NederlandReview

    Ervaringen Douglas

    Douglas: Ervaringen

    Je ruikt het meestal al van verre… je komt in de buurt van een winkel van Douglas Parfumerie! Ga je naar binnen of loop je voorbij? Wat is het slimst? Hoe denken anderen over deze parfumwinkel? Wat verkopen ze hier zoal, hoe zijn de prijzen en hoe is de kwaliteit? Krijg je goed advies als je daarom vraagt of ben je op jezelf aangewezen? En, niet geheel onbelangrijk: zijn hier goede dealtjes en aanbiedingen te vinden, hebben ze goede acties? Kom alles te weten over Douglas bij NederlandReview en doe zelf ook een bijdrage als je zelf klant bent (geweest) bij deze parfumerie! Laat je mening achter en vertel zo anderen hoe jij deze winkel beoordeelt!

    Jahmene Douglas' audition - Etta James' At Last- The X Factor UK 2012

    Over Douglas

    Douglas is een grote naam in heel Europa als het gaat om schoonheidsproducten. Met meer dan 1700 winkels in 19 landen in Europa is het een bekende naam in menig winkelstraat. Het bedrijf vindt haar oorsprong en naam bij John Sharp Douglas, een Schots emigrant die in Hamburg de eerste parfum- en zeepfabriek vestigde, in 1821. De producten waren een succes en werden verkocht in winkels in de buurt. In 1910 openden zussen Maria en Anna Carstens een parfumwinkel met de titel Douglas Perfumery in Hamburg. En vanaf die tijd groeide het bedrijf door tot de toppositie die het nu inneemt. Al lang niet meer alleen in Hamburg, maar dus verspreid over heel Europa.

    Diensten van Douglas

    Je kunt Douglas in de winkel of online bezoeken. Bij dat laatste krijg je gratis 2 samples naar keuze, gratis bezorging, 24-uurslevering (voor België geldt een 48-uurslevering), gratis retourneren, de mogelijkheid bestellingen af te halen bij DHL of in een store en zelfs een gratis cadeauservice. Want een parfum is voor velen het ideale cadeautje en wordt vooral veel geschonken bij verjaardagen, Sinterklaas of met Kerst. Douglas biedt dan ook een uitgebreid assortiment aan giftcards, vanaf 10 euro en oplopend tot 100 euro, voor de gulle gever. Altijd netjes verpakt voor het feestelijke effect. Een andere kaart die Douglas aanbiedt is de Douglas Card. Bestel deze kaart online en met een week of drie heb je de kaart in huis en dan begint het grote genieten met de volgende voordelen:

    • Beauties sparen voor € 5,- korting op het gehele Douglas assortiment
    • Het glossy magazine Fabulous by Douglas bij u thuisbezorgd
    • Exclusieve VIP-vouchers met korting op prachtige producten
    • Als eerste inschrijven voor workshops en events, zoals meet & greets met Leco van Zadelhoff
    • Persoonlijke post met waardebonnen om gratis luxe samples op te halen
    • VIP-avonden; ontdek een avond vol beauty, inspiratie en verrassende extra’s
    • 10% korting op producten waarop nog geen korting wordt verstrekt, zoals make-up producten, accessoires en enkele geuren en verzorgingsproducten. Een aantal merken is uitgesloten van korting.

    Klachten over Douglas

    Niet tevreden over de producten of de service van Douglas? Je kunt het op ze op meerdere manieren laten weten. Ga langs in een van de winkels of zoek het antwoord online. Voor elke afdeling zijn er speciale (email)adressen en telefoonnummers.

    Hoe denk jij over de Douglas? Laat het ons en heel Nederland weten!

    Goede of slechte ervaring gehad? Schrijf een review! Of van plan iets te kopen? Lees eerst beoordelingen zodat u weet wat en waar u het best kunt kopen!

    Douglas
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

    5.8
    55% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Goede service in de winkel, online besteld

    Hallo Allemaal in Nederland!

    Ik wilde even zeggen dat ik de Douglas een hele goede winkel vind. Ik was vandaag in de Kalverstraat aan het winkelen en moest een cadeautje kopen voor mijn moeder, want die is zaterdag jarig. Nou, dat is best lastig. Maar ze hebben mij toen heel goed geholpen met kiezen daar, de service is heel goed! En ook heel aardig, want het meisje in de winkel zei dat als ik het online bestelde dat ik dan extra dingetjes erbij zou krijgen en ook kon laten inpakken en opsturen, dus dat heb ik toen gedaan. Ik hoop dat mijn moeder het ook lekker vind, maar dat zal best, want ik heb kunnen proberen in de winkel!

