NederlandReview

  Ervaringen Center Parcs

  Center Parcs: Ervaringen

  Keurig aangeharkte parken met overal huisjes met dezelfde gordijnen en dezelfde tuinen, vol met spelende kinderen en gelukkige ouders. Is dit jouw paradijs, dan ben je vast bekend met Center Parcs. Het is niet voor niets een van de bekendste ketens voor vakantieparken in Nederland. Maar wat zijn de redenen om te kiezen voor Center Parcs, waarom zijn ze zo bekend? Wat heeft een park van Center Parcs te bieden? Bieden ze alle faciliteiten aan voor een geslaagd weekje of weekendje weg? Ga je hier je droomvakantie beleven? Of word je hier gillend gek? Lees het hier op NederlandReview.

  Een weekendje in Center Parcs, de vlog van Milanknol laat zien hoe het daar echt is!

  Over

  Center Parcs is van oorsprong een Nederlands bedrijf; het werd opgericht in 1968. Tegenwoordig bestaat het uit twee aparte ondernemingen, een Europese tak en een Engelse variant. De Europese tak is de in Nederland opererende onderneming en met 21 vakantieparken kun je er op tal van plaatsen terecht. In Nederland vind je de meeste locaties: Het Heijderbos, De Eemhof, Port Zélande, Park Zandvoort, Het Meedrla, De Huttenheugde, De Kempervennen, Limburgse Peel, Parc Sandur. In België kun je terecht in De Vossemeren en Erperheide; In Duitsland in Bispinger Heide, Park Bostalsee, Park Hochsauerland, Park Eifel en Park Nordseeküste; In Frankrijk in Le Bois aux Daims, Les Trois Forêts, Le Lac d’Ailette, Les Bois-Francs en Les Hauts de Bruyères.

  Diensten van

  De cottages bevinden zich doorgaans midden in de natuur (of nou ja, midden in een vakantiepark in de natuur). Elk huisje heeft onbeperkt toegang tot een tropisch zwemparadijs (Aqua Mundo) en er zijn in alle parken altijd veel activiteiten voor kinderen te vinden, zoals (overdekte) speelparadijzen en speeltuinen. De Market Dome herbergt restaurants, (live) entertainment en winkels, opdat je het park eigenlijk niet meer hoeft te verlaten. En voor wie vies is van opruimen: de eindschoonmaak van de cottages is inbegrepen.

  De bungalows van Center Parcs zijn telefonisch te boeken, maar dat kan ook via de website centerparcs.nl. Daar vind je vaak ook allerlei aanbiedingen zoals vroegboekvoordeel, last minutes, aanbiedingen voor 55+-ers of families (20% korting). De betalingen online kunnen veilig via credit card (VISA, MasterCard, American Express), PayPal en iDeal. Voor trouwe gasten zijn er extra voordelen en aanbiedingen in het speciale Friends programma. Zo genieten deze ‘vrienden’ een voorkeursbehandeling en is bijvoorbeeld de reserveringslijn gratis, het inchecken vroeger mogelijk dan voor de gewone klanten, deelname aan twee activiteiten (zoals midgetgolf, bowling, sauna, tennis, badminton, squash) gratis en worden ze bij aankomst verrast met een welkomstgeschenk. Minimaal drie keer in 36 maanden een verblijf bij Center Parcs en je wordt een Friend.

  Klachten over

  Met vragen, problemen, klachten of opmerkingen kun je terecht bij het Contact Center, dat voor 1 euro per gesprek zeven dagen per week telefonisch bereikbaar is.

  Verblijf jij weleens in een Center Parcs of ben je zelfs friend? Laat dan hier je review achter over dit vakantiehuisjespark!

  Heeft u een lekker weekendje weg gehad bij Center Parcs? Of juist een slechte? Schrijf en lees ervaringen op NederlandReview over Center Parcs zodat anderen weten wat ze kunnen verwachten!

  Center Parcs
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

  6.2
  63% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  6.2
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  5.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Center Parcs

  Uw beoordeling

  Week Centerparcs Kempervennen

  Plus:
  1. Ligging van het huisje was prima. Mooi rustig in het bos.
  2. Ruim park
  Min:
  1. Huisje; was erg vies bij aankomst; veel stof/ dode incecten, spinnewebben, stank. Kapote pannen, veel beschadigingen in het huisje
  2. Service; wordt weinig tot niets met de klachten gedaan. Aangegeven dat het een zooitje was en er werd gezegd dat er nieuwe pannen werden bezorgd... nooit gezien
  3. Gastvrijheid van personeel erg wisselend.

