Zorgkiezer

6.8

Bestellen

6.1

Service

6.7

Prijs

5.8

Levering

65.1%

Zou hier weer kopen

Zorgkiezer

Wat zijn jouw ervaringen met Zorgkiezer? Bij ons lees je onafhankelijke reviews en ervaringen van consumenten die reeds gebruik hebben gemaakt van de diensten van zorgkiezer. Want je wil natuurlijk weten hoe Zorgkiezer werkt en of zij echt zo onafhankelijk is. Wij willen graag dat alleen echt goede service blijft bestaan. Diensten waar wij als consument wat aan hebben! Dankzij de reviews die je hier kunt lezen en plaatsen, bepalen we samen welke bedrijven en diensten ‘here to stay’ zijn. Zo kun je hier ook lezen over de diensten van Zorgkiezer. Zijn zij onafhankelijk en zorgen zij er inderdaad voor dat u eenvoudig zorgverzekeringen kunt vergelijken en afsluiten. 

Wat is ZorgKiezer?

Zorgkiezer bestaat inmiddels al meer dan 13 jaar en heeft het geschopt tot de grootste onafhankelijke vergelijkingssite gespecialiseerd in de zorg .Elk jaar vergelijken ruim een miljoen mensen hun zorgverzekering op de website van Zorgkiezer. Het feit dat zoveel mensen gebruik maken van Zorgkiezer zegt een hoop over hun betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. Zorgkiezer is zelfs al voor het 5e jaar uitgeroepen tot beste zorgkiezer van Nederland. Dat is best een hele prestatie en maakt dat u er rustig van uit kunt gaan dat Zorgkiezer een prima dienst levert als onafhankelijke zorg vergelijker.  Naast dit alles onderhoud Zorgkiezer ook een blog. Dit laat zien dat zij met hun diensten mee gaan met de tijd. Hetgeen wat Zorgkiezer zo onafhankelijk maakt is dat zorgverzekeraars niet betalen voor vermelding op Zrogkiezer.nl. Daarnaast kunnen zij de volgorde niet beïnvloeden. 


Wat voor zorgvergelijker diensten biedt ZorgKiezer? Hoe kun je zorgverzekeringen vergelijken?

De grootste dienst die Zorgkiezer aanbiedt is dat zij vanuit een onafhankelijke positie alle zorgverzekeraars in Nederland vergelijken. Ze vergelijken de zorgverzekeraars op premie, polisvoorwaarden, service en kortingen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de prijzen en de inhoud van het pakket. Om het aanbod overzichtelijk te houden staan het goedkoopte aanbod altijd bovenaan in de resultaten. Zorgverzekeraars betalen niet voor vermelding op ZorgKiezer.nl en kunnen de volgorde niet beïnvloeden.


Hierin onderscheiden zij zich van andere vergelijkingssites. Omdat Zorgkiezer gesproken heeft met alle zorgverzekeraars over een collectieve korting, kunnen zij je een collectieve korting bieden op de zorgverzekeringen van onder andere De Amersfoortse, CZ, DeltaLloyd, De Friesland, Menzis, OHRA, ONVZ, TakeCareNow en VGZ. Overstappen is altijd zonder gedoe. Zorgkiezer regelt voor u de overstap. Naast het vergelijken van een zorgverzekering kun je bij Zorgkiezer ook ziekenhuizen vergelijken. Dit kunt u doen op behandeling en specialisme. Daarnaast kun je zelfs de sterftecijfers van verschillende ziekenhuizen vergelijken. Naast ziekenhuizen kun je ook fysiotherapeuten, tandartsen en huisartsen vergelijken. En dat allemaal onafhankelijk. 


Wanneer heb je een zorgverzekering nodig?

