NederlandReview

  Ervaringen OpVakantieVanafSchiphol.nl

  Bent u benieuwd hoe anderen het boeken via OpVakantieVanafSchiphol.nl ervaren? Lees dan hier alle reviews van mensen die u voor zijn gegaan. OpVakantieVanafSchiphol.nl is een initiatief van Disma Reizen, een zelfstandig reisbureau die meerdere gespecialiseerde reiswebsites beheert. Op OpVakantieVanafSchiphol.nl kun je vliegreizen en tickets boeken vanaf uw dichtstbijzijnde lokale luchthaven. Online boeken wordt steeds populairder en er zijn diverse reisbureaus die tickets en vliegreizen vanaf Schiphol aanbieden. Lees hier verder over de service van OpVakantieVanafSchiphol.nl of schrijf zelf een beoordeling als u ervaring heeft met het boeken van een vliegreis of ticket via OpVakantieVanafSchiphol.nl.

  Over OpVakantieVanafSchiphol.nl

  Initiatiefnemer van de website OpVakantieVanafSchiphol.nl is Disma Reizen. Zij beheren ook de volgende websites:
  • OpvakantievanafEindhoven.nl,
  • OpvakantievanafRotterdam.nl,
  • OpvakantievanafEelde.nl,
  • OpvakantievanafMaastricht.nl,
  • OpvakantievanafWeeze.nl,
  • OpvakantievanafDusseldorf.nl en
  • OpvakantievanafBrussel.nl.


  Op de website wordt de service geboden om vliegvakanties en tickets te boeken vanaf de luchthaven Schiphol. Vanaf de website wordt altijd een up-to-date en actueel aanbod geboden doordat de data rechtstreeks uit een online database van Disma Reizen wordt gehaald. Disma Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds Reizen en beweerd hiermee een gerenommeerd, betrouwbaar en gespecialiseerd reisbureau te zijn. Ze hebben tevens als reisbureau meerdere prijzen gewonnen zoals Reisbureau van het Jaar (3x), Reismanager van het Jaar en Beste Reisbureauketen.

  Draadstaal - De Vliegtuigspotter

  Diensten

  De online reiswebsite van OpVakantieVanafSchiphol.nl geeft u de mogelijkheid om pakketreizen, losse vluchten of zelf samen te stellen vakanties te boeken. Via het de homepage van de pagina zijn er diverse wegen om een vakantie te boeken:

  • Via het zoek en boek uw vakantie- menu
  • Aanbieding van de dag
  • Populaire Landen
  • Populaire thema’s
  • Populairst deze week

  Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een reis of ticket te boeken door een keuze te maken uit één van de knoppen uit de bovenbalk: zoek en boek, lastminute, zelf samenstellen en losse vluchten. Bovendien kunt u hier informatie vinden over bestemmingen, Schiphol Airport, service, de veelgestelde vragen en contact. Al met al zijn er veel mogelijkheden om een ticket of vakantie vanaf Schiphol te boeken en biedt te website veel informatie. Wat vind u van de website? En heeft u al ervaring met het boeken via OpVakantieVanafSchiphol.nl? Laat het weten in een review of lees de reviews van anderen die via OpvakantievanafSchiphol hebben geboekt.

  Klachten

  Op de website van OpVakantieVanafSchiphol.nl staat bij de veelgestelde vragen netjes beschreven waar u als klant terecht kunt bij klachten. Hierin staat beschreven dat u de klacht per e-mail kunt versturen, u binnen een week een ontvangstbevestiging krijgt en er binnen 14 dagen inhoudelijk een reactie krijgt. Deze termijnen dienen ze zich aan te houden aangezien ze zich moeten houden aan de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden. Doen ze dit niet? Dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel of de Geschillencommissie via het Europees OD Platform.

  Wanneer u vragen of problemen heeft met het boeken via de website kunt u contact opnemen met de klantenservice via de chat of telefonisch. De klantenservice is dagelijks bereikbaar van 09.00 – 18:00 uur, op maandag vanaf 10:00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16:00 uur.

  Informatie over Schiphol

  De website OpVakantieVanafSchiphol.nl geeft informatie over de luchthaven Schiphol en u kunt reizen boeken vanaf Schiphol. Zo kunt u bijvoorbeeld op de website lezen over de route naar Schiphol, parkeren op Schiphol en de vertrektijden en services van de luchthaven. In de Veelgestelde Vragen wordt echter heel duidelijk omschreven dat de website geen onderdeel is van de luchthaven zelf. Daarom kunnen klanten met vragen en opmerkingen over Schiphol beter rechtstreeks contact opnemen met de luchthaven zelf. Ze werken wel nauw samen met de luchthaven en de site draagt de goedkeuring van de luchthaven.

  Vindt u de informatie over Schiphol duidelijk op de website? Of was het u niet helemaal duidelijk dat de website onafhankelijk van Schiphol haar diensten aanbiedt? Laat hier uw beoordeling achter op de website van NederlandReview en help op deze manier anderen kiezen om wel of niet een reis te boeken via OpVakantieVanafSchiphol.nl.

  Lees hier klantbeoordelingen van OpVakantieVanafSchiphol.nl. Hoe goedkoop is vliegen vanaf Schiphol met een lastminute? Alle vakanties vanaf Schiphol?

  OpVakantieVanafSchiphol.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  9

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OpVakantieVanafSchiphol.nl

  Uw beoordeling

  Vliegen vanaf Schiphol

  Handig om een overzicht te hebben van reizen van mijn favoriete luchthaven Schiphol.

  Overzichtelijk en met leuke aanbiedingen!

  Door: Luuk05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Vakantie was top geregeld

  Twee jaar geleden een vakantie geboekt op het internet, maar niet gekeken vanaf welk vliegveld we zouden vertrekken. Zelf wonen we in de omgeving van Schiphol, dus het leek ons voor de hand liggen dat we ook vanaf hier zouden vertrekken. Een paar dagen voor vakantie kwamen we erachter dat we vlogen vanaf Weeze (Düsseldorf) en dat wilden we dit jaar voorkomen. Daarom gezocht op vakantie vanaf Schiphol en we kwamen direct op VakantieVanafSchiphol.nl terecht. Nu wisten we zeker dat we vanaf hier zouden vertrekken, wel net zo makkelijk ;) Had nog nooit van deze organisatie gehoord, maar alles was op en top geregeld. Misschien dat we dit jaar hier wel weer boeken.

  Door: Reinout O.25-01-2017
  NYC NY Moving companies25-09-2021

  That is a good tip Particularly to Individuals new to the blogosphere. Transient but extremely precise information… Quite a few thanks for sharing this a person. Essential browse post!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is OpVakantieVanafSchiphol.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over OpVakantieVanafSchiphol.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OpVakantieVanafSchiphol.nl actief?

  OpVakantieVanafSchiphol.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Zonvakanties & All-Inclusive, Bijzondere reizen, Stedentrips, Luchtvaartmaatschappijen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OpVakantieVanafSchiphol.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.