NederlandReview

  Ervaringen Wellnessresort Elysium

  Wilt u genieten van een dagje wellness in het Elysium? Lees dan hier alle reviews. Wanneer u toe bent aan een moment van ontspanning in een wellnessresort wilt u natuurlijk zeker weten dat u bij de desbetreffende spa alle faciliteiten vindt die u voor ogen had. Door de beoordelingen te lezen van de bezoekers van het Elysium krijgt u een idee van de mogelijkheden bij deze spa. Mocht u zelf het Elysium bezocht hebben dan kunt u andere geïnteresseerden helpen door uw review te plaatsen. Uw mening en die van anderen zijn belangrijk om er zo zeker van te zijn dat u echt een ontspannend dagje weggaat.

  Over Elysium

  Bij het wellnessresort Elysium draait alles om zorgeloos genieten. De kwaliteitslat ligt erg hoog bij het Elysium. Naast alle controles die worden uitgevoerd vanuit de overheid, heeft het Elysium ook controlesystemen die de hygiëne, voedselveiligheid en waterbehandeling waarborgen. Niet alleen staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar ook de klantgerichtheid. Het Elysium heeft samenwerkingsverbanden met andere bedrijven om de klant nog meer te kunnen laten genieten. Voordat er een samenwerkingsverband wordt aangegaan, wil het Elysium zeker weken dat het A-merk ook staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Er worden bijvoorbeeld arrangementen met hotelketens samengesteld voor een geheel verzorgd weekendje weg.

  Bear's Den - Elysium

  Diensten

  Het Elysium is gelegen nabij Rotterdam en Den Haag. U vindt hier het grootste aantal sauna’s en baden van Nederland. Er zijn diverse rustruimtes aanwezig, een hamam en verschillende restaurants, zoals het nieuwe burgerrestaurant. In de tuin van bezinning kunt u ontspannen in de diverse sauna’s. De inrichting van het Elysium is werelds te noemen. Met de verschillende wereldinvloeden kan iedereen zich hier prettig voelen. Er worden ook dagelijks rituelen uitgevoerd, zoals opgietingen en klankschaalsessies. Het is mogelijk om bij het Elysium behandelingen bij te boeken, zoals massages of facial behandelingen.


  Niet iedereen vindt het prettig om zonder kledij een wellnessresort te betreden, daarom heeft het Elysium speciale badkledingdagen. Vrouwen die geen problemen hebben met het naakt zijn, maar het niet prettig vinden om naar een gemengde sauna te gaan, kunnen terecht bij de speciale damesdagen. Op deze manier is het Elysium voor iedereen toegankelijk en ligt de drempel wat lager. Er zijn speciale arrangementen waar u gebruik van kunt maken. U kunt bijvoorbeeld tijdens uw bezoek aan dit wellnessresort een diner bijboeken. Heeft u ervaring met de diensten van het Elysium? Laat dan uw beoordeling achter.

  Klachten

  Wanneer u ontevreden bent over de dienstverlening van het Elysium dan kunt u altijd een klacht indienen. Het beste is natuurlijk om de klacht ter plekke te bespreken. Op deze manier kan de klacht misschien wel direct worden opgelost en kunt u genieten van een fijn verblijf. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u binnen veertien dagen uw klacht aan de I.W.R. melden. Dit is de International Wellness Resorts, de overkoepelende organisatie waarbij het Elysium is aangesloten. U ontvangt altijd een schriftelijke bevestiging van uw klacht.

  Het is vooraf aan te raden om de huisregels van het Elysium goed door te lezen. Hier kunt u al veel informatie lezen over de regels die er gelden in een sauna. Elke sauna heeft eigen huisregels omtrent de stilteruimtes, het dragen van een badjas en bijvoorbeeld over het meenemen van tassen. Wanneer u op de hoogte bent van de huisregels komt u niet voor verrassingen te staan tijdens een bezoekje aan het wellnessresort.

  Heeft u ervaring met de huisregels of met het indienen van een klacht? Schrijf dan een review.

  Lees hier hoe klanten de faciliteiten, arrangementen en behandelingen van wellnessresort Elysium hebben ervaren. Is het schoon, vriendelijk, duur? Is er een badkledingdag?

  Wellnessresort Elysium
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

  4
  38% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  4.2
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wellnessresort Elysium

  Uw beoordeling

  Duo relax

  Mooi resort ruim en vele faciliteiten. Alles brandschoon en niet te druk, hopelijk houden ze het systeem met de bandjes erin werkt ideaal zo. Restaurant voor de lunch erg goed en massages van goede kwaliteit. Complex is redelijk rolstoel toegankelijk (na aanmelding vooraf bv massage beneden) mis alleen wel een invalide of iets ruimer toilet. Ook beneden niet alles toegankelijk ivm opstapjes en je zal her en der wat hulp nodig hebben maar meeste is te doen! Heerlijke dag gehad komen zeker terug

  Door: Laila22-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Niks uiteindelijk!

  Kritiek: Communicatie, Kwaliteit
  Wat ik heb meegemaakt vandaag, ongelofelijk! 1,5 jaar geleden al betaald en geboekt, maar toen sloten ze vanwege corona. Opnieuw geboekt, helaas nog gesloten. Nogmaals geboekt toen ze weer open waren, helaas weer opnieuw gesloten toen mijn reservering was. Niks aan te doen allemaal....

  Nu ze weer open zijn heb ik weer een reservering gemaakt en zou ik betalen met de giftcard waar zij het inmiddels in hebben omgezet. Nee hoor sorry meneer de giftcard is verlopen, we kunnen niks voor u betekenen. U moet maar een nieuwe giftcard aanvragen.... 🤦

  Dus ik heb bij jullie geboekt en betaald, bij jullie gereserveerd en ik ben vanuit Gouda gekomen en sta aan jullie balie, maar er is niks wat jullie voor me kunnen doen?!

  En die vrouw ook doen alsof het heel normaal was en alsof ik gek was... Onbeschoft gewoon! Wat een service, wat een klantvriendelijkheid! Elysium voor mij nooit meer! Ik hoop in ieder geval ooit mijn geld nog terug te krijgen....

  Door: Maarten25-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  26-10-2020

  Diep teleurgesteld!!! Het water heeft een hele sterke chloor geur. Bij het uitkleden ben ik echt geschrokken, mijn zwarte boxershort was volledig verkleurd door het chloor in het bad. Ik ben in mijn leven naar heel wat zwembaden geweest en dit is me nog nooit overkomen. Dit is superslecht geweest voor mijn gezondheid, hoop niet dat het zich gaat uiten in huidproblemen.

  Door: Emre01-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Dagje wellness plus extra optie

  Enorm slechte communicatie, wat was het lastig om onze tickets die door covid-19 gennauleerd zijn te herboeken naar een andere dag. Via de website kregen wij de melding dat de tickets al gebruikt waren, terwijl dat niet het geval was na annulering. om Elysium via mail te bereiken is niet te doen, daarnaast is er ook geen enkel telefoonnummer waar je even naar kan bellen (we leven in de 21ste eeuw, hoezo heeft een bedrijf GEEN telefoonnummer?). Na weken mailen is het ons eindelijk gelukt om een dagje wellness te boeken, via de mail kregen wij of een verkeerd antwoorde, ander antwoord dan waarover de vraag ging of nog erger geen mailtje terug. Uiteindelijk is de reservering gelukt maar hebben op locatie een andere extra optie toegewezen gekregen dan wij besteld hadden, namelijk hot&cold i.p.v. Hammam Scrub. Ook hadden we voor Covid-19 de tickets betaaald inclusief toeslag. Volgens Elysium heeft iedereen een gift card ontvange. Wij en 100den anderen hebben echt geen gift card ontvangen en NEE ook niet in de spam mail box. Na een dagje wellness te hebben gehad en bij het inleveren van onze bandjes kregen we nog een rekening van de toeslag die volgens hun nog betaald moest worden. Wij vroegen of ze contact kon nemen met het hoofdkantoor (omdat wij daar echt met moeite een mailtje van terug krijgen), maar nee ze kon NIKS voor ons betekenen zei ze. Totaal niet meedenkent en behulpzaam, maar blijven zeggen dat wij een gift card ontvangen hebben, wat dus niet waar is. Wellness relaxen? bij Elysium echt ver van relaxen. Nooit meer zullen wij als groep hierheen gaan, verschrikkelijke service!

  Door: Ilona20-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Sauna

  Gisteren maandag 24 feb naar elysium geweest
  Was zeer slecht bom vol ,nergens echt lekker kunnen relaxen allemaal hutje mutje ,gingen naar bet restaurant om wat ts eten ook daar alles bom vol ,je moest acher in een lange rij aansluiten eer je naar binnen kon ,naar het andere gril restaurant gegaan, waren daar om half 1 om half 2 hadden we eindelijk een vies zacht pistoletje,heen bestek geen servet ,voor alles moet je betalen boekings kosten bad kleding dag voor de opgietingen,wat een leuke dag had moeten worden was 1 grote teleurstelling,,was er ook niet schoon ,nee het is er niet op vooruit gegaan ,ik ben wel even klaar met het elysium,

  Door: Schoovers25-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  8 febr 2020

  Update
  Maandag 10 febr toch maar eens gaan bellen met elysium en gesproken met Erik. Na eerst mijn verhaal te hebben gedaan werd het eerst afgedaan met “ja spijtig dat u deze ervaring heeft” na aandringen maar wat gaan jullie daar aan doen, ik kom voor mijn rust en het was alles behalve rust.
  Hij beloofde mij deze week terug te bellen zou dit gaan overleggen mrt zijn leiding gevende.
  Het is nu zaterdag (ik had begrepen dat hij uiterst vrijdag zou terug bellen) maar voordeel van de twijfel we wachten in spanning dit weekend af.

  Fijn weekend ieder.

  Door: ron van dijk15-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Elysium bezoek met diner op 8 febr 2020

  We beginnen positief ???? het complex is groot met veel faciliteiten.
  En dan nu maar de ervaringen ????
  8 febr bezocht om 17.15 volle parkeerplaatsen, lange rijen bij de receptie (zowel mensen die komen en vertrekken.)
  Sauna’s, whirlpool, kruidenkast echt over vol, douches scrubzout zo goed als op, bijna nergens plek om je badjas/handdoek op te hangen.
  Veel rumoer van kakkelende mensen.
  Restaurant gereserveerd om 6 uur we komen daar in een rij met een wachttijd van ongeveer 15 a 20 min met daar mensen die zeer geërgerd in de rij staan (terecht overigens).
  Kaart zeer beperkt dat ik zoiets had van is er een blad tussenuit.
  We hadden het snel gezien hier en zijn al snel weer vertrokken.
  Bij het uitchecken was het niet druk en balie medewerkster vroeg netjes of wij het naar ons zin hadden gehad en haar eea gemeld, ze gaf aan dat dit haar bekend is en meer mensen deze klacht hebben. Ze melde ook dat er helaas geen stop is ingesteld voor het aantal bezoekers en ze ook niets verder kon betekenen.

  Al met al geen rust en relaxed dagje geweest nu echt de laatste x bij deze sauna.

  Door: ron van dijk09-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Sauna en lunchbuffet
  Na het omkleden kwamen we in zo'n overvolle sauna, dit heb ik nog nooit gezien. Nergens plek, alles bomvol. Toen werd er tegen mijn buik aangestoten (5mnd zwanger), direct rechts omkeerd.

  Bij de balie de situatie uitgelegd, ondanks dat wij niks hadden gebruikt en 5 min binnen waren geweest kregen wij geen geld terug voor zowel lunch buffet als entree.

  Nooit meer.

  Door: Stefanie31-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Afschuwelijk

  Vandaag met een vriendin naar Elysium Bleiswijk geweest. Vroeger was dit een ontzettend fijne sauna waar je met liefde extra betaalde voor luxe. Vandaag met hoge verwachtingen weer eens terug.
  Het was echt een abominatie; standaard in de rij voor het damestoilet, een indian headmassage die echt nergens op leek en een gesloten restaurant wegens gebrek aan personeel. Met als resultaat dat wij gevraagd werden ons diner buiten aan tafel te nuttigen. Denk je in: 29 januari, 19.30, 7 graden. Ze kwamen het diner wel brengen, dat dan weer wel (what were they thinking).
  Bij vertrek werd ond gevraagd of we genoten hadden, we hebben eerlijk gezegd wat we ervan vonden. De reactie was; jammer. Fijne avond in elk geval.

  Door: MSB29-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Zondag 26-1-2020

  Nu in
  Rijen voor alles binnenkomen. Sauna in rij.voor eten drinken in rij.....zondags niet meer leuk was er mo 11.00 en om 14.00 weer weg en weer in rij..personeel geeft schuld aan Directeur alles mag binnen tot er geen kastjes meer zijn en met 2personen 1kasje.............en daar betaald je veel geld voor mij niet meer zien daar

  Door: Palstra26-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  E-Ticket

  Afgelopen dinsdag 21/01/20 een geweldige saunadag gehad. We waren met z'n vieren,een lange rij bij binnenkomst maar de wachttijd voel echt mee. De opgietingen waren geweldig zowel de betaalde als de gratis. Saunameester Dennis doet de opgietingen op een hele leuke manier en is zelfs in staat om 3 overhitte mensen die onwel zijn geworden tegelijk te verzorgen zonder paniek. Ik neem hier mijn petje voor af. De bediening is erg vriendelijk en snel ondanks de drukte, en het buffet was heerlijk.
  Jammer dat er weinig rustruimtes zijn. De bedden zijn( op siesta-time)altijd bezet .We zijn gebleven tot 22u30 en de prijs viel best mee vooral als je terug kijkt naar wat je er voor gekregen hebt. Jammer dat de waterval en infrarood gesloten was,maar dat is tijdelijk en daar hebben we begrip voor. Dankzij de acties kunnen we vaker komen,dus heb wederom gereserveerd voor volgende week. Bedankt allemaal voor de geweldige ontspanningsdag in elysium.

  Door: Alexandra koning23-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Sauna dag elyium

  Vond het niet wat het geweest is . Restaurant vond ik zeer slecht . Bediening had er echt geen zin in . Kon ook niks ivm dieet bestelen operatie . Pas na 3 x vragen was er 1 jongen zo aardig om naar mij te luisteren en heeft een boterham kaas geregeld . Echt een gemiste kans . Ook moesten we uren wachten op ons drinken . Had mijn eten al op toen dat kwam . Wij gaan er niet meer heen . En kon ook mijn wenkbrauwen niet meer laten harsen
  Gereisd in aug,

  Door: Corlien24-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Saunadag

  Ik lees dat het Elysium ooit een fijne plek was, maar dat er sinds een tijd een nieuwe koers gevaren wordt. Na mijn dag in Elysium kan ik rustig zeggen: als deze koers wordt doorgezet zal het vijfduizend sauna's tellende imperium niet lang bestaan. Het is heel duidelijk waar het de nieuwe directie van Elysium om gaat: geld verdienen. En veel ook. €5,-bijbetalen voor een reservering, extra bijbetalen voor een opgieting, terwijl dat bij geen elke sauna op aarde a;s 'extra' wordt gezien. (Mag dit überhaupt wel volgens de wet? Een bezoek aan Elysium is gewoon duurder dan wat men aanvankelijk zegt). Elysium is een efteling van rumoer, rijen van 20 meter bij de kassa, nare, niet-ontspannen energie, met veel te weinig personeel voor de honderden gasten die tegelijk binnen zijn. Het is er gigantisch en je raakt de weg kwijt. En het naarste vond ik: het zoeken. Er zijn nergens borden, er is geen overzicht, en je zoekt je scheel naar de schaarse plattegronden. Die hangen dan (a4tjes) ergens op een muur geplakt. Ik heb me suf gezcht naar een normale sauna van 90 graden, en heb letterlijk 1,5 uur rondgelopen. Ik kon nergens personeel vinden, en was echt aan het drijven. Van de ogenschijnlijk honderden sauna's die er zijn, is er welgeteld maar één die de temperatuur van rond de 90 graden heeft - wat heel normaal is voor een sauna. De andere 6000 sauna's schommelen zo tussen de 50 en 70 graden. En die ene sauna die als enige sauna echt de naam waardig is, is volstrekt onvindbaar, verscholen achter bosjes. Ook koude douches heb ik niet kunnen vinden, en het duurde veel te lang voor ik er achter kwam waar een koud bad te vinden was.

  Ik ben er getstresster vandaan gekomen dan ik er heen ging, terwijl ik juist ging voor ontspanning. Vaarwel Elysium dus, hier ga ik nooit meer heen.

  Door: M de wit04-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vreselijk

  Wat een rotzooi. Vreselijke bende met dat geboor en getimmer. Echt niet ontspannend.

  Door: Wendy08-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Niet doen! Geen ontspanning!

  We waren al een aantal jaar niet meer bij Elysium geweest, maar wat is het achteruit gegaan! 45 min gewacht voordat we naar binnen konden. Een deel van de Wc’s waren afgesloten waardoor er een flinke wachtrij was bij de enige vrouwentoilet. Shared dining leuk concept alleen het personeel wist niet hoe of wat. Drankje werden niet bezorgd of er werd gewoon ronduit gezegd “kunt u niet beter ook frisdrank bestellen, want koffie duurt te lang” (daarna na 25 min maar weggegaan zonder frisdrank) sauna’s zijn niet schoon of kapot, scherpe randen bij het bad van de hamam. Douches die niet werkte. Echt ontspannend wordt een dag sauna zo niet... met weggaan ook ruim 30 minuten in de rij gestaan. Personeel weet zich (logisch) geen raad meer. Ze doen hun best maar helaas kunnen zij hier ook niets aan veranderen. Misschien moet Elysium de klanten maar zeker ook het personeel beter behandelen en niet alleen maar zoveel mogelijk mensen naar binnen halen. Valt me op dat de meer dan 3 sterren recensies weinig tot geen omschrijvingen hebben. Misschien heeft elysium wel geld om “goede” recensies te kopen?
  Nee Elysium is niet meer wat het ooit geweest is!

  Door: Wendy04-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  slechte beleving

  Ik bezoek al ruim 45 jaar sauna en thermen bedrijven over de gehele wereld en had vandaag mijn slechtste ervaring ooit. Elysium positioneert zich graag als de nr. 1 in Nederland en dat zijn ze naar mijn bescheiden mening ongetwijfeld op het gebied van negatieve beleving. Navraag bij enkele gasten leerde mij dat men er een gewoonte van maakt om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren overdag! wanneer het complex voor het publiek geopend is; tegelzetters aan het werk, waardoor onder meer faciliteiten al weken buiten gebruik zijn. Vandaag was de hoofd toiletruimte bij de ingang wegens renovatie afgesloten; evenals het tropisch warm water bad. Het zoutwater bad was buiten gebruik omdat het niet op temperatuur was; door nieuw tegelwerk, dat al weken gevoegd moet worden, waren er onvoldoende mogelijkheden om handdoeken en badjassen op te hangen omdat de haken nog gemonteerd moeten worden. Het water van de douches was zo heet dat je er bijna brandwonden aan overhield, terwijl op andere plekken miezerige lauwe straaltjes uit de douch koppen kwamen. Nu zou je denken dat een verstandig management bij renovatie werkzaamheden het aantal bezoekers limiteert. Maar nee hoor, het was, zoals altijd, onaangenaam druk; ondanks de grootte van het complex overvol; geen plaats in het voetenbad, sauna's en bubbelbaden overvol, probeer daar maar eens te ontspannen. Er zijn in de meeste sauna's wel mensen te vinden die zich niet kunnen gedragen, maar dat ervaar je in Elysium bij de extreme aantallen bezoekers als buitengewoon irritant. Toen ik arriveerde waren beide parkeerplaatsen volledig bezet, waardoor er eerst naar een parkeerplaats gezocht moest worden in de omgeving, om vervolgens een eind te lopen om aan te schuiven in de enorme rij wachtenden voor de entree balie, iets wat zich herhaalt wanneer je het complex weer wilt verlaten. Tel daarbij op de gebrekkige bediening in het restaurant en de exorbitante prijzen voor de matige kwaliteit gerechten op de 'kaart' en de slechte beleving is compleet. Er worden (om de lage entree prijzen te compenseren) 'belevingen' aangeboden voor stevige prijzen, waar mensen veel gebruik van maken, waarschijnlijk om toch nog iets 'aardigs' aan de dag over te houden, maar dat valt volgens de gasten die ik heb gesproken flink tegen. En dan zal ik het niet hebben over de hygiene wanneer er 1000+ mensen aanwezig zijn. Ik heb de gehele dag geen personeelslid met een trekker gezien. Haren in afvalputjes, overvolle kleedruimtes waar je je niet fatsoenlijk kunt omkleden en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het personeel klaagt bij het uitchecken wanneer ik in het kort mijn ervaringen deel dat ze dit de gehele dag aan moeten horen. Hoe is het mogelijk dat mensen deze geldmachine blijven bezoeken vraag ik me af. Wanneer je echt van de sauna wilt genieten zoals sauna bedoelt is dan moet je hier niet zijn.