Medische zorg is soms van levensbelang. Je hebt soms medicatie nodig om je beter te voelen en soms is een behandeling of medicatie zelfs noodzakelijk om in leven te blijven. Operaties, pillen, behandelingen en zelfs controleafspraken bij de dokter zijn echter niet zonder kosten. Bij een langdurige operatie gevolgd door een herstelperiode in een ziekenhuis of revalidatiekliniek kunnen deze kosten behoorlijk oplopen. Maar weinig mensen kunnen zomaar duizenden euro’s ophoesten zonder in financiële problemen te komen. Het is daarom goed om jezelf te beschermen door middel van een zorgverzekering die, na je eigen bijdrage, bij kan leggen in de kosten. Maar welke zorgverzekeraar is nou het beste? Veel mensen kampen met deze vraag omdat niet iedere zorgverzekeraar even duidelijk is over wat nou wel of niet in een bepaald pakket valt. Ook is het vaak niet duidelijk welke premie je nou uiteindelijk per maand zult moeten betalen. Zorgkiezer is een website die je bij dit vraagstuk kan helpen. Maar heeft zorgkiezer nou echt wel alle verzekeringen in hun database? Wat voor criteria gebruiken om uit te zoeken wat voor jou de beste optie is? Lees verder om wat meer over Zorgkiezer te weten te komen zodat jij kunt inschatten of deze zorgvergelijker jou zou kunnen helpen de bomen te zien in het bos van zorgverzekeringen.


Wat was de beste en goedkoopste zorgverzekering in 2019?

Natuurlijk wil je dat de kosten voor je zorgverzekering zo laag mogelijk zijn. Helemaal als je eigenlijk nooit iets hebt, ben je vast geneigd gewoon te kijken welke zorgverzekering het goedkoopste is. Dit is echter niet altijd verstandig. De goedkoopste verzekering zou namelijk wel eens zo goedkoop kunnen zijn omdat ze bijna niets vergoeden. Met alles wat je dan zelf moet betalen ben je dan soms alsnog duurder uit dan met een duurdere verzekering die wel zonder problemen alles vergoed wat je nodig hebt. Daarom is het van belang om te kijken naar de kwaliteit van een bepaalde verzekering en niet alleen naar de premie. Dat is waar Zorgkiezer je bij kan helpen.


Wat is de zorgvergelijker van ZorgKiezer?

Zorgkiezer is een vergelijker van zorgverzekeringen. Ze beweren zelfs al meer dan 10 jaar de grootste onafhankelijke zorgvergelijker te zijn. Ze hopen dat je, omdat zij je verschillen laten zien tussen ziekenhuizen, tandartsen en andere zorgverleners, jullie ook daadwerkelijk gaan kiezen.  Op hun website kun je vele verschillende zorgverzekeringen vinden en bekijken wat hun belangrijkste punten zijn. Ook kan Zorgkiezer je helpen om uit te zoeken welke zorgverzekering het beste bij jou past. Dit is immers voor iedereen anders. De één heeft genoeg aan een basispakket terwijl de ander vanwege vele medische problemen een aanvullend pakket wil. Maar ook de aanvullende pakketten verschillen nog al aardig per ziektekostenverzekering. De één biedt een goede tandartsverzekering terwijl de ander juist veel fysiotherapiebehandelingen vergoedt. Een derde geeft je de optie om ook in het alternatieve circuit te zoeken naar alternatieve therapieën waar de rest zich strikt aan de reguliere zorg houdt. Zorgkiezer inventariseert wat jij belangrijk vindt in een zorgverzekeraar zodat zij je de zorgverzekeringen kunnen laten zien die het beste passen bij wat jij in een zorgverzekeraar zoekt.


Hoe werkt Zorgkiezer?

