NederlandReview

    Ervaringen Zorgkiezer

    Wat zijn jouw ervaringen met Zorgkiezer? Bij ons lees je onafhankelijke reviews en ervaringen van consumenten die reeds gebruik hebben gemaakt van de diensten van zorgkiezer. Want je wil natuurlijk weten hoe Zorgkiezer werkt en of zij echt zo onafhankelijk is. Wij willen graag dat alleen echt goede service blijft bestaan. Diensten waar wij als consument wat aan hebben! Dankzij de reviews die je hier kunt lezen en plaatsen, bepalen we samen welke bedrijven en diensten ‘here to stay’ zijn. Zo kun je hier ook lezen over de diensten van Zorgkiezer. Zijn zij onafhankelijk en zorgen zij er inderdaad voor dat u eenvoudig zorgverzekeringen kunt vergelijken en afsluiten.

    Wat is ZorgKiezer

    Zorgkiezer bestaat inmiddels al meer dan 13 jaar en heeft het geschopt tot de grootste onafhankelijke vergelijkingssite gespecialiseerd in de zorg .Elk jaar vergelijken ruim een miljoen mensen hun zorgverzekering op de website van Zorgkiezer. Het feit dat zoveel mensen gebruik maken van Zorgkiezer zegt een hoop over hun betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. Zorgkiezer is zelfs al voor het 5e jaar uitgeroepen tot beste zorgkiezer van Nederland. Dat is best een hele prestatie en maakt dat u er rustig van uit kunt gaan dat Zorgkiezer een prima dienst levert als onafhankelijke zorg vergelijker. Naast dit alles onderhoud Zorgkiezer ook een blog. Dit laat zien dat zij met hun diensten mee gaan met de tijd. Hetgeen wat Zorgkiezer zo onafhankelijk maakt is dat zorgverzekeraars niet betalen voor vermelding op Zrogkiezer.nl. Daarnaast kunnen zij de volgorde niet beïnvloeden.



    Hoe werkt de zorgkiezer: zie het hier!

    Zorgvergelijker diensten van ZorgKiezer

    De grootste dienst die Zorgkiezer aanbiedt is dat zij vanuit een onafhankelijke positie alle zorgverzekeraars in Nederland vergelijken. Ze vergelijken de zorgverzekeraars op premie, polisvoorwaarden, service en kortingen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de prijzen en de inhoud van het pakket. Om het aanbod overzichtelijk te houden staan het goedkoopte aanbod altijd bovenaan in de resultaten. Zorgverzekeraars betalen niet voor vermelding op ZorgKiezer.nl en kunnen de volgorde niet beïnvloeden.

    Hierin onderscheiden zij zich van andere vergelijkingssites. Omdat Zorgkiezer gesproken heeft met alle zorgverzekeraars over een collectieve korting, kunnen zij je een collectieve korting bieden op de zorgverzekeringen van onder andere De Amersfoortse, CZ, DeltaLloyd, De Friesland, Menzis, OHRA, ONVZ, TakeCareNow en VGZ. Overstappen is altijd zonder gedoe. Zorgkiezer regelt voor u de overstap. Naast het vergelijken van een zorgverzekering kun je bij Zorgkiezer ook ziekenhuizen vergelijken. Dit kunt u doen op behandeling en specialisme. Daarnaast kun je zelfs de sterftecijfers van verschillende ziekenhuizen vergelijken. Naast ziekenhuizen kun je ook fysiotherapeuten, tandartsen en huisartsen vergelijken. En dat allemaal onafhankelijk.

    Klachten over ZorgKiezer.nl

    Zorgkiezer heeft een vergunning van de AFM en is aangesloten bij het Klachteninstituut voor Financiële Diensten. Op de website is een uitleg te vinden over hoe Zorgkiezer werkt. Bij vragen kun je terecht onder het kopje veelgestelde vragen. Staat je antwoord er echter niet tussen, dan is het eenvoudig om telefonisch contact op te nemen met Zorgkiezer. Ook kun je via verschillende e-mail adressen uw vraag aan de juiste persoon stellen. Klachten kunnen via een speciaal klachtenformulier ingevuld worden. Deze klacht wordt toegewezen aan een klachtverantwoordelijke medewerker, zodat er binnen 3 werkdagen telefonisch of per mail contact met je zal worden opgenomen. Laat je ook alstublieft jouw ervaringen met zorgkiezer achter? Je zou er vele andere consumenten mee kunnen helpen.

    Op zoek naar een zorgverzekering? Maar niet zeker over de service? Lees beoordelingen en ervaringen over Zorgkiezer op NederlandReview!

