NederlandReview

    Ervaringen C&A

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over C&A NL? C&A online verkoopt volop gezinsmode. Herenkleding, dames kleding en natuurlijk ook kinderkleding kunt u via de website van C&A aanschaffen. Wat is er nu mooier dan om vanuit de comfortabele omgeving van je woonkamer een bestelling te plaatsen voor een mooie set kleren op het internet. Misschien een last minute aankoop voor uw vakantie? Of een aankoop voor een verjaardag of huwelijk? Er zijn natuurlijk tal van redenen om uw kleren te kopen. Via het internet bespaart u zichzelf een lange reis naar de winkel en kunt u erg gemakkelijk uw kleren kopen.

    Wilt u weten wat anderen van C&A vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen, meningen en reviews op Nederlandreview.nl te lezen. Op die manier is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van de verschillende mensen welke al eens een bestelling op de site van C&A gedaan hebben. Wel zo goed!

    Over C&A NL

    C&A biedt u vele jaren van mode aan. C&A is een familiebedrijf wat al generaties lang toonaangevend is om u betaalbare kleding aan te bieden. Ze doen dit in hun vele warenhuizen en dus ook via het internet. Door altijd te blijven luisteren naar de mensen en de klanten weten ze precies wat hun wensen zijn. Ook is het goed om te weten dat de producten steeds duurzamer worden, net als het bedrijf. Passie, kennis, creativiteit en gedrevenheid is belangrijk bij C&A. Het is de basis en het fundament voor het succes van het bedrijf. Natuurlijk staat mens en milieu ook centraal bij C&A.

    C&A is in de 17 eeuw opgericht. Hier werd er al gekeken wat hun klanten belangrijk vonden en aan deze wensen voldaan. In 1671 werd vanuit Mettingen kleren aan de man gebracht. In de 19e eeuw kwam de groei er goed in en kwamen er meer en meer winkels bij. De pioniersgeest hielp C&A om ook in de 20e eeuw verder door te groeien met nieuwe technieken en maatschappelijke uitdagingen. In de 21e eeuw is C&A doorgegroeid naar een mondiale speler in de kledingindustrie.

    Diensten van C&A NL

    C&A biedt via haar winkels kleren aan. Het gaat hier om kinderkleding, dames kleding, heren kleding en ook baby kleding. De kleren zien er mooi uit en zijn altijd betaalbaar en van een goede kwaliteit. Naast de winkels is er ook een online webshop waar mensen hun bestellingen kunnen plaatsen.

    Klachten, tips en complimenten over en voor C&A NL

    Heeft u een klacht over C&A? Dan is het goed om dit kenbaar te maken en om uw klacht in te dienen bij C&A. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en naar behoren afhandelen. U mag een duidelijke uitleg verwachten en natuurlijk ook een goede oplossing.

    Naast een klacht kunt u natuurlijk ook een tip of een compliment afgeven aan C&A. Het kan per mail, per post en ook via de website of telefonisch.

    Uw mening over C&A NL

    Heeft u al een keer een bestelling geplaatst op de online webshop van C&A? Of een aankoop gedaan in een van de winkels. Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling over hun terug op Nederlandreview.nl. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen om een weloverwogen afweging te maken om ergens wel of geen aankoop te gaan doen. Met uw hulp en uw review is dit dus mogelijk. Al vast vele malen dank!

    Ervaringen over shoppen bij C&A. Goedkope kleding maar wel goed? En hoe is het online bestellen? Lees er alles over van klanten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

    C&A
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    5,8
    50% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5,8

    Service

    5

    Prijs

    7

    Leveren

    5,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Een shirt bij C&A Oss

    Gisteren bij C&A Oss een shirt gekocht. Waar ik me mateloos aan gestoord heb is de houding van een manager daar. Bij de kassa aangekomen was mijn kledingstuk al op de toonbank gelegd, klaar om te betalen. Een manager kwam daarna met een verkoopster aangelopen en een drie paar schoenen en gaf de kassière opdracht de artikelen terstond opnieuw te prijzen. Toen zij na een paar schoenen tussendoor mijn artikel wilde afrekenen, gaf 'die heer' haar hautain opdracht om eerst die andere schoenen te prijzen. Ik gaf aan dat behoorlijk onbeschoft te vinden. Hier reageerde hij niet eens op. Kortom: die zogenaamde manager moet qua klantvriendelijkheid nog een hoop leren. De klant werd in dit geval niet behandeld als een koning, maar als een of andere voetveeg. Wat dat betreft kan hij een voorbeeld aan de kassière nemen. Het zou de C&A goed doen als de kassière de plaats van de manager zou innemen......

