NederlandReview

    Ervaringen Zorgkiezer

    Wat zijn jouw ervaringen met Zorgkiezer? Bij ons lees je onafhankelijke reviews en ervaringen van consumenten die reeds gebruik hebben gemaakt van de diensten van zorgkiezer. Want je wil natuurlijk weten hoe Zorgkiezer werkt en of zij echt zo onafhankelijk is. Wij willen graag dat alleen echt goede service blijft bestaan. Diensten waar wij als consument wat aan hebben! Dankzij de reviews die je hier kunt lezen en plaatsen, bepalen we samen welke bedrijven en diensten ‘here to stay’ zijn. Zo kun je hier ook lezen over de diensten van Zorgkiezer. Zijn zij onafhankelijk en zorgen zij er inderdaad voor dat u eenvoudig zorgverzekeringen kunt vergelijken en afsluiten.

    Over zorgkiezer

    Zorgkiezer bestaat inmiddels al bijna 10 jaar en heeft het geschopt tot de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorg en zorgverzekeringen. Elk jaar vergelijken ruim een miljoen mensen hun zorgverzekering op de website van Zorgkiezer. Het feit dat zoveel mensen gebruik maken van Zorgkiezer zegt een hoop over hun betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. Zorgkiezer is zelfs al voor het 5e jaar uitgeroepen tot beste zorgsite van NL. Dat is best een hele prestatie en maakt dat u er rustig van uit kunt gaan dat Zorgkiezer een prima dienst levert als onafhankelijke zorg vergelijker. Naast dit alles onderhoud Zorgkiezer ook een blog. Dit laat zien dat zij met hun diensten mee gaan met de tijd. Hetgeen wat Zorgkiezer zo onafhankelijk maakt is dat zorgverzekeraars niet betalen voor vermelding op Zrogkiezer.nl. Daarnaast kunnen zij de volgorde niet beïnvloeden.

    Hoe werkt de zorgkiezer: zie het hier!

    Diensten

    De grootste dienst die Zorgkiezer aanbiedt is dat zij vanuit een onafhankelijke positie alle 26 zorgverzekeraars vergelijken. Ze vergelijken de zorgverzekeraars op premie, polisvoorwaarden, service en kortingen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de prijzen en de inhoud van het pakket. Om het aanbod overzichtelijk te houden staan het goedkoopte aanbod altijd bovenaan in de resultaten. Zorgverzekeraars betalen niet voor vermelding op ZorgKiezer.nl en kunnen de volgorde niet beïnvloeden.

    Hierin onderscheiden zij zich van andere vergelijkingssites. Omdat Zorgkiezer gesproken heeft met alle zorgverzekeraars over een collectieve korting, kunnen zij je een collectieve korting bieden op de zorgverzekeringen van onder andere De Amersfoortse, CZ, DeltaLloyd, De Friesland, Menzis, OHRA, ONVZ, TakeCareNow en VGZ. Overstappen is altijd zonder gedoe. Zorgkiezer regelt voor u de overstap. Naast het vergelijken van een zorgverzekering kun je bij Zorgkiezer ook ziekenhuizen vergelijken. Dit kunt u doen op behandeling en specialisme. Daarnaast kun je zelfs de sterftecijfers van verschillende ziekenhuizen vergelijken. Naast ziekenhuizen kun je ook fysiotherapeuten, tandartsen en huisartsen vergelijken. En dat allemaal onafhankelijk.

    Klachten

    Zorgkiezer heeft een vergunning van de AFM en is aangesloten bij het Klachteninstituut voor Financiële Diensten. Op de website is een uitleg te vinden over hoe Zorgkiezer werkt. Bij vragen kun je terecht onder het kopje veelgestelde vragen. Staat je antwoord er echter niet tussen, dan is het eenvoudig om telefonisch contact op te nemen met Zorgkiezer. Ook kun je via verschillende e-mail adressen uw vraag aan de juiste persoon stellen. Klachten kunnen via een speciaal klachtenformulier ingevuld worden. Deze klacht wordt toegewezen aan een klachtverantwoordelijke medewerker, zodat er binnen 3 werkdagen telefonisch of per mail contact met je zal worden opgenomen. Laat je ook alstublieft jouw ervaringen met zorgkiezer achter? Je zou er vele andere consumenten mee kunnen helpen.

    Op zoek naar een zorgverzekering? Maar niet zeker over de service? Lees beoordelingen en ervaringen van Nederlanders over de zorgkiezer!