    Zorgkiezer
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    7.2
    74% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7.6
    Service
    rating
    6.8
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    6.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Zorgverzekeraars vergelijken

    Door alle bomen het bos niet meer gezien met al die zorgverzekaars
    elk jaar weer zon verschrikkelijk onhandig uitzoekwerk
    ik zie er eigenlijk liever van af met dat overstappen maar ja JE MOET WEL want alle premies voor zorg gaan omhoog of omlaag en je moet dus wel alles elke keer uitzoeken verschrikkelijk. ik ben er de hele week met kerst als uitzondering mee bezig geweest
    maar ik ben wel te spreken over de zorgkiezer. Want daarmee heb ik alle zorgverzekeraars beter kunnen vergelijken en vond ik de goedkoopste dit jaar. Wat ook handig is is dat je je alleeen hoeft aan te melden en dat de rest dan voor je wordt gedaan - opzeggen overstappen al die dingen
    Je kunt ze hier tenminste een beetje uit elkaar halen en selecteren wat je wilt. En dan kijken of ze goed zijn en dat soort dingen.
    Ik ga nu net op tijd WEER OVERSTAPPEN maar het scheelt toch weer een paar tientjes volgend jaar.
    ik neem nu een hoog eigen risico met geen aanvullende verzekeringen want die had ik toch niet gebruikt.

    Door: Eduard Witte 28-12-2019
    Herman Kievit 30-06-2020

    Vorig jaar zijn mijn vrouw en ik beide overgestapt van zorgverzekeraar via ZORGKIEZER. De overstapmails waren in enkele minuten binnen en ook een mooie belofte om voor het overstappen een elektrische tandenborstel als cadeau te krijgen. Wat ze in de kleine lettertjes verstoppen is dat ze zo krenterig zijn er maar 1 per woonadres te verstrekken. Wat er ook niet bij gezegd wordt is dat je dan ook nog een half jaar moet wachten voor je hem zelf kunt gaan ophalen. Iedere keer bellen levert een nieuwe smoes op waarom het nog niet geregeld is. Voor ons was het de eerste en meteen ook laatste keer dat we via dit bedrijf zaken doen. Ze verdienen hier goed aan en dus mag ook de afhandeling goed geregeld worden, als je niet meer terug kunt mag je als klant in de bruine derrie zakken. Een dikke 1 voor de service.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Uitkomst verrassend EN goed

    Een paar euro per maand scheelt mij toch een hoop op jaarbasis als alleenstaande moeder van 3 en kan ik dus goed gebruiken. Ik heb dus veel onderzoek zelf gedaan naar zorgverzekeraars om zeker te zijn dat ik de goedkoopste heb. Na mijn speurtocht kwam zekur als goedkoopste uit de bus. Nu heb ik gister toch maar even op aanraden van een kennis een snelle quickscan gedaan bij zorgkiezer. Daar kwam bij mij zilveren kruis uit!! Domme is, dat ik die helemaal niet meegenomen had in mijn eigen onderzoek (glad vergeten of ze maken slecht reclame want ik had ze niet gevonden ;-) Dus zorgkiezer, dank! Jullie hebben mij 1,5 euro per maand bespaard en voor mij is dat toch een hoop geld over een heel jaar genomen.

    Door: Sharida 28-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Snel formuliertje invullen en overstappen met extra korting via Zorgkiezer

    Snel formuliertje ingevuld op Zorgkiezer. Niet eens zo veel informatie. Standaardgegevens zoals leeftijd en geslacht en dan kun je kiezen voor wel of niet eigen risico. En je kunt sommige dingen in de dekking aan en uit zetten, zoals anticonceptie en zwangerschap (doet hij dat automatisch omdat ik een vrouw ben??). Handig en daarna meteen het resultaat met ook nog 13% extra korting van Zorgkiezer. Ik ga nu naar Zilveren Kruis, want die is de goedkoopste.

    Handige service

    Door: Karina 26-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    laatste dag van het jaar pas overstappen zorgverzekeraar

    haha ik stel altijd alles uit tot het laatste moment en ik had geen idee of ik überhaupt moest overstappen.

    snel even gekeken op Zorgkiezer, die is best handig en had een vriendin ook gebruikt.

    van alles aan- en uitgevinkt. ik hoef bijvoorbeeld geen zwangerschapsdingen maar wel heel graag fysio.

    nou ja, ik heb er nu één die een tientje per maand goedkoper is dan wat ik had. Beter dus!

