NederlandReview

    Ervaringen C&A

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over C&A NL? C&A online verkoopt volop gezinsmode. Herenkleding, dames kleding en natuurlijk ook kinderkleding kunt u via de website van C&A aanschaffen. Wat is er nu mooier dan om vanuit de comfortabele omgeving van je woonkamer een bestelling te plaatsen voor een mooie set kleren op het internet. Misschien een last minute aankoop voor uw vakantie? Of een aankoop voor een verjaardag of huwelijk? Er zijn natuurlijk tal van redenen om uw kleren te kopen. Via het internet bespaart u zichzelf een lange reis naar de winkel en kunt u erg gemakkelijk uw kleren kopen.

    Wilt u weten wat anderen van C&A vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen, meningen en reviews op Nederlandreview.nl te lezen. Op die manier is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van de verschillende mensen welke al eens een bestelling op de site van C&A gedaan hebben. Wel zo goed!

    Over C&A NL

    C&A biedt u vele jaren van mode aan. C&A is een familiebedrijf wat al generaties lang toonaangevend is om u betaalbare kleding aan te bieden. Ze doen dit in hun vele warenhuizen en dus ook via het internet. Door altijd te blijven luisteren naar de mensen en de klanten weten ze precies wat hun wensen zijn. Ook is het goed om te weten dat de producten steeds duurzamer worden, net als het bedrijf. Passie, kennis, creativiteit en gedrevenheid is belangrijk bij C&A. Het is de basis en het fundament voor het succes van het bedrijf. Natuurlijk staat mens en milieu ook centraal bij C&A.

    C&A is in de 17 eeuw opgericht. Hier werd er al gekeken wat hun klanten belangrijk vonden en aan deze wensen voldaan. In 1671 werd vanuit Mettingen kleren aan de man gebracht. In de 19e eeuw kwam de groei er goed in en kwamen er meer en meer winkels bij. De pioniersgeest hielp C&A om ook in de 20e eeuw verder door te groeien met nieuwe technieken en maatschappelijke uitdagingen. In de 21e eeuw is C&A doorgegroeid naar een mondiale speler in de kledingindustrie.

    Diensten van C&A NL

    C&A biedt via haar winkels kleren aan. Het gaat hier om kinderkleding, dames kleding, heren kleding en ook baby kleding. De kleren zien er mooi uit en zijn altijd betaalbaar en van een goede kwaliteit. Naast de winkels is er ook een online webshop waar mensen hun bestellingen kunnen plaatsen.

    Klachten, tips en complimenten over en voor C&A NL

    Heeft u een klacht over C&A? Dan is het goed om dit kenbaar te maken en om uw klacht in te dienen bij C&A. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en naar behoren afhandelen. U mag een duidelijke uitleg verwachten en natuurlijk ook een goede oplossing.

    Naast een klacht kunt u natuurlijk ook een tip of een compliment afgeven aan C&A. Het kan per mail, per post en ook via de website of telefonisch.

    Uw mening over C&A NL

    Heeft u al een keer een bestelling geplaatst op de online webshop van C&A? Of een aankoop gedaan in een van de winkels. Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling over hun terug op Nederlandreview.nl. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen om een weloverwogen afweging te maken om ergens wel of geen aankoop te gaan doen. Met uw hulp en uw review is dit dus mogelijk. Al vast vele malen dank!

    Ervaringen over shoppen bij C&A. Goedkope kleding maar wel goed? En hoe is het online bestellen? Lees er alles over van klanten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

    C&A
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

    5
    49% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4,2
    Prijs
    rating
    6,6
    Leveren
    rating
    4,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tas

    Ik heb een mooie tas.
    Ik ben al 35 jaar vaste klant bij c&a !
    Ik ben heel treveden.

    Door: Torun 27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Diverse kleding

    Slechtste webshop van Nederland
    Ik krijg brieven van de klantenservice van de webshop dat ze een terugbetaling dubbel hebben overgemaakt. Eerst heb ik een brief gekregen waarin staat dat ik 5,76 terug moest betalen, ik vond dat erg vreemd, want op mijn bankrekening is nooit dat bedrag overgemaakt door C&A. Ik heb dat bedrag uiteindelijk overgemaakt. Een paar weken later krijg ik een brief uit Duitsland dat ik 11 euro moet overmaken en wordt er gedreigd met vervolgstappen als ik dit niet overmaak. Dit is de ergste webshop die ik ooit heb meegemaakt. Intern maken ze fouten en vervolgens gaan ze de klanten voor zo'n laag bedrag stalken om terug te betalen. Het is te zielig voor woorden. De klantenservice is waardeloos en ik weet zeker dat ik hierdoor NOOIT meer bij C&A zal bestellen. Ik twijfel heel erg over de betrouwbaarheid van deze webshop.
    Zo te zien aan alle negatieve feedback doet het bedrijf geen moeite om klachten op te lossen.

