NederlandReview

  Ervaringen Booking.com

  Wel eens online een vakantie of hotelovernachting geboekt? Dan heb je waarschijnlijk wel eens van Booking.com.com gehoord. Of je nu eens wilt overnachten in Barcelona, Seoul, New York, Boston, Londen, Kuala Lumpur, Mexico City, Lissabon, Berlijn, Katowice, Amsterdam, Las Vegas, Taipei of Stockholm: op Booking.com.com vind je tal van hotels, motels en andere slaaplocaties om uit te kiezen.

  Over Booking.com

  Booking.com werd opgericht in 1996. Het is vooral een website voor het boeken van een overnachting in een hotel, appartement, resort, villa, hostel, B&B, guesthouse in welke stad of dorp of regio je maar wilt: er staan locaties in meer dan 226 landen en gebieden op. Het aanbod is enorm. Evenals het aantal bezoekers, zelf zeggen ze dat er iedere dag meer dan 1.200.000 nachten worden gereserveerd via Booking.com. De website is beschikbaar in meer dan veertig talen. Om jouw verblijf nog beter te maken, biedt Booking.com tal van extra functies zoals een App voor iPhone, iPad en Android, Autoverhuur, hulp bij vluchten en restaurantreserveringen

  BOOKING.COM GEEFT KLANTEN SCHIMMELKAMER EN BEVEILIGKEES GOOIT ONZE SPULLEN IN GRACHT | #BOOS S03E06

  Diensten van Booking.com

  Via de website van Booking.com kun je gemakkelijk een hele reis of alleen een enkele overnachting boeken. Je vult de plaatsnaam in, de datum (check-in en check-out) en wat specifieke wensen en off you go! Meestal is een waslijst met mogelijke overnachtingslocaties het volgende scherm. Deze kun je indelen op prijs, locatie of beoordeling. Beoordelingen genoeg over de verschillende locaties! Heb je eenmaal ergens overnacht, dan vraagt Booking.com of je even wilt laten weten hoe het hier eigenlijk was. Een betrokken bedrijf dus: ze willen graag van de echte gasten horen hoe zij deze producten eigenlijk beoordelen. Want dan kunnen toekomstige gasten een betere keuze maken, gebaseerd op de ervaringen en meningen van de gasten die hun voor gingen. Net zoals NederlandReview, dus! Ook hier verzamelen we reviews, opdat jij een betere keuze kunt maken. Op deze pagina zetten we de schijnwerpers op Booking.com zèlf: hoe gaan zij om met reizigers die hotelovernachtingen boeken op hun site?

  Booking.com laat bezoekers vaak profiteren van allerlei extra kortingen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een speciale dagaanbieding, een last minute of een zogenaamde Secret Deal. Daarvoor moet je wel eerst een account aanmaken, maar dan kan het zomaar zijn dat je ineens vele malen goedkoper uit bent!

  Klachten, complimenten en tips voor Booking.com

  Heb jij wel eens geboekt met Booking.com? Waren er problemen met een locatie? Bracht het hotel ineens extra kosten in rekening, was de shampoo op of wisten ze helemaal niet van een reservering? Hoe ging Booking.com om met dergelijke problemen? Zijn ze behulpzaam of doen ze alsof hun neus bloedt? En wat als je klachten over Booking.com zelf hebt? Kunnen ze daar tegen, doen ze er wat aan? Laat het weten op NederlandReview en help de volgende bezoeker een weloverwogen keuze te maken voor of juist niet voor Booking.com!

  Op zoek naar een hotelovernachting? Is Booking.com een betrouwbare reisorganisatie om bij te boeken? Hoe kom je aan de speciale kortingen? Lees de reviews!

  Booking.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (43)

  4
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.6
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  4.2
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Booking.com

  Uw beoordeling

  Hotel bezoek

  Misleidende foto's. Onbetrouwbaar bedrijf.

  Door: Peter Verschoor16-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Problemen met hotel (achteraf kosten in rekening gebracht), opgelost door Booking!

  Problemen gehad met een hotel in Amerika. Dat had ons achteraf extra kosten in rekening gebracht en zelfs al van onze credit card afschreven en we wisten niet eens waarvoor! Heel belachelijk.

  We hebben contact gezocht met Booking en die hebben het helemaal voor ons rechtgezet. Contact opgenomen met het hotel, om uitleg gevraagd of wat dan ook, en we hadden het geld binnen een paar dagen weer terug van het hotel.
  Dat noem ik service!

