NederlandReview

    Ervaringen C&A

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over C&A NL? C&A online verkoopt volop gezinsmode. Herenkleding, dames kleding en natuurlijk ook kinderkleding kunt u via de website van C&A aanschaffen. Wat is er nu mooier dan om vanuit de comfortabele omgeving van je woonkamer een bestelling te plaatsen voor een mooie set kleren op het internet. Misschien een last minute aankoop voor uw vakantie? Of een aankoop voor een verjaardag of huwelijk? Er zijn natuurlijk tal van redenen om uw kleren te kopen. Via het internet bespaart u zichzelf een lange reis naar de winkel en kunt u erg gemakkelijk uw kleren kopen.

    Wilt u weten wat anderen van C&A vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen, meningen en reviews op NederlandReview te lezen. Op die manier is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van de verschillende mensen welke al eens een bestelling op de site van C&A gedaan hebben. Wel zo goed!

    Over C&A NL

    C&A biedt u vele jaren van mode aan. C&A is een familiebedrijf wat al generaties lang toonaangevend is om u betaalbare kleding aan te bieden. Ze doen dit in hun vele warenhuizen en dus ook via het internet. Door altijd te blijven luisteren naar de mensen en de klanten weten ze precies wat hun wensen zijn. Ook is het goed om te weten dat de producten steeds duurzamer worden, net als het bedrijf. Passie, kennis, creativiteit en gedrevenheid is belangrijk bij C&A. Het is de basis en het fundament voor het succes van het bedrijf. Natuurlijk staat mens en milieu ook centraal bij C&A.

    C&A is in de 17 eeuw opgericht. Hier werd er al gekeken wat hun klanten belangrijk vonden en aan deze wensen voldaan. In 1671 werd vanuit Mettingen kleren aan de man gebracht. In de 19e eeuw kwam de groei er goed in en kwamen er meer en meer winkels bij. De pioniersgeest hielp C&A om ook in de 20e eeuw verder door te groeien met nieuwe technieken en maatschappelijke uitdagingen. In de 21e eeuw is C&A doorgegroeid naar een mondiale speler in de kledingindustrie.

    35 BRILLIANT LIFE HACKS YOU NEED TO KNOW

    Diensten van C&A NL

    C&A biedt via haar winkels kleren aan. Het gaat hier om kinderkleding, dames kleding, heren kleding en ook baby kleding. De kleren zien er mooi uit en zijn altijd betaalbaar en van een goede kwaliteit. Naast de winkels is er ook een online webshop waar mensen hun bestellingen kunnen plaatsen.

    Klachten, tips en complimenten over en voor C&A NL

    Heeft u een klacht over C&A? Dan is het goed om dit kenbaar te maken en om uw klacht in te dienen bij C&A. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en naar behoren afhandelen. U mag een duidelijke uitleg verwachten en natuurlijk ook een goede oplossing.

    Naast een klacht kunt u natuurlijk ook een tip of een compliment afgeven aan C&A. Het kan per mail, per post en ook via de website of telefonisch.

    Uw mening over C&A NL

    Heeft u al een keer een bestelling geplaatst op de online webshop van C&A? Of een aankoop gedaan in een van de winkels. Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling over hun terug op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen om een weloverwogen afweging te maken om ergens wel of geen aankoop te gaan doen. Met uw hulp en uw review is dit dus mogelijk. Al vast vele malen dank!

    Ervaringen over shoppen bij C&A. Goedkope kleding maar wel goed? En hoe is het online bestellen? Lees er alles over van klanten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

    C&A
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (123)

    3.8
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    3

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over C&A

    Uw beoordeling

    Slechte kleding

    Slechte kleding zit totaal geen model in bovendien als je je online bestelling retouneert moet je nog 9,95,- betalen ook nog belachelijk nooit meer c&a voor mij

    Door: Christian V't Land05-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Tip voor maat bij C&A!

    Voor mij de C&A de perfecte winkel. Ik vind de kleding echt heel leuk en het is nooit te duur.

    Ik heb een keer wel best lang moeten wachten op een bestelling, maar dat was maar 1 keer en ik heb nu best wel vaak iets besteld.

    Qua maat als tip; als je er eentje past, dan pas je het allemaal!! Ik heb hier altijd een L en watvoor kledingstuk ik ook koopt, L is altijd goed!!