    Door: Johan 22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    broek

    de reële winkels zijn prettig , het online bestellen een drama.
    Idioot lange levertijden en onduidelijkheid over wanneer uiteindelijk dan levering zal plaatsvinden. Dat kan echt niet in deze tijd..

    Door: Peet 22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Kleding

    Op 28 november een bestelling geplaatst, geen bestelvestiging ontvangen. Volgende dag gebeld, ik moest een bewijs sturen. 2 dagen later reactie ze gaan er naar kijken binnen 8 werkdagen komen ze erop terug. Na 10 werkdagen een reactie dat het klopt en dat de betaling wordt teruggestort binnen 8 werkdagen. (18 december) Op dag 9 gebeld, nee dit duurt max 10 werkdagen wacht het af. Weer wachten, op dag 12 weer gebeld. We gaan het uitzoeken. Uiteindelijk op 13 januari, jaja bijna een maand verder krijg ik een mail in het Duits?? Dat het bedrag op 5 12 is overgemaakt. Really?? Ik weer gebeld, ja zeggen ze het is overgemaakt bewijs maar dat het niet zo is en kan ik weer terugvallen. Ben er klaar mee. Wat een slecht bedrijf en wat een slechte service!!

    Door: Priscilla ivens 13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Babysnowsuit uitverkocht

    Je besteld en betaald netjes per ideal. Levertijd 4-7 werkdagen. Na een aantal dagen ontvangen wij een mail met daarin de melding dat de bestelling iets later geleverd word door de enorme drukte. Oke prima. Enkele dagen later volgend dan echter de mail: sorry het artikel is uitverkocht u ontvangt het factuurbedrag van €0 terug.. wat een takke bedrijf. Ik heb allang betaald kan ik ook aantonen. Maar erger nog ze blijven dus spullen verkopen die ze niet hebben en vervolgens kan je 10 werkdagen wachten op je centen. Slechtste winkel ooit. Stelletje oplichters zijn het. Dieven van je portemonnee!

    Door: Romy 03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    kinderkleding

    Alleen maar minpunten. Bestelproces met vooruitbetaling gaat via de Belgische site...??? de bestelling is na 7 dagen nog niet gekomen, klantenservice deelt bij navraag mee dat de bestelling waarschijnlijk eind van de week zal worden bezorgd en vandaag kreeg ik een mail dat door 'onbekende technische oorzaak' de bestelling geannuleerd is en of ik maar opnieuw wil bestellen in de webshop. Mijn reeds betaalde bedrag zal misschien over 10 dagen weer op mijn rekening zijn teruggeboekt.
    Wat een waardeloze gang van zaken! Ik zal zeker nooit meer iets bestellen of in de winkel kopen.

    Door: Connie 17-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Badjas kind

    Sinterklaascadeau besteld, ruim (1 week) vantevoren. Website geeft leveringstermijn, maar c&a kan dit naar blijkt niet nakomen. Na dagen maar eens bellen. Reden vertraging volgens klantenservice: artikel nog niet aangeboden aan verzendbedrijf vanwege 'black friday'. Rot op met je black friday. Zet het dan niet op je site. Slechte service, stomme reden.

    Door: Osseweyer 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Pyjama

    Vandaag een bezoek gebracht aan C&A in Hoog Catharijne Utrecht. Meerdere artikelen niet in maat XS of S voorradig, maar wel aanwezig op paspoppen. Medewerkers weigeren om de kleding van de paspop te halen, en geven aan dat je het zelf maar moet bestellen (en verzendkosten erbij moet betalen!). Verder een leuke pyjama gezien die opgevouwen in een pakketje zat (opgevouwen met een lintje er omheen). Pakketjes mochten niet geopend worden, dus pyjama kon je niet passen en je kon niet zien hoe groot het artikel was. Dit was zo omdat de medewerkers anders te veel moesten opruimen. Ik mocht het artikel wel, zonder het goed te kunnen zien, kopen en thuis passen en terug brengen als het niet goed was.... Klantenservice en medewerking 0 sterren.

    Door: Milou 23-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4
    rating

    Herenbroek

    Heel slordig afgeleverd in kapotte doos opengescheurd en nat!! Geen reclame voor C en A!!!

