C&A

Alle reviews

C&A

36% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (140)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tip voor maat bij C&A!

  Voor mij de C&A de perfecte winkel. Ik vind de kleding echt heel leuk en het is nooit te duur.

  Ik heb een keer wel best lang moeten wachten op een bestelling, maar dat was maar 1 keer en ik heb nu best wel vaak iets besteld.

  Qua maat als tip; als je er eentje past, dan pas je het allemaal!! Ik heb hier altijd een L en watvoor kledingstuk ik ook koopt, L is altijd goed!!

  Retourverwerking duurt 2 weken, geld terug op je rekening duur 5-10 dagen.
  Voor mij hier geen on line bestelling meer.

  Telefonisch contact met service afdeling geen verdere mogelijkheid dan in een computer kijken en zeggen retourzending is nog niet verwerkt
  Email gestuurd direct een auromatisch antwoordt retour dat ik geduld moet hebben.
  Gaat wel over mijn geld .
  Dus maar afwachten wanneer ze bereid zijn dit af te handelen
  Ik koopniet meer online bij c en a

  Wacht al 4 weken op mijn geld.

  DUURT TE LANG WAAR BLIJFT MIJ PAKKETEN! C&A HEEFT TROUWENS ECHT LELIJK KLEDING DUS IK STUUR HET WEER TRG SUKKELS!

  Ik heb besloten om niet meer hier te bestellen en ook niet meer naar de winkels te gaan slecht service!

  Bestelling betaald ,geen bevestiging gekregen en in mijn account van c&a staat dat ik nog geen bestellingen heb gehad niks ontvangen ,geen reactie op mijn mail ,telefonisch zijn ze niet bereikbaar `je krijgt een antwoordapparaat dat de wachtijd wat langer kan zijn maar er komt geen eind aan wanneer je ook belt je ktijgt niemand aan de lijn ,fake dus ,dit is diefstal

  Bestelling geplaatst, geen bevestiging gekregen.
  In mijn account van c&a staat ,geen bestellingen .
  Wel heb ik betaald.

  Mail gestuurd, nog geen antwoord gekregen.
  Ben hier wel ongerust over.

  5 weken op mijn bestelling gewacht. Retour gestuurd en nu wacht ik vanaf 24-11 op mijn geld.

  Heb nog steeds geen geld terug van mijn retour gestuurde trui €19,99 reeds 22 januari verstuurd dit noem ik geen reclame voor c& a

  ik had afspraak gemaakt om 1uur ivm corona voorschriften op 26-3-2021 ook voor mn vrouw afspraak gemaakt .kreeg netjes bevestiging ik was onderweg kreeg nog een herhaal bevestiging kom bij het filiaal buikslotermeer plein amsterdam noord meld me bij de ingang heeft de vrouw die daar namens c&a staat niks staan op dr iPad van onze afspraak ik laat dr de bevestiging mail zien en herhaal bevestiging zegd ze sorry ik mag u niet binnen laten staat ondertussen een klein rijtje mensen achter ons zegd ze u houd de boel op nou dat was mijn probleem niet. echt zeer amateuristisch allemaal in elkaar gedraaid het geen wat ik wilde kopen is dus niet doorgegaan echt een schaamteloze behandeling vind ik dit stond niks van de afspraak op mevrouw dr iPad nou geen c&a voorlopig meer voor ons wat een amateurs

  Ik heb een bestelling gedaan 2 tot 5 werkdagen word ineens 3 weken levertijd is toch van de gekke,geef me geld maar terug,neen kan niet ben je nu te laat mee. belachelijk bestelling van 485 euro

  Nog nooit zo'n slechte service meegemaakt, koop hier nooit meer!!
  Witte short in maat 40 is 5 cm smaller dan zwarte short in maat 40.
  Webshop onbereikbaar, zetten me nu 2x op dode lijn na 8 min wachten, daarna wordt verbinding verbroken. Op emails wordt niet gereageerd!!
  Ik roep op hier niet meer te kopen! Zonde van tijd en geld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Baby clothing

