NederlandReview

    Ervaringen Zorgkiezer

    Wat zijn jouw ervaringen met Zorgkiezer? Bij ons lees je onafhankelijke reviews en ervaringen van consumenten die reeds gebruik hebben gemaakt van de diensten van zorgkiezer. Want je wil natuurlijk weten hoe Zorgkiezer werkt en of zij echt zo onafhankelijk is. Wij willen graag dat alleen echt goede service blijft bestaan. Diensten waar wij als consument wat aan hebben! Dankzij de reviews die je hier kunt lezen en plaatsen, bepalen we samen welke bedrijven en diensten ‘here to stay’ zijn. Zo kun je hier ook lezen over de diensten van Zorgkiezer. Zijn zij onafhankelijk en zorgen zij er inderdaad voor dat u eenvoudig zorgverzekeringen kunt vergelijken en afsluiten.

    Wat is ZorgKiezer

    Zorgkiezer bestaat inmiddels al meer dan 13 jaar en heeft het geschopt tot de grootste onafhankelijke vergelijkingssite gespecialiseerd in de zorg .Elk jaar vergelijken ruim een miljoen mensen hun zorgverzekering op de website van Zorgkiezer. Het feit dat zoveel mensen gebruik maken van Zorgkiezer zegt een hoop over hun betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. Zorgkiezer is zelfs al voor het 5e jaar uitgeroepen tot beste zorgkiezer van Nederland. Dat is best een hele prestatie en maakt dat u er rustig van uit kunt gaan dat Zorgkiezer een prima dienst levert als onafhankelijke zorg vergelijker. Naast dit alles onderhoud Zorgkiezer ook een blog. Dit laat zien dat zij met hun diensten mee gaan met de tijd. Hetgeen wat Zorgkiezer zo onafhankelijk maakt is dat zorgverzekeraars niet betalen voor vermelding op Zrogkiezer.nl. Daarnaast kunnen zij de volgorde niet beïnvloeden.

    Hoe werkt de zorgkiezer: zie het hier!

    Zorgvergelijker diensten van ZorgKiezer

    De grootste dienst die Zorgkiezer aanbiedt is dat zij vanuit een onafhankelijke positie alle zorgverzekeraars in Nederland vergelijken. Ze vergelijken de zorgverzekeraars op premie, polisvoorwaarden, service en kortingen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de prijzen en de inhoud van het pakket. Om het aanbod overzichtelijk te houden staan het goedkoopte aanbod altijd bovenaan in de resultaten. Zorgverzekeraars betalen niet voor vermelding op ZorgKiezer.nl en kunnen de volgorde niet beïnvloeden.

    Hierin onderscheiden zij zich van andere vergelijkingssites. Omdat Zorgkiezer gesproken heeft met alle zorgverzekeraars over een collectieve korting, kunnen zij je een collectieve korting bieden op de zorgverzekeringen van onder andere De Amersfoortse, CZ, DeltaLloyd, De Friesland, Menzis, OHRA, ONVZ, TakeCareNow en VGZ. Overstappen is altijd zonder gedoe. Zorgkiezer regelt voor u de overstap. Naast het vergelijken van een zorgverzekering kun je bij Zorgkiezer ook ziekenhuizen vergelijken. Dit kunt u doen op behandeling en specialisme. Daarnaast kun je zelfs de sterftecijfers van verschillende ziekenhuizen vergelijken. Naast ziekenhuizen kun je ook fysiotherapeuten, tandartsen en huisartsen vergelijken. En dat allemaal onafhankelijk.

    Klachten over ZorgKiezer.nl

    Zorgkiezer heeft een vergunning van de AFM en is aangesloten bij het Klachteninstituut voor Financiële Diensten. Op de website is een uitleg te vinden over hoe Zorgkiezer werkt. Bij vragen kun je terecht onder het kopje veelgestelde vragen. Staat je antwoord er echter niet tussen, dan is het eenvoudig om telefonisch contact op te nemen met Zorgkiezer. Ook kun je via verschillende e-mail adressen uw vraag aan de juiste persoon stellen. Klachten kunnen via een speciaal klachtenformulier ingevuld worden. Deze klacht wordt toegewezen aan een klachtverantwoordelijke medewerker, zodat er binnen 3 werkdagen telefonisch of per mail contact met je zal worden opgenomen. Laat je ook alstublieft jouw ervaringen met zorgkiezer achter? Je zou er vele andere consumenten mee kunnen helpen.

    Op zoek naar een zorgverzekering? Maar niet zeker over de service? Lees beoordelingen en ervaringen over Zorgkiezer op NederlandReview!

