Wellnessresort Elysium

4.6

Bestellen

3.9

Service

3.2

Prijs

3.6

Levering

30.6%

Zou hier weer kopen

Wellnessresort Elysium

Wilt u genieten van een dagje wellness in het Elysium? Lees dan hier alle reviews. Wanneer u toe bent aan een moment van ontspanning in een wellnessresort wilt u natuurlijk zeker weten dat u bij de desbetreffende spa alle faciliteiten vindt die u voor ogen had. Door de beoordelingen te lezen van de bezoekers van het Elysium krijgt u een idee van de mogelijkheden bij deze spa. Mocht u zelf het Elysium bezocht hebben dan kunt u andere geïnteresseerden helpen door uw review te plaatsen. Uw mening en die van anderen zijn belangrijk om er zo zeker van te zijn dat u echt een ontspannend dagje weggaat. 


Over Elysium

Bij het wellnessresort Elysium draait alles om zorgeloos genieten. De kwaliteitslat ligt erg hoog bij het Elysium. Naast alle controles die worden uitgevoerd vanuit de overheid, heeft het Elysium ook controlesystemen die de hygiëne, voedselveiligheid en waterbehandeling waarborgen. Niet alleen staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar ook de klantgerichtheid. Het Elysium heeft samenwerkingsverbanden met andere bedrijven om de klant nog meer te kunnen laten genieten. Voordat er een samenwerkingsverband wordt aangegaan, wil het Elysium zeker weken dat het A-merk ook staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Er worden bijvoorbeeld arrangementen met hotelketens samengesteld voor een geheel verzorgd weekendje weg.


Diensten

Het Elysium is gelegen nabij Rotterdam en Den Haag. U vindt hier het grootste aantal sauna’s en baden van Nederland. Er zijn diverse rustruimtes aanwezig, een hamam en verschillende restaurants, zoals het nieuwe burgerrestaurant. In de tuin van bezinning kunt u ontspannen in de diverse sauna’s. De inrichting van het Elysium is werelds te noemen. Met de verschillende wereldinvloeden kan iedereen zich hier prettig voelen. Er worden ook dagelijks rituelen uitgevoerd, zoals opgietingen en klankschaalsessies. Het is mogelijk om bij het Elysium behandelingen bij te boeken, zoals massages of facial behandelingen.
Niet iedereen vindt het prettig om zonder kledij een wellnessresort te betreden, daarom heeft het Elysium speciale badkledingdagen. Vrouwen die geen problemen hebben met het naakt zijn, maar het niet prettig vinden om naar een gemengde sauna te gaan, kunnen terecht bij de speciale damesdagen. Op deze manier is het Elysium voor iedereen toegankelijk en ligt de drempel wat lager. Er zijn speciale arrangementen waar u gebruik van kunt maken. U kunt bijvoorbeeld tijdens uw bezoek aan dit wellnessresort een diner bijboeken. Heeft u ervaring met de diensten van het Elysium? Laat dan uw beoordeling achter.


Klachten

Wanneer u ontevreden bent over de dienstverlening van het Elysium dan kunt u altijd een klacht indienen. Het beste is natuurlijk om de klacht ter plekke te bespreken. Op deze manier kan de klacht misschien wel direct worden opgelost en kunt u genieten van een fijn verblijf. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u binnen veertien dagen uw klacht aan de I.W.R. melden. Dit is de International Wellness Resorts, de overkoepelende organisatie waarbij het Elysium is aangesloten. U ontvangt altijd een schriftelijke bevestiging van uw klacht.


Het is vooraf aan te raden om de huisregels van het Elysium goed door te lezen. Hier kunt u al veel informatie lezen over de regels die er gelden in een sauna. Elke sauna heeft eigen huisregels omtrent de stilteruimtes, het dragen van een badjas en bijvoorbeeld over het meenemen van tassen. Wanneer u op de hoogte bent van de huisregels komt u niet voor verrassingen te staan tijdens een bezoekje aan het wellnessresort.


Heeft u ervaring met de huisregels of met het indienen van een klacht? Schrijf dan een review.


