NederlandReview

    Ervaringen C&A

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over C&A NL? C&A online verkoopt volop gezinsmode. Herenkleding, dames kleding en natuurlijk ook kinderkleding kunt u via de website van C&A aanschaffen. Wat is er nu mooier dan om vanuit de comfortabele omgeving van je woonkamer een bestelling te plaatsen voor een mooie set kleren op het internet. Misschien een last minute aankoop voor uw vakantie? Of een aankoop voor een verjaardag of huwelijk? Er zijn natuurlijk tal van redenen om uw kleren te kopen. Via het internet bespaart u zichzelf een lange reis naar de winkel en kunt u erg gemakkelijk uw kleren kopen.

    Wilt u weten wat anderen van C&A vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen, meningen en reviews op NederlandReview te lezen. Op die manier is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van de verschillende mensen welke al eens een bestelling op de site van C&A gedaan hebben. Wel zo goed!

    Over C&A NL

    C&A biedt u vele jaren van mode aan. C&A is een familiebedrijf wat al generaties lang toonaangevend is om u betaalbare kleding aan te bieden. Ze doen dit in hun vele warenhuizen en dus ook via het internet. Door altijd te blijven luisteren naar de mensen en de klanten weten ze precies wat hun wensen zijn. Ook is het goed om te weten dat de producten steeds duurzamer worden, net als het bedrijf. Passie, kennis, creativiteit en gedrevenheid is belangrijk bij C&A. Het is de basis en het fundament voor het succes van het bedrijf. Natuurlijk staat mens en milieu ook centraal bij C&A.

    C&A is in de 17 eeuw opgericht. Hier werd er al gekeken wat hun klanten belangrijk vonden en aan deze wensen voldaan. In 1671 werd vanuit Mettingen kleren aan de man gebracht. In de 19e eeuw kwam de groei er goed in en kwamen er meer en meer winkels bij. De pioniersgeest hielp C&A om ook in de 20e eeuw verder door te groeien met nieuwe technieken en maatschappelijke uitdagingen. In de 21e eeuw is C&A doorgegroeid naar een mondiale speler in de kledingindustrie.

    35 BRILLIANT LIFE HACKS YOU NEED TO KNOW

    Diensten van C&A NL

    C&A biedt via haar winkels kleren aan. Het gaat hier om kinderkleding, dames kleding, heren kleding en ook baby kleding. De kleren zien er mooi uit en zijn altijd betaalbaar en van een goede kwaliteit. Naast de winkels is er ook een online webshop waar mensen hun bestellingen kunnen plaatsen.

    Klachten, tips en complimenten over en voor C&A NL

    Heeft u een klacht over C&A? Dan is het goed om dit kenbaar te maken en om uw klacht in te dienen bij C&A. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en naar behoren afhandelen. U mag een duidelijke uitleg verwachten en natuurlijk ook een goede oplossing.

    Naast een klacht kunt u natuurlijk ook een tip of een compliment afgeven aan C&A. Het kan per mail, per post en ook via de website of telefonisch.

    Uw mening over C&A NL

    Heeft u al een keer een bestelling geplaatst op de online webshop van C&A? Of een aankoop gedaan in een van de winkels. Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling over hun terug op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen om een weloverwogen afweging te maken om ergens wel of geen aankoop te gaan doen. Met uw hulp en uw review is dit dus mogelijk. Al vast vele malen dank!

    Ervaringen over shoppen bij C&A. Goedkope kleding maar wel goed? En hoe is het online bestellen? Lees er alles over van klanten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

    C&A
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (99)

    3.8
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5.2
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over C&A

    Uw beoordeling

    Tip voor maat bij C&A!

    Voor mij de C&A de perfecte winkel. Ik vind de kleding echt heel leuk en het is nooit te duur.

    Ik heb een keer wel best lang moeten wachten op een bestelling, maar dat was maar 1 keer en ik heb nu best wel vaak iets besteld.

    Qua maat als tip; als je er eentje past, dan pas je het allemaal!! Ik heb hier altijd een L en watvoor kledingstuk ik ook koopt, L is altijd goed!!

    Door: Fatima P05-12-2016
    Anna19-02-2020

    Retourverwerking duurt 2 weken, geld terug op je rekening duur 5-10 dagen. Voor mij hier geen on line bestelling meer.

