NederlandReview

  Ervaringen Wellnessresort Elysium

  Wilt u genieten van een dagje wellness in het Elysium? Lees dan hier alle reviews. Wanneer u toe bent aan een moment van ontspanning in een wellnessresort wilt u natuurlijk zeker weten dat u bij de desbetreffende spa alle faciliteiten vindt die u voor ogen had. Door de beoordelingen te lezen van de bezoekers van het Elysium krijgt u een idee van de mogelijkheden bij deze spa. Mocht u zelf het Elysium bezocht hebben dan kunt u andere geïnteresseerden helpen door uw review te plaatsen. Uw mening en die van anderen zijn belangrijk om er zo zeker van te zijn dat u echt een ontspannend dagje weggaat.

  Over Elysium

  Bij het wellnessresort Elysium draait alles om zorgeloos genieten. De kwaliteitslat ligt erg hoog bij het Elysium. Naast alle controles die worden uitgevoerd vanuit de overheid, heeft het Elysium ook controlesystemen die de hygiëne, voedselveiligheid en waterbehandeling waarborgen. Niet alleen staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar ook de klantgerichtheid. Het Elysium heeft samenwerkingsverbanden met andere bedrijven om de klant nog meer te kunnen laten genieten. Voordat er een samenwerkingsverband wordt aangegaan, wil het Elysium zeker weken dat het A-merk ook staat voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Er worden bijvoorbeeld arrangementen met hotelketens samengesteld voor een geheel verzorgd weekendje weg.

  Diensten

  Het Elysium is gelegen nabij Rotterdam en Den Haag. U vindt hier het grootste aantal sauna’s en baden van Nederland. Er zijn diverse rustruimtes aanwezig, een hamam en verschillende restaurants, zoals het nieuwe burgerrestaurant. In de tuin van bezinning kunt u ontspannen in de diverse sauna’s. De inrichting van het Elysium is werelds te noemen. Met de verschillende wereldinvloeden kan iedereen zich hier prettig voelen. Er worden ook dagelijks rituelen uitgevoerd, zoals opgietingen en klankschaalsessies. Het is mogelijk om bij het Elysium behandelingen bij te boeken, zoals massages of facial behandelingen.


  Bear's Den - Elysium

  Niet iedereen vindt het prettig om zonder kledij een wellnessresort te betreden, daarom heeft het Elysium speciale badkledingdagen. Vrouwen die geen problemen hebben met het naakt zijn, maar het niet prettig vinden om naar een gemengde sauna te gaan, kunnen terecht bij de speciale damesdagen. Op deze manier is het Elysium voor iedereen toegankelijk en ligt de drempel wat lager. Er zijn speciale arrangementen waar u gebruik van kunt maken. U kunt bijvoorbeeld tijdens uw bezoek aan dit wellnessresort een diner bijboeken. Heeft u ervaring met de diensten van het Elysium? Laat dan uw beoordeling achter.

  Klachten

  Wanneer u ontevreden bent over de dienstverlening van het Elysium dan kunt u altijd een klacht indienen. Het beste is natuurlijk om de klacht ter plekke te bespreken. Op deze manier kan de klacht misschien wel direct worden opgelost en kunt u genieten van een fijn verblijf. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u binnen veertien dagen uw klacht aan de I.W.R. melden. Dit is de International Wellness Resorts, de overkoepelende organisatie waarbij het Elysium is aangesloten. U ontvangt altijd een schriftelijke bevestiging van uw klacht.

  Het is vooraf aan te raden om de huisregels van het Elysium goed door te lezen. Hier kunt u al veel informatie lezen over de regels die er gelden in een sauna. Elke sauna heeft eigen huisregels omtrent de stilteruimtes, het dragen van een badjas en bijvoorbeeld over het meenemen van tassen. Wanneer u op de hoogte bent van de huisregels komt u niet voor verrassingen te staan tijdens een bezoekje aan het wellnessresort.