  It's been my 5th order with them in the past 12 months, and this last time i had an issue (not sure if it was a C&A issue or Post NL). My review is coming only now, because i respect the fact that my issue has been addressed the same day after filing a complaint, and new delivery is about to come in 12H. Thanks C&A for your customer service. Really appreciate how you have dealt with my case.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  duurder geworden

  volgens mij zijn ze duurder geworden bij de c en a want vroeger kon ik alles gewoon zo meenemen maar nu vind het soms dus best wel prijzig ineens
  echt jammer is dat
  maar ze hebben wel mooie kleren en ze zijn nog altijd goedkoper dan veel andere kledingwinkels dus misschien is alles wel weer duurder geworden
  dat is niet leuk voor mensen met een kleine portomonnee!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke mode voor kinderen, minder voor dames

  De jeugdafdeling van de C&A vind ik helemaal geweldig. Ze hebben altijd wel iets leuks of schattigs voor onze kinderen.
  Zelf koop ik voor mijzelf nooit iets bij de C&A, want voor dames vind ik de mode wel een beetje droevig ofzo. Bovendien is de pasvorm nooit goed voor mij hier. Helaas!

  Maar voor de kinderen kom ik graag bij de C&A.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onlineshop. C&A.

  C&A Onlineshop 2 artikelen besteld en betaald.geen bevestiging gehad .Per email.contact gezocht.al twee keer.en telefonisch ook.word er simpel gezegd. Er is niks bekend over een bestelling. Dus met andere woorden je betaald 50e en zie maar hoe je het terug krijgt.dus maar even 10 werkdagen of je het terug gestort krijgt.dus het bedrag zweeft ergens.mag toch niet kunnen bij zo een groot bedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 T-shirt en een spijkerbroek

  Of je krijgt je bestelling pas heel laat of gewoon helemaal niet.
  De klanten service is ronduit waardeloos.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  droevig

  Ik word toch altijd zo droevig als ik in de C&A kom. De mode is achterhaald, de aankleding van de winkel is helemaal niks en wat een rotsfeer hangt er ook altijd. Ze zijn wel goedkoop. Maar dan bestel ik liever online, dan hoef je tenminste niet naar die zielige winkels. Niet voor mij denk ik.

  dan ga je toch gewoon niet naar de c&a, als je er zo droevig van wordt? .......

  9 november besteld bij online shop. 11 November: bericht van vertraagde levering wegens drukte. Eindelijk 16 november de melding dat mijn bestelling klaar ligt in het filiaal. Kan het spul daar passen en indien nodig weer inleveren. Maar niet mijn geld terugkrijgen. Want spullen worden dan teruggestuurd en geld zou dan weer aan mij terug gestort worden. Wat een slagvaardige service zeg. Omdat het blijkbaar zo druk is bij de on-line shop van c&a is dit mijn eerste maar tevens ook laatste bestelling. Ik wil ze niet overbelasten met mijn onbenullige bestellinkjes. December moet nog beginnen. Ik wens ze sterkte!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitstekende service

  Ik kom enkele keren per jaar met mijn oude behoorlijk demente mama bij c&a in de Oosterhof en wij worden daar altijd zo fijn geholpen. Behulpzaam naar mijn moedertje en lief en meedenkend. Dit mag ook wel eens gezegd worden. Super bedankt en tot de volgende keer.

  Hier net zo!. Alleen pakketje is nog steeds niet aangemeld. Wel betaald kom wel 14 dagen duren. Ik vindt het zo vreemd . Alle andere webshops wie hun pakketjes versturen via post Nl komen binnen 2 dagen binnen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoop en makkelijk

  Wij bestellen vaak bij de C&A. Waarom zou je veel geld betalen voor een stukkie kleding die je toch niet voor altijd gaat dragen??
  Het kan me nie schelen dat het niet voor eeuwig meegaat ook wand dan koop ik gewoon nieuwe ze zijn echt niet duur daarom

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rokje en trui

  Afgelopen woensdag ben ik met mijn kleindochter wezen winkelen bij u in cityplaza, Nieuwegein. Bij de kassa troffen wij een super aardige caissière die een leuk praatje maakte met mijn kleindochter over haar kledingaankoop. Mijn complimenten. Fijne ervaring.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een Mario bros trui

  Ik heb online een trui besteld bij C&A voor mijn zoontje zijn verjaardag. Ik heb het laten leveren bij de C&A van bijlmerplein omdat het dichtbij mijn moeder haar huis is en zij of ik het konden ophalen. toen mijn moeder het was gaan ophalen kreeg zij te maken met een hele onaardige werkneemster. Die steeds maar bleef aangeven u heeft een machtiging nodig blablabla. Dan is het niet genoeg dat ik het betaald heb en aan de telefoon aangeef dat mijn moeder het voor mij is komen ophalen. C&A zit mij echt niet meer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Diverse

