NederlandReview

  Ervaringen Zorgkiezer

  Wat zijn jouw ervaringen met Zorgkiezer? Bij ons lees je onafhankelijke reviews en ervaringen van consumenten die reeds gebruik hebben gemaakt van de diensten van zorgkiezer. Want je wil natuurlijk weten hoe Zorgkiezer werkt en of zij echt zo onafhankelijk is. Wij willen graag dat alleen echt goede service blijft bestaan. Diensten waar wij als consument wat aan hebben! Dankzij de reviews die je hier kunt lezen en plaatsen, bepalen we samen welke bedrijven en diensten ‘here to stay’ zijn. Zo kun je hier ook lezen over de diensten van Zorgkiezer. Zijn zij onafhankelijk en zorgen zij er inderdaad voor dat u eenvoudig zorgverzekeringen kunt vergelijken en afsluiten.

  Wat is ZorgKiezer?

  Zorgkiezer bestaat inmiddels al meer dan 13 jaar en heeft het geschopt tot de grootste onafhankelijke vergelijkingssite gespecialiseerd in de zorg .Elk jaar vergelijken ruim een miljoen mensen hun zorgverzekering op de website van Zorgkiezer. Het feit dat zoveel mensen gebruik maken van Zorgkiezer zegt een hoop over hun betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. Zorgkiezer is zelfs al voor het 5e jaar uitgeroepen tot beste zorgkiezer van Nederland. Dat is best een hele prestatie en maakt dat u er rustig van uit kunt gaan dat Zorgkiezer een prima dienst levert als onafhankelijke zorg vergelijker. Naast dit alles onderhoud Zorgkiezer ook een blog. Dit laat zien dat zij met hun diensten mee gaan met de tijd. Hetgeen wat Zorgkiezer zo onafhankelijk maakt is dat zorgverzekeraars niet betalen voor vermelding op Zrogkiezer.nl. Daarnaast kunnen zij de volgorde niet beïnvloeden.

  Hoe werkt de zorgkiezer: zie het hier!

  Wat voor zorgvergelijker diensten biedt ZorgKiezer? Hoe kun je zorgverzekeringen vergelijken?

  De grootste dienst die Zorgkiezer aanbiedt is dat zij vanuit een onafhankelijke positie alle zorgverzekeraars in Nederland vergelijken. Ze vergelijken de zorgverzekeraars op premie, polisvoorwaarden, service en kortingen, zodat je een duidelijk beeld krijgt van de prijzen en de inhoud van het pakket. Om het aanbod overzichtelijk te houden staan het goedkoopte aanbod altijd bovenaan in de resultaten. Zorgverzekeraars betalen niet voor vermelding op ZorgKiezer.nl en kunnen de volgorde niet beïnvloeden.

  Hierin onderscheiden zij zich van andere vergelijkingssites. Omdat Zorgkiezer gesproken heeft met alle zorgverzekeraars over een collectieve korting, kunnen zij je een collectieve korting bieden op de zorgverzekeringen van onder andere De Amersfoortse, CZ, DeltaLloyd, De Friesland, Menzis, OHRA, ONVZ, TakeCareNow en VGZ. Overstappen is altijd zonder gedoe. Zorgkiezer regelt voor u de overstap. Naast het vergelijken van een zorgverzekering kun je bij Zorgkiezer ook ziekenhuizen vergelijken. Dit kunt u doen op behandeling en specialisme. Daarnaast kun je zelfs de sterftecijfers van verschillende ziekenhuizen vergelijken. Naast ziekenhuizen kun je ook fysiotherapeuten, tandartsen en huisartsen vergelijken. En dat allemaal onafhankelijk.

  Wanneer heb je een zorgverzekering nodig?