    Dus ik vind het een hele goede winkel.

    Door: Daisy 10-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Cadeaupakket met hulp van Douglas voor mijn moeder met Valentijnsdag

    Enorm cadeaupakket samengesteld voor mijn moeder voor Valentijnsdag.
    Omdat ik zelf geen idee heb wat er dan allemaal leuk is voor een moeder, heb ik mij heel erg laten helpen door de lieve dames in de winkel en die hebben echt fantastisch geholpen.
    Allemaal mooie verwenspulletjes en ze hebben het prachtig mooi ingepakt.

    Echt heel leuk en ik ga vaker hierheen voor als ik cadeaus nodig heb, want ze adviseren heel uitgebreid en vinden het volgens mij ook gewoon zelf heel erg leuk om een cadeaupakket te maken en dat dan ook nog heel mooi in te pakken.

    Door: Marijn Lauten 14-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Positieve en negatieve puntjes (maar vooral positief hoor)


    Positief aan de Douglas:
    - Veel om te kiezen, zowel in de winkel als op de website.
    - Lekker veel ruimte in de winkels, je kan goed rondkijken
    - Ze zitten in de meeste winkelstraten
    - Goede merken, zoals Blond Amsterdam en Chanel en alles eigenljik

    Negatief:
    - Ik wil wel meer leuke aanbiedingen en kortingen. Er is wel veel, maar kan altijd meer ;)
    - Soms is het best duur en dan is een andere winkel goedkoper.

    Door: Karina Stegeman 19-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geurtje omruilen mag

    Gisteren in de stad geurtjes geshopt voor de feestdagen.

    Ik had een verkeerd geurtje gekocht (oeps) en dat was heel mooi ingepakt, maar gelukkig kon ik het toch nog ruilen vandaag. heel blij mee, want ik had verkeerd gekeken en moest echt iets totaal anders hebben. Het was ook nogal een DUUR geurtje, dus fijn dat ik het mocht omruilen. Ik was bang dat dat met geurtjes misschien niet zou mogen, maar gelukkig wel!!

    Door: Paulien Woerdsma 04-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Beauty vault ABH

    Bestelling nooit aangekomen geld nooit terugontvangen
    Bestelling geplaatst op 23 november. Na 4 dagen mijn pakketje nog niet ontvangen dus besloot ik contact op te nemen met de verzenddienst. Deze meldde mij dat enkel de verzender hiervoor een klacht kon indienen. Dus ik nam contact op met Douglas , of dit probeerde ik toch. Mijn mails werden een week niet beantwoord, telkens ik naar de hulplijn belde werd mijn lijn verbroken na het keuzemenu, via messenger werden mijn berichten gelezen en genegeerd... Na dagen van aandringen werd ik toch geholpen, pakketje bleek verdwenen te zijn en het product die ik had aangekocht was uitverkocht. Dus terugbetaling was enigste optie. Terugbetaling werd 17 december in gang gezet, tot op heden mijn geld nog niet terug ontvangen. Als ik contact opneem met hen ontvang ik nooit geen excuses, ze schuiven de schuld telkens op een ander. Toen ik hen vroeg om een compensatie voor hun gebrekkige service, vonden ze dit ongepast.

    Door: Elina 14-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    the daily set

    In combinatie met DHL zeer slecht bedrijf. Slechte klantenservice. wacht al paar dagen op bestelling, kreeg net mail dat mijn bestelling ongevraagd retour gestuurd is naar Douglas door DHL. Klantenservice gebeld, ik moet t maar opnieuw bestellen. Ga wel ergens anders kijken.

    Door: lizzy 17-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Leuk

    Ik vind douglas een super leuke winkel, eigenlijk nooit problemen mee gehad. In sommige winkels is het aanbod niet zo groot maar daar hebben we internet voor;) verder heb ik alleen een probleempje gehad met een reservering van een product. Ze hadden de verkeerde naar achter gelegd en toen ik er kwam hadden ze geen idee waar ik het over had. Dat was best jammer, iedereen maakt gelukkig fouten????

