NederlandReview

    Ervaringen Douglas

    Douglas: Ervaringen

    Je ruikt het meestal al van verre… je komt in de buurt van een winkel van Douglas Parfumerie! Ga je naar binnen of loop je voorbij? Wat is het slimst? Hoe denken anderen over deze parfumwinkel? Wat verkopen ze hier zoal, hoe zijn de prijzen en hoe is de kwaliteit? Krijg je goed advies als je daarom vraagt of ben je op jezelf aangewezen? En, niet geheel onbelangrijk: zijn hier goede dealtjes en aanbiedingen te vinden, hebben ze goede acties? Kom alles te weten over Douglas bij NederlandReview en doe zelf ook een bijdrage als je zelf klant bent (geweest) bij deze parfumerie! Laat je mening achter en vertel zo anderen hoe jij deze winkel beoordeelt!

    Jahmene Douglas' audition - Etta James' At Last- The X Factor UK 2012

    Over Douglas

    Douglas is een grote naam in heel Europa als het gaat om schoonheidsproducten. Met meer dan 1700 winkels in 19 landen in Europa is het een bekende naam in menig winkelstraat. Het bedrijf vindt haar oorsprong en naam bij John Sharp Douglas, een Schots emigrant die in Hamburg de eerste parfum- en zeepfabriek vestigde, in 1821. De producten waren een succes en werden verkocht in winkels in de buurt. In 1910 openden zussen Maria en Anna Carstens een parfumwinkel met de titel Douglas Perfumery in Hamburg. En vanaf die tijd groeide het bedrijf door tot de toppositie die het nu inneemt. Al lang niet meer alleen in Hamburg, maar dus verspreid over heel Europa.

    Diensten van Douglas

    Je kunt Douglas in de winkel of online bezoeken. Bij dat laatste krijg je gratis 2 samples naar keuze, gratis bezorging, 24-uurslevering (voor België geldt een 48-uurslevering), gratis retourneren, de mogelijkheid bestellingen af te halen bij DHL of in een store en zelfs een gratis cadeauservice. Want een parfum is voor velen het ideale cadeautje en wordt vooral veel geschonken bij verjaardagen, Sinterklaas of met Kerst. Douglas biedt dan ook een uitgebreid assortiment aan giftcards, vanaf 10 euro en oplopend tot 100 euro, voor de gulle gever. Altijd netjes verpakt voor het feestelijke effect. Een andere kaart die Douglas aanbiedt is de Douglas Card. Bestel deze kaart online en met een week of drie heb je de kaart in huis en dan begint het grote genieten met de volgende voordelen:

    • Beauties sparen voor € 5,- korting op het gehele Douglas assortiment
    • Het glossy magazine Fabulous by Douglas bij u thuisbezorgd
    • Exclusieve VIP-vouchers met korting op prachtige producten
    • Als eerste inschrijven voor workshops en events, zoals meet & greets met Leco van Zadelhoff
    • Persoonlijke post met waardebonnen om gratis luxe samples op te halen
    • VIP-avonden; ontdek een avond vol beauty, inspiratie en verrassende extra’s
    • 10% korting op producten waarop nog geen korting wordt verstrekt, zoals make-up producten, accessoires en enkele geuren en verzorgingsproducten. Een aantal merken is uitgesloten van korting.

    Klachten over Douglas

    Niet tevreden over de producten of de service van Douglas? Je kunt het op ze op meerdere manieren laten weten. Ga langs in een van de winkels of zoek het antwoord online. Voor elke afdeling zijn er speciale (email)adressen en telefoonnummers.

    Hoe denk jij over de Douglas? Laat het ons en heel Nederland weten!

    Goede of slechte ervaring gehad? Schrijf een review! Of van plan iets te kopen? Lees eerst beoordelingen zodat u weet wat en waar u het best kunt kopen!

