Deel je ervaringen: reviews over eten & drinken bestellen!

Wie doet het niet tegenwoordig: online eten bestellen. Bijvoorbeeld een lekker pizaatje bij Domino's, een bakje nasi bij de plaatselijke Chinees via Thuisbezorgd.nl of een tas vol boodschappen bij de PLUS. Het kan allemaal tegenwoordig! 


Maar hoe bevalt al dat online eten bestellen? Wat zijn de ervaringen? Is het eten nog warm genoeg, of moet je het thuis nog in de magnetron verwarmen? 


 


Maaltijdboxen

Ook nog steeds populair, en met steeds meer competitie: maaltijdboxen. Je neemt dan een abonnement op bijvoorbeeld pakketten met ingrediënten die je dan zelf kunt bereiden. Of met fruit genoeg voor de hele week, dan heb je in ieder geval genoeg vitaminen.


Niet iedereen is tevreden over de verschillende maaltijdboxen: soms zijn abonnementen slecht opzegbaar of is de marketing al te agressief. Anderen zijn juist erg blij met de verse producten. Goed dus om ervaringen te vergelijken, voor je besluit je ergens aan te verbinden!


 


Koffie, thee en andere dranken

Vaak de reden voor die zware boodschappentas: de dranken! Geef je een feestje, dan is het soms zwaar tillen met al die flessen wijn. Online dranken bestellen en dan gewoon thuis laten bezorgen, is dan een handige oplossing!


Ook voor wie eens wat bijzonders wil, kan het interessant zijn om dranken online te bestellen. Die ene bijzondere wijn uit Spanje, die orignele koffieblend, een unieke matcha... Steeds meer winkels speciaal voor koffie of thee, voor wijn, bier of sterke drank bieden online hun waar aan! Welke is de beste?


 


Verse boodschappen

Heb je boodschappen besteld, dan wil je natuurlijk dat alles vers is, goed gekoeld en nog voldoende houdbaar. Vul je zelf je mandje in een fysieke winkel (oldskool!), dan kun je daar zelf goed op letten. Maar doet de bezorger dat ook voor jou? Lees en deel ervaringen over supermarken als de PLUS, DEEN en COOP!


 


Deel jouw ervaringen!

We zijn als NederlandReview op zoek naar jouw ervaringen met bedrijven, ook met bedrijven die hun diensten in de categorie Eten & Drinken aanbieden. Dus bezoek de pagina Eten & Drinken en deel jouw mening!


 


Foto: Michael Stern


Share