    Door: Marleen 07-07-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6

    Sucks

    Dacht voor op vakantie te gaan nog even wat sokken te bestellen.

    Lever tijd 2-5 dagen. Moet lukken
    Al zijn de meeste shops vandaag besteld morgen in huis.

    2 dagen later nog geen mail ontvangen over de status van de levering.
    Gebeld. Zeer goedkoop klinkende callcenter waarbij er gewoon iemand in zijn eigen huis de klantenservice doet.
    Bestelling annuleren kan niet.
    Ik weet nu al dat deze niet op tijd zal zijn en dus pas aan zal komen wanneer ik op vakantie ben. En dan denk je zal eens reviews gaan kijken en ja hoor je ziet het

    Door: Dennis16-05-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Uitstekende service

    Ik kom enkele keren per jaar met mijn oude behoorlijk demente mama bij c&a in de Oosterhof en wij worden daar altijd zo fijn geholpen. Behulpzaam naar mijn moedertje en lief en meedenkend. Dit mag ook wel eens gezegd worden. Super bedankt en tot de volgende keer.

    Door: Lia25-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Geen bestelling meer van C&A voor ons...

    Zeer trage levering. Door drukte is de bestelling vertraagd.
    Minimaal 1 week wachten op je bestelling is toch niet meer van deze tijd? En dan duurt het nu nog langer omdat het zo druk is....
    Eens maar nooit meer...

    Door: Jospie12-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    zeer slechte service, beloven van alles maar komen deze niet na, je mag het uitzoeken als klant

    Wij hebben nu een aantal malen vervelende ervaring met C&A, bij elke bedrijf kan er iets mis gaan, maar C&A maakt erg bont.
    De klant interesseert ze geen moer. Ik heb een bestelling geplaatst en heb deze direct retour verzonden omdat de maten niet oké waren.
    Wij wilde ons geld terug, na 2 weken gebeld we kregen te horen dat dit normaal 2 a 5 dagen kan duren wij gave aan dit duurt al 2 weken, daar kunnen we niks aan doen, het heeft nu bij elkaar 4 weken geduurt.
    Wij hebben 2 weken geleden een bestelling geplaatst en we hadden nog niks ontvangen maar wel betaald.
    eergisteren kregen we te horen dat het 2 weken kan duren maar we bellen u vanavond terug, u begrijp het al wij worden niet gebeld, gisteren weer gebeld ze konden niks zien in het systeem, u wordt vanavond terug gebeld en vervolgens weer niet terug gebeld.
    vandaag een mailtje ontvangen dat de winkel het pakket heeft geweigerd en retour naar het magazijn was gestuurd en de medewerkster gaf dat ze het pakket kwijt waren rond 15:00 kregen we een mailtje met de reactie u krijg 10 procent korting op u volgende bestelling, ik ben niet gek.
    Dus vanmiddag gebeld en daar kreeg ik te horen het pakket is gevonden kreeg ik te horen u geld krijg u binnen 5 a 7 dagen retour, waarop ik aangaf het heeft vorige keer 4 weken geduurd. Denk u nu dat ik nog wat koopt bij C&A nou echt niet. en ze komen niet met oplossing alleen met problemen. Wij zijn er klaar mee.

    Door: woumar15-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Levering niet nakomen en dan geen oplossing voor de klant aandragen

    5 artikelen besteld waarvan 2 van 35 euro en 3 van ca 12 euro. Blijkt bij levering dat de 2 artikelen van 35 euro niet meer geleverd kunnen worden. Hou je 1 artikel van 12 euro en de rest stuur je terug, moet je 5 euro verzendkosten betalen. Die had ik niet hoeven te betalen als ik alles retour had gestuurd, maar omdat ik 1 ding houd wel. Dat is tich wel redelojk uit verhouding op 12 euro. Uiteraard was ik in de veronderstelling dat ik ook een vd artikelen van 35 euro zpu hebben gehouden als deze maar geleverd waren. Dan zijn de verzendkosten ook in verhouding en wil ik die gewoon betalen want dat weet je als je de bestelling plaatst. Maar als C en A zelf.haar afspraken niet nakomt wat betreft levering van artikelen, zou ik ook enige coulance mbt de verzendkosten willen zien, aangezien ik niet wist dat als ik 1 artikel sowieso zou houden ik de verzendkosten zou moeten betalen. Dan had ik dat artikel uiteindelijk wel in de winkel gekocht. Begrijp dat ze regels hebben maar verwacht wel een tegemoetkoming richting klant als zij zelf ook niet aan de afspraken voldoen ze zien mij in ieder geval nooit meer terug. Bestel ik liever C en A artikelen via Wehkamp die de service richting klanten hoog geen staan.