    Ingrid 15-05-2020

    Telefonisch contact met service afdeling geen verdere mogelijkheid dan in een computer kijken en zeggen retourzending is nog niet verwerkt Email gestuurd direct een auromatisch antwoordt retour dat ik geduld moet hebben. Gaat wel over mijn geld . Dus maar afwachten wanneer ze bereid zijn dit af te handelen Ik koopniet meer online bij c en a

    Netty 03-06-2020

    Wacht al 4 weken op mijn geld.

    cfgdrkxhcp30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    jennefer22-09-2020

    DUURT TE LANG WAAR BLIJFT MIJ PAKKETEN! C&A HEEFT TROUWENS ECHT LELIJK KLEDING DUS IK STUUR HET WEER TRG SUKKELS!

    kajal sewdajal24-09-2020

    Ik heb besloten om niet meer hier te bestellen en ook niet meer naar de winkels te gaan slecht service!

    Roos12-10-2020

    Bestelling betaald ,geen bevestiging gekregen en in mijn account van c&a staat dat ik nog geen bestellingen heb gehad niks ontvangen ,geen reactie op mijn mail ,telefonisch zijn ze niet bereikbaar `je krijgt een antwoordapparaat dat de wachtijd wat langer kan zijn maar er komt geen eind aan wanneer je ook belt je ktijgt niemand aan de lijn ,fake dus ,dit is diefstal

    Wilma19-10-2020

    Bestelling geplaatst, geen bevestiging gekregen. In mijn account van c&a staat ,geen bestellingen . Wel heb ik betaald. Mail gestuurd, nog geen antwoord gekregen. Ben hier wel ongerust over.

    Kayra15-12-2020

    5 weken op mijn bestelling gewacht. Retour gestuurd en nu wacht ik vanaf 24-11 op mijn geld.

    Anna Doornbos ik heb 22 januari een trui teruggestuurd van het bedrag €19,99 maar tot op heden nog geen cent terug gezien vind dit geen goede service23-02-2021

    Heb nog steeds geen geld terug van mijn retour gestuurde trui €19,99 reeds 22 januari verstuurd dit noem ik geen reclame voor c& a

    Dirk de graaf26-03-2021

    ik had afspraak gemaakt om 1uur ivm corona voorschriften op 26-3-2021 ook voor mn vrouw afspraak gemaakt .kreeg netjes bevestiging ik was onderweg kreeg nog een herhaal bevestiging kom bij het filiaal buikslotermeer plein amsterdam noord meld me bij de ingang heeft de vrouw die daar namens c&a staat niks staan op dr iPad van onze afspraak ik laat dr de bevestiging mail zien en herhaal bevestiging zegd ze sorry ik mag u niet binnen laten staat ondertussen een klein rijtje mensen achter ons zegd ze u houd de boel op nou dat was mijn probleem niet. echt zeer amateuristisch allemaal in elkaar gedraaid het geen wat ik wilde kopen is dus niet doorgegaan echt een schaamteloze behandeling vind ik dit stond niks van de afspraak op mevrouw dr iPad nou geen c&a voorlopig meer voor ons wat een amateurs

    leo colijn29-03-2021

    Ik heb een bestelling gedaan 2 tot 5 werkdagen word ineens 3 weken levertijd is toch van de gekke,geef me geld maar terug,neen kan niet ben je nu te laat mee. belachelijk bestelling van 485 euro

    Ellen16-07-2021

    Nog nooit zo'n slechte service meegemaakt, koop hier nooit meer!! Witte short in maat 40 is 5 cm smaller dan zwarte short in maat 40. Webshop onbereikbaar, zetten me nu 2x op dode lijn na 8 min wachten, daarna wordt verbinding verbroken. Op emails wordt niet gereageerd!! Ik roep op hier niet meer te kopen! Zonde van tijd en geld.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    duurder geworden

    volgens mij zijn ze duurder geworden bij de c en a want vroeger kon ik alles gewoon zo meenemen maar nu vind het soms dus best wel prijzig ineens
    echt jammer is dat
    maar ze hebben wel mooie kleren en ze zijn nog altijd goedkoper dan veel andere kledingwinkels dus misschien is alles wel weer duurder geworden
    dat is niet leuk voor mensen met een kleine portomonnee!!

