NederlandReview

  Ervaringen SpaPuur

  Wanneer je eens een lekker dagje wilt ontspannen en je lekker wilt laten verwennen, dan kun je dit op vele manieren doen. Een manier is een bezoek brengen aan een wellnessresort. Wanneer je in de buurt van Tilburg woont kun je terecht bij SpaPuur. Dit is een resort wat vele faciliteiten en behandeling aanbiedt waar jij van kunt genieten. Hier kun je lezen hoe de ervaringen van andere bezoekers van dit resort waren.

  Over SpaPuur

  SpaPuur is een wellnessresort in Tilburg dat valt onder de IWR organisatie (International Welness Resorts). De IWR bestaat sinds 2011 en heeft een aantal toonaangevende wellnessresorts overgenomen namelijk de Veluwse Bron in Emst, SpaPuur in Tilburg, Elysium in Bleiswijk, SpaSense in Geldrop, de Zwaluwhoeve in Hierden, SpaWell in Peize en recent Thermen Holiday in Schiedam. Inmiddels is door deze overnames een organisatie met landelijke dekking ontstaan. SpaPuur heette voor de overname Thermen Tilburg. Zij bieden allerlei diensten en faciliteiten aan voor een dagje rust en ontspanning.


  Ontspannen Spa Muziek

  Diensten

  Bij SpaPuur kun je van vele faciliteiten gebruik maken. Zo kun je er zwemmen of diverse sauna’s bezoeken. Maar je kunt er ook ontspannen in de whirlpool, het zoutwaterbad of het stoombad. Zij beschikken over de grootste Kelo opgietsauna van Brabant. Ook is er een restaurant bij het resort te vinden. Zij bieden daarnaast een aantal behandelingen en arrangementen aan

  Behandelingen

  • Klassieke massage
  • Ayurvedische massage
  • Balinese massage
  • Facial classic
  • Hotstone massage
  • Sportmassage
  • Indiase hoofdmassage van 25 minuten
  • Fish foot spa van 25 minuten
  • Zonnebank 12 minuten
  • SpaPuur massage van 50 minuten
  • Beauty en massage

  Arrangementen

  Ze bieden er ook een aantal arrangementen aan:

  • Puur Bourgondisch: Met entree vanaf 10.00 uur, een belegd broodje naar keuze en een dinerbuffet.
  • Spa en Ontspanning: Met entree vanaf 10.00 uur, een massage of behandeling van 25 minuten en gebruik van alle faciliteiten, doucheproducten en scrubzout.
  • Wellness Special: Met entree vanaf 10.00 uur, een handdoekenset, huur badjas en slippers.
  • Avond Special: Met entree vanaf 17.00 uur, een consumptie naar keuze, een afternoon snack en gebruik van alle faciliteiten.

  Klachten

  Als je een opmerking of klacht hebt over je bezoek aan het resort, dan kun je deze via het contactformulier op de website kenbaar maken. Als je je reserveringsnummer toevoegt, kunnen zij je beter helpen. Verder ben je als klant verplicht om je klacht direct na constatering, of binnen 48 uur te melden. Zo kan het bedrijf in staat gesteld worden om de klacht te verhelpen. Het bedrijf moet dan binnen 7 dagen hiervan een schriftelijke bevestiging geven. Dit laatste is te lezen in de Algemene Voorwaarden, die je via de site kunt downloaden.

  Vertel hier over jouw ervaring bij SpaPuur!

  Heb jij al eens een bezoek gebracht aan wellnessresort SpaPuur? Vertel hier dan over jouw ervaringen. Zowel positieve als negatieve reviews zijn hier welkom. NederlandReview is volledig onafhankelijk, samen maken wij een platform waar consumenten kunnen leren van elkaars ervaringen met verschillende bedrijven, diensten en producten.

  Heerlijk relaxen in het wellnessresort SpaPuur, of werd het een ergerlijke ervaring waardoor jij met nog meer stress thuiskwam? Vertel er hier over!

  SpaPuur
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

  4.2
  26% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  4.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SpaPuur

  Uw beoordeling

  Herfstarrangement

  Tel. Niet bebreikbaar. Onbegrijpeljjk. Geen rustplekken alles vol met
  Sauna s om er veel mensen in te kunnen proppen. Wij hadden herfstarrangement maar bij aankomst wist personeel niet wat je daarvoor krijgt. Toenwij onze hapjes wilden gaan
  Nuttigen bleek de keuken
  Dicht. Niemand die je daar bij aankomst dus op attendeerd. Ik kreeg voor 8.50 oude stugge veel te kleine badjas. De volgende keer gaan wij lekker naar Goirle, mag misschien paar euro meer kosten maar dan heb je ook wat. NOOIT MEER!

