Kerstpakkettenkiezer

Alle reviews

Kerstpakkettenkiezer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede levering

  50+ werknemers. Snelle levering zonder problemen. Tevreden.


  Ik wil graag recensie schrijven over de bovenstaande bedrijf waar wij onze kerstpakketten hebben besteld.
  ze zijn geen enkele afspraken nagekomen. we hebben meerdere malen contact met ze gezocht en iedere keer beloofden ze terug te bellen. nooit meer wat van ze gehoord. aan de telefoon onbeschoft, geen excuses. kerstpakket inhoud klopte niet. levering zonder pakbon te laat en op niet afgesproken dag. al met al zeer slecht bedrijf. nooit meer bij ze bestellen.

Anderen bekeken ook

Sinterklaas-feestwinkel.nl
0 reviews

Sinterklaas en zijn pieten zijn al druk bezig met het inpakken van alle cadeautjes, maar ben jij er dit jaar al klaar voor? Sinterklaas staat altij...

Premiumkerstpakketten
0 reviews

Wat ga je dit jaar in het kerstpakket stoppen? Of kies je liever gewoon een kerstpakket bij Premiumkerstpakketten uit? Dat kunnen we best begrijpen...

Kerst feestwinkel
0 reviews

De maand december staat weer voor de deur. De maand waarin kerst wordt gevierd, met een heerlijk kerstdiner aan een gezellig gedekte tafel. Iederee...

Coppens Warenhuis
6 reviews

Je wilt je huis natuurlijk wel leuk ingericht hebben, anders is het lastig om je je er helemaal thuis te voelen. En natuurlijk kun je soms wel eens...

Kerstpakkettenkiezer

Een kerstpakket kiezen bij de Kerstpakkettenkiezer bespaardt natuurlijk veel tijd, maar wat vinden anderen van de kerstpakketten? Je werknemers verdienen dit jaar een mooi kerstpakket en ondanks dat je het jezelf zo makkelijk mogelijk wilt maken, hebben ze wel recht op een kwalitatief kerstpakket. Om er zeker van te zijn dat de kerstpakketten van de Kerstpakkettenkiezer het kopen waard zijn, lees je natuurlijk eerst de reviews van echte klanten. Op NederlandReview kun je genoeg onafhankelijke reviews over de Kerstpakkettenkiezer vinden. In de reviews lees je alles over de ervaringen van andere klanten. Je ontdekt of de feestdagen voor het bedrijf een groot succes waren of juist een enorme teleurstelling. 

Over Kerstpakkettenkiezer
Door samen te werken met de grootste leveranciers van kerstpakketten in Nederland kan de Kerstpakkettenkiezer klanten een uitgebreid assortiment bieden. Je vindt in de webshop bijvoorbeeld kerstpakketten van Sligro, Stegman en Kerst voor Kids. Je vindt bij de Kerstpakkettenkiezer altijd een kerstpakket dat bij jouw bedrijf past. Ze hebben bourgondische, familiaire, duurzame, verzorgende, huiselijke, culinaire, mannelijke en vrouwelijke kerstpakketten. Ook als je tussen de samengestelde pakketten niets kunt vinden, kun je altijd zelf een kerstpakket samenstellen met de artikelen op de website. 


Met dit nummer van Sia kan de kerst niet snel genoeg beginnen.

Voordelen Kerstpakkettenkiezer
Je hebt altijd keuze uit meer dan 500 verschillende kerstpakketten, maar Kerstpakkettenkiezer geeft klanten ook een gratis bonuscadeau. Je kunt kiezen voor een extra cadeau voor je bedrijf of een gift aan een goed doel. Het bonuscadeau voor het bedrijf is een cadeaukaart van Fonq, de nationale cadeaubon, Shoeby, Wellness giftcard, BoekenCadeau, Bijenkorf, Sportboxx of Weekendjeweg. Je kunt er echter ook voor kiezen om Kerstpakkettenkiezer een geldbedrag te laten doneren aan een goed doel. Voor 2017 is besloten om alle donaties te schenken aan Sint Maarten. De vernietiging die orkaan Irma heeft veroorzaakt in Sint Maarten is ongekend. Kerstpakkettenkiezer maakt het nu mogelijk om met het kopen van hun kerstpakketten een handje te helpen. 

Neem contact op met Kerstpakkettenkiezer
Heb je een vraag over de kerstpakketten? Wil je advies over het samenstellen van een persoonlijk kerstpakket? Of is er iets foutgegaan en wil je een klacht melden? Maak dan gebruik van de contactgegevens op de website. Je kunt hier het contactformulier invullen, maar je vindt hier ook het e-mailadres en het telefoonnummer. Je kunt Kerstpakkettenkiezer ook via Social Media bereiken. Je kunt ze volgen op Facebook of Twitter en daar je vraag stellen. Laat altijd nadat je contact hebt gehad met de webshop weten hoe je geholpen bent door de klantenservice door een review te schrijven. 

Jouw ervaringen met Kerstpakkettenkiezer
Heb jij zelf een kerstpakket samengesteld bij Kerstpakkettenkiezer? Vertel in jouw review dan of het makkelijk is om zelf een kerstpakket samen te stellen. Heb jij vorig jaar voor je bedrijf een samengesteld kerstpakket van Kerstpakkettenkiezer uitgekozen? Geef dan jouw beoordeling van het kerstpakket. Was iedereen blij met het pakket? Wat vond je van de kwaliteit? Werd alles op tijd geleverd? Geef jouw mening!

Zijn de Sligro, Stegman of Kerst voor Kids Kerstpakketten bij Kerstpakkettenkiezer het goedkoopst? Ontdek het in reviews over ervaringen van klanten.

}