    Zorgkiezer
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    7,2
    73% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7,4
    Service
    rating
    7
    Prijs
    rating
    7,6
    Leveren
    rating
    6,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Oplichter

    Deze bedrijf is oplichter. Ze zeggen als jij overstap dan krijg je gratis tandborsel maar nee. Tijdens overstap ze je geen voorwaarde in hub webstie wanneer je overstap en nog 3 manden verder dan gaan ze op hun webstie voorwaarden zitten van je komt niet aanmerken. Dames en heren opletten ze zijn oplichters.

    Door: Samir 17-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Tandenborstel/bol.com

    Overstappen en een tandenborstel. Beveel een vriend aan en je krijgt een bol.com bon.....
    Dus niet.
    Alles netjes ingevuld en overgestapt met het hele gezin. 5 andere gezinnen een aanbeveling gedaan en ook die zijn overgestapt. Nu half mei nog niets ontvangen. Dus ik mailen krijg ik via verschillende mensen in hetzelfde mailcontact te horen dat ik niet voldoe. Maar ik weet zeker dat ze namens mij de commissie hebben gehad van de meerdere overstappen. En intussen krijg ik geen contact meer met zorgkiezer. Erg teleurstellend!

    Door: K14-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    zorgkiezer ligt

    Klant geworden via zorgkiezer en belooft een tandenbostel als iemand klant wordt,10 keer aangegeven; waar blijft tandenbortel? wordt ik elke keer van kastje naar de muur gestuurd.

    het gaat niet om een tandenbostel nee het gaat om principes.

    Door: Eddy10-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Geen reactie geen tandenborstel

    Een reactie binnen 24 uur, nou vergeet het maar. Wacht al weken op een reactie. Heb al wel 5 of 6 mails gestuurd maar totaal geen reactie. Ook nooit iets over een tandenborstel gehoord. Dus ja de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid is ver te zoeken.

    Door: Sjoerd van Dulmen09-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    zo veel moeite doen voor een elektrische tandenborstel

    Overstappen is wel goed en snel geregeld. Echter ben ik al 5 maanden verder en heb nog steeds geen elektrische tandenborstel mogen ontvangen. Waardeloos. In de laatste mail toegezegd dat ze het gaan opsturen en dat ik een bevestigingsmail zal ontvangen. Gemaild dat ik geen mail heb ontvangen. Op de site staat dat ze binnen 24 uur reageren op je mail. Ik wacht al 3 dagen en nog steeds geen antwoord.

    Door: fardeen02-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Wat een flut bedrijf, volgende keer weer gewoon Independer

    Mooi dacht ik een keer overstappen via dit flut bedrijf. Gratis tandenborstel en wat bol.com binnen. Enfin tandenborstels zouden in eerste kwartaal komen. Toen mailtje 1 per adres, tja dat stond nergens. Boos mailtje, er zou uitzondering worden gemaakt. Oké mijn vrouw kreeg half april haar borstel (niet echt eerste kwartaal). Moest zelf nog 3 mailtjes sturen om uitzonderings tandenborstel te krijgen. Hij kwam 1 mei.
    Was wel laatste keer dus.
    Ook nog doen dat borstel 29,95 is, terwijl je hem op elke hoek van de straat voor €16,95 kan kopen.
    Flut bedrijf dus!

    Door: Bergman02-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    beter vergelijker

    Ik vind deze beter werken dan andere vergelijkers, je kunt duidelijker vergelijken en de website is overzichtelijker.

    Door: Melany30-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Vergeten over te stappen bijna!

    Wow ik was helemaal vergeten over te stappen maar ik zat bij een dure (Agis) en moest dus wel!

    Net echt serieus in een kwartiertje alles vergeleken, gekozen en zelfs afgesloten. Heel makkelijk, gelukkig.

    Kan ik nou weer lekker verder met tv kijken haha

    Gelukkig Nieuwjaar alvast!

    Door: Mellissa Santegoed31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zorgverzekeringen vergeleken

    Vandaag eens die zorgverzekeringen vergeleken.

    Dat doe ik ieder jaar, dit maal via Zorgkiezer. Handige website, vooral omdat je veel specificaties van elke verzekering kunt zien en allerlei behandelingen en zorgkosten kunt aan- en uitzetten.

    Ik kwam uiteindelijk uit bij Anderzorg.

    Door: Bram de Zwart31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    laatste dag van het jaar pas overstappen zorgverzekeraar

    haha ik stel altijd alles uit tot het laatste moment en ik had geen idee of ik überhaupt moest overstappen.

    snel even gekeken op Zorgkiezer, die is best handig en had een vriendin ook gebruikt.

    van alles aan- en uitgevinkt. ik hoef bijvoorbeeld geen zwangerschapsdingen maar wel heel graag fysio.

    nou ja, ik heb er nu één die een tientje per maand goedkoper is dan wat ik had. Beter dus!