  Medische zorg is soms van levensbelang. Je hebt soms medicatie nodig om je beter te voelen en soms is een behandeling of medicatie zelfs noodzakelijk om in leven te blijven. Operaties, pillen, behandelingen en zelfs controleafspraken bij de dokter zijn echter niet zonder kosten. Bij een langdurige operatie gevolgd door een herstelperiode in een ziekenhuis of revalidatiekliniek kunnen deze kosten behoorlijk oplopen. Maar weinig mensen kunnen zomaar duizenden euro’s ophoesten zonder in financiële problemen te komen. Het is daarom goed om jezelf te beschermen door middel van een zorgverzekering die, na je eigen bijdrage, bij kan leggen in de kosten. Maar welke zorgverzekeraar is nou het beste? Veel mensen kampen met deze vraag omdat niet iedere zorgverzekeraar even duidelijk is over wat nou wel of niet in een bepaald pakket valt. Ook is het vaak niet duidelijk welke premie je nou uiteindelijk per maand zult moeten betalen. Zorgkiezer is een website die je bij dit vraagstuk kan helpen. Maar heeft zorgkiezer nou echt wel alle verzekeringen in hun database? Wat voor criteria gebruiken om uit te zoeken wat voor jou de beste optie is? Lees verder om wat meer over Zorgkiezer te weten te komen zodat jij kunt inschatten of deze zorgvergelijker jou zou kunnen helpen de bomen te zien in het bos van zorgverzekeringen.

  Wat was de beste en goedkoopste zorgverzekering in 2019?

  Natuurlijk wil je dat de kosten voor je zorgverzekering zo laag mogelijk zijn. Helemaal als je eigenlijk nooit iets hebt, ben je vast geneigd gewoon te kijken welke zorgverzekering het goedkoopste is. Dit is echter niet altijd verstandig. De goedkoopste verzekering zou namelijk wel eens zo goedkoop kunnen zijn omdat ze bijna niets vergoeden. Met alles wat je dan zelf moet betalen ben je dan soms alsnog duurder uit dan met een duurdere verzekering die wel zonder problemen alles vergoed wat je nodig hebt. Daarom is het van belang om te kijken naar de kwaliteit van een bepaalde verzekering en niet alleen naar de premie. Dat is waar Zorgkiezer je bij kan helpen.

  Wat is de zorgvergelijker van ZorgKiezer?

  Zorgkiezer is een vergelijker van zorgverzekeringen. Ze beweren zelfs al meer dan 10 jaar de grootste onafhankelijke zorgvergelijker te zijn. Ze hopen dat je, omdat zij je verschillen laten zien tussen ziekenhuizen, tandartsen en andere zorgverleners, jullie ook daadwerkelijk gaan kiezen. Op hun website kun je vele verschillende zorgverzekeringen vinden en bekijken wat hun belangrijkste punten zijn. Ook kan Zorgkiezer je helpen om uit te zoeken welke zorgverzekering het beste bij jou past. Dit is immers voor iedereen anders. De één heeft genoeg aan een basispakket terwijl de ander vanwege vele medische problemen een aanvullend pakket wil. Maar ook de aanvullende pakketten verschillen nog al aardig per ziektekostenverzekering. De één biedt een goede tandartsverzekering terwijl de ander juist veel fysiotherapiebehandelingen vergoedt. Een derde geeft je de optie om ook in het alternatieve circuit te zoeken naar alternatieve therapieën waar de rest zich strikt aan de reguliere zorg houdt. Zorgkiezer inventariseert wat jij belangrijk vindt in een zorgverzekeraar zodat zij je de zorgverzekeringen kunnen laten zien die het beste passen bij wat jij in een zorgverzekeraar zoekt.

  Hoe werkt Zorgkiezer?

  Zoals hierboven al gezegd kun je via Zorgkiezer kijken welke ziektekostenverzekering het beste bij je past. Je kunt op hun website een formulier vinden dat je kunt invullen. Allereerst willen ze je geboortedatum en geslacht weten. Verder willen ze weten of je nog een partner of kind(eren) wilt toevoegen. Daarna gaan ze in op de verzekering zelf. Zo moet je selecteren welk eigen risico je wilt. Het wettelijke minimum hiervoor is €385, maar een hoger eigen risico betekent een lagere maandpremie. Verder willen ze weten of je veel of weinig fysiotherapie of tandartsdekking wilt. Verder vragen ze je nog of je behoefte hebt aan dekking voor alternatieve geneeskunde, brillen & contactlenzen, buitenland of orthodontie vanaf 18 jaar. En misschien je nog wel recht op korting omdat je een HBO of WO opleiding volgt of bij de KvK bent ingeschreven als zzp’er. Na het invullen van dit formulier zal Zorgkiezer je de top 10 laten zien van zorgverzekeringen die bij je passen. Automatisch zullen ze je alle 10 de verzekeringen laten zien, maar ze kunnen je ook een top 3 geven van de beste prijs-kwaliteitverhouding of de goedkoopste optie. Heb je eenmaal een goede optie gevonden, dan kun je in veel gevallen de zorgverzekering afsluiten via de website van Zorgkiezer. Vaak krijg je dan nog eens korting op je zorgpremie ook.

