NederlandReview

    Ervaringen Center Parcs

    Center Parcs: Ervaringen

    Keurig aangeharkte parken met overal huisjes met dezelfde gordijnen en dezelfde tuinen, vol met spelende kinderen en gelukkige ouders. Is dit jouw paradijs, dan ben je vast bekend met Center Parcs. Het is niet voor niets een van de bekendste ketens voor vakantieparken in Nederland. Maar wat zijn de redenen om te kiezen voor Center Parcs, waarom zijn ze zo bekend? Wat heeft een park van Center Parcs te bieden? Bieden ze alle faciliteiten aan voor een geslaagd weekje of weekendje weg? Ga je hier je droomvakantie beleven? Of word je hier gillend gek? Lees het hier op NederlandReview.

    Een weekendje in Center Parcs, de vlog van Milanknol laat zien hoe het daar echt is!

    Over

    Center Parcs is van oorsprong een Nederlands bedrijf; het werd opgericht in 1968. Tegenwoordig bestaat het uit twee aparte ondernemingen, een Europese tak en een Engelse variant. De Europese tak is de in Nederland opererende onderneming en met 21 vakantieparken kun je er op tal van plaatsen terecht. In Nederland vind je de meeste locaties: Het Heijderbos, De Eemhof, Port Zélande, Park Zandvoort, Het Meedrla, De Huttenheugde, De Kempervennen, Limburgse Peel, Parc Sandur. In België kun je terecht in De Vossemeren en Erperheide; In Duitsland in Bispinger Heide, Park Bostalsee, Park Hochsauerland, Park Eifel en Park Nordseeküste; In Frankrijk in Le Bois aux Daims, Les Trois Forêts, Le Lac d’Ailette, Les Bois-Francs en Les Hauts de Bruyères.

    Diensten van

    De cottages bevinden zich doorgaans midden in de natuur (of nou ja, midden in een vakantiepark in de natuur). Elk huisje heeft onbeperkt toegang tot een tropisch zwemparadijs (Aqua Mundo) en er zijn in alle parken altijd veel activiteiten voor kinderen te vinden, zoals (overdekte) speelparadijzen en speeltuinen. De Market Dome herbergt restaurants, (live) entertainment en winkels, opdat je het park eigenlijk niet meer hoeft te verlaten. En voor wie vies is van opruimen: de eindschoonmaak van de cottages is inbegrepen.

    De bungalows van Center Parcs zijn telefonisch te boeken, maar dat kan ook via de website centerparcs.nl. Daar vind je vaak ook allerlei aanbiedingen zoals vroegboekvoordeel, last minutes, aanbiedingen voor 55+-ers of families (20% korting). De betalingen online kunnen veilig via credit card (VISA, MasterCard, American Express), PayPal en iDeal. Voor trouwe gasten zijn er extra voordelen en aanbiedingen in het speciale Friends programma. Zo genieten deze ‘vrienden’ een voorkeursbehandeling en is bijvoorbeeld de reserveringslijn gratis, het inchecken vroeger mogelijk dan voor de gewone klanten, deelname aan twee activiteiten (zoals midgetgolf, bowling, sauna, tennis, badminton, squash) gratis en worden ze bij aankomst verrast met een welkomstgeschenk. Minimaal drie keer in 36 maanden een verblijf bij Center Parcs en je wordt een Friend.

    Klachten over

    Met vragen, problemen, klachten of opmerkingen kun je terecht bij het Contact Center, dat voor 1 euro per gesprek zeven dagen per week telefonisch bereikbaar is.

    Verblijf jij weleens in een Center Parcs of ben je zelfs friend? Laat dan hier je review achter over dit vakantiehuisjespark!

    Heeft u een lekker weekendje weg gehad bij Center Parcs? Of juist een slechte? Schrijf en lees ervaringen op NederlandReview over Center Parcs zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten!

    Center Parcs
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    5
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Center Parcs

    Uw beoordeling

    Met de familie naar een huisje

    Wij zijn met de hele familie naar de CenterParcs geweest. we hadden twee huisjes samen, maar wel grote huisjes.
    Iedereen had het zeer naar de zin.

    Er was een mooi tropisch zwembad, vooral voor de kinderen, maar de ouders vonden het er ook erg leuk hoor!! Het was wel druk in het zwembad.

    Ook hebben we veel gewandeld op en rond het park. De natuur was er erg mooi en hier was het ook rustiger.

    Het was wel iets duurder dan wij eigenlijk gewend zijn, maar daar krijg je dan ook wel erg veel luxe en faciliteiten voor terug.

    Door: H. Petersen28-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Je weet gewoon dat het goed is

    Als je bij Centerparcs boekt weet je gewoon dat het goed is.
    Er is altijd genoeg te doen voor de kinderen en de huisjes zijn altijd comfortabel en netjes. Welk park je ook kiest.
    Misschien is Centerparcs wat duurder dan sommige andere budgetparken maar dat is het waard, want hier weet je tenminste wat je krijgt en dat het altijd goed is.