  Heeft u ervaring met de huisregels of met het indienen van een klacht? Schrijf dan een review.

  Lees hier hoe klanten de faciliteiten, arrangementen en behandelingen van wellnessresort Elysium hebben ervaren. Is het schoon, vriendelijk, duur? Is er een badkledingdag?

  Wellnessresort Elysium
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

  4
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  4,2
  Prijs
  rating
  3,6
  Leveren
  rating
  4,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Sauna dag elyium

  Vond het niet wat het geweest is . Restaurant vond ik zeer slecht . Bediening had er echt geen zin in . Kon ook niks ivm dieet bestelen operatie . Pas na 3 x vragen was er 1 jongen zo aardig om naar mij te luisteren en heeft een boterham kaas geregeld . Echt een gemiste kans . Ook moesten we uren wachten op ons drinken . Had mijn eten al op toen dat kwam . Wij gaan er niet meer heen . En kon ook mijn wenkbrauwen niet meer laten harsen
  Gereisd in aug,

  Door: Corlien24-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Saunadag

  Ik lees dat het Elysium ooit een fijne plek was, maar dat er sinds een tijd een nieuwe koers gevaren wordt. Na mijn dag in Elysium kan ik rustig zeggen: als deze koers wordt doorgezet zal het vijfduizend sauna's tellende imperium niet lang bestaan. Het is heel duidelijk waar het de nieuwe directie van Elysium om gaat: geld verdienen. En veel ook. €5,-bijbetalen voor een reservering, extra bijbetalen voor een opgieting, terwijl dat bij geen elke sauna op aarde a;s 'extra' wordt gezien. (Mag dit überhaupt wel volgens de wet? Een bezoek aan Elysium is gewoon duurder dan wat men aanvankelijk zegt). Elysium is een efteling van rumoer, rijen van 20 meter bij de kassa, nare, niet-ontspannen energie, met veel te weinig personeel voor de honderden gasten die tegelijk binnen zijn. Het is er gigantisch en je raakt de weg kwijt. En het naarste vond ik: het zoeken. Er zijn nergens borden, er is geen overzicht, en je zoekt je scheel naar de schaarse plattegronden. Die hangen dan (a4tjes) ergens op een muur geplakt. Ik heb me suf gezcht naar een normale sauna van 90 graden, en heb letterlijk 1,5 uur rondgelopen. Ik kon nergens personeel vinden, en was echt aan het drijven. Van de ogenschijnlijk honderden sauna's die er zijn, is er welgeteld maar één die de temperatuur van rond de 90 graden heeft - wat heel normaal is voor een sauna. De andere 6000 sauna's schommelen zo tussen de 50 en 70 graden. En die ene sauna die als enige sauna echt de naam waardig is, is volstrekt onvindbaar, verscholen achter bosjes. Ook koude douches heb ik niet kunnen vinden, en het duurde veel te lang voor ik er achter kwam waar een koud bad te vinden was.

  Ik ben er getstresster vandaan gekomen dan ik er heen ging, terwijl ik juist ging voor ontspanning. Vaarwel Elysium dus, hier ga ik nooit meer heen.

  Door: M de wit04-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Vreselijk

  Wat een rotzooi. Vreselijke bende met dat geboor en getimmer. Echt niet ontspannend.

  Door: Wendy08-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Niet doen! Geen ontspanning!

  We waren al een aantal jaar niet meer bij Elysium geweest, maar wat is het achteruit gegaan! 45 min gewacht voordat we naar binnen konden. Een deel van de Wc’s waren afgesloten waardoor er een flinke wachtrij was bij de enige vrouwentoilet. Shared dining leuk concept alleen het personeel wist niet hoe of wat. Drankje werden niet bezorgd of er werd gewoon ronduit gezegd “kunt u niet beter ook frisdrank bestellen, want koffie duurt te lang” (daarna na 25 min maar weggegaan zonder frisdrank) sauna’s zijn niet schoon of kapot, scherpe randen bij het bad van de hamam. Douches die niet werkte. Echt ontspannend wordt een dag sauna zo niet... met weggaan ook ruim 30 minuten in de rij gestaan. Personeel weet zich (logisch) geen raad meer. Ze doen hun best maar helaas kunnen zij hier ook niets aan veranderen. Misschien moet Elysium de klanten maar zeker ook het personeel beter behandelen en niet alleen maar zoveel mogelijk mensen naar binnen halen. Valt me op dat de meer dan 3 sterren recensies weinig tot geen omschrijvingen hebben. Misschien heeft elysium wel geld om “goede” recensies te kopen?
  Nee Elysium is niet meer wat het ooit geweest is!

