NederlandReview

    Ervaringen Douglas

    Douglas: Ervaringen

    Je ruikt het meestal al van verre… je komt in de buurt van een winkel van Douglas Parfumerie! Ga je naar binnen of loop je voorbij? Wat is het slimst? Hoe denken anderen over deze parfumwinkel? Wat verkopen ze hier zoal, hoe zijn de prijzen en hoe is de kwaliteit? Krijg je goed advies als je daarom vraagt of ben je op jezelf aangewezen? En, niet geheel onbelangrijk: zijn hier goede dealtjes en aanbiedingen te vinden, hebben ze goede acties? Kom alles te weten over Douglas bij NederlandReview en doe zelf ook een bijdrage als je zelf klant bent (geweest) bij deze parfumerie! Laat je mening achter en vertel zo anderen hoe jij deze winkel beoordeelt!

    Jahmene Douglas' audition - Etta James' At Last- The X Factor UK 2012

    Over Douglas

    Douglas is een grote naam in heel Europa als het gaat om schoonheidsproducten. Met meer dan 1700 winkels in 19 landen in Europa is het een bekende naam in menig winkelstraat. Het bedrijf vindt haar oorsprong en naam bij John Sharp Douglas, een Schots emigrant die in Hamburg de eerste parfum- en zeepfabriek vestigde, in 1821. De producten waren een succes en werden verkocht in winkels in de buurt. In 1910 openden zussen Maria en Anna Carstens een parfumwinkel met de titel Douglas Perfumery in Hamburg. En vanaf die tijd groeide het bedrijf door tot de toppositie die het nu inneemt. Al lang niet meer alleen in Hamburg, maar dus verspreid over heel Europa.

    Diensten van Douglas

    Je kunt Douglas in de winkel of online bezoeken. Bij dat laatste krijg je gratis 2 samples naar keuze, gratis bezorging, 24-uurslevering (voor België geldt een 48-uurslevering), gratis retourneren, de mogelijkheid bestellingen af te halen bij DHL of in een store en zelfs een gratis cadeauservice. Want een parfum is voor velen het ideale cadeautje en wordt vooral veel geschonken bij verjaardagen, Sinterklaas of met Kerst. Douglas biedt dan ook een uitgebreid assortiment aan giftcards, vanaf 10 euro en oplopend tot 100 euro, voor de gulle gever. Altijd netjes verpakt voor het feestelijke effect. Een andere kaart die Douglas aanbiedt is de Douglas Card. Bestel deze kaart online en met een week of drie heb je de kaart in huis en dan begint het grote genieten met de volgende voordelen:

    • Beauties sparen voor € 5,- korting op het gehele Douglas assortiment
    • Het glossy magazine Fabulous by Douglas bij u thuisbezorgd
    • Exclusieve VIP-vouchers met korting op prachtige producten
    • Als eerste inschrijven voor workshops en events, zoals meet & greets met Leco van Zadelhoff
    • Persoonlijke post met waardebonnen om gratis luxe samples op te halen
    • VIP-avonden; ontdek een avond vol beauty, inspiratie en verrassende extra’s
    • 10% korting op producten waarop nog geen korting wordt verstrekt, zoals make-up producten, accessoires en enkele geuren en verzorgingsproducten. Een aantal merken is uitgesloten van korting.

    Klachten over Douglas

    Niet tevreden over de producten of de service van Douglas? Je kunt het op ze op meerdere manieren laten weten. Ga langs in een van de winkels of zoek het antwoord online. Voor elke afdeling zijn er speciale (email)adressen en telefoonnummers.

    Hoe denk jij over de Douglas? Laat het ons en heel Nederland weten!

    Goede of slechte ervaring gehad? Schrijf een review! Of van plan iets te kopen? Lees eerst beoordelingen zodat u weet wat en waar u het best kunt kopen!

    Douglas
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (66)

    5.4
    48% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    4.6
    Prijs
    rating
    5.6
    Leveren
    rating
    5.4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Douglas

    Uw beoordeling

    Goede service in de winkel, online besteld

    Hallo Allemaal in Nederland!