  Hoe werkt de zorgkiezer voor de tandarts?

  Niet iedere zorgverzekeraar biedt een even goede tandartsverzekering aan. Je zult weinig aan je tandartsverzekering denken als je gewoon een goed, gezond gebit hebt met stralend witte tanden. Toch kan er ineens iets met je tanden aan de hand zijn. Hoe goed je je tanden ook poetst, mondwater gebruikt en flost, je kunt nooit helemaal voorkomen dat je eens een gaatje krijgt of een kroon nodig hebt. En ook het trekken van je verstandskiezen, iets wat bij heel veel mensen moet gebeuren voor deze verstandskiezen andere kiezen in de verdrukking brengen, is niet zonder kosten maar moet gebeuren als je je gebit goed wilt houden. Daarbij kunnen je tanden ook beschadigen of afbreken tijdens een ongeluk of ongeval. In al deze gevallen wil je wel goed gedekt zijn. Kijk dus welke tandartsbehandelingen wel of niet in het basispakket zitten en of je hiervoor misschien een aanvullende verzekering nodig hebt. Denk hierbij niet alleen aan het heden, maar ook aan de toekomst. Zelfs het mooiste gebit zal wat meer zorg nodig gaan hebben naar mate je ouder wordt. Is die tijd eenmaal aangebroken, dan is niet iedere zorgverzekeraar er even makkelijk in om je pakket aan te passen. Houdt hier dus rekening mee als je kiest voor een zorgverzekering.

  Kun je zelf je zorg kiezen bij Zorgkiezer?

  Natuurlijk wil je zelf kunnen bepalen wie er aan je lichaam zit. Dit wordt echter niet door iedere zorgverzekeraar begrepen. Niet iedere verzekering laat je zomaar naar ieder ziekenhuis gaan. Sommigen hebben bepaalde ziekenhuizen waar je van hen naartoe mag. Er zijn er zelfs bij die je echt alleen naar één ziekenhuis laten gaan, meestal het ziekenhuis waar de betreffende behandeling of operatie het goedkoopste is zonder te letten op de kwaliteit van de (na)zorg. Je mag dan wel naar een ander ziekenhuis, maar zij zullen niet meer vergoeden dan de behandeling bij het goedkoopste ziekenhuis. De rest van de kosten moet je dan alsnog zelf bij leggen. Misschien heb je hier helemaal geen problemen mee en vindt je het prima naar welk ziekenhuis dan ook te gaan zolang je maar geholpen wordt. Maar als dat ziekenhuis helemaal aan de ander kant van het land ligt is het niet fijn daar misschien wel meerdere keren heen te moeten terwijl het ziekenhuis bij jou in de buurt nog betere zorg verleend ook. Bedenk dus goed of je met een verzekering in zee wilt gaan als deze je niet zelf je zorgverlener uit laat kiezen.

  Zorgkiezer en Zilveren Kruis

  Één van de verzekeringen die in de database van Zorgkiezer te vinden is, is het bende Zilveren Kruis. Mocht deze zorgverzekering volgens Zorgkiezer het beste bij jou passen, dan kun je dat eens controleren. Bekijk de website van Zilveren Kruis en zie wat zij over hun zorgpolissen en premies te zeggen hebben. Ook kun je via Zorgkiezer een onafhankelijke, vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je niets teveel betaalt voor je zorgverzekering of zorg. Ook kun je ze vergelijken met andere zorgverzekeraars die bij Zorgkiezer bekend zijn.

