NederlandReview

  Ervaringen Vastelastenbond

  Wie wil er nu niet besparen op vaste lasten zoals gas, water, licht, tv, internet, bellen en verzekeringen? Voor goedkopere vaste lasten kunt u onder andere terecht bij vastelastenbond.nl. Maar bent u hier ook iets mee opgeschoten? Of zit u nu vast aan een ongewenst lang contract? Deel uw ervaringen hier en lees die van anderen.

  Over De Vastelastenbond

  De Vastelastenbond bestaat al sinds 2004, zij hebben ruim 70.000 leden en zitten in Eindhoven. Iedere consument kan gratis lid worden van deze vereniging, u bent niet verplicht om via hen een product af te nemen. Zij geven advies, informatie en assistentie bij alles wat met vaste lasten te maken heeft en de besparingen die daarop mogelijk zijn. Zij onderhandelen als onafhankelijk inkoopcollectief met verschillende leveranciers op de energiemarkt. Hiermee willen zij goede voorwaarden en prijzen bedingen voor de leden. Naast de collectieve korting voor energie en belangenbehartiging voor de leden zijn ze ook gaan uitbreiden. Ze nemen in hun dienstverlening nu ook onder meer televisie, bellen, internet en zorgverzekeringen mee. Het doel van de Vastelastenbond is voor hun leden een zo groot mogelijke besparing te behalen. Door de kennis die zij hebben verworven en de ervaring die zij hebben opgedaan kunnen zij u via een persoonlijk contact een eerlijk advies geven over al uw vaste lasten.


  Promofilmpje van De Vastelastenbond

  Diensten van De Vastelastenbond

  Bij de Vastelastenbond kunt u terecht voor internet, tv en bellen, isolatie, zonnepanelen, verzekeringen, zorgverzekeringen en energie. Voor energie geven zij de laagste prijsgarantie. Dit kunt u bereiken door u aan te melden voor de Switch Service. Dit betekent dat de Vastelastenbond ieder jaar weer kijkt waar u in uw situatie het voordeligst uit bent. Zij controleren daarbij voor elk energiecontract ook de actievoorwaarden. Via deze service wordt u dan elk jaar automatisch overgezet naar het goedkoopste energiecontract. Het opzeggen van uw huidige aanbieder nemen zij hierbij ook van u over. Vastelastenbond leden betalen hiervoor € 29,50 per overstap. Dit kan u per jaar € 200,- tot € 400,- voordeel opleveren. Voor een proefberekening kunt u op de homepage terecht. Wel viel ons van NederlandReview op, dat het invullen van uw huidige verbruik lastig gaat, omdat de ‘nu berekenen’ knop over het in te vullen vakje heen valt. Voor internet, tv en bellen bieden zij u naast een ledenkorting van € 20,- ook gegarandeerd de laagste prijs. Voor isolatie en zonnepanelen zoeken zij voor u de beste kwaliteit en prijs op. Daarnaast krijgt u hierop ook ledenkorting. Voor verzekeringen kunt u voordelig terecht door de collectiviteit. Voor zorgverzekeringen krijgt u ook weer gegarandeerd de laagste prijs aangeboden. De Vastelastenbond helpt u ook wanneer u problemen heeft met uw huidige leverancier. Daarnaast vindt u veel informatie over alles wat met vaste lasten en dergelijke te maken heeft op de website.

  Klachten, problemen, tips, complimenten voor De Vastelastenbond

  Voor meer informatie, vragen en klachten kunt u de Vastelastenbond van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op een 040 nummer telefonisch bereiken. U kunt ze ook mailen, of het contactformulier op de website invullen.

  Maakt u gebruik van de Switch Service en bent u ieder jaar opnieuw het goedkoopst uit? Of heeft u problemen ondervonden bij het afsluiten van een nieuw contract via de Vastelastenbond? Bij NederlandReview horen wij graag wat uw ervaringen zijn, deel ze dus op deze pagina, zo helpen wij elkaar bij het maken van keuzes!

  Besparen op vaste lasten? Met Vastelastenbond? Lees ervaringen van echte klanten om te zien je hier bespaart op televisie, telefoon, internet en verzekeringen!

