NederlandReview

  Ervaringen Douglas

  Douglas: Ervaringen

  Je ruikt het meestal al van verre… je komt in de buurt van een winkel van Douglas Parfumerie! Ga je naar binnen of loop je voorbij? Wat is het slimst? Hoe denken anderen over deze parfumwinkel? Wat verkopen ze hier zoal, hoe zijn de prijzen en hoe is de kwaliteit? Krijg je goed advies als je daarom vraagt of ben je op jezelf aangewezen? En, niet geheel onbelangrijk: zijn hier goede dealtjes en aanbiedingen te vinden, hebben ze goede acties? Kom alles te weten over Douglas bij NederlandReview en doe zelf ook een bijdrage als je zelf klant bent (geweest) bij deze parfumerie! Laat je mening achter en vertel zo anderen hoe jij deze winkel beoordeelt!

  Over Douglas

  Douglas is een grote naam in heel Europa als het gaat om schoonheidsproducten. Met meer dan 1700 winkels in 19 landen in Europa is het een bekende naam in menig winkelstraat. Het bedrijf vindt haar oorsprong en naam bij John Sharp Douglas, een Schots emigrant die in Hamburg de eerste parfum- en zeepfabriek vestigde, in 1821. De producten waren een succes en werden verkocht in winkels in de buurt. In 1910 openden zussen Maria en Anna Carstens een parfumwinkel met de titel Douglas Perfumery in Hamburg. En vanaf die tijd groeide het bedrijf door tot de toppositie die het nu inneemt. Al lang niet meer alleen in Hamburg, maar dus verspreid over heel Europa.

  Diensten van Douglas

  Je kunt Douglas in de winkel of online bezoeken. Bij dat laatste krijg je gratis 2 samples naar keuze, gratis bezorging, 24-uurslevering (voor België geldt een 48-uurslevering), gratis retourneren, de mogelijkheid bestellingen af te halen bij DHL of in een store en zelfs een gratis cadeauservice. Want een parfum is voor velen het ideale cadeautje en wordt vooral veel geschonken bij verjaardagen, Sinterklaas of met Kerst. Douglas biedt dan ook een uitgebreid assortiment aan giftcards, vanaf 10 euro en oplopend tot 100 euro, voor de gulle gever. Altijd netjes verpakt voor het feestelijke effect. Een andere kaart die Douglas aanbiedt is de Douglas Card. Bestel deze kaart online en met een week of drie heb je de kaart in huis en dan begint het grote genieten met de volgende voordelen:

  • Beauties sparen voor € 5,- korting op het gehele Douglas assortiment
  • Het glossy magazine Fabulous by Douglas bij u thuisbezorgd
  • Exclusieve VIP-vouchers met korting op prachtige producten
  • Als eerste inschrijven voor workshops en events, zoals meet & greets met Leco van Zadelhoff
  • Persoonlijke post met waardebonnen om gratis luxe samples op te halen
  • VIP-avonden; ontdek een avond vol beauty, inspiratie en verrassende extra’s
  • 10% korting op producten waarop nog geen korting wordt verstrekt, zoals make-up producten, accessoires en enkele geuren en verzorgingsproducten. Een aantal merken is uitgesloten van korting.

  Klachten over Douglas

  Niet tevreden over de producten of de service van Douglas? Je kunt het op ze op meerdere manieren laten weten. Ga langs in een van de winkels of zoek het antwoord online. Voor elke afdeling zijn er speciale (email)adressen en telefoonnummers.

  Hoe denk jij over de Douglas? Laat het ons en heel Nederland weten!

  Goede of slechte ervaring gehad? Schrijf een review! Of van plan iets te kopen? Lees eerst beoordelingen zodat u weet wat en waar u het best kunt kopen!

  Douglas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (40)

  6
  58% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,4

  Service

  5,6

  Prijs

  5,6

  Leveren

  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Jammer het was eens een Topper

  Klantenservice onbereikbaar en de bestellingen te laat verstuurd, 3 dagen later met ontbrekende producten. Als u dit leest Douglas dan graag mijn account annuleren! Ik wil nog 1 ding, het nasturen van de ontbrekende Tabac Original Deo en dan is het einde oefening. klantnummer 00230005702133 Hallo, graag mijn account annuleren,

  Door: Evelien van Dijk van der Laan16-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Geen Douglas meer door DHL

  Ik bestel niks meer bij Douglas, zolang zij samenwerken met DHL. Ik zit al bijna 4 dagen op pakket. DHL levert zg niet door" overmacht " ja écht, zo staat het al 2 dagen in mijn track and trace. Drama met deze prutsers, week ervoor precies hetzelfde. Nu maar hopen dat het ooit komt...