Zoals hierboven al gezegd kun je via Zorgkiezer kijken welke ziektekostenverzekering het beste bij je past. Je kunt op hun website een formulier vinden dat je kunt invullen. Allereerst willen ze je geboortedatum en geslacht weten. Verder willen ze weten of je nog een partner of kind(eren) wilt toevoegen. Daarna gaan ze in op de verzekering zelf. Zo moet je selecteren welk eigen risico je wilt. Het wettelijke minimum hiervoor is €385, maar een hoger eigen risico betekent een lagere maandpremie. Verder willen ze weten of je veel of weinig fysiotherapie of tandartsdekking wilt. Verder vragen ze je nog of je behoefte hebt aan dekking voor alternatieve geneeskunde, brillen & contactlenzen, buitenland of orthodontie vanaf 18 jaar. En misschien je nog wel recht op korting omdat je een HBO of WO opleiding volgt of bij de KvK bent ingeschreven als zzp’er. Na het invullen van dit formulier zal Zorgkiezer je de top 10 laten zien van zorgverzekeringen die bij je passen. Automatisch zullen ze je alle 10 de verzekeringen laten zien, maar ze kunnen je ook een top 3 geven van de beste prijs-kwaliteitverhouding of de goedkoopste optie. Heb je eenmaal een goede optie gevonden, dan kun je in veel gevallen de zorgverzekering afsluiten via de website van Zorgkiezer. Vaak krijg je dan nog eens korting op je zorgpremie ook.


Hoe werkt de zorgkiezer voor de tandarts?

Niet iedere zorgverzekeraar biedt een even goede tandartsverzekering aan. Je zult weinig aan je tandartsverzekering denken als je gewoon een goed, gezond gebit hebt met stralend witte tanden. Toch kan er ineens iets met je tanden aan de hand zijn. Hoe goed je je tanden ook poetst, mondwater gebruikt en flost, je kunt nooit helemaal voorkomen dat je eens een gaatje krijgt of een kroon nodig hebt. En ook het trekken van je verstandskiezen, iets wat bij heel veel mensen moet gebeuren voor deze verstandskiezen andere kiezen in de verdrukking brengen, is niet zonder kosten maar moet gebeuren als je je gebit goed wilt houden. Daarbij kunnen je tanden ook beschadigen of afbreken tijdens een ongeluk of ongeval. In al deze gevallen wil je wel goed gedekt zijn. Kijk dus welke tandartsbehandelingen wel of niet in het basispakket zitten en of je hiervoor misschien een aanvullende verzekering nodig hebt. Denk hierbij niet alleen aan het heden, maar ook aan de toekomst. Zelfs het mooiste gebit zal wat meer zorg nodig gaan hebben naar mate je ouder wordt. Is die tijd eenmaal aangebroken, dan is niet iedere zorgverzekeraar er even makkelijk in om je pakket aan te passen. Houdt hier dus rekening mee als je kiest voor een zorgverzekering.


Kun je zelf je zorg kiezen bij Zorgkiezer?

Natuurlijk wil je zelf kunnen bepalen wie er aan je lichaam zit. Dit wordt echter niet door iedere zorgverzekeraar begrepen. Niet iedere verzekering laat je zomaar naar ieder ziekenhuis gaan. Sommigen hebben bepaalde  ziekenhuizen waar je van hen naartoe mag. Er zijn er zelfs bij die je echt alleen naar één ziekenhuis laten gaan, meestal het ziekenhuis waar de betreffende behandeling of operatie het goedkoopste is zonder te letten op de kwaliteit van de (na)zorg. Je mag dan wel naar een ander ziekenhuis, maar zij zullen niet meer vergoeden dan de behandeling bij het goedkoopste ziekenhuis. De rest van de kosten moet je dan alsnog zelf bij leggen. Misschien heb je hier helemaal geen problemen mee en vindt je het prima naar welk ziekenhuis dan ook te gaan zolang je maar geholpen wordt. Maar als dat ziekenhuis helemaal aan de ander kant van het land ligt is het niet fijn daar misschien wel meerdere keren heen te moeten terwijl het ziekenhuis bij jou in de buurt nog betere zorg verleend ook. Bedenk dus goed of je met een verzekering in zee wilt gaan als deze je niet zelf je zorgverlener uit laat kiezen.


Zorgkiezer en Zilveren Kruis

Één van de verzekeringen die in de database van Zorgkiezer te vinden is, is het bende Zilveren Kruis.  Mocht deze zorgverzekering volgens Zorgkiezer het beste bij jou passen, dan kun je dat eens controleren. Bekijk de website van Zilveren Kruis en zie wat zij over hun zorgpolissen en premies te zeggen hebben. Ook kun je via Zorgkiezer een onafhankelijke, vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je niets teveel betaalt voor je zorgverzekering of zorg. Ook kun je ze vergelijken met andere zorgverzekeraars die bij Zorgkiezer bekend zijn.