    Door: Fatima P05-12-2016
    Anna19-02-2020

    Retourverwerking duurt 2 weken, geld terug op je rekening duur 5-10 dagen. Voor mij hier geen on line bestelling meer.

    Ingrid 15-05-2020

    Telefonisch contact met service afdeling geen verdere mogelijkheid dan in een computer kijken en zeggen retourzending is nog niet verwerkt Email gestuurd direct een auromatisch antwoordt retour dat ik geduld moet hebben. Gaat wel over mijn geld . Dus maar afwachten wanneer ze bereid zijn dit af te handelen Ik koopniet meer online bij c en a

    Netty 03-06-2020

    Wacht al 4 weken op mijn geld.

    cfgdrkxhcp30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    jennefer22-09-2020

    DUURT TE LANG WAAR BLIJFT MIJ PAKKETEN! C&A HEEFT TROUWENS ECHT LELIJK KLEDING DUS IK STUUR HET WEER TRG SUKKELS!

    kajal sewdajal24-09-2020

    Ik heb besloten om niet meer hier te bestellen en ook niet meer naar de winkels te gaan slecht service!

    Roos12-10-2020

    Bestelling betaald ,geen bevestiging gekregen en in mijn account van c&a staat dat ik nog geen bestellingen heb gehad niks ontvangen ,geen reactie op mijn mail ,telefonisch zijn ze niet bereikbaar `je krijgt een antwoordapparaat dat de wachtijd wat langer kan zijn maar er komt geen eind aan wanneer je ook belt je ktijgt niemand aan de lijn ,fake dus ,dit is diefstal

    Wilma19-10-2020

    Bestelling geplaatst, geen bevestiging gekregen. In mijn account van c&a staat ,geen bestellingen . Wel heb ik betaald. Mail gestuurd, nog geen antwoord gekregen. Ben hier wel ongerust over.

    Kayra15-12-2020

    5 weken op mijn bestelling gewacht. Retour gestuurd en nu wacht ik vanaf 24-11 op mijn geld.

    Anna Doornbos ik heb 22 januari een trui teruggestuurd van het bedrag €19,99 maar tot op heden nog geen cent terug gezien vind dit geen goede service23-02-2021

    Heb nog steeds geen geld terug van mijn retour gestuurde trui €19,99 reeds 22 januari verstuurd dit noem ik geen reclame voor c& a

    Dirk de graaf26-03-2021

    ik had afspraak gemaakt om 1uur ivm corona voorschriften op 26-3-2021 ook voor mn vrouw afspraak gemaakt .kreeg netjes bevestiging ik was onderweg kreeg nog een herhaal bevestiging kom bij het filiaal buikslotermeer plein amsterdam noord meld me bij de ingang heeft de vrouw die daar namens c&a staat niks staan op dr iPad van onze afspraak ik laat dr de bevestiging mail zien en herhaal bevestiging zegd ze sorry ik mag u niet binnen laten staat ondertussen een klein rijtje mensen achter ons zegd ze u houd de boel op nou dat was mijn probleem niet. echt zeer amateuristisch allemaal in elkaar gedraaid het geen wat ik wilde kopen is dus niet doorgegaan echt een schaamteloze behandeling vind ik dit stond niks van de afspraak op mevrouw dr iPad nou geen c&a voorlopig meer voor ons wat een amateurs

    leo colijn29-03-2021

    Ik heb een bestelling gedaan 2 tot 5 werkdagen word ineens 3 weken levertijd is toch van de gekke,geef me geld maar terug,neen kan niet ben je nu te laat mee. belachelijk bestelling van 485 euro

    Ellen16-07-2021

    Nog nooit zo'n slechte service meegemaakt, koop hier nooit meer!! Witte short in maat 40 is 5 cm smaller dan zwarte short in maat 40. Webshop onbereikbaar, zetten me nu 2x op dode lijn na 8 min wachten, daarna wordt verbinding verbroken. Op emails wordt niet gereageerd!! Ik roep op hier niet meer te kopen! Zonde van tijd en geld.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    duurder geworden

    volgens mij zijn ze duurder geworden bij de c en a want vroeger kon ik alles gewoon zo meenemen maar nu vind het soms dus best wel prijzig ineens
    echt jammer is dat
    maar ze hebben wel mooie kleren en ze zijn nog altijd goedkoper dan veel andere kledingwinkels dus misschien is alles wel weer duurder geworden
    dat is niet leuk voor mensen met een kleine portomonnee!!

