Booking.com
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,4

U bent nu bij:

Totaal

7,4

Bestellen

7,2

Service

6,6

Prijs

8,6

Leveren

7,2
13 rating71 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

12-10-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: anoniem

Booking.com - valse advertentie

Ze adverteren met de goedkoopste prijs. Echter is dit niet zo. Wanneer de algemene voorwaarden van het hotel anders zijn dan de algemene voorwaarden van booking garanderen ze dus niet meer dezelfde prijs. Hierdoor zijn het een klein beetje oplichters. Ik zoek wel een andere site om mijn hotel te boeken! Afzetters....

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


728 x 90 IMU Leaderboard
05-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    10
  • Levering

    2
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Marc Geyselings

Booking.com - Disappointing, very disappointing. Misleading advertising by Booking & Ville City Stay

Location: LONDON, Vauxhall SW8 LZ2, St. Georg Wharf, Kestrel House, Ap. 869.

A video says everything. Look on youtube for "Ville City Stay".

All advertising is conducted with photos view Thames. Turns out you are on the other side along a very busy intersection, Price: 1,334 euros for a week from 19 to 26/08/2017. Explanation Booking and Ville City Stay: You had to ask for a ' Riverview ' specifically.

Distance to Metro and size/looks apartment are the only positive experiences.

So we were on the south Side = > See movie or pictures..
-Noise nuisance: Train station, bus station, construction sites, very busy intersection.

Communication with booking and Ville City Stay: One, they are always right and can not help you "sadly enough".

Showerhead: Unstable (drops just down) and very little water pressure.

No power outlet in bathroom for hairdryer (only "shaver").

Too hot in bedroom and living room/kitchen. No air conditioning. The offered ventilation is very noisy and cannot be used during sleep.

For reasons of the hellish noise on the street/Building yard.... The Windows cannot be left open.

On the tiny balcony you can't talk to each other by the noise.

As "apology" we got a bottle of wine of 6 euros on arrival from the host Michael with some chocolates (marches and Bountty's). This is really not enough to make this disastrously joyful.

Never again!

Roomtip: If you want a river view: Ask and demand this with your booking.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
03-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: H.

Booking.com - Problemen met hotel (achteraf kosten in rekening gebracht), opgelost door Booking!

Problemen gehad met een hotel in Amerika. Dat had ons achteraf extra kosten in rekening gebracht en zelfs al van onze credit card afschreven en we wisten niet eens waarvoor! Heel belachelijk.

We hebben contact gezocht met Booking en die hebben het helemaal voor ons rechtgezet. Contact opgenomen met het hotel, om uitleg gevraagd of wat dan ook, en we hadden het geld binnen een paar dagen weer terug van het hotel.
Dat noem ik service!

Heel prettig om te weten dat Booking helpt wanneer het hotel streken probeert uit te halen! Ik was al fan van Booking wegens het gemakkelijke boeken en het onuitputtelijke aantal hotels dat zij op hun website aanbieden, maar nu ik weet dat het met de service hier ook goed gesteld is, kom ik al helemaal zeker terug!!

Bedankt, Booking!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Felicia Joris

Booking.com - Extra korting hotel Wenen door account

We hadden een mooi hotel gevonden in Wenen, maar twijfelden over de prijs.
Toen we een account hadden aangemaakt, kregen we extra korting op dit zelfde hotel.
Toen hebben we maar gauw geboekt...

Ze hebben erg veel aanbod en de prijzen zijn lager dan op andere websites, vooral dus als je een account aanmaakt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-01-2017
  • Bestellen

    4
  • Service

    6
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joris Casteel

Booking.com - kamer boeken Barcelona

kamer geboekt voor een hotel in Barcelona.
speciale aanbieding, daardoor lage prijs.

maar van al die meldingen op de site en pop-ups ben ik niet gediend.

ik wil ook niet lid worden voor speciale aanbiedingen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-01-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Antoin van Leeuwen

Booking.com - gewoon de beste boekingssite

Tegenwoordig boek ik al mijn overnachtingen waar dan ook ter wereld bij Booking.com
Ze hebben gewoon het grootste aanbod en altijd wel een aanbieding.

