C&A

Alle reviews

C&A

36% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (144)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding

  Kleding online besteld, kreeg vlak van te voren mailtje dat het niet bezorgt werd en dat ze het terug gestuurd hadden naar verzendcentrum,
  Dat het ook niet meer bezorgt word.heb meerdere mails gestuurd kreeg steeds een franse mail terug,daarna nog een duitse mail en uiteindelijk een Nederlandse reactie dat ik geen mails meer mocht sturen en dat het 10 dagen kan duren voordat ik weer een reactie krijg....

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte ervaring bestelling via de webshop

  Bestelling zou tussen 2 en 5 werkdagen geleverd. Deze bestelling was op 20 juni nog niet geleverd. Meerdere keren contact proberen te leggen met het klantenservice wachttijd circa15 minuten of langer. Op de 23ste eindelijk contact gehad met een Engels sprekende medewerker, die wist ook niet wat er met de bestelling aan de hand was. Dit zou hij uitzoeken en terugkoppelen via de mail. De terugkoppeling pet mail ontvangen, en daar stond in dat er wegens logistieke problemen ze niet zo goed wisten waar mijn pakket gebleven was maar als ik niet kon wachten op het eerder bestelde kon ik nogmaals een bestelling plaatsen via de website. Eerlijk gezegd vind ik dit te gek voor woorden aangezien er niks geleverd wordt, dus op nieuw bestelling never nooit.In de terugkoppeling zou ik binnen 10 dagen een bericht ontvangen over mijn bestellingen. Dit is helaas niet gebeurd. Vandaag 4 juli krijg ik een bericht dat mijn bestelling retour is onderweg naar het magazijn en dat ik na een verwerkingtermijn van 14 dagen, het bedrag z.s.m. retour zal ontvangen. Bestelling heb ik nooit ontvangen en dus ook niet retour gestuurd.Geen terugkoppeling mogen ontvangen wat er uiteindelijk mis is gegaan met de bestelling. Aangezien er tot nu toe niks soepeltjes is verlopen hou ik mijn hart vast. Ik durf geen bestelling meer te plaatsen bij de online shop van C&A

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding

  Bestellen en vooral betalen voor goederen
  is direct gebeurd.
  Levering duurt al wat langer maar retourneren is een Drama. Het duurt eeuwig voordat zij ontvangst bevestigen en bij tel. navraag krijg je te horen dat C&A een grootbedrijf is en dat het nog zelf 10 tot 14 dagen kan duren voordat zij opdracht geven tot terugbetaling .
  Ook de t&t werkt niet. Postnl kan pakje nooit vinden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Click&Collect

  Mijn Click&collect-bestelling weer voor retour ingeleverd bij het filiaal.
  Mijn geld nooit terug gekregen.
  Alhoewel mijn retour-zending per email is bevestigd willen ze nu 'bewijs' zien.
  OPLICHTERS !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onlineshop. C&A.

  C&A Onlineshop 2 artikelen besteld en betaald.geen bevestiging gehad .Per email.contact gezocht.al twee keer.en telefonisch ook.word er simpel gezegd. Er is niks bekend over een bestelling. Dus met andere woorden je betaald 50e en zie maar hoe je het terug krijgt.dus maar even 10 werkdagen of je het terug gestort krijgt.dus het bedrag zweeft ergens.mag toch niet kunnen bij zo een groot bedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 T-shirt en een spijkerbroek

  Of je krijgt je bestelling pas heel laat of gewoon helemaal niet.
  De klanten service is ronduit waardeloos.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Een Mario bros trui

  Ik heb online een trui besteld bij C&A voor mijn zoontje zijn verjaardag. Ik heb het laten leveren bij de C&A van bijlmerplein omdat het dichtbij mijn moeder haar huis is en zij of ik het konden ophalen. toen mijn moeder het was gaan ophalen kreeg zij te maken met een hele onaardige werkneemster. Die steeds maar bleef aangeven u heeft een machtiging nodig blablabla. Dan is het niet genoeg dat ik het betaald heb en aan de telefoon aangeef dat mijn moeder het voor mij is komen ophalen. C&A zit mij echt niet meer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Diverse

  Ik heb een heleboel kleding besteld voor een cliënt en direct afgerekend, ook heb ik de extra snelle bezorgservice genomen van ruim 9 euro. Vrijdag besteld om 11.30 uur en pas woensdag binnen. Die snelle bezorgservice klopt dus niet maar dit geld krijgt mijn cliënt niet terug. Wel 45 minuten aan de telefoon gehangen om de bestelling op te sporen.
  Mijn vorige bestelling daar duurde het een maand voor ik mijn geld retour kreeg van mijn terug gestuurde artikelen.
  Ik bestel niet meer jij C&A ze zijn ook moeilijk bereikbaar

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rokje en trui

  Afgelopen woensdag ben ik met mijn kleindochter wezen winkelen bij u in cityplaza, Nieuwegein. Bij de kassa troffen wij een super aardige caissière die een leuk praatje maakte met mijn kleindochter over haar kledingaankoop. Mijn complimenten. Fijne ervaring.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kinderbroeken

  Besteld en betaald.
  Daarna niets meer vernomen. Je geld is gewoon weg.

