NederlandReview

  Ervaringen C&A

  Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over C&A NL? C&A online verkoopt volop gezinsmode. Herenkleding, dames kleding en natuurlijk ook kinderkleding kunt u via de website van C&A aanschaffen. Wat is er nu mooier dan om vanuit de comfortabele omgeving van je woonkamer een bestelling te plaatsen voor een mooie set kleren op het internet. Misschien een last minute aankoop voor uw vakantie? Of een aankoop voor een verjaardag of huwelijk? Er zijn natuurlijk tal van redenen om uw kleren te kopen. Via het internet bespaart u zichzelf een lange reis naar de winkel en kunt u erg gemakkelijk uw kleren kopen.

  Wilt u weten wat anderen van C&A vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen, meningen en reviews op NederlandReview te lezen. Op die manier is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van de verschillende mensen welke al eens een bestelling op de site van C&A gedaan hebben. Wel zo goed!

  Over C&A NL

  C&A biedt u vele jaren van mode aan. C&A is een familiebedrijf wat al generaties lang toonaangevend is om u betaalbare kleding aan te bieden. Ze doen dit in hun vele warenhuizen en dus ook via het internet. Door altijd te blijven luisteren naar de mensen en de klanten weten ze precies wat hun wensen zijn. Ook is het goed om te weten dat de producten steeds duurzamer worden, net als het bedrijf. Passie, kennis, creativiteit en gedrevenheid is belangrijk bij C&A. Het is de basis en het fundament voor het succes van het bedrijf. Natuurlijk staat mens en milieu ook centraal bij C&A.

  C&A is in de 17 eeuw opgericht. Hier werd er al gekeken wat hun klanten belangrijk vonden en aan deze wensen voldaan. In 1671 werd vanuit Mettingen kleren aan de man gebracht. In de 19e eeuw kwam de groei er goed in en kwamen er meer en meer winkels bij. De pioniersgeest hielp C&A om ook in de 20e eeuw verder door te groeien met nieuwe technieken en maatschappelijke uitdagingen. In de 21e eeuw is C&A doorgegroeid naar een mondiale speler in de kledingindustrie.

  35 BRILLIANT LIFE HACKS YOU NEED TO KNOW

  Diensten van C&A NL

  C&A biedt via haar winkels kleren aan. Het gaat hier om kinderkleding, dames kleding, heren kleding en ook baby kleding. De kleren zien er mooi uit en zijn altijd betaalbaar en van een goede kwaliteit. Naast de winkels is er ook een online webshop waar mensen hun bestellingen kunnen plaatsen.

  Klachten, tips en complimenten over en voor C&A NL

  Heeft u een klacht over C&A? Dan is het goed om dit kenbaar te maken en om uw klacht in te dienen bij C&A. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en naar behoren afhandelen. U mag een duidelijke uitleg verwachten en natuurlijk ook een goede oplossing.

  Naast een klacht kunt u natuurlijk ook een tip of een compliment afgeven aan C&A. Het kan per mail, per post en ook via de website of telefonisch.

  Uw mening over C&A NL

  Heeft u al een keer een bestelling geplaatst op de online webshop van C&A? Of een aankoop gedaan in een van de winkels. Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling over hun terug op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen om een weloverwogen afweging te maken om ergens wel of geen aankoop te gaan doen. Met uw hulp en uw review is dit dus mogelijk. Al vast vele malen dank!

  Ervaringen over shoppen bij C&A. Goedkope kleding maar wel goed? En hoe is het online bestellen? Lees er alles over van klanten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

  C&A
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (68)

  4.2
  44% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.2
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  5.6
  Leveren
  rating
  3.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over C&A

  Uw beoordeling

  jeans

  Bagger bedrijf , eerst sturen ze hele verkeerde maten waar je je bijna 3 weken op zit te wachten en nu zit ik al weer 2 weken te wachten om mijn geld terug te krijgen. En dit is dus niet de eerste ervaring met de webshop van C&A. Ik heb nog nooit zo een ongeregelde bende meegemaakt als dit bedrijf. Je mag betalen en daarna ben je aan de goden overgeleverd. En je bestelling annuleren jammer maar dat kan niet.