    Zorgkiezer
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (30)

    7,6
    77% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,8
    Service
    rating
    7,4
    Prijs
    rating
    7,8
    Leveren
    rating
    7,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Zorgverzekering

    Ik had via zorgkiezer.nl een zorgverzekering afgesloten. Dit duurde zo lang dat ik zelf de verzekering gebeld had om te vragen of er iets doorgekomen was. Dit was niet het geval. Uiteindelijk heb ik het alsnog zelf geregeld bij de verzekering zelf. In januari werd ik gebeld door de zorgkiezer of de wijziging nog nodig was. Ik vertelde hun dat ik het nu al zelf geregeld had. Krijg ik een aantal dagen later alsnog de wijziging binnen en ze hadden een hele andere verzekering doorgegeven. Ik ben dus zeer ontevreden dat ze nadat ik zei dat dit niet meer nodig was het alsnog indienen en ze sluiten een hele andere verzekering af dan die ik gekozen heb. Ik sluit door deze fouten nooit meer mijn verzekering af via zorgkiezer.nl en ik zou aan iedereen aanraden om zelf via je eigen zorgverzekering een verzekering af te sluiten.

    Door: Loïs Roomer 08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    zorgverzekering

    heel tevreden bedankt voor het super systeem!!

    Volgend jaar ook via jullie overgestapt en nu weer. Gaat goed!

    Door: Gerrd 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zorgverzekeraars vergelijken

    Door alle bomen het bos niet meer gezien met al die zorgverzekaars
    elk jaar weer zon verschrikkelijk onhandig uitzoekwerk
    ik zie er eigenlijk liever van af met dat overstappen maar ja JE MOET WEL want alle premies voor zorg gaan omhoog of omlaag en je moet dus wel alles elke keer uitzoeken verschrikkelijk. ik ben er de hele week met kerst als uitzondering mee bezig geweest
    maar ik ben wel te spreken over de zorgkiezer. Want daarmee heb ik alle zorgverzekeraars beter kunnen vergelijken en vond ik de goedkoopste dit jaar. Wat ook handig is is dat je je alleeen hoeft aan te melden en dat de rest dan voor je wordt gedaan - opzeggen overstappen al die dingen
    Je kunt ze hier tenminste een beetje uit elkaar halen en selecteren wat je wilt. En dan kijken of ze goed zijn en dat soort dingen.
    Ik ga nu net op tijd WEER OVERSTAPPEN maar het scheelt toch weer een paar tientjes volgend jaar.
    ik neem nu een hoog eigen risico met geen aanvullende verzekeringen want die had ik toch niet gebruikt.

    Door: Eduard Witte 28-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Uitkomst verrassend EN goed

    Een paar euro per maand scheelt mij toch een hoop op jaarbasis als alleenstaande moeder van 3 en kan ik dus goed gebruiken. Ik heb dus veel onderzoek zelf gedaan naar zorgverzekeraars om zeker te zijn dat ik de goedkoopste heb. Na mijn speurtocht kwam zekur als goedkoopste uit de bus. Nu heb ik gister toch maar even op aanraden van een kennis een snelle quickscan gedaan bij zorgkiezer. Daar kwam bij mij zilveren kruis uit!! Domme is, dat ik die helemaal niet meegenomen had in mijn eigen onderzoek (glad vergeten of ze maken slecht reclame want ik had ze niet gevonden ;-) Dus zorgkiezer, dank! Jullie hebben mij 1,5 euro per maand bespaard en voor mij is dat toch een hoop geld over een heel jaar genomen.

    Door: Sharida 28-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    zorgverzekering volgend jaar 2020

    Ik stap ieder jaar over met vergelijkers
    zelf kan ik echt niet al die dingen uitzoeken

    dus ikben blij dat dit er is.
    Alles handig in te vullen en je kunt je eigen voorwaarden en keuzen meenemen in het proces.

    Door: Basje 19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    vergelijken ziektekosten

    heb deze website gebruikt, duidelijk snel.

    Door: S. Bergsma 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    overstappen en een gratis tandenborstel

    handige site, niet veel invullen en snel overzicht.
    Het scheelde me tientje per maand met Menzis en die tandenborstel doe ik het niet voor maar is wel mooi meegenomen

    Door: Joost henders 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Zorgverzekeringen vergelijken en afsluiten super snel.

    Zorgverzekeringen vergelijken en afsluiten gaat hier super snel.
    Je kunt allemaal dingen selecteren en dan zie je wat het beste is voor jou.

    Ik stap bijna ieder jaar over van zorgverzekeraar.

    Door: Joris 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Oplichter

    Deze bedrijf is oplichter. Ze zeggen als jij overstap dan krijg je gratis tandborsel maar nee. Tijdens overstap ze je geen voorwaarde in hub webstie wanneer je overstap en nog 3 manden verder dan gaan ze op hun webstie voorwaarden zitten van je komt niet aanmerken. Dames en heren opletten ze zijn oplichters.

    Door: Samir 17-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Tandenborstel/bol.com

    Overstappen en een tandenborstel. Beveel een vriend aan en je krijgt een bol.com bon.....
    Dus niet.
    Alles netjes ingevuld en overgestapt met het hele gezin. 5 andere gezinnen een aanbeveling gedaan en ook die zijn overgestapt. Nu half mei nog niets ontvangen. Dus ik mailen krijg ik via verschillende mensen in hetzelfde mailcontact te horen dat ik niet voldoe. Maar ik weet zeker dat ze namens mij de commissie hebben gehad van de meerdere overstappen. En intussen krijg ik geen contact meer met zorgkiezer. Erg teleurstellend!