    Door: V Leeuwen 05-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    broeken

    heb 2 weken geleden mijn broeken die ik online had besteld terug gebracht naar de winkel. Ik kon niet ruilen, ook geen geld terug want eigenlijk was dit een ander bedrijf. Toen maar in de winkel nieuwe kleding gehaald en betaald. Er werd mij verteld dat het wel 2 weken kan duren voordat je het geld terug hebt. Nu 2 weken verder en niets he, kun je er weer achteraan. eerst lang in de wacht voordat je een medewerker aan de lijn hebt. Maar ja kom je ook net verder mee.
    \
    Wat een waardeloze online winkel met een service van 0,0.
    Hier bestel ik dus nooit meer iets. Klantvriendelijkheid? an me hoela

    Door: E 18-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5
    rating

    Kleding

    Kleding die gekocht is zal vast en zeker goed zijn.
    Echter de levering is zwaar Kooten.
    Volgende gebeurt, gezellig met het gezin online kleren bestellen. En laten afleveren in filiaal muiden. Lekker makkelijk gezien we nooit weten wanneer de pakketen thuis geleverd worden. Je zou verwachten dat dit net zo snel gaat als online bestellen, volgende dag ophalen. Maar nee dit duurt gewoon 5 extra dagen. Dit is niet meer van deze tijd.
    En dan het ophalen wij als gezin besteld dus ik naar de winkel om het pakket op te halen. Krijgen we het pakket niet mee omdat de achternaam wel goed is. Maar de voornaam van me vrouw hier op staat wel dezelfde achternaam gezien we getrouwd zijn. Ook via de klanten "service " gebeld dat ik waar je niet gehoord word. Ook me vrouw nog gebeld en daar werd gewoon de telefoon opgehangen.
    Wel gek toch, als je het pakket thuis laat bezorgen en niet thuis bent gaat het naar een vreemde buurman/ vrouw en moet je het daar ophalen zonder legitimatie.
    En sta je in de winkel om het op te halen met de goede naam en legetematie krijg je het niet mee.
    Hoe bedoel je klantgericht werken.

    Door: Dennis verhagen 14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    Kleding

    Kleding besteld kreeg 2 dagen later een mail levering vertraagd door drukte hoezo duurt áltijd lang nu maar afwachten wanneer en of alles komt . Had beter een dag vrij kunnen nemen om te gaan winkelen .

    Door: Wim Beverloo 06-10-2019
    Wim Beverloo 08-10-2019

    Op 27 september besteld nog niets ontvangen ga voortaan wel ergens anders kleding kopen

    Connie 17-12-2019

    Wat een waardeloos bedrijf is dit. Ik heb kinderkleding besteld en direct vooruit betaald. Na een week nog steeds niks ontvangen dus maar eens gemaild hoe het zit. Wat blijkt? Als je direct vooruit betaalt kom je op de Belgische site terecht zei een medewerkster van de klantenservice. Hoe zie ik dat? Schijnt ergens rechts onderaan een berichtje over te staan. De beroemde kleine lettertjes zeker! Het vermelde telefoonnummer bleek niet in gebruik, ja achteraf duidelijk want het is een Belgisch nummer.... Enfin, het pakket zou eind van de week bezorgd worden, ruim 14 dagen na mijn bestelling, Echter vandaag kreeg ik een mail dat door 'onbekende technische oorzaak' mijn bestelling geannuleerd was en of ik maar opnieuw wil bestellen in de webshop. De terugbetaling kan wel 10 of meer dagen duren kreeg ik te horen van de klantenservice. Klantenservice??? hoezo service??? Ik zal zeker nooit meer iets bestellen of in de winkel kopen, wat denken ze wel?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    Diverse artikelen online

    Slechte webshop voor deze tijd! Ik had meerdere artikelen besteld, maar de bestelling bleef kennelijk ergens hangen in de lucht, ook al had ik al betaald! Misschien omdat het via een tablet ging? Gelukkig kon ik met het betaalbewijs via de mail hier een melding van maken. Ik heb meerdere mails gestuurd en antwoorden ontvangen van altijd een andere naam. Na 2 weken kreeg ik gelukkig het geld retour. Zonde van mijn tijd! Dus hier bestel ik niet meer als ze geen goedwerkende shop hebben.