    Door: Dinie F.10-02-2016
    wqmclktqtg30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Leuke mode voor kinderen, minder voor dames

    De jeugdafdeling van de C&A vind ik helemaal geweldig. Ze hebben altijd wel iets leuks of schattigs voor onze kinderen.
    Zelf koop ik voor mijzelf nooit iets bij de C&A, want voor dames vind ik de mode wel een beetje droevig ofzo. Bovendien is de pasvorm nooit goed voor mij hier. Helaas!

    Maar voor de kinderen kom ik graag bij de C&A.

    Door: Chantal Spiering28-12-2016
    ybxtuoygor30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    droevig

    Ik word toch altijd zo droevig als ik in de C&A kom. De mode is achterhaald, de aankleding van de winkel is helemaal niks en wat een rotsfeer hangt er ook altijd. Ze zijn wel goedkoop. Maar dan bestel ik liever online, dan hoef je tenminste niet naar die zielige winkels. Niet voor mij denk ik.

    Door: sildf9p29-09-2015
    30-09-2015

    dan ga je toch gewoon niet naar de c&a, als je er zo droevig van wordt? .......

    Jack van der Kooi16-11-2018

    9 november besteld bij online shop. 11 November: bericht van vertraagde levering wegens drukte. Eindelijk 16 november de melding dat mijn bestelling klaar ligt in het filiaal. Kan het spul daar passen en indien nodig weer inleveren. Maar niet mijn geld terugkrijgen. Want spullen worden dan teruggestuurd en geld zou dan weer aan mij terug gestort worden. Wat een slagvaardige service zeg. Omdat het blijkbaar zo druk is bij de on-line shop van c&a is dit mijn eerste maar tevens ook laatste bestelling. Ik wil ze niet overbelasten met mijn onbenullige bestellinkjes. December moet nog beginnen. Ik wens ze sterkte!

    rocqfmtxdg30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    pakket

    verschrikkelijk
    Helft betaalde artikelen plots niet meer op voorraad maar je geld terug zien ??!! Nietes !!

    14 dagen wachten op levering en betaalde stukken plots niet meer op voorraad, storten het geld niet terug

    Door: Ellen bertrem30-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Kleding bestelling

    Op 5 juli een bestelling geplaatst en betaald. Pakket uiteindelijk op 20 juli ontvangen, echter ontbraken er 6 artikelen, het bedrag van deze artikelen niet terugontvangen, Gebeld met de klantenservice en dit zou binnen 3 dagen teruggestort worden, een week later echter nog steeds niet terug ontvangen. Weer gebeld en krijg nu te horen dat het 8-10 werkdagen kan duren voordat het teruggestort wordt.
    Pure diefstal; ik koop in de winkel artikelen reken dit af en bij thuiskomst ontbreken er artikelen, wat je dan doet....aangifte doen.
    Zo geschiedde, ik heb aangifte gedaan.

    Door: Marjon28-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Uitstekende service

    Ik kom enkele keren per jaar met mijn oude behoorlijk demente mama bij c&a in de Oosterhof en wij worden daar altijd zo fijn geholpen. Behulpzaam naar mijn moedertje en lief en meedenkend. Dit mag ook wel eens gezegd worden. Super bedankt en tot de volgende keer.

    Door: Lia25-04-2019
    scomxoeezv30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    F09-04-2021

    Hier net zo!. Alleen pakketje is nog steeds niet aangemeld. Wel betaald kom wel 14 dagen duren. Ik vindt het zo vreemd . Alle andere webshops wie hun pakketjes versturen via post Nl komen binnen 2 dagen binnen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goedkoop en makkelijk

    Wij bestellen vaak bij de C&A. Waarom zou je veel geld betalen voor een stukkie kleding die je toch niet voor altijd gaat dragen??
    Het kan me nie schelen dat het niet voor eeuwig meegaat ook wand dan koop ik gewoon nieuwe ze zijn echt niet duur daarom

    Door: Ertan V.10-09-2016
    mjkujlsqjm30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Ouderwets goed en goedkoop

    Als klant kom ik er al jaren. De producten zijn gewoon goedkoop en ze hebben de kleding ook in mijn maat. Je kunt lekker rondsnuffelen want ze hebben er veel en het is lekker ruim ingedeeld. Je kunt er tenminste je kont keren en dat is wel zo prettig.