  Door: Tonny Branderhorsy07-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Dagje sauna en klankschaal sessie

  Heerlijke sauna met veel aanbod. Soms erg druk maar de laatste keren erg aangenaam. Extra aanbod van opgietingen en sessies ook prima. Al was de klankschaal sessie wat kort. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Laatste keer door omstandigheden moeten verzetten was absoluut geen probleem. Ook de prijzen zijn eerlijk en het eten voortreffelijk. Echt een aanrader.

  Door: Stefan Broeken 24-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  11-08-2021

  Ik was een beetje huiverig geworden door de mindere recensies maar het is mij echt 200% meegevallen. Ik vond het echt super: vriendelijk personeel, alles is schoon, systeem met de bandjes werkt goed, eten was heerlijk. Ik was er op een zonnige dag dus we zijn veel buiten geweest en het was aangenaam rustig door de spreiding van mensen. Er is veel keuze in sauna’s dus als er een vol zit pak je de volgende. Ik vond de kleine saunahuisjes erg grappig en knus. Natuurlijk is er niet zoveel pracht en praal als in de nieuwere sauna’s maar het was gewoon goed!

  Door: Ursula13-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Veels te duur en géén kwaliteit.

  wat een vieze en verschrikkelijk slechte sauna . Personeel zwaar onbeschoft en service kennen ze niet !!!!
  Zelfs als man ben je niet veilig en wordt je lastig gevallen door een vaste mannelijke oude bezoeker of door de sauna meester met zijn gekleurde brillen die ook niet vies van mannen is !!!
  In de douche ruimte komt met regelmaat het plafond naar beneden en het ziet er gewoon zwaar verwaarloosd uit .
  Ik begrijp niet dat deze sauna nog open is .
  Hier zou de ggd echt eens naar binnen moeten .
  Zit je te eten kijk dan niet raar op als je een muis ziet lopen , meld je dit aan het personeel wordt er lacherig over gedaan.
  Dit was voor mij eens maar NOOIT MEER !!!!!!

  Door: John22-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Sauna waardeloos

  Waardeloos!! We zijn eerlijk gezegd niet eens geweest, omdat zij een badpakdag ineens in ren gewone saunadag veranderd hebben... via Eurosparen heb ik geboekt, maar dit geld krijg ik niet terug... Waardeloos! Ik ga al lang naar de sauna, maar zo'n slechte service als dit, heb ik nog nooit gehad, maar ik ben niet de enige zoals ik het lees.......

  Door: Fenny Hemmen04-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Saunabezoek

  - Bedrijf telefonisch onbereikbaar!! Wat als er een calamiteit is? Onbegrijpelijk!
  - Veel te druk, terwijl vooraf reserveren verplicht is.
  - Geen handdoekhaakje meer te vinden, zo druk!!
  - Slechts 6 douches voor al deze gasten! Wat automatisch betekent dat niet iedereen na ieder bad of sauna kan douchen! BAH!
  - Zwembad was behoorlijk fris.
  - Veel te weinig faciliteiten voor zoveel gasten.
  - Veel achterstallig onderhoud.
  - De saunakachel in de opgietruimte was stuk, waardoor deze maar op halve kracht kon verwarmen. Hierdoor was de opgieting ook waardeloos.
  - Plafond lag helemaal open in de (enige) doucheruimte
  - Een deel wordt verbouwd, maar dat wordt a) nergens vermeld en b) was wel heel slecht afgezet.
  - Heel lawaaierig, waardoor je absoluut niet tot rust komt.
  - En eigenlijk alles bij elkaar, gewoon duur.

  In plaats van een lekker avondje ontspannen, zijn we uit pure armoede het grootste gedeelte van de avond in het restaurant geweest en al rond 9 uur vertrokken. Voor ons nooit meer.

  Door: Miranda17-02-2020
  Annelies21-02-2020

  Druk! In de rij voor de douches. Het is ongezellig en sterk verouderd. Het was niet schoon, rook bij het stoombad in de buurt zelfs naar urine. Het restaurant was koud. De scrubruimte en 1 van de baden waren gesloten. Je moet voor veel extra betalen (opgietsessies ed.). Ik heb fijn bij gepraat met mijn dochter maar uit armoede al om 16.00 uur vertrokken. We komen hier nooit meer terug!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Waardeloze sauna

  Wat een waardeloze sauna! Wij hadden ons verheugd op een dagje quality time. Vrij genomen, uur gereden. Komen we daar, is het caldarium gesloten, douches koud en te weinig, bubbelbaden en zwembad steenkoud. Lang wachten in het restaurant. Betalen voor een opgieting, rustruimte die niet rustig is. Nooit meer hier naar toe! Je kan je geld veel beter in je zak houden. Wat een aanfluiting deze tent. Oud en vies. Enige advies: sluiten deze tent!