  Door: AnnA21-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Zelfs een Topper laat weleens een steekje vallen

  Op zich een geweldig bedrijf met mooie producten, aanbiedingen etc. Vooral als je, sinds september 2018 zee regelmatig koopt ipv bij ICI Paris. Hugo Boss Bottled, Lady Million, Clinique, in de winkel, en online Versace Eros Male and Female, en de laatste O'Keeffe’s Healthy Feet. Deze bestelling betaald en slechts 1 pakket ontvangen met samples, de voetencreme zat er niet in. Gereclameerd en er kon niet direct actie worden ondernomen, ks moest eerst toestemming hebben van een manager. Dit gaat te lang duren dus mijn vooruitbetaling terug gevraagd. Ook hier een antwoord opgekregen waar je niet vrolijk van wordt. Dit kan weken duren.. In de tussentijd de voetencreme elders besteld en de volgende dag in huis. Wat wel positief is, de sample Black Opium YSL die ga ik binnenkort wel kopen, eerst even shoppen voor de beste prijs, waarschijnlijk bij ICI Paris omdat hier wel het systeem van de Beauty Points werkt. Bij Douglas voor ruim Euro 300,00 gekocht, maar geen 10% korting en geen opbouw van Beauty Point. Jammer heeel Jammer.

  Door: Evelien29-01-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5

  Slecht contact

  Via messenger contact gehad. Duurde lang voordat er reactie kwam en dan ook nog niet eens antwoord op mijn vraag. Wacht nu nog steeds op een reactie

  Door: B26-12-2018
  Stinson Rachel27-12-2018

  Hi, I was just dropping in a quick line to know, if I could send some great article ideas your way for a guest post at your website ? If you like my suggested ideas, I can then provide you high-quality FREE CONTENT/ARTICLE. In return, I would expect just a favor of a backlink from within the main body of the article. Do let me know if I can interest you with some great topic ideas? Best Regards, Rachel Stinson

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  na 12 dagen zijn mijn bestelde producten nog steeds niet geleverd

  Op 25 november 2018 twee bestellingen met meerdere producten geplaatst bij Douglas.nl. DHL geeft in haar track-and-trace eerst aan dat de producten op 30-11 bezorgd zijn, wat eenvoudigweg niet waar is. Vervolgens wijzigt DHL haar eigen berichtgeving en geeft aan dat de producten 'terug naar het depot' zijn 'in afwachting van instructies van de afzender'; vervolgens geeft DHL tot 2x toe aan dat ze op 5-12 en 6-12 hier (op mijn werk) langs zijn geweest, maar niemand thuis hebben getroffen, wat eenvoudigweg ook niet waar is: de receptie is hier van 8.00 tot 20.00 uur bezet en er is geen DHL koerier langs geweest! Inmiddels al drie keer met de klantenservice van Douglas hierover gebeld; 3x lang (gemiddeld 12 minuten) in de wacht gezeten en uiteindelijk krijg je enkel een meisje aan de lijn dat zegt dat ze het ook niet weet, dat ze er niks aan kan doen en dat ze DHL kan vragen een onderzoek te starten, wat tenminste 5 (!) werkdagen gaat duren. Dit is niet de eerste keer dat er problemen zijn met de DHL bezorging, maar Douglas zegt enkel dat ze er niets aan kan doen en geen oplossing kan bieden. Een verantwoordelijke of leidinggevende krijg je niet te spreken. Kortom: mijn advies (hoewel ik een jarenlange trouwe (grote) klant bij Douglas ben geweest: niet meer bestellen bij Douglas, want ze hebben de bezorging en de klantenservice niet op orde en je bent 'aan de goden overgeleverd' als je bestelling niet arriveert.

  Door: Marjolein06-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4,5

  Fake aanbieding

  Een aanbieding op de website is daar niet te bestellen (want niet op voorraad) maar wordt wel als aanbieding getoond. Kan wel gereserveerd worden op op te halen in een winkel. Inde bevestiging daarvan staat niets over de prijs en die blijkt zonder de korting te zijn.
  Misleiding dus. Wat een slecht bedrijf.

  Door: Piet26-11-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Opgelicht

  Pakket via DHL niet ontvangen terwijl de track&trace zegt dat het bij mij geleverd is. DHL zegt dat de afzender Douglas een onderzoek kan laten instellen. Klantenservice Douglas reageert echter niet. In deze tijd totaal onaanvaardbaar ik ben gewoon Opgelicht! Koop er niet!

