Vastelastenbond

6.7
6.3

Bestellen

6.5

Service

7

Prijs

6.9

Levering

68.8%

Zou hier weer kopen

Vastelastenbond

De grootste kosten die je per maand maakt zijn ongetwijfeld je maandelijkse vaste lasten.  Iedereen zou deze vaste lasten wel graag omlaag willen krijgen, maar dit is niet altijd even makkelijk. Soms lijkt een energiemaatschappij goedkoop, maar is de service niet wat je ervan mag verwachten of is er een goedkoper alternatief dat je nog niet gevonden hebt. Ook qua Telecom en WOZ waarde valt er soms nog het één en ander te besparen. maar hoe zoek je dat nou precies uit? Één bedrijf dat je daar graag bij zou willen helpen is Vastelastenbond. Maar wat kun je van het verwachten? Wat kan dit bedrijf voor je doen? En zijn ze nou echt wel zo betrouwbaar als je lijken? Dit zijn dingen die je je afvraagt en ook zou moeten afvragen als je eraan denkt om met Vastelastenbond of welk bedrijf dan ook in zee te gaan. Wij van NederlandReview willen je hier graag iets meer over vertellen. Lees dus verder voor wat meer informatie over Vastelastenbond zodat jij goed beslagen ten ijs komt en niet voor nare verrassingen komt te staan als je inderdaad besluit (een deel van) je vaste lasten te laten regelen door Vastelastenbond.

Wat is Vastelastenbond?

Vereniging de Vastelastenbond is een consumentenvereniging die gespecialiseerd is in vaste lasten. Het bedrijf is in 2004 opgericht door Dennis van Druten en Dirk-Jan Wolfert. In hetzelfde jij zijn er onderhandelingen gestart met verschillende energieleveranciers. De introductie bij het grote publiek gebeurde door middel van een postercampagne in verscheidene boshokjes door heel Nederland. In 2010 is de mijlpaal van 38.000 leden bereikt en is het bedrijf daarnaast verhuisd naar een nieuwe locatie in Eindhoven. Ook zijn de in 2013 gestart met Zorgkiezer. En in 2016 hebben ze hun 12,5 jarig bestaan mogen vieren, evenals het feit dat het ledenaantal is verdubbeld naar 70.000. Op hun website claimen ze de eerste vereniging te zijn met deze specialisatie. Ze weten dat tijd kostbaar is en je die niet graag besteed aan het internet afspeuren voor de goedkoopste deals. Daarom nemen ze je dit uit handen.

Wat Doet Vastelastenbond?

Ze noemen zichzelf een “inkoopcollectief en belangenbehartiger voor vaste lasten”. Dit houdt in dat ze voor jou  en andere klanten willen kijken hoe de vaste lasten zo veel mogelijk omlaag kunnen worden gebracht. Ze beloven hierbij iedere situatie objectief te bekijken. Ze vinden dat je niet zelf op zoek zou moeten hoeven naar het goedkoopste Telecombedrijf of goedkoopste energieleverancier. Zij doen dit voor je. Hierbij regelen ze dan ook meteen je oversluiting. Op die manier hoef je zelf nergens om te denken en heb je alsnog de goedkoopste aanbieder. Omdat er collectief wordt ingekocht kan Vastelastenbond vaak goedkopere aanbiedingen regelen dan je zelf als individu voor elkaar krijgt. Door dit alles kunnen je vaste lasten aardig omlaag worden gebracht. Ieder jaar zullen ze opnieuw bekijken of je bij een andere maatschappij of leverancier niet goedkoper uit bent. Zo weet je zeker dat je altijd de goedkoopste aanbieder en laagst mogelijke vaste lasten hebt.

Vastelastenbond Regelt de Maandelijkste Kosten van Je Energie

Één van de vaste lasten waar Vastelastenbond zich op richt is de energie die je iedere maand verbruikt. Je kunt op de website van Vastelastenbond verschillende energiemaatschappijen vergelijken.  Hiervoor moet je je postcode invullen, maar ze willen ook graag je metertype, woningtype en het aantal personen in je huishouden weten. Maak je geen zorgen, het maakt niet uit of je een appartement, tussenwoning, hoekwoning, 2 onder 1 kap woning of vrijstaand huis hebt; ze zoeken voor iedere soort woning het goedkoopste energieaanbod. Ook hebben ze goedkope energie voor zowel enkele als dubbele meters. Ze beloven dat de energie geregeld door Vastelastenbond altijd groene energie is. Zo denk je niet alleen aan je maandelijkse energiekosten, maar ook aan de duurzaamheid van onze wereld. Ook belooft Vastelastenbond een vlekkeloze overstap naar een nieuwe energiemaatschappij als deze goedkoper blijkt te zijn. Omdat ze voordelige collectieve tarieven aanbieden kan Vastelastenbond gemakkelijk goedkope energieaanbiedingen voor elkaar krijgen. Daarnaast heeft Vastelastenbond een Switch Service. Dit houdt in dat zij je overstapmoment onthouden en op tijd weer gaan kijken welke aanbieder dit jaar het goedkoopst is. Je kunt deze service voor je eigen privéwoning afsluiten, maar ook zakelijk voor je bedrijfspand.