Zorgkiezer en Univé

Univé, pluk je daar nou echt de vruchten van? Zorgkiezer kan je helpen om dit uit te zoeken. Ze hebben een basisverzekering, aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Daarbij zijn ze verbonden met het Universitair Medisch Centrum Groningen, het Erasmus Medisch Centrum en Isala Klinieken. Op Zorgkiezer  kun je een rij vinden van ziekenhuizen waar ze nog meer zaken mee doen. Net als bij de hierboven genoemde concurrent kun je Univé vergelijken met nog vele andere zorgverleners. Ook zijn er klanten van deze zorgverzekering die vertellen over hun ervaring met deze zorgverzekeraar. Zo kun je, net als bij NederlandReview, kijken wat andere mensen van Univé vinden.


Andere diensten van Zorgkiezer

Natuurlijk biedt Zorgkiezer nog meer aan dan alleen het vergelijken van zorgverzekeringen. De website heet immers zorgkiezer, niet zorgverzekeringkiezer. Dit houdt in dat je, naast zorgverzekeringen, ook andere aspecten van zorg kunt vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld ook kijken welk ziekenhuis het beste uit de bus komt bij een bepaalde behandeling of operatie. Je kunt deze ziekenhuizen vergelijken op specialisme. Bij sommige ziekenhuizen is de kindergeneeskunde het beste terwijl een ander ziekenhuis juist weer beter scoort op interne geneeskunde, plastische chirurgie, KNO behandelingen, oogheelkunde, radiologie of cardiologie. Je hebt maar één lichaam waar je het de rest van je leven mee moet doen, dus het is heel logisch dat je geholpen wilt worden door de beste artsen op een bepaald gebied. Kijk daarom goed of het ziekenhuis waar je een bepaalde behandeling of operatie wilt ondergaan wel echt zo gespecialiseerd is. Ook kun je vergelijken op een bepaalde behandeling. Sommige ziekenhuizen zijn beter in het verhelpen van rugproblemen terwijl anderen beter scoren als het gaat om schouders, middel buik of voeten. Daarnaast kun je ook nog kijken welk ziekenhuis de kortste wachtlijst voor een bepaalde behandeling heeft. Niemand wil immers langer met pijn lopen dan strikt noodzakelijk is.


Zorgkiezer via de Consumentenbond

Mocht je nog eens willen checken of de Zorgkiezer die bij Zorgkiezer als beste keus voor jou uit de bus komt ook echt de beste is, dan kun je die keuze nog eens checken via de Consumentenbond. Deze heeft ook een soort zorgkiezer die je kan helpen om de beste keus te maken.


Hoe kun je contact opnemen met Zorgkiezer?

Natuurlijk is het mogelijk contact op te nemen met Zorgkiezer. Soms heb je immers een vraag die zo specifiek is dat hij niet duidelijk op de website te vinden is. Dan wil je jouw specifieke situatie even aan iemand kunnen voorleggen. Hier heeft Zorgkiezer  een klantenservice voor. Je kunt één van hun medewerkers bellen als je graag iemand persoonlijk spreekt en snel antwoord op je vraag wilt. Maar je kunt ze ook even een mailtje sturen waarin je de situatie of vraag uiteen zet. Zorgkiezer  is ook modern genoeg om mee te doen met de nieuwste trends. Zo zijn ze ook te bereiken via WhatsApp. Daar kun je ze gewoon even een berichtje sturen. Een lid van hun klantenserviceafdeling zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook kunnen zij je helpen met eventuele technische problemen op de website. Ook is Zorgkiezer actief op Social Media zoals Facebook, Twitter en Google+.Zorgkiezer legt uit: hoe werkt dat eigen risico nou precies?


Wat kun je doen met klachten over ZorgKiezer.nl?