  Door: Wendy04-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  slechte beleving

  Ik bezoek al ruim 45 jaar sauna en thermen bedrijven over de gehele wereld en had vandaag mijn slechtste ervaring ooit. Elysium positioneert zich graag als de nr. 1 in Nederland en dat zijn ze naar mijn bescheiden mening ongetwijfeld op het gebied van negatieve beleving. Navraag bij enkele gasten leerde mij dat men er een gewoonte van maakt om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren overdag! wanneer het complex voor het publiek geopend is; tegelzetters aan het werk, waardoor onder meer faciliteiten al weken buiten gebruik zijn. Vandaag was de hoofd toiletruimte bij de ingang wegens renovatie afgesloten; evenals het tropisch warm water bad. Het zoutwater bad was buiten gebruik omdat het niet op temperatuur was; door nieuw tegelwerk, dat al weken gevoegd moet worden, waren er onvoldoende mogelijkheden om handdoeken en badjassen op te hangen omdat de haken nog gemonteerd moeten worden. Het water van de douches was zo heet dat je er bijna brandwonden aan overhield, terwijl op andere plekken miezerige lauwe straaltjes uit de douch koppen kwamen. Nu zou je denken dat een verstandig management bij renovatie werkzaamheden het aantal bezoekers limiteert. Maar nee hoor, het was, zoals altijd, onaangenaam druk; ondanks de grootte van het complex overvol; geen plaats in het voetenbad, sauna's en bubbelbaden overvol, probeer daar maar eens te ontspannen. Er zijn in de meeste sauna's wel mensen te vinden die zich niet kunnen gedragen, maar dat ervaar je in Elysium bij de extreme aantallen bezoekers als buitengewoon irritant. Toen ik arriveerde waren beide parkeerplaatsen volledig bezet, waardoor er eerst naar een parkeerplaats gezocht moest worden in de omgeving, om vervolgens een eind te lopen om aan te schuiven in de enorme rij wachtenden voor de entree balie, iets wat zich herhaalt wanneer je het complex weer wilt verlaten. Tel daarbij op de gebrekkige bediening in het restaurant en de exorbitante prijzen voor de matige kwaliteit gerechten op de 'kaart' en de slechte beleving is compleet. Er worden (om de lage entree prijzen te compenseren) 'belevingen' aangeboden voor stevige prijzen, waar mensen veel gebruik van maken, waarschijnlijk om toch nog iets 'aardigs' aan de dag over te houden, maar dat valt volgens de gasten die ik heb gesproken flink tegen. En dan zal ik het niet hebben over de hygiene wanneer er 1000+ mensen aanwezig zijn. Ik heb de gehele dag geen personeelslid met een trekker gezien. Haren in afvalputjes, overvolle kleedruimtes waar je je niet fatsoenlijk kunt omkleden en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het personeel klaagt bij het uitchecken wanneer ik in het kort mijn ervaringen deel dat ze dit de gehele dag aan moeten horen. Hoe is het mogelijk dat mensen deze geldmachine blijven bezoeken vraag ik me af. Wanneer je echt van de sauna wilt genieten zoals sauna bedoelt is dan moet je hier niet zijn.

