NederlandReview

  Ervaringen Privatelease.com

  Wanneer je wel in een goede auto wilt rijden, zonder de zorgen om het onderhoud, de wegenbelasting, pechhulp en dergelijke, dan kun je tegenwoordig ook privé een auto leasen. Eén van de aanbieders van deze mogelijkheid is privatelease.com. Maar wat vinden andere consumenten van dit bedrijf? Zijn ze heel tevreden of juist niet? Lees er hier alles over!

  Over privatelease.com

  Privatelease.com is onderdeel van moederbedrijf AutoBinck, en een zusterbedrijf van Business Lease. De AutoBinck Group is actief in acht Europese landen en behoort en tot de twintig grootste mobiliteitsgroepen in Europa. Privatelease.com biedt voordelige private lease-abonnementen aan waarbij je een auto kunt leasen inclusief alle bijkomende kosten.


  Hoe werkt leasen eigenlijk?

  Diensten

  Privatelease.com houdt in dat je voor een vast bedrag per maand auto kunt rijden. Je betaalt namelijk een vast leasetarief, waarin alle kosten inbegrepen zijn. Het enige wat je zelf nog moet doen is de tank vol gooien. De kosten die zijn inbegrepen bij het lease-abonnement zijn:

  • Wegenbelasting
  • WA en Casco autoverzekering
  • SVI (schadeverzekering inzittenden)
  • Onderhoud en reparatie
  • Zomer- of All season banden
  • Schadeherstel
  • Pechhulp binnen Nederland en Europa
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Afschrijving
  • Btw

  Wanneer je ook in een leaseauto wilt rijden hoef je maar een paar stappen te doorlopen:

  • Stap 1: Kies de auto uit die je wilt rijden.

  Het aanbod is zeer uitgebreid, of je nu een kleine auto nodig hebt voor het rijden in de stad of een grotere gezinsauto.

  • Stap 2: Vraag de leaseauto van jouw keuze aan.

  Kies je de door jou gewenste auto, kleur, jaarlijkse kilometerbundel en evt. accessoires. Vul daarna je persoonsgegevens in voor de verzending van je aanvraag. Binnen vijf werkdagen nemen ze telefonisch contact met je op om de aanvraag te controleren.

  • Stap 3: Het door hen ondertekende leasecontract wordt naar je e-mailadres verstuurd. Deze moet je op elke pagina ondertekenen en met een kopie van de voor- en achterkant van je rijbewijs naar ze terugsturen. Je krijgt dan de auto van je keuze tot je beschikking.

  Delen en besparen

  Bij privatelease.com mag je jouw auto delen met anderen. Zo kun je een stukje van je maandelijkse abonnement terugverdienen. Om dit betrouwbaar en veilig te doen, werkt privatelease.com samen met verschillende (auto)deelplatformen:

  • Snappcar - Hier kun je jouw auto verhuren, je bepaalt hierbij zelf wie er in je auto rijdt.
  • MyWheels – Ook hier kun je jouw auto verhuren waarbij je zelf de prijs en beschikbaarheid bepaalt.
  • BlaBlaCar. Wanneer je je hier registreert kun je gevonden worden door mensen die met je mee willen rijden.
  • ParkFlyRent. Als je jouw auto parkeert bij Schiphol of Eindhoven Airport, dan kan ParkFlyRent jouw auto tijdens je vakantie verhuren aan andere reizigers. Als je terugkomt staat hij weer gewassen voor je klaar.
  • Bestickering. Bij Privatelease.com kun je op door hen geselecteerde auto’s ook kiezen voor bestickering rondom je auto. Dan krijg je iedere maand korting op je leasecontract.

  Klachten

  Sinds 2016 is privatelease.com in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Dit is in het leven geroepen in samenwerking met de Consumentenbond om betrouwbaar en veilig privé leasecontracten af te kunnen sluiten. Je kunt dan in ieder geval terugvallen op een vijftal zekerheden: eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, veertien dagen bedenktijd en zekerheid bij klachten. Een eventueel geschil met privatelease.com wordt indien nodig opgelost met de inschakeling van een onafhankelijke geschillencommissie.

  Geniet je dankzij privatelease.com zorgeloos van het gemak van het altijd mobiel zijn, of heb je spijt gekregen omdat het zoveel duurder blijkt te zijn? Laat hier ook jouw mening horen over privatelease.com!

  Privatelease.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  3.8
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  2.6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Privatelease.com

  Uw beoordeling

  Waardeloze klantenservice!

  Waardeloze klantenservice! Het aanvragen van een leasecontract is zo voor elkaar, maar probeer maar eens je contract op te zeggen..
  Zeer moeizame communicatie. Van het kastje naar de muur en weer terug. Op mail wordt niet gereageerd of pas na een week of 2/3 als het ze uitkomt. De mensen aan de telefoon zijn zeer onkundig en beloven van alles wat ze niet waar kunnen maken. En op de chat willen ze niet "op die toon" communiceren (omdat ik "hahaha" had teruggestuurd, na wederom een stom antwoord) en reageren ze vervolgens niet meer op mijn vragen. Lezen is ook vrij moeilijk bij de mensen van Privatelease.com dat kunnen ze niet.

  Laat Privatelease.com alsjeblieft links liggen en kijk naar andere maatschappijen die de communicatie wel op orde hebben.

  Door: Danny02-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Fiat500

  Service tijdens het leasen is perfect. Echter, heb ik veel problemen ondervonden toen ik het leasecontract had overgenomen van iemand anders. Zo werd er bijvoorbeeld de volledige periode werd nog naar de vorige eigenaar gerefereerd. Ook bij het doorgeven (hoewel het fijn is dat het kan) van mijn leasecontract heb ik extreem veel problemen gehad. Dit lijkt voornamelijk veroorzaakt doordat er slechte communicatie is tussen afdelingen en er weinig geautomatiseerd is. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd en hierdoor hebben ze waarschijnlijk ook geen afdeling waar dit normaal thuishoort: de klachtenafdeling. Ik krijg tot op de dag van vandaag nog ongeldige facturen, elke keer wordt het veroorzaakt door andere menselijke fouten. Ook moet ik nog geld terug ontvangen wat door menselijke fouten tot op de dag van vandaag nog niet gelukt is...imiddels dik 3 maanden verder.

  Kortom: voor lease van het volledige contract: perfect. Mijn tip is om naar een andere leasemaatschappij te gaan als er de mogelijkheid bestaat dat je je leasecontract niet volledig wil afmaken.

  Door: Lotte11-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Contact gezocht

  Ongeloofelijk slechte service. Nemen nooit de telefoon op, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.

  Doe geen zaken met deze mensen!

  Door: Daniel02-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Tegenvaller

  Kijk als je blieft uit om met dit bedrijf in zee te gaan. De berekeningen zoals deze op de site staan pakken anders uit in werkelijkheid. Aan het einde van het contract betaal je veel geeld. Niet alleen aan extra kilometers maag ook aan schades. Kleinste schades worden doorbelast waar van ik denk dat het normaal is van een auto met een bepaalde leeftijd. Echt geen goed gevoel bij. Lees het contract echt goed door staan veel zaken in die later in jou nadeel uit pakken. Zeker geen aanrader

  Door: Waterman16-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  FAQ

  Is Privatelease.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Privatelease.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Privatelease.com actief?

  Privatelease.com is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autolease

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Privatelease.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.