    Door: Benthe31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Snel overstappen van zorgverzekeraar

    Snel overgestapt via Zorgkiezer.nl Vroeger deed ik dat nooit, overstappen, maar nu de prijzen omhoog gaan toch maar even rondgekeken.

    Gelukkig kan het hier snel en makkelijk. Je ziet zo wat je zoekt en dan stap je over.

    Door: Marinda Bever31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Laatste nippertje van zorgverzekering gewisseld

    Kwam er net achter dat ik nog maar tot morgen kan overstappen!

    Snel even op zorgkiezer.nl gekeken en van alles zitten vergelijken. Nog best een heel werk, want ik wil bepaalde dingen echt in mijn pakket en sommige dingen niet zo nodig.
    Dat is hier best handig te zien.

    Ik ben nu overgestapt naar CZ. Hoop dat dat goed is. Het is allemaal duurder geworden

    Door: Leo Miedema30-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    handige vergelijkingssite voor zorgverzekeringen

    Hele handige vergelijkingssite voor zorgverzekeringen!

    De verschillen zijn echt groter dan je denkt, niet alleen in prijs, maar ook waarvoor je precies verzekerd bent (en waar niet voor!!).

    Ook is het goed om de vrije keuze in ziekenhuizen even in de gaten te houden.

    Ik vond dat bij Zorgkiezer heel overzichtelijk om goed te vergelijken.

    Door: Kira van Gelder29-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Uitgebreide selectie en 13% korting

    Via Zorgkiezer overgestapt dit jaar.

    Je kunt hier vrij uitgebreid selecteren op wat je precies wel en niet in je dekking wilt of moet hebben. Dat vonden wij erg handig, want we hebben een paar specifieke eisen.

    Ook krijg je hier veel korting, 13%. Ik vind dat erg veel.
    Zorgkosten zijn dit jaar flink gestegen, dan moet je goed zoeken naar besparingen op de kosten.

    Door: G. Hendriks27-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Snel formuliertje invullen en overstappen met extra korting via Zorgkiezer

    Snel formuliertje ingevuld op Zorgkiezer. Niet eens zo veel informatie. Standaardgegevens zoals leeftijd en geslacht en dan kun je kiezen voor wel of niet eigen risico. En je kunt sommige dingen in de dekking aan en uit zetten, zoals anticonceptie en zwangerschap (doet hij dat automatisch omdat ik een vrouw ben??). Handig en daarna meteen het resultaat met ook nog 13% extra korting van Zorgkiezer. Ik ga nu naar Zilveren Kruis, want die is de goedkoopste.

    Handige service

    Door: Karina26-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Ieder jaar overstappen zorgverzekering en de beste deal zoeken

    Handiger om te vergelijken dan om andere vergelijkingssites. Ik heb hier mijn nieuwe zorgverzekering gekozen voor 2017. Ik vergelijk ieder jaar, want de prijzen veranderen telkens en je moet steeds de beste deal zoeken!

    Door: L. Rooijer22-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Extra korting met Zorgkiezer

    Ik kwam op de Zorgkiezer om zorgverzekeringen te vergelijken en wist niet dat je dan ook extra korting krijgt als je het bij hen afsluit! Dus meteen maar gedaan, misschien is het een foutje hihi.

    Scheelt toch weer iets van 10 procent bijna! En alle beetjes helpen, het is al duur genoeg!!

    Door: Tanja K19-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Moet ik nu overstappen naar een nieuwe zorgverzekering?

    Ik gebruik Zorgkiezer voor een nieuwe zorgverzekering kiezen

    Ik zag dat ik best een dure heb nu of dat deze volgend jaar best wel duur is

    Moet ik nu dan overstappen? Het lijkt me zoveel gedoe maar het bespaart dan wel geld denk ik.

    Het is wel fijn dat ik dat nu goed kan zien. Dat ik duur zit nu.

    Door: chantie 08-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    overstappen zorgverzekering en zorgverzekering vergelijken

    ik vond dit een handige website.
    had een beetje zitten google op overstappen zorgverzekering en zorgverzekering vergelijken en toen kwam ik zomaar hier uit en heb alles ingevuld en toen kreeg ik een prima aanbod en ik kon goed vergelijken. dus ja prima eigenlijk! en het kost niets verder dus dat is ook mooi

    Door: Josje05-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    wel betrouwbaar

    De zoveelste site waarvan je niet kunt beoordelen of zorgverzekeraars geen vergoeding/premie betalen voor elke via de zorgkiezer.nl zijn afgesloten. Of dat je kunt beoordelen of zorgverzekeraars een aandeel hebben.

    Door: Kandidaat22-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Zorgkiezer

    Uw beoordeling