  Voor ons was dit park eenmalig

  Door: Marc23-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Met de familie naar een huisje

  Wij zijn met de hele familie naar de CenterParcs geweest. we hadden twee huisjes samen, maar wel grote huisjes.
  Iedereen had het zeer naar de zin.

  Er was een mooi tropisch zwembad, vooral voor de kinderen, maar de ouders vonden het er ook erg leuk hoor!! Het was wel druk in het zwembad.

  Ook hebben we veel gewandeld op en rond het park. De natuur was er erg mooi en hier was het ook rustiger.

  Het was wel iets duurder dan wij eigenlijk gewend zijn, maar daar krijg je dan ook wel erg veel luxe en faciliteiten voor terug.

  Door: H. Petersen28-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Je weet gewoon dat het goed is

  Als je bij Centerparcs boekt weet je gewoon dat het goed is.
  Er is altijd genoeg te doen voor de kinderen en de huisjes zijn altijd comfortabel en netjes. Welk park je ook kiest.
  Misschien is Centerparcs wat duurder dan sommige andere budgetparken maar dat is het waard, want hier weet je tenminste wat je krijgt en dat het altijd goed is.

  Door: Hannah Paans10-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Alles erop en eraan !

  Wij kiezen voor comfort. Welk park van Center Parcs je ook kiest, overal zijn er genoeg speelplekken voor de kinderen, zwemparadijzen, snackbars en wat al niet meer. De natuur is er mooi, de huisjes goed verzorgd. We hebben nooit klachten gehad en komen ieder jaar terug.

  Door: De Familie van Reu30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  De Huttenheugte

  We zijn met het hele gezin een midweek naar De Huttenheugte geweest. Ons huisje lag dichtbij het parkcentrum, had ik als voorkeursligging aangegeven. Ideaal met kleine kinderen. Animatie was erg leuk. Huisjes waren schoon. Leuke vakantie gehad.

  Door: Familie Son05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Nooit meer

  Door Corona een verblijf moeten annuleren. Een voucher werd beloofd, echter dat duurde 4 weken. Voucher was daarna niet te gebruiken, omdat alle accommodaties vol waren. Twintig maal gebeld (wachttijd gemiddeld 20 minuten) met het verzoek om het betaalde bedrag (830 euro) terug te krijgen. Geen respons. Telefonisten die niet te verstaan waren, telefonisten die de verbinding verbraken, kortom een zeer onprofessionele organisatie.

  Door: Lisette de Kant07-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  boeking

  Boeking gedaan bij porte zelande in mei 2021. Helaas moeten annuleren vanwege covid.
  Geprobeerd een nieuwe oeking te doen, helaas alles was vol. Omdat wij mijn moeder (83) graag mee op stap willen nemen, hebben we geld teruggevraagd om voor het bedrag van 830 euro iets anders te kunnen zoeken. Helaas krijgen we geen geld terug.

  Door: Lisette de Kant27-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Koning onder de vakantieparken

  Voor wie van vakantieparken houdt, dan is centerparks toch de koning? Ze hebben er alles en veel huisjes. Lekker druk ook en veel te doen.

  Door: Mijke Ooms06-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Altijd schoon

  Wij zijn nog nooit teleurgesteld bij CenterParcs. Het is er altijd fris en schoon en de bedden zijn ok. Mooie tuin ook altijd.

  Door: van Wetering08-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Je weet wat je krijgt

  Bij Centerparcs weet je altijd wat je krijgt. Netjes, schoon, opgeruimd in huis. En buiten altijd van alles te doen.

  Door: Van der Leeuw17-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  elke keer tevreden

  Huisjes boeken gaat altijd makkelijk
  de Parken zijn mooi en schoon
  Wij zijn elke keer tevreden

  Door: jannetjevanderdolder25-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Midweek premium cottage Hochsauerland centerparcs

  Een midweek geboekt in een premium cottage. Met ons gezin kwamen we in een huisje midden in een bouwput terecht. Elke ochtend vanaf 7u bouw- en sloopgeluiden. Vrachtwagens en graafmachines door de straten. Kinderen konden niet veilig buiten rondlopen. Huisje was in een enorm slechte staat. Alles versleten en vies. Met onze klacht konden we nergens fatsoenlijk terecht. Dinsdag ochtend gelijk gebeld naar de receptie maar geen manager. Deze zou ons terugbellen binnen een uur. Dit is niet gebeurd. Dit werd smiddags na 16u toen we weg waren om te eten. De dag erna gemaild en nogmaals gebeld. Woensdag middag kregen we een aanbod voor een ander huisje. Helaas was dit niet meer werkbaar. Nog maar 1 volle dag te gaan en niet meer rendabel om een heel gezin met 3 kleine kids en spullen te versjouwen. Thuis aangekomen gelijk centerparcs gemaild maar deze nam ons niet serieus. Een tegoedbon van 100euro voor een volgende keer. :(( Later nog de mededeling dat ze ons niet konden bereiken doordat ik een foutief nummer zou hebben doorgegeven. Jaja.. centerparcs. Lekker makkelijk.
  Nou nooit meer centerparcs voor ons.

