NederlandReview

  Ervaringen Auto europe

  Lees wat anderen zeggen over Autoeurope en vorm uw eigen beeld van dit autoverhuur bedrijf. Autoeurope zorgt ervoor dat u in slechts drie stappen uw eigen auto kunt huren met gegarandeerd de scherpste prijs. Er zijn geen annuleringskosten en zelfs het telefoonnummer om te annuleren is gratis. Ook zijn er geen creditcardkosten bij Autoeurope. Autoeurope is al sinds 1954 actief en heeft een klantenservice welke 7 dagen per week uitstekend te bereiken is. Ontdek de laatste autoverhuur aanbiedingen op Autoeurope. Lees op Nederlandreview.nl de laatste beoordelingen over dit bedrijf en weet dat u voor een goed bedrijf gekozen hebt.

  Over Autoeurope

  De jaren zestig waren het begin van de welvaart. Er startte een compleet nieuw tijdperk. Autoeurope wordt opgericht en het bedrijf ziet de beste mogelijkheden voor groei in de toekomst. Een innovatief concept om de Amerikanen te helpen om een auto in Europa te kunnen huren was geboren. Nu is het dus Auto Europe geworden! Een geweldig bedrijf.

  Het bedrijf is al meer dan zestig jaren actief in de autoverhuur en ze kunnen hun klanten een goede aanbieding doen in combinatie met een geweldige klantenservice. De tevredenheid van de klanten is de belangrijkste maatstaf voor Autoeurope.

  Waarom bij Auto Europe boeken?

  AutoEurope biedt altijd de laagste autohuur prijzen aan en garanderen ook de laagste autohuur prijzen. Als een klant ergens anders een betere aanbieding kan vinden met dezelfde voorwaarde dan zal AutoEurope u dezelfde prijs berekenen of zelfs nog een betere aanbieding doen.

  Het is mogelijk om via AutoEurope in meer dan 150 landen op meer dan 20.000 locaties een auto te huren. U kunt de huurauto hier ophalen en ook weer terugbrengen. Er worden ook nooit annuleringskosten gerekend als u 48 uur voor het ophalen de boeking annuleert. Daarnaast rekent AutoEurope ook nooit creditcardkosten.
  Het is ook mogelijk om naast een normale auto een luxe auto te huren. Het kan zelfs met of zonder een chauffeur. U kunt de auto kiezen welke bij de situatie en bij u past. Ook is het mogelijk om een hotel te boeken bij uw bestemming.

  Auto europe heeft naar eigen zeggen "award winning customer service". Is dat ook echt zo? Bekijk dit filmpje en laat ons weten of u het met ze eens bent!


  Daarnaast is de nieuwste service het verhuren van een camper. Een roadtrip begint bij het boeken van een goede en sterke camper op Autoeurope.

  Diensten van Autoeurope

  AutoEurope houdt zich bezig met het verhuren van auto’s in meer dan 200 landen. Ook is het mogelijk om een hotel te boeken via de website. Sinds kort zijn er ook mogelijkheden om een camper te huren via AutoEurope.
  Ontdek de laatste autohuur en verhuur aanbiedingen op de site van Auto Europe.

  Klachten, tips en complimenten over en voor Autoeurope

  Heeft u een klacht of opmerking over de dienstverlening van AutoEurope? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u die klacht kenbaar maakt. U kunt dit doen bij het lokale afhaal- en brengpunt van de auto. Ook kunt u telefonisch contact met ze opnemen of via de website. Er zijn tal van mogelijkheden om uw klacht gehoor te geven. Het is dan aan AutoEurope om een passende oplossing te zoeken voor de klacht.

  Uw mening over Autoeurope

  Heeft u al eens gebruik gemaakt van de diensten van Autoeurope? Dan is het goed om uw beoordeling, review en mening op Nederlandreview.nl. U helpt hier vele andere mensen mee om een goed beeld te krijgen van dit autoverhuurbedrijf wat in zovele landen actief is.

  Is het verstandig om de eigen risico af te kopen? En zijn ze de goedkoopste in auto verhuur? Lees ervaringen van consumenten die u voor gingen! En beoordeel auto europe bij NederlandReview.

  Auto europe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

  4,2
  26% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4,8
  Service
  rating
  3,2
  Prijs
  rating
  4,8
  Leveren
  rating
  3,8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Rental car

  NOT WORTH THE RISK! - Screwed out of € 50 - I tried to use EasyTerra to save € 4 over booking directly with Enterprise. However, it is necessary to change the reservation from the following day to the day after. I caught my mistake literally 15 minutes after booking. I tried to change it on the web site but got an error. I called, but customer service was closed. I emailed Support and got robotic responses quoting policy rather than dealing with a brand new human customer. I called Enterprise directly and they said only could not cancel the reservation. So instead of saving € 4, I lost € 50. How is that even legal? Save yourself the trouble and book directly. EasyTerra is not worth the risk.