  Door: John12-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Tip voor maat bij C&A!

  Voor mij de C&A de perfecte winkel. Ik vind de kleding echt heel leuk en het is nooit te duur.

  Ik heb een keer wel best lang moeten wachten op een bestelling, maar dat was maar 1 keer en ik heb nu best wel vaak iets besteld.

  Qua maat als tip; als je er eentje past, dan pas je het allemaal!! Ik heb hier altijd een L en watvoor kledingstuk ik ook koopt, L is altijd goed!!

  Door: Fatima P05-12-2016
  Anna19-02-2020

  Retourverwerking duurt 2 weken, geld terug op je rekening duur 5-10 dagen. Voor mij hier geen on line bestelling meer.

  Ingrid 15-05-2020

  Telefonisch contact met service afdeling geen verdere mogelijkheid dan in een computer kijken en zeggen retourzending is nog niet verwerkt Email gestuurd direct een auromatisch antwoordt retour dat ik geduld moet hebben. Gaat wel over mijn geld . Dus maar afwachten wanneer ze bereid zijn dit af te handelen Ik koopniet meer online bij c en a

  Netty 03-06-2020

  Wacht al 4 weken op mijn geld.

  cfgdrkxhcp30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  jennefer22-09-2020

  DUURT TE LANG WAAR BLIJFT MIJ PAKKETEN! C&A HEEFT TROUWENS ECHT LELIJK KLEDING DUS IK STUUR HET WEER TRG SUKKELS!

  kajal sewdajal24-09-2020

  Ik heb besloten om niet meer hier te bestellen en ook niet meer naar de winkels te gaan slecht service!

  Roos12-10-2020

  Bestelling betaald ,geen bevestiging gekregen en in mijn account van c&a staat dat ik nog geen bestellingen heb gehad niks ontvangen ,geen reactie op mijn mail ,telefonisch zijn ze niet bereikbaar `je krijgt een antwoordapparaat dat de wachtijd wat langer kan zijn maar er komt geen eind aan wanneer je ook belt je ktijgt niemand aan de lijn ,fake dus ,dit is diefstal

  Wilma19-10-2020

  Bestelling geplaatst, geen bevestiging gekregen. In mijn account van c&a staat ,geen bestellingen . Wel heb ik betaald. Mail gestuurd, nog geen antwoord gekregen. Ben hier wel ongerust over.

  Kayra15-12-2020

  5 weken op mijn bestelling gewacht. Retour gestuurd en nu wacht ik vanaf 24-11 op mijn geld.

  Anna Doornbos ik heb 22 januari een trui teruggestuurd van het bedrag €19,99 maar tot op heden nog geen cent terug gezien vind dit geen goede service23-02-2021

  Heb nog steeds geen geld terug van mijn retour gestuurde trui €19,99 reeds 22 januari verstuurd dit noem ik geen reclame voor c& a

  Dirk de graaf26-03-2021

  ik had afspraak gemaakt om 1uur ivm corona voorschriften op 26-3-2021 ook voor mn vrouw afspraak gemaakt .kreeg netjes bevestiging ik was onderweg kreeg nog een herhaal bevestiging kom bij het filiaal buikslotermeer plein amsterdam noord meld me bij de ingang heeft de vrouw die daar namens c&a staat niks staan op dr iPad van onze afspraak ik laat dr de bevestiging mail zien en herhaal bevestiging zegd ze sorry ik mag u niet binnen laten staat ondertussen een klein rijtje mensen achter ons zegd ze u houd de boel op nou dat was mijn probleem niet. echt zeer amateuristisch allemaal in elkaar gedraaid het geen wat ik wilde kopen is dus niet doorgegaan echt een schaamteloze behandeling vind ik dit stond niks van de afspraak op mevrouw dr iPad nou geen c&a voorlopig meer voor ons wat een amateurs

  leo colijn29-03-2021

  Ik heb een bestelling gedaan 2 tot 5 werkdagen word ineens 3 weken levertijd is toch van de gekke,geef me geld maar terug,neen kan niet ben je nu te laat mee. belachelijk bestelling van 485 euro

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  duurder geworden

  volgens mij zijn ze duurder geworden bij de c en a want vroeger kon ik alles gewoon zo meenemen maar nu vind het soms dus best wel prijzig ineens
  echt jammer is dat
  maar ze hebben wel mooie kleren en ze zijn nog altijd goedkoper dan veel andere kledingwinkels dus misschien is alles wel weer duurder geworden
  dat is niet leuk voor mensen met een kleine portomonnee!!