  Door: Bianca24-10-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Misleiding Bedrof

  De online aankoop en verzending waren prima. Uitstekend zelfs, alleen jammer dat de geadverteerde en bestelde producten er niet in zaten. Vergoeding die kan je op je buik schrijven, zegt en denkt Douglas onder wijzing naar de algemene voorwaarden. Ik heb e,e,a, al op de rit gezet, ik ga, net zoals in 1945, winnen van die Duitsers!

  Door: Peter20-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  4

  Waardeloze service

  In mei een luchtje van coco channel mademoiselle gekocht van mijn verjaardagsgeld. In mijn vakantie stopt het spuitje ermee en de eau de toilette ging lekken. Gevolg, meer als halve flesje terugweg in koffer zinloos leeg gelopen en niet meer te gebruiken. Heb Douglas aan geschreven, kreeg ik te horen dat ik alleen met mijn kassabon terug kon naar de winkel! Wie bewaart dat nog 3 maanden? Waardeloze service!!

  Door: Annet schuurman 26-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Cadeautje

  Ik wou laats iets bestellen en bij het product stondt dat ik er een leuk cadeautje bij kreeg ik ontvang mij pakketje keurig netjes en optijd open ik met spanning mijn pakketje want ben wel benieuwd wat het cadeautje, zoek ik door de doos en ja hoor wat zit er niet bij het cadeatje als douglas zegt dat ze met cadeatje doen moeten ze het ook waar maken nu maken ze me blij met een dooke mus erg jammer

  Door: Geengoedesite25-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Zeer slechte site

  Ik heb dus van die hele mooie giftcard gekregen nou ik wordt dus echt knetter gek je moet die code invullen dan de pincode en dan nog die chappa ik helemaal ingevuld doet die het niet probeer het nog een keer doet die het niet vervolgens anderhalf uur later en ik ben niks opgeschoten ga ik naar de winkel zeggen ze ja moet gewoon doen hoor... fijn dat ze even beter uitleggen echt geef me de volgende keer maar helemaal niks want dit is zo waardeloos echt heb de kaartje maar aan iemand anders gegeven want ik sloeg bijna me telefoon kapot omdat ik zo boos echt gaat me mooie benfit set.....

  Door: Anoniem13-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Slechte klantenservice Douglas

  Plus snelle reactie op mijn mail. Min onvriendelijk klantenservice medewerkster. Absoluut niet klantgericht. Douglas nederland stelletje boeven in duitsland douglas krijg je gratis beauty card in nederland betaal je 12,50 ici paris krijg je ook gratis.

  Door: Monica Biharie04-07-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  slechte customer service!

  customer service promise to return money to my account, until 13 days now, it's never refund it! it's very bad and scandals for big company! and The online phone is not active either!! be carefull, they cheated for €100 at least!!!!

  Door: hendrik hendrik12-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Service

  In de winkel van douglas waar ik veel koop,kom ik steeds minder graag,als ik uitleg vraag wat het verschil is tussen een gezichtscrème van lancome ,praat ze altijd met je mee ,dus weet ik nog niet wat de beste creme voor mijn gezicht is,kan ik het beter weer online gaan bestellen maar niet meer bij douglas! Ik erger me al een tijdje als ik wat koop dat ze niet eens een proefje er bij doen,al paar keer gehad dat ze dan zegt doe ik er een leuk boek bij,wat ik overigens ook met de post ontvang als ik dat dan zeg dat ik die al heb,dan helemaal maar niks. En laatste keer met online bestelling kan je 2 sample aanklikken zat er ook maar 1 bij en ik zal er een hotel voucher bij krijgen als kado deze zat er ook niet bij! En contact met de klantenservice heeft ook weinig zin want die reageren gewoon niet. Dus ik ben nu echt klaar met douglas.

  Door: Carina30-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Slechte service

  Douglas garandeerd 24 uurs-levering, maar zodra er vertraging is, is er ook echt hele erge vertraging. Vanwege deze garantie heb ik bij douglas de noodzakelijke make-up gekocht voor een shoot. Dag van verwachte bezorging, niks binnen gekomen terwijl op de track en trace stond dat het wel die dag bezorgd werd. Zelfde verhaal die dag daarop. Toen stond er bij dhl vertraging opgelopen van 1 a 2 dagen. Douglas een berichtje gestuurd, krijg ik terug wat de dhl track en trace ook zegt, terwijl het er om gaat dat ik niks meer heb aan het pakketje omdat het al 4 dagen te laat is. Nu nog steeds niet binnen en we zijn alweer bijna een week verder. Aan de klantenservice heb je niks.