  Door: J. Ray Sparks 26-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  geen antwoord na klacht en zelf betaalde band niet terug betaald

  Doe het niet! Dit bedrijf doet niet aan klachtafhandeling. Ruim een jaar geleden een auto gehuurd inclusief alle te dure verzekeringen. Vervolgens krijg je een lekke bank en blijkt er geen reserveband aanwezig. Na 6 uur wachten eindelijk hulp dachten wij. Puntje bij paaltje mocht ik zelf de band betalen. Direct een klacht ingediend en u raad het al tot op heden mijn geld niet terug. Op mail of brief wordt niet gereageerd en bij telefonisch contact wordt als het te moeilijk wordt de telefoon opgegooid. Mijn tip is dus zeker hier geen auto huren.

  Door: beau 21-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Huur auto in penoza

  Wij hebben een auto gehuurd bij Auto Europe en zijn gescammed. We hebben vooraf moeten betalen voor out of office uren welke we niet gebruikt hebben. Achteraf hebben ze ons 200 euro in rekening gebracht voor diverse krasjes die al op de auto zaten en welke zelfs vooraf gefotografeerd waren.

  Door: Frank 13-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Auto huur Rome

  We zijn door Auto Europe en Interrent belazerd. We hadden een auto gehuurd in Rome. Op de website stond dat de auto op het vliegveld klaar zou staan. Dit was niet het geval: we moesten met een shuttlebus naar een andere plek. Daar bleek het bedrog nog véél erger: we kregen geen auto mee omdat op onze creditcard onze initialen stonden i.p.v. onze voornaam. Dit is echter bij iedere Nederlandse creditcard het geval. We kregen geen auto mee en naar ons geld konden we ook fluiten. We hebben, ook achteraf, niets teruggekregen. BOEK NIET VIA DEZE ORGANISATIE!

  Door: Anke 03-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  auto huur bij euro europe

  Geachte dames en heren,

  Hierbij wil ik u mijn ervaringen met deze organisatie delen. Afgelopen zomer hebben wij een heerlijke vakantie gehad in Valencia. Door ons zijn per ongeluk verkeerde gegevens voor de autohuur ingevuld. Vol vertrouwen heb ik de creditcard van mijn man gebruikt. Totdat ik bij aankomst in Spanje, bemerkte dat ik hier onjuist in had gehandeld.

  Ik heb contact gezocht met de klantenservice. Hieruit bleek dat de organisatie op geen enkele manier bereid was om de gegevens aan te passen. Vervolgens hebben wij getracht een andere auto te huren. Tot onze schrik bleek er geen auto beschikbaar. Ondanks onze reservering was er geen auto voor ons beschikbaar!

  Wij hebben 180 euro betaald en er geen enkele dienst van Auto Europe voor teruggekregen. Sterker, de door ons gereserveerde auto, is achtergebleven en waarschijnlijk dubbel verhuurd aan een andere huurder.

  Wij erkennen dat wij de aanvraag niet correct hebben ingevuld. Dat betekent in onze ogen niet dat wij geen medewerking meer konden krijgen. Wij hebben zonder enige tegenprestatie 180 euro betaald.

  Het citaat ‘uw autoverhuur stressvrij en zorgeloos te maken, heeft voor ons de hoogste prioriteit’....’ ervaren wij nu wel als heel tegenstrijdig en niet correct met de werkelijkheid.

  Wij verzochten dan ook om enige compensatie van de door ons geleden schade. Een tegemoetkoming van 50% van de geleden schade van 180,-- euro achtten wij alleszins redelijk. Dat past ook in lijn met het door ons veroorzaakte ongemak van de verkeerde gegevens. Helaas zag Auto Europe dit niet zo en kunnen wij fluiten naar ons geld.