Vastelastenbond en de WOZ-Waarde van Je Huis Berekenen

De WOZ-Waarde van je huis is soms maar een vaag gegeven. Het heeft echter wel invloed op een aantal belangrijke punten zoals de hoogte van je gemeentelijke belasting. Ook je inkomensbelasting is afhankelijk van deze WOZ-waarde. Ieder jaar opnieuw wordt de WOZ-Waarde van je huis opnieuw berekend en vastgesteld door de gemeente. Hiervoor gebruiken ze een computermodel, maar deze schat de WOZ-waarde van je huis vaak verkeerd in. Ook lopen deze computers soms achter op de actuele kenmerken en status van je woning. Daarom betaal je soms teveel belasting.

Vastelastenbond WOZ waarde Verlagen

Dat in veel gevallen dus bespaard kan worden op de WOZ waarde is duidelijk. Op de website van Vastelastenbond kun je een uitgebreid verhaal vinden over hoe dit precies werkt. Verder biedt Vastelastenbond een WOZ-check aan. Daarvoor moet je, via het invullen van bepaalde persoonlijke gegevens, wel eerst lid worden van Vastelastenbond. Daarna kun je verder met de check. Uiteindelijk zullen zij je vertellen of het nut heeft om bezwaar te maken tegen de WOZ-waarde die de gemeente voor jouw woning heeft vastgesteld. Deze WOZ-waarde check is gratis en kost je dus helemaal niets.

Vastelastenbond en Goedkope Telecom

Een andere service waar we per maand aardig wat geld aan kwijt zijn is Telecom. Voor internet, televisie en bellen hebben de meeste huishoudens best wat over per maand, en ook mobiele telefoons zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Het wordt tegenwoordig van je verwacht dat je in ieder geval internet en een mobiele telefoon hebt. Vrienden vinden het raar als ze niet even een appje kunnen sturen en voor je werk wordt je soms zelfs haast verplicht om internet te hebben. Daarom voelt het hebben van één of meerdere abonnementen soms als een must. Maar vaak kun je deze service ook goedkoper afnemen dan je nu doet. Vastelastenbond wil je graag hierbij helpen. Zo kun je bijvoorbeeld internetaanbieders vergelijken om te kijken welke internetaanbieder het voordeligst is. Ook kunnen ze kijken of je handiger internet, bellen en TV apart kunt afsluiten of juist goedkoper uit bent met een alles in 1 pakket. Of je nou op zoek bent naar internet + TV, Internet + bellen of juist alles in 1, Vastelastenbond kan je helpen om de goedkoopste provider te vinden. Ook kun je kijken of er een handige en voordelige SIM-Only aanbieding voor je bij zit. Je kunt hierbij aangeven hoeveel internetdata, belminuten en Sms’jes je wilt.


Vastelastenbond bij Omroep Max

Vastelastenbond en Hun Verzekeringen

Zoals eerder al vermeldt is Vastenlastenbond gestart met Zorgkiezer, een website die je helpt de goedkoopste zorgverzekering af te sluiten. Zo betaal je nooit teveel zorgpremie. Vastelastenbond  heeft zelf geen verzekeringen, maar ze kunnen je wel helpen uit te zoek welke optie voor jou het beste is. Je kunt bijvoorbeeld via Vastelastenbond uitzoeken welke WA-verzekering of rechtsbijstandverzekering het goedkoopst is voor jou en deze vervolgens via hen afsluiten.

Is Vastelastenbond Betrouwbaar?

Natuurlijk is nooit helemaal zeker te stellen of je een bedrijf kunt vertrouwen voor je er klant bent. Bij Vastelastenbond doen ze wel hun best op zo over te komen. Zo krijg je bijvoorbeeld een jaarlijks adviesgesprek waarin je al je vaste lasten met ze kunt bespreken. Ook geven ze je sowieso wat bespaartips via hun website. Daarbij is het lid worden van hun website gratis. Veel van hun diensten, zoals een gratis WOZ-check, kosten je helemaal niets. Daarbij is wat jij betrouwbaar vindt heel persoonlijk.