  Door: Jacqueline29-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Niet retour nemen ongebruikt artikel!!

  Vorige week heb ik een NYX leeg palette besteld. Het is dus geen bruikbaar product, enkel een case om blushes en/of oogschaduwen in te doen. Bleek dat ik helaas de grote versie heb besteld die alleen voor blushes is. Ik zocht de kleinere versie voor oogschaduw. Ik kwam erachter nadat ik het zegeltje (van nog geen 1cm doorsnede) had doorgesneden en het doosje uit de verpakking had gehaald. Meteen nadat ik zag dat het de verkeerde was had ik het doosje dichtgemaakt en ben ik naar een DHL punt geweest. Vandaag kreeg ik het doosje terug met de mededeling dat de verpakking ongeopend en ongebruikt moet zijn. Hoe kun je dit in vredesnaam GEBRUIKT noemen? Het is een verpakking en geen product! Het enige dat open is, is het grote doosje van karton, welke toch in de vuilnisbak beland als iemand anders het doosje koopt. Na contact met de medewerker kreeg ik te horen dat ik dan maar naar het centrum moet rijden om bij een douglas winkel een klacht in te dienen. Serieus?! Voor een doosje van 6 euro? Waar gaat het over! Als ik het huidige ronde stickertje eraf had gepulkt en met een eigen stickertje had dicht gemaakt was het pakketje waarschijnlijk wel geaccepteerd. Echt te belachelijk voor woorden! Voor mij geen Douglas meer. Denk goed na voordat je iets besteld want blijkbaar nemen ze niks retour!!!!!

  Door: Tessa19-04-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Foutieve levering

  Ipv huidolie doucheolie gekregen. Na 3x (!) mailen eindelijk antwoord dat de fout volgens hun bij mij lag, ik had volgens hun douche olie besteld. Als bewijs een foto gestuurd van de factuur, echter nu hoor je niets meer van hun!
  Dus NOOIT meer!

  Door: Savelkoul30-03-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  prachtig cadeaupakket van de Douglas

  Een heel prachtig pakket van mijn lieve vriend gekregen voor Valentijnsdag met allemaal leuke verwenspulletjes van de Douglas. Blij met alles en supermooi verpakt allemaal!!

  Door: Janisha17-02-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Beste parfumwinkel (maar niet de goedkoopste)

  Niet de goedkoopste, wel de beste winkel voor parfum. k heb wel eens bij zo'n parfumstunter gekocht, maar volgens mij was het geurtje dat ik daar had besteld (van Beyonce) gewoon NEP. Bij Douglas heb je dat tenminste niet! Maar ze hebben wel eens goede aanbiedingen en daar let ik dan altijd op

  Door: Melany Jonge13-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Pakjes supermooi ingepakt

  Al mijn pakjes waren echt supermooi ingepakt met strikjes en mooie kleuren. Het was echt een feestje geworden, daar was ik blij mee, want zelf kan ik dat niet zo mooi.

  Door: Maite van Sas07-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Geurtje omruilen mag

  Gisteren in de stad geurtjes geshopt voor de feestdagen.

  Ik had een verkeerd geurtje gekocht (oeps) en dat was heel mooi ingepakt, maar gelukkig kon ik het toch nog ruilen vandaag. heel blij mee, want ik had verkeerd gekeken en moest echt iets totaal anders hebben. Het was ook nogal een DUUR geurtje, dus fijn dat ik het mocht omruilen. Ik was bang dat dat met geurtjes misschien niet zou mogen, maar gelukkig wel!!

  Door: Paulien Woerdsma04-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  cadeaus bij de Douglas

  Omdat ze het altijd zo netjes inpakken, koop ik regelmatig cadeaus bij de Douglas. Het ziet er dan echt uit als een feestje. De keuze is ook groot, dat is ook prettig. Voor mezelf koop ik hier eigenlijk nooit, maar voor cadeaus voor anderen wel.