    Door: K 14-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    zorgkiezer ligt

    Klant geworden via zorgkiezer en belooft een tandenbostel als iemand klant wordt,10 keer aangegeven; waar blijft tandenbortel? wordt ik elke keer van kastje naar de muur gestuurd.

    het gaat niet om een tandenbostel nee het gaat om principes.

    Door: Eddy 10-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Geen reactie geen tandenborstel

    Een reactie binnen 24 uur, nou vergeet het maar. Wacht al weken op een reactie. Heb al wel 5 of 6 mails gestuurd maar totaal geen reactie. Ook nooit iets over een tandenborstel gehoord. Dus ja de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid is ver te zoeken.

    Door: Sjoerd van Dulmen 09-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    zo veel moeite doen voor een elektrische tandenborstel

    Overstappen is wel goed en snel geregeld. Echter ben ik al 5 maanden verder en heb nog steeds geen elektrische tandenborstel mogen ontvangen. Waardeloos. In de laatste mail toegezegd dat ze het gaan opsturen en dat ik een bevestigingsmail zal ontvangen. Gemaild dat ik geen mail heb ontvangen. Op de site staat dat ze binnen 24 uur reageren op je mail. Ik wacht al 3 dagen en nog steeds geen antwoord.

    Door: fardeen 02-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Wat een flut bedrijf, volgende keer weer gewoon Independer

    Mooi dacht ik een keer overstappen via dit flut bedrijf. Gratis tandenborstel en wat bol.com binnen. Enfin tandenborstels zouden in eerste kwartaal komen. Toen mailtje 1 per adres, tja dat stond nergens. Boos mailtje, er zou uitzondering worden gemaakt. Oké mijn vrouw kreeg half april haar borstel (niet echt eerste kwartaal). Moest zelf nog 3 mailtjes sturen om uitzonderings tandenborstel te krijgen. Hij kwam 1 mei.
    Was wel laatste keer dus.
    Ook nog doen dat borstel 29,95 is, terwijl je hem op elke hoek van de straat voor €16,95 kan kopen.
    Flut bedrijf dus!

    Door: Bergman 02-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    beter vergelijker

    Ik vind deze beter werken dan andere vergelijkers, je kunt duidelijker vergelijken en de website is overzichtelijker.

    Door: Melany 30-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Vergeten over te stappen bijna!

    Wow ik was helemaal vergeten over te stappen maar ik zat bij een dure (Agis) en moest dus wel!

    Net echt serieus in een kwartiertje alles vergeleken, gekozen en zelfs afgesloten. Heel makkelijk, gelukkig.

    Kan ik nou weer lekker verder met tv kijken haha

    Gelukkig Nieuwjaar alvast!

    Door: Mellissa Santegoed 31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zorgverzekeringen vergeleken

    Vandaag eens die zorgverzekeringen vergeleken.

    Dat doe ik ieder jaar, dit maal via Zorgkiezer. Handige website, vooral omdat je veel specificaties van elke verzekering kunt zien en allerlei behandelingen en zorgkosten kunt aan- en uitzetten.

    Ik kwam uiteindelijk uit bij Anderzorg.

    Door: Bram de Zwart 31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    laatste dag van het jaar pas overstappen zorgverzekeraar

    haha ik stel altijd alles uit tot het laatste moment en ik had geen idee of ik überhaupt moest overstappen.

    snel even gekeken op Zorgkiezer, die is best handig en had een vriendin ook gebruikt.

    van alles aan- en uitgevinkt. ik hoef bijvoorbeeld geen zwangerschapsdingen maar wel heel graag fysio.

    nou ja, ik heb er nu één die een tientje per maand goedkoper is dan wat ik had. Beter dus!

    Door: Benthe 31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Snel overstappen van zorgverzekeraar

    Snel overgestapt via Zorgkiezer.nl Vroeger deed ik dat nooit, overstappen, maar nu de prijzen omhoog gaan toch maar even rondgekeken.

    Gelukkig kan het hier snel en makkelijk. Je ziet zo wat je zoekt en dan stap je over.

    Door: Marinda Bever 31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Laatste nippertje van zorgverzekering gewisseld

    Kwam er net achter dat ik nog maar tot morgen kan overstappen!

    Snel even op zorgkiezer.nl gekeken en van alles zitten vergelijken. Nog best een heel werk, want ik wil bepaalde dingen echt in mijn pakket en sommige dingen niet zo nodig.
    Dat is hier best handig te zien.

    Ik ben nu overgestapt naar CZ. Hoop dat dat goed is. Het is allemaal duurder geworden

    Door: Leo Miedema 30-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Zorgkiezer

    Uw beoordeling