C&A

4.2

Bestellen

3

Service

5.4

Prijs

3.1

Levering

33.5%

Zou hier weer kopen

C&A

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over C&A NL? C&A online verkoopt volop gezinsmode. Herenkleding, dames kleding en natuurlijk ook kinderkleding kunt u via de website van C&A aanschaffen. Wat is er nu mooier dan om vanuit de comfortabele omgeving van je woonkamer een bestelling te plaatsen voor een mooie set kleren op het internet. Misschien een last minute aankoop voor uw vakantie? Of een aankoop voor een verjaardag of huwelijk? Er zijn natuurlijk tal van redenen om uw kleren te kopen. Via het internet bespaart u zichzelf een lange reis naar de winkel en kunt u erg gemakkelijk uw kleren kopen. 

Wilt u weten wat anderen van C&A vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen, meningen en reviews op NederlandReview te lezen. Op die manier is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van de verschillende mensen welke al eens een bestelling op de site van C&A gedaan hebben. Wel zo goed! 

Over C&A NL

C&A biedt u vele jaren van mode aan. C&A is een familiebedrijf wat al generaties lang toonaangevend is om u betaalbare kleding aan te bieden. Ze doen dit in hun vele warenhuizen en dus ook via het internet. Door altijd te blijven luisteren naar de mensen en de klanten weten ze precies wat hun wensen zijn. Ook is het goed om te weten dat de producten steeds duurzamer worden, net als het bedrijf. Passie, kennis, creativiteit en gedrevenheid is belangrijk bij C&A. Het is de basis en het fundament voor het succes van het bedrijf. Natuurlijk staat mens en milieu ook centraal bij C&A. 

C&A is in de 17 eeuw opgericht. Hier werd er al gekeken wat hun klanten belangrijk vonden en aan deze wensen voldaan. In 1671 werd vanuit Mettingen kleren aan de man gebracht. In de 19e eeuw kwam de groei er goed in en kwamen er meer en meer winkels bij. De pioniersgeest hielp C&A om ook in de 20e eeuw verder door te groeien met nieuwe technieken en maatschappelijke uitdagingen. In de 21e eeuw is C&A doorgegroeid naar een mondiale speler in de kledingindustrie.  

Diensten van C&A NL

C&A biedt via haar winkels kleren aan. Het gaat hier om kinderkleding, dames kleding, heren kleding en ook baby kleding. De kleren zien er mooi uit en zijn altijd betaalbaar en van een goede kwaliteit. Naast de winkels is er ook een online webshop waar mensen hun bestellingen kunnen plaatsen. 

Klachten, tips en complimenten over en voor C&A NL

Heeft u een klacht over C&A? Dan is het goed om dit kenbaar te maken en om uw klacht in te dienen bij C&A. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en naar behoren afhandelen. U mag een duidelijke uitleg verwachten en natuurlijk ook een goede oplossing. 

Naast een klacht kunt u natuurlijk ook een tip of een compliment afgeven aan C&A. Het kan per mail, per post en ook via de website of telefonisch.

Uw mening over C&A NL

Heeft u al een keer een bestelling geplaatst op de online webshop van C&A? Of een aankoop gedaan in een van de winkels. Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling over hun terug op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen om een weloverwogen afweging te maken om ergens wel of geen aankoop te gaan doen. Met uw hulp en uw review is dit dus mogelijk. Al vast vele malen dank! 


 


Ervaringen over shoppen bij C&A. Goedkope kleding maar wel goed? En hoe is het online bestellen? Lees er alles over van klanten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (161)

Online bestelling geretourneerd

Wat een drama als je spullen terugstuurt. 2 artikelen retour met ingevuld formulier met de reden van retour. Vele mails verder is de retour nu van 1 artikel bevestigd maar kan nog 8 dagen duren voor de terugbetaling geregeld wordt. Wederom mail verstuurd dat deze retourzending onvolledig verwerkt is, een goedmakertje van een voucher met 10% op een volgende bestelling zal niet gebruikt worden. Klaar met C&A. Bezint eer je begint met deze winkelketen

E

Elly

13-07-2023

0

3 jurken gekocht

Aanrader! Ik heb 3 jurken gekocht, deze zijn supermooi, goeie kwaliteit en bezorging binnen 3 dagen! Ik begrijp de negatieve reviews niet, snelle bezorging, mooie jurken!