  Ik heb een heleboel kleding besteld voor een cliënt en direct afgerekend, ook heb ik de extra snelle bezorgservice genomen van ruim 9 euro. Vrijdag besteld om 11.30 uur en pas woensdag binnen. Die snelle bezorgservice klopt dus niet maar dit geld krijgt mijn cliënt niet terug. Wel 45 minuten aan de telefoon gehangen om de bestelling op te sporen.
  Mijn vorige bestelling daar duurde het een maand voor ik mijn geld retour kreeg van mijn terug gestuurde artikelen.
  Ik bestel niet meer jij C&A ze zijn ook moeilijk bereikbaar

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kinderbroeken

  Besteld en betaald.
  Daarna niets meer vernomen. Je geld is gewoon weg.

  Na 5 dagen maar eens bellen. Geen Nederlandstalige medewerker beschikbaar.
  Het antwoord ja foutje, stuur maar een mail dan maken we het geld wel een keer terug over.

  Ze kunnen niet eens een tijdsspan aangeven.

  Schaam je c&a.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Broeken

  Wat een WAARDELOZE webshop
  Bijna een week op een bestelling aan het wachten. Geen contact met ze te krijgen. Kruipend naar de winkel had ik mn broeken sneller gehad.
  En maar afvragen waarom het zo slecht gaat met je bedrijf....
  Het is 2022.... Zorg voor een fatsoenlijke webshop en afhandeling van orders. Kan voor een bedrijf als c&a toch niet zo lastig zijn

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kleding

  had kleding besteld vis DHL espress. voor 1 uur volgende dag in huis daar betaal je 9,95 voor. vervolgens niet de volgende dag maar pas op maandag erop. gebeld ik zou de 9,95 terug krijgen, omdat het via de gewone post net snel was gegaan en gratis. vervolgens krijg ik mail dat ik het geld niet weer krijg omdat er een weekend tussen zat. oplichters vermeld dat dan duidelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jongenskleding maat 104

  Enige minpunt was bij 3 thermoshirts (multipack) bleek er maar 1 in maat 104 te zijn en de andere 2 maat 98. Verder was alles zoals verwacht en wel maat 104 zoals besteld. Fijne truien en broeken dus ik hoop weer een tijd vooruit te kunnen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jeans

  Ik kocht altijd Canda maat 40 altijd goed maar nu verkopen ze andere merken en de maten kloppen niet 40 -42.
  Is of te klein of te groot er klopt niets van waar is het merk Canda gebleven.ik hoor nu heel veel klachten

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aankoop 4 broeken

  Bij deze:IK BEN KLAAR MET C&A.Ongelooflijk, bestelling gedaan op 09-07-2021 en vooruit betaald 24,94 Euro klant nummer 27455635 opdrachtnummer 1337044648.Bestelling kan niet geleverd worden,Helaas ,dat is een feit. NU KOMT HET PROBLEEM:
  op 16-07-2021 telefonisch contact .mijn vraag word doorgezet m b t terugstorting.Op 03-08-2021 opnieuw telefonisch contact,mijn
  vraag word weer doorgezet m b t terugstorting. Op 13-08-2021 weer telefonisch contact met ????? je raad het al,mijn vraag word weer doorgezet naar de JUISTE AFDELING.OP 26-08-2021 opnieuw gebeld gesproken met Karlijn, zij heeft het doorgezet naar de afdeling ESCALATIE!!!!!!!! gevraagd naar de Manager,dat kon niet Ze gaf me de naam door van Manager IRENE?.van dit geprek heb ik uberhaupt geen terug koppeling gehad via de Mail.Na 4 x telefonisch contact is er nog steeds NIETS GEBEURD.HET IS MIJN GELD!!!!!!!!! en via de website word er gesproken dat het Z.S.M. teruggestort word. Mijn beoordeling

  ZERO STERREN!!!!!!!!!!!!!!.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding

  Besteld en betaald, geen bevestiging ontvangen na 2 dgn te hebben gewacht gebeld met 'klantenservice'.
  Kreeg ik de melding het is een uitval order dus we leveren niet, fijn dat ze daar niet over communiceren.
  En het duurt 10 dgn dat het geld terug wordt gestort, ik heb er een hard hoofd in.
  Hoe kan een bedrijf die al zo lang bestaat en niet echt klein is de zaken zo niet voor elkaar hebben?
  Ten eerste je besteld wat online en betaald.
  Vervolgens geen communicatie vanuit het bedrijf om te melden dat ze niet leveren.
  Een medewerker zegt doodleuk er is geen order, dhu ik heb betaald toch en kreeg bij afronding de melding dank voor uw bestelling, dus hoe dan.
  En dan het lange wachten op de terugboeking als dat al gaat gebeuren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kleiding

  duurt het meer dan 2weken voordat er eindelijk iets opgestuurd wordt, als je een retour hebt moet je 4 weken op je geld wachten.
  Verschrikkelijk klantonvriendelijk! en als je met nummerweergave belt nemen na de 2de keer niet op, alleen als je anoniem belt. dus is mijn laatste keer dat ik wat bij C&A besteld heb.

Anderen bekeken ook

MUCHACHOMALO
2 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

C&A

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over C&A NL? C&A online verkoopt volop gezinsmode. Herenkleding, dames kleding en natuurlijk ook kinderkleding kunt u via de website van C&A aanschaffen. Wat is er nu mooier dan om vanuit de comfortabele omgeving van je woonkamer een bestelling te plaatsen voor een mooie set kleren op het internet. Misschien een last minute aankoop voor uw vakantie? Of een aankoop voor een verjaardag of huwelijk? Er zijn natuurlijk tal van redenen om uw kleren te kopen. Via het internet bespaart u zichzelf een lange reis naar de winkel en kunt u erg gemakkelijk uw kleren kopen. 

Wilt u weten wat anderen van C&A vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen, meningen en reviews op NederlandReview te lezen. Op die manier is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van de verschillende mensen welke al eens een bestelling op de site van C&A gedaan hebben. Wel zo goed! 

Over C&A NL
C&A biedt u vele jaren van mode aan. C&A is een familiebedrijf wat al generaties lang toonaangevend is om u betaalbare kleding aan te bieden. Ze doen dit in hun vele warenhuizen en dus ook via het internet. Door altijd te blijven luisteren naar de mensen en de klanten weten ze precies wat hun wensen zijn. Ook is het goed om te weten dat de producten steeds duurzamer worden, net als het bedrijf. Passie, kennis, creativiteit en gedrevenheid is belangrijk bij C&A. Het is de basis en het fundament voor het succes van het bedrijf. Natuurlijk staat mens en milieu ook centraal bij C&A. 

C&A is in de 17 eeuw opgericht. Hier werd er al gekeken wat hun klanten belangrijk vonden en aan deze wensen voldaan. In 1671 werd vanuit Mettingen kleren aan de man gebracht. In de 19e eeuw kwam de groei er goed in en kwamen er meer en meer winkels bij. De pioniersgeest hielp C&A om ook in de 20e eeuw verder door te groeien met nieuwe technieken en maatschappelijke uitdagingen. In de 21e eeuw is C&A doorgegroeid naar een mondiale speler in de kledingindustrie.  

Diensten van C&A NL
C&A biedt via haar winkels kleren aan. Het gaat hier om kinderkleding, dames kleding, heren kleding en ook baby kleding. De kleren zien er mooi uit en zijn altijd betaalbaar en van een goede kwaliteit. Naast de winkels is er ook een online webshop waar mensen hun bestellingen kunnen plaatsen. 

Klachten, tips en complimenten over en voor C&A NL
Heeft u een klacht over C&A? Dan is het goed om dit kenbaar te maken en om uw klacht in te dienen bij C&A. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en naar behoren afhandelen. U mag een duidelijke uitleg verwachten en natuurlijk ook een goede oplossing. 

Naast een klacht kunt u natuurlijk ook een tip of een compliment afgeven aan C&A. Het kan per mail, per post en ook via de website of telefonisch.

Uw mening over C&A NL
Heeft u al een keer een bestelling geplaatst op de online webshop van C&A? Of een aankoop gedaan in een van de winkels. Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling over hun terug op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen om een weloverwogen afweging te maken om ergens wel of geen aankoop te gaan doen. Met uw hulp en uw review is dit dus mogelijk. Al vast vele malen dank! 

 

Ervaringen over shoppen bij C&A. Goedkope kleding maar wel goed? En hoe is het online bestellen? Lees er alles over van klanten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

}