NederlandReview

  Ervaringen C&A

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over C&A NL? C&A online verkoopt volop gezinsmode. Herenkleding, dames kleding en natuurlijk ook kinderkleding kunt u via de website van C&A aanschaffen. Wat is er nu mooier dan om vanuit de comfortabele omgeving van je woonkamer een bestelling te plaatsen voor een mooie set kleren op het internet. Misschien een last minute aankoop voor uw vakantie? Of een aankoop voor een verjaardag of huwelijk? Er zijn natuurlijk tal van redenen om uw kleren te kopen. Via het internet bespaart u zichzelf een lange reis naar de winkel en kunt u erg gemakkelijk uw kleren kopen.

  Wilt u weten wat anderen van C&A vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen, meningen en reviews op NederlandReview te lezen. Op die manier is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van de verschillende mensen welke al eens een bestelling op de site van C&A gedaan hebben. Wel zo goed!

  Over C&A NL

  C&A biedt u vele jaren van mode aan. C&A is een familiebedrijf wat al generaties lang toonaangevend is om u betaalbare kleding aan te bieden. Ze doen dit in hun vele warenhuizen en dus ook via het internet. Door altijd te blijven luisteren naar de mensen en de klanten weten ze precies wat hun wensen zijn. Ook is het goed om te weten dat de producten steeds duurzamer worden, net als het bedrijf. Passie, kennis, creativiteit en gedrevenheid is belangrijk bij C&A. Het is de basis en het fundament voor het succes van het bedrijf. Natuurlijk staat mens en milieu ook centraal bij C&A.

  C&A is in de 17 eeuw opgericht. Hier werd er al gekeken wat hun klanten belangrijk vonden en aan deze wensen voldaan. In 1671 werd vanuit Mettingen kleren aan de man gebracht. In de 19e eeuw kwam de groei er goed in en kwamen er meer en meer winkels bij. De pioniersgeest hielp C&A om ook in de 20e eeuw verder door te groeien met nieuwe technieken en maatschappelijke uitdagingen. In de 21e eeuw is C&A doorgegroeid naar een mondiale speler in de kledingindustrie.

  35 BRILLIANT LIFE HACKS YOU NEED TO KNOW

  Diensten van C&A NL

  C&A biedt via haar winkels kleren aan. Het gaat hier om kinderkleding, dames kleding, heren kleding en ook baby kleding. De kleren zien er mooi uit en zijn altijd betaalbaar en van een goede kwaliteit. Naast de winkels is er ook een online webshop waar mensen hun bestellingen kunnen plaatsen.

  Klachten, tips en complimenten over en voor C&A NL

  Heeft u een klacht over C&A? Dan is het goed om dit kenbaar te maken en om uw klacht in te dienen bij C&A. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en naar behoren afhandelen. U mag een duidelijke uitleg verwachten en natuurlijk ook een goede oplossing.

  Naast een klacht kunt u natuurlijk ook een tip of een compliment afgeven aan C&A. Het kan per mail, per post en ook via de website of telefonisch.

  Uw mening over C&A NL

  Heeft u al een keer een bestelling geplaatst op de online webshop van C&A? Of een aankoop gedaan in een van de winkels. Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling over hun terug op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen om een weloverwogen afweging te maken om ergens wel of geen aankoop te gaan doen. Met uw hulp en uw review is dit dus mogelijk. Al vast vele malen dank!

  Ervaringen over shoppen bij C&A. Goedkope kleding maar wel goed? En hoe is het online bestellen? Lees er alles over van klanten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

  C&A
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (55)

  4.4
  45% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.2
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  3.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Tip voor maat bij C&A!

  Voor mij de C&A de perfecte winkel. Ik vind de kleding echt heel leuk en het is nooit te duur.

  Ik heb een keer wel best lang moeten wachten op een bestelling, maar dat was maar 1 keer en ik heb nu best wel vaak iets besteld.

  Qua maat als tip; als je er eentje past, dan pas je het allemaal!! Ik heb hier altijd een L en watvoor kledingstuk ik ook koopt, L is altijd goed!!

  Door: Fatima P05-12-2016
  Anna19-02-2020

  Retourverwerking duurt 2 weken, geld terug op je rekening duur 5-10 dagen. Voor mij hier geen on line bestelling meer.