  Door: Dinie F.10-02-2016
  wqmclktqtg30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Leuke mode voor kinderen, minder voor dames

  De jeugdafdeling van de C&A vind ik helemaal geweldig. Ze hebben altijd wel iets leuks of schattigs voor onze kinderen.
  Zelf koop ik voor mijzelf nooit iets bij de C&A, want voor dames vind ik de mode wel een beetje droevig ofzo. Bovendien is de pasvorm nooit goed voor mij hier. Helaas!

  Maar voor de kinderen kom ik graag bij de C&A.

  Door: Chantal Spiering28-12-2016
  ybxtuoygor30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  droevig

  Ik word toch altijd zo droevig als ik in de C&A kom. De mode is achterhaald, de aankleding van de winkel is helemaal niks en wat een rotsfeer hangt er ook altijd. Ze zijn wel goedkoop. Maar dan bestel ik liever online, dan hoef je tenminste niet naar die zielige winkels. Niet voor mij denk ik.

  Door: sildf9p29-09-2015
  30-09-2015

  dan ga je toch gewoon niet naar de c&a, als je er zo droevig van wordt? .......

  Jack van der Kooi16-11-2018

  9 november besteld bij online shop. 11 November: bericht van vertraagde levering wegens drukte. Eindelijk 16 november de melding dat mijn bestelling klaar ligt in het filiaal. Kan het spul daar passen en indien nodig weer inleveren. Maar niet mijn geld terugkrijgen. Want spullen worden dan teruggestuurd en geld zou dan weer aan mij terug gestort worden. Wat een slagvaardige service zeg. Omdat het blijkbaar zo druk is bij de on-line shop van c&a is dit mijn eerste maar tevens ook laatste bestelling. Ik wil ze niet overbelasten met mijn onbenullige bestellinkjes. December moet nog beginnen. Ik wens ze sterkte!

  rocqfmtxdg30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  Broeken

  Voor de tweede keer via de webshop besteld.vorige keer een dikke week moeten wachten. Nu zit ik ook al weer een week te wachten en nog niets ontvangen.

  Door: K.Postma08-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  een dubbele joggingsbroek

  GEEN PLUSPUNTEN!!!!!!

  ik heb dus en dubbele joggingsbroek gekocht en ik heb 1 daarvan nu aan en ik heb daar nog niks mee gedaan en hij is nu al kapot

  Door: damian19-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Uitstekende service

  Ik kom enkele keren per jaar met mijn oude behoorlijk demente mama bij c&a in de Oosterhof en wij worden daar altijd zo fijn geholpen. Behulpzaam naar mijn moedertje en lief en meedenkend. Dit mag ook wel eens gezegd worden. Super bedankt en tot de volgende keer.

  Door: Lia25-04-2019
  scomxoeezv30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  F09-04-2021

  Hier net zo!. Alleen pakketje is nog steeds niet aangemeld. Wel betaald kom wel 14 dagen duren. Ik vindt het zo vreemd . Alle andere webshops wie hun pakketjes versturen via post Nl komen binnen 2 dagen binnen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Goedkoop en makkelijk

  Wij bestellen vaak bij de C&A. Waarom zou je veel geld betalen voor een stukkie kleding die je toch niet voor altijd gaat dragen??
  Het kan me nie schelen dat het niet voor eeuwig meegaat ook wand dan koop ik gewoon nieuwe ze zijn echt niet duur daarom

  Door: Ertan V.10-09-2016
  mjkujlsqjm30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Ouderwets goed en goedkoop

  Als klant kom ik er al jaren. De producten zijn gewoon goedkoop en ze hebben de kleding ook in mijn maat. Je kunt lekker rondsnuffelen want ze hebben er veel en het is lekker ruim ingedeeld. Je kunt er tenminste je kont keren en dat is wel zo prettig.