Vastelastenbond en hun Tips tegen Spam

Krijg jij ook wel eens van die irritante mailtjes waar je helemaal niets aan hebt en alleen bedoeld zijn om je producten en diensten aan te smeren? Natuurlijk wil je daar dan vanaf. Gelukkig hebben ze meeste e-mailprogramma’s zelf al een ingebouwde spamfilter. Maar Vastelastenbond vindt dat er nog meer is wat je kunt doen. Dit betreft met name opletten waar je je e-mail adres voor gebruikt. Zo raden ze je aan die niet zomaar te gebruiken voor datingsites, doorstuurmailtjes, winacties en andere dingen waarvan je niet helemaal zeker weet of ze wel veilig zijn. Ook moet je oppassen met het gebruiken van je social media account. Je geeft hierbij soms ongemerkt toegang tot jouw e-mail adres.

De Webshop Voordeel App van Vastelastenbond

Vastelastenbond heeft een gratis app die gebruikt kan worden door alle leden van Vastelastenbond. Via deze app krijg je korting op je aankopen in vele webshops. Webshops die samen werken met Vastelastenbond zijn onder andere Burgers Zoo, Wehkamp, Samsung, Booking.com, Media Markt, Blokker en Intertoys, maar er zijn er nog veel meer. In totaal zijn er zo’n 3.500 waaronder, zoals de genoemde voorbeelden al aangaven, niet de minste namen. Als je dus graag bij deze winkels iets koopt kan je aardig besparen op je aankoop. Wie weet kun je wel met korting een nieuwe mobiele telefoon aanschaffen of voor een leuke prijs op vakantie gaan. Als je het via de app van Vastelastenbond regelt krijg je geld terug op je online aankopen. Het enige wat je hoeft te doen is het spaarprogramma op je computer te installeren en via dit programma te bestellen en betalen.

Hoe Kun Je Vastelastenbond Wijzigen of Weer Opzeggen?

Natuurlijk kun je Vastelastenbond ook weer opzeggen. Natuurlijk hoef je dit niet te doen als je alleen een account hebt waar je niets voor betaald. Maar als je niet langer gebruik wilt maken van hun Switch Service voor energie of een andere dienst die ze aanbieden kun je dit regelen via “Mijn Vastelastenbond”, het profiel wat verbonden is aan je Vastelastenbond account. Hier kun je ook je verzekering inzien of afsluiten, schades melden of wijzigingen aanbrengen.

Contact Opnemen met Vastelastenbond

Op hun website beweert Vastelastenbond dat je heel makkelijk contact met ze kan opnemen. Hier staan ze ook voor. Ze zeggen namelijk heel gemakkelijk te bereiken zijn via de telefoon. Hierbij zullen dan ook geen irritante keuzebandjes te pas komen. Vanwege die keuzebandjes duurt het soms tijden voordat je eindelijk iemand aan de lijn hebt, en hier wil Vastelastenbond niet aan mee doen.

Klachten over Vastelastenbond

Als je een klacht hebt over Vastelastenbond of één van de bedrijven waar Vastelastenbond je naar laat overstappen, dan kun je verschillende dingen doen. Je kunt natuurlijk direct contact opnemen met Vastelastenbond. Ook kun je een review achter laten op hun website. Zo weten andere mensen ook wat ze kunnen verwachten als ze zich inschrijven bij Vastelastenbond. Daarnaast kun je hier op NederlandReview een berichtje achterlaten. Natuurlijk geldt dit alles ook als je een positieve ervaring met dit bedrijf hebt! Want misschien hebben ze je juist wel ontzettend goed geholpen en ben je echt goedkoper uit, net als ze je beloofd hebben.

Klanten en Hun Ervaringen met Vastelastenbond

Op de website van Vastelastenbond kun je wat ervaringen lezen van echte klanten van Vastelastenbond. Deze kunnen je al wel wat wijzer maken over wat voor een bedrijf Vastelastenbond echt is. Lees vooral hun meningen, ervaringen en beoordelingen om erachter te komen of Vastelastenbond nou echt zo betrouwbaar is als ze lijken. Ook op NederlandReview kun je meningen over dit bedrijf vinden. Als je zelf al ervaring hebt met Vastelastenbond kun je deze ervaring delen met anderen via een review. Laat deze vooral achter op NederlandReview waar zoveel mogelijk mensen hem kunnen lezen. Zij kunnen dan aan de hand van jouw review makkelijk bepalen of Vastelastenbond een vergelijkingssite is waar ze graag mee in zee gaan of niet.