  Door: Dave12-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Center Parcs

  Al een paar keer verblijf geboekt , geen klachten alles gewoon oké.
  Alleen nu moet ik helaas annuleren wegens ziekte, we hebben volledige annulerings verzekering afgesloten
  Aanbetaling gedaan ,dus willen wij graag dat bedrag terug vorderen.
  Nou dat is natuurlijk heel moeilijk , na mailen bellen en excuses van het is erg druk ,nog geen bericht .
  Kijk boeken gaat natuurlijk snel wil je opties erbij goed verkopen krijgen direct mail van het is geregeld,
  maar nu het anders loopt dan word er niet gereageerd,
  ik weet het hoor maar je annuleerd niet voor niets toch ? Vr gr Mevr Hop-wolf

  Door: Diana Hop-Wolf02-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Eemhof

  Al zeker 30 jaar bezoeken wij center parcs. Eerst met mijn ouders en nu met eigen gezin. Altijd erg genoten, maar wat is het verouderd allemaal. Straten liggen er treurig bij. Onderhoud lijkt niet meer gepleegd te worden. Overal treurige groene aanslag op straten, brugjes en zelfs woningen. Blubber paden en veel niet opgeruimde bladeren. Huisjes ook verouderd ondanks dat we in een vip huisje verbleven. Kuilen in de matrassen, niet schoon en alles oud. Jammer center parcs, ik heb veel goede herinneringen aan jullie, maar ga het voorlopig even met landal doen!

  Door: Fam. Winter20-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  De Eemhof met kerst

  Boeking gedaan voor de kerst met 4 volwassene en 2 kleine kinderen 0 en 2 jaar. Huisje erg ongezellig bed wat doorgezakt is en een enorme leefkuil!! Erg kindonvriendelijk, ook de hygiëne laat te wensen over schimmel in de badkamer de huisjes zijn echt aan renovatie toe, erg jammer zeker voor deze prijzen , we zijn al vaak naar centerparcs geweest maar volgend jaar kijken we eens verder

  Door: Gielen29-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  LE1 - Samenvatting van een deel van mijn boek plus extra info

  Na al meer dan 20 jaar center parcs te bezoeken, sinds kort Roompot geprobeerd, op vraag van de tieners (daar is free wifi). Wij stellen vast dat CP steeds voor alles meer en meer geld vraagt (dure wifi, activiteiten). De friends voordelen worden ook telkens minder en minder. Spijtig dat CP vaste klanten begint te verwaarlozen.

  Door: Cris Thys18-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Ik ga liever naar ander park

  We boeken eigenlijk altijd bij Landal en soms bij Roompot, maar vorig jaar een keertje bij Center Parcs geboekt. We dachten dat dat veel luxer en mooier zou zijn, want het huisje dat we hadden, was wel echt veel duurder.

  Maar het is helemaal niet beter, zelfs minder wat mij betreft. Ons huisje was helemaal niet schoon en naar mijn smaak ook niet echt gezellig ingericht.

  Jammer, want ik dacht zelf dat Center Parcs de beste onder de parken was, maar dat valt dus tegen

  Door: Jooske24-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Verschrikkelijk wat een vakantie

  Wij kwamen voor rust en reinheid. Wij vonden drukte en chaos. Veel en veel te veel mensen op het 'park'. Reserveren voor het avondeten, wat een ellende! Overal gillende kinderen. Niks geen rust. 'Lekker druk, he?' zei de buurman nog. Niks 'lekker'. Nooit meer.

  Door: Arent01-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Niks voor mij

  Het is dat de schoonfamilie mij telkens mee wil op zo'n 'gezellig weekje Centerparcs', maar ik vind het maar niks. Suffe huisjes, allemaal hetzelfde, en dan gezellig moeten doen. De natuur is vaak wel mooi, maar jammer dat het zo vol is dan. Maar ja, de anderen in de familie genieten wel volop...

  Door: Eduard30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Center Parcs een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 19 ervaringen geplaatst over Center Parcs. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Center Parcs actief?

  Center Parcs is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Goedkope vakanties, Vakanties binnen Nederland, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Center Parcs gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.