NederlandReview

    Ervaringen Booking.com

    Wel eens online een vakantie of hotelovernachting geboekt? Dan heb je waarschijnlijk wel eens van Booking.com.com gehoord. Of je nu eens wilt overnachten in Barcelona, Seoul, New York, Boston, Londen, Kuala Lumpur, Mexico City, Lissabon, Berlijn, Katowice, Amsterdam, Las Vegas, Taipei of Stockholm: op Booking.com.com vind je tal van hotels, motels en andere slaaplocaties om uit te kiezen.

    Over Booking.com

    Booking.com werd opgericht in 1996. Het is vooral een website voor het boeken van een overnachting in een hotel, appartement, resort, villa, hostel, B&B, guesthouse in welke stad of dorp of regio je maar wilt: er staan locaties in meer dan 226 landen en gebieden op. Het aanbod is enorm. Evenals het aantal bezoekers, zelf zeggen ze dat er iedere dag meer dan 1.200.000 nachten worden gereserveerd via Booking.com. De website is beschikbaar in meer dan veertig talen. Om jouw verblijf nog beter te maken, biedt Booking.com tal van extra functies zoals een App voor iPhone, iPad en Android, Autoverhuur, hulp bij vluchten en restaurantreserveringen

    BOOKING.COM GEEFT KLANTEN SCHIMMELKAMER EN BEVEILIGKEES GOOIT ONZE SPULLEN IN GRACHT | #BOOS S03E06

    Diensten van Booking.com

    Via de website van Booking.com kun je gemakkelijk een hele reis of alleen een enkele overnachting boeken. Je vult de plaatsnaam in, de datum (check-in en check-out) en wat specifieke wensen en off you go! Meestal is een waslijst met mogelijke overnachtingslocaties het volgende scherm. Deze kun je indelen op prijs, locatie of beoordeling. Beoordelingen genoeg over de verschillende locaties! Heb je eenmaal ergens overnacht, dan vraagt Booking.com of je even wilt laten weten hoe het hier eigenlijk was. Een betrokken bedrijf dus: ze willen graag van de echte gasten horen hoe zij deze producten eigenlijk beoordelen. Want dan kunnen toekomstige gasten een betere keuze maken, gebaseerd op de ervaringen en meningen van de gasten die hun voor gingen. Net zoals NederlandReview, dus! Ook hier verzamelen we reviews, opdat jij een betere keuze kunt maken. Op deze pagina zetten we de schijnwerpers op Booking.com zèlf: hoe gaan zij om met reizigers die hotelovernachtingen boeken op hun site?

    Booking.com laat bezoekers vaak profiteren van allerlei extra kortingen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een speciale dagaanbieding, een last minute of een zogenaamde Secret Deal. Daarvoor moet je wel eerst een account aanmaken, maar dan kan het zomaar zijn dat je ineens vele malen goedkoper uit bent!

    Klachten, complimenten en tips voor Booking.com

    Heb jij wel eens geboekt met Booking.com? Waren er problemen met een locatie? Bracht het hotel ineens extra kosten in rekening, was de shampoo op of wisten ze helemaal niet van een reservering? Hoe ging Booking.com om met dergelijke problemen? Zijn ze behulpzaam of doen ze alsof hun neus bloedt? En wat als je klachten over Booking.com zelf hebt? Kunnen ze daar tegen, doen ze er wat aan? Laat het weten op NederlandReview en help de volgende bezoeker een weloverwogen keuze te maken voor of juist niet voor Booking.com!

    Op zoek naar een hotelovernachting? Is Booking.com een betrouwbare reisorganisatie om bij te boeken? Hoe kom je aan de speciale kortingen? Lees de reviews!

    Booking.com
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (56)

    4
    34% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Booking.com

    Uw beoordeling

    Problemen met hotel (achteraf kosten in rekening gebracht), opgelost door Booking!

    Problemen gehad met een hotel in Amerika. Dat had ons achteraf extra kosten in rekening gebracht en zelfs al van onze credit card afschreven en we wisten niet eens waarvoor! Heel belachelijk.

    We hebben contact gezocht met Booking en die hebben het helemaal voor ons rechtgezet. Contact opgenomen met het hotel, om uitleg gevraagd of wat dan ook, en we hadden het geld binnen een paar dagen weer terug van het hotel.
    Dat noem ik service!

    Heel prettig om te weten dat Booking helpt wanneer het hotel streken probeert uit te halen! Ik was al fan van Booking wegens het gemakkelijke boeken en het onuitputtelijke aantal hotels dat zij op hun website aanbieden, maar nu ik weet dat het met de service hier ook goed gesteld is, kom ik al helemaal zeker terug!!

    Bedankt, Booking!