Zorgkiezer heeft een vergunning van de AFM en is aangesloten bij het Klachteninstituut voor Financiële Diensten. Op de website is een uitleg te vinden over hoe Zorgkiezer werkt. Bij vragen kun je terecht onder het kopje veelgestelde vragen. Staat je antwoord er echter niet tussen, dan is het eenvoudig om telefonisch contact op te nemen met Zorgkiezer. Ook kun je via verschillende e-mail adressen uw vraag aan de juiste persoon stellen. Klachten kunnen via een speciaal klachtenformulier ingevuld worden. Deze klacht wordt toegewezen aan een klachtverantwoordelijke medewerker, zodat er binnen 3 werkdagen telefonisch of per mail contact met je zal worden opgenomen. Laat je ook alstublieft jouw ervaringen met zorgkiezer achter? Je zou er vele andere consumenten mee kunnen helpen.


Hoe zijn de reviews over Zorgkiezer?

Is die website van Zorgkiezer nou echt zo handig? Zullen zij je wel echt de beste zorgverzekering aanraden, of is er nog een betere optie te vinden buiten Zorgkiezer om? Dit zijn allemaal vragen die snel beantwoord kunnen worden door mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van Zorgkiezer. Het kan erg handig zijn om eens te weten wat deze mensen nou echt van deze zorgvergelijker vinden. Je kunt hierachter komen door wat reviews te lezen die geplaatst zijn door deze klanten van Zorgkiezer. Zij kunnen je alles vertellen wat je moet weten over Zorgkiezer voor je er zelf gebruik van maakt. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of Zorgkiezer nou echt wel de beste website is om zorg en ziektekostenverzekering te vergelijken. Heb je zelf ervaring met Zorgkiezer? Dan zouden wij dankbaar zijn als je zelf ook een review over deze zorgvergelijker achter zou willen laten.


Op zoek naar een zorgverzekering zoals die van Zorgkiezer? Maar niet zeker over de service? Lees beoordelingen en ervaringen over Zorgkiezer op NederlandReview!


Veel succes met het zoeken van de beste zorgverzekering. Ga niet te luchtig met gezondheid om en zorg ervoor dat je de verzekering of zorg kiest  die inspeelt op wat jij nodig hebt. Zo weet je zeker dat je verzekering er voor jou zal zijn als je ze nodig hebt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (43)

Zorgverlener

Ze houden zich niet aan afspraken. Ik koos voor een tandenborstel.maar ze sturen sportabonnement

M

Margreet

20-05-2023

0

Zorgkiezer komt beloftes niet na

Zorgkiezer komt beloftes niet na, zij belooft tandenborstels als overstap kado maar levert niet. Deze borstel of de voucher is tot op heden niet toegezonden en als ik naar de reviews kijk is dat bij vele mensen het geval. Ze claimen dat er nog geen bericht is gekomen van de zorgverzekeraar, dat is echter onzin. Dat blijkt onder andere wel uit het feit dat 29 april per email de bevestiging aan mij is gezonden dat de zorgverzekeraar de overstap heeft goedgekeurd, navraag leert dat mijn verzekeraar dat al lang had gedaan. Op 11 maart kwam er een email met de tekst "veel mensen hebben gekozen voor drie maanden gratis online sporten' als je dan op de link klikt om in te loggen om bv te kijken wat ze voor online lessen aanbieden bij deze online fitnes ben je je eerdere keuze kwijt. In de email van 29 april moet je wederom kiezen voor een kado, doe je dat niet voor 15 mei dan ben je te laat. Maar ik had al tot twee keer toe een keuze gemaakt. Alles lijkt er op dat ze de belofte om een tandeborstel als overstap kado te leveren zo veel mogelijk willen frusteren. Ik denk zoals eerder in reviews geoppert het wel tijd wordt dit wat groter aan de kaak te stellen.

O

O

24-05-2022

0

Zorgverzekering

Waardeloos bedrijf. Volgens bijgaande foto ( gelukkig heb ik die gemaakt ) de zorgverzekering aangevraagd. Helaas, de polis komt binnen, is er helemaal geen dekking voor orthodontie tot 18 jaar. Nu is het te laat om nog naar een andere maatschappij te gaan.

