Menzis

6

Bestellen

6

Service

5.3

Prijs

5.6

Levering

54.6%

Zou hier weer kopen

Menzis


Denk je erover om te veranderen van zorgverzekeraar en is Menzis één van je opties? Dan zijn beoordelingen van andere consumenten van vitaal belang in het maken van de juiste keuze.

Over Menzis

Menzis is één van de vele zorgverzekeraars in Nederland. Menzis werkt samen met  Azivo, een andere landelijke zorgverzekeraar, en Anderzorg. Anderzorg is een zorgverzekering die zich richt op de jongere generatie en is dus met name een online zorgverzekeraar. Menzis zelf wil naast het bieden van een zorgverzekering ook aanverwante dienstverlening en informatie bieden aan de klanten. Daarnaast zijn ze zeer actief in preventieve maatregelen om zo kosten voor de klant te drukken. Menzis en Azivo bieden zowel collectieve als individuele zorgverzekering. Terwijl de online verzekeraar Anderzorg alleen individuele zorgverzekering biedt.

Diensten

Menzis biedt uitgebreide zorgverzekeringen. Naast de basisverzekering geeft Menzis ook vele extra opties voor de tandartsverzekering. Menzis denkt daarnaast ook aan mensen met een wat kleinere portemonnee en heeft zogenaamde BudgetBewust pakketten. Variërend van €13 tot €20 extra per maand. Hiermee krijg je als zorgbehoevende toch meer vergoeding zonder een duur pakket voor bijvoorbeeld tandarts te hoeven nemen. 

Op een rijtje zijn de mogelijkheden bij Menzis naast de basisverzekering:
-    ExtraVerzorgd 1: €6,95
-    ExtraVerzorgd 2: €19,30
-    ExtraVerzorgd 3: €41,65
-    BudgetBewust Aanvullend: €12,95
-    BudgetBewust Extra Aanvullend: €19,95
-    JongerenVerzorgd: €16,95
-    TandVerzorgd 250: €10,90
-    TandVerzorgd 500: €17,95
-    TandVerzorgd 750: €31,95

Welke aanvullende verzekering precies wat vergoedt is te vinden op de website van Menzis. Menzis specialiseert zich in het tevreden stellen van de verschillende leeftijdsgroepen met de ExtraVerzorgd en de JongerenVerzorgd aanvullingen. Menzis speelt dus goed in om verschillende omstandigheden.

Klachten

Menzis heeft een uitgebreide afdeling Klantenservice op de website, waar je allen benodigde informatie kunt vinden. Declareren of wijzigingen doorgeven kan makkelijk via deze weg. Mocht je wel vragen hebben kan je terecht bij de FAQ. Dan is er nog de Contact pagina waar aan wordt gegeven dat telefonisch contact alle werkdagen mogelijk is van 08.30-19.00, ook kan contact worden gezocht via e-mail. Mocht je liever persoonlijker contact willen dan heeft Menzis ook nog verscheidene fysieke locaties die je kan bezoeken.
De ervaringen met Menzis zijn erg verschillend. Zoals met veel bedrijven gaat er soms wat mis en dit is te zien in wat er gedeeld word. Waar de ene consument snel geholpen word en binnen enkele weken declaraties geregeld ziet moet een andere consument maanden of zelfs jaren wachten om ineens een rekening op de mat te krijgen. Uiteindelijk zegt de ervaring dat bij elke zorgverzekeraar er wel eens wat mis gaat, ook al hoort dit niet zo. 

Telefonisch gaat veel mis bij Menzis, als het even kan kun je de dingen dus beter online regelen via MijnMenzis, doordat je dan onmiddelijk een bevestiging krijgt in de mail weet je ook dat de vraag in kwestie in behandeling is en heb je alles zwart op wit. Ben je verzekerd bij Menzis, of verzekerd geweest bij Menzis, en wil je deze ervaring graag delen? Vergeet dan niet een beoordeling achter te laten alhier.


 


Is menzis een goede zorg of reisverzekering? Hoe gaat dat met vergoedingen? Laat u informeren dan klanten die u voorgingen. Zo weet u precies waar u aan begint. Lees ze bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

NIETS

Goede ochtend, Vroeger was het heel normaal dat onbekenden altijd met 'U' werden aangesproken. Tot het moment waarop die persoon aan gaf dat het jij en je mocht worden. U stuurt me een betaal specificatie en ik vraag me werkelijk af waarom u herhaaldelijk 'jou' gebruikt. Wat is er verkeerd aan 'Door U te betalen'. Ik vind het gebruik van jou, jij en je op dit en soortgelijke documenten helemaal verkeerd. Kunt u dat veranderen a.u.b. Gr. Jodi van der Giesen.

J

J.D. van der Giesen

13-02-2022

0forum

tandpolis

In Egypte naar een tandarts gegaan om mijn tanden (op eigen kosten) te laten reinigen. Nader onderzoek stelde vast dat er een wortelkanaal van een kies in deplorabele toestand was en dat de kies spoedig getrokken zou moeten worden. In Nederland zou ik een half jaar moeten wachten tot ik geholpen zou kunnen worden. De kies dus ter plaatse laten trekken en een brug laten plaatsen. Voor 250 euro werd er een stukje vakwerk afgeleverd. Ik ben ervan overtuigd dat eea in Nederland stukken duurder zou kosten. Het leek mij dus niet meer dan logisch dat Menzis mij tegemoet zou komen in de kosten. Echter Menzis verschuilt zich achter de regeltjes en kiest ervoor om iemand, die al 30 jaar braaf z'n premie betaald, te schofferen door niet over te gaan tot uitbetaling van kosten die, als ze in Nederland gemaakt zouden worden, een meervoud zouden zijn van de huidige.

