Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas

4.8

Bestellen

4.1

Service

4.8

Prijs

4.9

Levering

38.7%

Zou hier weer kopen

Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas

Tijdens je zwangerschap en net na de komst van je baby moet je allerlei dingen aanschaffen. Sommige dingen worden je gratis aangeboden zoals de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox. Wat is de ervaring van andere zwangeren en jonge ouders met deze pakketten? Zaten er echt leuke dingen in, of viel de inhoud tegen? Alle ervaringen hiermee kun je lezen op NederlandReview.


Over Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

Ouders van Nu is een tijdschrift voor jonge en aanstaande ouders dat al bijna 50 jaar bestaat. In het blad vind je allerlei informatie, reportages, interviews en dergelijke over iedere fase in je zwangerschap, over de bevalling en na de geboorte van je kind. Ouders van Nu wordt uitgegeven door de Sanoma Groep. Zij zijn actief in allerlei onderdelen van de mediabranche zoals publiekstijdschriften, televisiezenders, sites en apps. Ouders van Nu heeft samen met haar partners de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox samengesteld.
Diensten

Ben je zwanger of net bevallen? Dan kun je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen. Daarin zitten allerlei cadeautjes die handig kunnen zijn voor jou en je baby.


Via de website van Ouders van Nu kun je de Zwanger- en Babybox aanvragen. Tot en met de uitgerekende datum kun je beide boxen aanvragen. Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart via e-mail, waarmee je de boxen op kunt halen bij een Blokkerwinkel. In de boxen zitten tijdschriften voor (aanstaande) moeders, zoals de speciale editie Zwanger van Ouders van Nu, Ouders van Nu en Kek Mama. Ook zitten er in de box diverse gratis producten om uit te proberen, twee cadeautjes van Blokker en kortingsbonnen voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s. De inhoud kan variëren.


Je hoeft de Babybox niet apart aan te vragen, 6 weken na de uitgerekende datum neemt Ouders van Nu contact met je op om te vragen of alles goed is gegaan, en daarna ontvang je binnen een week de ophaalkaart voor de Babybox. De Zwanger- en Babybox wordt samengesteld door Ouders van Nu en haar partners met o.a.:

Naast de boxen ontvang je via e-mail de Groeikalender met informatie over de ontwikkeling van je kind, de nieuwsbrief van Ouders van Nu en speciale aanbiedingen van Ouders van Nu en haar partners. 


Klachten over de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

De Ouders van Nu Zwanger- en Babybox is geheel gratis. Meld eventuele klachten en andere problemen aan de klantenservice van Sanoma. Dat kan telefonisch en via e-mail.


Wat vind jij van de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox?

Heb jij tijdens je zwangerschap beide boxen aangevraagd, en was je blij met de inhoud? Of is jouw ervaring hiermee negatief, omdat je nu lastig wordt gevallen met allerlei ongewenste reclame? Schrijf dan hier ook jouw review, daar help je andere aanstaande ouders mee! 


Helemaal geweldig om tijdens de zwangerschap en na de komst van je baby de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox te krijgen, of viel jouw ervaring tegen?


 


Reviews over Ouders van Nu Schooltas


Als ouder van een kind dat bijna naar de basisschool gaat, sta je voor een nieuwe spannende fase. Om de stap naar de basisschool extra leuk te maken, kun je bij Ouders van Nu een gratis schooltas aanvragen, met daarin allerlei leuke dingen voor je kind en jezelf. Wat andere ouders zeggen over deze speciale actie, kun je hier lezen op NederlandReview.


Over Ouders van Nu Schooltas

Ouders van Nu is een informatief tijdschrift voor jonge ouders dat al meer dan 48 jaar bestaat. Het is een magazine dat je begeleid door de tijd in je leven waarin je (aanstaande) ouder bent. Zij brengen onder andere reportages over de ontwikkeling en het opvoeden van je kind, verhalen van vaders en een column geschreven door Sofie van den Enk. Op de website van Ouders van Nu is nog veel meer informatie en dergelijke te vinden. Ouders van Nu wordt uitgegeven door de Sanoma Groep. Deze is actief in allerlei onderdelen van de mediabranche zoals publiekstijdschriften, televisiezenders, sites en apps. Ouders van Nu heeft samen met haar partners de Ouders van Nu Schooltas samengesteld.
Diensten

