NederlandReview

    Ervaringen C&A

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over C&A NL? C&A online verkoopt volop gezinsmode. Herenkleding, dames kleding en natuurlijk ook kinderkleding kunt u via de website van C&A aanschaffen. Wat is er nu mooier dan om vanuit de comfortabele omgeving van je woonkamer een bestelling te plaatsen voor een mooie set kleren op het internet. Misschien een last minute aankoop voor uw vakantie? Of een aankoop voor een verjaardag of huwelijk? Er zijn natuurlijk tal van redenen om uw kleren te kopen. Via het internet bespaart u zichzelf een lange reis naar de winkel en kunt u erg gemakkelijk uw kleren kopen.

    Wilt u weten wat anderen van C&A vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen, meningen en reviews op NederlandReview te lezen. Op die manier is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van de verschillende mensen welke al eens een bestelling op de site van C&A gedaan hebben. Wel zo goed!

    Over C&A NL

    C&A biedt u vele jaren van mode aan. C&A is een familiebedrijf wat al generaties lang toonaangevend is om u betaalbare kleding aan te bieden. Ze doen dit in hun vele warenhuizen en dus ook via het internet. Door altijd te blijven luisteren naar de mensen en de klanten weten ze precies wat hun wensen zijn. Ook is het goed om te weten dat de producten steeds duurzamer worden, net als het bedrijf. Passie, kennis, creativiteit en gedrevenheid is belangrijk bij C&A. Het is de basis en het fundament voor het succes van het bedrijf. Natuurlijk staat mens en milieu ook centraal bij C&A.

    C&A is in de 17 eeuw opgericht. Hier werd er al gekeken wat hun klanten belangrijk vonden en aan deze wensen voldaan. In 1671 werd vanuit Mettingen kleren aan de man gebracht. In de 19e eeuw kwam de groei er goed in en kwamen er meer en meer winkels bij. De pioniersgeest hielp C&A om ook in de 20e eeuw verder door te groeien met nieuwe technieken en maatschappelijke uitdagingen. In de 21e eeuw is C&A doorgegroeid naar een mondiale speler in de kledingindustrie.

    35 BRILLIANT LIFE HACKS YOU NEED TO KNOW

    Diensten van C&A NL

    C&A biedt via haar winkels kleren aan. Het gaat hier om kinderkleding, dames kleding, heren kleding en ook baby kleding. De kleren zien er mooi uit en zijn altijd betaalbaar en van een goede kwaliteit. Naast de winkels is er ook een online webshop waar mensen hun bestellingen kunnen plaatsen.

    Klachten, tips en complimenten over en voor C&A NL

    Heeft u een klacht over C&A? Dan is het goed om dit kenbaar te maken en om uw klacht in te dienen bij C&A. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en naar behoren afhandelen. U mag een duidelijke uitleg verwachten en natuurlijk ook een goede oplossing.

    Naast een klacht kunt u natuurlijk ook een tip of een compliment afgeven aan C&A. Het kan per mail, per post en ook via de website of telefonisch.

    Uw mening over C&A NL

    Heeft u al een keer een bestelling geplaatst op de online webshop van C&A? Of een aankoop gedaan in een van de winkels. Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling over hun terug op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen om een weloverwogen afweging te maken om ergens wel of geen aankoop te gaan doen. Met uw hulp en uw review is dit dus mogelijk. Al vast vele malen dank!

    Ervaringen over shoppen bij C&A. Goedkope kleding maar wel goed? En hoe is het online bestellen? Lees er alles over van klanten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

    C&A
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (41)

    4.8
    49% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    6.2
    Leveren
    rating
    4.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Tip voor maat bij C&A!

    Voor mij de C&A de perfecte winkel. Ik vind de kleding echt heel leuk en het is nooit te duur.

    Ik heb een keer wel best lang moeten wachten op een bestelling, maar dat was maar 1 keer en ik heb nu best wel vaak iets besteld.

    Qua maat als tip; als je er eentje past, dan pas je het allemaal!! Ik heb hier altijd een L en watvoor kledingstuk ik ook koopt, L is altijd goed!!

    Door: Fatima P 05-12-2016
    Anna 19-02-2020

    Retourverwerking duurt 2 weken, geld terug op je rekening duur 5-10 dagen. Voor mij hier geen on line bestelling meer.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    duurder geworden

    volgens mij zijn ze duurder geworden bij de c en a want vroeger kon ik alles gewoon zo meenemen maar nu vind het soms dus best wel prijzig ineens
    echt jammer is dat
    maar ze hebben wel mooie kleren en ze zijn nog altijd goedkoper dan veel andere kledingwinkels dus misschien is alles wel weer duurder geworden
    dat is niet leuk voor mensen met een kleine portomonnee!!

    Door: Dinie F. 10-02-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Leuke mode voor kinderen, minder voor dames

    De jeugdafdeling van de C&A vind ik helemaal geweldig. Ze hebben altijd wel iets leuks of schattigs voor onze kinderen.
    Zelf koop ik voor mijzelf nooit iets bij de C&A, want voor dames vind ik de mode wel een beetje droevig ofzo. Bovendien is de pasvorm nooit goed voor mij hier. Helaas!

