognac Likeuren Jenever & Vieux Gin Port & Sherry Bier


Verzending

Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Paypal, vooruitbetaling, onder rembours (extra kosten € 7,95), met creditcard en Bancontact / Mister Cash. DrankDozijn bezorgt in Nederland, België & Duitsland. Verzending is gratis per 12 flessen óf bij bestellingen boven de € 250,-. Alle bestellingen worden geleverd in de eigen DrankDozijn verzenddoos, gemaakt voor 12 flessen. Bepaalde flessen nemen meerdere 'plekken' in de verzenddoos in beslag. Deze flessen tellen mee voor het aantal 'plekken' dat op de productpagina aangegeven wordt. Bij een bestelling van minder dan 12 flessen of € 250,- betaal je € 5,95 voor verzending.


Klachten

Als je een klacht hebt over je bestelling dan kun je van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via een formulier op de website, door een e-mail te sturen naar info@drankdozijn.nl of te bellen naar (085) 11 106 06. Je kunt dan binnen 24 uur een antwoord verwachten. Je kunt je klacht ook indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Daarnaast kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform. Omdat DrankDozijn streeft naar volledige tevredenheid, zullen zij proberen om je klacht binnen 5 dagen op te lossen.


Laat ook jouw review hier achter!


Onbezorgd genieten op je terras van een drankje dat je bij DrankDozijn hebt besteld? Wat zijn de ervaringen van andere klanten? Vind de reviews hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook