NederlandReview

  Ervaringen SpaPuur

  Wanneer je eens een lekker dagje wilt ontspannen en je lekker wilt laten verwennen, dan kun je dit op vele manieren doen. Een manier is een bezoek brengen aan een wellnessresort. Wanneer je in de buurt van Tilburg woont kun je terecht bij SpaPuur. Dit is een resort wat vele faciliteiten en behandeling aanbiedt waar jij van kunt genieten. Hier kun je lezen hoe de ervaringen van andere bezoekers van dit resort waren.

  Over SpaPuur

  SpaPuur is een wellnessresort in Tilburg dat valt onder de IWR organisatie (International Welness Resorts). De IWR bestaat sinds 2011 en heeft een aantal toonaangevende wellnessresorts overgenomen namelijk de Veluwse Bron in Emst, SpaPuur in Tilburg, Elysium in Bleiswijk, SpaSense in Geldrop, de Zwaluwhoeve in Hierden, SpaWell in Peize en recent Thermen Holiday in Schiedam. Inmiddels is door deze overnames een organisatie met landelijke dekking ontstaan. SpaPuur heette voor de overname Thermen Tilburg. Zij bieden allerlei diensten en faciliteiten aan voor een dagje rust en ontspanning.


  Ontspannen Spa Muziek

  Diensten

  Bij SpaPuur kun je van vele faciliteiten gebruik maken. Zo kun je er zwemmen of diverse sauna’s bezoeken. Maar je kunt er ook ontspannen in de whirlpool, het zoutwaterbad of het stoombad. Zij beschikken over de grootste Kelo opgietsauna van Brabant. Ook is er een restaurant bij het resort te vinden. Zij bieden daarnaast een aantal behandelingen en arrangementen aan

  Behandelingen

  • Klassieke massage
  • Ayurvedische massage
  • Balinese massage
  • Facial classic
  • Hotstone massage
  • Sportmassage
  • Indiase hoofdmassage van 25 minuten
  • Fish foot spa van 25 minuten
  • Zonnebank 12 minuten
  • SpaPuur massage van 50 minuten
  • Beauty en massage

  Arrangementen

  Ze bieden er ook een aantal arrangementen aan:

  • Puur Bourgondisch: Met entree vanaf 10.00 uur, een belegd broodje naar keuze en een dinerbuffet.
  • Spa en Ontspanning: Met entree vanaf 10.00 uur, een massage of behandeling van 25 minuten en gebruik van alle faciliteiten, doucheproducten en scrubzout.
  • Wellness Special: Met entree vanaf 10.00 uur, een handdoekenset, huur badjas en slippers.
  • Avond Special: Met entree vanaf 17.00 uur, een consumptie naar keuze, een afternoon snack en gebruik van alle faciliteiten.

  Klachten

  Als je een opmerking of klacht hebt over je bezoek aan het resort, dan kun je deze via het contactformulier op de website kenbaar maken. Als je je reserveringsnummer toevoegt, kunnen zij je beter helpen. Verder ben je als klant verplicht om je klacht direct na constatering, of binnen 48 uur te melden. Zo kan het bedrijf in staat gesteld worden om de klacht te verhelpen. Het bedrijf moet dan binnen 7 dagen hiervan een schriftelijke bevestiging geven. Dit laatste is te lezen in de Algemene Voorwaarden, die je via de site kunt downloaden.

  Vertel hier over jouw ervaring bij SpaPuur!

  Heb jij al eens een bezoek gebracht aan wellnessresort SpaPuur? Vertel hier dan over jouw ervaringen. Zowel positieve als negatieve reviews zijn hier welkom. NederlandReview is volledig onafhankelijk, samen maken wij een platform waar consumenten kunnen leren van elkaars ervaringen met verschillende bedrijven, diensten en producten.

  Heerlijk relaxen in het wellnessresort SpaPuur, of werd het een ergerlijke ervaring waardoor jij met nog meer stress thuiskwam? Vertel er hier over!

  SpaPuur
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

  4,6
  31% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4,2
  Service
  rating
  4,4
  Prijs
  rating
  5,4
  Leveren
  rating
  4,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Voucher / service verlening

  Geen aanrader als je van kwaliteit houdt.
  In het restaurant lijkt het wel of je op de camping zit.
  Lang wachten. Als je daar iets van zegt vinden ze het raar en begrijpen ze het niet.