R

Rene

08-01-2022

0

bol.com ontvang je niet, ze hebben geen inzicht

Meerdere keren contact opgenomen, volgens hun systeem kunnen ze zogenaamd niks vinden dat ik vrienden via mijn link heb aangeraden. had 3 vrienden laten overstappen waar ik zelf bij was met mijn eigen link. Naar die bol.com cadeaubon kan je vluiten wordt toch niet bijgehouden en je zal ook niks ontvangen, TIP ga direct naar de zorgverzekeraar en sluit daar je zorgverzekering aan. zorgkiezer komt beloftes niet na.

A

aydin

20-12-2021

0

als je via deze link een zorgverzekering afsluit ontvang je korting en een cadeau Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan: https://mgmco.nl/wexeqi/pp

als je via deze link een zorgverzekering afsluit ontvang je korting en een cadeau Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan: mgmco.nl/wexeqi/pp

R

remco

07-12-2021

0

Overstap service

Fraude en niet aan hun afspraken gehouden De periode die hebben jullie gekozen om de tenadborsel op te halen is een vakantie periode. De meeste mensen zijn dus niet thuis. Het was ook mijn geval de periode was onmidelijk voorbij toen ik in buitenland was en had geen recht meer om hem op te halen volges zorgkiezer. Zorgkiezer is zo slim om niet iedereen de mogelijkheid geeft om de tandborstel te kunben ophalen. Zorgkiezer heeft ook goed gespeld om de vrouw ******** geen voucher van €10 heeft gekregen. Deze vrouw door haar ben ik overgestapt naar just verzekeraar. Ik heb geen vertrouw meer in zorgkiezer en laat ik dat iedereen ook weten door een algemeen reactie. Nooit overstapen of iets te maken meer met zorgkiezer

B

Bechmah

28-09-2021

0

Zorgverzekering

ZorgKiezer.nl is bedrog ! Zij noemen de elektronische tandenborstel een kado, ik noem het een sigaar uit eigen doos. Ik heb er voor gekozen om 50,- euro bij te betalen voor een middenklasse elektronische tandenborstel, welke in de winkel 99,- euro kost, in plaats van de gratis basis versie welke 50,- euro kost. Een week nadat ik betaald had, stond er 50% korting op de middenklasser. Dus als ik deze tandenborstel in de winkel had gekocht, was ik ook 50,- euro kwijt. Waar blijft mijn kado dan nu ?! Ik heb ZorgKiezer gemaild hierover, maar ze geven niet thuis natuurlijk. NOOIT MEER IETS REGELEN VIA ZorgKiezer. Minder dan 1 ster kon helaas niet.

M

Metin Meto Meto

23-07-2021

0

Overstap

Slechte ervaring mee. Bij overstappen wordt een welkomstcadeau beloofd en tijdens het overstappen heb ik gekozen voor de elektrische tandenborstel. Daarna niets over gehoord. Na bellen met zorgkiezer blijkt dat ik er geen krijg omdat iemand anders op mijn adres ook al eens is overgestapt... Überhaupt een beetje een vreemde regel, maar toon dat dan in ieder geval eventjes tijdens het aanmeldproces. Nu wordt je gelokt met een cadeau dat je niet krijgt. Denk dat ik volgende keer voor Independer ga. Daar heb ik betere ervaringen mee.

G

Gebruiker

05-07-2021

0

01-01-2021 oversluiten zorgverzekering

Tandenborstel nog steeds niet ontvangen ondanks verschillende meldingen van datums van om deze te kunnen afhalen. Zijn ook niet bereikbaar! Misleidend en slecht communicerend. Maar niet meer deze site bezoeken.