  Ingrid 15-05-2020

  Telefonisch contact met service afdeling geen verdere mogelijkheid dan in een computer kijken en zeggen retourzending is nog niet verwerkt Email gestuurd direct een auromatisch antwoordt retour dat ik geduld moet hebben. Gaat wel over mijn geld . Dus maar afwachten wanneer ze bereid zijn dit af te handelen Ik koopniet meer online bij c en a

  Netty 03-06-2020

  Wacht al 4 weken op mijn geld.

  cfgdrkxhcp30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  jennefer22-09-2020

  DUURT TE LANG WAAR BLIJFT MIJ PAKKETEN! C&A HEEFT TROUWENS ECHT LELIJK KLEDING DUS IK STUUR HET WEER TRG SUKKELS!

  kajal sewdajal24-09-2020

  Ik heb besloten om niet meer hier te bestellen en ook niet meer naar de winkels te gaan slecht service!

  Roos12-10-2020

  Bestelling betaald ,geen bevestiging gekregen en in mijn account van c&a staat dat ik nog geen bestellingen heb gehad niks ontvangen ,geen reactie op mijn mail ,telefonisch zijn ze niet bereikbaar `je krijgt een antwoordapparaat dat de wachtijd wat langer kan zijn maar er komt geen eind aan wanneer je ook belt je ktijgt niemand aan de lijn ,fake dus ,dit is diefstal

  Wilma19-10-2020

  Bestelling geplaatst, geen bevestiging gekregen. In mijn account van c&a staat ,geen bestellingen . Wel heb ik betaald. Mail gestuurd, nog geen antwoord gekregen. Ben hier wel ongerust over.

  Kayra15-12-2020

  5 weken op mijn bestelling gewacht. Retour gestuurd en nu wacht ik vanaf 24-11 op mijn geld.

  Anna Doornbos ik heb 22 januari een trui teruggestuurd van het bedrag €19,99 maar tot op heden nog geen cent terug gezien vind dit geen goede service23-02-2021

  Heb nog steeds geen geld terug van mijn retour gestuurde trui €19,99 reeds 22 januari verstuurd dit noem ik geen reclame voor c& a

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  duurder geworden

  volgens mij zijn ze duurder geworden bij de c en a want vroeger kon ik alles gewoon zo meenemen maar nu vind het soms dus best wel prijzig ineens
  echt jammer is dat
  maar ze hebben wel mooie kleren en ze zijn nog altijd goedkoper dan veel andere kledingwinkels dus misschien is alles wel weer duurder geworden
  dat is niet leuk voor mensen met een kleine portomonnee!!

  Door: Dinie F.10-02-2016
  wqmclktqtg30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Leuke mode voor kinderen, minder voor dames

  De jeugdafdeling van de C&A vind ik helemaal geweldig. Ze hebben altijd wel iets leuks of schattigs voor onze kinderen.
  Zelf koop ik voor mijzelf nooit iets bij de C&A, want voor dames vind ik de mode wel een beetje droevig ofzo. Bovendien is de pasvorm nooit goed voor mij hier. Helaas!

  Maar voor de kinderen kom ik graag bij de C&A.

  Door: Chantal Spiering28-12-2016
  ybxtuoygor30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  droevig

  Ik word toch altijd zo droevig als ik in de C&A kom. De mode is achterhaald, de aankleding van de winkel is helemaal niks en wat een rotsfeer hangt er ook altijd. Ze zijn wel goedkoop. Maar dan bestel ik liever online, dan hoef je tenminste niet naar die zielige winkels. Niet voor mij denk ik.

  Door: sildf9p29-09-2015
  30-09-2015

  dan ga je toch gewoon niet naar de c&a, als je er zo droevig van wordt? .......