  Door: Debby31-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Spa Pur Tilburg

  De ruimte is echt koud, het ,,hot,, water in jacuzzis binnen en buiten is bijna koud, vieze toiletten, kakkerlakken in het zoutwaterbad, lange wachtrij bij douchen, geen shampoo en geen douscheschuim. Buiten geen zijwanden meer bij de rooktent. Badkleding toeslag die altijd 3.00 euro is, op hun site nog steeds ook 3.00 euro, was vandaag plotseling 5.25 euro per persoon!!!! Nooit meer naar Spa Pur Tilburg!

  Door: C. Lehnert21-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Slecht nooit meer

  -online reserveren verplicht €2,95 vreemde inning
  -telefonisch niet bereikbaarheid onvriendelijk
  -bij afrekenen bleek dit bedrag ineens verhoogd naar €8,25 dat had te maken met de drukte(..??!!!)
  -veel te veel gasten toegelaten is echt klantonvriendelijkheid je komt voor rust ontspanning en verwennen....dat is niet gelukt
  -onhygiënisch: toiletten zo smerig en goor geen toiletpapier, bij zo’n drukte zal er tussendoor gepoetst moeten worden
  -stoomcabine geen water om je zitplaats te reinigen.
  -veel achterstallig onderhoud
  -eten en drinken flink aan de prijs
  - badjas €8,50 met de rafels overal eraan.
  - betalen voor opgietingen dat is ook bijzonder
  + wil graag betalen voor een heerlijk dagje sauna, maar hier komen wij NOOIT weer.

  Door: Sande04-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  8 november 2019

  Mij is de toegang ontzegt bij spa puur omdat
  Er is een woordenwisseling voorgevallen is buiten mijn schuld om. Daar heb ik ook bewijsmateriaal en geluidsopname van, mijn verhaal kan worden bevestigd door vaste medewerkers en vaste badgasten.
  Ik heb geprobeerd om een telefonisch gesprek aan te gaan met de manager van spa puur, maar dat weigerde hij direct. Tevens heb ik geprobeerd om een persoonlijk gesprek aan te gaan, maar ook dat weigerde de manager. De manager is niet geschikt voor zijn functie, totaal geen mensen mens, lapt zelf ook de huisregels aan zijn laars, partijdig, toont geen respect, huisregels worden niet nageleefd door medewerkers en word door de vingers gezien door deze manager, gratis massages in ruil voor intimiteit. Terwijl er overal grote mediaborden hangen met als tekst ”gewenste en ongewenste intimiteiten zijn niet toegestaan”. Hoe kan een manager dit toestaan???
  Dat mij de toegang is ontzegt bij locatie spa puur vind ik niet terecht. En dat er gelijk bij alle zusterondernemingen mij te toegang word ontzegt vind ik te ver gaan. Ik vind dat mij hierdoor onrecht is aangedaan, gezien de gezondheidsreden van mijn bezoeken aan het resort. En de toedracht van de woordenwisseling.
  Ik heb het recht om gehoord te worden en deze graag dan wel door een niet bevooroordeeld en onpartijdige partij in deze.
  Dat heet toch hoor en wederhoor?

  Door: Vaste bezoeker Spa Puur13-11-2019
  Spa Puur bezoeker10-12-2019

  Het is een verkapte hoerenkiet, vorige manager is vertrokken om seksuele getinte aard. Met de jaren komt er slecht moeizame verbetering voor het oog.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Voucher / service verlening

  Geen aanrader als je van kwaliteit houdt.
  In het restaurant lijkt het wel of je op de camping zit.
  Lang wachten. Als je daar iets van zegt vinden ze het raar en begrijpen ze het niet.

  N.a.v. een voucher, lunch en diner vooraf gereserveerd.
  Diner overgeslagen daar toen ik er was. Had ineens veel hoofdpijn.
  Ik zou het teveel betaalde bedrag retour krijgen.

  Na ruim 1 jaar en VELE herinneringen nog steeds niks.

  Door: Steve24-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  ik kom nooit meer

  twee keer proberen te bellen of mailen pas een uur van tevoren antwoord.

  en de douches zijn te klein mensen staat te wachten en dan kun je niet rustig je afspoelen of douchen.

  slechte zaak wij komen er nooit meer

  Door: simons15-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  geen rustruimte aanwezig

  nog niet eerder mee gemaakt: een sauna zonder fatsoenlijke rustruimte om even de ogen dicht te doen of in stilte een boekje te lezen. wat een afknapper. Volledig ingericht om maar zoveel mogelijk gasten binnen te laten en consumpties af te laten nemen

  Door: louise26-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Keuken

  Bestelling duurde rond de lunch erg lang. Simpele tosti duurde ruim ‘n half uur en was tenslotte nog verbrand aan de onderkant. Brr. Was proberen te verbergen !Waarom niet eerder gemeld, duurde nog langer! Mensen om ons heen kregen eerder.Broodje humus 8,25 , erg duur voorwat je krijgt. Gemeld duurt lang, dan personeelaantal verhogen of beter! Zou een reden om niet meer te komen,

  Door: Hans Pieters18-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Als je in alle rust en exclusiviteit wilt genieten moet je iets meer betalen en naar Goirle gaan. Als je het niet erg vindt dat de kwaliteit van het personeel wisselend is en er drukte is op populaire tijden dan kun je hier prima vertoeven voor een lage p

  + De prijs/kwaliteit verhouding is over het algemeen ruim voldoende

  - De kwaliteit is wisselend

  Door: Peet12-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Slechte massage en foute rekening

  Ik ben samen met mijn vrouw op 15 oktober bij spapuur in Tilburg geweest. We hadden beiden 2 verschillende massages geboekt. Deze werden allemaal gegeven door de zelfde persoon. Op zich niet erg, maar dit was een stageloper zonder begeleiding erbij en die wist niet het verschil tussen de soorten massages en was dus ook erg slecht. Ik heb dat gemeld bij het receptie bij het afrekenen en 2 officiele klachten gestuurd via de website en totaal niets meer van gehoord. Bleek bij het afrekenen van de drank en eten dat er zomaar voor 18 euro meer was berekend dan we hadden besteld. en dat via een electronisch posbandje. Waardeloos! Ik wil niet betalen voor iets wat ik niet heb besteld. Mogelijk was het bandje niet leeggemaakt van de vorige bezoeker, maar ze zeiden dat het niet kon. Nou, ik weet wel wat ik besteld heb en wat niet! Er wordt echt niet naar klachten geluisterd en totaal niet mee gedaan. Voor mij nooit meer een dagje relaxen bij spapuur in Tilburg.

  Door: Rieny07-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Goede Sauna

  Mijn vriendinnen en ik maken geregeld gebruik van de sauna en vinden het bij spa -puur geweldig goed .Leuke aanbiedingen waar iedereen dan ook goed gebruik van maakt wat wil je dan nog meer .

  Ga vooral zo door. Papillon.

  Door: papillon Struijs27-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Opgietingen en eten

  De opgieters zijn chagrijnig en het eten is zeer slecht, pluspunt de sauna is dichtbij

  Door: Marianne30-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  service zeer slecht

  Spa puur heeft veel acties en daardoor kun je veel geld besparen maar....niet echt ontspannen als je in een overvolle en drukke sauna loopt waar je met honderden mensen maar 1 voetenbad hebt en een doucheruimte!!!! Ze bouwen wel sauna bij maar geen douche of voetenbad. Heel onlogisch als je het mij vraagt.
  Reserveren met een e-ticket (gratis gekregen in onderwijssector) is niet mogelijk omdat het VOL is! Zelfs als je meer dan twee weken van tevoren wil boeken is er geen plek meer! Slechte zaak! Geef dan geen gratis bonnen weg. Dit werkt frustrerend!
  Sauna Goirle is dan wel ietsje duurder maar daar is de service altijd perfect! En de sauna niet afgeladen vol!

  Door: Ester van Baalen03-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  niet kunnen reserveren met voucher

  Kom al jaren bij Spa Puur Tilburg. Behoorlijk wat geld achtergelaten met vriendinnen wat helemaal niet erg is. Nu proberen zij via scholen reclame te maken door vouchers uit te geven om een breed publiek te bereiken. Als je de voucher wilt verzilveren en wil reserveren ruim een week van te voren nou vergeet het maar, alle data t/m geldigheidsduur voucher zijn niet beschikbaar. Wil je echter gewoon een reservering doen, dan zijn alle dat beschikbaar. Als je een mail stuurt en daarin vraagt hoe dat kan, word je gewoon afgescheept. Bij Zwaluwhoeve bv kun je zelfs de dag van te voren met de voucher een reservering doen zonder probleem. Wat een antireclame voor Spa Puur Tilburg!!!!!
  Deel maar geen vouchers meer uit,

  Door: Corry van Geene02-02-2018
  E v Baalen03-02-2018

  Ik heb dezelfde ervaring zelf ook! en meerdere malen zelfs. Ook als je drie weken van tevoren wil boeken. Slechte zaak idd!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is SpaPuur een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 23 ervaringen geplaatst over SpaPuur. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 26% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SpaPuur actief?

  SpaPuur is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SpaPuur gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.