  Zorgkiezer en Univé

  Univé, pluk je daar nou echt de vruchten van? Zorgkiezer kan je helpen om dit uit te zoeken. Ze hebben een basisverzekering, aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Daarbij zijn ze verbonden met het Universitair Medisch Centrum Groningen, het Erasmus Medisch Centrum en Isala Klinieken. Op Zorgkiezer kun je een rij vinden van ziekenhuizen waar ze nog meer zaken mee doen. Net als bij de hierboven genoemde concurrent kun je Univé vergelijken met nog vele andere zorgverleners. Ook zijn er klanten van deze zorgverzekering die vertellen over hun ervaring met deze zorgverzekeraar. Zo kun je, net als bij NederlandReview, kijken wat andere mensen van Univé vinden.

  Andere diensten van Zorgkiezer

  Natuurlijk biedt Zorgkiezer nog meer aan dan alleen het vergelijken van zorgverzekeringen. De website heet immers zorgkiezer, niet zorgverzekeringkiezer. Dit houdt in dat je, naast zorgverzekeringen, ook andere aspecten van zorg kunt vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld ook kijken welk ziekenhuis het beste uit de bus komt bij een bepaalde behandeling of operatie. Je kunt deze ziekenhuizen vergelijken op specialisme. Bij sommige ziekenhuizen is de kindergeneeskunde het beste terwijl een ander ziekenhuis juist weer beter scoort op interne geneeskunde, plastische chirurgie, KNO behandelingen, oogheelkunde, radiologie of cardiologie. Je hebt maar één lichaam waar je het de rest van je leven mee moet doen, dus het is heel logisch dat je geholpen wilt worden door de beste artsen op een bepaald gebied. Kijk daarom goed of het ziekenhuis waar je een bepaalde behandeling of operatie wilt ondergaan wel echt zo gespecialiseerd is. Ook kun je vergelijken op een bepaalde behandeling. Sommige ziekenhuizen zijn beter in het verhelpen van rugproblemen terwijl anderen beter scoren als het gaat om schouders, middel buik of voeten. Daarnaast kun je ook nog kijken welk ziekenhuis de kortste wachtlijst voor een bepaalde behandeling heeft. Niemand wil immers langer met pijn lopen dan strikt noodzakelijk is.

  Zorgkiezer via de Consumentenbond

  Mocht je nog eens willen checken of de Zorgkiezer die bij Zorgkiezer als beste keus voor jou uit de bus komt ook echt de beste is, dan kun je die keuze nog eens checken via de Consumentenbond. Deze heeft ook een soort zorgkiezer die je kan helpen om de beste keus te maken.

  Hoe kun je contact opnemen met Zorgkiezer?

  Natuurlijk is het mogelijk contact op te nemen met Zorgkiezer. Soms heb je immers een vraag die zo specifiek is dat hij niet duidelijk op de website te vinden is. Dan wil je jouw specifieke situatie even aan iemand kunnen voorleggen. Hier heeft Zorgkiezer een klantenservice voor. Je kunt één van hun medewerkers bellen als je graag iemand persoonlijk spreekt en snel antwoord op je vraag wilt. Maar je kunt ze ook even een mailtje sturen waarin je de situatie of vraag uiteen zet. Zorgkiezer is ook modern genoeg om mee te doen met de nieuwste trends. Zo zijn ze ook te bereiken via WhatsApp. Daar kun je ze gewoon even een berichtje sturen. Een lid van hun klantenserviceafdeling zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook kunnen zij je helpen met eventuele technische problemen op de website. Ook is Zorgkiezer actief op Social Media zoals Facebook, Twitter en Google+.


  Zorgkiezer legt uit: hoe werkt dat eigen risico nou precies?

  Wat kun je doen met klachten over ZorgKiezer.nl?

  Zorgkiezer heeft een vergunning van de AFM en is aangesloten bij het Klachteninstituut voor Financiële Diensten. Op de website is een uitleg te vinden over hoe Zorgkiezer werkt. Bij vragen kun je terecht onder het kopje veelgestelde vragen. Staat je antwoord er echter niet tussen, dan is het eenvoudig om telefonisch contact op te nemen met Zorgkiezer. Ook kun je via verschillende e-mail adressen uw vraag aan de juiste persoon stellen. Klachten kunnen via een speciaal klachtenformulier ingevuld worden. Deze klacht wordt toegewezen aan een klachtverantwoordelijke medewerker, zodat er binnen 3 werkdagen telefonisch of per mail contact met je zal worden opgenomen. Laat je ook alstublieft jouw ervaringen met zorgkiezer achter? Je zou er vele andere consumenten mee kunnen helpen.