Lees hier hoe klanten de faciliteiten, arrangementen en behandelingen van wellnessresort Elysium hebben ervaren. Is het schoon, vriendelijk, duur? Is er een badkledingdag?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (36)

Nieuwjaarsdag

Verschrikkelijk Zooooveeeeel mensen!!! Heel slech! Je moet meer dan een half uur in de rij staan voor het restaurant. Triste bedoeling. Slecht managent! Personeel vriendelijk

J

Janssen

07-01-2023

0forum

Elysium sauna

S

SANDRA

02-01-2023

0forum

sauna elysium

Al in veel sauna's geweest maar hier gaan we nooit meer terug. Teveel mensen binnengelaten waardoor rijen om binnen re komen, rijen voor restaurant, sauna s overvol......Het leek wel een druk pretpark dus van relaxen en tot rust komen is geen sprake. De prijzen in restaurant zijn hoog en de kwaliteit middelmatig. Bij de receptie gaven ze aan dat er inderdaad teveel mensen zijn binnen gelaten en als advies wordt gegeven niet meer in de kerstvakantie te komen?

W

wilma

28-12-2022

0forum

Ah kaart

Vreselijke tent

A

Anneke

22-08-2022

0forum

dagje sauna Elysium

Slechts 2 balies open dus om 10.15 al 45 min. in de rij voor de receptie. koude dompelbaden zijn buiten gebruik/ krijgen tuinfunctie dus weinig koude dompeling mogelijk. Asociale bezoekers die soms meer dan een uur hun handdoek op de ligstoel laten liggen om hun plekje gereserveerd te houden. Hier wordt niet op nagekeken. Douches die niet werken.

D

29-06-2022

0forum

Dagje Wellness

Oplichters, ze zijn alleen uit op je geld! Onmogelijk om met de oude en vieze faciliteiten. Locatiemanager is arrogant, als je iets zegt over de hygiëne dan wordt je eruit gezet.

J

Jan willem

30-11-2021

0forum

rechtstreeks

Afgelopen woensdag sinds corona weer eens een middagje wellness geboekt bij Elysium. Jammer genoeg sluiten de faciliteiten om 1730u. Daar kan men bij Elysium niets aan doen, maar dat je bij inchecken om 15u nog steeds €37.95 pp moet betalen.... -Je zou verwachten dat vanwege corona de schoonmaak extra zou zijn, helaas. Er lagen letterlijk hopen zand in de bubbelbaden (zowel binnen als buiten) -de wc's roken naar urine, dat is nooit zo geweest -alle shampoo's en douchegel bij de douches waren op om 17u -3 lampenunits bij de infraroodsauna achterin deden het niet. Wij zijn voor corona tijd ook nog geweest en toen deden deze lampen het ook al niet -diverse lichten in verschillende sauna's deden het niet -zandloper was leeg in de sauna (heel raar) -de bediening in het restaurant was sinds jaren supersnel dat mag gezegd worden. De prijzen daarentegen, zijn sky-high. Ik snap dat vanwege de sluiting de prijzen oplopen maar: €3,90- voor 200ml fris, €7,90 voor een glaasje wijn??? -Op de website geven ze aan dat ze maar een beperkt aantal gasten mogen toelaten vanwege corona. Daar hebben wij niks van gemerkt, want het was super druk! Zeker als om 1730u alle faciliteiten sluiten, is het mega druk in de kleedkamers, want iedereen moet zich omkleden. Heel corona proof , maar niet heus. Elysium is absoluut niet meer wat het geweest is. Heel jammer.

