Ervaringen Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl

De kersttijd nadert weer en het is tijd om je huis warm aan te kleden met een mooie kerstboom met verlichting, eventuele kerstkransen, kerstballen, kerstslingers en andere decoratie. Hiervoor hoef je niet meer naar een winkel, je kunt het ook online bestellen zoals bij Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl. Wat de klanten vinden van de producten van deze aanbieder kun je op deze pagina lezen.

Over Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl


Kunstkerstbomen.nl is de webshop van Royal Christmas waar zowel consumenten als bedrijven allerlei kerstartikelen kunt bestellen. Royal Christmas staat voor kerstartikelen van topkwaliteit en zij bieden onder andere vele soorten kunstkerstbomen aan. Een aantal daarvan zijn PE kunstkerstbomen, besneeuwde/flock kunstkerstbomen, gekleurde kunstkerstbomen, bomen met verlichting, etc. Ook hebben zij bijvoorbeeld de 1 minute tree in het assortiment, een boom die binnen een minuut opgezet kan worden. Daarnaast vind je in de webshop ook kerstballen, -kransen, -verlichting en nog veel meer. Uiteraard voldoen alle kerstartikelen van Kunstkerstbomen.nl aan de gestelde brand- en veiligheidsvoorschriften (KEMA/TÜV,NEN EN71-2,B1). Wanneer je het moeilijk vindt om online een keuze te maken, dan kun je ze ook bezoeken, zij hebben namelijk een speciale kerstwinkel in Winschoten, zie voor de openingstijden en het adres de website.


Block B wenst je een Merry Christmas

Diensten


Bij Royal Christmas \ Kunstkerstbomen.nl kun je op verschillende categorieën klikken door de plaatjes op de homepage te volgen. Een aantal daarvan zijn:

  • Deluxe PE bomen
  • Premium LED bomen
  • Smalle bomen
  • Halve bomen
  • Guirlandes
  • Kerstmanpoppen
  • Complete pakketten boom + kerstballen
  • Etc.

Je kunt ook zelf een pakket samenstellen waarbij je eerst de gewenste boom uitkiest, vervolgens kies je de afmeting van de boom en daarna zoek je de verlichting en ballen uit die je wilt hebben. Ook kun je er daarna nog kleden of een opberghoes en eventuele glitterdecoratie bij bestellen. Bovendien kun je op de website een foto van je eigen woonkamer uploaden en deze virtueel decoreren met producten uit de webshop.

Levering en betaling


Wanneer je vóór 13.00 uur op werkdagen een bestelling doet, dan wordt deze dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd en dan heb je het pakket normaal gesproken de volgende dag in huis. Voor het verzenden betaal je geen kosten, behalve als je op de eilanden woont, dan moet je daarvoor € 7,50 betalen. Je kunt je bestelling bij Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl betalen via iDeal, Creditcard, Paypal, door middel van een overboeking en via Bancontact/Mister Cash.

Klachten


Wanneer een levering mankementen vertoont, dan moet je dit binnen drie dagen melden aan de verkoper. Doe je dit later, dan nemen zij deze klacht niet meer in behandeling. Bij het indienen van de klacht moet je je naam en adres, factuurnummer, datum van ontvangst en een duidelijke beschrijving van het gebrek opgeven. Hoe zij verder klachten afhandelen is niet te vinden op de site.

Schrijf hier jouw mening!


Heb jij je huis helemaal in kerstsfeer weten te brengen met de producten van Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl? Ben je tevreden over de geleverde kwaliteit en het uiterlijk van de artikelen in werkelijkheid, of vind je dat het op de plaatjes mooier leek dan in het echt? Vertel er hier over, zodat andere klanten een beter beeld krijgen van deze webshop!

Hoe zijn de ervaringen met Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl? Leveren zij hun producten netjes binnen een korte termijn bij de klanten af of niet?

Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

5
40% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,4

Service

3,2

Prijs

3,6

Leveren

6,8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Winschoten

Zonde van je tijd om naar de winkel in Winschoten te gaan, er staan daar alleen maar kunstkerstbomen en geen kerstartikelen. Slechts 1 verkoper aanwezig!!
De getoonde foto's op de website komen niet allen overeen met de winkel.
Wij hebben een eind gereden voor niets eigenlijk, een paar boompjes, je verwacht toch meer in een Christmas shop!!!!

Door: Hoekstra03-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

WAARSCHUWING witte kerstboom

INDIEN JE WIL OVERGAAN TOT DE AANKOOP VAN EEN WITTE KERSTBOOM VAN HET MERK ROYAL CHRISMAS --> niet doen !!!!!

Ze verkleuren na enkele jaren.
De buigbare delen vergelen helemaal, en de toppen blijven spierwit.

Een boom van meer als € 200.- mag toch langer meegaan dan 7 jaar, als je hem maar 1 maand per jaar gebruikt.

Zie hieronder de reactie van Royal Christmas

Van: Royal Christmas - info <info@royalchristmas.nl>
Verzonden: zondag 25 november 2018 15:59
Onderwerp: RE: Vergeling kerstboom

Geachte heer,

Wit verkleurd na aantal jaren. De boom is uit 2011 zag ik. Dan kan dit gebeuren.


Met vriendelijke groeten / Kind regards,
Royal Christmas - Dennis Veldpape

Department: Sales
Engelstilstraat 14
9671 JH Winschoten
The Netherlands
www.royalchristmas.nl (B2B / Retail)
www.royalchristmas.eu (Consumers Website)

info@royalchristmas.nl

Phone: +31 (0)597 413546
Fax: +31 (0)597 412751

Door: E. Draaijer25-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

querlande

Na weken de adapter stuk van de querlande aangeboden om de defecte adapter op te sturen maar hier geen reactie gehad met allerlei smoesje proberen ze van je af te komen bestel er nooit weer wat via internet je hebt totaal geen garantie

Door: heinink08-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

querlande

Na weken de adapter stuk van de querlande aangeboden om de defecte adapter op te sturen maar hier geen reactie gehad met allerlei smoesje proberen ze van je af te komen bestel er nooit weer wat via internet je hebt totaal geen garantie

Door: heinink08-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

Luxe kunstkerstboom

We hebben een extra luxe uitvoering gekozen en de boom ziet er in het echt inderdaad prachtig uit. In verband met huisdieren konden we geen echte boom, maar gelukkig zijn kunstbomen tegenwoordig ook mooi. En handig dat we deze kunnen bewaren voor volgend jaar. Bestelling snel in huis, inmiddels staat de boom al te glunderen in de woonkamer. Kinderen zijn er blij mee!

Door: Marieke13-12-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over Royal Christmas | Kunstkerstbomen.nl

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)