  Hoe zijn de reviews over Zorgkiezer?

  Is die website van Zorgkiezer nou echt zo handig? Zullen zij je wel echt de beste zorgverzekering aanraden, of is er nog een betere optie te vinden buiten Zorgkiezer om? Dit zijn allemaal vragen die snel beantwoord kunnen worden door mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van Zorgkiezer. Het kan erg handig zijn om eens te weten wat deze mensen nou echt van deze zorgvergelijker vinden. Je kunt hierachter komen door wat reviews te lezen die geplaatst zijn door deze klanten van Zorgkiezer. Zij kunnen je alles vertellen wat je moet weten over Zorgkiezer voor je er zelf gebruik van maakt. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of Zorgkiezer nou echt wel de beste website is om zorg en ziektekostenverzekering te vergelijken. Heb je zelf ervaring met Zorgkiezer? Dan zouden wij dankbaar zijn als je zelf ook een review over deze zorgvergelijker achter zou willen laten.

  Op zoek naar een zorgverzekering zoals die van Zorgkiezer? Maar niet zeker over de service? Lees beoordelingen en ervaringen over Zorgkiezer op NederlandReview!

  Veel succes met het zoeken van de beste zorgverzekering. Ga niet te luchtig met gezondheid om en zorg ervoor dat je de verzekering of zorg kiest die inspeelt op wat jij nodig hebt. Zo weet je zeker dat je verzekering er voor jou zal zijn als je ze nodig hebt.

  Zorgkiezer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (38)

  6.8
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.2
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  6.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zorgkiezer

  Uw beoordeling

  Zorgverzekeraars vergelijken

  Door alle bomen het bos niet meer gezien met al die zorgverzekaars
  elk jaar weer zon verschrikkelijk onhandig uitzoekwerk
  ik zie er eigenlijk liever van af met dat overstappen maar ja JE MOET WEL want alle premies voor zorg gaan omhoog of omlaag en je moet dus wel alles elke keer uitzoeken verschrikkelijk. ik ben er de hele week met kerst als uitzondering mee bezig geweest
  maar ik ben wel te spreken over de zorgkiezer. Want daarmee heb ik alle zorgverzekeraars beter kunnen vergelijken en vond ik de goedkoopste dit jaar. Wat ook handig is is dat je je alleeen hoeft aan te melden en dat de rest dan voor je wordt gedaan - opzeggen overstappen al die dingen
  Je kunt ze hier tenminste een beetje uit elkaar halen en selecteren wat je wilt. En dan kijken of ze goed zijn en dat soort dingen.
  Ik ga nu net op tijd WEER OVERSTAPPEN maar het scheelt toch weer een paar tientjes volgend jaar.
  ik neem nu een hoog eigen risico met geen aanvullende verzekeringen want die had ik toch niet gebruikt.

  Door: Eduard Witte28-12-2019
  Herman Kievit30-06-2020

  Vorig jaar zijn mijn vrouw en ik beide overgestapt van zorgverzekeraar via ZORGKIEZER. De overstapmails waren in enkele minuten binnen en ook een mooie belofte om voor het overstappen een elektrische tandenborstel als cadeau te krijgen. Wat ze in de kleine lettertjes verstoppen is dat ze zo krenterig zijn er maar 1 per woonadres te verstrekken. Wat er ook niet bij gezegd wordt is dat je dan ook nog een half jaar moet wachten voor je hem zelf kunt gaan ophalen. Iedere keer bellen levert een nieuwe smoes op waarom het nog niet geregeld is. Voor ons was het de eerste en meteen ook laatste keer dat we via dit bedrijf zaken doen. Ze verdienen hier goed aan en dus mag ook de afhandeling goed geregeld worden, als je niet meer terug kunt mag je als klant in de bruine derrie zakken. Een dikke 1 voor de service.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Uitkomst verrassend EN goed

