NederlandReview

    Ervaringen Zorgkiezer

    Wat zijn jouw ervaringen met Zorgkiezer? Bij ons lees je onafhankelijke reviews en ervaringen van consumenten die reeds gebruik hebben gemaakt van de diensten van zorgkiezer. Want je wil natuurlijk weten hoe Zorgkiezer werkt en of zij echt zo onafhankelijk is. Wij willen graag dat alleen echt goede service blijft bestaan. Diensten waar wij als consument wat aan hebben! Dankzij de reviews die je hier kunt lezen en plaatsen, bepalen we samen welke bedrijven en diensten ‘here to stay’ zijn. Zo kun je hier ook lezen over de diensten van Zorgkiezer. Zijn zij onafhankelijk en zorgen zij er inderdaad voor dat u eenvoudig zorgverzekeringen kunt vergelijken en afsluiten. 

    Over zorgkiezer
    Zorgkiezer bestaat inmiddels al bijna 10 jaar en heeft het geschopt tot de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorg en zorgverzekeringen. Elk jaar vergelijken ruim een miljoen mensen hun zorgverzekering op de website van Zorgkiezer. Het feit dat zoveel mensen gebruik maken van Zorgkiezer zegt een hoop over hun betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. Zorgkiezer is zelfs al voor het 5e jaar uitgeroepen tot beste zorgsite van NL. Dat is best een hele prestatie en maakt dat u er rustig van uit kunt gaan dat Zorgkiezer een prima dienst levert als onafhankelijke zorg vergelijker.  Naast dit alles onderhoud Zorgkiezer ook een blog. Dit laat zien dat zij met hun diensten mee gaan met de tijd. Hetgeen wat Zorgkiezer zo onafhankelijk maakt is dat zorgverzekeraars niet betalen voor vermelding op Zrogkiezer.nl. Daarnaast kunnen zij de volgorde niet beïnvloeden. 

    Hoe werkt de zorgkiezer: zie het hier!


    Diensten
    De grootste dienst die Zorgkiezer aanbiedt is dat zij vanuit een onafhankelijke positie alle 26 zorgverzekeraars vergelijken. Ze vergelijken de zorgverzekeraars op premie, polisvoorwaarden, service en kortingen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de prijzen en de inhoud van het pakket. Om het aanbod overzichtelijk te houden staan het goedkoopte aanbod altijd bovenaan in de resultaten. Zorgverzekeraars betalen niet voor vermelding op ZorgKiezer.nl en kunnen de volgorde niet beïnvloeden.

    Hierin onderscheiden zij zich van andere vergelijkingssites. Omdat Zorgkiezer gesproken heeft met alle zorgverzekeraars over een collectieve korting, kunnen zij je een collectieve korting bieden op de zorgverzekeringen van onder andere De Amersfoortse, CZ, DeltaLloyd, De Friesland, Menzis, OHRA, ONVZ, TakeCareNow en VGZ. Overstappen is altijd zonder gedoe. Zorgkiezer regelt voor u de overstap. Naast het vergelijken van een zorgverzekering kun je bij Zorgkiezer ook ziekenhuizen vergelijken. Dit kunt u doen op behandeling en specialisme. Daarnaast kun je zelfs de sterftecijfers van verschillende ziekenhuizen vergelijken. Naast ziekenhuizen kun je ook fysiotherapeuten, tandartsen en huisartsen vergelijken. En dat allemaal onafhankelijk. 

    Klachten
    Zorgkiezer heeft een vergunning van de AFM en is aangesloten bij het Klachteninstituut voor Financiële Diensten. Op de website is een uitleg te vinden over hoe Zorgkiezer werkt. Bij vragen kun je terecht onder het kopje veelgestelde vragen. Staat je antwoord er echter niet tussen, dan is het eenvoudig om telefonisch contact op te nemen met Zorgkiezer. Ook kun je via verschillende e-mail adressen uw vraag aan de juiste persoon stellen. Klachten kunnen via een speciaal klachtenformulier ingevuld worden. Deze klacht wordt toegewezen aan een klachtverantwoordelijke medewerker, zodat er binnen 3 werkdagen telefonisch of per mail contact met je zal worden opgenomen. Laat je ook alstublieft jouw ervaringen met zorgkiezer achter? Je zou er vele andere consumenten mee kunnen helpen.

    Op zoek naar een zorgverzekering? Maar niet zeker over de service? Lees beoordelingen en ervaringen van Nederlanders over de zorgkiezer!

    Zorgkiezer
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    8,6
    88% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,6

    Service

    8,6

    Prijs

    8,8

    Leveren

    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    beter vergelijker

    Melany30-04-2017

    Ik vind deze beter werken dan andere vergelijkers, je kunt duidelijker vergelijken en de website is overzichtelijker.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Vergeten over te stappen bijna!

    Mellissa Santegoed31-12-2016

    Wow ik was helemaal vergeten over te stappen maar ik zat bij een dure (Agis) en moest dus wel!

    Net echt serieus in een kwartiertje alles vergeleken, gekozen en zelfs afgesloten. Heel makkelijk, gelukkig.

    Kan ik nou weer lekker verder met tv kijken haha

    Gelukkig Nieuwjaar alvast!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zorgverzekeringen vergeleken

    Bram de Zwart31-12-2016

    Vandaag eens die zorgverzekeringen vergeleken.

    Dat doe ik ieder jaar, dit maal via Zorgkiezer. Handige website, vooral omdat je veel specificaties van elke verzekering kunt zien en allerlei behandelingen en zorgkosten kunt aan- en uitzetten.