  Heel prettig om te weten dat Booking helpt wanneer het hotel streken probeert uit te halen! Ik was al fan van Booking wegens het gemakkelijke boeken en het onuitputtelijke aantal hotels dat zij op hun website aanbieden, maar nu ik weet dat het met de service hier ook goed gesteld is, kom ik al helemaal zeker terug!!

  Bedankt, Booking!

  Door: H.03-02-2017
  klacht06-03-2020

  Kamer via hotel vaak goedkoper dan via boekingssite Nieuws|Consumenten die zoeken naar een goedkope hotelkamer doen er goed aan om verder te kijken dan sites als Booking.com, Expedia.nl en Hotels.com. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat hotels hun kamers regelmatig goedkoper aanbieden via hun eigen site dan op de gespecialiseerde boekingssites. Joyce Donat Joyce Donat , Woordvoerder Gepubliceerd op: 27 februari 2020 hotel-laagsteprjisgarantie De Consumentenbond vergeleek van 30 hotels in Amsterdam, Groningen, Berlijn en Parijs de prijs op boekingssites en op de hotelsite. Veertien keer was de standaard tweepersoonskamer bij het hotel zelf het goedkoopst. Expedia.nl bood 8 keer de goedkoopste kamer, Booking.com en Hotels.com elk 7 keer. Meestal was het prijsverschil maar een paar euro, maar soms liep het verschil op tot tientallen euro’s. Zo bood een hotel in Amsterdam een kamer aan voor €178 per nacht, terwijl die op Booking.com €217 kostte. Een prijsverschil van bijna €40. Verkooptrucs Boekingssites geven hun bezoekers een gevoel van schaarste door meldingen te plaatsen als ‘nog maar 1 kamer op deze site’. Vaak zijn er wel meer kamers beschikbaar, net even anders of met andere (annulerings)voorwaarden. Soms is er inderdaad nog maar 1 kamer, maar plaatst het hotel de volgende dag weer nieuwe kamers op de boekingssite. Europese Commissie Ook doorgestreepte prijzen en speciale aanbiedingen moeten consumenten verleiden om te boeken. Maar hoe kortingen precies tot stand komen, is vaak onduidelijk. De Europese Commissie is hierover in gesprek met Expedia.nl en Hotels.com. Booking.com heeft al toegezegd uiterlijk half juni de informatie over prijze

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  huisje in Drenthe

  Huisje in Drenthe geboekt. Normaal gaan we verder weg maar door corona blijven we dit jaar dichter bij huis.

  Wist eigenlijk niet dat Booking ook in Nederland zo uitgebreid is. Ik had het alleen voor het buitenland gebruikt.

  Handig dat je overal op kunt filteren en dat het aanbod zo groot is. Daardoor makkelijker kiezen. En je vindt zo meestal wel een aanbieding.

  Wij hebben nu een lief huisje geboekt voor maar 66 euro per nacht, Ideaal en heel goedkoop.

  Door: Gerard Buys04-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  drie dagen van te voren hotel annuleren

  heeel erg handige (nieuwe??) functie op booking: dat je kunt annuleren tot 3 dagen van te voren ofzo! Wij willen binnenkort naar Berlijn, maar wachten nog een beetje op een goedkope vlucht, maar ja die hotels vliegen weg, of nou ja, de leuke dan he.... dus die hebben we maar vast geboekt, en dan kunnen we dat later nog gewoon aanpassen en in de tussentijd wachten we op een goedkoop vliegtuig naar Berlijn

  je bent Nederlander of je bent het niet he......

  Door: Marissa l21-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Hotel New York

  we gaan binnenkort naar New York en hebben ons hotel geboekt bij Booking.com, gewoon omdat ze het grootste aanbod hebben. Hotels zijn echt duur in New York, we hebben een van de goedkoopste gekozen.... Nog steeds best duur, maar ok. Wel lekker centraal, midden in Manhattan, dat is toch wel belangrijk. Ik vind het handig dat je hotels op de kaart kunt selecteren hier.

  Door: Lydia Reeuw18-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  nooit meer booking

  €100 miljoen aan staatssteun ontvangen waarvan €28(!!) naar de top ging in bonussen.....

  Achterlijk bedrijf.

