NederlandReview

  Ervaringen Discover Car Hire

  Het kan heel handig zijn om tijdens je vakantie of op een zakenreis een auto tot je beschikking te hebben. Discover Car Hire kan je helpen om de beste en goedkoopste huurauto te vinden die er te krijgen is. Maar hoe handig zal die website van ze nou eigenlijk zijn? Zullen ze wel alle leuke deals op hun website hebben staan of ben je ergens anders alsnog goedkoper af? In welke landen zullen ze allemaal autoverhuur voor je kunnen regelen? En hoe zal de klantenservice van Discover Car Hire omgaan met eventuele problemen die je tijdens het huren van je auto tegenkomt? Alleen mensen die al eens een huurauto hebben gezocht via Discover Car Hire kunnen je hier wat meer over vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken hoe die service van Discover Car Hire nou echt in elkaar steekt. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen kunnen je laten zien wat je van Discover Car Hire kunt verwachten.

  Over Discover Car Hire

  Discover Car Hire is een website die huurauto’s aanbiedt. Ze hebben dan wel geen eigen huurauto’s maar willen je wel helpen om het goedkoopste en beste bedrijf te vinden om een auto bij te huren. Ze verstrekken huuraanbiedingen in meer dan 150 landen. Je kunt dus een auto huren in Griekenland, Spanje, Italië, of Frankrijk. Maar ook buiten Europa kunnen ze een huurauto voor je regelen. Voorbeelden hiervan zijn Canada, Californië, Turkije, Kroatië, Marokko, Niew-Zeeland en de Canarische eilanden. Waar je dus ook naartoe wilt, er is grote kans dat Discover Car Hire je wel van een huurauto kan voorzien. In totaal verhuren ze zon 2.000.000 auto’s. Ze beloven geen verborgen kosten en ook geen reserveringskosten. Hierdoor kan de huurprijs laag blijven. Ook kun je gratis annuleren als je onverhoopt de auto toch niet wilt huren. Er kan immers altijd iets tussen komen waardoor je de auto niet nodig blijkt te hebben. Het kan een geruststellend gevoel zijn dan je dan niet hoeft te betalen om de reservering te annuleren. Ze werken samen met autoverhuurbedrijven zoals Alamo, Hertz, Europcar, Thrifty en Enterprise.


  More about Discover Car Hire.

  Diensten van Discover Car Hire

  Je kunt via de website van Discover Car Hire vrij makkelijk een huurauto regelen. Je hoeft alleen maar het land te selecteren waar je naartoe wilt. Wel willen ze dan graag nog de stad weten. Naast je bestemming zijn ook je afhaaldatum en inleveringdatum van belang. Verder is er nog een Discover Car Hire klantenservice om je van dienst te zijn als je ergens even zelf niet uitkomt.

  Klachten. Complimenten en Tips voor Discover Car Hire

  Heb jij zelf al enige ervaring met Discover Car Hire? Als je zelf al eens een auto bij Discover Car Hire hebt gehuurd zou je ons er misschien wel wat meer over kunnen vertellen. Was het makkelijk om aan een huurauto te komen via hun website? Hoe zag de auto eruit? was hij goed onderhouden? En hoe stond de klantenservice van Discover Car Hire tegenover vragen en problemen? Schrijf een Discover Car Hire review en laat ons weten hoe jij over Discover Car Hire denkt.

  Discover Car Hire
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Discover car hire WW

  Schrijf zelf een review over Discover Car Hire

  Uw beoordeling