    Door: Benthe 31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    andere zorg verzekering

    Beloven een Oral B tandenborstel als je via hun overstapt.
    Vervolgens wordt Corona als excuus gebruikt dat ze niet verstrekt kunnen worden. "Ze willen niet duizenden mensen de straat opsturen om de tandenborstel af te halen" Als of er niets thuis bezorgd kan worden. Nu, nog steeds niets mogen ontvangen of bericht gehad dat er iets onderweg is. M.I. OPLICHTING!!!! Nooit meer zorgkiezer

    Door: Paul Raaijmakers 21-06-2020
    Jacques 21-06-2020

    Helemaal mee eens. Te triest voor woorden de hele actie

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Zorgverzekering 2020 met gratis tandenborstel

    Allereerst bleek achteraf dat er max 1 per huishouden wordt gegeven. Daarna niets meer gehoord. Geen mail gehad. Uiteindelijk zelf zoeken en zie op de website reden van niet opsturen maar daarover nooit mail gehad. Zouden mail gestuurd hebben op 21 april maar niets gekregen. Ze mogen wat beter communiceren met hun klant. Voor wat betreft ons de laatste keer via Zorgkieser.

    Door: Marco Bouman 26-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Uitgebreide selectie en 13% korting

    Via Zorgkiezer overgestapt dit jaar.

    Je kunt hier vrij uitgebreid selecteren op wat je precies wel en niet in je dekking wilt of moet hebben. Dat vonden wij erg handig, want we hebben een paar specifieke eisen.

    Ook krijg je hier veel korting, 13%. Ik vind dat erg veel.
    Zorgkosten zijn dit jaar flink gestegen, dan moet je goed zoeken naar besparingen op de kosten.

    Door: G. Hendriks 27-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Laatste nippertje van zorgverzekering gewisseld

    Kwam er net achter dat ik nog maar tot morgen kan overstappen!

    Snel even op zorgkiezer.nl gekeken en van alles zitten vergelijken. Nog best een heel werk, want ik wil bepaalde dingen echt in mijn pakket en sommige dingen niet zo nodig.
    Dat is hier best handig te zien.

    Ik ben nu overgestapt naar CZ. Hoop dat dat goed is. Het is allemaal duurder geworden

    Door: Leo Miedema 30-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    handige vergelijkingssite voor zorgverzekeringen

    Hele handige vergelijkingssite voor zorgverzekeringen!

    De verschillen zijn echt groter dan je denkt, niet alleen in prijs, maar ook waarvoor je precies verzekerd bent (en waar niet voor!!).

    Ook is het goed om de vrije keuze in ziekenhuizen even in de gaten te houden.

    Ik vond dat bij Zorgkiezer heel overzichtelijk om goed te vergelijken.

    Door: Kira van Gelder 29-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Moet ik nu overstappen naar een nieuwe zorgverzekering?

    Ik gebruik Zorgkiezer voor een nieuwe zorgverzekering kiezen

    Ik zag dat ik best een dure heb nu of dat deze volgend jaar best wel duur is

    Moet ik nu dan overstappen? Het lijkt me zoveel gedoe maar het bespaart dan wel geld denk ik.

    Het is wel fijn dat ik dat nu goed kan zien. Dat ik duur zit nu.

    Door: chantie 08-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Verzekering

    Ik wacht al een half jaar op een simpele tandenborstel, zelfs AliExpress levert sneller. Nu gebruiken ze Corona weer als excuus, zo kan je een jaar lang doorgaan natuurlijk. Heb andere mensen via zorgkiezer laten overstappen waar ik een cadeaubon voor zou krijgen maar heb die uiteraard ook nooit ontvangen. Ik zal nu iedereen vertellen dat je niks krijgt van wat je wordt beloofd.

    Door: M 24-03-2020
    Angelique Maes 14-04-2020

    Oké ik ben niet de enige dan , die aan het wachten is. Bij mij zeggen ze hou je mail in maart/ april in de gaten . Erg slecht hoor beloven en niet leveren

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Overstap van Zilveren Kruis naar Bewuzt

    Twee jaar geleden ook afgesloten via Zorgkiezer, toen is alles goed verlopen. Deze keer helaas niet...

    Per januari 2020 was het de bedoeling over te stappen van Zilveren Kruis naar Bewuzt. Zilveren Kruis zou worden opgezegd door Zorgkiezer. Half januari was ik toch wel benieuwd naar waar onze zorgpassen bleven en een brief van mijn nieuwe zorgverzekeraar. Toch maar even gechat met Bewuzt en zij gaven aan dat ik per 2021 verzekerd ben bij Bewuzt. Ik had geen idee dat dat überhaupt mogelijk was... De persoon waarmee ik chatte vroeg mij of ik het naar 2020 wilde wijzigen, waarop mijn antwoord uiteraard ‘ja’ was.

    Dit heb ik afgelopen maandag via mail aangekaart bij Zorgkiezer, maar tot op de dag van vandaag helaas nog geen reactie vernomen, terwijl op de website staat dat er binnen 24 uur reactie wordt gegeven. Vandaag rond 19.00 uur geprobeerd te bellen, maar geven ze aan dat ze geopend zijn op ‘werkdagen van 9.00-21.00 uur’. Donderdag 19.00 uur valt hier gewoon binnen, dus dat begrijp ik ook niet helemaal?!