  Door: Laura29-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Masdflats Madrid

  Waardeloze behandeling door madflats / Booking.com
  Boeking wordt in eens No Show en geld kwijt !?!?.
  Al 10jaar klant bij booking.com... maar nu in sneltreinvaart leveren ze zeer waardeloze service en klant behandeling.... in eens is booking.com alleen maar een platform en is de accommodatie 100% verantwoordelijk.... in Feb 2020 een boeking gedaan voor 5 dagen Madrid in April 2020..... Ivm Corona was het appartement dicht en was booking.com 4 maanden niet bereikbaar... Uiteindelijk via appartement een jaar verzet en de geven nu aan dat er geen bereikingen meer zijn in Madrid..... Terwijl Code Oranje nog van kracht is.. ???? Nu wilden wij het verzetten vanuit onze kant en wordt de booking in eens als No Show en Non refundable bestempeld.... En niemand reageert meer.... Weg € 800,00.... Dit was dus de laatste keer via Booking.com.

  Door: mike24-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Extra korting hotel Wenen door account

  We hadden een mooi hotel gevonden in Wenen, maar twijfelden over de prijs.
  Toen we een account hadden aangemaakt, kregen we extra korting op dit zelfde hotel.
  Toen hebben we maar gauw geboekt...

  Ze hebben erg veel aanbod en de prijzen zijn lager dan op andere websites, vooral dus als je een account aanmaakt.

  Door: Felicia Joris25-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  gewoon de beste boekingssite

  Tegenwoordig boek ik al mijn overnachtingen waar dan ook ter wereld bij Booking.com
  Ze hebben gewoon het grootste aanbod en altijd wel een aanbieding.

  Ook al vind ik het design een beetje hysterisch en druk, toch blijf je terugkomen: het is gewoon de beste boekingssite die er is nu.

  Door: Antoin van Leeuwen09-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Ideale plaats hotelkamers boeken

  Ideale plaats om hotelkamers te boeken. Volgens mij is het aanbod nergens zo groot, waar je ook heen wil.
  De goedkope kamers zijn soms wel een beetje erg sloeber, maar goed daar kies je dan zelf voor...
  Veel plaatjes en foto's en informatie ook.

  Door: Harrie Karter31-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  kamer boeken Barcelona

  kamer geboekt voor een hotel in Barcelona.
  speciale aanbieding, daardoor lage prijs.

  maar van al die meldingen op de site en pop-ups ben ik niet gediend.

  ik wil ook niet lid worden voor speciale aanbiedingen

  Door: Joris Casteel10-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Hotelreservering

  Met een cadeaukaart een hotelovernachting geboekt. Boeking wordt door boeking.com geannuleerd (het waarom kom je niet achter). Via een telefoonnummer in Hamburg wordt aangegeven dat ze de annulering niet ongedaan kunnen maken.
  Geld is van de cadeaukaart afgeschreven (maar afwachten of dit nog teruggeboekt wordt) en maar ook maar afwachten of het restant op de creditcard ooit terugkomt! Volgens revieuws meestal niet dus!! Kortom: complete diefstal!!
  Tot slot wordt direct maar even je mailadres gedeactiveerd!!
  Hier gaan we dus nooit, maar dan ook nooit meer iets boeken!!!

  Door: Leeuwen21-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  vakantie

  Verdienen eigenlijk geen sterren, coronavoucher gehad van 1 hotel, 4 mails gestuurd voor nieuwe datums, deze zegt hotel nooit te hebben ontvangen en we zijn nu 500 euro kwijt, booking.com zegt hier niets aan te kunnen doen! Boek nooit meer bij ze mij zijn ze kwijt!

  Door: ano niem23-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Hotel overnachtingen Fletcher via Bookings.com

  Ik heb drie overnachtingen geboekt die ik gratis kon annuleren anders had ik ze niet geboekt. Helaas moest ik ze annuleren maar krijg geen cent terug. Booking.com zegt dat Fletchet hotels niet wil terug betalen en Fletcher hotels zegt dat ze geen cent krijgen van Booking.com. Maar heb zakelijk een deal gesloten met booking.com die ze plichten niet na komt. Daarnaast zeggen ze dat het via de voorwaarde gaat van Fletcher Hotels en Fletcher hotels zegt dat het de voorwaarde van Booking.com gaat. Wie snap het nog. Zakelijk kan je bij Fletcher hotels kosteloos annuleren maar dat wordt weer bestreden. Maakt niet uit of je dit zwart op wit hebt staan vanuit Fletcher hotels. Tip: betaald nooit vooruit want al je rechten worden geschonden.