  Een paar euro per maand scheelt mij toch een hoop op jaarbasis als alleenstaande moeder van 3 en kan ik dus goed gebruiken. Ik heb dus veel onderzoek zelf gedaan naar zorgverzekeraars om zeker te zijn dat ik de goedkoopste heb. Na mijn speurtocht kwam zekur als goedkoopste uit de bus. Nu heb ik gister toch maar even op aanraden van een kennis een snelle quickscan gedaan bij zorgkiezer. Daar kwam bij mij zilveren kruis uit!! Domme is, dat ik die helemaal niet meegenomen had in mijn eigen onderzoek (glad vergeten of ze maken slecht reclame want ik had ze niet gevonden ;-) Dus zorgkiezer, dank! Jullie hebben mij 1,5 euro per maand bespaard en voor mij is dat toch een hoop geld over een heel jaar genomen.

  Door: Sharida28-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Snel formuliertje invullen en overstappen met extra korting via Zorgkiezer

  Snel formuliertje ingevuld op Zorgkiezer. Niet eens zo veel informatie. Standaardgegevens zoals leeftijd en geslacht en dan kun je kiezen voor wel of niet eigen risico. En je kunt sommige dingen in de dekking aan en uit zetten, zoals anticonceptie en zwangerschap (doet hij dat automatisch omdat ik een vrouw ben??). Handig en daarna meteen het resultaat met ook nog 13% extra korting van Zorgkiezer. Ik ga nu naar Zilveren Kruis, want die is de goedkoopste.

  Handige service

  Door: Karina26-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  laatste dag van het jaar pas overstappen zorgverzekeraar

  haha ik stel altijd alles uit tot het laatste moment en ik had geen idee of ik überhaupt moest overstappen.

  snel even gekeken op Zorgkiezer, die is best handig en had een vriendin ook gebruikt.

  van alles aan- en uitgevinkt. ik hoef bijvoorbeeld geen zwangerschapsdingen maar wel heel graag fysio.

  nou ja, ik heb er nu één die een tientje per maand goedkoper is dan wat ik had. Beter dus!

  Door: Benthe31-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  krijg nu bij zorgkiezer een gratis cadeau ga naar de link

  Krijg nu bij zorgkiezer een gratis cadeau ga naar de link:  mgmco.nl/xuyire/pp

  Door: remco06-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zorgverzekering

  ZorgKiezer.nl is bedrog !
  Zij noemen de elektronische tandenborstel een kado, ik noem het een sigaar uit eigen doos. Ik heb er voor gekozen om 50,- euro bij te betalen voor een middenklasse elektronische tandenborstel, welke in de winkel 99,- euro kost, in plaats van de gratis basis versie welke 50,- euro kost. Een week nadat ik betaald had, stond er 50% korting op de middenklasser. Dus als ik deze tandenborstel in de winkel had gekocht, was ik ook 50,- euro kwijt. Waar blijft mijn kado dan nu ?! Ik heb ZorgKiezer gemaild hierover, maar ze geven niet thuis natuurlijk. NOOIT MEER IETS REGELEN VIA ZorgKiezer. Minder dan 1 ster kon helaas niet.

  Door: Metin Meto Meto 23-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Uitgebreide selectie en 13% korting

  Via Zorgkiezer overgestapt dit jaar.

  Je kunt hier vrij uitgebreid selecteren op wat je precies wel en niet in je dekking wilt of moet hebben. Dat vonden wij erg handig, want we hebben een paar specifieke eisen.

  Ook krijg je hier veel korting, 13%. Ik vind dat erg veel.
  Zorgkosten zijn dit jaar flink gestegen, dan moet je goed zoeken naar besparingen op de kosten.

  Door: G. Hendriks27-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Laatste nippertje van zorgverzekering gewisseld

  Kwam er net achter dat ik nog maar tot morgen kan overstappen!

  Snel even op zorgkiezer.nl gekeken en van alles zitten vergelijken. Nog best een heel werk, want ik wil bepaalde dingen echt in mijn pakket en sommige dingen niet zo nodig.
  Dat is hier best handig te zien.