R

RJJ Wolters

02-07-2021

0

andere zorg verzekering

Beloven een Oral B tandenborstel als je via hun overstapt. Vervolgens wordt Corona als excuus gebruikt dat ze niet verstrekt kunnen worden. "Ze willen niet duizenden mensen de straat opsturen om de tandenborstel af te halen" Als of er niets thuis bezorgd kan worden. Nu, nog steeds niets mogen ontvangen of bericht gehad dat er iets onderweg is. M.I. OPLICHTING!!!! Nooit meer zorgkiezer

P

Paul Raaijmakers

21-06-2020

1

Zorgverzekering 2020 met gratis tandenborstel

Allereerst bleek achteraf dat er max 1 per huishouden wordt gegeven. Daarna niets meer gehoord. Geen mail gehad. Uiteindelijk zelf zoeken en zie op de website reden van niet opsturen maar daarover nooit mail gehad. Zouden mail gestuurd hebben op 21 april maar niets gekregen. Ze mogen wat beter communiceren met hun klant. Voor wat betreft ons de laatste keer via Zorgkieser.

M

Marco Bouman

26-04-2020

0

Verzekering

Ik wacht al een half jaar op een simpele tandenborstel, zelfs AliExpress levert sneller. Nu gebruiken ze Corona weer als excuus, zo kan je een jaar lang doorgaan natuurlijk. Heb andere mensen via zorgkiezer laten overstappen waar ik een cadeaubon voor zou krijgen maar heb die uiteraard ook nooit ontvangen. Ik zal nu iedereen vertellen dat je niks krijgt van wat je wordt beloofd.

M

M

24-03-2020

2

Overstap van Zilveren Kruis naar Bewuzt

Twee jaar geleden ook afgesloten via Zorgkiezer, toen is alles goed verlopen. Deze keer helaas niet... Per januari 2020 was het de bedoeling over te stappen van Zilveren Kruis naar Bewuzt. Zilveren Kruis zou worden opgezegd door Zorgkiezer. Half januari was ik toch wel benieuwd naar waar onze zorgpassen bleven en een brief van mijn nieuwe zorgverzekeraar. Toch maar even gechat met Bewuzt en zij gaven aan dat ik per 2021 verzekerd ben bij Bewuzt. Ik had geen idee dat dat überhaupt mogelijk was... De persoon waarmee ik chatte vroeg mij of ik het naar 2020 wilde wijzigen, waarop mijn antwoord uiteraard ‘ja’ was. Dit heb ik afgelopen maandag via mail aangekaart bij Zorgkiezer, maar tot op de dag van vandaag helaas nog geen reactie vernomen, terwijl op de website staat dat er binnen 24 uur reactie wordt gegeven. Vandaag rond 19.00 uur geprobeerd te bellen, maar geven ze aan dat ze geopend zijn op ‘werkdagen van 9.00-21.00 uur’. Donderdag 19.00 uur valt hier gewoon binnen, dus dat begrijp ik ook niet helemaal?! Allemaal leuk en aardig, maar nu blijkt dus dat mijn zorgverzekering bij Zilveren Kruis nog gewoon loopt én mijn nieuwe zorgverzekering bij Bewuzt ook! Kosten: December 2019 - 1x 135 euro voor de periode januari 2020. Januari 2020 - Bewuzt 2x 116 euro (1x voor de periode januari en 1x voor de periode februari 2020) dubbele premie ivm de correctie van januari, omdat deze eerst op 2021 was gezet, daarna heb ik ‘m zelf aan moeten passen naar 2020, terwijl dit de zaak is van Zorgkiezer, anders had ik het zelf wel via de website van Bewuzt kunnen regelen. De reden dat ik via Zorgkiezer heb afgesloten was de gratis elektrische tandenborstel en tandongevallenverzekering. - Zilveren Kruis 1x 135 euro voor de periode februari 2020 (mijn oude premie dus, welke al opgezegd had moeten zijn) Vervelend dat het via deze weg moet, maar hopelijk neemt Zorgkiezer morgen contact met mij op naar aanleiding van deze klacht en kan ik er daarna een positieve review van maken. Hartelijk dank alvast!