  Door: Jeroen28-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  familiebungalow op camping Le Roptai, Rochefort, Belgiê

  Wij hadden voor een week een bungalow geboekt. Ter plaatse aangekomen bleek het om een stacaravan te gaan, die niet alleen ontzettend vuil was, in weken niet gepoetst, ondanks Corona, maar heel vervallen (stukken plafond weg of beschimmeld) en heel onveilig door lekkende geiser en instabiliteit van de caravan. Onmiddellijk naar Booking gebeld om te zeggen dat we daar niet zouden blijven. Eigenaresse weigerde echter de annulering te aanvaarden. Thuisgekomen aangetekende brief met foto's naar Booking gestuurd. Totaal geen reactie. Mails gestuurd, maar enige reactie was dat eigenaresse ons geld niet wou terug geven en dat Booking zich niet verantwoordelijk voelt als de accommodatie niet aan de beschrijving voldoet en de foto's niet kloppen met de werkelijkheid. M.a.w. als u een villa met zwembad boekt en u krijgt een hooizolder boven een koeienstal, zijn zij niet in de fout. Als de eigenaar dan ook nog eens weigert om uw geld terug te geven, is niet alleen uw vakantie naar de vaantjes, u bent uw geld kwijt en u moet nog extra betalen voor eventueel ergens anders te logeren wanneer u geen zin heeft om weer huiswaarts te keren. Had booking onmiddellijk na mijn telefoontje en brief de betaling naar de eigenaresse geblokkeerd, hadden ze wél ons geld nog kunnen recupereren, maar nee, zij verkozen om in eerste instantie gewoon niks te doen. Ze adviseerden om een slechte review te geven, wat ik al gedaan had, maar ze hebben die zelfs nooit gepubliceerd. Gelukkig heeft de eigenaar van de camping wel iets positief gedaan, de caravan mag niet meer verhuurd worden. Ik boek nooit meer via Booking.com, ondanks dat ik een goede klant was. Ik ga nu naar andere sites of boek rechtstreeks bij de verhuurders. Laat ze maar failliet gaan. Jammer voor het personeel, maar uiteindelijk doen die hun job ook niet naar behoren.

  Door: Edith Bastiaensens05-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Boeking appt. bij Booking.com

  Ik boekte een appartement in Landhaus
  Schlossberg in Medebach, Sauerland. Mooie foto’s en “uitzicht over de bergen”. Toen we aankwamen bleek het om een donkere kamer te gaan op de parterre, met zicht op een grasveldje. Foto’s kwamen niet overeen met de realiteit. Eigenaresse claimde niet verantwoordelijk te zijn voor de foto’s, verschool zich achter Booking.com. Vervolgens bleek Booking lange tijd onbereikbaar, en eenmaal in contact deelde Booking mee dat de eigenaar verantwoordelijk is voor de foto’s. Geen enkele poging het probleem op te lossen, gewoon een koele afwijzing. Geen coulance. Na vele jaren klandizie, met vele boekingen, heb ik afgehaakt bij Booking.com. Het is een geldmachine geworden met een servicedesk zonder toegevoegde waarde. Schande!

  Door: Roel Berends03-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Hotel

  NH Hotel in Utrecht geboekt. Boeking bleek niet te zijn gelukt,. Waarom is niet bekend. Maar ik had wel tijdens het boeken betaald! . Contact opgenomen met Booking.com. en daar vertelde ze mij dat de betaalde € 200,- binnen 2 weken zou worden terug gestort. Vond ik lang, maar goed het is niet anders. Inmiddels zijn we een maand verder maar ik heb mijn geld nog steeds niet!

  Door: E Fritzsch03-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vakantie Spanje

  Ik ben zeer onheus racistisch bejegend door een Booking.com medewerker genaamd Martijn F, deze meneer wilde mijn vakantie niet annuleren omdat ik Moslim zou zijn en volgens deze meneer zijn Moslims achterlijk wat ik eigenlijk een heel frapperende uitspraak vindt

  Door: Meneer Abdulhakim22-07-2020
  Meneer Abdulhakim22-07-2020

  helemaal mee eeens

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Vakantie La madelana

  Ik ben Daley Paalvast, een 25 jarige jongen wonend in Almere.