    Door: Deemter 22-07-2017
    Dora 21-09-2017

    Ik ben op 21-09-2017 naar douglas in Amstelveen gegaan. Personeel was onbeschoft, laag geschoold, onprofessioneel en niet klantvriendelijk.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    luchtjes voor zusjes moeder broertje

    We hebben ons in de winkel van Douglas in Amsterdam uitgebreid laten adviseren. Met me zusje heen geweest en we hebben nu luchtjes voor onze moeder en onze andere zusjes en 1 broertje. Heel handig want zelf wiste we niet wat we moeste kopen en de mevr in de winkel had allemaal leuke ideeen .

    Het is een mooie winkel en de webshop ga ik nu ook heen want daar kan ik het ook kopen.

    Door: Ansje 05-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Douglas Den Haag - foundation te donker gekocht

    Erg goede service gehad in de winkel betreft mijn foundation,die naar thuiskomst toch te donker bleek te zijn voor mijn huid. Had per ongeluk de verpakking en bonnetje al weggegooid. Eenmaal in de winkel heb ik mijn verhaal uitgelegd en er werd vriendelijk gereageerd. Ik mocht mijn foundation omruilen. Bedankt Madeleine!

    Door: Birgit 01-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Beste parfumwinkel (maar niet de goedkoopste)

    Niet de goedkoopste, wel de beste winkel voor parfum. k heb wel eens bij zo'n parfumstunter gekocht, maar volgens mij was het geurtje dat ik daar had besteld (van Beyonce) gewoon NEP. Bij Douglas heb je dat tenminste niet! Maar ze hebben wel eens goede aanbiedingen en daar let ik dan altijd op

    Door: Melany Jonge 13-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Tommy Hilfiger Blossom

    Artikel op de website gezien, helaas uitverkocht maar wél leverbaar in één van de winkels. Bestelling opgegeven en krijg een mail terug dat ik het online moet bestellen omdat het niet in de winkel verkrijgbaar is. Vreemd, maar even mailtje gestuurd met de vraag wat nu te doen? krijg helaas direct een standaard mail terug dat het druk is en enkele dagen kan duren voordat dit beantwoord kan worden.... Afzender het onvriendelijke noreply adres: met wenst ook geen verder contact. Dus ....

    Door: Patrick 14-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Noa parfum

    Zit al een week op mijn bestelling te wachten via DHL, klantenservice van Douglas doet er helemaal niets mee, moet nog maar een paar dagen langer wachten, dit schiet niet op DHL breekt de zending steeds af en Douglas wil er zelf niet achteraan

    Door: Linda 28-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Jammer het was eens een Topper

    Klantenservice onbereikbaar en de bestellingen te laat verstuurd, 3 dagen later met ontbrekende producten. Als u dit leest Douglas dan graag mijn account annuleren! Ik wil nog 1 ding, het nasturen van de ontbrekende Tabac Original Deo en dan is het einde oefening. klantnummer 00230005702133 Hallo, graag mijn account annuleren,

    Door: Evelien van Dijk van der Laan 16-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Geen Douglas meer door DHL

    Ik bestel niks meer bij Douglas, zolang zij samenwerken met DHL. Ik zit al bijna 4 dagen op pakket. DHL levert zg niet door" overmacht " ja écht, zo staat het al 2 dagen in mijn track and trace. Drama met deze prutsers, week ervoor precies hetzelfde. Nu maar hopen dat het ooit komt...

    Door: AnnA 21-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Zelfs een Topper laat weleens een steekje vallen

    Op zich een geweldig bedrijf met mooie producten, aanbiedingen etc. Vooral als je, sinds september 2018 zee regelmatig koopt ipv bij ICI Paris. Hugo Boss Bottled, Lady Million, Clinique, in de winkel, en online Versace Eros Male and Female, en de laatste O'Keeffe’s Healthy Feet. Deze bestelling betaald en slechts 1 pakket ontvangen met samples, de voetencreme zat er niet in. Gereclameerd en er kon niet direct actie worden ondernomen, ks moest eerst toestemming hebben van een manager. Dit gaat te lang duren dus mijn vooruitbetaling terug gevraagd. Ook hier een antwoord opgekregen waar je niet vrolijk van wordt. Dit kan weken duren.. In de tussentijd de voetencreme elders besteld en de volgende dag in huis. Wat wel positief is, de sample Black Opium YSL die ga ik binnenkort wel kopen, eerst even shoppen voor de beste prijs, waarschijnlijk bij ICI Paris omdat hier wel het systeem van de Beauty Points werkt. Bij Douglas voor ruim Euro 300,00 gekocht, maar geen 10% korting en geen opbouw van Beauty Point. Jammer heeel Jammer.

