Safe and Save Parking

8

Bestellen

8

Service

8

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Safe and Save Parking

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Weeze Airport wil je natuurlijk het liefst van tevoren verzekerd zijn van een goed parkeerplaats voor je auto. En daarvoor betaal je het liefst niet al teveel. Daarvoor kun je gebruik maken van de service van Safe and Save Parking. Een parkeerplaats vlakbij Weeze Airport. Hoe de ervaringen zijn van anderen met de services van dit bedrijf lees je hier op NederlandReview.


Over Safe and Save Parking

Safe and Save Parking biedt al meerdere jaren een parkeergelegenheid voor mensen die vanaf Weeze Airport op reis gaan. Daardoor hoeven zij niet op de dag van vertrek te zoeken naar een plek om de auto te parkeren. Zij begeleiden je graag op het eerste deel van je reis. Dit doen ze door naast een parkeerplaats ook een shuttleservice aan te bieden. Safe and Save Parking is van 04.00 tot 00.30 uur geopend voor alle vluchten en aankomsten van en naar Weeze Airport.Vliegtuigen spotten op Weeze Airport


Diensten

Je kunt van de diensten van Safe and Save Parking gebruikmaken door online te reserveren. Eerst vul je de datum van vertrek in en de tijd dat je wilt komen parkeren. Voeg hierbij ook je vluchtnummer. Vervolgens vul je de datum waarop je terugreist in met de daarbij behorende tijd en vluchtnummer van aankomst. Daarna geef je je persoonsgegevens en die van je voertuig op. Nu kun je ook nog kiezen voor een aantal extra opties. Zo krijg je een korting van € 7,50 als je ervoor kiest om tussen 08.00 en 22.00 uur zelf naar het vliegveld te lopen (20 minuten) en geen gebruik te maken van de shuttleservice. Daarnaast heb je de keuze om je auto overdekt te parkeren tegen een meerprijs. Ook kun je ervoor kiezen dat je elektrische auto bij hen opgeladen wordt. Safe and Save Parking is slechts enkele minuten rijden van Weeze Airport. Als je op de dag van vertrek aankomt, brengen zij je met je bagage naar de vertrekhal. Bij terugkomst bel je ze op zodra je je koffers hebt, dan zijn ze er binnen enkele minuten om je weer naar de auto te brengen.


Bevestiging en betaling

Als je gereserveerd hebt ontvang je automatisch een voucher via e-mail met een routebeschrijving en een instructiekaart. Je kunt bij hen op de volgende manieren betalen: iDeal, Sofort Banking, Bankcontact, Creditcard, Belfius Direct of PIN / Contant.


Klachten

Het parkeren is geheel voor eigen risico. Zij zorgen goed voor jouw auto, maar in geval van diefstal of andere schade is Safe and Save Parking hiervoor niet aansprakelijk te stellen.


Laat hier ook jouw review over Safe and Save Parking achter!


Wat zijn de ervaringen met Safe and Save Parking, voelde je je veilig bij dit bedrijf? Met andere woorden, kun je gerust je auto bij hen achterlaten?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Makkelijk op reis

Het belangrijkste van op reis te gaan vind ik dat alles ontspannen gaat. Ik word er altijd helemaal ziek van als mensen voor hun vakantie zo staan te stressen. Een van de manieren van relaxed op vakantie gaan is voor mij door makkelijk te parkeren. Makkelijk parkeren doe ik al jaren in samenwerking met een parkeerdienst. Op Weeze is dit Safe en Save parking. Hartstikke makkelijk. Online geef je super eenvoudig aan wanneer je denkt te vliegen en je levert je auto af. Als je dit gewoon doet is parkeren op een luchthaven helemaal niet super duur en het is lekker makkelijk. Ik zou eigenlijk nooit iets anders adviseren. Als je het helemaal goedkoop wilt houden, dan loop je naar de luchthaven, dat levert je een korting van 7,50 euro op. Zelf maak ik daar geen gebruik van, maar het kan! Als je liever gebruik maakt van een shuttleservice, dan kan dat ook.

A

Anoniem

28-12-2017

0