    Door: Van Gent30-09-2015
    addlwufrtd30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goedkoop en goed toch

    al vanaf dat ik heel klein ben kom ik bij de c&a
    ze zijn gewoon heel goedkoop maar wel heel goed dus waarom meer betalen
    ik vind altijd wel iets leuks en koop ook weleens online. ik weet gewoon mijn maat

    Door: kim17-12-2016
    ilgkcruryk30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kleding

    Mijn Klacht
    Op 16 juni het eea besteld. Het zou, als ik het me goed herinner, gelijk de volgende dag verstuurd worden. Direct na de bestelling, in de bevestigingsmail, werd vermeld dat de levertijd langer zou duren. Namelijk tot 8 dagen. Op 21 en 23 juni weer een mail dat het langer zou duren. Op 5 juli gebeld met de klantenservice. Na 3 kwartier eindelijk iemand aan de lijn die me vertelde dat ik gewoon moest wachten want het pakket kwam die week. Dat was mooi want de week erna gingen we op vakantie. Op 9 juli een berichtje dat het pakje met KPN onderweg was. Op 10 juli ca Nederland en ca Duitsland een maal gestuurd. Op 12 juli werd het pakketje uiteindelijk afgeleverd. Helaas waren we toen dus op vakantie. Vanmorgen het pakje bij de KPN op proberen te halen maar het was al retour gestuurd. Geen idee waar het pakketje nu is en geen reacties op de mails gehad!

    Gewenste Oplossing
    Ik wil onmiddellijk mijn geld terug!!!
    En doe wat aan de klantenservice! Mail, bellen etc.

    Extra informatie

    Factuurbedrag 67,97 €

    Uw klantgegevens

    Opdrachtnummer: 1336711690
    Klantnummer: 27279043

    Door: Desire Hubers27-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    3 artikelen

    Vreselijk dit. Ik heb 19 juni 3 artikelen besteld en betaald. Slechts 2 zijn er geleverd, want 1 bleek uitverkocht, wat erg vreemd is.
    Nu wacht ik dus al vanaf 19 juni op mijn geld van het 3e wel betaalde, maar niet geleverde artikel.
    Er wordt vanuit c&a niet gereageerd op mails. Telefonisch is c&a gewoon niet te bereiken.
    Via messenger contact gehad en mij is gezegd datmijn klacht 9 dagen geleden in behandeling is genomen en dat is zsmmijn geld terug krijg. We zijn nu dus 9 dagen verder en ik heb mijn geld nog steeds niet terug😡

    Door: Annemieke27-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Kleding

    Beste C&A
    juli hebben kansen genoeg gehad en nu ben ik klaar mee. elke keer smoesjes en smoesjes. met mij nog meer gedupeerde die hun geld terug willen.
    ik raad mensen aan OM NIET te bestellen bij C&A maar naar winkel te gaan!!! C&A levert maar de helft en naar je geld kan je fluiten. op facebook is het een Social team die je niet kan helpen. telefonische is een klantenservice wat om te huilen is wand meeste die ik sprak weten niet eens waar ik over heb of komen met onzin aan, of eten tijdens bellen of maken enorm lawaai. Nader onderzoek blijkt dat financiele gedeelte kantoor in duitsland is bevestigt en door nieuw systeem en email achterstand duurt langer BULSHIT
    na ruim maand me geld niet terug heb zal ik overal reviews schrijven wat voor flut bedrijf het is !

    en Dank aan Leon die mij wel netjes te woord stond 2 keer..

    ik ben een facebook groep gestart :
    C&A Gedupeerde

    Door: Marijke Visser27-07-2021
    Fadila Soubai03-08-2021

    Zeeeeeer triest bedrijf

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Sokken e.d

    1 ster omdat ik geen 0 sterren kan geven.

    C en A laat je dhl express kosten betalen waarvan ze op voorhand weten dat ze pas na drie weken kunnen leveren. Dit kost je dan 10 euro voor een dienst die ze niet leveren.

