NederlandReview

  Ervaringen C&A

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over C&A NL? C&A online verkoopt volop gezinsmode. Herenkleding, dames kleding en natuurlijk ook kinderkleding kunt u via de website van C&A aanschaffen. Wat is er nu mooier dan om vanuit de comfortabele omgeving van je woonkamer een bestelling te plaatsen voor een mooie set kleren op het internet. Misschien een last minute aankoop voor uw vakantie? Of een aankoop voor een verjaardag of huwelijk? Er zijn natuurlijk tal van redenen om uw kleren te kopen. Via het internet bespaart u zichzelf een lange reis naar de winkel en kunt u erg gemakkelijk uw kleren kopen. 

  Wilt u weten wat anderen van C&A vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen, meningen en reviews op Nederlandreview.nl te lezen. Op die manier is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van de verschillende mensen welke al eens een bestelling op de site van C&A gedaan hebben. Wel zo goed! 

  Over C&A NL
  C&A biedt u vele jaren van mode aan. C&A is een familiebedrijf wat al generaties lang toonaangevend is om u betaalbare kleding aan te bieden. Ze doen dit in hun vele warenhuizen en dus ook via het internet. Door altijd te blijven luisteren naar de mensen en de klanten weten ze precies wat hun wensen zijn. Ook is het goed om te weten dat de producten steeds duurzamer worden, net als het bedrijf. Passie, kennis, creativiteit en gedrevenheid is belangrijk bij C&A. Het is de basis en het fundament voor het succes van het bedrijf. Natuurlijk staat mens en milieu ook centraal bij C&A. 

  C&A is in de 17 eeuw opgericht. Hier werd er al gekeken wat hun klanten belangrijk vonden en aan deze wensen voldaan. In 1671 werd vanuit Mettingen kleren aan de man gebracht. In de 19e eeuw kwam de groei er goed in en kwamen er meer en meer winkels bij. De pioniersgeest hielp C&A om ook in de 20e eeuw verder door te groeien met nieuwe technieken en maatschappelijke uitdagingen. In de 21e eeuw is C&A doorgegroeid naar een mondiale speler in de kledingindustrie.  

  Diensten van C&A NL
  C&A biedt via haar winkels kleren aan. Het gaat hier om kinderkleding, dames kleding, heren kleding en ook baby kleding. De kleren zien er mooi uit en zijn altijd betaalbaar en van een goede kwaliteit. Naast de winkels is er ook een online webshop waar mensen hun bestellingen kunnen plaatsen. 

  Klachten, tips en complimenten over en voor C&A NL
  Heeft u een klacht over C&A? Dan is het goed om dit kenbaar te maken en om uw klacht in te dienen bij C&A. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en naar behoren afhandelen. U mag een duidelijke uitleg verwachten en natuurlijk ook een goede oplossing. 

  Naast een klacht kunt u natuurlijk ook een tip of een compliment afgeven aan C&A. Het kan per mail, per post en ook via de website of telefonisch.

  Uw mening over C&A NL
  Heeft u al een keer een bestelling geplaatst op de online webshop van C&A? Of een aankoop gedaan in een van de winkels. Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling over hun terug op Nederlandreview.nl. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen om een weloverwogen afweging te maken om ergens wel of geen aankoop te gaan doen. Met uw hulp en uw review is dit dus mogelijk. Al vast vele malen dank! 

   

  Ervaringen over shoppen bij C&A. Goedkope kleding maar wel goed? En hoe is het online bestellen? Lees er alles over van klanten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

  C&A
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

  6,6
  53% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,6

  Service

  6

  Prijs

  7,4

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  link werkt niet

  José09-10-2018

  Gisteren beoordeling geplaatst dat je niet achteraf kan betalen, terwijl dit wel bij de betaalmogelijkheden staat. Reactie C en A was dat ze op info van derden afgaan, maar niet mogen zeggen van wie, lekker makkelijk. Staat er wel een link bij, onder aan de e mail om je mening te geven, en deze werkt HEEL TOEVALLIG gisteren en vandaag niet. Ik heb nog nooit betaal achterstand gehad, daarom is het raar dat ik deze reactie kreeg. Nooit meer C en A. En zo goedkoop zijn ze echt niet.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Misleidend.