    Door: H.03-02-2017
    klacht06-03-2020

    Kamer via hotel vaak goedkoper dan via boekingssite Nieuws|Consumenten die zoeken naar een goedkope hotelkamer doen er goed aan om verder te kijken dan sites als Booking.com, Expedia.nl en Hotels.com. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat hotels hun kamers regelmatig goedkoper aanbieden via hun eigen site dan op de gespecialiseerde boekingssites. Joyce Donat Joyce Donat , Woordvoerder Gepubliceerd op: 27 februari 2020 hotel-laagsteprjisgarantie De Consumentenbond vergeleek van 30 hotels in Amsterdam, Groningen, Berlijn en Parijs de prijs op boekingssites en op de hotelsite. Veertien keer was de standaard tweepersoonskamer bij het hotel zelf het goedkoopst. Expedia.nl bood 8 keer de goedkoopste kamer, Booking.com en Hotels.com elk 7 keer. Meestal was het prijsverschil maar een paar euro, maar soms liep het verschil op tot tientallen euro’s. Zo bood een hotel in Amsterdam een kamer aan voor €178 per nacht, terwijl die op Booking.com €217 kostte. Een prijsverschil van bijna €40. Verkooptrucs Boekingssites geven hun bezoekers een gevoel van schaarste door meldingen te plaatsen als ‘nog maar 1 kamer op deze site’. Vaak zijn er wel meer kamers beschikbaar, net even anders of met andere (annulerings)voorwaarden. Soms is er inderdaad nog maar 1 kamer, maar plaatst het hotel de volgende dag weer nieuwe kamers op de boekingssite. Europese Commissie Ook doorgestreepte prijzen en speciale aanbiedingen moeten consumenten verleiden om te boeken. Maar hoe kortingen precies tot stand komen, is vaak onduidelijk. De Europese Commissie is hierover in gesprek met Expedia.nl en Hotels.com. Booking.com heeft al toegezegd uiterlijk half juni de informatie over prijze

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    huisje in Drenthe

    Huisje in Drenthe geboekt. Normaal gaan we verder weg maar door corona blijven we dit jaar dichter bij huis.

    Wist eigenlijk niet dat Booking ook in Nederland zo uitgebreid is. Ik had het alleen voor het buitenland gebruikt.

    Handig dat je overal op kunt filteren en dat het aanbod zo groot is. Daardoor makkelijker kiezen. En je vindt zo meestal wel een aanbieding.

    Wij hebben nu een lief huisje geboekt voor maar 66 euro per nacht, Ideaal en heel goedkoop.

    Door: Gerard Buys04-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    drie dagen van te voren hotel annuleren

    heeel erg handige (nieuwe??) functie op booking: dat je kunt annuleren tot 3 dagen van te voren ofzo! Wij willen binnenkort naar Berlijn, maar wachten nog een beetje op een goedkope vlucht, maar ja die hotels vliegen weg, of nou ja, de leuke dan he.... dus die hebben we maar vast geboekt, en dan kunnen we dat later nog gewoon aanpassen en in de tussentijd wachten we op een goedkoop vliegtuig naar Berlijn

    je bent Nederlander of je bent het niet he......

    Door: Marissa l21-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Hotel New York

    we gaan binnenkort naar New York en hebben ons hotel geboekt bij Booking.com, gewoon omdat ze het grootste aanbod hebben. Hotels zijn echt duur in New York, we hebben een van de goedkoopste gekozen.... Nog steeds best duur, maar ok. Wel lekker centraal, midden in Manhattan, dat is toch wel belangrijk. Ik vind het handig dat je hotels op de kaart kunt selecteren hier.

    Door: Lydia Reeuw18-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Vrouwde

    Me huis wordt op deze site aangeboden en ik weet van niks controlle is waardeloos

    Door: jeremy kranenburg29-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Overnachting hotel de Lord Gent 3855332870

    Booking.com is niet bereikbaar bij klachten. Live-chat komt nauwelijks of niet door.. Waardeloos.
    Ik boek niet meer via booking.com

    Door: Gerard van den Akker18-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Extra korting hotel Wenen door account

    We hadden een mooi hotel gevonden in Wenen, maar twijfelden over de prijs.
    Toen we een account hadden aangemaakt, kregen we extra korting op dit zelfde hotel.
    Toen hebben we maar gauw geboekt...

    Ze hebben erg veel aanbod en de prijzen zijn lager dan op andere websites, vooral dus als je een account aanmaakt.

    Door: Felicia Joris25-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    gewoon de beste boekingssite

    Tegenwoordig boek ik al mijn overnachtingen waar dan ook ter wereld bij Booking.com
    Ze hebben gewoon het grootste aanbod en altijd wel een aanbieding.

    Ook al vind ik het design een beetje hysterisch en druk, toch blijf je terugkomen: het is gewoon de beste boekingssite die er is nu.

    Door: Antoin van Leeuwen09-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Ideale plaats hotelkamers boeken

    Ideale plaats om hotelkamers te boeken. Volgens mij is het aanbod nergens zo groot, waar je ook heen wil.
    De goedkope kamers zijn soms wel een beetje erg sloeber, maar goed daar kies je dan zelf voor...
    Veel plaatjes en foto's en informatie ook.