    Ik wilde even zeggen dat ik de Douglas een hele goede winkel vind. Ik was vandaag in de Kalverstraat aan het winkelen en moest een cadeautje kopen voor mijn moeder, want die is zaterdag jarig. Nou, dat is best lastig. Maar ze hebben mij toen heel goed geholpen met kiezen daar, de service is heel goed! En ook heel aardig, want het meisje in de winkel zei dat als ik het online bestelde dat ik dan extra dingetjes erbij zou krijgen en ook kon laten inpakken en opsturen, dus dat heb ik toen gedaan. Ik hoop dat mijn moeder het ook lekker vind, maar dat zal best, want ik heb kunnen proberen in de winkel!

    Dus ik vind het een hele goede winkel.

    Door: Daisy 10-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Cadeaupakket met hulp van Douglas voor mijn moeder met Valentijnsdag

    Enorm cadeaupakket samengesteld voor mijn moeder voor Valentijnsdag.
    Omdat ik zelf geen idee heb wat er dan allemaal leuk is voor een moeder, heb ik mij heel erg laten helpen door de lieve dames in de winkel en die hebben echt fantastisch geholpen.
    Allemaal mooie verwenspulletjes en ze hebben het prachtig mooi ingepakt.

    Echt heel leuk en ik ga vaker hierheen voor als ik cadeaus nodig heb, want ze adviseren heel uitgebreid en vinden het volgens mij ook gewoon zelf heel erg leuk om een cadeaupakket te maken en dat dan ook nog heel mooi in te pakken.

    Door: Marijn Lauten14-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Positieve en negatieve puntjes (maar vooral positief hoor)


    Positief aan de Douglas:
    - Veel om te kiezen, zowel in de winkel als op de website.
    - Lekker veel ruimte in de winkels, je kan goed rondkijken
    - Ze zitten in de meeste winkelstraten
    - Goede merken, zoals Blond Amsterdam en Chanel en alles eigenljik

    Negatief:
    - Ik wil wel meer leuke aanbiedingen en kortingen. Er is wel veel, maar kan altijd meer ;)
    - Soms is het best duur en dan is een andere winkel goedkoper.

    Door: Karina Stegeman19-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Geurtje omruilen mag

    Gisteren in de stad geurtjes geshopt voor de feestdagen.

    Ik had een verkeerd geurtje gekocht (oeps) en dat was heel mooi ingepakt, maar gelukkig kon ik het toch nog ruilen vandaag. heel blij mee, want ik had verkeerd gekeken en moest echt iets totaal anders hebben. Het was ook nogal een DUUR geurtje, dus fijn dat ik het mocht omruilen. Ik was bang dat dat met geurtjes misschien niet zou mogen, maar gelukkig wel!!

    Door: Paulien Woerdsma04-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Oogpotloden

    Vlot bestellen, vlugge levering alles zoals het moet dik in orde!

    Door: Claudine14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    mugler angel

    Ik had in het Duitsland een navulflacon gekocht voor de allerlekkerste geur ooit: Therry Mugler Angel. Bij thuiskomst bleek mijn lege fles niet navulbaar. Bij de Douglas in de Westfield Mall (filiaal 065) stond een bijzonder aardige dame, Elly, die mij hielp aan een nieuwe navulbare flacon, die ik wel kon vullen. Ze nam alle tijd en heeft mij bijzondeer goed geholpen. Ik ben met een grote glimlach de winkel uit gegaan.

    Door: Corrie29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Leuk

    Ik vind douglas een super leuke winkel, eigenlijk nooit problemen mee gehad. In sommige winkels is het aanbod niet zo groot maar daar hebben we internet voor;) verder heb ik alleen een probleempje gehad met een reservering van een product. Ze hadden de verkeerde naar achter gelegd en toen ik er kwam hadden ze geen idee waar ik het over had. Dat was best jammer, iedereen maakt gelukkig fouten????