    Door: Hannah Paans10-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Alles erop en eraan !

    Wij kiezen voor comfort. Welk park van Center Parcs je ook kiest, overal zijn er genoeg speelplekken voor de kinderen, zwemparadijzen, snackbars en wat al niet meer. De natuur is er mooi, de huisjes goed verzorgd. We hebben nooit klachten gehad en komen ieder jaar terug.

    Door: De Familie van Reu30-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    De Huttenheugte

    We zijn met het hele gezin een midweek naar De Huttenheugte geweest. Ons huisje lag dichtbij het parkcentrum, had ik als voorkeursligging aangegeven. Ideaal met kleine kinderen. Animatie was erg leuk. Huisjes waren schoon. Leuke vakantie gehad.

    Door: Familie Son05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    weekendje weg

    we ziten nu al een half jaar te wachten om geld terug te krijgen van activiteiten die door corona helaas niet door konden gaan dit geld zou binnen 8 weken terug gestord nadat deze ruim verstreken waren maar eens contact opgenomen en het zou zo snel mogelijk geregeld worden nu dus een half jaar later hebben wij de rechtbijstand ingeschakeld wand nog steeds geen geld terug en ook krijgen we geen contact meer.

    Door: falco24-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Center parcs

    Te triest voor woorden zijn jullie een week voor onze vakantie is in ons gezin de hoodfboeker onverwachts overleden we zijn al 4 maanden bezig om ons geld terug te krijgen hadden annuleer verzekering 40 euro kosten die en de rede van niet terug krijgen is je voldoet niet aan de voorwaarden welke fucking voorwaarden je weet toch niet als iemand onverwachts overlijd hij bij 3 weken na het boeken is overleden anders ga je toch niet boeken en het boze maak me nog dat ze gewoon de telefoon erop gooien terwijl je met ze aan de telefoon zit sorry mij nou ons zien ze nooit meer bij dat klote centerparcs en een annuleer verzekering heeft dus geen zin

    Door: Jansen22-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Koning onder de vakantieparken

    Voor wie van vakantieparken houdt, dan is centerparks toch de koning? Ze hebben er alles en veel huisjes. Lekker druk ook en veel te doen.

    Door: Mijke Ooms06-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Altijd schoon

    Wij zijn nog nooit teleurgesteld bij CenterParcs. Het is er altijd fris en schoon en de bedden zijn ok. Mooie tuin ook altijd.

    Door: van Wetering08-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Je weet wat je krijgt

    Bij Centerparcs weet je altijd wat je krijgt. Netjes, schoon, opgeruimd in huis. En buiten altijd van alles te doen.

    Door: Van der Leeuw17-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    elke keer tevreden

    Huisjes boeken gaat altijd makkelijk
    de Parken zijn mooi en schoon
    Wij zijn elke keer tevreden

    Door: jannetjevanderdolder25-12-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Huisje geboekt bij Center Parcs

    Verschrikkelijke ervaring, laat ik bij voorbaat iedereen waarschuwen: boek vooral niets bij Center Parcs.

    Center Parcs heeft bij ons zonder enige vorm van communicatie de boeking stiekem gewijzigd naar een minder huisje en daarna geweigerd op alle mogelijk manieren om de boeking te annuleren en het geld terug te geven.
    Kennelijk is jouw boeking en reservering totaal niet van belang, zodra je geld binnen is zetten ze je dus stiekem om naar andere mindere huisjes en heb je gewoon pech. Kun je niet in bad douchen en heb je daarvoor meer betaald? Pech gehad zegt Center Parcs.
    Inmiddels is onze rechtsbijstand er al meer dan 3 maanden mee bezig maar men reageert simpelweg gewoon niet. Een onbeschofter bedrijf dat dit ben ik nog niet tegengekomen.

    Door: Rob van Dijk22-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Boeking centerparcs

    Ik zal nooit meer centerparcs aanraden of wil er zelf nooit meer naartoe!
    Dit omwille vaneen hee slechte dienstverlening en geen klantvriendelijkheid!!!
    2 dagen voor aanvang weekend krijgt onze zoon corona. Hierdoor kunnen we niet vertrekken want we moeten in quarantaine. Ik bel CP En vraag wat er nog mogelijk is voor ons. Een omboeking, voucher. Blijkt dat er niks kan. Zijn ons bedrag volledig kwijt!!! Dit is toch overmacht!!!
    Ik kan er nog niet van over...

