Feature Blog Oktober: nieuwe reviewbedrijven!

Iedere maand voegen veel nieuwe bedrijven zich bij NederlandReview met een eigen pagina waarop hun klanten hun ervaringen kunnen delen en reviews kunnen achterlaten. 


Wij lichten graag een aantal net toegevoegde bedrijven uit: vers van de pers! Heb je ervaringen met een of meer van deze bedrijven? Laat dan vooral een review met jouw ervaringen achter!


bunq


Bankgebouwen verdwijnen steeds vaker uit het straatbeeld of krimpen sterk in. Bunq is een bank die zelfs geen bankgebouw meer heeft en volledig is overgestapt op digitale communicatie, met een app waarmee je allerlei technieken als eerste kunt uitproberen. 


Voor sommigen is dit een verademing, een bank die met zijn tijd meegaat, anderen vinden het misschien al te modern dat je niet zomaar even langs kunt op een bankemployee te spreken. Hoe denk jij hierover? Laat nu jouw ervaringen achter over bunq!


ICI PARIS XL


Voor velen een bekende naam, omdat ze er vaak kopen of omdat ze de winkel al van verre ruiken. Parfumwinkel ICI PARIS XL is, naast Douglas misschien, een van de bekendste parfumwinkels van Nederland. Tijdens de feestdagen puilen de winkels soms uit: parfums en andere verzorgingsproducten zijn nu eenmaal erg populair als geschenk. 


Ben jij een fan van deze winkel, ben je bijvoorbeeld ook lid van hun eigen club, of heb je juist heel andere ervaringen met ICI PARIS XL? Laat vooral even een review achter om jouw mening te delen!


ONVZ

ONVZ is een zorgverzekeraar die zichzelf aanprijst met "een vrije zorgkeuze en zeer ruime dekkingen". Volgens onze recente blogpost over het kiezen van een zorgverzekering zijn dat allebei punten waarmee je kunt besparen op een zorgverzekeraar, mits je rekening houdt met eventuele risico's.


Vanaf nu is het mogelijk om de ervaringen van de klanten van ONVZ te lezen of zelf jouw beoordeling van deze zorgverzekeraar te delen, want ook ONVZ heeft nu een eigen pagina op NederlandReview!


Heb jij een of meerdere ervaringen met bunq, ICI PARIS XL of ONVZ? Laat dan een review achter en deel jouw beoordelingen met andere klanten!


Share