    Ik kwam uiteindelijk uit bij Anderzorg.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    laatste dag van het jaar pas overstappen zorgverzekeraar

    Benthe31-12-2016

    haha ik stel altijd alles uit tot het laatste moment en ik had geen idee of ik überhaupt moest overstappen.

    snel even gekeken op Zorgkiezer, die is best handig en had een vriendin ook gebruikt.

    van alles aan- en uitgevinkt. ik hoef bijvoorbeeld geen zwangerschapsdingen maar wel heel graag fysio.

    nou ja, ik heb er nu één die een tientje per maand goedkoper is dan wat ik had. Beter dus!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snel overstappen van zorgverzekeraar

    Marinda Bever31-12-2016

    Snel overgestapt via Zorgkiezer.nl Vroeger deed ik dat nooit, overstappen, maar nu de prijzen omhoog gaan toch maar even rondgekeken.

    Gelukkig kan het hier snel en makkelijk. Je ziet zo wat je zoekt en dan stap je over.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Laatste nippertje van zorgverzekering gewisseld

    Leo Miedema30-12-2016

    Kwam er net achter dat ik nog maar tot morgen kan overstappen!

    Snel even op zorgkiezer.nl gekeken en van alles zitten vergelijken. Nog best een heel werk, want ik wil bepaalde dingen echt in mijn pakket en sommige dingen niet zo nodig.
    Dat is hier best handig te zien.

    Ik ben nu overgestapt naar CZ. Hoop dat dat goed is. Het is allemaal duurder geworden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    handige vergelijkingssite voor zorgverzekeringen

    Kira van Gelder29-12-2016

    Hele handige vergelijkingssite voor zorgverzekeringen!

    De verschillen zijn echt groter dan je denkt, niet alleen in prijs, maar ook waarvoor je precies verzekerd bent (en waar niet voor!!).

    Ook is het goed om de vrije keuze in ziekenhuizen even in de gaten te houden.

    Ik vond dat bij Zorgkiezer heel overzichtelijk om goed te vergelijken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Uitgebreide selectie en 13% korting

    G. Hendriks27-12-2016

    Via Zorgkiezer overgestapt dit jaar.

    Je kunt hier vrij uitgebreid selecteren op wat je precies wel en niet in je dekking wilt of moet hebben. Dat vonden wij erg handig, want we hebben een paar specifieke eisen.

    Ook krijg je hier veel korting, 13%. Ik vind dat erg veel.
    Zorgkosten zijn dit jaar flink gestegen, dan moet je goed zoeken naar besparingen op de kosten.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Snel formuliertje invullen en overstappen met extra korting via Zorgkiezer

    Karina26-12-2016

    Snel formuliertje ingevuld op Zorgkiezer. Niet eens zo veel informatie. Standaardgegevens zoals leeftijd en geslacht en dan kun je kiezen voor wel of niet eigen risico. En je kunt sommige dingen in de dekking aan en uit zetten, zoals anticonceptie en zwangerschap (doet hij dat automatisch omdat ik een vrouw ben??). Handig en daarna meteen het resultaat met ook nog 13% extra korting van Zorgkiezer. Ik ga nu naar Zilveren Kruis, want die is de goedkoopste.

    Handige service

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Ieder jaar overstappen zorgverzekering en de beste deal zoeken

    L. Rooijer22-12-2016

    Handiger om te vergelijken dan om andere vergelijkingssites. Ik heb hier mijn nieuwe zorgverzekering gekozen voor 2017. Ik vergelijk ieder jaar, want de prijzen veranderen telkens en je moet steeds de beste deal zoeken!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Extra korting met Zorgkiezer

    Tanja K19-12-2016

    Ik kwam op de Zorgkiezer om zorgverzekeringen te vergelijken en wist niet dat je dan ook extra korting krijgt als je het bij hen afsluit! Dus meteen maar gedaan, misschien is het een foutje hihi.

    Scheelt toch weer iets van 10 procent bijna! En alle beetjes helpen, het is al duur genoeg!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Moet ik nu overstappen naar een nieuwe zorgverzekering?

    chantie 08-12-2016

    Ik gebruik Zorgkiezer voor een nieuwe zorgverzekering kiezen

    Ik zag dat ik best een dure heb nu of dat deze volgend jaar best wel duur is

    Moet ik nu dan overstappen? Het lijkt me zoveel gedoe maar het bespaart dan wel geld denk ik.

    Het is wel fijn dat ik dat nu goed kan zien. Dat ik duur zit nu.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    overstappen zorgverzekering en zorgverzekering vergelijken

    Josje05-12-2016

    ik vond dit een handige website.
    had een beetje zitten google op overstappen zorgverzekering en zorgverzekering vergelijken en toen kwam ik zomaar hier uit en heb alles ingevuld en toen kreeg ik een prima aanbod en ik kon goed vergelijken. dus ja prima eigenlijk! en het kost niets verder dus dat is ook mooi

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    wel betrouwbaar

    Kandidaat22-11-2016

    De zoveelste site waarvan je niet kunt beoordelen of zorgverzekeraars geen vergoeding/premie betalen voor elke via de zorgkiezer.nl zijn afgesloten. Of dat je kunt beoordelen of zorgverzekeraars een aandeel hebben.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Handig maar toch niet

    Katrin Geschiere14-07-2015

    Op zich overzichtelijke site. Maar ik was niet overtuigd dat ik de goedkoopste aanbieding kreeg voor mijn gezin dus toch maar niet gedaan. Ik zie ook te weinig referenties nog op internet dus wie heeft er meer ervaring?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    handig!

    Elodie Smeding10-07-2015

    Handig overzicht van zo beetje alle zorgverzekeringen van Nederland. Zo kwam ik uit bij unive die de goedkoopste bleek te zijn. Afsluiten ging snel en ik heb er nu geen omkijken meer naar. Aanrader van mijn kant!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Schrijf zelf een review over Zorgkiezer

    Uw beoordeling