  Door: Van Gent30-09-2015
  addlwufrtd30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goedkoop en goed toch

  al vanaf dat ik heel klein ben kom ik bij de c&a
  ze zijn gewoon heel goedkoop maar wel heel goed dus waarom meer betalen
  ik vind altijd wel iets leuks en koop ook weleens online. ik weet gewoon mijn maat

  Door: kim17-12-2016
  ilgkcruryk30-07-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Jeans

  2 x jeans besteld. Een mail gekregen dat het pakket verstuurd gaat worden maar nu 8 dagen later nog helemaal niets. Op de mail een standaard antwoord welke ik 2x heb ontvangen.
  Geef dat dan aan bij de bestelling dan zag ik ervan af. Wel direct betalen maar annuleren gaat ook niet.

  Door: Ronald18-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  Kleding

  Levering duurt veel te lang! Waarom 2 weken?! Andere webshops leveren vele malen sneller, soms inderdaad al na 1 dag. Sorry maar ons zie je hier niet meer terug. Erg teleurstellende webshop..

  Door: Dewi16-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  witte jeans

  Tussen online bestelling en levering zitten 2 (?!?) weken.
  Ter vergelijking : Zara 1 werkdag.
  Trage service is onaanvaardbaar. Klant kwijt!!

  Door: Yvonne15-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  kleding

  Wanneer je online besteld beloven ze een verzending binnen 2 dagen . Dan krijg je een mail vertraagt.Maar je kan niet annnuleren. De bestelling en retourverwerking duurt ongeveer een maand. Ondertussen was een artikel inmiddels 50 % korting ,,,die krijg je niet terwijl het artikel nog in het distributie centrum is. Helemaal klaar mee.

  Door: bosgraaf14-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Jeans

  Wat een slechte zaak . 2 spijkerbroeken besteld 2 weken geleden en nog niks gehad , zelfs geen bevestigingsmail . Vaak gebeld naar de klantenservice maar ze laten je hangen met een bandje . Wat een ballentent , nooit geen c&a meer voor ons . Ben zeer teleurgesteld.

  Door: Suzan 11-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  bestelling online

  voor mijn vader van 96 een aantal kleren gekocht benodigd voor zijn gang naar een verzorgingshuis. 2 tot 5 dagen bezorgingstijd staat er op de website. Na 10 werkdagen gebeld. Een 'meisje' zei dat hij als status 32 stond (zegt mij uiteraard niets) en waarschijnlijk over 2 dagen bij ons thuis zou zijn. 4 dagen later weer gebeld.... oh... hij is in status terug. Inmiddels 14 werkdagen verder (3 hele weken). Geen kijk op komst van de spullen voor mijn vader.

  Door: Ellen Tummers07-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Niets

  Slecht service mocht maar 1 man naar binnen terwijl we als gezin komen gemiste kans voor cena we wilden veel kleren kopen voor de Kids

  Door: W01-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kleding

  Op 10 maart bestelling geplaatst en betaald. Volgens website 2 tot 5 dagen levertijd. Op 16 maar melding gekregen over vertraging.

  Op 30 maart nog steeds niets ontvangen. Track en trace zegt niet bij Post.nl aangemeld. Gebeld. Geen antwoord gekregen. Medewerker zegt als volgende dag niet binnen geld terug.

  Vandaag niet binnen. Medewerkster noemt me een leugenaar. Dat de medewerkster gisteren heeft nooit zoiets gezegd. Moet nog tien dagen voor onderzoek kan worden ingezet.

  Door: Kenny31-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Broek

  Slechter dan slecht. Zowel verzending als contact.

  Door: Hans22-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Dames shirt

  Mooie kwaliteit fijne stof

  Door: Tea12-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is C&A een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 68 ervaringen geplaatst over C&A. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is C&A actief?

  C&A is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van C&A gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.