Ook al vind ik het design een beetje hysterisch en druk, toch blijf je terugkomen: het is gewoon de beste boekingssite die er is nu.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Harrie Karter

Booking.com - Ideale plaats hotelkamers boeken

Ideale plaats om hotelkamers te boeken. Volgens mij is het aanbod nergens zo groot, waar je ook heen wil.
De goedkope kamers zijn soms wel een beetje erg sloeber, maar goed daar kies je dan zelf voor...
Veel plaatjes en foto's en informatie ook.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • TUI reizen

    TUI reizen

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,2Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafRotterdam.nl

    OpVakantieVanafRotterdam.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    OpVakantieVanafDusseldorf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Booking.com

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Booking.com?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Booking.com

Wel eens online een vakantie of hotelovernachting geboekt? Dan heb je waarschijnlijk wel eens van Booking.com.com gehoord. Of je nu eens wilt overnachten in Barcelona, Seoul, New York, Boston, Londen, Kuala Lumpur, Mexico City, Lissabon, Berlijn, Katowice, Amsterdam, Las Vegas, Taipei of Stockholm: op Booking.com.com vind je tal van hotels, motels en andere slaaplocaties om uit te kiezen. 

Over Booking.com
Booking.com werd opgericht in 1996. Het is vooral een website voor het boeken van een overnachting in een hotel, appartement, resort, villa, hostel, B&B, guesthouse in welke stad of dorp of regio je maar wilt: er staan locaties in meer dan 226 landen en gebieden op. Het aanbod is enorm. Evenals het aantal bezoekers, zelf zeggen ze dat er iedere dag meer dan 1.200.000 nachten worden gereserveerd via Booking.com. De website is beschikbaar in meer dan veertig talen. Om jouw verblijf nog beter te maken, biedt Booking.com tal van extra functies zoals een App voor iPhone, iPad en Android, Autoverhuur, hulp bij vluchten en restaurantreserveringen


Hoe gaat het er achter de schermen bij Booking.com aan toe? Check het filmpje Inside Booking.com!

Diensten van Booking.com 
Via de website van Booking.com kun je gemakkelijk een hele reis of alleen een enkele overnachting boeken. Je vult de plaatsnaam in, de datum (check-in en check-out) en wat specifieke wensen en off you go! Meestal is een waslijst met mogelijke overnachtingslocaties het volgende scherm. Deze kun je indelen op prijs, locatie of beoordeling. Beoordelingen genoeg over de verschillende locaties! Heb je eenmaal ergens overnacht, dan vraagt Booking.com of je even wilt laten weten hoe het hier eigenlijk was. Een betrokken bedrijf dus: ze willen graag van de echte gasten horen hoe zij deze producten eigenlijk beoordelen. Want dan kunnen toekomstige gasten een betere keuze maken, gebaseerd op de ervaringen en meningen van de gasten die hun voor gingen. Net zoals NederlandReview, dus! Ook hier verzamelen we reviews, opdat jij een betere keuze kunt maken. Op deze pagina zetten we de schijnwerpers op Booking.com zèlf: hoe gaan zij om met reizigers die hotelovernachtingen boeken op hun site? 

Booking.com laat bezoekers vaak profiteren van allerlei extra kortingen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een speciale dagaanbieding, een last minute of een zogenaamde Secret Deal. Daarvoor moet je wel eerst een account aanmaken, maar dan kan het zomaar zijn dat je ineens vele malen goedkoper uit bent!

Klachten, complimenten en tips voor Booking.com
Heb jij wel eens geboekt met Booking.com? Waren er problemen met een locatie? Bracht het hotel ineens extra kosten in rekening, was de shampoo op of wisten ze helemaal niet van een reservering? Hoe ging Booking.com om met dergelijke problemen? Zijn ze behulpzaam of doen ze alsof hun neus bloedt? En wat als je klachten over Booking.com zelf hebt? Kunnen ze daar tegen, doen ze er wat aan? Laat het weten op NederlandReview en help de volgende bezoeker een weloverwogen keuze te maken voor of juist niet voor Booking.com!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!