    Door: Maupie 26-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Een shirt bij C&A Oss

    Gisteren bij C&A Oss een shirt gekocht. Waar ik me mateloos aan gestoord heb is de houding van een manager daar. Bij de kassa aangekomen was mijn kledingstuk al op de toonbank gelegd, klaar om te betalen. Een manager kwam daarna met een verkoopster aangelopen en een drie paar schoenen en gaf de kassière opdracht de artikelen terstond opnieuw te prijzen. Toen zij na een paar schoenen tussendoor mijn artikel wilde afrekenen, gaf 'die heer' haar hautain opdracht om eerst die andere schoenen te prijzen. Ik gaf aan dat behoorlijk onbeschoft te vinden. Hier reageerde hij niet eens op. Kortom: die zogenaamde manager moet qua klantvriendelijkheid nog een hoop leren. De klant werd in dit geval niet behandeld als een koning, maar als een of andere voetveeg. Wat dat betreft kan hij een voorbeeld aan de kassière nemen. Het zou de C&A goed doen als de kassière de plaats van de manager zou innemen......

    Door: Marleen 07-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    6
    rating

    Sucks

    Dacht voor op vakantie te gaan nog even wat sokken te bestellen.

    Lever tijd 2-5 dagen. Moet lukken
    Al zijn de meeste shops vandaag besteld morgen in huis.

    2 dagen later nog geen mail ontvangen over de status van de levering.
    Gebeld. Zeer goedkoop klinkende callcenter waarbij er gewoon iemand in zijn eigen huis de klantenservice doet.
    Bestelling annuleren kan niet.
    Ik weet nu al dat deze niet op tijd zal zijn en dus pas aan zal komen wanneer ik op vakantie ben. En dan denk je zal eens reviews gaan kijken en ja hoor je ziet het

    Door: Dennis 16-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5
    rating

    Uitstekende service

    Ik kom enkele keren per jaar met mijn oude behoorlijk demente mama bij c&a in de Oosterhof en wij worden daar altijd zo fijn geholpen. Behulpzaam naar mijn moedertje en lief en meedenkend. Dit mag ook wel eens gezegd worden. Super bedankt en tot de volgende keer.

    Door: Lia 25-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Geen bestelling meer van C&A voor ons...

    Zeer trage levering. Door drukte is de bestelling vertraagd.
    Minimaal 1 week wachten op je bestelling is toch niet meer van deze tijd? En dan duurt het nu nog langer omdat het zo druk is....
    Eens maar nooit meer...

    Door: Jospie 12-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3
    rating

    zeer slechte service, beloven van alles maar komen deze niet na, je mag het uitzoeken als klant

    Wij hebben nu een aantal malen vervelende ervaring met C&A, bij elke bedrijf kan er iets mis gaan, maar C&A maakt erg bont.
    De klant interesseert ze geen moer. Ik heb een bestelling geplaatst en heb deze direct retour verzonden omdat de maten niet oké waren.
    Wij wilde ons geld terug, na 2 weken gebeld we kregen te horen dat dit normaal 2 a 5 dagen kan duren wij gave aan dit duurt al 2 weken, daar kunnen we niks aan doen, het heeft nu bij elkaar 4 weken geduurt.
    Wij hebben 2 weken geleden een bestelling geplaatst en we hadden nog niks ontvangen maar wel betaald.
    eergisteren kregen we te horen dat het 2 weken kan duren maar we bellen u vanavond terug, u begrijp het al wij worden niet gebeld, gisteren weer gebeld ze konden niks zien in het systeem, u wordt vanavond terug gebeld en vervolgens weer niet terug gebeld.
    vandaag een mailtje ontvangen dat de winkel het pakket heeft geweigerd en retour naar het magazijn was gestuurd en de medewerkster gaf dat ze het pakket kwijt waren rond 15:00 kregen we een mailtje met de reactie u krijg 10 procent korting op u volgende bestelling, ik ben niet gek.
    Dus vanmiddag gebeld en daar kreeg ik te horen het pakket is gevonden kreeg ik te horen u geld krijg u binnen 5 a 7 dagen retour, waarop ik aangaf het heeft vorige keer 4 weken geduurd. Denk u nu dat ik nog wat koopt bij C&A nou echt niet. en ze komen niet met oplossing alleen met problemen. Wij zijn er klaar mee.