  José08-10-2018

  Bestel maar niks in de web shop als je geen internet bankieren hebt. Bij betaalwijze staat wel achteraf betalen vermeld, maar dit werkt niet. E-mail gestuurd waarom ik hiervan geen gebruik van kan maken, maar ze beroepen zich op info die ze van anderen hebben gekregen, maar zeggen niet van wie !!! Ik wilde voor mijn moeder een vest bestellen wat in de winkel niet te koop was, maar ik koop hier nooit. Ouderwetse troep.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Dichte deur

  Aagje28-03-2018

  Via de webshop een bestelling gedaan en vandaag tijd om deze op te halen bij het filiaal in Hoofddorp. Morgen is de heropening, en omdat ik geen zin heb in de drukte, ben ik nu gegaan. Speciaal nog op de website gekeken of ie open was, ivm de verbouwing en heropening. Geen bijzonderheden gemeld. Sta ik daar voor de deur, hangen ze net briefjes op dat ze vandaag gesloten zijn! Ik nog geprobeerd, maar nee hoor, dan moeten ze het bij iedereen doen. Ja, had het dan op de site aangegeven! Ik vind het filiaal in Hoofddorp sowieso niet prettig, er zijn daar enkele zeer ongemotiveerde personeelsleden. Onlangs in Haarlem-Schalkwijk geweest, daar weten ze tenminste wat (klant-)vriendelijkheid is!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  winkel 10 minuten TE VROEG dicht echt BELACHELIJK

  Esther Ritzen11-12-2017

  Wat een rotwinkel. Ik was vandaag speciaal de deur uit gegaan om nog even snel iets te halen bij de C&A, kwam ik de winkel niet meer in, stond zo'n gast voor de deur die zei dat ze al gesloten waren. Dat is 10 minuten te vroeg! Ik heb nog gevraagd of ik er aub ff in mocht, ik wist precies wat ik nodig had en hoefde ook niet te passen ofzo, maar nee! 'de kassa's zijn. al afgesloten' zei hij!! Echt superlame, willen ze geen geld verdienen ofzo??? Vraag me af of de manager hiervan weet, dat zijn personeel gewoon lekker vroeg naar huis wil en klanten weigert! En dat noemt zich de flagshipstore. Nou als ze ze met klanten omgaan, mogen ze nog zo goedkoop zijn, maar dan zien ze mij niet meer in die winkel terug.

  Ik geef ze 1 ster voor service want ik vind dit GEEN service, 1 ster voor bestellen, want ik heb niks kunnen kopen en 1 ster voor levering want er is NIKS geleverd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  geld terug

  Leo de Wit06-09-2017

  Het is kennelijk voor c en a wel mogelijk om binnen een paar minuten geld voor een bestelling te ontvangen, maar terug storten moet dagen duren. Onbegrijpelijk in deze digitale tijd...
  c en a voldoet niet aan de verplichtingen door de bestelling te leveren, dan kan ze er voor zorgen dat geld wat hen niet toebehoord direct wordt terug gestort. Het is tenslotte niet het probleem van de klant dat er door een storing bij c en a een bestelling niet binnen komt.
  En dan die vreselijke dame bij het call center als ik bel met mijn klacht. Niet normaal. Niet luisteren naar mij, door mij heen praten en geen antwoord op mijn vraag

  En deze beoordeling is fake, ik kan niet een o sterren geven voor de niet geleverde service

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Leuke mode voor kinderen, minder voor dames

  Chantal Spiering28-12-2016

  De jeugdafdeling van de C&A vind ik helemaal geweldig. Ze hebben altijd wel iets leuks of schattigs voor onze kinderen.
  Zelf koop ik voor mijzelf nooit iets bij de C&A, want voor dames vind ik de mode wel een beetje droevig ofzo. Bovendien is de pasvorm nooit goed voor mij hier. Helaas!

