Parknfly.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Parknfly.nl

Zoek je een parkeermogelijkheid bij Schiphol? Dan is de dienstverlening van Park ’n Fly misschien wel een goede uitkomst voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er bij deze organisatie bekend zijn.


Wat is Park ’n Fly?


Via Park ’n Fly kun je parkeren op Schiphol Airport. Er kan online via de website of app gereserveerd worden. Hiervoor zullen er eerst een aantal gegevens doorgegeven moeten worden. Zo moet onder andere de arriveer en vertrekdatum ingevoerd worden. Daarna kies je voor de optie ‘create reservation’. Vervolgens wordt er getoond welke kosten eraan verbonden zijn, waarna je het reserveringsproces doorloopt. De medewerkers van Park ’n Fly stellen dat hun Shuttle Parking Service ervoor zorg dat je een goed begin van je reis zal hebben. Het personeel stelt klanten op vriendelijke wijze te ontvangen en te begeleiden naar de parkeerplaats. Het betreft een verharde locatie waar grote parkeerplekken aanwezig zijn. Het terrein wordt bewaakt middels camerabewaking. Er wordt ook gedacht aan bezitters van elektrische wagens. Zo zijn er laadpalen aanwezig en kan men terecht bij het naastgelegen tankstation. In de wachtruimte zijn onder andere stopcontacten, koffie, toiletten en WiFi aanwezig.


Geschiedenis


Eigenaar Fabian Boel heeft deze parkeerservice opgericht na jarenlang ervaring op te hebben gedaan bij andere parkeerbedrijven. Het persoonlijke benaderen van klanten staat bij Fabian hoog in het vaandel. Ook geeft hij aan graag een goede band op te bouwen met klanten. Hij staat altijd klaar voor de mensen die gebruik willen maken van de parkeerdiensten. Volgens de directeur hebben er al ruim honderdduizend klanten naar tevredenheid geparkeerd. Je zal altijd persoonlijke aandacht krijgen en bent dus geen nummertje. Vaste parkeerders zijn altijd verzekerd van een parkeerplek. Er wordt gewerkt met flexibele en vriendelijke chauffeurs. Daarnaast wordt er aangegeven dat de diensten tegen scherpe prijzen afgenomen kunnen worden.


Shuttle Parking Schiphol


Een van de parkeerservices van Park 'n Fly is de Shuttle Parking Schiphol dienst. Deze locatie ligt aan de Kruisweg in Rozenburg. Dit is ongeveer op 10 minuten afstand van de luchthaven. Klanten worden verzocht om 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen. Na het arriveren meld je je bij een personeelslid waarna je zelf de auto kan parkeren. Tijdens de reis hoef je je geen zorgen te maken over de sleutel. Deze wordt in een speciale kluis opgeborgen. De shuttle service brengt je naar Schiphol en haalt je ook weer op. Dit gaat via een luxeauto of comfortabele personenbus. Na het landen en oppikken van je koffer kan je weer met het bedrijf bellen zodat je opgehaald wordt. Het ophaalpunt is op de eerste verdieping van de vertrekhal.


Valet Service Vertrekhal


Klanten kunnen ook een reservering maken voor de Valet Service Vertrekhal dienst. Bij deze service moet er een half uur voor aankomst bij de luchthaven gebeld worden met de chauffeur. Deze staat vervolgens te wachten tussen vertrekhal 2 en 3. Als er nog niet betaald is kan dit bij de vervoerder gedaan worden. Je auto wordt door de medewerker van Park 'n Fly naar de parkeerlocatie gereden. Zowel de auto als de sleutels zullen goed worden bewaakt. Zodra de bagage compleet is moet er weer met het bedrijf gebeld worden. Vervolgens zal je wagen bij vertrekhal 3 voor je klaarstaan.


Klantervaringen


Heb jij al geparkeerd bij Park ’n Fly? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Is dit een geschikte locatie om de auto te stallen? Hoe heb je de service en het gemak ervaren? Laat alles weten via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview een objectief en onafhankelijk platform kan blijven.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)