    Douglas
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (79)

    5
    46% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    5

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Douglas

    Uw beoordeling

    online

    Koop niet bij hen. Het zijn oplichters. Het is me 4 keer overkomen. Hoe is dit mogelijk?!? Ze reageren niet op e-mails en helpen ook niet. Verspilling van energie en geld.

    Door: Cornelia07-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Goede service in de winkel, online besteld

    Hallo Allemaal in Nederland!

    Ik wilde even zeggen dat ik de Douglas een hele goede winkel vind. Ik was vandaag in de Kalverstraat aan het winkelen en moest een cadeautje kopen voor mijn moeder, want die is zaterdag jarig. Nou, dat is best lastig. Maar ze hebben mij toen heel goed geholpen met kiezen daar, de service is heel goed! En ook heel aardig, want het meisje in de winkel zei dat als ik het online bestelde dat ik dan extra dingetjes erbij zou krijgen en ook kon laten inpakken en opsturen, dus dat heb ik toen gedaan. Ik hoop dat mijn moeder het ook lekker vind, maar dat zal best, want ik heb kunnen proberen in de winkel!

    Dus ik vind het een hele goede winkel.

    Door: Daisy 10-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Cadeaupakket met hulp van Douglas voor mijn moeder met Valentijnsdag

    Enorm cadeaupakket samengesteld voor mijn moeder voor Valentijnsdag.
    Omdat ik zelf geen idee heb wat er dan allemaal leuk is voor een moeder, heb ik mij heel erg laten helpen door de lieve dames in de winkel en die hebben echt fantastisch geholpen.
    Allemaal mooie verwenspulletjes en ze hebben het prachtig mooi ingepakt.

    Echt heel leuk en ik ga vaker hierheen voor als ik cadeaus nodig heb, want ze adviseren heel uitgebreid en vinden het volgens mij ook gewoon zelf heel erg leuk om een cadeaupakket te maken en dat dan ook nog heel mooi in te pakken.

    Door: Marijn Lauten14-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Positieve en negatieve puntjes (maar vooral positief hoor)


    Positief aan de Douglas:
    - Veel om te kiezen, zowel in de winkel als op de website.
    - Lekker veel ruimte in de winkels, je kan goed rondkijken
    - Ze zitten in de meeste winkelstraten
    - Goede merken, zoals Blond Amsterdam en Chanel en alles eigenljik

    Negatief:
    - Ik wil wel meer leuke aanbiedingen en kortingen. Er is wel veel, maar kan altijd meer ;)
    - Soms is het best duur en dan is een andere winkel goedkoper.

    Door: Karina Stegeman19-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geurtje omruilen mag

    Gisteren in de stad geurtjes geshopt voor de feestdagen.

    Ik had een verkeerd geurtje gekocht (oeps) en dat was heel mooi ingepakt, maar gelukkig kon ik het toch nog ruilen vandaag. heel blij mee, want ik had verkeerd gekeken en moest echt iets totaal anders hebben. Het was ook nogal een DUUR geurtje, dus fijn dat ik het mocht omruilen. Ik was bang dat dat met geurtjes misschien niet zou mogen, maar gelukkig wel!!

    Door: Paulien Woerdsma04-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Chloe rose

    Wat een piepzaak! Na 8 dagen de order pas binnen en reageren totaal niet op mail of contactformulieren. Telefonisch niet bereikbaar.
    Nooit nooit meer

    Door: jan schipper06-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    eau de parfum Boss

    Pakket niet ontvangen: diverse keren klachtenformulier ingevuld; geen antwoord ontvangen. Divere keren telefonisch gesproken: altijd hetzelfde antwoord, collega is er mee bezig en die belt u terug. Alleen wordt er niet terug gebeld. Klantenservice bijna niet te pakken te krijgen doordat verbinding automatisch wordt verbroken bij te bij te weinig personeel.

    Zeer klantonvriendelijk bedrijf.