B

Biba

13-07-2023

0

dameskleding

PAS OP! retour worden niet of slecht verwerkt! Je krijgt herinneringen en aanmaningen, ook als je betaald hebt en retour gezonden hebt binnen 3 werkdagen! Ik heb veel kleding besteld en een deel retour perfect retour gezonden. De rest heb ik gelijk betaald. Maar ben nu al 2.5 maand verder en nog steeds is het niet goed verwerkt en ontvang ik aanmaningen. Ook heb ik een hele lijst met namen en data en tijden van telefonisch contact (in totaal al meer dan 4 uur in de wacht gestaan, 2,5 uur gesprekken gehad en 2 mails gestuurd). EN... ik wacht nog steeds tot ze eindelijk de bijna 200 euro gaan verwerken. Als ik deze week nog een positief bericht krijg, zal ik het in een nieuwe review zetten...anders weten jullie genoeg!

A

Angelique

03-07-2023

0

korte broek

Op 16 juni een korte broek retour gestuurd, tot op heden ( 3 juli) geen reactie van C&A Ook bellen is een probleem, ze beantwoorden de telefoon niet.... oneindig bandjes met even geduld en geachte klant enz.... niets geachte klant... ze laten de klant keihard barsten.

R

Rene Kruijer

03-07-2023

0

T shirts

T shirt binnen een dag retour gestuurd zoals omschreven, geen geld terug en c ena doet alsof hun neus bloed

L

Linda de Vries

24-06-2023

0

Online bestelling

Online bestellingen worden niet goed verwerkt. Mijn bestelling werd verward met een latere bestelling. Artikelen die retour gebracht zijn worden heel laat verwerkt. Op 1 juni geretourneerd en pas op 9 juni is het door het filiaal verstuurd. Het is nu 20 juni en ik heb nog steeds mijn geld niet. Sterker nog , ik kreeg op 19 Juni een mail dat mijn artikelen onderweg zijn. Er klopt niets van. Als je belt sta je heel lang in de wacht. Als je dan eindelijk iemand spreekt wordt er gezegd dat het druk en dat het daarom langer duurt. Er wordt ook niet naar een oplossing gezocht omdat er al veel mis is gegaan, zeer klantonvriendelijk.Tevens moet ik wel direct betalen, logisch boter bij vis, maar ik mag wel heel lang wachten op mijn geld!!

G

G. Kleinepier

20-06-2023

0

2x overhemd en extra betaling voor levering de volgende dag

Bij de bestelling extra kosten €9,95 betaald om het volgende dag te laten leveren. Vervolgen krijgen we bericht dat niet de volgende dag geleverd wordt maar tussen de 5 en de 10 werkdagen geleverd wordt. Hier achteraan gebeld om de bestelling te annuleren maar dat kan niet meer. Nou als de spullen binnen zijn gaat het dierect retour en als niet elke cent terug komt leg ik het bij onze rechtsbijstandverzekering neer

P

Patrick

20-06-2023

0

Korte kinder spijkerbroek besteld, betaald maar nooit ontvangen of gecrediteerd gekregen