    Door: Dinie F.10-02-2016
    wqmclktqtg30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Leuke mode voor kinderen, minder voor dames

    De jeugdafdeling van de C&A vind ik helemaal geweldig. Ze hebben altijd wel iets leuks of schattigs voor onze kinderen.
    Zelf koop ik voor mijzelf nooit iets bij de C&A, want voor dames vind ik de mode wel een beetje droevig ofzo. Bovendien is de pasvorm nooit goed voor mij hier. Helaas!

    Maar voor de kinderen kom ik graag bij de C&A.

    Door: Chantal Spiering28-12-2016
    ybxtuoygor30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    droevig

    Ik word toch altijd zo droevig als ik in de C&A kom. De mode is achterhaald, de aankleding van de winkel is helemaal niks en wat een rotsfeer hangt er ook altijd. Ze zijn wel goedkoop. Maar dan bestel ik liever online, dan hoef je tenminste niet naar die zielige winkels. Niet voor mij denk ik.

    Door: sildf9p29-09-2015
    30-09-2015

    dan ga je toch gewoon niet naar de c&a, als je er zo droevig van wordt? .......

    Jack van der Kooi16-11-2018

    9 november besteld bij online shop. 11 November: bericht van vertraagde levering wegens drukte. Eindelijk 16 november de melding dat mijn bestelling klaar ligt in het filiaal. Kan het spul daar passen en indien nodig weer inleveren. Maar niet mijn geld terugkrijgen. Want spullen worden dan teruggestuurd en geld zou dan weer aan mij terug gestort worden. Wat een slagvaardige service zeg. Omdat het blijkbaar zo druk is bij de on-line shop van c&a is dit mijn eerste maar tevens ook laatste bestelling. Ik wil ze niet overbelasten met mijn onbenullige bestellinkjes. December moet nog beginnen. Ik wens ze sterkte!

    rocqfmtxdg30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Jeans

    Na via omroepinstallatie werd opgeroepen om een mondkapje te dragen gaf de mevrouw achter de kassa duidelijk aan het daar niet mee eens te zijn . Ze wees daarmee als personeelslid het beleid van c&a af. Ik vi d dat ongepast en in strijd met het landelijk en het c&a-beleid.

    Door: HTG Bloemberg22-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    kleding

    Kleding op een donderdag voor 13:00 besteld. Tientje extra betaald voor levering volgende dag. Volgens de website zou e.a. dan vrijdag geleverd worden. Perfect want ik had het maandag nodig.
    De order is dus aan hun kant blijven liggen tot na 13:00 en daardoor wordt de order niet vrijdag, niet in het weekend, maar maandag pas geleverd. "soms pakt het systeem de orders niet op" was het excuus. In hun e-mail bevestiging staat dat ik wel degelijk voor 13:00 besteld heb.

    Nou snap ik dat die mensen in het magazijn ook om 12:00 op pauze gaan, en dus een uur lang geen order kunnen op pakken, maar beloof dan niet dat als je voor 13:00 besteld dat je het de dag er na hebt als je al het personeel op pauze stuurt en er niemand is om de orders op te pakken.

    Ik heb netjes dat tientje terug gekregen, maar daar gaat het niet om, ik had die spullen maandag nodig, daarom heb ik op donderdag besteld, wat een bullshit dit zeg. Eens maar nooit meer.

    Door: kurgann20-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Uitstekende service

    Ik kom enkele keren per jaar met mijn oude behoorlijk demente mama bij c&a in de Oosterhof en wij worden daar altijd zo fijn geholpen. Behulpzaam naar mijn moedertje en lief en meedenkend. Dit mag ook wel eens gezegd worden. Super bedankt en tot de volgende keer.