    Door: Eet12-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Nep actie en zwaar (kind)onvriendelijk.

    Ben gister nog naar C&A geweest.
    En gister was alles met een (bekende Rode % sticker.
    50% korting )like always.
    En vandaag is het zogenaamd SALE.
    SALE (gebakkenlucht bedoelen ze) van firma list en bedrog.
    Ben je daar alles waar een rode sticker op staat.
    Was ineens 1+1 gratis (vertelde ze ineens.
    Waar staat dat op de reclame boord buiten!!?!
    Nergens alleen 1+1 gratis.
    En rode sticker is normaal 50% korting.
    Vind het laaie lichterij.
    Voor oude rotzooi wat ze toch weg willen doen.
    Lekker goedkoop.
    Als je iets van 7 en iets van 9 eurie koop betaal je dus 100% de duurste prijs.
    (Dus 9 eurie).
    En als het helft van de prijs is Betaal je 3,50+4,50=8 eurie.
    WAT SALE!!!!
    Oplichterij bedoelen ze.

    Ook bij het afrekenen toen ik het bedrag hoorde.
    Begonnen men oren te flapperen.
    Ik had alleen maar dingen met de rode % sticker.
    Hoe kan het dan rond de 160 eurie zijn is dat SALE.
    Terwijl het op mijn reken machine uitkwam op 80.
    Ook wilde de vrouw en haar collega achter de kassa niet eens verder kijken.
    En dat deelde ze ook mede met volle arrogantie en geïrriteerd als wat.
    Ook liet ze de bon zien (en behandelde ze me als een dief).
    JA IK MOET DIE BON TERUG HEBBEN EN NU en ze riep een collega.
    REGEL JIJ EVEN DIE BON TERUG.
    Ik heb er toen foto van gemaakt.
    En op de kassa gezet.
    Ik kreeg de nijging om bijna te zeggen mens zak in de shit.
    Maar ben maar weg gelopen.
    Ook waren mijn kinderen vrolijk aan het kakelen en rond lopen.
    En daar hadden ze ook last van.
    Ook toen ze in de kinderwagen zaten te lachen en vrolijk rond zaten Te koeren.
    Hadden ze er ook weer last van.
    (JA UKKEPUK KAN JE ERMEE OPHOUDEN) zij ze tegen mijn zoon.
    Dan ben je toch niet lekker?!?
    Toen pakte ik er een op en zette hem met zijn kontje op de balie op het randje.
    En daar had ze ook weer last van.
    Kortweg van alles, ze hadden met bakstenen moeten werken die dames (heksen)is een betere term????

    Waarom werk je dan op een kinderafdeling?
    Waarom werk ze dan zo rotte traag?
    Zeg je dat je de kleerhangers wil, haalt ze ,het er nog af.
    Ok na een gesprek met haar collega.
    Moest ik weer naar boven naar dat rot mens toe.
    Voor een excuus van haar, na die hoefde ik niet.
    Want dat is niet iets wat welgemeend is.
    Ik vroeg of ik af kon rekenen uiteindelijk.
    Loop doe andere collega/manager vrolijk weg????
    Erg stylevol.
    Ik heb de kleding er boos achter gelaten op de kassa.

    Op de site ook nep acties hou het al maanden weken in de gaten en een cars shirt o.a is nog 7 eurie met een monteurs print op de voorkant.
    En zo meer kleding wat al afgeprijst was had allemaal gewoon dezelfde prijs.
    Maar qua levering vind ik ze oké online alleen.

    Maar in de winkel hebben ze net niet hun bezemsteel klaar om ermee te gaan vliegen zo gedragen ze zich

    Door: Joyce 13-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    bestelling on-line shop

    9 November besteld in on-line shop van c&a. 11 November: melding vertraging levering wegens drukte!
    Eindelijk 16 november melding dat mijn bestelling klaar ligt in het filiaal. Mag daar passen. Als het niet past krijg ik niet daar mijn geld terug. De spullen moeten dan weer per trekschuit terug. Wat een service!
    Omdat het blijkbaar zo druk is bij de on-line webshop van c&a is dit mijn eerste maar ook laatste bestelling. Ik wil ze niet overbelasten met mijn onbenullige bestelinkjes. December moet nog beginnen. Sterkte c&a. Maar zo ga je de strijd niet winnen.