  Door: Leo27-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Geen geslaagde sauna dag

  Zaterdag 12 januari 2019 naar het Elysium geweest. Ze hadden, net als een aantal andere sauna's, een leuke aanbieding. Daar bleek half Nederland zo over gedacht te hebben, want het was giga druk. Bij het inchecken stond er al een lange rij. Er moest nu ook meteen bij aankomst betaald worden in plaats van aan het einde van de dag zoals voorheen. Eenmaal binnen leek het mee te vallen, maar gedurende de dag werd het steeds drukker en drukker. Ze lieten blijkbaar alles maar naar binnen gaan. Geen enkele limiet blijkbaar. Aan het einde van de dag dit ook kenbaar gemaakt bij de receptie. Daar werd gezegd dat dit de eerste keer was deze week en dat men het ook niet verwacht werd. Ja dat was wel jammer voor ons. Dat er nu (om 20.00 u) 's avonds niemand meer toegelaten werd. Ja dat schiet lekker op. Je kon werkelijk nergens meer in door alle drukte. Badjes en sauna's zaten vol. Zwembad was het enige nog. Was slecht weer dus buiten was bijna niemand. Dan zijn er binnen maar weinig plekjes te vinden waar je nog relaxen kan. Zelfs geen ligbed/stoel te vinden.
  Bij het lunchbuffet duurde het 20 minuten voor er iemand, na herhaaldelijk vragen, tijd had om een bestelling voor het drinken op te komen nemen. Die meisje lopen allemaal rond maar kijken naar de grond en dan zie je niets he. Dan duurt het nog een hele tijd voor je drinken gebracht wordt en is je lunch al zowat voorbij. 's Avonds was het in het grote restaurant volop druk en geen plaats te vinden. Dus naar Grill & Chill. Nou daar heb je de keus uit 5 gerechten voor het diner; 3 salades en twee burgers. Ze serveren alleen aardappelsalade bij de burgers en geen patat. Dan krijg je een goede burger, maar een gewone portie met daarnaast een bolletje aardappelsalade. Verder helemaal niks, alleen dat. Daar moet je dan ook nog bijna 14 euro voor betalen. Dat is dan best aan de prijs vonden wij. Als het nou een bord vol eten was met een grote burger, patat en wat salade oké, maar dit was meer een snack. Aangezien alle faciliteiten na het eten vol zaten, zijn we maar gaan douchen. Waren bijna alle zeepdispensers zo goed als leeg. Nou het was niet het relaxdagje dat wij in gedachten hadden. Heel jammer. Ook niet iets van sorry of wat dan ook. Ja: " jammer".
  Voortaan toch maar weer naar een andere sauna.

  Door: Mirjam15-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6
  rating

  TIP: BEZOEK DEZE SAUNA NIET! Massaal, vies en zeer klantonvriendelijk!

  Op 23 september zijn wij een dagje bij het Elysium geweest (na een hele lange tijd bewust niet te zijn gegaan). Een hele tijd terug zijn we bij deze sauna geweest met badkledingdag en dat was zo verschrikkelijk, overal vies, druk, totaal niet het idee van een relaxte dag door de vele mensen en de enorme herrie overal en bovendien werden we aan het einde van de dag ongeveer achterna gezeten door een bewaker om ons er maar zo snel mogelijk uit te jagen en bleef hij zelfs bij het douchen staan wachten. Erg onfatsoenlijk en we werden werkelijk behandeld als een stel kleine kinderen. We hebben toen besloten niet meer naar het Elysium te gaan. Aangezien we nog veel bonnen via het krantsparen over hadden en we toch weer een keer naar een andere sauna wilde gaan toch besloten Elysium weer eens te proberen maar dan niet op een badkledingdag. Wat een spijt hebben we daar weer van gehad. Toen we aankwamen gingen er al weer mensen naar huis omdat het binnen zo'n verschrikking zou zijn en we hoorden verschillende mensen aan de balie al klagen, maar ja wat moet je op zo'n moment. Onze reservering was al gemaakt en betaald en we hadden een heel eind gereden om hier te komen. Dus toch maar naar binnen. We snapten ook gelijk waarom mensen ongeveer gillend van ergernis de sauna weer uitkwamen. Het was enorm druk en door het slechte weer zat iedereen binnen waardoor er nauwelijks een rustig plekje te vinden was. Baden en sauna's zaten overvol en er waren geen stoelen of bedden beschikbaar om even rustig te zitten of te liggen. Bovendien was ook alles echt vies door de drukte. Overal lagen en dreven haren, de wc's waren vies, de vloer alles..... Als er iets belangrijk is in een sauna is dat wel hygiëne en die was die dag verre van aanwezig. Verder was er ook veel kapot, bij het bad met de watervallen werkt er een waterval niet en is het looppad er naast dicht (was de laatste keer dat wij er waren ook al zo) en nu was ook het dompelbad niet toegankelijk.