    Door: Lia25-04-2019
    scomxoeezv30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    F09-04-2021

    Hier net zo!. Alleen pakketje is nog steeds niet aangemeld. Wel betaald kom wel 14 dagen duren. Ik vindt het zo vreemd . Alle andere webshops wie hun pakketjes versturen via post Nl komen binnen 2 dagen binnen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goedkoop en makkelijk

    Wij bestellen vaak bij de C&A. Waarom zou je veel geld betalen voor een stukkie kleding die je toch niet voor altijd gaat dragen??
    Het kan me nie schelen dat het niet voor eeuwig meegaat ook wand dan koop ik gewoon nieuwe ze zijn echt niet duur daarom

    Door: Ertan V.10-09-2016
    mjkujlsqjm30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Ouderwets goed en goedkoop

    Als klant kom ik er al jaren. De producten zijn gewoon goedkoop en ze hebben de kleding ook in mijn maat. Je kunt lekker rondsnuffelen want ze hebben er veel en het is lekker ruim ingedeeld. Je kunt er tenminste je kont keren en dat is wel zo prettig.

    Door: Van Gent30-09-2015
    addlwufrtd30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goedkoop en goed toch

    al vanaf dat ik heel klein ben kom ik bij de c&a
    ze zijn gewoon heel goedkoop maar wel heel goed dus waarom meer betalen
    ik vind altijd wel iets leuks en koop ook weleens online. ik weet gewoon mijn maat

    Door: kim17-12-2016
    ilgkcruryk30-07-2020

    Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Cape en trui

    Is Nooit geleverd., al diverse keren geclaimd dat ik mijn geld terug wil, maar steeds van die standaard mails retour, echt walgelijke gang van zaken, zo waardeloos, geen wonder dat ze boven aan in de quote staan als rijkste miljonairs, dat is me wel duidelijk , kak er op

    Door: M.wassink13-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Broeken en een vest

    Heel slecht. Ze annuleren mijn bestelling, omdat het hun niet goed uitkomt. Alles betaald en ook een bevestiging gekregen. Ze benoemen een aantal voorwaarden die totaal niet relevant zijn voor mijn situatie. Dit zal de laatste keer zijn dat ik wat bij de C&A bestel. Stelletje oplichters.

    Door: Mohammed11-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    geprobeerd iets online te bestellen

    Bestelling geplaatst, geen bevestiging gehad, wel betaald. Vandaag maar eens gebeld met de klantenservice. Ik krijg een meneer aan de telefoon die allemaal dingen lijkt te vertellen, een bestellingafdruk die niet gelukt is, de order is geannuleerd door hun, een website-failure alles wordt er bij gehaald. Bij iedere vraag van mij praat hij er door heen, en de beste man hangt op voordat ik ook maar iets kan regelen, niet eens geld terug. Nu maar een mail gestuurd om te vragen naar mijn geld... ben benieuwd..

    Door: Tim Penders10-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Online artikelen

    Pluspunten = makkelijk je bestelling kunnen doen online.
    Minpunten = dat levertijd niet klopt. Op 20 oktober doe ik een bestelling. Op 21 oktober ontvang ik een mail dat het verstuurd is...iig het logistieke centrum heeft verlaten, zat bij die mail ook een track and tracé. 23 oktober lees ik daar dat ik het de gewenste artikelen op dinsdag 26 oktober tussen 10.00 en 15.00 kon ophalen. Maar ontving geen click and collect mail van c & a. Woensdag 27 oktober doe ik de poging in de betreffende winkel, maar was niks geleverd. En tot mijn verbazing gaf track and tracé ineens weer aan dat pakket nog niet ontvangen was door postnl of verstuurd was. Gebeld kreeg wel snel contact met klantenservice...en moet tot a.s woensdag wachten met een reactie op een mail over het niet geleverd zijn, om 44n onderzoekte starten. Ik kan me niet voorstellen dat ze alleen mijn pakketje er tussenuit gehaald hebben door postnl om te verduisteren/jatten, terwijl er in 1 zending op woensdag wel 25 dozen stonden...waar de mijne helaas dus niet bij zat. Ik vertrouw de boel voor geen meter en zal nooit meer iets online bestellen daar. Van DHL weten we dat het vaak niet goed gaat...maar postnl heb ik hoog staan.