C

Carmen

30-01-2020

0

Zorgverzekering

Ik had via zorgkiezer.nl een zorgverzekering afgesloten. Dit duurde zo lang dat ik zelf de verzekering gebeld had om te vragen of er iets doorgekomen was. Dit was niet het geval. Uiteindelijk heb ik het alsnog zelf geregeld bij de verzekering zelf. In januari werd ik gebeld door de zorgkiezer of de wijziging nog nodig was. Ik vertelde hun dat ik het nu al zelf geregeld had. Krijg ik een aantal dagen later alsnog de wijziging binnen en ze hadden een hele andere verzekering doorgegeven. Ik ben dus zeer ontevreden dat ze nadat ik zei dat dit niet meer nodig was het alsnog indienen en ze sluiten een hele andere verzekering af dan die ik gekozen heb. Ik sluit door deze fouten nooit meer mijn verzekering af via zorgkiezer.nl en ik zou aan iedereen aanraden om zelf via je eigen zorgverzekering een verzekering af te sluiten.

L

Loïs Roomer

08-01-2020

0

zorgverzekering

heel tevreden bedankt voor het super systeem!! Volgend jaar ook via jullie overgestapt en nu weer. Gaat goed!

G

Gerrd

31-12-2019

0

Zorgverzekeraars vergelijken

Door alle bomen het bos niet meer gezien met al die zorgverzekaars elk jaar weer zon verschrikkelijk onhandig uitzoekwerk ik zie er eigenlijk liever van af met dat overstappen maar ja JE MOET WEL want alle premies voor zorg gaan omhoog of omlaag en je moet dus wel alles elke keer uitzoeken verschrikkelijk. ik ben er de hele week met kerst als uitzondering mee bezig geweest maar ik ben wel te spreken over de zorgkiezer. Want daarmee heb ik alle zorgverzekeraars beter kunnen vergelijken en vond ik de goedkoopste dit jaar. Wat ook handig is is dat je je alleeen hoeft aan te melden en dat de rest dan voor je wordt gedaan - opzeggen overstappen al die dingen Je kunt ze hier tenminste een beetje uit elkaar halen en selecteren wat je wilt. En dan kijken of ze goed zijn en dat soort dingen. Ik ga nu net op tijd WEER OVERSTAPPEN maar het scheelt toch weer een paar tientjes volgend jaar. ik neem nu een hoog eigen risico met geen aanvullende verzekeringen want die had ik toch niet gebruikt.

E

Eduard Witte

28-12-2019

1

Uitkomst verrassend EN goed

Een paar euro per maand scheelt mij toch een hoop op jaarbasis als alleenstaande moeder van 3 en kan ik dus goed gebruiken. Ik heb dus veel onderzoek zelf gedaan naar zorgverzekeraars om zeker te zijn dat ik de goedkoopste heb. Na mijn speurtocht kwam zekur als goedkoopste uit de bus. Nu heb ik gister toch maar even op aanraden van een kennis een snelle quickscan gedaan bij zorgkiezer. Daar kwam bij mij zilveren kruis uit!! Domme is, dat ik die helemaal niet meegenomen had in mijn eigen onderzoek (glad vergeten of ze maken slecht reclame want ik had ze niet gevonden ;-) Dus zorgkiezer, dank! Jullie hebben mij 1,5 euro per maand bespaard en voor mij is dat toch een hoop geld over een heel jaar genomen.

S

Sharida

28-12-2019

0

zorgverzekering volgend jaar 2020

Ik stap ieder jaar over met vergelijkers zelf kan ik echt niet al die dingen uitzoeken dus ikben blij dat dit er is. Alles handig in te vullen en je kunt je eigen voorwaarden en keuzen meenemen in het proces.

B

Basje

19-12-2019

0

vergelijken ziektekosten

heb deze website gebruikt, duidelijk snel.

S

S. Bergsma

04-12-2019

0

overstappen en een gratis tandenborstel

handige site, niet veel invullen en snel overzicht. Het scheelde me tientje per maand met Menzis en die tandenborstel doe ik het niet voor maar is wel mooi meegenomen

J

Joost henders

04-12-2019

0