NederlandReview

    Ervaringen CZ Zorgverzekering

    We weten zeker, dat jij ook dit graag wilt weten over deze organisatie. CZ.nl is een van de grootste zorgverzekeraars van ons land. De kans is groot, dat je ze erg goed kent. Het is mooi om te zien hoe ze de juiste verzekering aanbieden aan veel mensen in ons land, zodat ze naar de dokter kunnen gaan en de medische zorg krijgen welke ze nodig hebben. Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over CZ.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

    Over CZ Zorgverzekering

    CZ.nl is een groot bedrijf in Nederland. Het is een onderlinge waarborgmaatschappij welke gericht is op het daadwerkelijk goed verzekeren van de verzekerden. Een goede zorg, een betaalbare zorg, een bereikbare zorg en dat voor iedereen. Ze willen graag innoveren en ook daadkrachtig zijn. Ze willen net wat verder gaan dan de rest om zo een goed resultaat te kunnen bieden. Het is een bedrijf wat daarnaast ook verantwoordelijk is en wil zijn voor iedereen. CZ.nl wil een betekenisvol bedrijf zijn.

    CZ Zorgverzekering heeft meer dan 3,4 miljoen verzekerden, een marktaandeel van 20 procent en zet ruim 7 miljard euro om per jaar. Er werken 2500 mensen in het bedrijf en er zijn vestigingen in Goes, Sittard en Tilburg. In het hele land hebben ze 19 kantoren welke vooral in het zuidelijke deel van het land gevestigd zijn. Daarnaast werken ze samen met meer dan 3.000 intermediairs welke ook de producten van Delta Lloyd en Ohra aanbieden, naast die van de CZ.nl .

    Een reclame van CZ Zorgverzekeraar over de stabiele premie

    Diensten van CZ Zorgverzekering

    CZ.nl is een zorgverzekeraar en biedt tal van zorgverzekeringen aan, aan haar klanten. Ze doen dit al vele jaren en zijn tot een bepalende speler op dit gebied uitgegroeid in ons land.



    Klachten, tips en complimenten over cz.nl

    Klachten kun je bij CZ.nl schriftelijk indienen per post en ook per mail. Het is goed om te zien wat er allemaal kan. Kijk ook naar de mogelijkheid om de klachten elders in te dienen (bij de AFM of het Klachteninstituut verzekeringen) mocht je er samen niet uitkomen. Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen!

    Heb jij ervaring met cz.nl

    Het is goed om je mening met anderen te delen. Laat ons weten welke mening jij hebt over dit bedrijf. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij volop van de mening van anderen kunt leren. Deel met hun ook jouw mening over dit bedrijf o NederlandReview

    Een goede zorgverzekering? Lees ervaringen van klanten die al bij CZ zitten. Zodat u zeker weet of u beter wel, of niet kunt overstappen! Lees ze bij NederlandReview

    CZ Zorgverzekering
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (14)

    6.6
    71% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.6
    Service
    rating
    6.6
    Prijs
    rating
    6.8
    Leveren
    rating
    6.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over CZ Zorgverzekering

    Uw beoordeling

    Goedkoopste zorgverzekering telkens CZ

    Zelf al jaren klant bij de zorgverzekering van CZ

    Regelmatig kijk ik aan het einde van het jaar of het goedkoper kan en telkens kom ik wederom uit bij CZ.

    Omdat ik weinig tot geen zorgkosten heb, is de maandprijs voor mij de belangrijkste normering en zo kom ik telkens terug bij CZ.

    Heb verder niet zoveel ervaring met dat ik ze moet bellen of hoe ze met klachten omgaan of dergelijke zaken, want ik betaal gewoon mijn premie en merk verder weinig van CZ omdat ik nooit echt zorgkosten heb gemaakt.

    Maar een verzekering is nou eenmaal verplicht, dan maar de goedkoopste.

    Door: B. van der Wetering08-10-2016
    fred aijtink11-12-2020

    vergoeden jullie ozempic of moet ik eerst enorm overgewicht hebben?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Nu al overstappen zorgverzekering

    wij zijn zojuist met het hele gezin alvast overgestapt naar CZ, vooral voor de prijs eigenlijk, maar ook een beetje omdat onze oude zorgverzekeraar erg langzaam was elke keer met declaraties verwerken.

    Ik wist niet dat je nu al kon overstappen van zorgverzekering, maar dat kan dus wel want wij hebben het net gedaan. En dan gaat het nieuwe contract in met het nieuwe jaar, maar alles is alvast geregeld. Goed om dat vast achter de rug te hebben, dan kunnen we ons nu weer richten op de andere dingen rond de feestdagen

    Door: Marlies04-12-2017
    Sipke de Jonge09-12-2020

    Ben nu al ruim5 Jaar bij CZ verzekerd en kan geen kwaad woord over deze zorg verzekering. Ook geen problemen gehad met niet betalen van zorg aanbieder ik moet nog al veel ziekenhuis bezoeken. iik geef een dikke 10!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Zorgverzekering met gezin

    Goed geregeld hier. We hebben niet de goedkoopste verzekering, maar wel met de beste dekking en we kunnen in alle ziekenhuizen terecht. Met je gezondheid moet je niet sollen.

    CZ is ons tot op heden goed bevallen. Daarom blijven wij dit jaar hier verzekerd. Ik moet alleen nog even bekijken of we alle aanvullende verzekeringen nog wel nodig hebben, maar dat kan geloof ik ook nog in januari worden aangepast.

    Door: G. Overdiep31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Volgens onderzoek bijna de goedkoopste verzekering

    Ik las in de krant die een onderzoek had gedaan (NRC 7.12.16) dat CZ op twee na de goedkoopste zorgverzekering biedt

    Dus ik blijf zitten waar ik zit. Overstappen is zo'n gedoe en ik ben blij dat ik bij bijna de goedkoopste verzekeraar zit.
    Want de prijzen gaan weer omhoog las ik ook ...

