De Veluwse Bron

Alle reviews

De Veluwse Bron

80% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  entree+behandeling

  Waardeloze communicatie. Echt belachelijk dat ze zich zo geweldig voordoen op internet. De sauna's zullen zeker prachtig zijn hoor, maar wat een verschrikkelijk ingericht bedrijf. Nergens een telefoonnummer te vinden, dus contact opnemen is niet te doen. Vriendin heeft ze bijna moeten stalken via FB om een reactie te krijgen; echt niet normaal.

  Je geld terug krijgen kun je ook vergeten; daar werken ze ook niet aan mee. Echt ernstig dat het mogelijk is om op deze manier een bedrijf te runnen. Het boeit ze geloof ik erg weinig; want dit soort problemen doen zich al langer voor lees ik op allerlei klachtenwebsites.

  Kleine tip voor als je toch telefonisch contact met ze wil opnemen; probeer dit nummer: +31 578 700 500 van IWR (international Wellness Resorts), dit is het overkoepelende bedrijf waar erg veel sauna's (waaronder Veluwse bron) bij zijn aangesloten. Mijn aanrader? Vermijd dit bedrijf als de pest en ga lekker naar een sauna toe die gewoon in eigen beheer is en waar je telefonisch contact mee op kunt nemen.

  van hun website (dan weet je welke sauna's je beter kan vermijden ivm de slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt):
  IWR werd in maart 2011 opgericht en heeft onder haar hoede een aantal toonaangevende wellnessresorts waaronder de Veluwse Bron – Emst (gemeente Epe), SpaPuur – Tilburg, Elysium – Bleiswijk, SpaSense – Geldrop (bij Eindhoven), de Zwaluwhoeve – Hierden (gemeente Harderwijk), SpaWell (Peize, Drenthe) en Thermen Holiday (Schiedam).

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wellnessday

  Ik heb het ontzettend naar m'n zin gehad en ze hebben als organisatie goed ingespeeld op de nieuwe maatregelen. Ondanks de prettige ervaring, ben ik mijn ketting verloren met een enorm grote waarde. Het gaat om een zilveren ketting met een rond bedeltje. op het bedeltje zitten drie ronde schijfjes in verschillende goudtinten en een vingerafdruk. Er zit ook as in het bedeltje. Mocht u tijdens het bezoek deze vinden, neem dan alstublieft contact met mij op!!

  Marle@tiffindell.nl

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rust en ontspanning: genoten en uitgerust voor het nieuwe jaar

  Om het jaar goed te beginnen een dagje Veluwse Bron geboekt. Heerlijk genoten daar. Van de rust en de ontspannen sfeer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Genieten!

  Om de zoveel tijd ga ik even bijkomen bij De Veluwse Bron. Heerlijk naar de sauna's en vooral de opgietingen en klankschaalsessies kan ik echt van genieten.
  Soms is het wel wat druk, dat leidt dan een beetje af, maar meestal probeer ik te gaan op rustigere dagen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heerlijk tot rust gekomen bij De Veluwse Bron

  Pas geleden met mijn mannetje bij De Veluwse Bron geweest. Ik heb hier heerlijk van genoten. Moet zeggen dat ik er ook hard aan toe was. De laatste periode was behoorlijk heftig en ik was nodig toe aan wat ontspanning. Ben in de sauna heerlijk tot rust gekomen en heb er ook een heerlijke massage gehad. De prijs is volgens mij ook nog wel redelijk, al weet ik dat niet zeker aangezien mijn man heeft betaald. Het personeel is verder bijzonder vriendelijk en weet goed wat ze doen. Ook wanneer je iets zoekt, helpen ze je graag.

Anderen bekeken ook

Madame Tussauds
7 reviews

Madame Tussauds: Ervaringen Wil jij oog in oog komen te staan met koning Willem-Alexander en koningin Maxima, Adele, Barack Obama, Beyoncé...

Voetbaltravel
3 reviews

Lees dit en je kent dit bedrijf een stuk beter. Voetbaltravel geeft al duidelijk aan wat het bedrijf doet. Het is een combinatie van voetbal en rei...

Amsterdam Dungeon
11 reviews

Amsterdam Dungeon: Ervaringen Gruwelijke moordenaars, volhardende heksen, zelf-kastijdende monniken, krankzinnige rechters, dames van heel lichte ...