    Door: Ellen de Best31-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Jurk

    De bestelde jurk heb ik in de winkel betaald wat volgens de caissière de bedoeling is met een niet betaalde online bestelling. C&A zelf denkt er anders over. Met als gevolg 3 aanmaningen, vele mailtjes en telefoontjes verder. Zonder resultaat. Ik moet me geen zorgen maken. Alles zou goedkomen en kon uitgezocht worden. Ook de financiële afdeling zou te horen krijgen dat de aanmaningen niet meer verstuurd mogen worden en alles uitgezocht wordt. Helaas blijft een reactie en bevestiging via de mail uit. Wel is er al weer een nieuwe aanmaning gekomen. Mega frustrerend als ze proberen om je nog eens te laten betalen voor hetzelfde product en hulp/service uitblijft. Als dat niet verandert ben ik geneigd niet meer te kopen bij C&A. Zeker niet online! Tot deze bestelling/koop, had ik wel goede ervaringen. Ik heb de C&A dit jaar herontdekt. Nu maar hopen op een goede afloop en dat er alsnog sprake is van service en klantgerichtheid

    Door: Irene 26-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Spijkerbroek

    Ik koop altijd graag bij c&a omdat jullie duurzame kleding hebben tegen een scherpe prijs maar de maatvoering van spijkerbroeken is verschrikkelijk slecht. Ik heb normaal 33-34 maar vandaag was 32-32 nog te groot en de pasvorm is ook telkens anders. Kan dat niet beter?

    Door: John Greeve05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Kleding

    Artikelen besteld om vervolgens een compleet andere bestelling te krijgen. Direct contact opgenomen met de klantenservice. Artikelen moest ik eerst retour sturen waarna de bestelling geannuleerd zou worden ik zelf weer de artikelen opnieuw zou moeten bestellen.
    Verkeerde bestelling netjes retour gebracht in de winkel. Daar iets misgegaan en retour is nog steeds niet aangekomen/verwerkt. Volgens de klantenservice staan de winkel en shops los van elkaar dus daar heb je het als klant maar mee te doen.

    Oplossing C&A: zonder retour geen annulering en dus gewoon betalen ondanks dat ik geen artikelen heb. Klantenservice denkt totaal niet mee en denkt alleen maar aan geld innen.
    Als ik niet betaal krijg ik aanmaningen en een deurwaarder (uitgesproken door de klantenservice).

    Ik raad iedereen aan om NIETS te kopen bij de C&A. Ben nu 1,5 maand bezig en het ziet er niet naar uit dat dit snel opgelost gaat worden (tenzij ik betaal)

    Door: S. van Erp30-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Diverse kleding

    Vroeger bestelde ik graag online bij C&A. Daar is nu verandering in gekomen!! Drama. Ze kunnen de druk niet aan, maken daardoor fouten waar de klant de dupe van is. Al 2x een artikel niet geleverd gekregen. De 1e keer uit coulance... Pffff... Met veel pijn en moeite mijn geld voor dat artikel terug gekregen. Kort daarop weer een artikel niet geleverd gekregen. Via mail géén reactie of ze geven er geen antwoord op, telefonisch van het kastje naar de muur gestuurd. Ze zeggen dat ze het regelen om vervolgens alweer de 2e aanmaning te mogen ontvangen. 2bjurkjes retour gestuurd samen met de rest van de bestelling. Alles is retour verwerkt, behalve de jurkjes, zit al 2 maanden op mijn geld te wachten. Gewoon diefstal! Nog Nooit zo'n slechte service meegemaakt als bij C&A. Mijn zien ze daar niet meer terug. Weer een vaste klant minder. Heel internet staat vol met klachten van bestelde artikelen die door C&A geannuleerd worden maar vervolgens niet terug gestort worden. BESTEL ER NIET!!

    Door: Mhj27-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Shirt

    Retour gestuurd al 6 weken geleden en nog steeds geen geld terug
    Super slecht en telkens andere smoezen nooit meer bestellen bij c a !!!

    Door: Bijmans 26-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Meerdere broeken

    Afgelopen Mei heb ik een drietal nieuwe broeken gekocht bij C en A
    De eerste was binnen een week kapot, afgescheurd bij de kontzak, de tweede niet veel later, het kruid doorgesleten na een paar keer dragen, nu is inmiddels vandaag ook de laatste uitgescheurd, Weer langs de kontzak.

    Ik zal nooit meer iets bij deze winkel kopen, het is de action van kledingwinkels en regelrechte rotzooi, ziet er okay uit maar is kapot na een paar keer dragen.

    Door: Y Meijberg24-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is C&A een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 123 ervaringen geplaatst over C&A. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is C&A actief?

    C&A is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van C&A gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.