    Door: Ronald Daniëlse06-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    mugler angel

    Ik had in het Duitsland een navulflacon gekocht voor de allerlekkerste geur ooit: Therry Mugler Angel. Bij thuiskomst bleek mijn lege fles niet navulbaar. Bij de Douglas in de Westfield Mall (filiaal 065) stond een bijzonder aardige dame, Elly, die mij hielp aan een nieuwe navulbare flacon, die ik wel kon vullen. Ze nam alle tijd en heeft mij bijzondeer goed geholpen. Ik ben met een grote glimlach de winkel uit gegaan.

    Door: Corrie29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Leuk

    Ik vind douglas een super leuke winkel, eigenlijk nooit problemen mee gehad. In sommige winkels is het aanbod niet zo groot maar daar hebben we internet voor;) verder heb ik alleen een probleempje gehad met een reservering van een product. Ze hadden de verkeerde naar achter gelegd en toen ik er kwam hadden ze geen idee waar ik het over had. Dat was best jammer, iedereen maakt gelukkig fouten????

    Door: Deemter22-07-2017
    Dora21-09-2017

    Ik ben op 21-09-2017 naar douglas in Amstelveen gegaan. Personeel was onbeschoft, laag geschoold, onprofessioneel en niet klantvriendelijk.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    luchtjes voor zusjes moeder broertje

    We hebben ons in de winkel van Douglas in Amsterdam uitgebreid laten adviseren. Met me zusje heen geweest en we hebben nu luchtjes voor onze moeder en onze andere zusjes en 1 broertje. Heel handig want zelf wiste we niet wat we moeste kopen en de mevr in de winkel had allemaal leuke ideeen .

    Het is een mooie winkel en de webshop ga ik nu ook heen want daar kan ik het ook kopen.

    Door: Ansje05-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Douglas Den Haag - foundation te donker gekocht

    Erg goede service gehad in de winkel betreft mijn foundation,die naar thuiskomst toch te donker bleek te zijn voor mijn huid. Had per ongeluk de verpakking en bonnetje al weggegooid. Eenmaal in de winkel heb ik mijn verhaal uitgelegd en er werd vriendelijk gereageerd. Ik mocht mijn foundation omruilen. Bedankt Madeleine!

    Door: Birgit01-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Online op 19 november

    Op 19 november een bestelling geplaatst, ik heb niets ontvangen. Bij het vervoersbedrijf is mijn bestelling ook niet binnengekomen. Douglas reageert niet op mails en zijn telefonisch niet te bereiken.
    Het is schandalig slecht met de klantenservice, ik wil gewoon mijn geld terug!

    Door: Linda Boon06-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Parfum Hugo boss

    -Geen update van de bestelling.
    -Klantenservice niet telefoonische bereikbaar
    -Lange verzendtijd
    +gratis cadeau bij bestelling

    Nog steeds geen update van mijn bestelling komt die wel of niet voor kerstmis ?

    Door: Alysha03-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Karma set L

    Zondag 2811-2021 besteld, pas donderdag geleverd, slechte update betreft status verzenden. Deze is te laat, dus gaat retour.
    Ook een pakket besteld via website, op te halen bij vestiging Heemstede. Telefonisch contact was bijna onbeschoft, dame had geen tijd en of zin mij de informatie te geven mbt de inhoudsmaten per artikel. Ik heb later nog geprobeerd om dit pakket af te bellen maar de telefoon wordt gewoon niet opgenomen.
    Betreft Heemstede had ik erbij
    nog een assortie willen bestellen van nog 7 sets. Dit is uiteraard niet doorgegaan. Rituals is op veel plaatsen te koop!

    Door: Carla Bakelaar02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Perfumy

    Hi, I bought perfumes from you, but they didn't come to me, I want my money back, crooks, I tried to contact you, but if I can't, I'll go to venlo to your store for my money, they have to be back! order number-13285768, my e-mail Szabla244@wp.pl

    Door: Jarek Szabelski01-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Geuren ....