  Waarom laat de sauna op zo'n regenachtige dag zoveel mensen toe? Ze weten al wat er staat aan reserveringen en dan kun je toch mensen weigeren, die kans loop je als je niet reserveert. Uit commercieel oogpunt snappen we het uiteraard maar dit is toch voor niemand fijn. De klanten hebben geen fijne sauna dag en de sauna krijgt de hele dag klachten. Dat is toch niet wat je moet willen. Ooit was dit bij de Zwaluwhoeve ook zo en daar bleven mensen op een gegeven moment gewoon weg want dat wil je niet tijdens een relaxdagje. Bij de Zwaluwhoeve is nu bijna niets meer te doen. Links of rechtsom is dit toch wat mensen in de negatieve zin bijblijft na zo'n dag. Bovendien snappen we ook niet als er dingen kapot zijn waarom die zo lang kapot moeten zijn. Je betaald om gebruik te maken van alle voorzieningen. Dat er een keer iets kapot is dat kan, maar meerdere dingen en dan voor zo lang dat zou toch niet moeten kunnen.

  Daarnaast als het druk is aan de balie worden die mensen niet eerst geholpen maar gaat het personeel gewoon rustig staan te kletsen en met lunchpauze of iets dergelijk (ze lopen in ieder geval gewoon weg). Je kan toch ook even met z'n allen de rij die er staat helpen en dan als het iets rustiger is met lunchpauze gaan? Bovendien zijn ze ook niet altijd even vriendelijk. Na afloop van de dag wordt niet eens gevraagd hoe het is geweest. Ook stond het personeel tijdens dat wij geholpen werden bij aankomst gewoon iets te eten en werden wij met volle mond geholpen. Dat kan toch niet. Dat is gewoon echt niet netjes.

  Al bij al vinden wij het zeer jammer dat de kwaliteit van het Elysium zo achteruit is gegaan waardoor een dagje sauna in plaats van ontspannen een dagje vol ergernissen wordt. Niet het doel van een sauna lijkt me.

  Ons advies er zijn nog heel veel mooie andere sauna waar alles veel beter op orde is. GA VOORAL NIET NAAR ELYSIUM. ZONDE VAN JE GEPLANDE RELAXDAG EN GELD.

  Door: M de Wit21-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Verschrikkelijk onpersoonlijk

  Gezien ik alleen op maandagen in juni kan wilde ik boeken met mijn e-tickets van dagjewelness.nl, bleek dat er geen maandagen in juni beschikbaar waren. Ik heb gevraagd of dit niet mogelijk was aangezien ik anders geen gebruik kan maken van de regeling en dit kon niet en ik kreeg ook het bedrag niet terug voor de e-tickets. Heel raar dat je een maand van te voren al alle maandagen blokkeert, anders had ik deze tickets sowieso niet gekocht. Hele onpersoonlijke behandeling vind ik dit!

  Door: Liza04-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Contact

  Contact met Elysium kan alleen via contactformulier???????????? Een mens van vlees en bloed kun je niet bereiken voor een algemene vraag. Waardeloos dat die mogelijkheid er niet is. Contactformulier werkt ook niet.........????????