    Maar voor de kinderen kom ik graag bij de C&A.

    Door: Chantal Spiering 28-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    droevig

    Ik word toch altijd zo droevig als ik in de C&A kom. De mode is achterhaald, de aankleding van de winkel is helemaal niks en wat een rotsfeer hangt er ook altijd. Ze zijn wel goedkoop. Maar dan bestel ik liever online, dan hoef je tenminste niet naar die zielige winkels. Niet voor mij denk ik.

    Door: sildf9p 29-09-2015
    30-09-2015

    dan ga je toch gewoon niet naar de c&a, als je er zo droevig van wordt? .......

    Jack van der Kooi 16-11-2018

    9 november besteld bij online shop. 11 November: bericht van vertraagde levering wegens drukte. Eindelijk 16 november de melding dat mijn bestelling klaar ligt in het filiaal. Kan het spul daar passen en indien nodig weer inleveren. Maar niet mijn geld terugkrijgen. Want spullen worden dan teruggestuurd en geld zou dan weer aan mij terug gestort worden. Wat een slagvaardige service zeg. Omdat het blijkbaar zo druk is bij de on-line shop van c&a is dit mijn eerste maar tevens ook laatste bestelling. Ik wil ze niet overbelasten met mijn onbenullige bestellinkjes. December moet nog beginnen. Ik wens ze sterkte!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Kleren

    Waardeloze service

    Door: Angelique 28-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    pyama

    Ik had eindelijk een geschikte pyama gevonden en in het winkelwagentje gedaan. Een tweede pyama erbij gevonden, wilde betalen en zag tot mijn verbijstering dat de eerste pyama uit het winkelmandje was!
    Zomaar verkocht aan een ander!
    Pas toen stond er dat artikelen in het winkelmandje niet gereserveerd zijn...
    Ik koop hier nooit weer wat!

    Door: Annet Lansink 18-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Uitstekende service

    Ik kom enkele keren per jaar met mijn oude behoorlijk demente mama bij c&a in de Oosterhof en wij worden daar altijd zo fijn geholpen. Behulpzaam naar mijn moedertje en lief en meedenkend. Dit mag ook wel eens gezegd worden. Super bedankt en tot de volgende keer.

    Door: Lia 25-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goedkoop en makkelijk

    Wij bestellen vaak bij de C&A. Waarom zou je veel geld betalen voor een stukkie kleding die je toch niet voor altijd gaat dragen??
    Het kan me nie schelen dat het niet voor eeuwig meegaat ook wand dan koop ik gewoon nieuwe ze zijn echt niet duur daarom

    Door: Ertan V. 10-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Ouderwets goed en goedkoop

    Als klant kom ik er al jaren. De producten zijn gewoon goedkoop en ze hebben de kleding ook in mijn maat. Je kunt lekker rondsnuffelen want ze hebben er veel en het is lekker ruim ingedeeld. Je kunt er tenminste je kont keren en dat is wel zo prettig.

    Door: Van Gent 30-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    goedkoop en goed toch

    al vanaf dat ik heel klein ben kom ik bij de c&a
    ze zijn gewoon heel goedkoop maar wel heel goed dus waarom meer betalen
    ik vind altijd wel iets leuks en koop ook weleens online. ik weet gewoon mijn maat

    Door: kim 17-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Onklantvriendelijk! Niet bestellen!

    Laatst kleding besteld. Duurde bijna 2 weken eer ik het mocht ontvangen. Helaas trui was uitverkocht???? Toch kreeg ik het pakket opgestuurd (maar zonder trui was het joggingpak niet compleet) dus had het meer hoeven hebben. Zonder overleg toch opgestuurd met jawel plots 4,95 verzendkosten?? Omdat ik nu doordat de trui was uitverkocht onder de gratis verzending zat. Belachelijk en zeer onklantvriendelijk. Ze reageren NIET op mijn mail. Wil graag uitleg, het is hun fout! Dat de trui niet geleverd is en ik hierdoor bijna 5,- meer moet betalen en ik nu dus zonder trui niets meer aan de kleding had?? Niet bestellen! Een gewaarschuwd mens..........

    Door: Elizabeth 20-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Jas

    Niet vriendelijk mensen ,echt niet normaal

    Door: Despina 01-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Tas

    Ik heb een mooie tas.
    Ik ben al 35 jaar vaste klant bij c&a !
    Ik ben heel treveden.