  Door: Marlon Bosch 31-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Huurauto bij Sixt Bologna via AutoEurope

  Trap er niet in!! Via Sixt direct boeken was achteraf veel voordeliger en duidelijker geweest. Dubbel betaald voor diensten (zowel aan AutoEurope als aan Sixt). Daarnaast ook meer betaald aan AutoEurope dan door hen is doorgegeven aan Sixt als "voucher value". Ik ben nu al twee maanden aan het proberen te achterhalen waar mijn geld gebleven is. Customer Service is dramatisch. Eerst een telefoonnummer bellen, daar krijg je een website door om documenten (bewijs) te uploaden. Vervolgens wekenlang stilte, daarna komen irrelevante tegenvragen en leugens via e-mail (steeds minimaal een week op antwoord wachten). Geen persoonlijk contact, altijd anoniem ondertekend met "Customer Service Team". De prijzen waarmee men adverteert zijn misleidend laag, onder de streep helaas veel duurder uit, met onprettige verrassingen bij het ophalen van de auto en slechte klantenservice achteraf. Nooit meer!

  Door: M.S. 08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5
  rating

  Auto rondreis Florida

  Auto reserveren makkelijk, alles vooraf betaald, ruim 2 maanden voor de levering, maar aangekomen in Miami, slechte service weggestuurd zonder auto, borg kon niet via betaalrekening en of Prepaid creditcard worden voldaan, alleen via American Expres??
  Weggestuurd zonder auto en ruim 3 weken later nog geen Euro terug ontvangen. Zou ook niet het volledige bedrag terug krijgen omdat ik geannuleerd heb, nee Auto Europe, ik kreeg mijn auto niet mee, na bijna 3 uur wachten midden in de nacht op Miami Airport, 24 uur service nummer onbereikbaar!!! Boek nooit maar dan ook nooit via Auto Europe!

  Door: Ed Veldhuizen 31-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Huurauto Turkije (SAW airport)

  Autoeurope bood erg goedkope huurauto's op Istanbul en leek online erg goede reviews te hebben... de daadwerkelijke ervaring was een drama: de lokale operator (goldcar) had een nonsens contract waar niet de voorwaarden op stonden zoals ze geboekt waren (en moest bovendien in het Turks worden getekend).
  Autoeurope gaf 0 ondersteuning hierbij: via de telefoon werd na 20minuten opgehangen door de eerste operator (die vond dat ik bij minder eigen risico gewoon moest tekenen, ook al waren de geboekte verzekeringen niet meegenomen), de tweede agent zei dat ik zelf moest zorgen dat de geboekte voorwaarden ook in het contract van de verhuurder terecht moesten komen, maar ging daar verder ook niet bij helpen... waardeloze toko. uiteindelijk geannuleerd en ter plekke bij een respectabel verhuurbedrijf alsnog een auto gehuurd.
  Nooit meer Autoeurope voor mij. Enige lichtpuntje was dat ze het geld zonder morren hebben teruggestort.

  Door: Coen W 07-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Auto huren vakantie

  Via easyterra een auto geboekt bij centauro op Ibiza. Op de laatste dag bij inlevering van de auto, kwam ik erachter dat ze geprobeerd hebben in te breken, (schade van €550,-) direct moeten betalen. Gelukkig had ik een worry free geboekt via easy terra en heb ik het totale bedrag binnen 3 weken terug gekregen, keurig! Zeker voor herhaling vatbaar.

  Door: Rick Jorges 01-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Oplichters

  Op luchthaven Napels ben ik op een schandalige manier misleid door de organisatie van Auto Europe. Wij hadden met ons gezin een Fiat 500X gehuurd, maar kregen bij aankomst te horen dat we een Audi Q2 zouden krijgen tegen gelijke kosten. (Helaas, want we hadden liever in Italie een Fiat 500X gehad). Daarnaast nog de vraag gekregen of ik voorkeur had voor handgeschakeld of automaat en daarna met veel drukte & uitleg waar ik voor tekende op 4 plaatsen moeten ondertekenen. Bij terugkomst bleek dat zij "upgradekosten" in rekening hadden gebracht die hoger lager dan de gehele autohuur. Klagen heeft geen zin, ze beroepen zich op het feit dat er een handtekening is gezet. Pure oplichterij deze club. Ik huur hier nooit meer een auto.

  Door: Bas Korte 19-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  auto gehuurd Ibiza Centauro

  Let op! Indien je een auto huurt via Autoeurope en je haalt de auto op dan denk je dat ze een borg te blokken op je creditcard, achteraf wordt dit bedrag van je rekening gehaald als je thuis bent, gebeld en vernam dat dit een verzekering was. Terwijl ik bij auto europe een supercover pakket had afgesloten. Dit had ik ook laten zien toen ik de auto ging ophalen. Ook auto europe geeft niet thuis, ik had deze verzekering gewoon niet moeten nemen werd er gezegd? Ze willen en gaan er niest aan doen aan deze oplichtpraktijken, Nooit meer een auto huren bij europe en nooit meer Centauro

  Door: Marcel 05-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3,5
  rating

  Auto

  Auto willen huren in Alghero (Italie). In de bevestiging (kleine lettertjes) van de huurauto stond dat ik bij het ophalen €280 extra moest betalen bij aankomst, omdat de bestuurder onder de 24 is. Bij andere huurbedrijven worden deze kosten meteen verwerkt in de totaalprijs, maar dit bedrijf probeert je te lokken met mooie prijzen. Was een duur grapje geweest als we dit hadden laten door gaan. Gelukkig meteen kunnen annuleren.

