NederlandReview

  Ervaringen delicious.

  De hele dag in de keuken staan, voor de één een droom de ander een ware nachtmerrie. Koken is misschien niet iedereens favoriete bezigheid, maar als het om eten gaat staan we opeens allemaal vol verwachting met ons lege bordje te trappelen om te zien wat er nu weer in de pan zit. Delicious. heeft deze passie voor koken en eten samengebracht, zodat de amateur chefkok en enthousaiste foodie allebei een magazine hebben om te lezen. Het magazine heeft echter met de website nu nog veel meer te bieden. Ben jij van plan om een abonnement te nemen op het magazine of wil je via de online shop iets kopen? Wacht dan nog even en lees eerst reviews van klanten. Zij vertellen over hun ervaringen met Delicious. magazine en de webshop op NederlandReview.

  Over Delicious.

  Delicious. heeft alles voor iedereen die van eten en koken houdt. Of het nu gaat om recepten voor nieuwe gerechten, kooktips om ook een echte koekenbakker in een kok te veranderen of adressen voor de beste restaurants en winkels. Delicious. is jouw souschef in de keuken. Overigens hebben ze ook een Delicious.shop met de beste spullen voor in de keuken.


  Een heerlijk recept voor Aardbeien Rabarber Marsepeinijs van Delicious.

  Delicious.magazine

  Het magazine van Delicious. wordt 13 keer per jaar uitgegeven met in december een extra uitgebreide uitgave om goed voorbereid te beginnen aan het kerstdiner. Elke maand zit het tijdschrift vol met recepten, persoonlijke verhalen van mensen met een liefde voor eten en fotografie waar je meteen honger van krijgt.

  Delicious.shop

  De shop van Delicious. heeft voor iedereen spullen die in de smaak zullen vallen. Ze hebben kookboeken, Delicious.food, tickets voor evenementen, leuke tassen, alles voor het aankleden van de tafel en de mooiste spullen voor in de keuken. Je kunt via de shop jouw magazine abonnement aanvragen of losse edities kopen!
  De webshop garandeert snelle levering met de actie voor 16:00 besteld, is de volgende dag in huis. Verzending is gratis vanaf 25,- en er zijn op de website altijd acties te vinden.

  Klantenservice Delicious.

  Voor iedereen die contact zoekt met Delicious. is een speciale pagina op de website te vinden. Hier kun je terecht voor vragen over bestellingen, wijzigingen op je abonnement, levering en zoveel meer. Lees daarom eerst even alles door voordat je contact opneemt. Voor eventuele klachten kun je mailen naar klantenservice@deliciousmagazine.nl. Heb je echter een compliment of tips laat dan natuurlijk ook van je horen! Het is ook mogelijk het bedrijf te bellen via nummer 085 888 5640. Heb je specifieke vragen voor de redactie van het magazine, scroll dan op de website even naar beneden. Daar vind je alle contactgegevens voor de redactie.

  Wat zijn jouw ervaringen met Delicious.?

  Heb jij een abonnement op Delicious. magazine? Staat jouw keuken vol met hun Delicious.food? Kook jij elke avond de recepten die te vinden zijn op de website? Schrijf een recensie over het bedrijf. Zijn de recepten makkelijk te bereiden? Hoe nuttig zijn de kooktips? Is het abonnement te duur? Jouw beoordeling kan het verschil maken, want het gezegde leert ons, wat de boer niet kent dat eet hij niet.

  Het magazine van Delicious. heeft recepten en kooktips voor iedereen die van eten houdt. Maar wat zijn de ervaringen van lezers? Vind hier recensies.

  delicious.
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over delicious.

  Uw beoordeling