NederlandReview

    Ervaringen Douglas

    Douglas: Ervaringen

    Je ruikt het meestal al van verre… je komt in de buurt van een winkel van Douglas Parfumerie! Ga je naar binnen of loop je voorbij? Wat is het slimst? Hoe denken anderen over deze parfumwinkel? Wat verkopen ze hier zoal, hoe zijn de prijzen en hoe is de kwaliteit? Krijg je goed advies als je daarom vraagt of ben je op jezelf aangewezen? En, niet geheel onbelangrijk: zijn hier goede dealtjes en aanbiedingen te vinden, hebben ze goede acties? Kom alles te weten over Douglas bij NederlandReview en doe zelf ook een bijdrage als je zelf klant bent (geweest) bij deze parfumerie! Laat je mening achter en vertel zo anderen hoe jij deze winkel beoordeelt!

    Over Douglas

    Douglas is een grote naam in heel Europa als het gaat om schoonheidsproducten. Met meer dan 1700 winkels in 19 landen in Europa is het een bekende naam in menig winkelstraat. Het bedrijf vindt haar oorsprong en naam bij John Sharp Douglas, een Schots emigrant die in Hamburg de eerste parfum- en zeepfabriek vestigde, in 1821. De producten waren een succes en werden verkocht in winkels in de buurt. In 1910 openden zussen Maria en Anna Carstens een parfumwinkel met de titel Douglas Perfumery in Hamburg. En vanaf die tijd groeide het bedrijf door tot de toppositie die het nu inneemt. Al lang niet meer alleen in Hamburg, maar dus verspreid over heel Europa.

    Diensten van Douglas

    Je kunt Douglas in de winkel of online bezoeken. Bij dat laatste krijg je gratis 2 samples naar keuze, gratis bezorging, 24-uurslevering (voor België geldt een 48-uurslevering), gratis retourneren, de mogelijkheid bestellingen af te halen bij DHL of in een store en zelfs een gratis cadeauservice. Want een parfum is voor velen het ideale cadeautje en wordt vooral veel geschonken bij verjaardagen, Sinterklaas of met Kerst. Douglas biedt dan ook een uitgebreid assortiment aan giftcards, vanaf 10 euro en oplopend tot 100 euro, voor de gulle gever. Altijd netjes verpakt voor het feestelijke effect. Een andere kaart die Douglas aanbiedt is de Douglas Card. Bestel deze kaart online en met een week of drie heb je de kaart in huis en dan begint het grote genieten met de volgende voordelen:

    • Beauties sparen voor € 5,- korting op het gehele Douglas assortiment
    • Het glossy magazine Fabulous by Douglas bij u thuisbezorgd
    • Exclusieve VIP-vouchers met korting op prachtige producten
    • Als eerste inschrijven voor workshops en events, zoals meet & greets met Leco van Zadelhoff
    • Persoonlijke post met waardebonnen om gratis luxe samples op te halen
    • VIP-avonden; ontdek een avond vol beauty, inspiratie en verrassende extra’s
    • 10% korting op producten waarop nog geen korting wordt verstrekt, zoals make-up producten, accessoires en enkele geuren en verzorgingsproducten. Een aantal merken is uitgesloten van korting.

    Klachten over Douglas

    Niet tevreden over de producten of de service van Douglas? Je kunt het op ze op meerdere manieren laten weten. Ga langs in een van de winkels of zoek het antwoord online. Voor elke afdeling zijn er speciale (email)adressen en telefoonnummers.

    Hoe denk jij over de Douglas? Laat het ons en heel Nederland weten!

    Goede of slechte ervaring gehad? Schrijf een review! Of van plan iets te kopen? Lees eerst beoordelingen zodat u weet wat en waar u het best kunt kopen!