    Wat een super slechte - - - service zeg. Maak je een bestelling van 175 euro krijg je 3 dagen later een email we hebben u bestelling geannuleerd omdat er 1 product niet leverbaar is. En dan nog erger moet je 10 dagen op je geld retour wachten. Dus NOOIT meer bestellen daar ... niks meer ba ba wat een achterhaalde - - - service

    Door: Jan en Petra01-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Serum

    Een dikke nul kwa sevice! Heb nlk 4 mails gestuurd om een retourlabel via mail te krijgen ( zo staat in hun beschrijving dat je ditjes doen om te kunnen retourneren) Heb alle nodige gegevens erin gezet. TOTAAL GEEN REACTIE! Ze mogen mij nu nog een retourlabel sturen, ik stuur de producten niet terug want vrees ervoor dat ik mijn geld niet terug gestort krijg. Heb hier al meerdere klachten over gehoord. Ze zijn NIET TE VERTROUWEN!!!! Ik bestel hier nooit meer! Er is genoeg betrouwbare concurrentie op internet!

    Door: Rien30-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Rituals

    Ben erg teleurgesteld in de online winkel van Douglas. Heb al vaker online Douglas besteld en in het begin ging het prima met de bestellingen, kreeg precies wat ik besteld had. Maar helaas afgelopen jaar ging het steeds vaker mis. Foute levering de beloofde sample worden niet geleverd. En als klap op de vuurpijl werd vorige maand de bestelling helemaal niet geleverd terwijl deze volledig betaald is. Verschillende malen gemaild en gebeld met klanten service Bestelling is niet te zien in het systeem. Op de vraag hoe het kan dat het geld wel afgeboekt is, krijg ik het antwoord dat dit via een andere afdeling gaat. Betaling is gekoppeld aan code van bestelling dus makkelijk op te lossen denk je maar nee moet eerst uitgezocht worden krijg ik te horen. Zelfs Bankafschrift gemaild 2 weken geleden maar tot op heden nog steeds geen bericht of geld terug. Inmiddels is het product uitverkocht op de website. Ben ook erg boos over de gang van zaken. Voor mij geen Douglas meer. Slechte service. Lijlt erop alsof ze hopen dat je het er bij laten zitten. Nou mooi niet. Wordt weer mailen en bellen morgen daar Douglas niets laat horen Nu maar hopen dat het geld snel terug gestort wordt.

    Door: NN29-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Scandal voor mannen 200 ml

    Ik wilde Scandal Pour Homme 200 ml kopen.
    Actie bij Douglas was als volgt:
    Maandag 22/11 tm woensdagavond 25/11 brutoprijs € 124,09 En netto na 25% € 103,99
    Donderdag 26/11 De black friday actie 30% van brutoprijs (ineens verhoogd) €. 132,50 En netto € 92,75
    Voel me hierdoor belazerd en heb nu afgezien van aankoop. Je gaat niet eerst brutoprijs verhogen en dan zgn stunten met 30 %
    Heb fotos gemaakt van genoemde prijsverschillen Kan dit helaas niet bijvoegen in deze review.

    Door: Ron Tolenaars25-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Gezicht masker

    Product is op tijd geleverd.
    maar was helaas over de datum en helemaal uitgedroogd niet te gebruiken dus.
    Na telefonisch klacht na ruim een week nog geen antwoord.
    Nooit bestel ik meer bij de douglas.

    Door: Gemmink 16-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Beter niet beloven!

    Douglas komt afspraken niet na, ik heb nog nooit beloofde samples en/of geschenkverpaking gekregen (deze belooft Dougkas bij elke bestelling). Klantenservice reageert niet op jouw klachten.

    Door: Monika12-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Douglas een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 79 ervaringen geplaatst over Douglas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 46% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Douglas actief?

    Douglas is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Douglas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.