    Door: Torun 27-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Diverse kleding

    Slechtste webshop van Nederland
    Ik krijg brieven van de klantenservice van de webshop dat ze een terugbetaling dubbel hebben overgemaakt. Eerst heb ik een brief gekregen waarin staat dat ik 5,76 terug moest betalen, ik vond dat erg vreemd, want op mijn bankrekening is nooit dat bedrag overgemaakt door C&A. Ik heb dat bedrag uiteindelijk overgemaakt. Een paar weken later krijg ik een brief uit Duitsland dat ik 11 euro moet overmaken en wordt er gedreigd met vervolgstappen als ik dit niet overmaak. Dit is de ergste webshop die ik ooit heb meegemaakt. Intern maken ze fouten en vervolgens gaan ze de klanten voor zo'n laag bedrag stalken om terug te betalen. Het is te zielig voor woorden. De klantenservice is waardeloos en ik weet zeker dat ik hierdoor NOOIT meer bij C&A zal bestellen. Ik twijfel heel erg over de betrouwbaarheid van deze webshop.
    Zo te zien aan alle negatieve feedback doet het bedrijf geen moeite om klachten op te lossen.

    Door: Johan 22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    broek

    de reële winkels zijn prettig , het online bestellen een drama.
    Idioot lange levertijden en onduidelijkheid over wanneer uiteindelijk dan levering zal plaatsvinden. Dat kan echt niet in deze tijd..

    Door: Peet 22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Kleding

    Op 28 november een bestelling geplaatst, geen bestelvestiging ontvangen. Volgende dag gebeld, ik moest een bewijs sturen. 2 dagen later reactie ze gaan er naar kijken binnen 8 werkdagen komen ze erop terug. Na 10 werkdagen een reactie dat het klopt en dat de betaling wordt teruggestort binnen 8 werkdagen. (18 december) Op dag 9 gebeld, nee dit duurt max 10 werkdagen wacht het af. Weer wachten, op dag 12 weer gebeld. We gaan het uitzoeken. Uiteindelijk op 13 januari, jaja bijna een maand verder krijg ik een mail in het Duits?? Dat het bedrag op 5 12 is overgemaakt. Really?? Ik weer gebeld, ja zeggen ze het is overgemaakt bewijs maar dat het niet zo is en kan ik weer terugvallen. Ben er klaar mee. Wat een slecht bedrijf en wat een slechte service!!

    Door: Priscilla ivens 13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Babysnowsuit uitverkocht

    Je besteld en betaald netjes per ideal. Levertijd 4-7 werkdagen. Na een aantal dagen ontvangen wij een mail met daarin de melding dat de bestelling iets later geleverd word door de enorme drukte. Oke prima. Enkele dagen later volgend dan echter de mail: sorry het artikel is uitverkocht u ontvangt het factuurbedrag van €0 terug.. wat een takke bedrijf. Ik heb allang betaald kan ik ook aantonen. Maar erger nog ze blijven dus spullen verkopen die ze niet hebben en vervolgens kan je 10 werkdagen wachten op je centen. Slechtste winkel ooit. Stelletje oplichters zijn het. Dieven van je portemonnee!

    Door: Romy 03-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    kinderkleding

    Alleen maar minpunten. Bestelproces met vooruitbetaling gaat via de Belgische site...??? de bestelling is na 7 dagen nog niet gekomen, klantenservice deelt bij navraag mee dat de bestelling waarschijnlijk eind van de week zal worden bezorgd en vandaag kreeg ik een mail dat door 'onbekende technische oorzaak' de bestelling geannuleerd is en of ik maar opnieuw wil bestellen in de webshop. Mijn reeds betaalde bedrag zal misschien over 10 dagen weer op mijn rekening zijn teruggeboekt.
    Wat een waardeloze gang van zaken! Ik zal zeker nooit meer iets bestellen of in de winkel kopen.

    Door: Connie 17-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Badjas kind

    Sinterklaascadeau besteld, ruim (1 week) vantevoren. Website geeft leveringstermijn, maar c&a kan dit naar blijkt niet nakomen. Na dagen maar eens bellen. Reden vertraging volgens klantenservice: artikel nog niet aangeboden aan verzendbedrijf vanwege 'black friday'. Rot op met je black friday. Zet het dan niet op je site. Slechte service, stomme reden.

    Door: Osseweyer 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Pyjama

    Vandaag een bezoek gebracht aan C&A in Hoog Catharijne Utrecht. Meerdere artikelen niet in maat XS of S voorradig, maar wel aanwezig op paspoppen. Medewerkers weigeren om de kleding van de paspop te halen, en geven aan dat je het zelf maar moet bestellen (en verzendkosten erbij moet betalen!). Verder een leuke pyjama gezien die opgevouwen in een pakketje zat (opgevouwen met een lintje er omheen). Pakketjes mochten niet geopend worden, dus pyjama kon je niet passen en je kon niet zien hoe groot het artikel was. Dit was zo omdat de medewerkers anders te veel moesten opruimen. Ik mocht het artikel wel, zonder het goed te kunnen zien, kopen en thuis passen en terug brengen als het niet goed was.... Klantenservice en medewerking 0 sterren.

    Door: Milou 23-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over C&A

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is C&A een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 41 ervaringen geplaatst over C&A. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 49% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is C&A actief?

    C&A is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Mode

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van C&A gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.