    Door: woumar 15-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    Levering niet nakomen en dan geen oplossing voor de klant aandragen

    5 artikelen besteld waarvan 2 van 35 euro en 3 van ca 12 euro. Blijkt bij levering dat de 2 artikelen van 35 euro niet meer geleverd kunnen worden. Hou je 1 artikel van 12 euro en de rest stuur je terug, moet je 5 euro verzendkosten betalen. Die had ik niet hoeven te betalen als ik alles retour had gestuurd, maar omdat ik 1 ding houd wel. Dat is tich wel redelojk uit verhouding op 12 euro. Uiteraard was ik in de veronderstelling dat ik ook een vd artikelen van 35 euro zpu hebben gehouden als deze maar geleverd waren. Dan zijn de verzendkosten ook in verhouding en wil ik die gewoon betalen want dat weet je als je de bestelling plaatst. Maar als C en A zelf.haar afspraken niet nakomt wat betreft levering van artikelen, zou ik ook enige coulance mbt de verzendkosten willen zien, aangezien ik niet wist dat als ik 1 artikel sowieso zou houden ik de verzendkosten zou moeten betalen. Dan had ik dat artikel uiteindelijk wel in de winkel gekocht. Begrijp dat ze regels hebben maar verwacht wel een tegemoetkoming richting klant als zij zelf ook niet aan de afspraken voldoen ze zien mij in ieder geval nooit meer terug. Bestel ik liever C en A artikelen via Wehkamp die de service richting klanten hoog geen staan.

    Door: Eet 12-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    3
    rating

    Nep actie en zwaar (kind)onvriendelijk.

    Ben gister nog naar C&A geweest.
    En gister was alles met een (bekende Rode % sticker.
    50% korting )like always.
    En vandaag is het zogenaamd SALE.
    SALE (gebakkenlucht bedoelen ze) van firma list en bedrog.
    Ben je daar alles waar een rode sticker op staat.
    Was ineens 1+1 gratis (vertelde ze ineens.
    Waar staat dat op de reclame boord buiten!!?!
    Nergens alleen 1+1 gratis.
    En rode sticker is normaal 50% korting.
    Vind het laaie lichterij.
    Voor oude rotzooi wat ze toch weg willen doen.
    Lekker goedkoop.
    Als je iets van 7 en iets van 9 eurie koop betaal je dus 100% de duurste prijs.
    (Dus 9 eurie).
    En als het helft van de prijs is Betaal je 3,50+4,50=8 eurie.
    WAT SALE!!!!
    Oplichterij bedoelen ze.

    Ook bij het afrekenen toen ik het bedrag hoorde.
    Begonnen men oren te flapperen.
    Ik had alleen maar dingen met de rode % sticker.
    Hoe kan het dan rond de 160 eurie zijn is dat SALE.
    Terwijl het op mijn reken machine uitkwam op 80.
    Ook wilde de vrouw en haar collega achter de kassa niet eens verder kijken.
    En dat deelde ze ook mede met volle arrogantie en geïrriteerd als wat.
    Ook liet ze de bon zien (en behandelde ze me als een dief).
    JA IK MOET DIE BON TERUG HEBBEN EN NU en ze riep een collega.
    REGEL JIJ EVEN DIE BON TERUG.
    Ik heb er toen foto van gemaakt.
    En op de kassa gezet.
    Ik kreeg de nijging om bijna te zeggen mens zak in de shit.
    Maar ben maar weg gelopen.
    Ook waren mijn kinderen vrolijk aan het kakelen en rond lopen.
    En daar hadden ze ook last van.
    Ook toen ze in de kinderwagen zaten te lachen en vrolijk rond zaten Te koeren.
    Hadden ze er ook weer last van.
    (JA UKKEPUK KAN JE ERMEE OPHOUDEN) zij ze tegen mijn zoon.
    Dan ben je toch niet lekker?!?
    Toen pakte ik er een op en zette hem met zijn kontje op de balie op het randje.
    En daar had ze ook weer last van.
    Kortweg van alles, ze hadden met bakstenen moeten werken die dames (heksen)is een betere term????

    Waarom werk je dan op een kinderafdeling?
    Waarom werk ze dan zo rotte traag?
    Zeg je dat je de kleerhangers wil, haalt ze ,het er nog af.
    Ok na een gesprek met haar collega.
    Moest ik weer naar boven naar dat rot mens toe.
    Voor een excuus van haar, na die hoefde ik niet.
    Want dat is niet iets wat welgemeend is.
    Ik vroeg of ik af kon rekenen uiteindelijk.
    Loop doe andere collega/manager vrolijk weg????
    Erg stylevol.
    Ik heb de kleding er boos achter gelaten op de kassa.

    Op de site ook nep acties hou het al maanden weken in de gaten en een cars shirt o.a is nog 7 eurie met een monteurs print op de voorkant.
    En zo meer kleding wat al afgeprijst was had allemaal gewoon dezelfde prijs.
    Maar qua levering vind ik ze oké online alleen.

    Maar in de winkel hebben ze net niet hun bezemsteel klaar om ermee te gaan vliegen zo gedragen ze zich

    Door: Joyce 13-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Schrijf zelf een review over C&A

    Uw beoordeling