De Veluwse Bron
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,4

Totaal

8,4

Bestellen

8

Service

8,6

Prijs

6,6

Leveren

10
19 rating100 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

03-01-2017
 • Bestellen

  8
 • Service

  8
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Femke van der Zande

De Veluwse Bron - Rust en ontspanning: genoten en uitgerust voor het nieuwe jaar

Om het jaar goed te beginnen een dagje Veluwse Bron geboekt. Heerlijk genoten daar. Van de rust en de ontspannen sfeer.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
07-12-2016
 • Bestellen

  10
 • Service

  8
 • Prijs

  8
 • Levering

  10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Francisca Vroman

De Veluwse Bron - Genieten!

Om de zoveel tijd ga ik even bijkomen bij De Veluwse Bron. Heerlijk naar de sauna's en vooral de opgietingen en klankschaalsessies kan ik echt van genieten.
Soms is het wel wat druk, dat leidt dan een beetje af, maar meestal probeer ik te gaan op rustigere dagen.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht
24-11-2016
 • Bestellen

  6
 • Service

  10
 • Prijs

  6
 • Levering

  10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jill Meijer

De Veluwse Bron - Heerlijk tot rust gekomen bij De Veluwse Bron

Pas geleden met mijn mannetje bij De Veluwse Bron geweest. Ik heb hier heerlijk van genoten. Moet zeggen dat ik er ook hard aan toe was. De laatste periode was behoorlijk heftig en ik was nodig toe aan wat ontspanning. Ben in de sauna heerlijk tot rust gekomen en heb er ook een heerlijke massage gehad. De prijs is volgens mij ook nog wel redelijk, al weet ik dat niet zeker aangezien mijn man heeft betaald. Het personeel is verder bijzonder vriendelijk en weet goed wat ze doen. Ook wanneer je iets zoekt, helpen ze je graag.

Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • SpaOnline

  SpaOnline

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,8Lees ervaringen
 • WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

  WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7Lees ervaringen
 • ActievandeDag.nl

  ActievandeDag.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 5,2Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over De Veluwse Bron

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij De Veluwse Bron?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen De Veluwse Bron

Lees de ervaringen van klanten over de Veluwse bron en ontdek of een dagje Veluwse bron echt zo ontspannend is. Wanneer u van plan bent om eens te genieten van een dagje wellness wilt u alleen maar genieten, zonder u druk te hoeven maken om externe factoren. Samen met een vriendin of uw geliefde wilt u genieten van de warmte, rust en ontspanning van alle faciliteiten die een spa u beloven. Door de ervaringen van bezoekers te lezen, weet u of een dagje Veluwse bron iets voor u is. Mocht u zelf de Veluwse bron bezocht hebben dan zijn andere lezers erg blij met uw beoordeling.

Over de Veluwse bron
Bij dit Wellnessresort, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle, staan kwaliteit en klantenservice hoog in het vaandel. De Veluwse bron wil dat klanten zorgeloos kunnen genieten. Omdat er zoveel aandacht wordt besteed aan kwaliteit heeft de Veluwse bron eigen controlesystemen die toezien op een goede hygiëne, de voedselveiligheid en de waterbehandeling. De Veluwse bron werkt samen met andere A-merken om klanten een optimale beleving te kunnen bieden. Zo wordt er samengewerkt met bijvoorbeeld Kneipp en is er een Kneipp bad gerealiseerd. In samenwerking met verschillende bedrijven worden er voordelige arrangementen aangeboden. De Veluwse bron staat voor kwaliteit en legt deze lat erg hoog, ook voor de samenwerkingspartners. 


SPA-muziek om alvast in hogere sferen te komen

Diensten
De Veluwse bron is 9000 m2 groot. U kunt hier gebruik maken van verschillende binnen- en buitensauna’s, kruidenbaden, tuinen en binnen- en buitenzwembaden. Er zijn verschillende rustruimtes waar u zich even in alle rust kunt terugtrekken. In de verschillende restaurants kunt u aanschuiven voor een lunch of een diner. Daarnaast zijn er tal van massage mogelijkheden en gezichtsbehandeling bij te reserveren. Er worden diverse arrangementen aangeboden waar u als klant bijvoorbeeld kunt genieten van een dagje sauna met aansluitend een diner.

Er zijn diverse rituelen die worden uitgevoerd tijdens uw saunabezoek. U kunt genieten van opgietingen en klankschaalsessies. Niet alleen bij de Veluwse bron kunt u arrangementen boeken, maar ook bij andere organisaties die leuke aanbiedingen samenstellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een hotelovernachting reserveren in combinatie met een dagje in het wellnessresort. Voor diegene die het niet zo fijn vinden om in Eva kostuum rond te moeten lopen, er zijn speciale badkledingdagen. Zo kan iedereen genieten van de wellnessfaciliteiten. Heeft u ervaring met de Veluwse bron? Laat u dan een beoordeling achter voor anderen. 

Klachten
Wanneer u een klacht heeft over de Veluwse bron dan is het aan te raden om uw klacht direct te melden wanneer u ter plaatse bent. De klacht kan dan direct worden opgelost. Mocht dit niet naar tevredenheid gebeurd zijn, dan kunt u binnen veertien dagen uw klacht melden bij de International Wellness Resorts, I.W.R., de overkoepelende organisatie. Zij zullen de ontvangst van uw klacht vervolgens schriftelijk bevestigen en in behandeling nemen. Heeft u zelf ooit een klacht gemeld over de Veluwse bron? Laat uw beoordeling dan achter voor anderen. 

Huisregels
Bij elke sauna krijgt u te maken met huisregels. Deze huisregels zijn opgesteld om op deze manier misverstanden te voorkomen. Zo zijn er gedragsregels waaraan u zich dient te houden, bijvoorbeeld niet praten in een stilteruimte. De huisregels over het dragen van badkleding verschillen ook per wellnessresort. Bij de Veluwse bron is dit uitsluitend toegestaan op de speciale badkledingdagen. Voordat u een sauna bezoekt is het altijd aan te raden om even de huisregels door te nemen. De huisregels van de Veluwse bron staan duidelijk vermeld op de website. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen bij de reviews van anderen, zo krijgt u al een goede indruk van wat u kunt verwachten.

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!