    Allemaal leuk en aardig, maar nu blijkt dus dat mijn zorgverzekering bij Zilveren Kruis nog gewoon loopt én mijn nieuwe zorgverzekering bij Bewuzt ook!

    Kosten:

    December 2019
    - 1x 135 euro voor de periode januari 2020.

    Januari 2020
    - Bewuzt 2x 116 euro (1x voor de periode januari en 1x voor de periode februari 2020) dubbele premie ivm de correctie van januari, omdat deze eerst op 2021 was gezet, daarna heb ik ‘m zelf aan moeten passen naar 2020, terwijl dit de zaak is van Zorgkiezer, anders had ik het zelf wel via de website van Bewuzt kunnen regelen. De reden dat ik via Zorgkiezer heb afgesloten was de gratis elektrische tandenborstel en tandongevallenverzekering.

    - Zilveren Kruis 1x 135 euro voor de periode februari 2020 (mijn oude premie dus, welke al opgezegd had moeten zijn)

    Vervelend dat het via deze weg moet, maar hopelijk neemt Zorgkiezer morgen contact met mij op naar aanleiding van deze klacht en kan ik er daarna een positieve review van maken.

    Hartelijk dank alvast!

    Door: Carmen 30-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Zorgverzekering

    Ik had via zorgkiezer.nl een zorgverzekering afgesloten. Dit duurde zo lang dat ik zelf de verzekering gebeld had om te vragen of er iets doorgekomen was. Dit was niet het geval. Uiteindelijk heb ik het alsnog zelf geregeld bij de verzekering zelf. In januari werd ik gebeld door de zorgkiezer of de wijziging nog nodig was. Ik vertelde hun dat ik het nu al zelf geregeld had. Krijg ik een aantal dagen later alsnog de wijziging binnen en ze hadden een hele andere verzekering doorgegeven. Ik ben dus zeer ontevreden dat ze nadat ik zei dat dit niet meer nodig was het alsnog indienen en ze sluiten een hele andere verzekering af dan die ik gekozen heb. Ik sluit door deze fouten nooit meer mijn verzekering af via zorgkiezer.nl en ik zou aan iedereen aanraden om zelf via je eigen zorgverzekering een verzekering af te sluiten.

    Door: Loïs Roomer 08-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zorgverzekering

    heel tevreden bedankt voor het super systeem!!

    Volgend jaar ook via jullie overgestapt en nu weer. Gaat goed!

    Door: Gerrd 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zorgverzekering volgend jaar 2020

    Ik stap ieder jaar over met vergelijkers
    zelf kan ik echt niet al die dingen uitzoeken

    dus ikben blij dat dit er is.
    Alles handig in te vullen en je kunt je eigen voorwaarden en keuzen meenemen in het proces.

    Door: Basje 19-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    vergelijken ziektekosten

    heb deze website gebruikt, duidelijk snel.

    Door: S. Bergsma 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    overstappen en een gratis tandenborstel

    handige site, niet veel invullen en snel overzicht.
    Het scheelde me tientje per maand met Menzis en die tandenborstel doe ik het niet voor maar is wel mooi meegenomen

    Door: Joost henders 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zorgverzekeringen vergelijken en afsluiten super snel.

    Zorgverzekeringen vergelijken en afsluiten gaat hier super snel.
    Je kunt allemaal dingen selecteren en dan zie je wat het beste is voor jou.

    Ik stap bijna ieder jaar over van zorgverzekeraar.

    Door: Joris 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Oplichter

    Deze bedrijf is oplichter. Ze zeggen als jij overstap dan krijg je gratis tandborsel maar nee. Tijdens overstap ze je geen voorwaarde in hub webstie wanneer je overstap en nog 3 manden verder dan gaan ze op hun webstie voorwaarden zitten van je komt niet aanmerken. Dames en heren opletten ze zijn oplichters.

    Door: Samir 17-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Tandenborstel/bol.com

    Overstappen en een tandenborstel. Beveel een vriend aan en je krijgt een bol.com bon.....
    Dus niet.
    Alles netjes ingevuld en overgestapt met het hele gezin. 5 andere gezinnen een aanbeveling gedaan en ook die zijn overgestapt. Nu half mei nog niets ontvangen. Dus ik mailen krijg ik via verschillende mensen in hetzelfde mailcontact te horen dat ik niet voldoe. Maar ik weet zeker dat ze namens mij de commissie hebben gehad van de meerdere overstappen. En intussen krijg ik geen contact meer met zorgkiezer. Erg teleurstellend!

    Door: K 14-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Zorgkiezer

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Zorgkiezer een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 34 ervaringen geplaatst over Zorgkiezer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 74% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zorgkiezer actief?

    Zorgkiezer is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zorgkiezer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.