A

Anoniem

22-11-2021

0forum

Vakantieveilingen

Zeer slechte service! Wij hadden tickets gewonnen via vakantieveilingen en helaas twee keer moeten verzetten door Corona waar wij niets aan konden doen. Voor de derde keer gaven ze mij een nieuwe datum en wij hadden de eerste keer dat we een datum boekte badkleding dag toeslag betaald, dus verwachten als ze ons voor de derde keer een nieuwe datum geven dat dat er ook weer bij is. Dus wij dachten alles is goed tot we gelukkig hun site checkte en zagen dat hun het niet op een badkleding dag hadden gezet waar we wel voor hadden betaald dus weeeer een bericht moeten sturen en 100jaar moeten wachten op een antwoord, en tot eidenlijk gaven ze ons de badkleding dagen in november maar wij konden niet meer op die datums met oog op werk en vroegen of we in het nieuwe jaar konden aangezien we zo lang moesten wachten op antwoord van hun en het zovaak veranderde kunnen wij niet op het laatste minuut vrij vragen van werk maar dat snapte hun dus niet en bleven zeggen wij kunnen niet u tickets verlengen en u krijgt geen geld terug. NOU BELACHELIJK! ik ben niet rijk ik kon dit maar 1 keer doen als een leuk uitstapje met mijn dochter en dan word er zo gehandeld echt ik ga hier nooit meer naar toe en raad het iedereen af!!

T

Trudi Kleian

09-11-2021

0forum

Dagje welness

Keurig getest maar we kwamen er niet in ondanks dat we netjes getest waren, ik had een QR-code maar mijn vriendin had testen voor toegang gedaan en had een groen vinkje helaas het groene vinkje telde~niet!Ze moesten onmiddellijk buiten gaan staan ik vraag me af waarom? omdat ze misschien besmettelijk is ondanks dat ze een negatieve test had alles draait om de heilige QR-code.( Gelukkig regende het niet en inderdaad hadden we eerst beter moeten checken dat alleen een QR-code maar geldig is ) Haar test koste ook nog € 18 maar goed het geeft niet gelukkig kwamen we niet uit Groningen of uit Limburg of uit Zeeland en hoefde maar een uurtje terug te rijden Geld terugkrijgen nee dat deden ze niet dan maar uitstellen met het risico dat het toch waarschijnlijk wel gesloten zal zijn in januari. Maar we wachten het maar weer af.. wat het dán weer zijn zal.. waarschijnlijk helemaal geen test meer en gewoon gesloten en verboden voor mensen die niet zijn ingeënt.. helaas..

S

Suusan

08-11-2021

0forum

Duo relax

Mooi resort ruim en vele faciliteiten. Alles brandschoon en niet te druk, hopelijk houden ze het systeem met de bandjes erin werkt ideaal zo. Restaurant voor de lunch erg goed en massages van goede kwaliteit. Complex is redelijk rolstoel toegankelijk (na aanmelding vooraf bv massage beneden) mis alleen wel een invalide of iets ruimer toilet. Ook beneden niet alles toegankelijk ivm opstapjes en je zal her en der wat hulp nodig hebben maar meeste is te doen! Heerlijke dag gehad komen zeker terug

L

Laila

23-09-2021

0forum

Niks uiteindelijk!

Kritiek: Communicatie, Kwaliteit Wat ik heb meegemaakt vandaag, ongelofelijk! 1,5 jaar geleden al betaald en geboekt, maar toen sloten ze vanwege corona. Opnieuw geboekt, helaas nog gesloten. Nogmaals geboekt toen ze weer open waren, helaas weer opnieuw gesloten toen mijn reservering was. Niks aan te doen allemaal.... Nu ze weer open zijn heb ik weer een reservering gemaakt en zou ik betalen met de giftcard waar zij het inmiddels in hebben omgezet. Nee hoor sorry meneer de giftcard is verlopen, we kunnen niks voor u betekenen. U moet maar een nieuwe giftcard aanvragen.... ? Dus ik heb bij jullie geboekt en betaald, bij jullie gereserveerd en ik ben vanuit Gouda gekomen en sta aan jullie balie, maar er is niks wat jullie voor me kunnen doen?! En die vrouw ook doen alsof het heel normaal was en alsof ik gek was... Onbeschoft gewoon! Wat een service, wat een klantvriendelijkheid! Elysium voor mij nooit meer! Ik hoop in ieder geval ooit mijn geld nog terug te krijgen....