  Door: Leo27-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen geslaagde sauna dag

  Zaterdag 12 januari 2019 naar het Elysium geweest. Ze hadden, net als een aantal andere sauna's, een leuke aanbieding. Daar bleek half Nederland zo over gedacht te hebben, want het was giga druk. Bij het inchecken stond er al een lange rij. Er moest nu ook meteen bij aankomst betaald worden in plaats van aan het einde van de dag zoals voorheen. Eenmaal binnen leek het mee te vallen, maar gedurende de dag werd het steeds drukker en drukker. Ze lieten blijkbaar alles maar naar binnen gaan. Geen enkele limiet blijkbaar. Aan het einde van de dag dit ook kenbaar gemaakt bij de receptie. Daar werd gezegd dat dit de eerste keer was deze week en dat men het ook niet verwacht werd. Ja dat was wel jammer voor ons. Dat er nu (om 20.00 u) 's avonds niemand meer toegelaten werd. Ja dat schiet lekker op. Je kon werkelijk nergens meer in door alle drukte. Badjes en sauna's zaten vol. Zwembad was het enige nog. Was slecht weer dus buiten was bijna niemand. Dan zijn er binnen maar weinig plekjes te vinden waar je nog relaxen kan. Zelfs geen ligbed/stoel te vinden.
  Bij het lunchbuffet duurde het 20 minuten voor er iemand, na herhaaldelijk vragen, tijd had om een bestelling voor het drinken op te komen nemen. Die meisje lopen allemaal rond maar kijken naar de grond en dan zie je niets he. Dan duurt het nog een hele tijd voor je drinken gebracht wordt en is je lunch al zowat voorbij. 's Avonds was het in het grote restaurant volop druk en geen plaats te vinden. Dus naar Grill & Chill. Nou daar heb je de keus uit 5 gerechten voor het diner; 3 salades en twee burgers. Ze serveren alleen aardappelsalade bij de burgers en geen patat. Dan krijg je een goede burger, maar een gewone portie met daarnaast een bolletje aardappelsalade. Verder helemaal niks, alleen dat. Daar moet je dan ook nog bijna 14 euro voor betalen. Dat is dan best aan de prijs vonden wij. Als het nou een bord vol eten was met een grote burger, patat en wat salade oké, maar dit was meer een snack. Aangezien alle faciliteiten na het eten vol zaten, zijn we maar gaan douchen. Waren bijna alle zeepdispensers zo goed als leeg. Nou het was niet het relaxdagje dat wij in gedachten hadden. Heel jammer. Ook niet iets van sorry of wat dan ook. Ja: " jammer".
  Voortaan toch maar weer naar een andere sauna.

  Door: Mirjam15-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  TIP: BEZOEK DEZE SAUNA NIET! Massaal, vies en zeer klantonvriendelijk!

  Op 23 september zijn wij een dagje bij het Elysium geweest (na een hele lange tijd bewust niet te zijn gegaan). Een hele tijd terug zijn we bij deze sauna geweest met badkledingdag en dat was zo verschrikkelijk, overal vies, druk, totaal niet het idee van een relaxte dag door de vele mensen en de enorme herrie overal en bovendien werden we aan het einde van de dag ongeveer achterna gezeten door een bewaker om ons er maar zo snel mogelijk uit te jagen en bleef hij zelfs bij het douchen staan wachten. Erg onfatsoenlijk en we werden werkelijk behandeld als een stel kleine kinderen. We hebben toen besloten niet meer naar het Elysium te gaan. Aangezien we nog veel bonnen via het krantsparen over hadden en we toch weer een keer naar een andere sauna wilde gaan toch besloten Elysium weer eens te proberen maar dan niet op een badkledingdag. Wat een spijt hebben we daar weer van gehad. Toen we aankwamen gingen er al weer mensen naar huis omdat het binnen zo'n verschrikking zou zijn en we hoorden verschillende mensen aan de balie al klagen, maar ja wat moet je op zo'n moment. Onze reservering was al gemaakt en betaald en we hadden een heel eind gereden om hier te komen. Dus toch maar naar binnen. We snapten ook gelijk waarom mensen ongeveer gillend van ergernis de sauna weer uitkwamen. Het was enorm druk en door het slechte weer zat iedereen binnen waardoor er nauwelijks een rustig plekje te vinden was. Baden en sauna's zaten overvol en er waren geen stoelen of bedden beschikbaar om even rustig te zitten of te liggen. Bovendien was ook alles echt vies door de drukte. Overal lagen en dreven haren, de wc's waren vies, de vloer alles..... Als er iets belangrijk is in een sauna is dat wel hygiëne en die was die dag verre van aanwezig. Verder was er ook veel kapot, bij het bad met de watervallen werkt er een waterval niet en is het looppad er naast dicht (was de laatste keer dat wij er waren ook al zo) en nu was ook het dompelbad niet toegankelijk.