  Door: Charlie09-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Zeer teleurstellende ervaring

  Dinsdag 19 Dec 2017.
  Zeer krappe kleedruimtes, fatsoenlijk omkleden is bijna niet meer mogelijk.
  4 mensen (waarschijnlijk van hoofdkantoor) lopen op straatschoenen door het resort (binnen) zonder!! beschermschoentjes (lekker fris). Douches defect alleen koud water dus iedere bezoeker gaat zonder !!te douchen het zwembad of de sauna in. Jacuzzi's en grote massagebad bij het zwembad bleek leeg (sorry onderhoud??dus pech) Koffie mag geen koffie heten (te slap afgesteld) warm water met een scheut melk wat niet eens schuimt (hoezo cappuchino) Lunchbuffet ver onder de maat, slappe kroketten, te ver doorgekookte soep, weinig keus duidelijk een bezuinigingsbuffet en niet smakelijk.
  16.95 beslist niet waard.
  Heel veel mopperende mensen die waarschijnlijk niet het benul hebben om het ook daadwerkelijk te melden.
  Al met al zwaar teleurgesteld weer vroeg naar huis.
  Reactie bij de receptie als je de klacht meld? tja overmacht! maar u heeft het wel naar uw zin gehad???
  Hoop geld kwijt voor een zeer slechte ervaring.

  Door: knoester22-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Wellness voor vriendin

  Na herhaaldelijke bezoekjes die mij erg waren bevallen voor een vriendin een bon gemaakt om ook naar Elysium te gaan voor de welverdiende rust.
  Ze is inmiddels geweest en zegt helemaal tot rust zijn gekomen.

  Mooi ingericht, vriendelijk personeel.

  Door: Mieke Nanninga09-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Nooit meer

  Voor een jubileum rijden we zo'n anderhalf uur naar Bleijswijk om dit samen gezellig te vieren. We boekten een arrangementje met Balinese massage en dinerbuffet, want een mens wil voor de terugrit toch wat gegeten hebben.
  Bij aankomst is al snel duidelijk dat we er niet alleen zullen zijn: de parking staat quasi vol, en de receptie doet denken aan de wachtrijen in een pretpark.

  We moeten lang wachten, dat is waar, maar krijgen een vriendelijke uitleg van de faciliteiten. Omgekleed krijgen we onze spullen maar net in de krappe lockers gepropt, die overigens niet openblijven, maar meteen weer op slot gaan als het deurtje dichtvalt. Onhandig.
  Binnen lijkt een geurverstuiving wel op een weeë biergeur à la "morning after party", niet erg wellnessy.
  Alle faciliteiten zijn bevolkt, soms zelfs overbevolkt, en een plekje vinden in iets wat ons ligt blijkt een heuse opgave.

  Waar bordjes hangen met "Stilte verplicht" en "Rustruimte" wordt smakelijk gelachen en soms ronduit geschreeuwd naar een voorbijganger. Heel onaangenaam. Ook de spaarzaam vermelde boodschap 'geen (ongewenste) intimiteiten schijnt sommigen totaal niet te deren.

  's middags eten we een klein hapje in restaurant Puur, wat erg goed meevalt.
  De faciliteiten die we bezoeken zijn erg netjes onderhouden, en divers in soort. Alles is duidelijk tjokvol gebouwd, maar we zien dit als een voordeel - men kan evengoed wellnessbedragen vragen voor vier sauna's, twee jacuzzi's en een zwembad, maar hier is keuze zat - als je erin geraakt tenminste.

  Ook de Balinese massage voor ons beiden was geweldig. Vriendelijk, beleefd onthaal, kundige masseuses, een heel aangename ervaring.

  Tenslotte het dinerbuffet - wat een mooie apotheose had moeten worden.
  Je wordt in een groep ingedeeld dat als vee voor de deur staat te wachten, ook op die manier wordt binnengeleid en vriendelijk verzocht een tafeltje uit te kiezen. Men komt vrijwel meteen drankbestelling opnemen, en verder is het personeel voor de rest van de avond onzichtbaar.

