Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas

4.7
4.8

Bestellen

4.1

Service

4.8

Prijs

4.9

Levering

38.7%

Zou hier weer kopen

Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas

Tijdens je zwangerschap en net na de komst van je baby moet je allerlei dingen aanschaffen. Sommige dingen worden je gratis aangeboden zoals de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox. Wat is de ervaring van andere zwangeren en jonge ouders met deze pakketten? Zaten er echt leuke dingen in, of viel de inhoud tegen? Alle ervaringen hiermee kun je lezen op NederlandReview.

Over Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

Ouders van Nu is een tijdschrift voor jonge en aanstaande ouders dat al bijna 50 jaar bestaat. In het blad vind je allerlei informatie, reportages, interviews en dergelijke over iedere fase in je zwangerschap, over de bevalling en na de geboorte van je kind. Ouders van Nu wordt uitgegeven door de Sanoma Groep. Zij zijn actief in allerlei onderdelen van de mediabranche zoals publiekstijdschriften, televisiezenders, sites en apps. Ouders van Nu heeft samen met haar partners de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox samengesteld.


Diensten

Ben je zwanger of net bevallen? Dan kun je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen. Daarin zitten allerlei cadeautjes die handig kunnen zijn voor jou en je baby.

Via de website van Ouders van Nu kun je de Zwanger- en Babybox aanvragen. Tot en met de uitgerekende datum kun je beide boxen aanvragen. Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart via e-mail, waarmee je de boxen op kunt halen bij een Blokkerwinkel. In de boxen zitten tijdschriften voor (aanstaande) moeders, zoals de speciale editie Zwanger van Ouders van Nu, Ouders van Nu en Kek Mama. Ook zitten er in de box diverse gratis producten om uit te proberen, twee cadeautjes van Blokker en kortingsbonnen voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s. De inhoud kan variëren.

Je hoeft de Babybox niet apart aan te vragen, 6 weken na de uitgerekende datum neemt Ouders van Nu contact met je op om te vragen of alles goed is gegaan, en daarna ontvang je binnen een week de ophaalkaart voor de Babybox. De Zwanger- en Babybox wordt samengesteld door Ouders van Nu en haar partners met o.a.:

Naast de boxen ontvang je via e-mail de Groeikalender met informatie over de ontwikkeling van je kind, de nieuwsbrief van Ouders van Nu en speciale aanbiedingen van Ouders van Nu en haar partners. 

Klachten over de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

De Ouders van Nu Zwanger- en Babybox is geheel gratis. Meld eventuele klachten en andere problemen aan de klantenservice van Sanoma. Dat kan telefonisch en via e-mail.

Wat vind jij van de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox?

Heb jij tijdens je zwangerschap beide boxen aangevraagd, en was je blij met de inhoud? Of is jouw ervaring hiermee negatief, omdat je nu lastig wordt gevallen met allerlei ongewenste reclame? Schrijf dan hier ook jouw review, daar help je andere aanstaande ouders mee! 

Helemaal geweldig om tijdens de zwangerschap en na de komst van je baby de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox te krijgen, of viel jouw ervaring tegen?

 

Reviews over Ouders van Nu Schooltas

Als ouder van een kind dat bijna naar de basisschool gaat, sta je voor een nieuwe spannende fase. Om de stap naar de basisschool extra leuk te maken, kun je bij Ouders van Nu een gratis schooltas aanvragen, met daarin allerlei leuke dingen voor je kind en jezelf. Wat andere ouders zeggen over deze speciale actie, kun je hier lezen op NederlandReview.

Over Ouders van Nu Schooltas

Ouders van Nu is een informatief tijdschrift voor jonge ouders dat al meer dan 48 jaar bestaat. Het is een magazine dat je begeleid door de tijd in je leven waarin je (aanstaande) ouder bent. Zij brengen onder andere reportages over de ontwikkeling en het opvoeden van je kind, verhalen van vaders en een column geschreven door Sofie van den Enk. Op de website van Ouders van Nu is nog veel meer informatie en dergelijke te vinden. Ouders van Nu wordt uitgegeven door de Sanoma Groep. Deze is actief in allerlei onderdelen van de mediabranche zoals publiekstijdschriften, televisiezenders, sites en apps. Ouders van Nu heeft samen met haar partners de Ouders van Nu Schooltas samengesteld.


Diensten

Via de Ouders van Nu website kun je de gratis schooltas voor je eigen (kind)eren in de leeftijdscategorie 3,5 tot en met 12 jaar aanvragen. Deze schooltas is speciaal ontworpen en bedoeld voor ouders met een kind dat (bijna) naar de basisschool gaat. Je ontvangt dan direct per e-mail een bevestiging. Je kunt je ook aanmelden via een inschrijfkaart voorzien van je e-mailadres, dan ontvang je de bevestiging twee tot drie weken na aanmelding. Hierna wordt je door Sanoma telefonisch benaderd om je gegevens te verifiëren. (Eerst wordt daarvoor het ‘Bel-me-niet-register’ geraadpleegd) De tas is beschikbaar in twee kleuren, welke kleur je wilt mag je bij het ophalen zelf kiezen.

Vervolgens krijg je per e-mail of post een ophaalkaart toegestuurd, waarmee je de schooltas kunt ophalen bij een Bruna-winkel. De tas is gevuld met onder andere het Ouders van Nu schoolschriftje, een cadeaubon van Bruna, een exemplaar van Kek Mama en Donald Duck junior, een Angry Birds stickerboek, Efteling kleurpotloden, diverse tegoedbonnen en kortingsvouchers. De inhoud van de schooltas kan verschillen, dit is afhankelijk van de deelnemende bedrijven en het moment van samenstellen van de schooltas. De schooltas wordt gevuld door de volgende deelnemende partners:

 • Ouders van Nu
 • Bruna
 • BIC
 • Bulbby
 • Efteling
 • Donald Duck Junior
 • Center Parcs
 • Coroos (Slurpfruit)
 • BEAR
 • Liga
 • Prioderm
 • Ouders van Nu Voordeelpas

Ook krijg je iedere week de WoeDoeMail (doe-tips voor de woensdagmiddag), de Ouders van Nu nieuwsbrief en informatie van Sanoma en de door Ouders van Nu geselecteerde partners. Daarnaast krijg je elk kwartaal de Ouders van Nu Schoolkind groeikalender.

Klachten

De Ouders van Nu Schooltas is geheel gratis. Meld eventuele klachten zo spoedig mogelijk aan de klantenservice van Sanoma. Dat kan telefonisch op (088) 55 001 83, of via e-mail naar  customerservice@oudersvannu.nl.

Wat vind jij van de gratis schooltas?

Heb jij voor jouw kind al een gratis schooltas opgehaald, en wat vond je van de tas zelf en de inhoud hiervan? Vertel hier al je ervaringen! 

De start van je kind op de basisschool extra leuk met de Ouders van Nu Schooltas? Wat zijn de ervaringen, veel onnodige reclame of echt een leuke tas?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (31)

Anderen bekeken ook

close

Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas

Vergelijk reviews en bekijk Ouders van Nu Zwanger- & Babybox en Schooltas