OpVakantieVanafSchiphol.nl

6

Bestellen

8

Service

6

Prijs

9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

OpVakantieVanafSchiphol.nl

Bent u benieuwd hoe anderen het boeken via OpVakantieVanafSchiphol.nl ervaren? Lees dan hier alle reviews van mensen die u voor zijn gegaan. OpVakantieVanafSchiphol.nl is een initiatief van Disma Reizen, een zelfstandig reisbureau die meerdere gespecialiseerde reiswebsites beheert. Op OpVakantieVanafSchiphol.nl kun je vliegreizen en tickets boeken vanaf uw dichtstbijzijnde lokale luchthaven. Online boeken wordt steeds populairder en er zijn diverse reisbureaus die tickets en vliegreizen vanaf Schiphol aanbieden. Lees hier verder over de service van OpVakantieVanafSchiphol.nl of schrijf zelf een beoordeling als u ervaring heeft met het boeken van een vliegreis of ticket via OpVakantieVanafSchiphol.nl.


Over OpVakantieVanafSchiphol.nl

Initiatiefnemer van de website OpVakantieVanafSchiphol.nl is Disma Reizen. Zij beheren ook de volgende websites: 
•    OpvakantievanafEindhoven.nl, 
•    OpvakantievanafRotterdam.nl, 
•    OpvakantievanafEelde.nl, 
•    OpvakantievanafMaastricht.nl, 
•    OpvakantievanafWeeze.nl, 
•    OpvakantievanafDusseldorf.nl en 
•    OpvakantievanafBrussel.nl. 
Op de website wordt de service geboden om vliegvakanties en tickets te boeken vanaf de luchthaven Schiphol. Vanaf de website wordt altijd een up-to-date en actueel aanbod geboden doordat de data rechtstreeks uit een online database van Disma Reizen wordt gehaald. Disma Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds Reizen en beweerd hiermee een gerenommeerd, betrouwbaar en gespecialiseerd reisbureau te zijn. Ze hebben tevens als reisbureau meerdere prijzen gewonnen zoals Reisbureau van het Jaar (3x), Reismanager van het Jaar en Beste Reisbureauketen.


Diensten

De online reiswebsite van OpVakantieVanafSchiphol.nl geeft u de mogelijkheid om pakketreizen, losse vluchten of zelf samen te stellen vakanties te boeken. Via het de homepage van de pagina zijn er diverse wegen om een vakantie te boeken:


•    Via het zoek en boek uw vakantie- menu
•    Aanbieding van de dag
•    Populaire Landen
•    Populaire thema’s
•    Populairst deze week


Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een reis of ticket te boeken door een keuze te maken uit één van de knoppen uit de bovenbalk: zoek en boek, lastminute, zelf samenstellen en losse vluchten. Bovendien kunt u hier informatie vinden over bestemmingen, Schiphol Airport, service, de veelgestelde vragen en contact. Al met al zijn er veel mogelijkheden om een ticket of vakantie vanaf Schiphol te boeken en biedt te website veel informatie. Wat vind u van de website? En heeft u al ervaring met het boeken via OpVakantieVanafSchiphol.nl? Laat het weten in een review of lees de reviews van anderen die via OpvakantievanafSchiphol hebben geboekt.


Klachten

Op de website van OpVakantieVanafSchiphol.nl staat bij de veelgestelde vragen netjes beschreven waar u als klant terecht kunt bij klachten. Hierin staat beschreven dat u de klacht per e-mail kunt versturen, u binnen een week een ontvangstbevestiging krijgt en er binnen 14 dagen inhoudelijk een reactie krijgt. Deze termijnen dienen ze zich aan te houden aangezien ze zich moeten houden aan de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden. Doen ze dit niet? Dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel of de Geschillencommissie via het Europees OD Platform. 


Wanneer u vragen of problemen heeft met het boeken via de website kunt u contact opnemen met de klantenservice via de chat of telefonisch. De klantenservice is dagelijks bereikbaar van 09.00 – 18:00 uur, op maandag vanaf 10:00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16:00 uur. 


Informatie over Schiphol 

De website OpVakantieVanafSchiphol.nl geeft informatie over de luchthaven Schiphol en u kunt reizen boeken vanaf Schiphol. Zo kunt u bijvoorbeeld op de website lezen over de route naar Schiphol, parkeren op Schiphol en de vertrektijden en services van de luchthaven. In de Veelgestelde Vragen wordt echter heel duidelijk omschreven dat de website geen onderdeel is van de luchthaven zelf. Daarom kunnen klanten met vragen en opmerkingen over Schiphol beter rechtstreeks contact opnemen met de luchthaven zelf. Ze werken wel nauw samen met de luchthaven en de site draagt de goedkeuring van de luchthaven. 


Vindt u de informatie over Schiphol duidelijk op de website? Of was het u niet helemaal duidelijk dat de website onafhankelijk van Schiphol haar diensten aanbiedt? Laat hier uw beoordeling achter op de website van NederlandReview en help op deze manier anderen kiezen om wel of niet een reis te boeken via OpVakantieVanafSchiphol.nl.


Lees hier klantbeoordelingen van OpVakantieVanafSchiphol.nl. Hoe goedkoop is vliegen vanaf Schiphol met een lastminute? Alle vakanties vanaf Schiphol?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Vliegen vanaf Schiphol

Handig om een overzicht te hebben van reizen van mijn favoriete luchthaven Schiphol. Overzichtelijk en met leuke aanbiedingen!

L

Luuk

05-02-2017

0

Vakantie was top geregeld

Twee jaar geleden een vakantie geboekt op het internet, maar niet gekeken vanaf welk vliegveld we zouden vertrekken. Zelf wonen we in de omgeving van Schiphol, dus het leek ons voor de hand liggen dat we ook vanaf hier zouden vertrekken. Een paar dagen voor vakantie kwamen we erachter dat we vlogen vanaf Weeze (Düsseldorf) en dat wilden we dit jaar voorkomen. Daarom gezocht op vakantie vanaf Schiphol en we kwamen direct op VakantieVanafSchiphol.nl terecht. Nu wisten we zeker dat we vanaf hier zouden vertrekken, wel net zo makkelijk ;) Had nog nooit van deze organisatie gehoord, maar alles was op en top geregeld. Misschien dat we dit jaar hier wel weer boeken.

R

Reinout O.

25-01-2017

1