Via de Ouders van Nu website kun je de gratis schooltas voor je eigen (kind)eren in de leeftijdscategorie 3,5 tot en met 12 jaar aanvragen. Deze schooltas is speciaal ontworpen en bedoeld voor ouders met een kind dat (bijna) naar de basisschool gaat. Je ontvangt dan direct per e-mail een bevestiging. Je kunt je ook aanmelden via een inschrijfkaart voorzien van je e-mailadres, dan ontvang je de bevestiging twee tot drie weken na aanmelding. Hierna wordt je door Sanoma telefonisch benaderd om je gegevens te verifiëren. (Eerst wordt daarvoor het ‘Bel-me-niet-register’ geraadpleegd) De tas is beschikbaar in twee kleuren, welke kleur je wilt mag je bij het ophalen zelf kiezen.


Vervolgens krijg je per e-mail of post een ophaalkaart toegestuurd, waarmee je de schooltas kunt ophalen bij een Bruna-winkel. De tas is gevuld met onder andere het Ouders van Nu schoolschriftje, een cadeaubon van Bruna, een exemplaar van Kek Mama en Donald Duck junior, een Angry Birds stickerboek, Efteling kleurpotloden, diverse tegoedbonnen en kortingsvouchers. De inhoud van de schooltas kan verschillen, dit is afhankelijk van de deelnemende bedrijven en het moment van samenstellen van de schooltas. De schooltas wordt gevuld door de volgende deelnemende partners:


 • Ouders van Nu
 • Bruna
 • BIC
 • Bulbby
 • Efteling
 • Donald Duck Junior
 • Center Parcs
 • Coroos (Slurpfruit)
 • BEAR
 • Liga
 • Prioderm
 • Ouders van Nu Voordeelpas

Ook krijg je iedere week de WoeDoeMail (doe-tips voor de woensdagmiddag), de Ouders van Nu nieuwsbrief en informatie van Sanoma en de door Ouders van Nu geselecteerde partners. Daarnaast krijg je elk kwartaal de Ouders van Nu Schoolkind groeikalender.

Klachten

De Ouders van Nu Schooltas is geheel gratis. Meld eventuele klachten zo spoedig mogelijk aan de klantenservice van Sanoma. Dat kan telefonisch op (088) 55 001 83, of via e-mail naar  customerservice@oudersvannu.nl.

Wat vind jij van de gratis schooltas?

Heb jij voor jouw kind al een gratis schooltas opgehaald, en wat vond je van de tas zelf en de inhoud hiervan? Vertel hier al je ervaringen! 

De start van je kind op de basisschool extra leuk met de Ouders van Nu Schooltas? Wat zijn de ervaringen, veel onnodige reclame of echt een leuke tas?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (31)

Voordeelpas

Jarenlang geld afgeschreven voor een service (voordeelpas) waarvan we niet wisten dat we deze afnamen. Bij toeval achtergekomen, in al die jaren nooit een pas ontvangen, of enige fysieke post of emails waardoor we van het bestaan van een pas konden weten en/of dat we een betaalde dienst afnamen. Telefonisch is het abonnement netjes opgezegd maar op schriftelijke verzoek om opheldering wordt in het geheel niet gereageerd.

J

Jan

27-05-2023

0

Ouders van nu tijdschrift

Juni 2022 ouders van nu tijdschrift en pas opgezegd. Nieuwe Afschrijving gehad voor 2023. Dit Terug geboekt. Toen brief thuis dat ik moest betalen. Alsnog betaald. Woensdag 10 mei gebeld. Zou dag erna terug gebeld worden. Dinsdag 16e gebeld. 1x 25 min in de wacht, werd er opgenomen en direct oogehangen. 1x 30 min in de wacht. Kreeg ik de mededeling dar ik formulier via de site moest invullen. Dit gedaan, nu een week later nog niks gehoord