M

Marcel Wets

10-01-2022

0forum

zorg

na jaren trouwe klant …word mijn man compleet aan zijn lot overgelaten nu hij kanker heeft. in Nederland uitbehandeld, maar inmiddels in Duitsland onderbehandeling met goede resultaten. Alles voorgeschoten en Menzis betaald helemaal niks.

M

mussani

09-07-2021

0forum

Menzis is een verzekeraar

Menzis zijn vuile oplichters. ik krijg een brief van een incasso bureau omdat ik 1 rekening blijkbaar niet heb betaald. dus ik bel ze netjes op, maar wordt keer op keer hondsbrutaal behandelt. nou beweerd Menzis dat ze de rekeningen per post naar mij gestuurd hebben. ik zeg ik heb nooit niks gehad en ik dacht dat we hadden afgesproken dat alles via de mail ging? Menzis geeft mij daar gelijk in want in mijn dossier staat dat alles via de mail moet. dus Menzis erkend dat ze het fout hebben gedaan maar verwacht toch dat ik incasso kosten ga betalen. wat een gore oplichters zijn het daar toch. dit speelt nu al een maand en ze willen totaal geen kant op nadat hun een fout hebben gemaakt. het zou over mijn eigen risico gaan en dat terwijl ik door een fout van hun in 2019, 764 euro eigen risico heb betaald, ook daarvan beweren ze dat dat niet is maar mijn afschrifte zeggen toch echt iets anders. volgend jaar ga ik zeker overstappen. MENZIS ZIJN OPLICHTERS trap er niet in

E

etienne

01-04-2020

0forum

Telefonisch moeilijk bereikbaar en geen melding v/d wachtrij!

Ik heb gevraagd om dat in de ideen bus te melden.. Want zeker aan het eind v/h jaar is het erg druk met bellen en dan vind ik het heel onvriendelijk als je als ..vaste klant.. niet eens een melding krijgt... bv. Nadat er 5 wachtenden zijn..dan kun je zelf de keus maken om later terug te bellen..ook is het niet zakelijk van Menzis zelf... want dat maakt ook dat de wachtrij steeds langer wordt en dat komt henzelf helemaal niet ten goede. Ik ben prima te woordgestaan door de klantenservice en ze zou de melding doorgeven..ik was daarin beslist niet de eerste..die daar last van had.. Nu maar hopen dat er ook eens echte actie wordt ondernomen..dat er dus echt naar de klant wordt geluisterd!

J

J J Geluk

28-12-2017

0forum

Menzis zorgverzekering duur

Vorig jaar zat ik nog bij Menzis, maar ik ben overgestapt naar een andere, omdat Menzis eigenlijk heel duur bleek te zijn.

L

Leonie

24-01-2017

0forum

basisverzekering bij Menzis

Verzekerd met een basisverzekering bij Menzis. Vooral online is het goed te regelen allemaal. Had het afgelopen jaar gelukkig maar weinig zorgkosten, als het goed is kan ik mijn eigen risico behouden.

J

J. Maasburg

23-12-2016

0forum

gewoon een goede verzekeraar . ik heb zorgverzekering met tanden uitbreiding

Zorgverzekering met tanden uitbreiding al jaren zo en niks te klagen gewoon een normale verzekeraar gaan goed met klanten om ik regel alles online en dat gaat altijd goed eigenlijk heb verder niet heel veel te declareren of hoef contact op te nemen

F

F. Leenmans

05-12-2016

0forum

Al jaren klant bij Menzis

Wij zitten al jaren bij Menzis met het hele gezin. Wij regelen het meeste online en dat verloopt eigenlijk altijd vlekkeloos. Zelfs de kinderen, en die zijn nog jong, kunnen hier goed wegwijs!

F

Fam. de Bruin

06-09-2016

0forum

Tandarts is duur!

Neem wel ook de tandverzekering erbij. Als je een keer wat hebt sta je te kijken van de kosten die je allemaal zelf moet betalen. Ik schrok me dood van een reguliere 6-maandelijkse check. Dus nu wel erbij genomen en zo dus nu wel gedekt voor absurde kosten van de tandarts. De factuur wordt dan direct doorgestuurd naar je zorgverzekering en zie je nooit meer.

M

Margje D.

31-01-2016

0forum

Zorgverzekering 2016 geregeld bij Menzis

Ben voor volgend jaar alvast overgestapt. Zat bij Zilveren Kruis Achmea maar nu dus bij Menzis. Ze hadden een betere deal en het leek alsof er net iets meer onder de dekking viel. Overstappen ging in ieder geval best makkelijk eigenlijk, dus voor nu ben ik tevreden. Hoop dat dat zo blijft en anders stap ik volgend jaar gewoon weer over natuurlijk

D

Denise Schaap

24-12-2015

0forum