    Door: Jack van der Kooi16-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Zeer slechte levertijd en klantenservice

    De winkel is fijn, de online winkel is verschrikkelijk. C&A hanteert een levering van maar liefst 4 tot 7 werkdagen, zo niet van deze tijd. Thuisbezorging á €4,95 wordt sneller geleverd dan de gratis verzending naar de winkel. Zelfs met een levertijd van 4 tot 7 werkdagen krijgt C&A het voor elkaar om een vertraging te hebben. Ik lees nu pas de reviews, spijt van mijn al betaalde bestelling. Tevens is de klantenservice ook verschrikkelijk. Heel naar mensen aan de telefoon gesproken, zeer klantonvriendelijk. Eerste en laatste keer dat ik bij C&A bestel.

    Door: Lindsay15-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    link werkt niet

    Gisteren beoordeling geplaatst dat je niet achteraf kan betalen, terwijl dit wel bij de betaalmogelijkheden staat. Reactie C en A was dat ze op info van derden afgaan, maar niet mogen zeggen van wie, lekker makkelijk. Staat er wel een link bij, onder aan de e mail om je mening te geven, en deze werkt HEEL TOEVALLIG gisteren en vandaag niet. Ik heb nog nooit betaal achterstand gehad, daarom is het raar dat ik deze reactie kreeg. Nooit meer C en A. En zo goedkoop zijn ze echt niet.

    Door: José09-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Misleidend.

    Bestel maar niks in de web shop als je geen internet bankieren hebt. Bij betaalwijze staat wel achteraf betalen vermeld, maar dit werkt niet. E-mail gestuurd waarom ik hiervan geen gebruik van kan maken, maar ze beroepen zich op info die ze van anderen hebben gekregen, maar zeggen niet van wie !!! Ik wilde voor mijn moeder een vest bestellen wat in de winkel niet te koop was, maar ik koop hier nooit. Ouderwetse troep.

    Door: José08-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Dichte deur

    Via de webshop een bestelling gedaan en vandaag tijd om deze op te halen bij het filiaal in Hoofddorp. Morgen is de heropening, en omdat ik geen zin heb in de drukte, ben ik nu gegaan. Speciaal nog op de website gekeken of ie open was, ivm de verbouwing en heropening. Geen bijzonderheden gemeld. Sta ik daar voor de deur, hangen ze net briefjes op dat ze vandaag gesloten zijn! Ik nog geprobeerd, maar nee hoor, dan moeten ze het bij iedereen doen. Ja, had het dan op de site aangegeven! Ik vind het filiaal in Hoofddorp sowieso niet prettig, er zijn daar enkele zeer ongemotiveerde personeelsleden. Onlangs in Haarlem-Schalkwijk geweest, daar weten ze tenminste wat (klant-)vriendelijkheid is!

    Door: Aagje28-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    winkel 10 minuten TE VROEG dicht echt BELACHELIJK

    Wat een rotwinkel. Ik was vandaag speciaal de deur uit gegaan om nog even snel iets te halen bij de C&A, kwam ik de winkel niet meer in, stond zo'n gast voor de deur die zei dat ze al gesloten waren. Dat is 10 minuten te vroeg! Ik heb nog gevraagd of ik er aub ff in mocht, ik wist precies wat ik nodig had en hoefde ook niet te passen ofzo, maar nee! 'de kassa's zijn. al afgesloten' zei hij!! Echt superlame, willen ze geen geld verdienen ofzo??? Vraag me af of de manager hiervan weet, dat zijn personeel gewoon lekker vroeg naar huis wil en klanten weigert! En dat noemt zich de flagshipstore. Nou als ze ze met klanten omgaan, mogen ze nog zo goedkoop zijn, maar dan zien ze mij niet meer in die winkel terug.

    Ik geef ze 1 ster voor service want ik vind dit GEEN service, 1 ster voor bestellen, want ik heb niks kunnen kopen en 1 ster voor levering want er is NIKS geleverd.

    Door: Esther Ritzen11-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    geld terug

    Het is kennelijk voor c en a wel mogelijk om binnen een paar minuten geld voor een bestelling te ontvangen, maar terug storten moet dagen duren. Onbegrijpelijk in deze digitale tijd...
    c en a voldoet niet aan de verplichtingen door de bestelling te leveren, dan kan ze er voor zorgen dat geld wat hen niet toebehoord direct wordt terug gestort. Het is tenslotte niet het probleem van de klant dat er door een storing bij c en a een bestelling niet binnen komt.
    En dan die vreselijke dame bij het call center als ik bel met mijn klacht. Niet normaal. Niet luisteren naar mij, door mij heen praten en geen antwoord op mijn vraag

    En deze beoordeling is fake, ik kan niet een o sterren geven voor de niet geleverde service

    Door: Leo de Wit06-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Leuke mode voor kinderen, minder voor dames

    De jeugdafdeling van de C&A vind ik helemaal geweldig. Ze hebben altijd wel iets leuks of schattigs voor onze kinderen.
    Zelf koop ik voor mijzelf nooit iets bij de C&A, want voor dames vind ik de mode wel een beetje droevig ofzo. Bovendien is de pasvorm nooit goed voor mij hier. Helaas!