  Door: Schinnen 03-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Stelletje oplichters

  Bij het ophalen van de auto waren alle (kleine) schades niet vermeld op de formulier. Bij het afgeven van de auto was er niemand aanwezig om de auto te controleren, nog iemand die óf engels óf duits (dit was in München) kon spreken. Enkele dagen erna was een veel hoger bedrag dan afgesproken van mijn creditcard afgeschreven zonder verklaring. Een klachtenprocedure loopt nu via zowel de bemiddelings agentschap als de credtricard maatschappij om het teveel betaal geld terug te krijgen. NOOIT MEER bij Autoeurop!!!

  Door: Anthony Cowl 15-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Huur niet bij Easyterra cq AutoEurop

  zijn enkel uit op je centen, en als er iets fout gaat zijn ze bot en heb je geen hulp van hun te verwachten

  Door: K 12-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Auto Europe. oplichter !!!

  Auto Europe. oplichter !

  Ik heb geen auto gekregen en ik kan ook mijn geld niet meer terugkrijgen van Auto Europe.

  Ik heb via AutoEurope (www.autoeurope.nl) een auto gereserveerd in Pisa. Ik heb al van te voren het volledige bedrag (417,68 euro) betaald van 15 feb. tot en met 21 feb. 2019. Vanwege de vertraging van Ryanair kwam wij op 16 feb. 2019 rond 2 uur ‘s nachts pas aan in Pisa. Ik ben direct na aankomst naar de vestiging gelopen, maar deze vestiging (locale verhuurder Keddy) was gesloten. De volgende dag ben ik nog een keer naar de vestiging gegaan. Ik kreeg te horen dat de reservering was geannuleerd. Bij de desk werd mij medegedeeld dat ik mijn geld terug zou krijgen, niet direct, maar in Nederland.

  In Nederland krijgen wij van Auto Europe te horen dat wij geen geld zullen terugkrijgen vanwege No show regeling.

  Er was voor Keddy (onderdeel van EuropCar) dus geen enkele reden de reservering te annuleren wegens No Show. Er was immers volledig betaald. Ik had de volgende dagen gewoon recht op deze auto ! Volgens mij had Keddy de reservering nooit mogen annuleren.

  Ryanair geeft aan dat zij deze kosten niet vergoeden wegens overmacht.

  Deze annulering is onterechte en Wie kan mij helpen voor het terughalen van mijn geld.

  Door: Lei 08-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Erg klantonvriendelijk!

  Zij hebben het factuurbedrag twee keer van onze rekening afgeschreven. Reageren sindsdien niet meer op mail en telefoon.

  Door: Frank Wouters 18-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  indolent en niet duidelijk

  uiteindelijk moet je toch weer extra bijbetalen, zogenaamd omdat je over de grens met frankrijk rijdt.....staat nergens vermeld.
  Daarnaast leggen ze veel te lang een claim op je creditcard

  Door: mb de vos 09-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Zwaar opgelicht

  Zwaar opgelicht!
  Ik huur een auto bij EasyTerra. (uiteindelijke verhuurder Avis) en verzekerd bij AutoEurope.

  Het lijkt er op dat je relatief gezien goedkoop uit bent, goed gedekt bent en een prima service ontvangt maar niets blijkt waar te zijn..

  Krijg na het huren van de auto een schrijven waarbij op staat dat ik alsnog luchthaventoeslag moet betalen bij aankomst van 12%.
  (ben niet anders gewend dat het normaliter bij het bedrag in zit maar oke kan ik fout hebben) dus ik bel naar EasyTerra en stel de vraag of het klopt dat ik die kosten ter plaatse nog moet betalen.
  Er wordt mij letterlijk verteld: meneer maakt u zich niet druk want deze kosten hoeft u alleen te betalen zodra je op het vliegveld nog extra diensten afneemt. en betreft de verzekeringen (ik had alle verzekeringen er bij afgesloten die je maar kon) bent u echt goed gedekt en ga ter plaatse niet nog een verzekering af sluiten.