  Waarom laat de sauna op zo'n regenachtige dag zoveel mensen toe? Ze weten al wat er staat aan reserveringen en dan kun je toch mensen weigeren, die kans loop je als je niet reserveert. Uit commercieel oogpunt snappen we het uiteraard maar dit is toch voor niemand fijn. De klanten hebben geen fijne sauna dag en de sauna krijgt de hele dag klachten. Dat is toch niet wat je moet willen. Ooit was dit bij de Zwaluwhoeve ook zo en daar bleven mensen op een gegeven moment gewoon weg want dat wil je niet tijdens een relaxdagje. Bij de Zwaluwhoeve is nu bijna niets meer te doen. Links of rechtsom is dit toch wat mensen in de negatieve zin bijblijft na zo'n dag. Bovendien snappen we ook niet als er dingen kapot zijn waarom die zo lang kapot moeten zijn. Je betaald om gebruik te maken van alle voorzieningen. Dat er een keer iets kapot is dat kan, maar meerdere dingen en dan voor zo lang dat zou toch niet moeten kunnen.

  Daarnaast als het druk is aan de balie worden die mensen niet eerst geholpen maar gaat het personeel gewoon rustig staan te kletsen en met lunchpauze of iets dergelijk (ze lopen in ieder geval gewoon weg). Je kan toch ook even met z'n allen de rij die er staat helpen en dan als het iets rustiger is met lunchpauze gaan? Bovendien zijn ze ook niet altijd even vriendelijk. Na afloop van de dag wordt niet eens gevraagd hoe het is geweest. Ook stond het personeel tijdens dat wij geholpen werden bij aankomst gewoon iets te eten en werden wij met volle mond geholpen. Dat kan toch niet. Dat is gewoon echt niet netjes.

  Al bij al vinden wij het zeer jammer dat de kwaliteit van het Elysium zo achteruit is gegaan waardoor een dagje sauna in plaats van ontspannen een dagje vol ergernissen wordt. Niet het doel van een sauna lijkt me.

  Ons advies er zijn nog heel veel mooie andere sauna waar alles veel beter op orde is. GA VOORAL NIET NAAR ELYSIUM. ZONDE VAN JE GEPLANDE RELAXDAG EN GELD.

  Door: M de Wit21-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Verschrikkelijk onpersoonlijk

  Gezien ik alleen op maandagen in juni kan wilde ik boeken met mijn e-tickets van dagjewelness.nl, bleek dat er geen maandagen in juni beschikbaar waren. Ik heb gevraagd of dit niet mogelijk was aangezien ik anders geen gebruik kan maken van de regeling en dit kon niet en ik kreeg ook het bedrag niet terug voor de e-tickets. Heel raar dat je een maand van te voren al alle maandagen blokkeert, anders had ik deze tickets sowieso niet gekocht. Hele onpersoonlijke behandeling vind ik dit!

  Door: Liza04-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Contact

  Contact met Elysium kan alleen via contactformulier???????????? Een mens van vlees en bloed kun je niet bereiken voor een algemene vraag. Waardeloos dat die mogelijkheid er niet is. Contactformulier werkt ook niet.........????????

  Door: Charlie09-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Wellnessresort Elysium een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 26 ervaringen geplaatst over Wellnessresort Elysium. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Wellnessresort Elysium actief?

  Wellnessresort Elysium is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets, Vakanties binnen Nederland

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Wellnessresort Elysium gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.