SnappCar
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,6

U bent nu bij:

Totaal

7,6

Bestellen

8

Service

6,6

Prijs

8,6

Leveren

7,4
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

20-01-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  6
 • Prijs

  10
 • Levering

  8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jo

SnappCar - Auto huren via SnappCar is veel goedkoper

Paar keer een auto gehuurd via SnappCar en dat bevalt goed, vooral de prijs.
De auto's die ik tot nu toe had, waren ook gewoon schoon en alles werkte naar behoren.
Oke, eerlijk is eerlijk: je krijgt niet zo'n splinternieuwe blinkende huurauto hier, maar daar hoef je dan ook niet voor te betalen.
Ik wil gewoon van A naar B en als ik veel geld bespaar door het via SnappCar te doen, dan heb je aan mij een tevreden mens!

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht


27-12-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  10
 • Levering

  6
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sabrina Mensink

SnappCar - verdienen aan je auto in plaats van dat het alleen maar geld kost

Wegens geldgebrek hebben wij onze auto op SnappCar gezet
Het is een handig systeem en werkt voor ons goed
Vind het wel een spannend idee hoe onze auto telkens terugkomt. Soms ruikt het niet zoals ik gewend ben.
Maar daar staat tegenover dat we er een beetje aan kunnen verdienen in plaats van dat onze auto alleen maar geld kost.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
24-11-2016
 • Bestellen

  6
 • Service

  6
 • Prijs

  6
 • Levering

  8
6,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Manon Kruiper

SnappCar - Eigen auto verhuurd via Snappcar

Wat een mooi systeem is Snappcar. Ik heb een tijdje terug een auto gekocht, maar gebruik hem eigenlijk helemaal niet zoveel. Het grootste gedeelte stond hij stil en dat vond ik eigenlijk zonde van de kosten die ik maandelijks maakte. Toen ik te horen kreeg van Snappcar, ben ik eens gaan kijken wat dit nu precies was. Je verhuurt hier in principe gewoon je auto aan anderen. Je kunt zelf het tarief bepalen, waardoor je er leuk aan kunt verdienen. Heb mijn auto al meerdere malen verhuurd en heb er nog nooit problemen door gehad. Al kan het natuurlijk altijd zo zijn dat er iemand schade rijdt, maar dat is nu gelukkig nog niet aan de orde.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over SnappCar

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij SnappCar?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen SnappCar

Overweegt u een auto te huren of te verhuren via Snappcar? Lees hier eerst alle ervaringen van anderen. Wanneer u van plan bent om een auto te huren, heeft u waarschijnlijk veel vragen. Niet alleen speelt de huurprijs een rol bij deze overweging, maar ook hoe het zit met de verzekeringen en pechhulp. Door de ervaringen van anderen te lezen, krijgt u al een aardig beeld hoe het zit met de regels omtrent autohuur bij Snappcar. Mocht u zelf ervaring hebben met het huren of het verhuren van een auto, laat het anderen weten door uw beoordeling te schrijven.

Over Snappcar
Snappcar is een platform voor autobezitters en mensen zonder een auto. Bij Snappcar vinden ze het zonde dat er zoveel auto’s onnodig stil staan, terwijl mensen zonder auto hiervan graag gebruik zouden willen maken. Hun missie is om Europa schoner, veiliger en socialer te maken. Doordat mensen een auto kunnen delen, is het onnodig om veel auto’s te produceren. Dit kan de CO2-uitstoot op lange termijn reduceren. Het doel is dat Europa in 2018 één procent minder auto’s heeft. 

Een auto eigenaar kan zijn auto aanbieden om te verhuren. Mensen zonder auto die in de buurt wonen, kunnen vervolgens deze auto huren. Dit is ook een goede manier om nieuwe contacten te maken in de buurt. Snappcar is een bemiddelaar tussen auto-eigenaren en mensen zonder auto. In samenwerking met verzekeraar Allianz zijn huurders uitgebreid verzekerd tijdens de huurperiode. Heeft u ervaring met het huren van een auto via Snappcar? Laat het anderen weten en schrijf hier een beoordeling over.


Enzo Knol rijdt voor het eerst auto. 

Diensten
Bij Snappcar kunt u als auto eigenaar uw eigen auto te huur aanbieden. Volgens Snappcar is dit een goede manier om extra geld te kunnen verdienen. Dit bedrag kan wel oplopen tot 1500 euro per jaar. Wanneer uw auto veel stil staat, kan het een goede manier zijn om de kosten van uw auto te betalen. Snappcar biedt u een no-claim bescherming en iedere autohuurder wordt uitvoerig gecontroleerd. Snappcar geeft u online een advies over de dagprijs die u kunt vragen voor de auto en u kunt zelf aangeven hoeveel dagen per maand u uw auto wilt verhuren.

Wanneer u geen auto heeft, maar wel voordelig een auto wilt huren bij u in de buurt dan kunt u bij Snappcar eenvoudig een auto vinden. U dient zich vooraf te registreren en het enige wat u nog hoeft te doen is uw postcode in te vullen. U krijgt dan direct een overzicht van de beschikbare auto’s bij u in de buurt. U dient een huurverzoek in bij de auto eigenaar en na akkoord betaalt u voor de afgesproken huurperiode. U bent allrisk verzekerd, evenals uw medepassagiers. Daarnaast heeft u 24/7 recht op pechhulp. U  kunt al vanaf 25 euro per dag een auto huren. Dit is ongeveer dertig tot vijftig procent voordeliger dan bij een verhuurmaatschappij.

Klachten
Wanneer u een klacht heeft dan dient u deze eerst onderling op te lossen. Mocht u er niet uitkomen dan gaat. Snappcar op zoek naar een oplossing. Hiervoor dienen de huurder en de verhuurder beiden een verklaring af te leggen. Snappcar zal dan tussen beiden bemiddelen. Omdat Snappcar een platform is en u rechtstreeks de auto huurt van een particulier of een auto verhuurt aan een buurtbewoner kunt u weinig aanspraak maken bij Snappcar zelf. Uiteraard zijn er richtlijnen waar eenieder zich aan dient te houden. Dit zijn afspraken over bijvoorbeeld het schoonmaken van de auto en de kilometervergoeding.

Heeft u ervaring met Snappcar en de bijhorende diensten? Schrijf dan een beoordeling.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!