Denk jij dat je goedkoper uit kunt zijn en flink kunt besparen op je maandelijkse lasten? En heb je er vertrouwen in dat Vastelastenbond dit kan regelen? Ga zelf op onderzoek uit en kijk wat Vastelastenbond voor jou kan betekenen.

 

Wie wil er nu niet besparen op vaste lasten zoals gas, water, licht, tv, internet, bellen en verzekeringen? Voor goedkopere vaste lasten kunt u onder andere terecht bij vastelastenbond.nl. Maar bent u hier ook iets mee opgeschoten? Of zit u nu vast aan een ongewenst lang contract? Deel uw ervaringen hier en lees die van anderen.

Over De Vastelastenbond

De Vastelastenbond bestaat al sinds 2004, zij hebben ruim 70.000 leden en zitten in Eindhoven. Iedere consument kan gratis lid worden van deze vereniging, u bent niet verplicht om via hen een product af te nemen. Zij geven advies, informatie en assistentie bij alles wat met vaste lasten te maken heeft en de besparingen die daarop mogelijk zijn. Zij onderhandelen als onafhankelijk inkoopcollectief met verschillende leveranciers op de energiemarkt. Hiermee willen zij goede voorwaarden en prijzen bedingen voor de leden. Naast de collectieve korting voor energie en belangenbehartiging voor de leden zijn ze ook gaan uitbreiden. Ze nemen in hun dienstverlening nu ook onder meer televisie, bellen, internet en zorgverzekeringen mee. Het doel van de Vastelastenbond is voor hun leden een zo groot mogelijke besparing te behalen. Door de kennis die zij hebben verworven en de ervaring die zij hebben opgedaan kunnen zij u via een persoonlijk contact een eerlijk advies geven over al uw vaste lasten.

Diensten van De Vastelastenbond

Bij de Vastelastenbond kunt u terecht voor internet, tv en bellen, isolatie, zonnepanelen, verzekeringen, zorgverzekeringen en energie. Voor energie geven zij de laagste prijsgarantie. Dit kunt u bereiken door u aan te melden voor de Switch Service. Dit betekent dat de Vastelastenbond ieder jaar weer kijkt waar u in uw situatie het voordeligst uit bent. Zij controleren daarbij voor elk energiecontract ook de actievoorwaarden. Via deze service wordt u dan elk jaar automatisch overgezet naar het goedkoopste energiecontract. Het opzeggen van uw huidige aanbieder nemen zij hierbij ook van u over. Vastelastenbond leden betalen hiervoor € 29,50 per overstap. Dit kan u per jaar € 200,- tot € 400,- voordeel opleveren. Voor een proefberekening kunt u op de homepage terecht. Wel viel ons van NederlandReview op, dat het invullen van uw huidige verbruik lastig gaat, omdat de ‘nu berekenen’ knop over het in te vullen vakje heen valt.  Voor internet, tv en bellen bieden zij u naast een ledenkorting van € 20,- ook gegarandeerd de laagste prijs. Voor isolatie en zonnepanelen zoeken zij voor u de beste kwaliteit en prijs op. Daarnaast krijgt u hierop ook ledenkorting. Voor verzekeringen kunt u voordelig terecht door de collectiviteit. Voor zorgverzekeringen krijgt u ook weer gegarandeerd de laagste prijs aangeboden. De Vastelastenbond helpt u ook wanneer u problemen heeft met uw huidige leverancier. Daarnaast vindt u veel informatie over alles wat met vaste lasten en dergelijke te maken heeft op de website.

Klachten, problemen, tips, complimenten voor De Vastelastenbond

Voor meer informatie, vragen en klachten kunt u de Vastelastenbond van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur op een 040 nummer telefonisch bereiken. U kunt ze ook mailen, of het contactformulier op de website invullen.

Maakt u gebruik van de Switch Service en bent u ieder jaar opnieuw het goedkoopst uit? Of heeft u problemen ondervonden bij het afsluiten van een nieuw contract via de Vastelastenbond? Bij NederlandReview horen wij graag wat uw ervaringen zijn, deel ze dus op deze pagina, zo helpen wij elkaar bij het maken van keuzes!

Besparen op vaste lasten? Met Vastelastenbond? Lees ervaringen van echte klanten om te zien je hier bespaart op televisie, telefoon, internet en verzekeringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (16)

Anderen bekeken ook

close

Vastelastenbond

Vergelijk reviews en bekijk Vastelastenbond