I

Ilse

22-05-2023

0

De zwangerschapsbox van ouders van nu

Aan het prillen begin van mijn zwangerschap van de tweede melde ik mij aan voor de zwangerschapsbox en de babybox gaat hem een aantal jaren eerder al gehad en wou ik naar toen heel erg tevreden over helaas is het nu om te janken Ik ben zwaar dyslectisch en hoeveelheid reclame die erin zat was echt niet normaal Er zaten in complete mijlpaal kaartjes in voor je baby en een hydrofiele doek en dat was het en het vervelende hierbij is dat ze je maar blijven bellen of je een abonnement bij hun wil aan gaan voor het magazine Nou zei ik al dat ik zwaar dyslectisch ben en dat heb ik ook aangegeven aan de telefoon ondanks dat blijven ze bellen Ik ben gewoon ook de hele situatie diep en zwaar teleurgesteld had dit niet verwacht van ouders van u het is gewoon om te janken

E

Emma van raan whiteley

17-04-2023

0

Zwangerbox

Echt wat een slecht verhaal. Belachelijk dat ze het wen zwangerbox noemen. Er zit een stapel in die direct bij het oud papier kan. En een hydrolfiele doek die van matige kwaliteit is. Verder krijg je meteen 100 folders en belletjes. Verschrikkelijk. 2 jaar geleden was het nog een leuke box met gratis samples. Nu stelt het echt niets meer voor...

E

Esther

28-02-2023

0

Abonnement tijdschrift en zwangerschaps box

Zwangerschapsbox zat niks in wat te gebruiken was. Abonnement opgezegd, afgemeld van nieuwsbrief , telefonisch contact gehad om aan te geven niet meer gebeld te willen worden maar ze BLIJVEN MAAR BELLEN! Heb het 1e nummer geblokkeerd, bellen ze vervolgens met een ander nummer, die geblokkeerd maar blijven toch bellen meerdere malen per dag voicemails inspreken en blijven mails sturen. HEEEEL IRRITANT en buitengewoon brutaal. Alles wat je in het magazine krijgt is ook gewoon te lezen op de site dus zonde van je geld.

R

Rilana Grit-Kanon

02-02-2023

0

Zwangerbox

Veel papierwerk in de zwanger box van 2022 behalve de Videoland coupon de billenwipes en de bodylotion zat er in de mijne niet meer producten, wel een sample van muurverf, gratis coupon voor zoogcompressen, en 3 vitamine. maar geen fopspeen of luier sample. Vergeleken met de box van 2020 is dit een super tegenvaller. toen kreeg je nog een knuffeldoekje en gratis sokken, en niet te vergeten een speen and sudocreme.

A

Asja Hendricks

05-10-2022

0

Baby abonnement

Helaas miskraam gehad, aangegeven toen we abonnement op gingen zeggen dat we liever niet meer gebeld willen worden want best pijnlijk natuurlijk... Blijven vervolgens bellen om nieuw abonnement aan te smeren! Dit is echt belachelijk, schaam jullie

J

Juwita

21-06-2022

0

Zwanger- & Babybox

Ik wordt helemaal plat gebeld accepteren geen nee.

F

familie H

02-06-2022

0

Babybox

Ze blijven me bestoken met emails. Ik heb me afgemeld, meerdere maklen gemaild. Iemand aan de telefoon gehad om uit te leggen dat ons kindje stil geboren is. Ik krijg nog steeds mail dat ik een babybox kan krijgen als ik meld dat mijn kindje geboren is. WAT DENKEN JULLIE NOU ZELF. heel erg pijnlijk dit.

A

Annick Nieuwenhuis

05-04-2022

0

Baby box ouders van nu

1 tijdschrift, 1 sample billen doekjes, 1 potje voeding vanaf 4 mnd, sample tandpasta, en wat folders. Op de bodem van de doos dus alleen wat dingetjes. Ik stel voor dat jullie stoppen met deze dozen uitdelen!

