NederlandReview

  Ervaringen Menzis


  Denk je erover om te veranderen van zorgverzekeraar en is Menzis één van je opties? Dan zijn beoordelingen van andere consumenten van vitaal belang in het maken van de juiste keuze.

  Over Menzis

  Menzis is één van de vele zorgverzekeraars in Nederland. Menzis werkt samen met Azivo, een andere landelijke zorgverzekeraar, en Anderzorg. Anderzorg is een zorgverzekering die zich richt op de jongere generatie en is dus met name een online zorgverzekeraar. Menzis zelf wil naast het bieden van een zorgverzekering ook aanverwante dienstverlening en informatie bieden aan de klanten. Daarnaast zijn ze zeer actief in preventieve maatregelen om zo kosten voor de klant te drukken. Menzis en Azivo bieden zowel collectieve als individuele zorgverzekering. Terwijl de online verzekeraar Anderzorg alleen individuele zorgverzekering biedt.

  Diensten

  Menzis biedt uitgebreide zorgverzekeringen. Naast de basisverzekering geeft Menzis ook vele extra opties voor de tandartsverzekering. Menzis denkt daarnaast ook aan mensen met een wat kleinere portemonnee en heeft zogenaamde BudgetBewust pakketten. Variërend van €13 tot €20 extra per maand. Hiermee krijg je als zorgbehoevende toch meer vergoeding zonder een duur pakket voor bijvoorbeeld tandarts te hoeven nemen.

  Op een rijtje zijn de mogelijkheden bij Menzis naast de basisverzekering:
  - ExtraVerzorgd 1: €6,95
  - ExtraVerzorgd 2: €19,30
  - ExtraVerzorgd 3: €41,65
  - BudgetBewust Aanvullend: €12,95
  - BudgetBewust Extra Aanvullend: €19,95
  - JongerenVerzorgd: €16,95
  - TandVerzorgd 250: €10,90
  - TandVerzorgd 500: €17,95
  - TandVerzorgd 750: €31,95

  Welke aanvullende verzekering precies wat vergoedt is te vinden op de website van Menzis. Menzis specialiseert zich in het tevreden stellen van de verschillende leeftijdsgroepen met de ExtraVerzorgd en de JongerenVerzorgd aanvullingen. Menzis speelt dus goed in om verschillende omstandigheden.

  Klachten

  Menzis heeft een uitgebreide afdeling Klantenservice op de website, waar je allen benodigde informatie kunt vinden. Declareren of wijzigingen doorgeven kan makkelijk via deze weg. Mocht je wel vragen hebben kan je terecht bij de FAQ. Dan is er nog de Contact pagina waar aan wordt gegeven dat telefonisch contact alle werkdagen mogelijk is van 08.30-19.00, ook kan contact worden gezocht via e-mail. Mocht je liever persoonlijker contact willen dan heeft Menzis ook nog verscheidene fysieke locaties die je kan bezoeken.
  De ervaringen met Menzis zijn erg verschillend. Zoals met veel bedrijven gaat er soms wat mis en dit is te zien in wat er gedeeld word. Waar de ene consument snel geholpen word en binnen enkele weken declaraties geregeld ziet moet een andere consument maanden of zelfs jaren wachten om ineens een rekening op de mat te krijgen. Uiteindelijk zegt de ervaring dat bij elke zorgverzekeraar er wel eens wat mis gaat, ook al hoort dit niet zo.

  Telefonisch gaat veel mis bij Menzis, als het even kan kun je de dingen dus beter online regelen via MijnMenzis, doordat je dan onmiddelijk een bevestiging krijgt in de mail weet je ook dat de vraag in kwestie in behandeling is en heb je alles zwart op wit. Ben je verzekerd bij Menzis, of verzekerd geweest bij Menzis, en wil je deze ervaring graag delen? Vergeet dan niet een beoordeling achter te laten alhier.

  Is menzis een goede zorg of reisverzekering? Hoe gaat dat met vergoedingen? Laat u informeren dan klanten die u voorgingen. Zo weet u precies waar u aan begint. Lees ze bij NederlandReview!

  Menzis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  7,2
  71% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,8

  Service

  7,8

  Prijs

  6,6

  Leveren

  7,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Telefonisch moeilijk bereikbaar en geen melding v/d wachtrij!

  Ik heb gevraagd om dat in de ideen bus te melden..
  Want zeker aan het eind v/h jaar is het erg druk met bellen en dan vind ik het heel onvriendelijk als je als ..vaste klant.. niet eens een melding krijgt... bv. Nadat er 5 wachtenden zijn..dan kun je zelf de keus maken om later terug te bellen..ook is het niet zakelijk van Menzis zelf... want dat maakt ook dat de wachtrij steeds langer wordt en dat komt henzelf helemaal niet ten goede.
  Ik ben prima te woordgestaan door de klantenservice en ze zou de melding doorgeven..ik was daarin beslist niet de eerste..die daar last van had..
  Nu maar hopen dat er ook eens echte actie wordt ondernomen..dat er dus echt naar de klant wordt geluisterd!

  Door: J J Geluk28-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5

  Menzis zorgverzekering duur

  Vorig jaar zat ik nog bij Menzis, maar ik ben overgestapt naar een andere, omdat Menzis eigenlijk heel duur bleek te zijn.

  Door: Leonie24-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  basisverzekering bij Menzis

  Verzekerd met een basisverzekering bij Menzis.
  Vooral online is het goed te regelen allemaal.
  Had het afgelopen jaar gelukkig maar weinig zorgkosten, als het goed is kan ik mijn eigen risico behouden.

  Door: J. Maasburg23-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  gewoon een goede verzekeraar . ik heb zorgverzekering met tanden uitbreiding

  Zorgverzekering met tanden uitbreiding
  al jaren zo en niks te klagen
  gewoon een normale verzekeraar
  gaan goed met klanten om
  ik regel alles online en dat gaat altijd goed eigenlijk
  heb verder niet heel veel te declareren of hoef contact op te nemen

  Door: F. Leenmans05-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Al jaren klant bij Menzis

  Wij zitten al jaren bij Menzis met het hele gezin.

  Wij regelen het meeste online en dat verloopt eigenlijk altijd vlekkeloos. Zelfs de kinderen, en die zijn nog jong, kunnen hier goed wegwijs!

  Door: Fam. de Bruin05-09-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Tandarts is duur!

  Neem wel ook de tandverzekering erbij. Als je een keer wat hebt sta je te kijken van de kosten die je allemaal zelf moet betalen. Ik schrok me dood van een reguliere 6-maandelijkse check. Dus nu wel erbij genomen en zo dus nu wel gedekt voor absurde kosten van de tandarts. De factuur wordt dan direct doorgestuurd naar je zorgverzekering en zie je nooit meer.

  Door: Margje D.31-01-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7

  Zorgverzekering 2016 geregeld bij Menzis

  Ben voor volgend jaar alvast overgestapt. Zat bij Zilveren Kruis Achmea maar nu dus bij Menzis. Ze hadden een betere deal en het leek alsof er net iets meer onder de dekking viel.

  Overstappen ging in ieder geval best makkelijk eigenlijk, dus voor nu ben ik tevreden. Hoop dat dat zo blijft en anders stap ik volgend jaar gewoon weer over natuurlijk

  Door: Denise Schaap24-12-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Menzis

  Uw beoordeling