    Douglas
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (41)

    6
    59% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,2
    Service
    rating
    5,4
    Prijs
    rating
    5,6
    Leveren
    rating
    6,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Noa parfum

    Zit al een week op mijn bestelling te wachten via DHL, klantenservice van Douglas doet er helemaal niets mee, moet nog maar een paar dagen langer wachten, dit schiet niet op DHL breekt de zending steeds af en Douglas wil er zelf niet achteraan

    Door: Linda 28-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Jammer het was eens een Topper

    Klantenservice onbereikbaar en de bestellingen te laat verstuurd, 3 dagen later met ontbrekende producten. Als u dit leest Douglas dan graag mijn account annuleren! Ik wil nog 1 ding, het nasturen van de ontbrekende Tabac Original Deo en dan is het einde oefening. klantnummer 00230005702133 Hallo, graag mijn account annuleren,

    Door: Evelien van Dijk van der Laan 16-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Geen Douglas meer door DHL

    Ik bestel niks meer bij Douglas, zolang zij samenwerken met DHL. Ik zit al bijna 4 dagen op pakket. DHL levert zg niet door" overmacht " ja écht, zo staat het al 2 dagen in mijn track and trace. Drama met deze prutsers, week ervoor precies hetzelfde. Nu maar hopen dat het ooit komt...

    Door: AnnA 21-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Zelfs een Topper laat weleens een steekje vallen

    Op zich een geweldig bedrijf met mooie producten, aanbiedingen etc. Vooral als je, sinds september 2018 zee regelmatig koopt ipv bij ICI Paris. Hugo Boss Bottled, Lady Million, Clinique, in de winkel, en online Versace Eros Male and Female, en de laatste O'Keeffe’s Healthy Feet. Deze bestelling betaald en slechts 1 pakket ontvangen met samples, de voetencreme zat er niet in. Gereclameerd en er kon niet direct actie worden ondernomen, ks moest eerst toestemming hebben van een manager. Dit gaat te lang duren dus mijn vooruitbetaling terug gevraagd. Ook hier een antwoord opgekregen waar je niet vrolijk van wordt. Dit kan weken duren.. In de tussentijd de voetencreme elders besteld en de volgende dag in huis. Wat wel positief is, de sample Black Opium YSL die ga ik binnenkort wel kopen, eerst even shoppen voor de beste prijs, waarschijnlijk bij ICI Paris omdat hier wel het systeem van de Beauty Points werkt. Bij Douglas voor ruim Euro 300,00 gekocht, maar geen 10% korting en geen opbouw van Beauty Point. Jammer heeel Jammer.

    Door: Evelien 29-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    Slecht contact

    Via messenger contact gehad. Duurde lang voordat er reactie kwam en dan ook nog niet eens antwoord op mijn vraag. Wacht nu nog steeds op een reactie

    Door: B 26-12-2018
    Stinson Rachel 27-12-2018

    Hi, I was just dropping in a quick line to know, if I could send some great article ideas your way for a guest post at your website ? If you like my suggested ideas, I can then provide you high-quality FREE CONTENT/ARTICLE. In return, I would expect just a favor of a backlink from within the main body of the article. Do let me know if I can interest you with some great topic ideas? Best Regards, Rachel Stinson

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    na 12 dagen zijn mijn bestelde producten nog steeds niet geleverd

    Op 25 november 2018 twee bestellingen met meerdere producten geplaatst bij Douglas.nl. DHL geeft in haar track-and-trace eerst aan dat de producten op 30-11 bezorgd zijn, wat eenvoudigweg niet waar is. Vervolgens wijzigt DHL haar eigen berichtgeving en geeft aan dat de producten 'terug naar het depot' zijn 'in afwachting van instructies van de afzender'; vervolgens geeft DHL tot 2x toe aan dat ze op 5-12 en 6-12 hier (op mijn werk) langs zijn geweest, maar niemand thuis hebben getroffen, wat eenvoudigweg ook niet waar is: de receptie is hier van 8.00 tot 20.00 uur bezet en er is geen DHL koerier langs geweest! Inmiddels al drie keer met de klantenservice van Douglas hierover gebeld; 3x lang (gemiddeld 12 minuten) in de wacht gezeten en uiteindelijk krijg je enkel een meisje aan de lijn dat zegt dat ze het ook niet weet, dat ze er niks aan kan doen en dat ze DHL kan vragen een onderzoek te starten, wat tenminste 5 (!) werkdagen gaat duren. Dit is niet de eerste keer dat er problemen zijn met de DHL bezorging, maar Douglas zegt enkel dat ze er niets aan kan doen en geen oplossing kan bieden. Een verantwoordelijke of leidinggevende krijg je niet te spreken. Kortom: mijn advies (hoewel ik een jarenlange trouwe (grote) klant bij Douglas ben geweest: niet meer bestellen bij Douglas, want ze hebben de bezorging en de klantenservice niet op orde en je bent 'aan de goden overgeleverd' als je bestelling niet arriveert.