    Door: Lore Sterken27-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vieze oude huisjes

    Zeer vieze en oude huisjes! Schimmel, roest

    Door: Jesper 21-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Midweek bij Villages Nature Centre Parcs

    Voor de zomervakantie hadden wij een midweek geboekt bij Villages Nature in Parijs. Helaas hebben wij onze vakantie moeten annuleren omdat mijn partner en ik beide corona hebben gekregen. Ik had van te voren een annuleringsverzekering afgesloten bij de boeking, gezien je in deze tijdens nooit weet of je vakantie door kan zijn. Door Centre Parcs werden wij doorverwezen naar Europe Assistance (uitbesteding/samenwerkingspartner). Allereerst werden wij onduidelijk en slecht te woord gestaan toen wij belde, meerdere keren hebben wij moeten vragen wat nu de bedoeling was. Toen wij de claim eenmaal hadden ingediend werd onze claim afgewezen, ondanks een bewijs van mijn huisarts dat ik corona heb gekregen. Er moest een speciaal formulier worden ingevuld door de huisarts, iets dat lang niet alle huisartsen bereid zijn om te doen. Omdat mijn huisarts met mij meeleefde en zo vriendelijk was deze toch in te vullen kon ik opnieuw de claim indienen. Nu ruim drie weken later heb ik hier nog steeds niks over teruggehoord. Als ik probeer te bellen naar de organisatie duurt het lang voordat ik iemand aan de telefoon krijg. Eenmaal met iemand in gesprek krijg ik te horen dat het nu druk is en dat er geen indicatie gegeven kan worden hoelang ik nog moet wachten. Ik vind dit heel bijzonder als er in eerste instantie wordt aangegeven dat het tussen de 5 en 10 werkdagen zal duren. Jammer als je vakantie niet door kan gaan en je lang ziek op bed ligt van een ziekte die overal voorkomt dat een verzekeringsmaatschappij het je zo moeilijk maakt om je geld terug te geven.

    Door: Jona Muilenburg10-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Midweek de huttenheugte

    Gisteren terug gekomen van de huttenheugte
    Wat was het slecht.
    Oud muf schimmel muggen dood en levend vies
    Extra betaald voor viswater bij het huisje maar dat was ook niet het geval!

    Door: Bart de jong21-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Kempervennen Centerparcs

    Verschrikkelijk Personeel!! Ze behandelen je als een voetveeg, geen begrip en service. Dit noemt zich VAKANTIE park. Ik heb dit nog nooit meegemaakt in de 20 jaar dat ik in de reisbranche werk en beoordelingen geef.
    Daarna melding gemaakt bij klantenservice en zij zijn net zo onvriendelijk, wuiven het af met een Sorry. NEE NOOIT MEER!!!!
    En als ik u was , zeker niet naar toe gaan want u heeft geen vakantie en bent veel geld kwijt bij Centerparks

    Door: Gwen Manders11-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    CenterParcs vakantie met verzekering

    Ik heb een boeking met een volledig bescherming verzekering gemaakt. Moest annuleren vanwege schoonmoeder onverwachte ziekte. Claim werd zonder gegeven reden en zonder persoonlijk contact geweigerd. Een groot teleurstelling.

    Door: Ofrit10-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Week Centerparcs Kempervennen

    Plus:
    1. Ligging van het huisje was prima. Mooi rustig in het bos.
    2. Ruim park
    Min:
    1. Huisje; was erg vies bij aankomst; veel stof/ dode incecten, spinnewebben, stank. Kapote pannen, veel beschadigingen in het huisje
    2. Service; wordt weinig tot niets met de klachten gedaan. Aangegeven dat het een zooitje was en er werd gezegd dat er nieuwe pannen werden bezorgd... nooit gezien
    3. Gastvrijheid van personeel erg wisselend.

    Voor ons was dit park eenmalig

    Door: Marc23-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Nooit meer

    Door Corona een verblijf moeten annuleren. Een voucher werd beloofd, echter dat duurde 4 weken. Voucher was daarna niet te gebruiken, omdat alle accommodaties vol waren. Twintig maal gebeld (wachttijd gemiddeld 20 minuten) met het verzoek om het betaalde bedrag (830 euro) terug te krijgen. Geen respons. Telefonisten die niet te verstaan waren, telefonisten die de verbinding verbraken, kortom een zeer onprofessionele organisatie.

    Door: Lisette de Kant07-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    boeking

    Boeking gedaan bij porte zelande in mei 2021. Helaas moeten annuleren vanwege covid.
    Geprobeerd een nieuwe oeking te doen, helaas alles was vol. Omdat wij mijn moeder (83) graag mee op stap willen nemen, hebben we geld teruggevraagd om voor het bedrag van 830 euro iets anders te kunnen zoeken. Helaas krijgen we geen geld terug.

    Door: Lisette de Kant27-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Center Parcs een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 28 ervaringen geplaatst over Center Parcs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Center Parcs actief?

    Center Parcs is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Center Parcs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.