  Ik ben nu overgestapt naar CZ. Hoop dat dat goed is. Het is allemaal duurder geworden

  Door: Leo Miedema30-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  handige vergelijkingssite voor zorgverzekeringen

  Hele handige vergelijkingssite voor zorgverzekeringen!

  De verschillen zijn echt groter dan je denkt, niet alleen in prijs, maar ook waarvoor je precies verzekerd bent (en waar niet voor!!).

  Ook is het goed om de vrije keuze in ziekenhuizen even in de gaten te houden.

  Ik vond dat bij Zorgkiezer heel overzichtelijk om goed te vergelijken.

  Door: Kira van Gelder29-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Moet ik nu overstappen naar een nieuwe zorgverzekering?

  Ik gebruik Zorgkiezer voor een nieuwe zorgverzekering kiezen

  Ik zag dat ik best een dure heb nu of dat deze volgend jaar best wel duur is

  Moet ik nu dan overstappen? Het lijkt me zoveel gedoe maar het bespaart dan wel geld denk ik.

  Het is wel fijn dat ik dat nu goed kan zien. Dat ik duur zit nu.

  Door: chantie 08-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Overstap

  Slechte ervaring mee. Bij overstappen wordt een welkomstcadeau beloofd en tijdens het overstappen heb ik gekozen voor de elektrische tandenborstel. Daarna niets over gehoord. Na bellen met zorgkiezer blijkt dat ik er geen krijg omdat iemand anders op mijn adres ook al eens is overgestapt... Überhaupt een beetje een vreemde regel, maar toon dat dan in ieder geval eventjes tijdens het aanmeldproces. Nu wordt je gelokt met een cadeau dat je niet krijgt.

  Denk dat ik volgende keer voor Independer ga. Daar heb ik betere ervaringen mee.

  Door: Gebruiker05-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  01-01-2021 oversluiten zorgverzekering

  Tandenborstel nog steeds niet ontvangen ondanks verschillende meldingen van datums van om deze te kunnen afhalen. Zijn ook niet bereikbaar!
  Misleidend en slecht communicerend. Maar niet meer deze site bezoeken.

  Door: RJJ Wolters02-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  andere zorg verzekering

  Beloven een Oral B tandenborstel als je via hun overstapt.
  Vervolgens wordt Corona als excuus gebruikt dat ze niet verstrekt kunnen worden. "Ze willen niet duizenden mensen de straat opsturen om de tandenborstel af te halen" Als of er niets thuis bezorgd kan worden. Nu, nog steeds niets mogen ontvangen of bericht gehad dat er iets onderweg is. M.I. OPLICHTING!!!! Nooit meer zorgkiezer

  Door: Paul Raaijmakers21-06-2020
  Jacques 21-06-2020

  Helemaal mee eens. Te triest voor woorden de hele actie

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Zorgverzekering 2020 met gratis tandenborstel

  Allereerst bleek achteraf dat er max 1 per huishouden wordt gegeven. Daarna niets meer gehoord. Geen mail gehad. Uiteindelijk zelf zoeken en zie op de website reden van niet opsturen maar daarover nooit mail gehad. Zouden mail gestuurd hebben op 21 april maar niets gekregen. Ze mogen wat beter communiceren met hun klant. Voor wat betreft ons de laatste keer via Zorgkieser.

  Door: Marco Bouman26-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Verzekering

  Ik wacht al een half jaar op een simpele tandenborstel, zelfs AliExpress levert sneller. Nu gebruiken ze Corona weer als excuus, zo kan je een jaar lang doorgaan natuurlijk. Heb andere mensen via zorgkiezer laten overstappen waar ik een cadeaubon voor zou krijgen maar heb die uiteraard ook nooit ontvangen. Ik zal nu iedereen vertellen dat je niks krijgt van wat je wordt beloofd.

  Door: M24-03-2020
  Angelique Maes14-04-2020

  Oké ik ben niet de enige dan , die aan het wachten is. Bij mij zeggen ze hou je mail in maart/ april in de gaten . Erg slecht hoor beloven en niet leveren

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  Overstap van Zilveren Kruis naar Bewuzt

  Twee jaar geleden ook afgesloten via Zorgkiezer, toen is alles goed verlopen. Deze keer helaas niet...