    Door: Deemter22-07-2017
    Dora21-09-2017

    Ik ben op 21-09-2017 naar douglas in Amstelveen gegaan. Personeel was onbeschoft, laag geschoold, onprofessioneel en niet klantvriendelijk.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    luchtjes voor zusjes moeder broertje

    We hebben ons in de winkel van Douglas in Amsterdam uitgebreid laten adviseren. Met me zusje heen geweest en we hebben nu luchtjes voor onze moeder en onze andere zusjes en 1 broertje. Heel handig want zelf wiste we niet wat we moeste kopen en de mevr in de winkel had allemaal leuke ideeen .

    Het is een mooie winkel en de webshop ga ik nu ook heen want daar kan ik het ook kopen.

    Door: Ansje05-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Douglas Den Haag - foundation te donker gekocht

    Erg goede service gehad in de winkel betreft mijn foundation,die naar thuiskomst toch te donker bleek te zijn voor mijn huid. Had per ongeluk de verpakking en bonnetje al weggegooid. Eenmaal in de winkel heb ik mijn verhaal uitgelegd en er werd vriendelijk gereageerd. Ik mocht mijn foundation omruilen. Bedankt Madeleine!

    Door: Birgit01-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Parfum

    Ik heb parfum besteld als een cadeautje en had aangegeven dat het ingepakt mocht worden met cadeau papier en met een gratis kaartje erbij. Ook kon ik 2 samples uitkiezen. Geen van die dingen hierboven heb ik erbij gekregen en dat vind ik wel heel erg teleurstellend. Het bestellen en de levering was wel erg goed en snel.

    Door: Anoniem28-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    8
    rating

    Vestiging Amstelveen

    Mijn vrouwen ik komen al jaren bij…
    Mijn vrouwen ik komen al jaren bij Douglas om onze sullen te kopen. Deze keer waren wij in Amstelveen winkelcentrum en bezochten wij Douglas om een aantal artikelen te kopen. Bij binnenkomst hadden wij een vraag aan een oudere medewerkster die ons een beetje geiriteerd een niet wetend antwoord gaf en weer verder ging met haar bezigheden. Verder stonden er twee jonge dames van Douglas druk met elkaar over hun prive te praten. Wij probeerde hun een vraag te stellen over een geur die wij wilde kopen. Wij merkten dat een van de dames met een Indonesisch uiterlijk dat zij het niet leuk vond dat zij in haar prive gesprek met haar collega werd gestoord en was daardoor erg kort af tegen ons. Ook aan de kassa waar mijn vrouw is wilde kopen lieten de medewerkster het afweten. Zelf werd ik zodanig geiriteerd door dit onprofessionele gedrag van de medewerksters dat ik mijn vrouw aangaf de winkel te verlaten. Echt een hele nare ervaring! Wij zullen nooit meer in deze winkel onze spullen kopen!! Maar gewoon weer bij onze Douglaswinkel in onze eigen woonplaats in Haarlem. Zo wil niemand behandeld worden. Echt schandalig!!!

    Door: Ruud08-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Gucci culti

    Parfum bestelt hij ruikt heerlijk douglas heeft leuke kortingen dan bestel ik altijd aardig wat parfum ik hou van luxe parfums

    Door: Didi23-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Order cancelled!

    So i ordered 4items from a website and paid for it directly. And 2days later i got an email that my whole order was cancelled because one item was in a meantime out of stock. Normally the companies are in this case sending the other 3items and making a partial refund, but looks like thats impossible by douglas. I called a callcenter and they said i can reorder those items and the missing one is in a stock again... So why dont u send my order then if its in a stock again? Ridiculous! And then now i need to wait 3-4working days to get my money back. I will never order again from this website!

    Door: Andrea10-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Diverse producten

    Helaas is het niet mogelijk deze partij nul sterren te geven. Anders had ik dat gedaan. De bestelling is later aangekomen dan beloofd. Verder zaten de gratis bijproducten er niet bij. Ik had voor meer dan €150,- besteld. Klantenservice is flutter dan flut. Iets anders dan een automatische reply met een ietwat andere intro krijg je niet. Overeenkomst van alle mails? Valse beloften en een hoop onzin die ze niet nakomen. Geen zin in gezeik? Bestel ergens anders.

    Door: Joelle18-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Handzeep, doycheschuim, zeep

    Snelle levering, maar er ontbrak een product. De klantenservice reageert niet op mijn klacht.