  Maar voor de kinderen kom ik graag bij de C&A.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  goedkoop en goed toch

  kim17-12-2016

  al vanaf dat ik heel klein ben kom ik bij de c&a
  ze zijn gewoon heel goedkoop maar wel heel goed dus waarom meer betalen
  ik vind altijd wel iets leuks en koop ook weleens online. ik weet gewoon mijn maat

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Tip voor maat bij C&A!

  Fatima P05-12-2016

  Voor mij de C&A de perfecte winkel. Ik vind de kleding echt heel leuk en het is nooit te duur.

  Ik heb een keer wel best lang moeten wachten op een bestelling, maar dat was maar 1 keer en ik heb nu best wel vaak iets besteld.

  Qua maat als tip; als je er eentje past, dan pas je het allemaal!! Ik heb hier altijd een L en watvoor kledingstuk ik ook koopt, L is altijd goed!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  leuke mode

  gonnsie02-12-2016

  Kwaliteit is vaak beter dan je denkt en het is veel goedkoper dan andere winkels en ze hebben altijd leuke mode!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Goedkoop en makkelijk

  Ertan V.10-09-2016

  Wij bestellen vaak bij de C&A. Waarom zou je veel geld betalen voor een stukkie kleding die je toch niet voor altijd gaat dragen??
  Het kan me nie schelen dat het niet voor eeuwig meegaat ook wand dan koop ik gewoon nieuwe ze zijn echt niet duur daarom

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  duurder geworden

  Dinie F.10-02-2016

  volgens mij zijn ze duurder geworden bij de c en a want vroeger kon ik alles gewoon zo meenemen maar nu vind het soms dus best wel prijzig ineens
  echt jammer is dat
  maar ze hebben wel mooie kleren en ze zijn nog altijd goedkoper dan veel andere kledingwinkels dus misschien is alles wel weer duurder geworden
  dat is niet leuk voor mensen met een kleine portomonnee!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Pasvorm from hell

  Cora Denneman06-10-2015

  Goedkoop betekent helaas ook dat de kwaliteit slecht is hier helaas. Er zit geen enkele pasvorm in en ik zie er niet uit als ik hier iets ga passen. Jammer, want ik vind de kleding wel leuk vaak en betaalbaar.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6,5

  Flagshipstore!!

  Jessica30-09-2015

  IK KAN NIET WACHTEN TOT DIE FLAGSHIPSTORE OPENT OP DAMRAK WANNEER GEBEURT DAT NOU??? hAD AL GEZIEN HOE HET ZOU WORDEN EN VOND DAT HEEL MOOI!!

  Celine06-10-2015

  Was het niet gepland om open te gaan in september 2015?

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Ouderwets goed en goedkoop

  Van Gent30-09-2015

  Als klant kom ik er al jaren. De producten zijn gewoon goedkoop en ze hebben de kleding ook in mijn maat. Je kunt lekker rondsnuffelen want ze hebben er veel en het is lekker ruim ingedeeld. Je kunt er tenminste je kont keren en dat is wel zo prettig.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  droevig

  sildf9p29-09-2015

  Ik word toch altijd zo droevig als ik in de C&A kom. De mode is achterhaald, de aankleding van de winkel is helemaal niks en wat een rotsfeer hangt er ook altijd. Ze zijn wel goedkoop. Maar dan bestel ik liever online, dan hoef je tenminste niet naar die zielige winkels. Niet voor mij denk ik.

  30-09-2015

  dan ga je toch gewoon niet naar de c&a, als je er zo droevig van wordt? .......

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5

  Schrijf zelf een review over C&A

  Uw beoordeling