M

Marijke Nap

10-12-2021

0

Babybox

Wekenlang gestalkt door Ouders van Nu voor die verdomde babybox…. Uiteindelijk toch maar aangevraagd. Krijg ik bericht dat ik hem na 6 september kan ophalen bij de gekozen locatie. Ik sta er 7 september, krijg een behoorlijke arrogante houding, dat ze het niet hebben en dat ik zelf maar iedere week moet bellen om te vragen of hij er al is. Ik heb toen contact opgenomen met Ouders van Nu, daar kreeg ik iemand aan de lijn die al helemaal geen oplossing bood en zelfs de verbinding heeft verbroken. Grappig hoor, eerst word ik iedere dag gemaild voor die stomme box, wil ik hem ophalen, is die onmogelijk te krijgen en doet niemand moeite om mij dat ding te geven. Beter hebben ze nu niet het Gore lef om mij nu ook nog maar één reclamemail te versturen. “Kunt u niet de zwangerschapsbox in de plaats nemen?” Eeuh nee de baby is er al.. oh ja bel volgende maand nog maar een keer,.. ja dan is mijn baby al een kleuter.

C

Carmen

09-09-2021

0

Babybox

Zeer slechte service! 17 maart is onze dochter overleden na een zwangerschap van 25 weken. Ruim 2 weken daarna heb ik mij gelijk afgemeld voor de babybox. Tot op heden meerdere mailtjes en telefoontjes gehad. Steeds weer gezegd dat onze dochter is overleden. En elke keer wordt er “begripvol” gereageerd. Ja wij halen u er direct uit. Wat tot op heden nog niet is gebeurd. Het verwerken is al zwaar… Maar als je na 4,5 maand hiervoor nog steeds berichten en telefoontjes krijgt… Word je keer op keer weer geconfronteerd. Heel slecht.

E

Esmee

04-08-2021

1

Zwangerbox

Echt zonde van het papier en slecht voor het milieu. Er zitten 30 folders en magazines in en 1 speen. Niet de moeite waard van het ophalen vind ik. Erg jammer.

J

Josine Schmitz

06-07-2021

0

Zwangerschaps box

Ik vind hem erg tegen vallen in vergelijking met 2 jaar geleden. Alleen maar boekjes en 1 speentjes. Kan me nog herinneren dat 2 jaar geleden er nog proefjes in zaten een tandenborsteltje en nog veel meer. Kortom ik vond hem echt tegen vallen en erg jammer dat het zo achteruit is gegaan

G

Gwen Boonman

06-07-2021

0

babybox en zwangerschapsbox

ik was tevreden met de zwangerschapsbox ,maar ontevreden met de babybox in mijn box zat magazijn, 1sample pamper luier, sample inoli en sudocream en een potje hapje en wat reclame folder dat was het. terwijl bij me schoonzus zat er behalve wat ik heb nog 3 pakjes billendoekjes, een bijtring, rijstenbloem en tandpasta.

Y

yuki

31-05-2021

0

Zwangerschap en babybox

Super blij mee

H

Hanana

10-04-2021

0

Babybox AH ouders van nu 2021

De box afgehaald bij Albert Heijn en kreeg de box helemaal gescheurd. Inhoud: een AH potje voeding pompoen, sample sudocreme, monster badolie, Elmer tandpasta, ouders van nu magazine en reclame folders. Ik dacht echt dat de box incompleet was. Online gekeken of anderen dezelfde inhoud hadden: en dit klopt dus! Echt jammer dat de box niet meer zoveel voorstelt.

N

Noëlla van der Meiden

09-04-2021

1

Babybox ouders van nu

Box bevat alleen potje voeding pompoen 4mnd van ah, sample sudocreme, monster badolie, ouders v nu magazine en reclame folders. Echt niet de moeite om helemaal voor naar de ah te rijden. Zwangerbox stelde al niets voor, maar deze babybox is echt een aanfluiting. Ik weet dat de inhoud kan variëren. Maar dit sloeg nergens op.

S

Sharon

05-03-2021

1

Aanvraag babybox blokker

Ik wordt continu lastig gevallen door medewerkers die meerdere keren per dag bellen. Ze luisteren niet en zijn erg opdringerig en dominant. Enorme spijt dat ik mijzelf ooit aangemeld heb bij ouders van nu..

M

Manon

03-12-2020

0

Alecto Flessenwarmer BW-700

Mooi product. 3 in 1. Erg handig. Zeker een aanrader

M

Merve Ozdemir Ciftci

18-04-2020

0