NederlandReview

  Ervaringen OpVakantieVanafWeeze.nl

  Wanneer je in de buurt van de Duitse grens, onderin Nederland woont is het soms veel makkelijker om je vliegvakantie vanaf Weeze te beginnen. Dit kan veel reistijd schelen. Op de website OpVakantieVanafWeeze.nl kun je een reis vanaf dit vliegveld boeken. Hoe dit anderen is bevallen kun je hier lezen bij NederlandReview.

  Over OpVakantieVanafWeeze.nl

  Opvakantievanaf.nl is een initiatief van Disma Reizen. Dit is een reisadviesbureau dat al dertig jaar bestaat. Zij zijn de winnaar van o.a. Reisbureau van het Jaar (3x), Reismanager van het Jaar, Beste Reisbureauketen en Beste Reisbedrijf van Nederland. Disma Reizen biedt vakanties en tickets aan met vertrek vanaf de regionale luchthavens van Nederland, België en Duitsland. Zij zitten ook achter OpvakantievanafMaastricht.nl, OpvakantievanafRotterdam.nl, OpvakantievanafBrussel.nl, etc. Je kunt bij hen altijd terugvallen op een advies van de gespecialiseerde reisadviseurs. Deze kun je mailen, bellen of via een chatgesprek om advies vragen.


  Düsseldorf Flughaven Weeze

  Diensten

  Op de website OpVakantieVanafWeeze.nl kun je kiezen voor het boeken van een volledige reis met accommodatie incl. vlucht, alleen een vlucht, of je kunt zelf een reis samenstellen. Dit zijn de landen waaruit je kunt kiezen:

  • Canarische Eilanden
  • Estland
  • Frankrijk
  • Griekenland
  • Groot-Brittannie
  • Italie
  • Kroatie
  • Malta
  • Marokko
  • Polen
  • Portugal
  • Roemenie
  • Servie
  • Spanje
  • Zweden

  Nadat je een vakantiebestemming en vertrekdatum hebt geselecteerd kun je simpel de stappen volgen. Je kunt ook een eventuele huurauto meteen meenemen in de boeking. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de boeking. Je kunt de reis betalen via overboeking, iDeal of Creditcard. Je kunt ook telefonisch boeken of voor overige vragen of noodsituaties onderstaand nummer bereiken op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur. Op maandag vanaf 10.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze uren kun je ze ook via de chat benaderen. E-mails proberen zij altijd binnen 24 uur te beantwoorden. (In geval van nood tijdens je vakantie kun je buiten kantooruren contact opnemen met de Reisbureau Alarmservice op +31 (0)20 6515606)

  Disma Reizen BV
  Hart van Brabantlaan 30
  5038 JM Tilburg
  info@disma.nl
  013 53 235 00

  Garanties

  Disma Reizen is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. ANVR: biedt zekerheid en kwaliteit, omdat voldaan wordt aan de ANVR Reisvoorwaarden. De SGR: beschermt de vooruitbetaalde reisgelden van de vakantieganger. Als laatste is er nog het Calamiteitenfonds: deze heeft tot doel de reizigers financieel tegemoet te komen van wie de reeds aangevangen reis niet verder kan worden uitgevoerd ten gevolge van een calamiteit.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt over de reis of de dienstverlening, dan kun je die via e-mail toesturen. Je krijgt een ontvangstbevestiging en binnen 14 dagen zal Disma Reizen inhoudelijk reageren. Ben je niet tevreden met de afhandeling van de klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag, of aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

  Opvallend is dat deze website een vernieuwde website is ten opzichte van anderen zoals opvakantievanafEelde.nl of opvakantievanafDusseldorf.nl. Hij ziet er beter uit en is veel duidelijker. Wat is jouw ervaring met deze website en deze organisatie? Ben jij tevreden over de vakantie die je bij hen had geboekt of toch niet? Laat hier je mening achter over dit reisbureau.

  Hoe beoordelen klanten van OpVakantieVanafWeeze.nl hun vakantie? Hoe bereikbaar is Weeze, is het wel veilig en is het goedkoper? Lees de reviews!

  OpVakantieVanafWeeze.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OpVakantieVanafWeeze.nl

  Uw beoordeling

  Reizen met meer rust vanaf Weeze

  heerlijk om te vliegen vanaf zo een rustig vliegveld als Weeze. Ik woon niet ver van de grens met Duitsland, voor mij is het niet al te ver reizen. Voorheen koos ik vaak voor vliegen vanaf Enschede, maar daar wordt het tegenwoordig ook almaar drukker. Weeze is erg stil.
  Aanbod qua reizen is nog wel wat beperkt, maar ik ga nu met meer rust op vakantie, dat vind ik een groot voordeel.
  En veel reizen zijn goedkoper, maar niet allemaal.
  Het is vooral handig dat hier alles bij elkaar vindbaar is.

  Door: J. Klips23-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is OpVakantieVanafWeeze.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over OpVakantieVanafWeeze.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OpVakantieVanafWeeze.nl actief?

  OpVakantieVanafWeeze.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OpVakantieVanafWeeze.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.