    Wanneer je het na tweee weken wilt annuleren kan dit niet, omdat het verzendklaar zou zijn. Vervolgens duurt het dan nog een week eer ze verzenden.
    Na drie weken werd het dan verzonden met de kanttekening dat zij de helf niet konden leveren. ( ik kon niet annuleren, hun kunnen jou wel de helft sturen). Volgens hen krijg je je geld zsm terug. Als je na 8 a 9 dagen eens gaat bellen krijg je doodleuk te horen dat dit 10 werkdagen duurt. Welkom bij C en A in 2021. Toen ik ging klagen over de achterlijke hoge verzendkosten die onterecht berekend zouden zijn en aangaf niets meer te bestellen meer bij hun kreeg ik een kortingsvoucher met een gratis verzendkosten voor de volgende keer. Wat hebben zij niet begrepen aan het verhaal.

    Door: Krista pool22-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    4 t-shirts

    6 t-shirts op 3 juli online besteld.
    na 5 dagen een email ontvangen dat 2 t-shirts niet meer voorradig zijn en dat de overige 4 verstuurd worden. Het geld van de 2 t-shirts tot op heden nog steeds niet retour ontvangen!
    op 13 juli het lang verwachtte pakketje eindelijk ontvangen. Tot mijn stomme verbazing en ontsteltenis zat er slechts 1 t-shirt in het pakketje en de overige 3 waren verdwenen.
    Direct de klantenservice gebeld en netjes te woord gestaan, maar helaas kon die persoon niet helpen. In het systeem stond dat er 4 verstuurd waren en daar moest hij van uit gaan. Ik moest een mail sturen en ik zou binnen 2 werkdagen een antwoord ontvangen.
    Op 13 juli direct een email verstuurd.
    Op 17 juli een herinnering verstuurd.
    Op 21 juli om 19:30 uur de klantenservice gebeld en niemand te spreken kunnen krijgen, alleen een bandje waarin te horen is dat er van 08:00 tot 20:00 uur de klantenservice bereikbaar is.
    Uiteindelijk maar een mailtje gestuurd.

    Door: PG21-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Linnen rok

    Linnen rok online besteld,pakket op 9 juli jl opgehaald bij C&A Helmond!
    In het pakket zat niet de linnen rok mt 38 maar een jas mt 48
    Klantenservice gemaild,totaal geen reactie na anderhalve week..
    Krijg ook niemand aan de lijn,wordt constant in de wacht gezet..
    Echt schandalig..
    Ik wil gewoon m’n geld terug..31,99

    Door: C.J.19-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    shorts

    Heb lang gezocht naar een goede katoenen short met stretch. Vond uiteindelijk een zwarte in de winkel van C&A en meteen gekocht.
    Kocht exacte dezelfde in het wit via de webshop van C&A, dezelfde maat 40, maar deze bleek bij aankomst 5 cm smaller, d.w.z. er staat maat 40 in, maar het is maat 38 of 36.
    Hierover 2x gebeld met klantens werd gewoon de service van C&A, 2x na 8 minuten heel lang op dode lijn (!), daarna 2x verbinding verbroken. Ook 2x een e-mail gestuurd, maar geen enkele reactie, zelfs dagen later niet.
    Hele slechte service!! Was eens maar nooooooit meer.

    Door: Ellen16-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Broeken

    Ik heb online dingen besteld. Tot zover ben je heer en meester hier. Maar ik heb nu al drie keer gevraagd waar mijn bestelling is. Dit bedrijf geeft gewoon nul op recest. Poen in de zak en zoek het maar uit. Wat een kansloos bedrijfsvoering is het gewoon waardeloos.

    Door: Gertie Hofs14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Retour geen geld terug

    Na retour nog steeds geen geld terug. Geen oplossing per mail. Je moet geduld hebben. Maar nog steeds geen geld terug. En dat lees ik meer in andere reviews

    Door: Sylvia14-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Shirts

    Waardeloze service! Na een maand nog geen geld retour en op mail wordt niet gereageerd. Vervolgens gebeld. Na 30 minuten in de wacht, werd me verteld geduld te hebben. 12 dagen verder en nog niets vernomen! Ik bestel nooit meer iets bij deze prutsers!

    Door: Anna13-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is C&A een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 99 ervaringen geplaatst over C&A. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is C&A actief?

    C&A is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van C&A gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.