Warentuin

Alle reviews

Warentuin

80% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  schorsmatten

  super product en ook de klantenservice, en in het bijzonder Yvonne heeft hart voor de klant.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  black box kunstkerstboom

  Hele mooi volle boom, snel en goed geleverd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinttegels

  Slechte klantenservice!!! Ik Koop tuin tegels via bol en was €35,99 per vierkante na bellen naar bol en warentuin was het per vierkantemeters prijs dus ik bestel 37 m2 en krijg 37 stuks aangeleverd en bel nu naar bol wat fijn was dat je telefonisch je problemen kan bespreken. nu krijg ik een mail van warentuin waarom ik niet te vrede ben. Dus bellen naar warentuin wat er mis over prijzen bij bol en bij warentuin maar ik heb het van bol gekocht en bij bij hun dan is het €35,99 per stuk na honderden mailen zou desbetreffende persoon overleggen en dat duurde twee weken en ik moet bij betalen voor een nabestelling en ik vraag ze om te bellen dus de contact persoon die alleen maar kan mailen en niet terug bellen is nog steeds niet gebeurd na ontvangst van bestelling en intussen tij 3 weken verder.tot de dag vandaag veranderen de prijzen bij bol.com door warentuin dus mensen opgelet

  Beste Jay,

  Wat vervelend om te horen dat u de bestelling zo ervaren heeft! Dat zien wij natuurlijk graag anders. Wij proberen gesprekken met klanten per mail te doen, omdat het dan beter terug te lezen is wat er is afgesproken. Zo hopen wij misverstanden te voorkomen. Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat de afhandeling hierdoor veel langer duurt. Onze excuses hiervoor. Ik heb uw bestelling nagekeken en zie dat het uiteindelijk opgelost is.

  Met vriendelijke groet,
  Warentuin Klantenservice

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinlampions

  Ik heb lampions besteld via bol.com. Ik heb niet ontvangen wat ik heb besteld. Nadat Warentuin beweerde dat ik heb ontvangen wat ik had besteld, heb ik een screenshot toegestuurd met wat ik Wel heb besteld. Helaas heb ik daarna niets meer vernomen van Warentuin.

  Beste Sylvia,

  Wat vervelend om te horen dat u zo lang geen reactie hebt gekregen van ons, dat is niet de bedoeling! Onze excuses hiervoor. Ik zie dat het inmiddels wel is afgehandeld, ik hoop naar uw tevredenheid. Anders horen wij het graag.

  Met vriendelijke groet,
  Warentuin Klantenservice

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kesrtverlichting

  Bestelling gedaan, geen terugkoppeling, account aanmaken werkt niet. Klantenservice mailt terug dat alles in orde is. Dan na ruim een week wordt bestelling gewoon geannuleerd omdat product niet meer leverbaar is. Dit is geen manier om met klanten om te gaan!

  Ik zie nu dat bij deze review staat dat ik hier weer zou kopen. Waar was dat te kiezen? Ik koop hier natuurlijk nooit meer iets!

  Beste Eric,

  Het is inderdaad erg vervelend wanneer bestellingen moeten worden geannuleerd. Onze excuses hiervoor. Ik zie dat uw bestelling is geplaatst in de drukste tijd van het jaar. Dan gaat onze voorraad soms zo hard dat ons voorraadbeheer het niet meer bijhouden kan. Uiteraard krijgt u het volledige bedrag terug wanneer een bestelling wordt geannuleerd.

  Met vriendelijke groet,
  Warentuin Klantenservice

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
53 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

2Cheap
7 reviews

Ontdek op NederlandReview alles over de ervaringen van klanten van 2Cheap. Het online warenhuis heeft een ruim assortiment met allerlei verschillen...

