De eerste sneeuw is gevallen! Ben jij klaar voor Kerst?

I’m walking in a Winter Wonderland. Dit kerstnummer zal bij de meeste Nederlanders het hele weekend in hun hoofd hebben gezeten. De oorwurm staat bij sommigen misschien nu nog steeds op repeat. De eerste sneeuw is namelijk niet zomaar gevallen in Nederland. Het kwam als een stroom gestampte muisjes uit de lucht vallen. Het hele landschap is in één keer omgetoverd tot een winters paradijs. Deze harde sneeuwval kan natuurlijk maar een ding betekenen: Het is bijna kerst! In minder dan twee weken komen de families in Nederland bij elkaar om te genieten van een heerlijk kerstdiner en om te praten over alle goede voornemens voor het nieuwe jaar (die ze waarschijnlijk na de eerste maand al zijn vergeten). Is jouw huis echter nog niet klaar voor de kerst? Geen probleem! We hebben namelijk de versiertrends van 2017 voor je opgezocht. 


Weer terug naar de ouderwetse traditie

Voor velen is 2017 een jaar geweest van veel veranderingen en nieuwe uitdagingen. In dit hectische jaar is het dan ook niet verrassend dat mensen steeds meer op zoek gaan naar oude tradities die hun een vertrouwd gevoel geven. Met kerst uit zich dit in een classic Christmas thema. De kerstversieringen worden aangepast aan de ouderwetse kleuren die al eeuwenlang met kerst centraal staan. De klassieke kleuren rood en groen worden door het hele huis gecombineerd om een ouderwets Kerstgevoel te creëren. Wil jij ook een classic Christmas, dan kun je kerstversieringen in deze klassieke kleuren vinden bij Kerstbomenwinkel.nl.


Vier kerst zoals de echte Scandinaviër

Om nog even in de trend te blijven van de klassieke kerst, komen we nu bij de tweede trend van 2017 aan. Toen de allereerste kerstbomen versierd werden, waren er nog geen knipperende kerstlichtjes en kerstballen in alle kleuren van de regenboog. Heel vroeger werden er gebreide en houten ornamenten in de kerstboom gehangen. In Scandinavië is deze oude traditie nooit verloren gegaan, maar in Nederland is de trend in 2017 na lange tijd weer aan komen waaien. Zoek daarom bij KerstwinQel een grote kunstkerstbomen uit en hang de boom vol met de leukste houten en gebreide versieringen. 


Koper is the new black

Niet iedereen is op zoek naar het traditionele kerstgevoel. Sommigen willen juist een keer iets heel anders. Koper is dan ook de nieuwste trend voor kerstversieringen. Het materiaal en de kleur geven een industrieel en robuust gevoel dat past bij het koude weer en de sneeuw. Vaak worden de donkere versieringen dan ook gecombineerd met een witte kerstboom zodat het koper nog meer benadrukt wordt. Kunstkerstbomen.nl heeft voor iedereen die een koperen kerst wil vieren, witte kunstkerstbomen. Durf jij het aan om een keer wat heel anders te doen?


DIY

2017 Was ook het jaar van do-it-yourself. We waren allemaal massaal bezig met knip-en-plak projecten en maakten met de hulp van Pinterest de leukste decoraties. Deze kerst is dat niet veel anders. Waarom koop je een kerstboom als je er zelf één kunt maken? Of koop dit jaar bij Warentuin transparante kerstballen en ga helemaal los! Hang je boom dit jaar vol met kerstballen die gevuld zijn met bijvoorbeeld planten, je favoriete familiefoto’s, glitters of stripjes papier met de mooiste kerstcitaten. Of voeg een klein laagje wit zand toe aan de kerstbal en zoek een zwart silhouette van een hert, kerstboom of kerstlandschap en plaats het silhouette in het witte zand. Je creëert dan zelf een winter wonderland in al je kerstballen.


De nieuwste trend: Versier je auto

Daar zijn we weer. Iedereen die het NewsItem van vorige week heeft gelezen, weet precies over welke versieringen wij het hebben. We hebben het namelijk niet over lampjes, kerstballen of slingers voor in je auto. Dit is een autotrend die ieder jaar met kerst weer terugkomt. Het zijn natuurlijk de winterbanden. Ben jij dit jaar veilig op de weg met nieuwe winterbanden van Tirendo? Of kies jij toch voor de winterbanden van Autobanden Collectief? Zorg dat je zonder problemen het nieuwe jaar inrijdt en kies deze winter voor winterbanden!


Foto: Kaiscapes


Share