    Door: Wil Reekers04-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Poeder clinique

    Verschillende producten besteld bij de online winkel. Een doosje poeder van clinique (30 euro) kwam stuk aan. Bij het open maken zat ik onder de poeder. Foto’s gestuurd en gevraagd hoe ik kon retourneren en of ik een nieuwe kon krijgen. Geen reactie op dag 3, dus gebeld. De dame aan de telefoon, Lize, zei dat ik naar een dhl punt moest om de poederdoos terug te sturen. Ik kon het pakket daar gewoon heen brengen. Beweerde zelfs nog dat het een ‘minimale schade’ was, waar ik flink geïrriteerd van raakte. Ik haal me niet voor jan piet snot werk op de hals en mag voor dat geld een heel product verwachten. Aangekomen bij dhl kreeg ik te horen dat ze geen label konden aanmaken als het pakket niet aangemeld was. Dus weer terug naar huis en wederom gebeld. Kreeg nu te horen dat dhl het dan fout had gedaan, maar kreeg wel een label. Kan nu dus voor de tweede keer in de auto stappen om een kapot product terug te sturen. Ik maak alleen maar kosten zo en douglas ging het geld terug vragen bij de leverancier. Serieus! Hoe klant onvriendelijk kun je zijn! Voor mij geen douglas meer en raad deze webwinkel niet aan.

    Door: Janet26-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Online bestelling

    Ik wacht nog steeds op mijn bestelling van 16 december. Klantenservice is onbereikbaar en op email/DM wordt niet gereageerd.

    Dit is geen service! Ik zal nooit meer wat bij de douglas bestellen!

    Door: Shar16-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kadobon

    Douglas heeft een slechte beurt gemaakt. Ik had ruim op tijd een kadobon van 75 euro besteld die ik iemand als verjaardagskado wilde geven. Krijg ik 'm bezorgd, is het een bon van 25 euro met een kaart erbij voor heel iemand anders. Had ik dus de bestelling van een andere klant. Meerdere keren gebeld met de klantenservice, maar daar kom je niet doorheen. De Douglas bepaalde dat ik niet mag wachten en verbreekt de verbinding. Toen gemaild, twee keer zelfs, geen reactie. Inmiddels is de verjaardag geweest en stond ik voor Jan met de korte achternaam. Vandaag maar weer eens gebeld en lukraak een optie in het keuzemenu gekozen. Na 15 minuten wachten kreeg ik een medewerker aan de lijn. Ik moest de kaart maar terugsturen. Heb aangegeven dat als ze een kaart van 50 euro nasturen dat makkelijker is voor mij. Moet overlegd worden met de manager en ze mailen me terug. Het moet niet gekker worden. KlantenSERVICE. Een fout maken kan, maar los het snel, netjes en coulant op. Ik krijg en een verkeerde levering, sta voor gek op een verjaardag, krijg vervolgens na veel pogingen en moeite iemand te pakken en moet de bon ook nog zelf opsturen. Douglas, er is hier veel ruimte voor verbetering. Zo verliezen jullie mij als klant.

    Door: Marleen13-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    rituals massage kaars

    bestelling nooit aan gekregen. krijg ook nooit gehoor en reactie zit nu van 27nov2020 te wachten tot heden nog niets ontvangen ...
    koop hier niks !

    Door: wesley van genegen12-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Jo Malone parfum

    Ik heb een luchtje tijdens black friday gereserveerd op de site (was uitverkocht), met een duidelijke prijs aanwijzing van 30% korting erbij. Ik moest het luchtje binnen 48 u komen ophalen in de winkel, stond ook in de bevestiging. Eenmaal in de winkel (binnen 48 u) werd mij verteld dat de black friday korting niet meer geldig was - omdat het niet meer black friday was. Na het verwijzen naar de mail waarin ook de ophaal termijn van 48 u staat, haalt ze haar schouders op. Hoe krom is dit? Nul service en super inaccuraat!

    Door: Susanne08-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Douglas een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 66 ervaringen geplaatst over Douglas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 48% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Douglas actief?

    Douglas is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Douglas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.