  Door: Janneke Hendriks17-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Mooi maar wel duur

  Hele fijne winkel met mooie producten
  Ik kom er graag voor parfums of cadeaus te kopen

  wel best wel duur dus soms moet ik elders naar aanbiedingen zoeken, helaas

  Door: Jannetje Bovenraad09-10-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Douglas onbeschoft personeel

  Douglas heeft onprofessioneel, onbeschoft en zeer dom personeel. Als het aan hun ligt is foundation niet voor rondom ogen geschikt. Zelf hebben ze wel 3 kilo make-up rondom hun ogen aangebracht. Je werkt dan wel bij een parfumerie maar dat betekent niet dat je als een kleuter je potje met glitters met lijm achter je ogen moet strooien. Zielig hoor.

  Door: Floortje21-09-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Leuk

  Ik vind douglas een super leuke winkel, eigenlijk nooit problemen mee gehad. In sommige winkels is het aanbod niet zo groot maar daar hebben we internet voor;) verder heb ik alleen een probleempje gehad met een reservering van een product. Ze hadden de verkeerde naar achter gelegd en toen ik er kwam hadden ze geen idee waar ik het over had. Dat was best jammer, iedereen maakt gelukkig fouten????

  Door: Deemter22-07-2017
  Dora21-09-2017

  Ik ben op 21-09-2017 naar douglas in Amstelveen gegaan. Personeel was onbeschoft, laag geschoold, onprofessioneel en niet klantvriendelijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Lipbalsem EOS met productiefout wordt NIET teruggenomen

  Tijdens onze vakantie in Duitsland(Trier)kocht mijn dochtertje op 05/04/17 bij de DOUGLAS winkel een geschenk voor haar vriendin; een EOS lipbalsem tbv.6,99 euro. Toen de vriendin haar pakje opende bleek er echter een productiefout aan het geschenk. Een e-mail naar DOUGLAS Nederland leverde niets op. Diezelfde e-mail stuurden wij naar de klantendienst in Duitsland, met duidelijke foto's die de fout goed in beeld brachten, samen met het kassaticket. Een paar dagen later kregen wij een reactie, die heel teleurstellend was. DOUGLAS rekende namelijk op ons begrip, maar kon (wou) niets doen. Krijg dit maar uitgelegd aan je kind.........

  Door: Els19-04-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Ik koop regelmatig bij Douglas.

  Ik koop regelmatig bij Douglas.
  Ze hebben een goede collectie, vooral van de geurtjes, en ze verpakken het altijd erg mooi voor een cadeau.

  Ze zijn alleen niet heel erg goedkoop, maar ze hebben soms aanbiedingen.

  Door: Linde Grote10-03-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Cadeaupakket met hulp van Douglas voor mijn moeder met Valentijnsdag

  Enorm cadeaupakket samengesteld voor mijn moeder voor Valentijnsdag.
  Omdat ik zelf geen idee heb wat er dan allemaal leuk is voor een moeder, heb ik mij heel erg laten helpen door de lieve dames in de winkel en die hebben echt fantastisch geholpen.
  Allemaal mooie verwenspulletjes en ze hebben het prachtig mooi ingepakt.

  Echt heel leuk en ik ga vaker hierheen voor als ik cadeaus nodig heb, want ze adviseren heel uitgebreid en vinden het volgens mij ook gewoon zelf heel erg leuk om een cadeaupakket te maken en dat dan ook nog heel mooi in te pakken.

  Door: Marijn Lauten14-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  ik bestel hier al jaren - beste parfumeriewinkel

  Douglas is de beste parfumeriewinkel voor mij. Ze hebben alles in hun assortiment en vaak genoeg aanbiedingen.
  Nog nooit een pakje te laat geleverd of retour moeten sturen.

  Gewoon betrouwbare service, ik bestel hier al jaren

  Door: Ans Zwarteveen23-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Online bestelling

  Gisteren zou mijn pakket afgeleverd worden, echter pakket is niet afgeleverd, volgens DHL track & trace. wel. Eerst zijn we niet thuis en dan is het pakket opeens afgeleverd?? Hier contact over gehad met Douglas. Het enige wat zij kunnen doen is een onderzoek instellen en afwachten. Ik had dit gisterenavond reeds doorgegeven en om 10.30 uur was er nog niets doorgegeven aan DHL om uit te zoeken waar mijn pakket is. Dit onderzoek kan 5 werkdagen duren. Fijn als je je spullen dringend nodig hebt. Vond de service medewerkers ook niet echt vriendelijk

  Door: Mirjam de Rover16-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  luchtjes voor zusjes moeder broertje

  We hebben ons in de winkel van Douglas in Amsterdam uitgebreid laten adviseren. Met me zusje heen geweest en we hebben nu luchtjes voor onze moeder en onze andere zusjes en 1 broertje. Heel handig want zelf wiste we niet wat we moeste kopen en de mevr in de winkel had allemaal leuke ideeen .