Witgoedhuis.nl
7 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

Expert
20 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Warentuin

Voor de verzorging en inrichting van je tuin, de voeding en verzorgingsproducten van huisdieren en dat soort zaken ben je aangewezen op een tuincentrum. Als je niet veel tijd hebt om een tuincentrum te bezoeken of deze zit ver van jouw huis dan kun je ook terecht bij Warentuin, het grootste online tuincentrum van Nederland. Hier bij NederlandReview kun je lezen wat anderen van deze webshop vinden.

Over Warentuin 
Warentuin is het grootste online tuincentrum van Nederland dat door vakmensen uit de tuinbranche is opgericht. Met ruim 55.000 artikelen in het assortiment wat dagelijks nog verder groeit kun je bij hen alles vinden op het gebied van tuinbenodigdheden, tuinmaterialen, dierenproducten en aanverwante artikelen. Sinds 2015 biedt Warentuin ook een groot aantal planten aan in de webshop. Zij werken samen met acht zelfstandige tuincentra in Nederland die voor hen als servicepunten/showrooms dienen.

 

Diensten 
Warentuin werkt met een filosofie die gebaseerd is op 4 speerpunten:

 • 1. Goedkoopste van Nederland!* 
  *Wanneer je elders een artikel uit het assortiment voor een betere prijs kunt vinden, dan gaan zij vaak mee met de prijs.
 • 2. Vakmensen uit de tuinbranche. Naast goede producten is er veel vakkennis en ervaring aanwezig.
 • 3. Zowel online als offline te koop.
 • 4. Grootste webshop van de tuinbranche.

Naast veel informatie en tips over tuinonderhoud en dergelijke kun je artikelen kopen uit één of meerdere van de volgende categorieën:

 • Kerst
 • Meubels en BBQ
 • Dier en vijver
 • Sfeer en interieur
 • Potterie
 • Planten en bollen
 • Tuinonderhoud
 • Meststoffen en aarde
 • Tuininrichting
 • Outlet

Als je een product wilt gaan bestellen, dan kun je de voorraadzekerheid online checken. Bij ieder product staat namelijk onder het kopje ‘Extra informatie’ de voorraadzekerheid van het product. Zo proberen zij je van tevoren duidelijkheid te geven en teleurstellingen te voorkomen.

Levering en betaling 
Wanneer je voor meer dan € 50,- besteld, dan wordt je bestelling doorgaans gratis thuis afgeleverd. Bij een bestelling van meer dan € 20,- die door de brievenbus past betaal je ook geen verzendkosten. Anders betaal je voor verzending € 5,99. Bij ieder artikel staat onder het kopje ‘Extra informatie’ wat de precieze bezorgkosten zijn. Deze zijn namelijk ook afhankelijk van wat je besteld. De meeste producten die je op werkdagen vóór 14.00 uur besteld kunnen binnen 48 uur verzonden worden. Voor een indicatie van de exacte levertijd kun je de online leveringstabel raadplegen. Je kunt je bestelling betalen d.m.v. iDEAL, Creditcard, Mastercard, Visa, Bancontact/Mister Cash en een bankoverschrijving. Ook kun je de volgende cadeaubonnen gebruiken: VVV-bon, Tuinbon, Nationale Tuinbon en de Warentuin cadeaubon.

Klachten 
Alleen klachten die via de post of e-mail met een bewijs van aankoop worden ingediend worden in behandeling genomen indien zij tijdig gemeld zijn. Je ontvangt op werkdagen na melding van je klacht binnen 24 uur een ontvangstbevestiging en/of een eerste reactie. Wanneer je klacht niet binnen 14 dagen kan worden behandeld, dan ontvang je daarover een bericht. Is de klacht niet binnen 4 weken naar tevredenheid opgelost, dan ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling van Thuiswinkel Waarborg.

Wat is jouw mening over Warentuin? 
Laat hier weten wat jouw ervaringen zijn met deze webshop, positief of negatief, alles is welkom. Zo helpen wij elkaar om de beste aanbieders van producten te vinden!

Kun je bij Warentuin voldoende informatie vinden over de inrichting en verzorging van je tuin en bieden zij alle artikelen die je hierbij nodig hebt?

}