  N.a.v. een voucher, lunch en diner vooraf gereserveerd.
  Diner overgeslagen daar toen ik er was. Had ineens veel hoofdpijn.
  Ik zou het teveel betaalde bedrag retour krijgen.

  Na ruim 1 jaar en VELE herinneringen nog steeds niks.

  Door: Steve 24-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  ik kom nooit meer

  twee keer proberen te bellen of mailen pas een uur van tevoren antwoord.

  en de douches zijn te klein mensen staat te wachten en dan kun je niet rustig je afspoelen of douchen.

  slechte zaak wij komen er nooit meer

  Door: simons 15-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  geen rustruimte aanwezig

  nog niet eerder mee gemaakt: een sauna zonder fatsoenlijke rustruimte om even de ogen dicht te doen of in stilte een boekje te lezen. wat een afknapper. Volledig ingericht om maar zoveel mogelijk gasten binnen te laten en consumpties af te laten nemen

  Door: louise 26-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6
  rating

  Keuken

  Bestelling duurde rond de lunch erg lang. Simpele tosti duurde ruim ‘n half uur en was tenslotte nog verbrand aan de onderkant. Brr. Was proberen te verbergen !Waarom niet eerder gemeld, duurde nog langer! Mensen om ons heen kregen eerder.Broodje humus 8,25 , erg duur voorwat je krijgt. Gemeld duurt lang, dan personeelaantal verhogen of beter! Zou een reden om niet meer te komen,

  Door: Hans Pieters 18-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Als je in alle rust en exclusiviteit wilt genieten moet je iets meer betalen en naar Goirle gaan. Als je het niet erg vindt dat de kwaliteit van het personeel wisselend is en er drukte is op populaire tijden dan kun je hier prima vertoeven voor een lage p

  + De prijs/kwaliteit verhouding is over het algemeen ruim voldoende

  - De kwaliteit is wisselend

  Door: Peet 12-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  Slechte massage en foute rekening

  Ik ben samen met mijn vrouw op 15 oktober bij spapuur in Tilburg geweest. We hadden beiden 2 verschillende massages geboekt. Deze werden allemaal gegeven door de zelfde persoon. Op zich niet erg, maar dit was een stageloper zonder begeleiding erbij en die wist niet het verschil tussen de soorten massages en was dus ook erg slecht. Ik heb dat gemeld bij het receptie bij het afrekenen en 2 officiele klachten gestuurd via de website en totaal niets meer van gehoord. Bleek bij het afrekenen van de drank en eten dat er zomaar voor 18 euro meer was berekend dan we hadden besteld. en dat via een electronisch posbandje. Waardeloos! Ik wil niet betalen voor iets wat ik niet heb besteld. Mogelijk was het bandje niet leeggemaakt van de vorige bezoeker, maar ze zeiden dat het niet kon. Nou, ik weet wel wat ik besteld heb en wat niet! Er wordt echt niet naar klachten geluisterd en totaal niet mee gedaan. Voor mij nooit meer een dagje relaxen bij spapuur in Tilburg.

  Door: Rieny 07-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Goede Sauna

  Mijn vriendinnen en ik maken geregeld gebruik van de sauna en vinden het bij spa -puur geweldig goed .Leuke aanbiedingen waar iedereen dan ook goed gebruik van maakt wat wil je dan nog meer .

  Ga vooral zo door. Papillon.

  Door: papillon Struijs 27-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5
  rating

  Opgietingen en eten

  De opgieters zijn chagrijnig en het eten is zeer slecht, pluspunt de sauna is dichtbij

  Door: Marianne 30-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  service zeer slecht

  Spa puur heeft veel acties en daardoor kun je veel geld besparen maar....niet echt ontspannen als je in een overvolle en drukke sauna loopt waar je met honderden mensen maar 1 voetenbad hebt en een doucheruimte!!!! Ze bouwen wel sauna bij maar geen douche of voetenbad. Heel onlogisch als je het mij vraagt.
  Reserveren met een e-ticket (gratis gekregen in onderwijssector) is niet mogelijk omdat het VOL is! Zelfs als je meer dan twee weken van tevoren wil boeken is er geen plek meer! Slechte zaak! Geef dan geen gratis bonnen weg. Dit werkt frustrerend!
  Sauna Goirle is dan wel ietsje duurder maar daar is de service altijd perfect! En de sauna niet afgeladen vol!