    Door: Marjolein 06-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Fake aanbieding

    Een aanbieding op de website is daar niet te bestellen (want niet op voorraad) maar wordt wel als aanbieding getoond. Kan wel gereserveerd worden op op te halen in een winkel. Inde bevestiging daarvan staat niets over de prijs en die blijkt zonder de korting te zijn.
    Misleiding dus. Wat een slecht bedrijf.

    Door: Piet 26-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Opgelicht

    Pakket via DHL niet ontvangen terwijl de track&trace zegt dat het bij mij geleverd is. DHL zegt dat de afzender Douglas een onderzoek kan laten instellen. Klantenservice Douglas reageert echter niet. In deze tijd totaal onaanvaardbaar ik ben gewoon Opgelicht! Koop er niet!

    Door: Bianca 24-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Misleiding Bedrof

    De online aankoop en verzending waren prima. Uitstekend zelfs, alleen jammer dat de geadverteerde en bestelde producten er niet in zaten. Vergoeding die kan je op je buik schrijven, zegt en denkt Douglas onder wijzing naar de algemene voorwaarden. Ik heb e,e,a, al op de rit gezet, ik ga, net zoals in 1945, winnen van die Duitsers!

    Door: Peter 20-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Waardeloze service

    In mei een luchtje van coco channel mademoiselle gekocht van mijn verjaardagsgeld. In mijn vakantie stopt het spuitje ermee en de eau de toilette ging lekken. Gevolg, meer als halve flesje terugweg in koffer zinloos leeg gelopen en niet meer te gebruiken. Heb Douglas aan geschreven, kreeg ik te horen dat ik alleen met mijn kassabon terug kon naar de winkel! Wie bewaart dat nog 3 maanden? Waardeloze service!!

    Door: Annet schuurman 26-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5
    rating

    Cadeautje

    Ik wou laats iets bestellen en bij het product stondt dat ik er een leuk cadeautje bij kreeg ik ontvang mij pakketje keurig netjes en optijd open ik met spanning mijn pakketje want ben wel benieuwd wat het cadeautje, zoek ik door de doos en ja hoor wat zit er niet bij het cadeatje als douglas zegt dat ze met cadeatje doen moeten ze het ook waar maken nu maken ze me blij met een dooke mus erg jammer

    Door: Geengoedesite 25-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Zeer slechte site

    Ik heb dus van die hele mooie giftcard gekregen nou ik wordt dus echt knetter gek je moet die code invullen dan de pincode en dan nog die chappa ik helemaal ingevuld doet die het niet probeer het nog een keer doet die het niet vervolgens anderhalf uur later en ik ben niks opgeschoten ga ik naar de winkel zeggen ze ja moet gewoon doen hoor... fijn dat ze even beter uitleggen echt geef me de volgende keer maar helemaal niks want dit is zo waardeloos echt heb de kaartje maar aan iemand anders gegeven want ik sloeg bijna me telefoon kapot omdat ik zo boos echt gaat me mooie benfit set.....

    Door: Anoniem 13-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Slechte klantenservice Douglas

    Plus snelle reactie op mijn mail. Min onvriendelijk klantenservice medewerkster. Absoluut niet klantgericht. Douglas nederland stelletje boeven in duitsland douglas krijg je gratis beauty card in nederland betaal je 12,50 ici paris krijg je ook gratis.

    Door: Monica Biharie 04-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    slechte customer service!

    customer service promise to return money to my account, until 13 days now, it's never refund it! it's very bad and scandals for big company! and The online phone is not active either!! be carefull, they cheated for €100 at least!!!!

