KerstwinQel

6.6

Bestellen

6.2

Service

6.9

Prijs

6.4

Levering

45.5%

Zou hier weer kopen

KerstwinQel

In Amerika wordt elk huis begin november al klaargemaakt voor de kerst. Er worden miljoenen geïnvesteerd in de decoraties. Het is een echt spektakel. Ondanks dat deze trend in Nederland minder groot is, genieten wij er toch van om ons huis met kerst te versieren. Niet zo uitgebreid als de Amerikanen natuurlijk, maar het ziet er altijd gezellig uit. Bij de KerstwinQel kun je bijna alles voor de decoratie van je huis vinden. En ondanks dat jouw huis niet zo uitgebreid versierd is als de huizen in Amerika, wil je wel de beste kwaliteit decoraties. De buren moeten wel onder de indruk zijn. Daarom lees je eerst de reviews van klanten van de KerstwinQel op NederlandReview. Dan ben je pas echt klaar voor de kerst!


Over KerstwinQel

Als onderdeel van Tuincentrum Coppelmans Nuenen werd de webshop KerstwinQel opgericht. Het tuincentrum wilde meer mensen bereiken met hun kerstdecoraties en besloot daarom hun assortiment online aan te bieden. Je kunt in de webshop alles vinden om je huis een echt kerstparadijs te maken. Ze hebben kunstkerstbomen, kerstverlichting voor binnen en buiten, guirlandes, kerstdecoraties en kerstversieringen. Je kunt bij de KerstwinQel nieuwe kerstballen en kerstslingers kopen om je kerstboom een make-over te geven, maar je kunt ook rondkijken voor leuke lampjes om de buitenkant van je hele huis te verlichten. 


Diensten KerstwinQel

De webshop heeft een uitgebreid assortiment met kerstversieringen, maar om kwaliteit te kunnen garanderen, verkoopt de webshop alleen bekende merken. Een aantal van hun topmerken zijn Triumph Tree, Black Box, Classic LED, Connectable 24 V., Connect Deluxe, Connect Light, Everlands, Cluster Lights, Luca en Lumineo. Voor iedereen die nog op zoek is naar inspiratie heeft KerstwinQel een blog met de leukste ideeën of je kunt natuurlijk langsgaan in de showroom in Nuenen. Verder is de verzending bij KerstwinQel altijd gratis en wordt er geleverd op maandag tot en met zaterdag. Overigens heb je de meeste bestellingen voor 17:00 al de volgende dag in huis. 
Klachten KerstwinQel

De webshop hoopt natuurlijk dat alle bestellingen soepel verlopen, maar er kan altijd iets fout gaan. Neem dan contact op met de webshop, zodat ze je kunnen helpen om je klacht af te handelen. KerstwinQel raadt klanten aan om klachten te melden door te mailen naar info@kerstwinqel.nl. Mocht je geen reactie krijgen op je klacht of wil je liever direct met iemand spreken, dan kun je ook gebruikmaken van het telefoonnummer. De openingstijden van het helpdesk staan bij het telefoonnummer vermeld. Ook voor vragen over de producten op de website kun je altijd contact opnemen. Ook de medewerkers in de showroom staan altijd klaar voor klanten die op zoek zijn naar advies.


Jouw ervaringen met KerstwinQel

Heb jij vorig jaar je hele huis versierd met de kerstdecoraties uit de KerstwinQel? Of heb jij een witte kunstkerstboom staan van de webshop? Vertel dan alles over jouw ervaringen met KerstwinQel en schrijf een review. Wat vind je van de kwaliteit van de kerstbomen? Zijn de kerstdecoraties te duur? En blijft de kerstverlichting branden? Geef jouw beoordeling, zodat andere klanten weten wat ze kunnen verwachten van de webshop.


Voor kunstbomen, kerstverlichting en decoraties kun je terecht bij de KerstwinQel, maar wat vinden klanten van de kwaliteit? Lees hier hun reviews.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

8 guirlandes

Klein foutje, supersnel opgelost?

P

Pietske Koops

02-12-2021

0

Kerstdecoraties

Mijn bestelling was snel ontvangen en goed verpakt dus ik ben tevreden. Onze boom is al helemaal opgetuigd

A

Annelies.

12-12-2019

0

Kunstkerstboom (aanbieding)

De Kunstkerstboom die wij twee jaar terug in de aanbieding hadden gekocht bij Kerstwinqel hebben wij dit jaar al weer opgetuigd. Nog helemaal in perfecte staat. Zeer tevreden over de kwaliteit!

M

Marieke

10-12-2019

0

Ivy kerstverlichting

Ik heb over een periode van twee weken dit bedrijf twee mail per mail benaderd en ook geprobeerd telefonisch contact te krijgen om INFORMATIE en ADVIES te vragen alvorens tot de aankoop over te gaan. Op de mails is nooit gereageerd en de telefoon werd niet opgenomen. Ik ben erg blij dat ik NIET iets heb besteld bij deze zaak want de klantenservice bestaat kennelijk niet...

R

Ruben

09-12-2019

0

Kerstkransen met verlichting

Super snel geleverd. Goed verpakt.

H

Hanneke Hoogeveen

28-11-2019

0

Doos kerstverlichting te weinig geleverd.

Doos kerstverlichting te weinig geleverd, gelijk gebeld, werd netjes vriendelijk te woord gestaan door meneer, en is gelijk geregeld, volgende dag doos kerstverlichting thuis gestuurd gekregen.

J

Janet

06-11-2018

0

Slechte service

Vorig jaar december kerstlampjes gekocht. Deze waren na 1 maand al stuk.. De klantenservice is niet te bereiken. Klantenservice mailt niet terug.. via het tuincentrum contact gehad, daarna weer terug gemaild en weer geen reactie.. waardeloos..

J

Jasper

17-09-2018

0

Bestaan niet meer, nemen telefoon niet op

Website is kapot en ze nemen de telefoon niet op. 3 van de 4 producten die ik heb gekocht in December zijn kapot. Geen enkele manier om ze te bereiken.

R

Rob

12-02-2018

0

super service

Echt een super bedrijf met geweldige service! Onze lampjes zaten al in de boom en gingen kapot. Na contact met de klantenservice werden er meteen nieuwe lampjes op gestuurd en de oude mocht ik via een antwoordnummer retour sturen. Zo hebben wij en de kinderen toch nog een leuke kerst!!

J

Joyce

14-12-2017

0

Zeer ontevreden

Bestelling van kerstboom geplaatst op vrijdag 08/12 om 09.30u Verwerking bestelling op vrijdag 08/12 om 17.00u + mail ontvangen dat de levering tussen 24 u en 48 u zou duren, ondanks snelle beloofde verzending op website. Zat 09/12 niets => zo 10/12 niets Ma 11/12 zware sneeuwval en alle begrip dat er vertraging is. Di 12/12 om 15u zie ik op trackservice Post nl dat er nog geen kerstboom verzonden is, is zelfs nog niet op Belgische bodem, hoewel de wegen goed berijdbaar zijn. Kerstwinqel doet niets. Geen service en geen begrip voor deze situatie.

P

PN

12-12-2017

0

Goede prijs, trage levering

De prijs/kwaliteit verhouding is prima in orde, echter de levering duurt heel wat langer dan de 24 uurs levering die men zelf zegt te hanteren. Een week geleden een bestelling gedaan waarvan ik nog steeds zit te wachten op een deel van die bestelling zonder daar enig bericht over te hebben gehad dat het betreffende deel om welke reden dan ook wat later is. Erg jammer.

M

Martin

30-11-2017

0