  Jack van der Kooi16-11-2018

  9 november besteld bij online shop. 11 November: bericht van vertraagde levering wegens drukte. Eindelijk 16 november de melding dat mijn bestelling klaar ligt in het filiaal. Kan het spul daar passen en indien nodig weer inleveren. Maar niet mijn geld terugkrijgen. Want spullen worden dan teruggestuurd en geld zou dan weer aan mij terug gestort worden. Wat een slagvaardige service zeg. Omdat het blijkbaar zo druk is bij de on-line shop van c&a is dit mijn eerste maar tevens ook laatste bestelling. Ik wil ze niet overbelasten met mijn onbenullige bestellinkjes. December moet nog beginnen. Ik wens ze sterkte!

  rocqfmtxdg30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Online bestelling C@A

  Ik wacht al bijna 3 weken op mijn bestelling en als je ze wilt telefonisch benaderen, dan kun je het vergeten!!

  Door: Marcela Kochova15-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Kleding

  Al 10dagen het wachten dat ze de kleding versturen. Als je een mail stuurt, krijg je terug even geduld uw bestelling is verwerkt. Maar geen track&trace code dat de post het heeft. Geen bestellingen bij c&a!!!

  Door: Divi01-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Uitstekende service

  Ik kom enkele keren per jaar met mijn oude behoorlijk demente mama bij c&a in de Oosterhof en wij worden daar altijd zo fijn geholpen. Behulpzaam naar mijn moedertje en lief en meedenkend. Dit mag ook wel eens gezegd worden. Super bedankt en tot de volgende keer.

  Door: Lia25-04-2019
  scomxoeezv30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goedkoop en makkelijk

  Wij bestellen vaak bij de C&A. Waarom zou je veel geld betalen voor een stukkie kleding die je toch niet voor altijd gaat dragen??
  Het kan me nie schelen dat het niet voor eeuwig meegaat ook wand dan koop ik gewoon nieuwe ze zijn echt niet duur daarom

  Door: Ertan V.10-09-2016
  mjkujlsqjm30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Ouderwets goed en goedkoop

  Als klant kom ik er al jaren. De producten zijn gewoon goedkoop en ze hebben de kleding ook in mijn maat. Je kunt lekker rondsnuffelen want ze hebben er veel en het is lekker ruim ingedeeld. Je kunt er tenminste je kont keren en dat is wel zo prettig.

  Door: Van Gent30-09-2015
  addlwufrtd30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goedkoop en goed toch

  al vanaf dat ik heel klein ben kom ik bij de c&a
  ze zijn gewoon heel goedkoop maar wel heel goed dus waarom meer betalen
  ik vind altijd wel iets leuks en koop ook weleens online. ik weet gewoon mijn maat

  Door: kim17-12-2016
  ilgkcruryk30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Trui

  Ik had een trui gekocht heel leuk alleemaal een paar dagen later kijk ik naar de bestelling staat er uitverkocht terwijl ik betaald heb heb dus een mailtje gestuurd zeiden ze dat ik gewoon me geld terug zou krijgen nou wacht nu al 8 dagen geen geld gezien echt een slecht bedrijf

  Door: Anna31-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Jas voor mijn zoontje

  9 dagen na bestelling pas verstuurd. En dan Postnl de schuld geven

  Door: Matthijs22-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Diverse items

  Ongelooflijk dat c en a er zo lang over doet om producten af te leveren. Wacht nu al meer dan 2 weken op producten.
  Totaal geen informatie qua terugkoppeling.
  Dit soort bedrijven horen ook niet te bestaan in deze tijd.
  Echt de laatste keer dat ik hier wat besteld hebt.

  Door: R .T18-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Online

  Ongelooflijk lange levertijden. Ik begrijp wel dat het misschien wat moeilijker is met alle covid maatregelen maar dan nog. Bestelling gedaan op 23/12/20 en nu 11/01/21 nog niet geleverd. Wel verschillende mails gekregen dat het vertraagd was. Kleding was voorzien voor oudejaarsavond, dus ja dat werd het dus niet.
  Ook heeft de bestelling bijna 7 dagen over gedaan voor het van de status besteld naar verzonden is gegaan.
  En het ergste is dat al mijn andere bestelling die later gedaan zijn wel mooi binnen een paar dagen geleverd zijn door post nl, wat mij dan een een beetje soet twijfelen aan heel hun uitleg dat het probleem bij post nl ligt. Toch vreemd dat andere bedrijven wek op een normale manier kunnen lever en c&a niet.

