ICI PARIS XL

6.3
7.1

Bestellen

5.1

Service

7.4

Prijs

5.7

Levering

61.8%

Zou hier weer kopen

ICI PARIS XL

Ben je op zoek naar een parfumerie of wil je nieuwe make-up aankopen? Wat dacht je van ICI Paris XL? Wat vinden klanten van ICI Paris XL? Vinden ze er alles wat ze nodig hebben en krijgen ze genoeg advies? Kom het te weten in de reviews op NederlandReview!  Op NederlandReview kan je lezen over de ervaringen van anderen wat betreft ICI PARIS XL. Ben je benieuwd of wij de goedkoopste prijzen heeft? De beste kwaliteit geeft? Of een betrouwbare parfumerie is? Op NederlandReview vind je jouw antwoord. Lees hier de reviews en beoordelingen van andere klanten. Vergeet ook niet jouw eigen ervaringen door te geven en laat een review achter. Zo kunnen toekomstige klanten profiteren van jouw ervaringen en kennis van ons bedrijf.

Over ICI PARIS XL

Misschien wist jij dit niet, maar ICI PARIS XL komt oorspronkelijk uit Brussel, België. In 1968 beginnen meneer en mevrouw Brenig een parfumwinkel. Ze hebben een passie voor parfum-en schoonheidsproducten en willen graag de luxe schoonheidsproducten van Parijs naar Brussel brengen en zo voor iedereen toegankelijk maken. En zo is 'Ici Paris à Ixelles' geboren.

De winkel is een succes en binnen de kortste keren worden er ook filialen in de buurlanden van België geopend, zoals in Nederland. Door de jaren heen veranderd de naam naar 'ICI PARIS XL'. De naam is misschien veranderd, maar de passie voor beauty zeker niet. Intussen zijn er meer dan 150 winkels in Nederland. Sinds 2002 maakt het bedrijf deel uit van A.S. WATSON GROUP. Dit is op het moment de grootste health & beauty retailer ter wereld.
 

Over ICI Paris XL 

ICI Paris XL vindt haar roots in Elsene, Brussel. De naam van het bedrijf verwijst naar de plaats waar de eerste winkel werd opgericht. In het Frans wordt Elsene: Ixelles, dat wordt uitgesproken als XL. De parfumerie werd opgericht in 1968 om luxeproducten voor het grote publiek toegankelijk te maken want in die tijd werden luxeproducten rechtstreeks uit Parijs geïmporteerd. ICI Paris XL verkoopt cosmetica, parfums en huidverzorgingsproducten. De eerste winkel in Nederland kwam er in 1997. ICI Paris XL telt momenteel 268 filialen in Nederland, Nederland, Luxemburg en Duitsland. De cosmeticawinkel werd in 2002 overgenomen door de A.S. Watson Group, de grootste Health & Beauty retailer ter wereld met 13 700 winkels. ICI Paris XL heeft een assortiment van meer dan 13 000 beautyproducten.  


Diensten van ICI Paris XL 

ICI Paris XL biedt parfum, verzorging- en make-up producten aan haar klanten alsook accessoires. In de winkel krijg je persoonlijk advies en tips & tricks. ICI Paris XL biedt ook een Privilege Pas aan, klanten krijgen dan extra voordelen en verassingen. In een aantal winkels van ICI Paris XL vind je ook Beauty Cabines. Hier krijg je een gratis verzorging bij de aankoop van producten. ICI Paris XL heeft ook enkele instituten waar je terecht kan voor een verzorging op maat.  

Klachten of vragen over ICI Paris XL 

Heb je een klacht of vraag voor ICI Paris XL? Neem dan contact met ze op. Je kan de klantendienst bereiken via een online contactformulier, telefoon of je kan ze ook altijd een brief sturen. 

Schrijf je eigen review! 

Wil je anderen laten weten hoe jouw ervaring is met ICI Paris XL? Heb je net een product gekocht waar je heel blij mee bent? Of wil je vertellen hoe goed je geholpen bent in de winkel bij het maken van je keuze? Schrijf dan zeker een review op NederlandReview! Hierdoor geef je consumenten een goed beeld van ICI Paris XL, de diensten die ze leveren en hun aanbod. 

Lees zeker ook enkele reviews over ICI Paris XL en ontdek wat anderen vinden! Op NederlandReview vind je honderden betrouwbare reviews van echte klanten en hun ervaring met honderden bedrijven. Ben je van plan om in zee te gaan met een bedrijf dat je niet zo goed kent? Ben je niet zeker of je een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (34)

Anderen bekeken ook

close

ICI PARIS XL

Vergelijk reviews en bekijk ICI PARIS XL