Hieronder de mail correspondentie met de klantenservice van de C&A. Wat een bijzondere slechte service. De mails hieronder zeggen genoeg. Goedemorgen, Ik wacht nog steeds op mijn retourgeld van mijn afgeleverde / geretourneerde artikel. Geen antwoord geven is weer iets nieuws van jullie en heel bijzonder. Na 8 juni heb ik geen antwoord meer mogen ontvangen. Het wordt steeds gekker. Het kan niet zo zijn dat ik een broek betaal, deze niet ontvang maar totaal iets anders opgestuurd krijg. Ik jullie verkeerde item netjes terugstuur en dat ik dan niks meer terug hoor of gecrediteerd krijg. Dit is absurd. Zie onderstaande correspondentie met de klantenservice van de c&a. Shera Op 12 jun. 2023 om 12:52 heeft Gmail het volgende geschreven: Hallo, We zijn inmiddels weer 4 dagen verder en nog geen antwoord mogen ontvangen. Ik wens mijn betaling terug voor het geretourneerde artikelen dat ik heb opgestuurd bijna 7 weken geleden. Hoe lang gaan jullie hier nog over moeten doen? Ik denk dat ik het verhaal ook maar eens even op social media ga plaatsen. Wat een slechte service zeg. Ik heb betaald, geretourneerd, een bewijs van mijn retourmelding en verzending met bevestiging dat het pakketje is aangekomen bij jullie maar ik krijg mijn geld maar niet terug. Wat is dit voor situatie. Shera Op 8 jun. 2023 om 14:24 heeft Gmail het volgende geschreven: Beste, Jullie blijven mij negatief verbazen. De retourmelding gaat over bestelnummer 1357171067 en over bestelnummer 1357079785. Dit is ook heel duidelijk terug te lezen in de zoveelste mail hieronder over de retourmelding van ruim 6 weken geleden. Dus nee ik wil niet meer nog 8 werkdagen wachten op een retourmelding die oud is en waar het hier niet over gaat. Lees de mail voordat je replayed. Ik heb een retourmelding gedaan en ik wens mijn betaling nu terug. Shera Op 8 jun. 2023 om 13:05 heeft service_nl@shop-c-and-a.com het volgende geschreven: Beste Shera, We hebben de door jou geretourneerde producten van bestelling 1357079785 op 25.05.2023 verwerkt. Wij storten dit bedrag direct terug. Wanneer wij daarvoor bankgegevens van je nodig hebben zullen we tijdig contact met je opnemen. Afhankelijk van de betalingsprovider kan het na ontvangst van ons e-mailbericht nog 6 tot 8 werkdagen duren voor het bedrag weer op je rekening is bijgeschreven. Hartelijk dank voor je aankoop in de online shop van C&A! Met vriendelijke groeten Uw C&A Online Shop Gonzalo Goedemorgen, We zijn inmiddels weer 10 werkdagen verder en ik heb geen retourgeld mogen ontvangen. Ik wacht inmiddels al 6 weken….. Dit is echt niet te geloven. Met vriendelijke groet, Shera Op 30 mei 2023 om 09:39 heeft service_nl@shop-c-and-a.com het volgende geschreven: Beste Shera, Wij hebben uw account gecontroleerd. Uw tegoed werd op 25-05-2023 naar uw bankrekening overgemaakt. Uit ervaring weten wij dat de verdere verwerking tot het bijschrijven op uw rekening maximaal 8-10 werkdagen duren. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft en verheugen ons erop, u binnenkort weer in de C&A Online Shop te mogen verwelkomen. Dank u dat u onze klant bent! Met vriendelijke groeten Uw C&A Online Shop Rocio Beste, Dit antwoord blijf je versturen en ik blijf aangeven dat ik alles heb aangeleverd wat ik kon aanleveren. Ik wens een concreet antwoord terug wanneer ik mijn creditnota kan ontvangen van jullie. We zijn inmiddels een maand verder. Met vriendelijke groet, Shera Beste Shera, Hartelijk dank voor uw verzendbewijs als aanvraag met betrekking tot uw retourzending van de bestelling 1357171067. We zijn blij om de huidige status van uw retourzending te controleren. Helaas kan onze logistieke partner de levering van het pakket niet bevestigen. Wij zullen dit doorsturen naar onze gespecialiseerde afdeling voor verdere verwerking. Laat ons weten welke artikelen u van de bestelling 1357171067 heeft teruggestuurd (artikelnummer, positie op de factuur, kleur en de maat). Zodra de goederen zijn geboekt, ontvangt u een aparte ontvangstbevestiging per e-mail. Omdat u al betaald heeft, storten we het aankoopbedrag direct terug op uw bankrekening na het boeken van de geretourneerde artikelen. Als u zich al heeft geregistreerd voor uw persoonlijke klantenrekening, kunt u die daar ook controleren wanneer uw retourzending wordt geboekt. We hopen dat wij u hierbij hebben kunnen helpen en wensen u een prettige dag toe. Dank u dat u onze klant bent! Met vriendelijke groeten Uw C&A Online Shop Melissa Beste, Graag ontvang ik nog een terugkoppeling van onderstaand retourmelding. 1357171067 Het gaat hier over een bestelling van een korte kinderspijkerbroek met bestelnummer 2192220. Geretourneerd op 1-5-2023. Shera Op 13 mei 2023 om 16:39 heeft service_nl@shop-c-and-a.com het volgende geschreven: Beste Shera, Hartelijk dank voor uw aanvraag met betrekking tot uw retourzending van de bestelling 1357171067. We zijn blij om de huidige status van uw retourzending te controleren. Uw retour is al aangekomen in ons logistiek centrum en moet binnenkort worden geboekt. Houd er rekening mee dat de verwerking van retourzendingen tot 14 werkdagen in beslag kan nemen. Zodra de goederen zijn geboekt, ontvangt u een aparte ontvangstbevestiging per e-mail. Als u zich al heeft geregistreerd voor uw persoonlijke klantenrekening, kunt u die daar ook controleren wanneer uw retourzending wordt geboekt. We hopen dat wij u hierbij hebben kunnen helpen en wensen u een prettige dag toe. Dank u dat u onze klant bent! Met vriendelijke groeten Uw C&A Online Shop Michèle Goedemorgen, Even voor alle duidelijkheid, jullie hebben een niet bestelde zwarte damesbroek verstuurd waar ik een korte kinderspijkerbroek heb besteld met nummer 2192220 Ik wens mijn betaalde bedrag zo snel mogelijk terug te ontvangen op mijn rekening. Ik heb geen bestelnummer, maat of iets anders voor jullie want ik heb het ontvangen en geretourneerde broek nooit besteld. Ik heb in de bijlage mijn verzendbewijs verstuurd. Shera Op 12 mei 2023 om 14:31 heeft service_nl@shop-c-and-a.com het volgende geschreven: Beste Shera, Hartelijk dank voor uw aanvraag met betrekking tot uw retourzending van de bestelling 1357171067. We zijn blij om de huidige status van uw retourzending te controleren. Helaas kan onze logistieke partner de levering van het pakket niet bevestigen. Wij zullen dit doorsturen naar onze gespecialiseerde afdeling voor verdere verwerking. Laat ons weten welke artikelen u van de bestelling 1357171067 heeft teruggestuurd (artikelnummer, positie op de factuur en de maat). Zodra de goederen zijn geboekt, ontvangt u een aparte ontvangstbevestiging per e-mail. Omdat u al betaald heeft, storten we het aankoopbedrag direct terug op uw bankrekening na het boeken van de geretourneerde artikelen. Als u zich al heeft geregistreerd voor uw persoonlijke klantenrekening, kunt u die daar ook controleren wanneer uw retourzending wordt geboekt. We hopen dat wij u hierbij hebben kunnen helpen en wensen u een prettige dag toe. Dank u dat u onze klant bent! Met vriendelijke groeten Uw C&A Online Shop Melissa

