Schiphol.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Schiphol.nl

Ga je zelf op vakantie of sta je op het punt iemand op te halen? Dat wil je natuurlijk zo ontspannen mogelijk doen, dus een goede voorbereiding kan in je voordeel werken. Op deze pagina kun je de meningen, ervaringen en beoordelingen lezen van de gebruikers die jou voor gingen. Hoe is het hen bevallen? Zijn hun reviews relaxt of stijf van de spanning? Wil je straks zelf ook mensen helpen met de keuze of de site een goede informatiebron is? Schrijf dan gerust een recensie!

Wegwijs voor vertrek op Schiphol

Een luchthaven kan hectisch zijn en als je er nog nooit geweest zijn, kan dit je overrompelen. Gelukkig hebben steeds meer luchthavens een website met alle belangrijke informatie. Dit scheelt stress en onaangename verrassingen. Daarom is het fijn als naast de vluchtinformatie, ook alle mogelijkheden, diensten en faciliteiten op een rijtje gezet zijn. Ook Nederlands bekendste luchthaven Schiphol Airport heeft zo’n informatieve website.

Wat wil je weten?

Afhankelijk van wat je doel is op de luchthaven, want naast zelf vliegen kun je ook iemand brengen of  halen, kun je er van alles op terugvinden. Denk aan het vervoer naar Schiphol, zoals de trein (stopt recht onder Schiphol Plaza), auto, taxi of bus. Als je met de auto komt, wil je natuurlijk ook meer weten over de parkeermogelijkheden rond de luchthaven en of het mogelijk is een parkeerplaats te reserveren. Aan de hand daarvan kun je altijd nog het openbaar vervoer overwegen. Wanneer wordt er eigenlijk drukte verwacht? Of wellicht vind je het een prettig idee waar de Centrale Security zich bevindt. Mindervalide mensen en mensen in een rolstoel vinden de mogelijkheid van extra assistentie waarschijnlijk prettig. Gratis Wifi behoeft geen toelichting. Wat is VIP Service en die Privium? Waarom is er voor die laatste een lidmaatschap nodig? Bagageregels zijn sowieso handig om door te lezen, want je wilt uiteraard geen problemen als je in de vakantiestemming bent. Kijken waar de gevonden voorwerpen zich bevinden, doe je meestal pas als je het nodig hebt. En weten waar je wat kunt eten en drinken, is als je lang moet wachten ook geen verkeerde. Genoeg bars en restauranten om uit te kiezen. Shoppen voorbij de douane? SeeBuyFly happy hour? Nu wordt het pas interessant! Want geef toe; winkelen dood wel de wachttijd tussen het inchecken en het instappen.Handige tips

De website heeft ook een afdeling met handige tips voor als je vliegt. Daarbij wordt uitleg gegeven over handbagage, ruimbagage en afwijkende bagage, inchecken, paspoort en reisdocumenten, en de security check. Zo ga je goed voorbereid op reis.

Reviews van consumentenervaringen

Als je een website gaat raadplegen, wil je natuurlijk wel weten dat ze de juiste informatie verstrekken. Dan is het prettig als de mensen voor je hun mening delen en een review van hun ervaring schrijven. Dat helpt jou bij de beslissing of het een goede keuze is. Straks zelf een recensie met jouw beoordeling schrijven, is uiteraard mogelijk.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)