  Door: Ester van Baalen 03-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  niet kunnen reserveren met voucher

  Kom al jaren bij Spa Puur Tilburg. Behoorlijk wat geld achtergelaten met vriendinnen wat helemaal niet erg is. Nu proberen zij via scholen reclame te maken door vouchers uit te geven om een breed publiek te bereiken. Als je de voucher wilt verzilveren en wil reserveren ruim een week van te voren nou vergeet het maar, alle data t/m geldigheidsduur voucher zijn niet beschikbaar. Wil je echter gewoon een reservering doen, dan zijn alle dat beschikbaar. Als je een mail stuurt en daarin vraagt hoe dat kan, word je gewoon afgescheept. Bij Zwaluwhoeve bv kun je zelfs de dag van te voren met de voucher een reservering doen zonder probleem. Wat een antireclame voor Spa Puur Tilburg!!!!!
  Deel maar geen vouchers meer uit,

  Door: Corry van Geene 02-02-2018
  E v Baalen 03-02-2018

  Ik heb dezelfde ervaring zelf ook! en meerdere malen zelfs. Ook als je drie weken van tevoren wil boeken. Slechte zaak idd!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  spa puur tilburg

  opzich een redelijke sauna.
  Niet iedereen krijgt een platte grond. Saniatir is niet echt zuiver (haren op de grond, kalkaanslag,)
  Klachtenafwikkeling laat ernstig te wensen over. Kortaf, komen afspraken niet na.
  Personeel spreekt met zwaar plat ttilburgs dialect, soms niet te verstaan.
  Geen fijne loacatie, Prijzen van de Horeca zijn echt hoog. Is in eigenlijk niet zo heel erg, maar dan verwacht je wel kwaliteit, en geen bruine sla op je broodje.

  Door: Bart&Anita 04-01-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Matige service

  + Wellness ok.

  - Catering zeer traag. Heb tot 2x toe 15 min. moeten wachten .....(!). "Ja, het is druk bij de bar", krijg je dan te horen. Erg slecht. Zo jaag je je trouwe klanten weg.

  - Messen bij de lunch lag er, in eerste instantie, niet. Zelf moeten aangeven. Niemand van de catering crew had dat zelf opgemerkt (!!!).

  - Masseuse was iets te laat.

  - Drankjes prijzig. Of je een bepaalde type Chaudfontaine wilt (0,25 L; 0,5 L of 0,75 L) zegt men er niet bij. Zag dat naderhand pas op de kaart. Komt ook niet zo geweldig over.

  - Wat laat te horen gekregen dat je 15 min. of zo voordat de opgietingen aanvangen de sauna moet verlaten. Waar staat dat vermeld ?

  - De ene bezoeker krijgt wel een plattegrondje en bij de ander wordt het vergeten.

  - Stilte sauna wilt niet altijd door mede gasten als zodanig beschouwd.

  PS. Klachten afhandeling ZEER slecht.
  Reactie slaat kant nog wal. Er wordt geen gehoor aan je kritiek gegeven ter plekke. Dinerbuffet laten zitten en gevraagd of het METEEN bij uitchecken verrekend kon worden. Dat kon niet (!!). Dat was te lastig voor ze. Moet NOG STEEDS een deel van de kosten (verrekening) terug krijgen zoals ze beloofd hadden. Het zijn dieven !

  Door: Steve 14-09-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  arrangement voor de sauna voor weinig geld

  Een dagje sauna werkt voor mij altijd heerlijk ontspannen en daarom ga ik er ook geregeld heen. Soms met mijn man, maar vaak met vriendinnen. Toch vind ik het niet bepaald goedkoop om naar de sauna te gaan. Een dagje sauna boeken via SpaPuur kan je dan ook behoorlijk wat geld besparen. Op deze website worden arrangementen aangeboden bij diverse sauna's. De prijs ligt in de regel vaak een stuk lager dan de prijs die je doorgaans aan de kassa betaalt. Op deze manier kan ik dus geld besparen op de sauna, waardoor ik nog vaker een bezoekje aan een sauna kan brengen. Ideaal als je het mij vraagt!

  Door: gast 10-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5
  rating

  Schrijf zelf een review over SpaPuur

  Uw beoordeling