  Mijn vriendin en ik hebben in januari 2020 vol vreugde zitten rondneuzen voor vakanties deze zomer. Na lang zoeken zijn we terecht gekomen bij de website "www.booking.com" waar een vakantie is geboekt naar het zonnige La Maddalena in Italië bij een accomodatie genaamd "Green Design Apartment". Er is geboekt voor een verblijf van 13 dagen voor de periode 20-06 t/m 03- 07 wat ons een bedrag van 1256,50 euro heeft gekost.

  Tijd gaat voorbij, het Corona virus neemt zijn grijp op de wereld en hier beginnen de problemen! We proberen op 20-04-2020 contact op te nemen met de klantenservice van booking.com om te kijken of het onder de omstandigheden mogelijk is om onze vakantie te annuleren. Dit is een nog vrij prettig telefoon gesprek waarin uitgelegd word dat booking.com op dat moment nog niks voor ons kan betekenen maar dat ze wel contact op kunnen nemen met de accomodatie zelf om te kijken of ze op uitzondering ons kosteloos willen laten annuleren. Het antwoord wat we op dit verzoek hebben gekregen is nee, wel willen ze een voucher aanbieden. Hier gaan we niet mee akkoord, wachten graag de situatie af omdat booking.com ons verteld tijdens het telefoon gesprek dat als het voor ons zo dicht mogelijk op de vakantie zelf niet mogelijk is om daar te komen, ze ons zullen helpen.

  We wachten en wachten tot wij een email krijgen van de vliegmaatschappij waarbij we geboekt hebben, Transavia. Hierin staat dat onze vlucht naar Italie vanwege de Corona maatregelen is GEANNULEERD. Op dit moment kijken we gelijk of er nog andere vluchten mogelijk te boeken zijn naar dezelfde bestemming maar die zijn er niet. Niks vliegt, geen enkele maatschappij en het is voor ons onmogelijk om op het vakantie eiland te geraken.

  Daar gaan we weer, bellen vol hoop met booking.com. Waarom niet? Ze hebben immers gezegd dat ze ons zouden helpen als we er niet kunnen komen. Helaas blijkt niks minder waar te zijn... Meerdere telefoon gesprekken zijn gevolgd omdat ik de hoop niet opgeef en de nadruk blijf leggen op het feit dat we niet op bestemming kunnen komen door een geannuleerde vlucht en we geen voucher willen omdat we bang zijn deze niet optijd kunnen verzilveren.

  Op dinsdag 16-06 een laatste keer bellen met www.booking.com, alle hoop is naar de grond gezakt en met flinke tegenzin bel ik om toch de voucher te accepteren zodat ik m'n geld niet kwijt ben. Meneer van de klantenservice neemt op en vraagt gelijk om de annulering door te sturen als bewijs, iets wat nog geen enkele andere medewerker heeft gevraagd! Uitgelegd dat hij dat nodig heeft om voor een restitutie te zorgen. Meneer heeft daarna ook voor ons met de accomodatie gebeld, en komt terug met zeer verrassend nieuws. De accomodatie geeft aan na oktober dit jaar dicht te gaan, dus de voucher die booking.com me eerder door mijn strot probeerd te duwen zou na die periode nutteloos worden! Schandalig!

  Met kleine hoop dat deze medewerker het probleem voor ons zou oplossen wachten we maar tot hij terug beld. Niks meer van gehoord...
  Dag hard voor gewerkte centjes... Achtergelaten met ongeloof dat zo'n groot bedrijf zo weinig voor hun trouwe klanten kunnen doen.

  Door: Daley Paalvast18-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Racisme

  Ik ben onheus racistisch bejegend door een Booking medewerker genaamd Martijn F

  Door: Abdelhakim Poppers07-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen en zal dat ook nooit meer doen

  Schaamte.

  Glenn Vogel, commesarissen en
  aandeelhouders moeten zicht diep schamen.

  8 MILJARD uitkeren aan de aandeelhouders en toch de hand ophouden.

  Wees een vent en stort de NOW terug.

  Dit soort bedrijven hebben volgens de Volkskrant geen bestaansrecht.

  Zonder vriendelijke groet.

  Martin Laimbock

  Door: Martin Laimbock25-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Booking.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 43 ervaringen geplaatst over Booking.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Booking.com actief?

  Booking.com is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Vakanties binnen Nederland, Stedentrips, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Booking.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.