S

Shera

17-06-2023

0

Geen grote maten in de winkel zelf.

Afgelopen zaterdag was ik in nijmegen centrum, omdat ik wat grote maten kleding nodig had. Voorheen altijd kunnen slagen daar voor bij C&A in de winkel zelf. ik vind het fijn om dingen in de handen te hebben voor ik iets koop. bij navraag bij een verkoopster in de winkel of er nog kleding met grote maten werd verkocht, zei ze: "Sorry meneer, C&A heeft er voor gekozen om alle Grote maten uit de winkels te halen,, en alleen nog online te kunnen bestellen." Een ding snap ik dan niet.. ze klagen er over dat minder mensen in de winkels kopen en meer online.. dan wil je de lokale wineksl zelf supporten dor er heen te gaan, halen ze het complete assortiment iuit de winkels. Lekker dan. voor mijn dus geen C&A meer ben er helemaal klaar mee.

S

Stan

29-05-2023

1

broeken

negatieve behandeling bij C&A Afgelopen week 4 broeken gekocht. Helaas na het wassen (koud) waren ze dusdanig gekrompen dat ik ze niet meer aan kon. Naar het filiaal van C&A in Arnhem (Kronenburg) terug gegaan. 1e reactie was: je moet ook niet koud wassen. Daar krimpen ze heel erg van. Na deze vreemde opmerking werden we verder niet serieus genomen en gekleineerd en zijn we maar weggelopen.

E

Erik

15-05-2023

0

broek

zeer slecht koop een broek 32/30 , krijg de broek 32/30 aangezien ik de label zie met c&a label achterin , maar ging op vakantie en terug probeer ik de broek en is gewoon veelste groot. in de orginele label stond 34/30 ben over tijd en medewerker zegt dan maar ff heet wassen , ?gewoon fout en gee nservice niks door de fout van c&a QUA LABEL heb het niet eens aan kunnen doen

P

peter

15-02-2023

0

Bestelling blijkt niet door gegaan, bel je naar klantendienst is meneer heel onvriendelijk en niet bereid om te helpen. Een screenshot nemen van je betaling. Dit mag wettelijk niet en kan al een geluk ook niet bij mijn bank. En dan mag je 10 werkdagen wachten voor je geld automatisch terug gestuurd wordt. Gebeurt dit niet mag u nog eens terug bellen mevrouw. Wa ne bullshit!!! Nooit meer bestel ik hier!!!

J

Joyce de Groot

03-02-2023

0

Zomerjurk

Ik kan helaas geen 0 sterren geven. Echte gangsterpraktijken. Pakket van iemand anders ontvangen en mooi teruggestuurd. Mijn pakket nooit ontvangen en toch verplicht te betalen via incassobureau !!! Te vermijden !! Datum van ervaring: 12 januari 2023

B

Bianca Desloovere

12-01-2023

0

Meerdere artikelen

Voor zo'n groot bedrijf als C&A laat het kopen online zéér te wensen over! De levertijd bedraagt meerdere dagen. Het retourproces is verre van accuraat. Je persoonlijk account is niet up to date. Het duurt eeuwen voordat je klachten en emails beantwoord worden. Kortom,nooit meer bestellen bij C&A!