    Door: Harrie Karter31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    kamer boeken Barcelona

    kamer geboekt voor een hotel in Barcelona.
    speciale aanbieding, daardoor lage prijs.

    maar van al die meldingen op de site en pop-ups ben ik niet gediend.

    ik wil ook niet lid worden voor speciale aanbiedingen

    Door: Joris Casteel10-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Geannuleerde accommodatie


    Op 14 augustus heb ik de accommodatie La casa do Filippo in Pisa gereserveerd voor 14 augustus tot 17 augustus. Bij aankomst bleek de accommodatie anders dan volgens beschrijving en foto’s. Ook was de kamer erg stoffig. Dit hebben we meteen aangegeven aan de eigenaar. Zij begreep de situatie en gaf aan dat ik met Booking contact op moest nemen voor geldteruggave. Ik heb terwijl ik nog in de lobby was contact opgenomen met booking. Zij gaven aan dat het opgelost zou worden. Nu heb ik bericht gehad van Booking dat ik geen geld terug kan krijgen wegens de voorwaarden. Terwijl de eigenaar aangaf dat dit wel zou gebeuren. Booking is op de hoogte, maar komt niet met een oplossing.
    Ik heb door de annulering extra kosten moeten maken, waaronder annulering van volgende accommodatie en het boeken van andere accommodatie naast de kosten van deze accommodatie.

    Door: Hajar Zbairi15-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Geen restitutie, negatieve review wordt niet geplaatst

    Ik was een reguliere klant bij Booking.com.
    Onlangs een reservering gemaakt voor een kamer in een villa.
    Bij aankomst was de eigenaresse aanwezig. Zij was onvriendelijk, had duidelijk een slok teveel op en ze rookte in huis.
    Het huis had achterstallig onderhoud. De kamer was klein en benauwd.
    De foto's op de site wekken een heel andere indruk.

    De eigenaresse gaf aan dat we kostenloos konden annuleren.
    Dit bleek dus niet waar te zijn.
    Booking.com wilde ons maximaal 15% van het betaalde bedrag terug geven.
    We zijn direct vertrokken en hebben dus voor niets betaald.

    Booking.com heeft vervolgens mijn negatieve review NIET geplaatst.

    Door: Robert C.02-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Booking

    Ik heb geboekt, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Wél geld van mijn rekening. En als je ze wilt bellen, móét je het boekingsnummer en pincode invoeren. En die heb ik dus niet. Contact is onmogelijk. Waardeloos dit hoor Bookingg.com. Voor mij nooit meer Booking.com.

    Door: Peter Klopjes30-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hotelovernachting

    Door onvoorziene omstandigheden moeten annuleren op de dag van verblijf zelf. We konden niet blijven. Mail gekregen, ingevuld. Kreeg direct zonder moeite of te vragen mijn geld volledig terug, dezelfde dag nog. Superfijn!

    Door: Kim30-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    9
    rating

    Hotelovernachting

    Online geboekt, geen bevestigings mail. Telefonisch niet bereikbaar als je geen bevestigingsnummer heb. Wel is het bedrag van bankrekening afgeschreven.
    Een in en in slechte klantenservice!

    Door: J.vd.velde25-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Wil een overnachting boeken

    Via booking.com wil ik een overnachting boeken en ik betaal daarbij meteen met ideal.
    Het bedrag wordt van mijn bankrekening afgeschreven.
    In het booking.com scherm komt nu de melding dat er iets is misgegaan met de betaling en ook volgt er geen bevestigingsmail.
    Wanneer je de klantenservice wil bellen kan dat alleen met een nummer en pincode uit de bevestigingsmail.

    Meer stress dan plezier om met booking.com iets te reserveren!

    Door: Kiki Rijniers18-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Vlucht + hotel

    Wil een wijziging doen met me vlucht maar daarvoor moet men bellen aan de telefoon meer dan 30 min wachter word er opgehangen volgende dag weer meer dan 30min wachten werd ik doorverbonden en daarna weer 20 min wachten werd er opnieuw opgehangen 🥲 2 x een email geschreven meer dan 1 week geleden niks terug ontvangen service niet eens 1 ster waard

    Door: Kim05-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    proberen te boeken

    Booking.com, waardeloos! Als je boeking niet lukt, nu 2x achter elkaar dat mijn creditcard wordt belast maar dat site gaat niet verder en je boeking wordt niet bevestigd. Bellen met Booking gaat niet zonder reserveringsnummer, dat heb je echter niet want je boeking loopt vast op de site. NOOIT MEER BOOKING.com

    Door: F. de G03-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Otztal card

    Doordat booking. Com de contacten doet komt je card op een gek onbekend emailadres. En dan service zoeken, vergeet het maar. Week stil en dan onzin antwoord.

    Door: Ron31-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Hotel in Didim

    Het hotel is na twee dagen na aankomst gesloten door de autoriteiten. Het blijkt dat het hotel eigenlijk al een maand gesloten was. Booking had deze hotel mogen aanbieden.
    Contact met booking telefonisch onmogelijk, geen antwoord op mails. Nooit meer fucking.

    Door: Kadem Hotamam15-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Booking.com een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 56 ervaringen geplaatst over Booking.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Booking.com actief?

    Booking.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Booking.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.