    Maar voor de kinderen kom ik graag bij de C&A.

    Door: Chantal Spiering28-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    goedkoop en goed toch

    al vanaf dat ik heel klein ben kom ik bij de c&a
    ze zijn gewoon heel goedkoop maar wel heel goed dus waarom meer betalen
    ik vind altijd wel iets leuks en koop ook weleens online. ik weet gewoon mijn maat

    Door: kim17-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Tip voor maat bij C&A!

    Voor mij de C&A de perfecte winkel. Ik vind de kleding echt heel leuk en het is nooit te duur.

    Ik heb een keer wel best lang moeten wachten op een bestelling, maar dat was maar 1 keer en ik heb nu best wel vaak iets besteld.

    Qua maat als tip; als je er eentje past, dan pas je het allemaal!! Ik heb hier altijd een L en watvoor kledingstuk ik ook koopt, L is altijd goed!!

    Door: Fatima P05-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    leuke mode

    Kwaliteit is vaak beter dan je denkt en het is veel goedkoper dan andere winkels en ze hebben altijd leuke mode!!

    Door: gonnsie02-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goedkoop en makkelijk

    Wij bestellen vaak bij de C&A. Waarom zou je veel geld betalen voor een stukkie kleding die je toch niet voor altijd gaat dragen??
    Het kan me nie schelen dat het niet voor eeuwig meegaat ook wand dan koop ik gewoon nieuwe ze zijn echt niet duur daarom

    Door: Ertan V.10-09-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    duurder geworden

    volgens mij zijn ze duurder geworden bij de c en a want vroeger kon ik alles gewoon zo meenemen maar nu vind het soms dus best wel prijzig ineens
    echt jammer is dat
    maar ze hebben wel mooie kleren en ze zijn nog altijd goedkoper dan veel andere kledingwinkels dus misschien is alles wel weer duurder geworden
    dat is niet leuk voor mensen met een kleine portomonnee!!

    Door: Dinie F.10-02-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Pasvorm from hell

    Goedkoop betekent helaas ook dat de kwaliteit slecht is hier helaas. Er zit geen enkele pasvorm in en ik zie er niet uit als ik hier iets ga passen. Jammer, want ik vind de kleding wel leuk vaak en betaalbaar.

    Door: Cora Denneman06-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Flagshipstore!!

    IK KAN NIET WACHTEN TOT DIE FLAGSHIPSTORE OPENT OP DAMRAK WANNEER GEBEURT DAT NOU??? hAD AL GEZIEN HOE HET ZOU WORDEN EN VOND DAT HEEL MOOI!!

    Door: Jessica30-09-2015
    Celine06-10-2015

    Was het niet gepland om open te gaan in september 2015?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Ouderwets goed en goedkoop

    Als klant kom ik er al jaren. De producten zijn gewoon goedkoop en ze hebben de kleding ook in mijn maat. Je kunt lekker rondsnuffelen want ze hebben er veel en het is lekker ruim ingedeeld. Je kunt er tenminste je kont keren en dat is wel zo prettig.

    Door: Van Gent30-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    droevig

    Ik word toch altijd zo droevig als ik in de C&A kom. De mode is achterhaald, de aankleding van de winkel is helemaal niks en wat een rotsfeer hangt er ook altijd. Ze zijn wel goedkoop. Maar dan bestel ik liever online, dan hoef je tenminste niet naar die zielige winkels. Niet voor mij denk ik.

    Door: sildf9p29-09-2015
    30-09-2015

    dan ga je toch gewoon niet naar de c&a, als je er zo droevig van wordt? .......

    Jack van der Kooi16-11-2018

    9 november besteld bij online shop. 11 November: bericht van vertraagde levering wegens drukte. Eindelijk 16 november de melding dat mijn bestelling klaar ligt in het filiaal. Kan het spul daar passen en indien nodig weer inleveren. Maar niet mijn geld terugkrijgen. Want spullen worden dan teruggestuurd en geld zou dan weer aan mij terug gestort worden. Wat een slagvaardige service zeg. Omdat het blijkbaar zo druk is bij de on-line shop van c&a is dit mijn eerste maar tevens ook laatste bestelling. Ik wil ze niet overbelasten met mijn onbenullige bestellinkjes. December moet nog beginnen. Ik wens ze sterkte!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    Schrijf zelf een review over C&A

    Uw beoordeling