    Door: Evelien 29-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Slecht contact

    Via messenger contact gehad. Duurde lang voordat er reactie kwam en dan ook nog niet eens antwoord op mijn vraag. Wacht nu nog steeds op een reactie

    Door: B 26-12-2018
    Stinson Rachel 27-12-2018

    Hi, I was just dropping in a quick line to know, if I could send some great article ideas your way for a guest post at your website ? If you like my suggested ideas, I can then provide you high-quality FREE CONTENT/ARTICLE. In return, I would expect just a favor of a backlink from within the main body of the article. Do let me know if I can interest you with some great topic ideas? Best Regards, Rachel Stinson

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    na 12 dagen zijn mijn bestelde producten nog steeds niet geleverd

    Op 25 november 2018 twee bestellingen met meerdere producten geplaatst bij Douglas.nl. DHL geeft in haar track-and-trace eerst aan dat de producten op 30-11 bezorgd zijn, wat eenvoudigweg niet waar is. Vervolgens wijzigt DHL haar eigen berichtgeving en geeft aan dat de producten 'terug naar het depot' zijn 'in afwachting van instructies van de afzender'; vervolgens geeft DHL tot 2x toe aan dat ze op 5-12 en 6-12 hier (op mijn werk) langs zijn geweest, maar niemand thuis hebben getroffen, wat eenvoudigweg ook niet waar is: de receptie is hier van 8.00 tot 20.00 uur bezet en er is geen DHL koerier langs geweest! Inmiddels al drie keer met de klantenservice van Douglas hierover gebeld; 3x lang (gemiddeld 12 minuten) in de wacht gezeten en uiteindelijk krijg je enkel een meisje aan de lijn dat zegt dat ze het ook niet weet, dat ze er niks aan kan doen en dat ze DHL kan vragen een onderzoek te starten, wat tenminste 5 (!) werkdagen gaat duren. Dit is niet de eerste keer dat er problemen zijn met de DHL bezorging, maar Douglas zegt enkel dat ze er niets aan kan doen en geen oplossing kan bieden. Een verantwoordelijke of leidinggevende krijg je niet te spreken. Kortom: mijn advies (hoewel ik een jarenlange trouwe (grote) klant bij Douglas ben geweest: niet meer bestellen bij Douglas, want ze hebben de bezorging en de klantenservice niet op orde en je bent 'aan de goden overgeleverd' als je bestelling niet arriveert.

    Door: Marjolein 06-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Fake aanbieding

    Een aanbieding op de website is daar niet te bestellen (want niet op voorraad) maar wordt wel als aanbieding getoond. Kan wel gereserveerd worden op op te halen in een winkel. Inde bevestiging daarvan staat niets over de prijs en die blijkt zonder de korting te zijn.
    Misleiding dus. Wat een slecht bedrijf.

    Door: Piet 26-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opgelicht

    Pakket via DHL niet ontvangen terwijl de track&trace zegt dat het bij mij geleverd is. DHL zegt dat de afzender Douglas een onderzoek kan laten instellen. Klantenservice Douglas reageert echter niet. In deze tijd totaal onaanvaardbaar ik ben gewoon Opgelicht! Koop er niet!

    Door: Bianca 24-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Misleiding Bedrof

    De online aankoop en verzending waren prima. Uitstekend zelfs, alleen jammer dat de geadverteerde en bestelde producten er niet in zaten. Vergoeding die kan je op je buik schrijven, zegt en denkt Douglas onder wijzing naar de algemene voorwaarden. Ik heb e,e,a, al op de rit gezet, ik ga, net zoals in 1945, winnen van die Duitsers!

    Door: Peter 20-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Douglas

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is Douglas een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 44 ervaringen geplaatst over Douglas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Douglas actief?

    Douglas is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Persoonlijke verzorging

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Douglas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.