    Door: hendrik hendrik 12-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Service

    In de winkel van douglas waar ik veel koop,kom ik steeds minder graag,als ik uitleg vraag wat het verschil is tussen een gezichtscrème van lancome ,praat ze altijd met je mee ,dus weet ik nog niet wat de beste creme voor mijn gezicht is,kan ik het beter weer online gaan bestellen maar niet meer bij douglas! Ik erger me al een tijdje als ik wat koop dat ze niet eens een proefje er bij doen,al paar keer gehad dat ze dan zegt doe ik er een leuk boek bij,wat ik overigens ook met de post ontvang als ik dat dan zeg dat ik die al heb,dan helemaal maar niks. En laatste keer met online bestelling kan je 2 sample aanklikken zat er ook maar 1 bij en ik zal er een hotel voucher bij krijgen als kado deze zat er ook niet bij! En contact met de klantenservice heeft ook weinig zin want die reageren gewoon niet. Dus ik ben nu echt klaar met douglas.

    Door: Carina 30-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Slechte service

    Douglas garandeerd 24 uurs-levering, maar zodra er vertraging is, is er ook echt hele erge vertraging. Vanwege deze garantie heb ik bij douglas de noodzakelijke make-up gekocht voor een shoot. Dag van verwachte bezorging, niks binnen gekomen terwijl op de track en trace stond dat het wel die dag bezorgd werd. Zelfde verhaal die dag daarop. Toen stond er bij dhl vertraging opgelopen van 1 a 2 dagen. Douglas een berichtje gestuurd, krijg ik terug wat de dhl track en trace ook zegt, terwijl het er om gaat dat ik niks meer heb aan het pakketje omdat het al 4 dagen te laat is. Nu nog steeds niet binnen en we zijn alweer bijna een week verder. Aan de klantenservice heb je niks.

    Door: Jacqueline 29-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Niet retour nemen ongebruikt artikel!!

    Vorige week heb ik een NYX leeg palette besteld. Het is dus geen bruikbaar product, enkel een case om blushes en/of oogschaduwen in te doen. Bleek dat ik helaas de grote versie heb besteld die alleen voor blushes is. Ik zocht de kleinere versie voor oogschaduw. Ik kwam erachter nadat ik het zegeltje (van nog geen 1cm doorsnede) had doorgesneden en het doosje uit de verpakking had gehaald. Meteen nadat ik zag dat het de verkeerde was had ik het doosje dichtgemaakt en ben ik naar een DHL punt geweest. Vandaag kreeg ik het doosje terug met de mededeling dat de verpakking ongeopend en ongebruikt moet zijn. Hoe kun je dit in vredesnaam GEBRUIKT noemen? Het is een verpakking en geen product! Het enige dat open is, is het grote doosje van karton, welke toch in de vuilnisbak beland als iemand anders het doosje koopt. Na contact met de medewerker kreeg ik te horen dat ik dan maar naar het centrum moet rijden om bij een douglas winkel een klacht in te dienen. Serieus?! Voor een doosje van 6 euro? Waar gaat het over! Als ik het huidige ronde stickertje eraf had gepulkt en met een eigen stickertje had dicht gemaakt was het pakketje waarschijnlijk wel geaccepteerd. Echt te belachelijk voor woorden! Voor mij geen Douglas meer. Denk goed na voordat je iets besteld want blijkbaar nemen ze niks retour!!!!!

    Door: Tessa 19-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Foutieve levering

    Ipv huidolie doucheolie gekregen. Na 3x (!) mailen eindelijk antwoord dat de fout volgens hun bij mij lag, ik had volgens hun douche olie besteld. Als bewijs een foto gestuurd van de factuur, echter nu hoor je niets meer van hun!
    Dus NOOIT meer!

    Door: Savelkoul 30-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    prachtig cadeaupakket van de Douglas

    Een heel prachtig pakket van mijn lieve vriend gekregen voor Valentijnsdag met allemaal leuke verwenspulletjes van de Douglas. Blij met alles en supermooi verpakt allemaal!!

    Door: Janisha 17-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Beste parfumwinkel (maar niet de goedkoopste)

    Niet de goedkoopste, wel de beste winkel voor parfum. k heb wel eens bij zo'n parfumstunter gekocht, maar volgens mij was het geurtje dat ik daar had besteld (van Beyonce) gewoon NEP. Bij Douglas heb je dat tenminste niet! Maar ze hebben wel eens goede aanbiedingen en daar let ik dan altijd op

    Door: Melany Jonge 13-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over Douglas

    Uw beoordeling