  Het is een mooie winkel en de webshop ga ik nu ook heen want daar kan ik het ook kopen.

  Door: Ansje05-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Onlineshop afhandeling klacht

  Deze review gaat om het verwerken van een online bestelling. (en niet over de winkels). Door een fout in hun systeem is mijn betaling wel verwerkt, maar hing mijn order er niet aan. Na telefonisch contact heb ik een print screen van mijn betaling gemaakt en een print screen van mijn totale bestelling. Men heeft geen enkele moeite gedaan om de order alsnog te verwerken (betaling hadden ze immers al) en hebben me afgescheept met een excuus mail. Geen tegemoetkoming of een kleine korting. Het geld krijg ik pas na een week terug en degene waarvoor ik een cadeau had besteld had pech. Dit was eenmaal en nooit meer. Jammer dat men niet in staat is om een order zelf te verweken of een klacht erover op een correcte manier af te handelen. Een exuus mailtje is wel erg mager. Daarnaast is het geld meteen bij de bestelling bij hun binnen. Maar duurt het 1 week! voordat het terug is gestort.

  Door: Sylvia24-11-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Douglas Den Haag - foundation te donker gekocht

  Erg goede service gehad in de winkel betreft mijn foundation,die naar thuiskomst toch te donker bleek te zijn voor mijn huid. Had per ongeluk de verpakking en bonnetje al weggegooid. Eenmaal in de winkel heb ik mijn verhaal uitgelegd en er werd vriendelijk gereageerd. Ik mocht mijn foundation omruilen. Bedankt Madeleine!

  Door: Birgit01-11-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Goede service in de winkel, online besteld

  Hallo Allemaal in Nederland!

  Ik wilde even zeggen dat ik de Douglas een hele goede winkel vind. Ik was vandaag in de Kalverstraat aan het winkelen en moest een cadeautje kopen voor mijn moeder, want die is zaterdag jarig. Nou, dat is best lastig. Maar ze hebben mij toen heel goed geholpen met kiezen daar, de service is heel goed! En ook heel aardig, want het meisje in de winkel zei dat als ik het online bestelde dat ik dan extra dingetjes erbij zou krijgen en ook kon laten inpakken en opsturen, dus dat heb ik toen gedaan. Ik hoop dat mijn moeder het ook lekker vind, maar dat zal best, want ik heb kunnen proberen in de winkel!

  Dus ik vind het een hele goede winkel.

  Door: Daisy 10-02-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Positieve en negatieve puntjes (maar vooral positief hoor)


  Positief aan de Douglas:
  - Veel om te kiezen, zowel in de winkel als op de website.
  - Lekker veel ruimte in de winkels, je kan goed rondkijken
  - Ze zitten in de meeste winkelstraten
  - Goede merken, zoals Blond Amsterdam en Chanel en alles eigenljik

  Negatief:
  - Ik wil wel meer leuke aanbiedingen en kortingen. Er is wel veel, maar kan altijd meer ;)
  - Soms is het best duur en dan is een andere winkel goedkoper.

  Door: Karina Stegeman19-01-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  groot assortiment

  Groot assortiment
  Mooie ruime winkels
  Personeel kan vriendelijker
  Heb ook wel eens online besteld en dat ging ook goed, goed verpakt ook

  Door: esther08-01-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  online veel goedkoper

  vind het best een leuke winkel hoor maar ze zijn veel duurder dan andere winkels, vooral online. daar is veel echt goedkoper.

  Door: Danique20-11-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5

  Beste service

  Niet de goedkoopste, wel de beste service. Vind ik dan: je kunt alles uitproberen en ze hebben veel.

  Door: Liselore van Dam11-11-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Cadeaubon gekregen

  Had een cadeaubon gekregen van collega's voor mij verjaardag van 20 euro en dacht eigenlijk 'Wat moet ik ermee, ik kom nooit bij de Douglas'. Maar toen ben ik toch maar gegaan en heb een mooie beker met kaars en ook nog een lekker zeepje uitgekozen. Dat was leuk!

  Door: Stefanie09-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Cadeaus mooi ingepakt met strikjes

  Voor mezelf koop ik hier niets hoor, maar soms als ik een cadeau zoek voor een vriendin, dan wel, want ze pakken het al altijd erg mooi in met strikjes en lintjes.

  Door: Sylvia08-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Douglas

  Uw beoordeling