M

Maarten

26-08-2021

0forum

26-10-2020

Diep teleurgesteld!!! Het water heeft een hele sterke chloor geur. Bij het uitkleden ben ik echt geschrokken, mijn zwarte boxershort was volledig verkleurd door het chloor in het bad. Ik ben in mijn leven naar heel wat zwembaden geweest en dit is me nog nooit overkomen. Dit is superslecht geweest voor mijn gezondheid, hoop niet dat het zich gaat uiten in huidproblemen.

E

Emre

01-11-2020

0forum

Dagje wellness plus extra optie

Enorm slechte communicatie, wat was het lastig om onze tickets die door covid-19 gennauleerd zijn te herboeken naar een andere dag. Via de website kregen wij de melding dat de tickets al gebruikt waren, terwijl dat niet het geval was na annulering. om Elysium via mail te bereiken is niet te doen, daarnaast is er ook geen enkel telefoonnummer waar je even naar kan bellen (we leven in de 21ste eeuw, hoezo heeft een bedrijf GEEN telefoonnummer?). Na weken mailen is het ons eindelijk gelukt om een dagje wellness te boeken, via de mail kregen wij of een verkeerd antwoorde, ander antwoord dan waarover de vraag ging of nog erger geen mailtje terug. Uiteindelijk is de reservering gelukt maar hebben op locatie een andere extra optie toegewezen gekregen dan wij besteld hadden, namelijk hot&cold i.p.v. Hammam Scrub. Ook hadden we voor Covid-19 de tickets betaaald inclusief toeslag. Volgens Elysium heeft iedereen een gift card ontvange. Wij en 100den anderen hebben echt geen gift card ontvangen en NEE ook niet in de spam mail box. Na een dagje wellness te hebben gehad en bij het inleveren van onze bandjes kregen we nog een rekening van de toeslag die volgens hun nog betaald moest worden. Wij vroegen of ze contact kon nemen met het hoofdkantoor (omdat wij daar echt met moeite een mailtje van terug krijgen), maar nee ze kon NIKS voor ons betekenen zei ze. Totaal niet meedenkent en behulpzaam, maar blijven zeggen dat wij een gift card ontvangen hebben, wat dus niet waar is. Wellness relaxen? bij Elysium echt ver van relaxen. Nooit meer zullen wij als groep hierheen gaan, verschrikkelijke service!

I

Ilona

20-09-2020

0forum

Sauna

Gisteren maandag 24 feb naar elysium geweest Was zeer slecht bom vol ,nergens echt lekker kunnen relaxen allemaal hutje mutje ,gingen naar bet restaurant om wat ts eten ook daar alles bom vol ,je moest acher in een lange rij aansluiten eer je naar binnen kon ,naar het andere gril restaurant gegaan, waren daar om half 1 om half 2 hadden we eindelijk een vies zacht pistoletje,heen bestek geen servet ,voor alles moet je betalen boekings kosten bad kleding dag voor de opgietingen,wat een leuke dag had moeten worden was 1 grote teleurstelling,,was er ook niet schoon ,nee het is er niet op vooruit gegaan ,ik ben wel even klaar met het elysium,

S

Schoovers

25-02-2020

0forum

8 febr 2020

Update Maandag 10 febr toch maar eens gaan bellen met elysium en gesproken met Erik. Na eerst mijn verhaal te hebben gedaan werd het eerst afgedaan met “ja spijtig dat u deze ervaring heeft” na aandringen maar wat gaan jullie daar aan doen, ik kom voor mijn rust en het was alles behalve rust. Hij beloofde mij deze week terug te bellen zou dit gaan overleggen mrt zijn leiding gevende. Het is nu zaterdag (ik had begrepen dat hij uiterst vrijdag zou terug bellen) maar voordeel van de twijfel we wachten in spanning dit weekend af. Fijn weekend ieder.