    Verder heb ik het afgelopen geen problemen gehad met CZ, prima service.

    Door: Alexandra P08-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    overslaan deze verzekering je heb er niks aan

    mensen overslaan ze laten je betalen en als je moet revalideren weigeren ze je je revalidatie. zijn geldbeluste gewetenloze harteloze mensen bij cz

    Door: sbj07-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    dierenmishandeling

    wil je meer informatie hierover en hoe je kan helpen of advies Welke verzekeringen wel diervriendelijk is neem dan contact op met:

    protest5544@altmails.com

    Hoe scoort Aegon op Dierenwelzijn

    eerlijkegeldwijzer.nl/verzekering swijzer/verzekeraars/cz/

    Het beleid over dierenwelzijn van CZ is zeer slecht (score: 1). CZ heeft geen publiek beschikbaar dierenwelzijnsbeleid dat voldoet aan de criteria van de Eerlijke Verzekeringswijzer.


    Praktijk
    Uit het praktijkonderzoek ‘Funding destruction of the Amazon and the Cerrado-savannah’ (2020) blijkt dat er voor CZ geen financiële relaties zijn gevonden met de onderzochte hoog-risicobedrijven.

    Door: remco11-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    overgestapt naar de goedkoopste zorgverzekering met tandarts

    Vanavond overgestapt naar CZ met een extra bundel voor tandarts. Prijs was de laagste, verder interesseert het me niet.

    Makkelijk overstappen! Net gewoon even gedaan!!

    Door: Remco31-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Declaraties snel afgehandeld, communicatie goed, evenals de service

    Declaraties worden snel afgehandeld en de communicatie verloopt soepeltjes
    Stap normaal over elk jaar maar dat doe ik dit jaar misschien niet meer. Service is ook veel waard.

    Door: G. Timmer05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goed verzekerd bij CZ

    Eind vorig jaar de overstap gemaakt naar CZ. Betaal hier wel wat meer dan bij mijn vorige verzekering, maar ik ben nu ook voor meer dingen verzekerd. Al met al dik tevreden!

    Door: gast04-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    lage premie zorgverzekering

    Doordat de premie laag is gebleven, stap ik dit jaar niet over en blijf ik bij CZ. Alles ging goed dit jaar en mijn declaraties zijn snel betaald gelukkig

    Door: Mariana14-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Zorgverzekering

    Heb al jaren n maagband, gezet in Maaseik en vele kilo's afgevallen. Door problemen met de band, helaas weer 40 kilo aangekomen. Nu wilt de specialist (ben jaren geleden doorverwezen door CZ naar deze specialist) een gastric sleeve uitvoeren. maar je begrijpt t al, CZ wilt niet vergoeden, terwijl op de site wel aangegeven wordt dat met problemen met de maagband je wel in aanmerking kan komen voor zo'n operatie. zelfs mer de rechtsbijstand erbij houden ze voet bij stuk. stelletjes schoften. ik moet eerst dus terug naar 140 kilo voordat ze me willen helpen.

    Door: Bianca Boersen23-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    CZ Politie Zorgpolis

    Zo eindelijk de knoop is doorgehakt en deze maand eindelijk na jaren voor ons beiden besloten de zorgverzekering van CZ Politie Zorgpolis op te zeggen. Moet je ook doen mensen want bespaart je een hoop geld. CZ Politie zorgpolis doet namelijk geen ruk juist voor deze beroepsgroep met hoog risico op lichamelijk letsel !!. Slechts 550 Fysiotherapie oftewel 12 behandelingen per jaar aanvullend verzekerd met de Plus PZP verzekering en de collectiviteitskorting stelt ook niks meer voor. Deze 12 behandelingen fysio ben je gauw doorheen en de rest mag je zelf bijbetalen ! Nu voor hetzelfde maandelijkse bedrag overgestapt naar DSW met 27 behandelingen Fysio !!! Toedeledokie CZ Politie Zorgpolis, jammer !!!.

    Door: Joop17-12-2020
    Sonja van Oppen 18-12-2020

    Hallo, Bij mijn dochter is dmv een MRI de zeldzame ziekte Kienböck geconstateerd in het Zuyderland in Sittard. Kan ik ook een nieuwe verwijzing aanvragen bij de huisarts, om naar een gespecialiseerd ziekenhuis in Eindhoven te gaan? Ze is pas 17 geworden en doet aan wedstrijdsport, en ik wil alleen het beste voor haar. Mvg, Sonja van Oppen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    niet zo goedkope verzekering slechte dekking

    Dit leek zo goedkoop, maar toen bleek de dekking dermate slecht en karig dat we uiteindelijk nog alles zelf moesten betalen en dus toch erg duur uit waren.

    Meteen afgezegd toen dat eindelijk kon en overgestapt op een beter alternatief!

    Door: Inez Pos20-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Overstappen ging goed

    Net overgestapt en dat ging snel en goed. 2 euro goedkoper dan die ik had bij zilveren kruis. Nu nog kijken of ze je goed helpen als je je been breekt ;-)

    Door: Van der Ham30-12-2016
    NYC NY long distance moving companies22-09-2021

    I'll instantly snatch your rss as I cannot to discover your<br />e-mail membership link or publication assistance. Does one’ve any?<br />Kindly allow me to recognize as a way that I could subscribe.Thanks.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    FAQ

    Is CZ Zorgverzekering een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 14 ervaringen geplaatst over CZ Zorgverzekering. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is CZ Zorgverzekering actief?

    CZ Zorgverzekering is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CZ Zorgverzekering gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.