  Het voedsel staat in bakken (nog geeneens bain-maries) af te koelen op togen, er is geen zichtbaar warmhoudsysteem.
  Ofwel overbakken, ofwel nog net ondergaar, smaakloos, enfin - alsof men de her-her-heropgewarmde klikjes van de dag ervoor voorgeschoteld krijgt.
  Resultaat - steenharde hamburger, gevaarlijk roze kip 'à la Roti', afgewaterde fruitsla, soep à la 'poeder', maïs uit blik, en ga zo maar door.

  Dit is een restaurant, zelfs een buffetrestaurant, totààl onwaardig. Beter hebben we ooit gegeten in wegrestaurants, schoolkantine, etc. Dat men daar 22,5 EUR per persoon voor durft vragen is een regelrechte schande.
  Zoals gezegd is het personeel niet voor commentaar beschikbaar, en laat ons dan ook meer dan een halfuur met vuile borden en bestek zitten, niet dat we nog een tweede keer wilden gaan...

  Na misnoegd vertrokken te zijn richting kleedkamer en receptie, doen we eindelijk ons beklag om dan een laconieke "Ik zal het doorgeven." als respons te krijgen, en "als de bon klopt mag u pinnen." - te verbouwereerd en teleurgesteld en moe stappen wij buiten, terug richting België.

  Een prangende mail richting 'klantendienst', want het zit écht niet lekker, wordt beantwoord met
  ". Helaas is het voor ons niet mogelijk om in iedere ruimte tegelijk te zijn, waardoor dit niet altijd te voorkomen is waarvoor onze excuses. Wanneer het buffet niet naar wens is raden wij aan dit ter plaatse te melden bij één van de medewerkers. Op dat moment kan er indien nodig actie ondernomen worden. Dit is achteraf helaas niet meer mogelijk. De opmerkingen betreft het buffet hebben wij doorgegeven aan de chef-kok.
  Helaas kunnen wij niet terugdraaien wat er is gebeurd. Graag danken wij u nogmaals voor uw e-mail."


  Kous af. Jubileum naar de zak. 200 EUR kwijt, plus benzine. Meer, niet minder stress. Geen oplossing. Dank u, Elysium. Nooit meer.

  Door: Laurent Moens21-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  Heerlijke dag gehad

  Het is hier fantastisch, samen met mijn moeder een heerlijke en leuke dag gehad bij Elysium. Dat gaan we zeker vaker doen.

  Heel mooi en chique ook en de sfeer is er goed.

  Door: Mariana + moeder29-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Ontspannen ervaring

  De Wellness is prachtig ingericht en er hangt een goede ontspannen sfeer, voor mij is dat erg belangrijk.

  Ik kom voor de sauna's en maak dan ook regelmatig gebruik van het lunchbuffet en soms het dinerbuffet.
  Ik ga meestal met een vaste vriendin, maar soms ook alleen als zij niet kan. Dan ervaar je het allemaal weer heel anders.
  Meestal kopen we onze tickets alvast online op de website.

  Ik heb zelf geen ervaringen met de behandelingen zoals massage.

  Door: Kinda17-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Bezoekje aan Wellnessresort Elysium zeker de moeite waard

  Een paar weken geleden met een vriendin het Welnessresort Elysium bezocht. Voor ons was het allebei een nog onbekend welnesscentrum, maar we hebben onze ogen daar uitgekeken. We zijn heerlijk tot rust gekomen en je hebt ook totaal geen last van het personeel. In andere sauna's kan ik me nogal eens ergeren aan het opdringerige personeel, maar dat is hier absoluut niet het geval. De prijs viel me ook niets tegen. Helemaal niet als je ziet wat je er allemaal voor terugkrijgt. Ik kan iedereen dit wellnessresort aanbevelen, want je krijgt echt waar voor je geld!

  Door: Loes Rijswijk28-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8
  rating

  Schrijf zelf een review over Wellnessresort Elysium

  Uw beoordeling