  Vastelastenbond
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  7.2
  88% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  7.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Energie contract geregeld

  Ik heb altijd goedkope stroom en gas. waarom mensen dit nog zelf regelen. De vaste lastenbond doet dit super voor mij. Een tevreden klant

  Door: Leon Baks24-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geld bespaard dankzij de Vastelastenbond

  Veel mensen gaan er standaard vanuit dat hun vaste lasten niet lager kunnen, maar dat is lang niet altijd het geval. Ik ben inmiddels tot de ontdekking dat ik toch behoorlijk kan besparen op mijn vaste lasten en ben inmiddels dan ook overgestapt. Via de vastelastenbond kun je heel eenvoudig je vaste lasten, zoals stroom en gas, vergelijken. Dit doe je door enkel wat gegevens in te vullen en de website maakt vervolgens een vergelijking voor je. Er wordt direct een prijs voor je berekend en je ziet ook direct je voordeel. Bij ons scheelde het echt aanzienlijk, dus vandaar dat we besloten direct over te stappen naar andere leveranciers. Zelf weinig moeite hoeven doen voor de overstap, want alles werd door de vastelastenbond geregeld.

  Door: Ton ten Hoven15-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Geld besparen op vaste lasten

  Ik had me vorig jaar ingeschreven bij de Vastelastenbond om geld voor ons gezin te besparen. Onze vaste lasten zijn namelijk absoluut de grootste kostenpost iedere maand (met uitzondering van onze woning dan), volgens mij is dat niet in orde.

  Ik heb even moeten wachten op een goede aanbieding, maar het was het wachten waard: ik heb een nieuw abonnement afgesloten en dat scheelt best wat per maand. Daar koop ik nu betere dingen voor.
  Het scheelt vooral omdat je samen met een collectief inkoopt denk ik. Nou ik ben er blij mee!

  Door: Natasja15-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  inschrijven moeite waard

  het stond me eerst een beetje tegen dat ik me in moest schrijven zonder dat je precies weet wat je ermee moet en of je er wel wat aan hebt, maar uiteindelijk kreeg ik toch een erg mooie aanbieding. alleen al door de collectiviteitskorting, scheelt gewoon tientjes. handig om dit uit handen te kunnen geven en ik wacht op meer aanbiedingen

  Door: Berend20-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Energie

  Goed advies gehad en gekozen voor een nieuw energiecontract. Dit wordt jaarlijks voor me gecontroleerd.

  Door: Neeltje08-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Niets

  Lastig gevallen op een adres waar ik al 13 jaar niet woon. Diverse keren aangegeven. Nu word als ik met mijn gewone nummer bel niet eens meer opgepakt... oplichters in mijn ogen!

  Door: L de jong02-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Energie

  Jaren geleden al verzocht mijn gegevens te verwijderen. Maar ze blijven je lastig vallen met hun spam. Ook een maand geleden weer een verzoek gedaan. Nu wisten ze zeker dat al mijn gegevens verwijderd waren, dat hadden ze voor de zekerheid nog grondig gecontroleerd.

  Nou, niet hoor. Wederom hun reclame in m'n mailbox.

  Door: Mark23-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Goedkoper alternatief voor vaste lasten

  Mijn vrouw en ik waren er altijd stellig van overtuigd dat onze vaste lasten niet echt hoog waren, maar we schrokken toch wel toen we bij de Vastelastenbond een vergelijking gingen maken. We dachten dat het allemaal wel mee zou vallen, maar het bleek dat we toch fors teveel geld hebben betaald de afgelopen jaren. We zijn nu dan ook onder andere overgestapt naar een andere energieleverancier en hebben ook bij een andere aanbieder ons alles-in-één pakket voor telefoon, tv en internet afgesloten. Maandelijks scheelt dit behoorlijk wat geld. Het vergelijken via de Vastelastenbond is bijzonder makkelijk. Je hoeft enkel een aantal stappen te doorlopen en je krijgt zo een duidelijk overzicht.

  Door: Rolf Rijnders08-03-2017
  Rudolf Haring02-03-2020

  Heb me een keer aangemeld. Later afgemeld en dit jaar weer een rekening voor lidmaatschap. Heb er over geschreven.dat ik al eerder gern lid meer wens te zijn. Rekening dus niet betaald. Kosten lopen nu al op om te innen noven de 60 euro. Ben 3 maanden in buitenland geweest en vind de aanmaningen nu met dreigingen met deurwaarder dus nog hogere kosten. Heb hier geen goed woord voor over. Vastelastenbond is niet anders te bereiken dan via deze revieuw. Voor is de bond beslist niet kosten besparend

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over Vastelastenbond

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Vastelastenbond een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Vastelastenbond. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Vastelastenbond actief?

  Vastelastenbond is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie, Alles-in-één-pakketten, TV & Film, Internet & Hosting, Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Vastelastenbond gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.