Plopsa
4 reviews

Dat Plopsa een algemeen bekende naam is geworden, dat staat wel vast. De programma’s van Studio 100 op televisie liggen ten grondslag aan de ...

De Veluwse Bron

Lees de ervaringen van klanten over de Veluwse bron en ontdek of een dagje Veluwse bron echt zo ontspannend is. Wanneer u van plan bent om eens te genieten van een dagje wellness wilt u alleen maar genieten, zonder u druk te hoeven maken om externe factoren. Samen met een vriendin of uw geliefde wilt u genieten van de warmte, rust en ontspanning van alle faciliteiten die een spa u beloven. Door de ervaringen van bezoekers te lezen, weet u of een dagje Veluwse bron iets voor u is. Mocht u zelf de Veluwse bron bezocht hebben dan zijn andere lezers erg blij met uw beoordeling.

Over de Veluwse bron
Bij dit Wellnessresort, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle, staan kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel. De Veluwse bron wil dat klanten zorgeloos kunnen genieten. Omdat er zoveel aandacht wordt besteed aan kwaliteit heeft de Veluwse bron eigen controlesystemen die toezien op een goede hygiëne, de voedselveiligheid en de waterbehandeling. De Veluwse bron werkt samen met andere A-merken om klanten een optimale beleving te kunnen bieden. Zo wordt er samengewerkt met bijvoorbeeld Kneipp en is er een Kneipp bad gerealiseerd. In samenwerking met verschillende bedrijven worden er voordelige arrangementen aangeboden. De Veluwse bron staat voor kwaliteit en legt deze lat erg hoog, ook voor de samenwerkingspartners. 


Diensten
De Veluwse bron is 9000 m2 groot. U kunt hier gebruik maken van verschillende binnen- en buitensauna’s, kruidenbaden, tuinen en binnen- en buitenzwembaden. Er zijn verschillende rustruimtes waar u zich even in alle rust kunt terugtrekken. In de verschillende restaurants kunt u aanschuiven voor een lunch of een diner. Daarnaast zijn er tal van massage mogelijkheden en gezichtsbehandeling bij te reserveren. Er worden diverse arrangementen aangeboden waar u als klant bijvoorbeeld kunt genieten van een dagje sauna met aansluitend een diner.

Er zijn diverse rituelen die worden uitgevoerd tijdens uw saunabezoek. U kunt genieten van opgietingen en klankschaalsessies. Niet alleen bij de Veluwse bron kunt u arrangementen boeken, maar ook bij andere organisaties die leuke aanbiedingen samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een hotelovernachting reserveren in combinatie met een dagje in het wellnessresort. Voor diegene die het niet zo fijn vinden om in Eva kostuum rond te moeten lopen, er zijn speciale badkledingdagen. Zo kan iedereen genieten van de wellnessfaciliteiten. Heeft u ervaring met de Veluwse bron? Laat u dan een beoordeling achter voor anderen. 

Klachten
Wanneer u een klacht heeft over de Veluwse bron dan is het aan te raden om uw klacht direct te melden wanneer u ter plaatse bent. De klacht kan dan direct worden opgelost. Mocht dit niet naar tevredenheid gebeurd zijn, dan kunt u binnen veertien dagen uw klacht melden bij de International Wellness Resorts, I.W.R., de overkoepelende organisatie. Zij zullen de ontvangst van uw klacht vervolgens schriftelijk bevestigen en in behandeling nemen. Heeft u zelf ooit een klacht gemeld over de Veluwse bron? Laat uw beoordeling dan achter voor anderen. 

Huisregels
Bij elke sauna krijgt u te maken met huisregels. Deze huisregels zijn opgesteld om op deze manier misverstanden te voorkomen. Zo zijn er gedragsregels waaraan u zich dient te houden, bijvoorbeeld niet praten in een stilteruimte. De huisregels over het dragen van badkleding verschillen ook per wellnessresort. Bij de Veluwse bron is dit uitsluitend toegestaan op de speciale badkledingdagen. Voordat u een sauna bezoekt is het altijd aan te raden om even de huisregels door te nemen. De huisregels van de Veluwse bron staan duidelijk vermeld op de website. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen bij de reviews van anderen, zo krijgt u al een goede indruk van wat u kunt verwachten.

Lees hier de klantervaringen van De Veluwse Bron. Hoe schoon is deze Wellness Sauna, welke arrangementen en behandelingen zijn er? Wanneer zijn de badkledingdagen?

}