R

ron van dijk

15-02-2020

0forum

Elysium bezoek met diner op 8 febr 2020

We beginnen positief ???? het complex is groot met veel faciliteiten. En dan nu maar de ervaringen ???? 8 febr bezocht om 17.15 volle parkeerplaatsen, lange rijen bij de receptie (zowel mensen die komen en vertrekken.) Sauna’s, whirlpool, kruidenkast echt over vol, douches scrubzout zo goed als op, bijna nergens plek om je badjas/handdoek op te hangen. Veel rumoer van kakkelende mensen. Restaurant gereserveerd om 6 uur we komen daar in een rij met een wachttijd van ongeveer 15 a 20 min met daar mensen die zeer geërgerd in de rij staan (terecht overigens). Kaart zeer beperkt dat ik zoiets had van is er een blad tussenuit. We hadden het snel gezien hier en zijn al snel weer vertrokken. Bij het uitchecken was het niet druk en balie medewerkster vroeg netjes of wij het naar ons zin hadden gehad en haar eea gemeld, ze gaf aan dat dit haar bekend is en meer mensen deze klacht hebben. Ze melde ook dat er helaas geen stop is ingesteld voor het aantal bezoekers en ze ook niets verder kon betekenen. Al met al geen rust en relaxed dagje geweest nu echt de laatste x bij deze sauna.

R

ron van dijk

09-02-2020

0forum

Sauna en lunchbuffet

Na het omkleden kwamen we in zo'n overvolle sauna, dit heb ik nog nooit gezien. Nergens plek, alles bomvol. Toen werd er tegen mijn buik aangestoten (5mnd zwanger), direct rechts omkeerd. Bij de balie de situatie uitgelegd, ondanks dat wij niks hadden gebruikt en 5 min binnen waren geweest kregen wij geen geld terug voor zowel lunch buffet als entree. Nooit meer.

S

Stefanie

31-01-2020

0forum

Afschuwelijk

Vandaag met een vriendin naar Elysium Bleiswijk geweest. Vroeger was dit een ontzettend fijne sauna waar je met liefde extra betaalde voor luxe. Vandaag met hoge verwachtingen weer eens terug. Het was echt een abominatie; standaard in de rij voor het damestoilet, een indian headmassage die echt nergens op leek en een gesloten restaurant wegens gebrek aan personeel. Met als resultaat dat wij gevraagd werden ons diner buiten aan tafel te nuttigen. Denk je in: 29 januari, 19.30, 7 graden. Ze kwamen het diner wel brengen, dat dan weer wel (what were they thinking). Bij vertrek werd ond gevraagd of we genoten hadden, we hebben eerlijk gezegd wat we ervan vonden. De reactie was; jammer. Fijne avond in elk geval.

M

MSB

30-01-2020

0forum

Zondag 26-1-2020

Nu in Rijen voor alles binnenkomen. Sauna in rij.voor eten drinken in rij.....zondags niet meer leuk was er mo 11.00 en om 14.00 weer weg en weer in rij..personeel geeft schuld aan Directeur alles mag binnen tot er geen kastjes meer zijn en met 2personen 1kasje.............en daar betaald je veel geld voor mij niet meer zien daar

P

Palstra

26-01-2020

0forum

E-Ticket

Afgelopen dinsdag 21/01/20 een geweldige saunadag gehad. We waren met z'n vieren,een lange rij bij binnenkomst maar de wachttijd voel echt mee. De opgietingen waren geweldig zowel de betaalde als de gratis. Saunameester Dennis doet de opgietingen op een hele leuke manier en is zelfs in staat om 3 overhitte mensen die onwel zijn geworden tegelijk te verzorgen zonder paniek. Ik neem hier mijn petje voor af. De bediening is erg vriendelijk en snel ondanks de drukte, en het buffet was heerlijk. Jammer dat er weinig rustruimtes zijn. De bedden zijn( op siesta-time)altijd bezet .We zijn gebleven tot 22u30 en de prijs viel best mee vooral als je terug kijkt naar wat je er voor gekregen hebt. Jammer dat de waterval en infrarood gesloten was,maar dat is tijdelijk en daar hebben we begrip voor. Dankzij de acties kunnen we vaker komen,dus heb wederom gereserveerd voor volgende week. Bedankt allemaal voor de geweldige ontspanningsdag in elysium.

A

Alexandra koning

23-01-2020

0forum