  Nu kom ik aan op het vliegveld en haal mijn huurauto op.
  Moet ik 81,50 dollar bij betalen anders krijg ik de auto niet mee!!
  12% luchthaven toeslag zou uitkomen op ± 40 euro.
  Dus in alle irritatie en discussie heb ik maar betaald, dacht ik los dit later wel op met het bedrijf (kwam in de avond aan, kon ook Easyterra niet bereiken op dat moment).

  Blijkt achteraf dat ze me verkeerd verrekend hebben want het moest de 40 euro zijn i.p.v. 81,50 dollar. dus ik kreeg een klein gedeelte retour.
  Nog steeds niet tevreden omdat mij beloofd/gezegd was dat ik geen luchthaventoeslag hoefde te betalen. naar vele mails en pogingen tot telefonisch contact met zowel de aanbieder Easyterra als verhuurder Avis geen tegemoetkoming waardoor zij daad bij woord zouden kunnen voeren.

  dan de verzekeringen die je bij kunt boeken wat blijkt te lopen bij AutoEurope.
  Zoals eerder vermeldt had ik 2 verzekeringen er op lopen, cover en ik geloof super cover. kosten: ± 85 euro.
  Band, wiel, dak, raam etc schades allemaal gedekt!
  En LET OP! er wordt meerdere malen zwaar geadviseerd om bij de verhuurder ter plaatse geen extra verzekeringen af te sluiten want meneer u bent zo goed verzekerd als dat u maar kunt zijn.
  nou prima.. en wat gebeurd er.. ik krijg een lekke band.. nou geen problemen ik bellen naar de verhuurder ter plaatse Avis.
  Die kwam naar een enige periode langs om de band te verwisselen.
  En wij weer door (kosten €75 euro) en thuis konden we dan om restitutievragen bij AutoEurope.
  Zogezegd zo gedaan.. naar 2 á 3 weken tijd komt AutoEurope met de conclusie dat ze niet tot betalen over kunnen gaan want Road Assistance zat er niet bij in begrepen...
  En ik maar denken dat ik volledig verzekerd was en echt geen extra verzekering ter plaatse af hoef te sluiten (wat wel Road Assistance dekt)
  Dus ook hier wederom voegen ze geen daad bij hun woord.
  Want nee meneer geen extra verzekering afsluiten ter plaatse! u bent goed gedekt!!

  En dan kan er terug worden gekomen op de moeilijk te vinden kleine letters waarbij Road Assistence niet gedekt wordt maar moet je dan bij alles oppassen dat je niet gewoon genaaid wordt en ze niet op hun woord mogen vertrouwen en geloven..

  Totale kosten voor 9 dagen huur (goedkoopste klasse auto) in Curacao: € 490,-

  PS: als je telefonisch contact wil is het ten aller tijden in het Engels want er is toevallig nooit maar dan ook nooit een Nederlands iemand aanwezig.

  Door: Martin 22-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  maffia

  AUTO EUROPE , pikken je geld in en bij ophalen zeggen ze dat als je 1 uur later bent ze de auto mogen weggeven. En dit gebeurd natuurlijk altijd bij Locauto bij Pisa airport. Kortom geen auto maar wel geld kwijt. 2 andere koppels overkwam precies hetzelfde terwijl wij daar stonden. Ze zeggen dat het in de voorwaarden staat maar het is nergens terug te vinden. ADVIES VERMIJD EN AUTO EUROPE EN LOCAUTO

  Door: Jean-Pierre Bergmans 21-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Schande Dieven Zijn Het

  Schande dat zo'n bedrijf bestaat. Stelen van hun gebruikers. Ze werken samen met Easy Terra nog zo'n slecht bedrijf en hun voorwaardens zijn niet gelijk en duidelijk. Had online netjes betaald met mn prepaid Visa kaart kom ik aan bij de balie van het uiteindelijke auto verhuur bedrijf en wordt mijn pas geweigerd voor de borg. Dus auto niet mee gekregen en paar dagen later ga ik toch kijken op mn afschriften...en ja hoor Auto Europe/Easy Terra heeft gewoon het hele bedrag gehouden en willen ze het niet terug geven omdat ze verwijzen naar hun voorwaardens die niet kloppen. Gelukkig wilde mijn creditcard bedrijf goed meewerken en ook het auto verhuur bedrijf die mijn kaart had geweigerd. Echt stelen vind ik dit en dat dit kan in Nederland is een schande. Ga nooit meer via een van jullie websites een auto huren.

  Door: Jaap 26-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Auto europe

  Uw beoordeling