  Door: Mistiaen Pieter11-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Slecht service

  Ik heb een bestelling geplaatst en betaald op 28 december en 3 Jan, maar er is nog geen bevestigingsmail, ook geen bestelling in mijn account en er is geen reactie op de e-mail gestuurd. Geld van mijn rekening afgeschreven en vervolgens geen bevestiging gekregen dat het gelukt is, Heel vreemd.
  Klantenservice gebeld en die konden mijn bestelling niet vinden (vanwegen een storing) Hopelijk krijg ik mijn geld terug.
  Ze zeggen 8 tot 10 dagen.

  Door: Teresa04-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen

  Winkel Eindhoven centrum

  Kleren goed, prijs goed, winkelindeling goed.. Maar welke randdebiel heeft -vooral in deze covid tijden- bedacht dat je de hele etage rond moet lopen voordat je bij de volgende roltrap bent. Ik snap 't heus wel uit verkoopbelangrijk inzicht, maar hoe kan dit nou de uitkomst zijn. Ik ben verplicht door drukke gangen te lopen of om te lopen, terwijl het niet nodig is.

  Door: Els Staal19-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Jurk

  Bestelling betaald ,en geen bevestiging gekregen, en op mijn c en a account staat dat ik nog geen bestellingen heb geplaatst. Ik heb een mail gestuurd maar geen reactie , Telefonisch zijn ze niet bereikbaar je krijgt een anwoord apparaat dat de wachttijd dat ze je te woord staan iets langer duurt dan normaal , nou tig keer gebeld maar aan de wachtijd komt geen eind . Ik lees bij een andere review pagina veel van deze klachten en sommige konden fluiten naar hun geld Pure diefstal

  Door: Roos12-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Kleding

  Waardeloze klantenservice, slechte levering. Mijd C&A!
  Bestelling niet compleet geleverd (na ruim 2 weken) omdat er iets niet op voorraad was. Bij telefonisch contact bleek het wél op voorraad. Ik vroeg of dat nageleverd kon worden: “Nee, ik kan niets voor je doen, alleen je de nieuwe verzendkosten retourneren”. Ik dat gedaan, blijk ik met dat item niet aan de minimumwaarde van een bestelling te komen, waardoor ik extra spullen MOET bestellen. Wederom gebeld en wederom: “tja, een collega heeft u verkeerd voorgelicht maar wat wil je nou dat ik doe dan?” “Eh, nou, leveren wat ik besteld heb, wellicht met langere levertijd” “Nee, kan niet”. Nou, bij C&A staat klantenservice niet hoog in het vaandel. Waar andere webshops zelfs in coronatijd binnen 2-3 werkdagen leveren, levert C&A pas na 16 dagen terwijl ze wel op de website aangeven dat alles op voorraad is én binnen 2-3 werkdagen geleverd is. Na bestelling krijg je direct een mailtje dat de bestelling 11 dagen is vertraagd. En zelfs die 11 dagen maken ze niet waar. Wees oprecht, transparant een eerlijk. Nooit meer C&A.

  Door: J. Moeliker07-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kleiding

  Bestelnummer: 1326395517
  Ik heb op 06 juli 2020 artikelen geretourneerd via de winkel. Daarna niets meer vernomen. Een email gestuurd, het antwoord was dat het tot 14 dagen kan duren voordat het afgehandeld is, wat al heel erg traag is in vergelijking met andere winkels. Nu zit ik op dag 16 en nog steeds niets vernomen. Weer een email gestuurd. Krijg een melding dat ik over 2 werkdagen hier antwoord op krijg, dat is dus 02 augustus ik wacht dus al bijna 3 weken op mijn geld en weet ook niet of mijn retour wel zijn aangekomen.
  Ik heb ook een vergelijkbare slechte ervaring met Decathlon.
  De allerslechtste zijn C&A en Decathlon. Geen aanrader

  Door: Ibrahim02-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Online shop

  Levering duurt lang retour zending verwerken duurt nog langer
  Nu nog maar afwachten of en wanneer het betaalde bedrag terug gestort gaat worden.

  Door: Ingrid 15-05-2020
  Riet29-06-2020

  Ik zit al 5weken op retour geld te wachten.al 5 mailtjes gestuurt

  zvrhatnrsa30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over C&A

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is C&A een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 55 ervaringen geplaatst over C&A. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 45% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is C&A actief?

  C&A is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van C&A gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.