C

C. Budel

09-01-2023

0

Childrens clothes

It’s being 3 years I am regular customer of c&a but last time I was really disappointed with online and delivery process. We receive our parcel after 1 month after we came back from our summer holidays such a pathetic delivery service and they even didn’t post to our nearest post office they threw our parcel far away from delivery address almost 8km away. Pajayma suits I ordered for my son was having holes on his shirt and they tried to hide these holes with stickers such a shame. I will never ever buy. Check your orders when you receive it might have defects.

M

Mahwish

28-10-2022

0

Winterjas

Bestelling zou binnen 2 tot 5 dagen geleverd worden. Na 4 dagen mail gestuurd wat de status is. Twee standaardmailtjes terug dat ze terugkomen op mijn vraag. Na een week mail met verzendbevestiging en dat het nog wel even kan duren omdat het bij Post.nl heel druk is ? Echt een grap dit. Offline prima winkel, online een drama.

D

Dees B

10-10-2022

0

Kleding heren

In juli heb ik bij C&A online een bestelling gedaan en betaald. Het pakket zou geleverd zijn door PostNL maar het is helemaal niet geleverd. In de app kreeg ik bezorgd te zien als melding maar het pakket is nooit aangekomen. Vervolgens contact gehad met C&A Online op 19 juli en samen met een medewerker een formulier ingestuurd voor geld retour. Eind september hier nog steeds niks van vernomen dus zelf er achteraan gemaild. Geen reactie. Zelf maar weer gebeld begin oktober en medewerker geeft aan het allemaal maar vreemd te vinden dat de afdeling retour het niet uitbetaald. Als het binnen een week niet gestort is moet ik weer terugbellen. Let het lekker weer bij de klant neer?! Ik ga bijna zeggen ik geef het op maar vind het zonde van het geld als ik er niks voor heb mogen ontvangen...

5

5stijn5

06-10-2022

0

Kleding

Kleding online besteld, kreeg vlak van te voren mailtje dat het niet bezorgt werd en dat ze het terug gestuurd hadden naar verzendcentrum, Dat het ook niet meer bezorgt word.heb meerdere mails gestuurd kreeg steeds een franse mail terug,daarna nog een duitse mail en uiteindelijk een Nederlandse reactie dat ik geen mails meer mocht sturen en dat het 10 dagen kan duren voordat ik weer een reactie krijg....

P

Paula

21-09-2022

0

Slechte ervaring bestelling via de webshop

Bestelling zou tussen 2 en 5 werkdagen geleverd. Deze bestelling was op 20 juni nog niet geleverd. Meerdere keren contact proberen te leggen met het klantenservice wachttijd circa15 minuten of langer. Op de 23ste eindelijk contact gehad met een Engels sprekende medewerker, die wist ook niet wat er met de bestelling aan de hand was. Dit zou hij uitzoeken en terugkoppelen via de mail. De terugkoppeling pet mail ontvangen, en daar stond in dat er wegens logistieke problemen ze niet zo goed wisten waar mijn pakket gebleven was maar als ik niet kon wachten op het eerder bestelde kon ik nogmaals een bestelling plaatsen via de website. Eerlijk gezegd vind ik dit te gek voor woorden aangezien er niks geleverd wordt, dus op nieuw bestelling never nooit.In de terugkoppeling zou ik binnen 10 dagen een bericht ontvangen over mijn bestellingen. Dit is helaas niet gebeurd. Vandaag 4 juli krijg ik een bericht dat mijn bestelling retour is onderweg naar het magazijn en dat ik na een verwerkingtermijn van 14 dagen, het bedrag z.s.m. retour zal ontvangen. Bestelling heb ik nooit ontvangen en dus ook niet retour gestuurd.Geen terugkoppeling mogen ontvangen wat er uiteindelijk mis is gegaan met de bestelling. Aangezien er tot nu toe niks soepeltjes is verlopen hou ik mijn hart vast. Ik durf geen bestelling meer te plaatsen bij de online shop van C&A

M

Melisa

04-07-2022

0

Kleding

Bestellen en vooral betalen voor goederen is direct gebeurd. Levering duurt al wat langer maar retourneren is een Drama. Het duurt eeuwig voordat zij ontvangst bevestigen en bij tel. navraag krijg je te horen dat C&A een grootbedrijf is en dat het nog zelf 10 tot 14 dagen kan duren voordat zij opdracht geven tot terugbetaling . Ook de t&t werkt niet. Postnl kan pakje nooit vinden.

G

Georg Stein

03-07-2022

0