OpVakantieVanafRotterdam.nl

6.7

Bestellen

8

Service

8.7

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

OpVakantieVanafRotterdam.nl

Wanneer je in de buurt van Rotterdam woont is het soms veel makkelijker om je vliegvakantie vanaf Rotterdam te beginnen. Dit kan veel reistijd schelen. Op de website OpVakantieVanafRotterdam.nl kun je een reis vanaf dit vliegveld boeken. Hoe dit anderen is bevallen kun je hier lezen bij NederlandReview.


Over OpVakantieVanafRotterdam

.nl
Opvakantievanaf.nl is een initiatief van Disma Reizen. Dit is een reisadviesbureau dat al dertig jaar bestaat. Zij zijn de winnaar van vele prijzen, waaronder Reisbureau van het Jaar (3x), Reismanager van het Jaar, Beste Reisbureauketen en Beste Reisbedrijf van Nederland). Disma Reizen biedt vakanties en tickets aan met vertrek vanaf de regionale luchthavens van Nederland, België en Duitsland. Zij zitten ook achter OpvakantievanafMaastricht.nl, OpvakantievanafEelde.nl, OpvakantievanafBrussel.nl, OpvakantievanafSchiphol.nl, etc. Je kunt bij hen altijd terugvallen op een advies van de gespecialiseerde reisadviseurs. Deze kun je mailen, bellen of via een chatgesprek om advies vragen.
Diensten

Op de website OpVakantieVanafRotterdam.nl kun je kiezen voor het boeken van een volledige reis met accommodatie incl. vlucht, alleen een vlucht, of je kunt zelf een reis samenstellen. Dit zijn de landen waaruit je kunt kiezen:

  • Duitsland
  • Griekenland
  • Groot-Brittannië
  • Hongarije
  • Italië
  • Kroatië
  • Oostenrijk
  • Portugal
  • Spanje
  • Turkije

Nadat je een vakantiebestemming en vertrekdatum hebt geselecteerd kun je simpel de stappen volgen. Je kunt ook een eventuele huurauto meteen meenemen in de boeking. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de boeking. Je kunt de reis betalen via overboeking, iDeal of Creditcard. Je kunt ook telefonisch boeken of voor  overige vragen of noodsituaties onderstaand nummer bereiken op werkdagen van 09.00 tot 18.00 uur. Op maandag vanaf 10.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze uren kun je ze ook via de chat benaderen. E-mails proberen zij altijd binnen 24 uur te beantwoorden. (In geval van nood tijdens je vakantie kun je buiten kantooruren contact opnemen met de Reisbureau Alarmservice op +31 (0)20  6515606)


Disma Reizen BV, Hart van Brabantlaan 30, 5038 JM Tilburg, info@disma.nl, 013 53 235 00


Garanties

Disma Reizen is lid van de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. ANVR: biedt zekerheid en kwaliteit, omdat voldaan wordt aan de ANVR Reisvoorwaarden. De SGR: beschermt de vooruitbetaalde reisgelden van de vakantieganger. Als laatste is er nog het Calamiteitenfonds: deze heeft tot doel de reizigers financieel tegemoet te komen van wie de reeds aangevangen reis niet verder kan worden uitgevoerd ten gevolge van een calamiteit.


Klachten

Wanneer je een klacht hebt over de reis of de dienstverlening, dan kun je die via e-mail toesturen. Je krijgt binnen één week een ontvangstbevestiging en binnen 14 dagen zal Disma Reizen inhoudelijk reageren. Ben je niet tevreden met de afhandeling van de klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag. Je kunt je klacht ook voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.


Wat is jouw ervaring met deze website en deze organisatie?

Ben jij tevreden over de vakantie die je bij hen had geboekt of toch niet? Laat hier je mening achter over dit reisbureau.


Lees ervaringen en beoordelingen van echte klanten en reizigers die met OpVakantieVanafRotterdam.nl hun vakantie of reis boekten. Hoe beviel dit?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

prettiger vliegen vanaf Rotterdam

Rotterdam is veel rustiger om over te vliegen dan Schiphol. en voor mij is het niet eens verder weg ofzo. Het aanbod aan vakanties is wat beperkter, maar wel vaak goedkoper. En ik vind de airport gewoon prettiger.

A

A. v/d Heijde

21-12-2018

0

vliegveld dichtbij voor mij

Ik woon toevallig in Rotterdam voor mij is dit een handige website. ik vond het al stom om altijd over Schiphol te moeten voor vakantie, niet dat het ver is maar toch. vliegen vanuit Rotterdam is minder aanbod maar soms wel goedkoper en ik vind deze site handig omdat het bij mekaar staat. maar je moet wel geluk hebben met het aanbod want het is niet altijd fantastisch. maar voor mij is het vliegveld dichtbij en dat is ook wat waard

R

Ronald Jonsen

30-01-2018

0

Klein vliegveld maar korte wachttijd

Onze laatste vakantie geboekt bij OpVakantieVanafRotterdam.nl en zeer te spreken over deze organisatie. Dit komt met name omdat ze louter vakanties aanbieden vanaf Rotterdam Airport. Ideaal, want dit is voor ons een stuk dichterbij dan Schiphol. We waren nog nooit eerder vanaf deze luchthaven vertrokken, maar het is ons zeer goed bevallen. Het is een stuk minder groot en ook behoorlijk minder hectisch. Bovendien hoef je hier niet zo lang van tevoren aanwezig te zijn. Minpuntje: Er is een stuk minder te doen, want het vliegveld is een stuk kleiner. Over de andere punten zijn wij allemaal zeer tevreden.

O

Otto Wiersum

29-03-2017

0