  Per januari 2020 was het de bedoeling over te stappen van Zilveren Kruis naar Bewuzt. Zilveren Kruis zou worden opgezegd door Zorgkiezer. Half januari was ik toch wel benieuwd naar waar onze zorgpassen bleven en een brief van mijn nieuwe zorgverzekeraar. Toch maar even gechat met Bewuzt en zij gaven aan dat ik per 2021 verzekerd ben bij Bewuzt. Ik had geen idee dat dat überhaupt mogelijk was... De persoon waarmee ik chatte vroeg mij of ik het naar 2020 wilde wijzigen, waarop mijn antwoord uiteraard ‘ja’ was.

  Dit heb ik afgelopen maandag via mail aangekaart bij Zorgkiezer, maar tot op de dag van vandaag helaas nog geen reactie vernomen, terwijl op de website staat dat er binnen 24 uur reactie wordt gegeven. Vandaag rond 19.00 uur geprobeerd te bellen, maar geven ze aan dat ze geopend zijn op ‘werkdagen van 9.00-21.00 uur’. Donderdag 19.00 uur valt hier gewoon binnen, dus dat begrijp ik ook niet helemaal?!

  Allemaal leuk en aardig, maar nu blijkt dus dat mijn zorgverzekering bij Zilveren Kruis nog gewoon loopt én mijn nieuwe zorgverzekering bij Bewuzt ook!

  Kosten:

  December 2019
  - 1x 135 euro voor de periode januari 2020.

  Januari 2020
  - Bewuzt 2x 116 euro (1x voor de periode januari en 1x voor de periode februari 2020) dubbele premie ivm de correctie van januari, omdat deze eerst op 2021 was gezet, daarna heb ik ‘m zelf aan moeten passen naar 2020, terwijl dit de zaak is van Zorgkiezer, anders had ik het zelf wel via de website van Bewuzt kunnen regelen. De reden dat ik via Zorgkiezer heb afgesloten was de gratis elektrische tandenborstel en tandongevallenverzekering.

  - Zilveren Kruis 1x 135 euro voor de periode februari 2020 (mijn oude premie dus, welke al opgezegd had moeten zijn)

  Vervelend dat het via deze weg moet, maar hopelijk neemt Zorgkiezer morgen contact met mij op naar aanleiding van deze klacht en kan ik er daarna een positieve review van maken.

  Hartelijk dank alvast!

  Door: Carmen30-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Zorgverzekering

  Ik had via zorgkiezer.nl een zorgverzekering afgesloten. Dit duurde zo lang dat ik zelf de verzekering gebeld had om te vragen of er iets doorgekomen was. Dit was niet het geval. Uiteindelijk heb ik het alsnog zelf geregeld bij de verzekering zelf. In januari werd ik gebeld door de zorgkiezer of de wijziging nog nodig was. Ik vertelde hun dat ik het nu al zelf geregeld had. Krijg ik een aantal dagen later alsnog de wijziging binnen en ze hadden een hele andere verzekering doorgegeven. Ik ben dus zeer ontevreden dat ze nadat ik zei dat dit niet meer nodig was het alsnog indienen en ze sluiten een hele andere verzekering af dan die ik gekozen heb. Ik sluit door deze fouten nooit meer mijn verzekering af via zorgkiezer.nl en ik zou aan iedereen aanraden om zelf via je eigen zorgverzekering een verzekering af te sluiten.

  Door: Loïs Roomer08-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  zorgverzekering

  heel tevreden bedankt voor het super systeem!!

  Volgend jaar ook via jullie overgestapt en nu weer. Gaat goed!

  Door: Gerrd31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  zorgverzekering volgend jaar 2020

  Ik stap ieder jaar over met vergelijkers
  zelf kan ik echt niet al die dingen uitzoeken

  dus ikben blij dat dit er is.
  Alles handig in te vullen en je kunt je eigen voorwaarden en keuzen meenemen in het proces.

  Door: Basje19-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  vergelijken ziektekosten

  heb deze website gebruikt, duidelijk snel.

  Door: S. Bergsma04-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  FAQ

  Is Zorgkiezer een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 38 ervaringen geplaatst over Zorgkiezer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zorgkiezer actief?

  Zorgkiezer is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zorgkiezer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.