  Na 5 dagen maar eens bellen. Geen Nederlandstalige medewerker beschikbaar.
  Het antwoord ja foutje, stuur maar een mail dan maken we het geld wel een keer terug over.

  Ze kunnen niet eens een tijdsspan aangeven.

  Schaam je c&a.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Baby clothing

  It's been my 5th order with them in the past 12 months, and this last time i had an issue (not sure if it was a C&A issue or Post NL). My review is coming only now, because i respect the fact that my issue has been addressed the same day after filing a complaint, and new delivery is about to come in 12H. Thanks C&A for your customer service. Really appreciate how you have dealt with my case.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Broeken

  Wat een WAARDELOZE webshop
  Bijna een week op een bestelling aan het wachten. Geen contact met ze te krijgen. Kruipend naar de winkel had ik mn broeken sneller gehad.
  En maar afvragen waarom het zo slecht gaat met je bedrijf....
  Het is 2022.... Zorg voor een fatsoenlijke webshop en afhandeling van orders. Kan voor een bedrijf als c&a toch niet zo lastig zijn

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kleding

  had kleding besteld vis DHL espress. voor 1 uur volgende dag in huis daar betaal je 9,95 voor. vervolgens niet de volgende dag maar pas op maandag erop. gebeld ik zou de 9,95 terug krijgen, omdat het via de gewone post net snel was gegaan en gratis. vervolgens krijg ik mail dat ik het geld niet weer krijg omdat er een weekend tussen zat. oplichters vermeld dat dan duidelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jongenskleding maat 104

  Enige minpunt was bij 3 thermoshirts (multipack) bleek er maar 1 in maat 104 te zijn en de andere 2 maat 98. Verder was alles zoals verwacht en wel maat 104 zoals besteld. Fijne truien en broeken dus ik hoop weer een tijd vooruit te kunnen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jeans

  Ik kocht altijd Canda maat 40 altijd goed maar nu verkopen ze andere merken en de maten kloppen niet 40 -42.
  Is of te klein of te groot er klopt niets van waar is het merk Canda gebleven.ik hoor nu heel veel klachten

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  aankoop 4 broeken

  Bij deze:IK BEN KLAAR MET C&A.Ongelooflijk, bestelling gedaan op 09-07-2021 en vooruit betaald 24,94 Euro klant nummer 27455635 opdrachtnummer 1337044648.Bestelling kan niet geleverd worden,Helaas ,dat is een feit. NU KOMT HET PROBLEEM:
  op 16-07-2021 telefonisch contact .mijn vraag word doorgezet m b t terugstorting.Op 03-08-2021 opnieuw telefonisch contact,mijn
  vraag word weer doorgezet m b t terugstorting. Op 13-08-2021 weer telefonisch contact met ????? je raad het al,mijn vraag word weer doorgezet naar de JUISTE AFDELING.OP 26-08-2021 opnieuw gebeld gesproken met Karlijn, zij heeft het doorgezet naar de afdeling ESCALATIE!!!!!!!! gevraagd naar de Manager,dat kon niet Ze gaf me de naam door van Manager IRENE?.van dit geprek heb ik uberhaupt geen terug koppeling gehad via de Mail.Na 4 x telefonisch contact is er nog steeds NIETS GEBEURD.HET IS MIJN GELD!!!!!!!!! en via de website word er gesproken dat het Z.S.M. teruggestort word. Mijn beoordeling

  ZERO STERREN!!!!!!!!!!!!!!.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding

  Besteld en betaald, geen bevestiging ontvangen na 2 dgn te hebben gewacht gebeld met 'klantenservice'.
  Kreeg ik de melding het is een uitval order dus we leveren niet, fijn dat ze daar niet over communiceren.
  En het duurt 10 dgn dat het geld terug wordt gestort, ik heb er een hard hoofd in.
  Hoe kan een bedrijf die al zo lang bestaat en niet echt klein is de zaken zo niet voor elkaar hebben?
  Ten eerste je besteld wat online en betaald.
  Vervolgens geen communicatie vanuit het bedrijf om te melden dat ze niet leveren.
  Een medewerker zegt doodleuk er is geen order, dhu ik heb betaald toch en kreeg bij afronding de melding dank voor uw bestelling, dus hoe dan.
  En dan het lange wachten op de terugboeking als dat al gaat gebeuren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kleiding

  duurt het meer dan 2weken voordat er eindelijk iets opgestuurd wordt, als je een retour hebt moet je 4 weken op je geld wachten.
  Verschrikkelijk klantonvriendelijk! en als je met nummerweergave belt nemen na de 2de keer niet op, alleen als je anoniem belt. dus is mijn laatste keer dat ik wat bij C&A besteld heb.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online

  Bestel nooit iets online bij CenA! Ten eerst duurt het meer dan 2weken voordat er eindelijk iets opgestuurd wordt, en ten tweede als je een retour hebt moet je 4 weken op je geld wachten.
  Verschrikkelijk klantonvriendelijk!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kinderkleding

  Op 4 dec online bestelling geplaatst van kinderkleding. Het automatiseringssysteem van C&A werkt uitstekend. Binnen 2-5 werkdagen wordt de bestelling geleverd. Iedere dag krijg ik een mail dat dit de volgende dag. Maar er komt niets. Mail naar C&A waar ik de mededeling krijg dat er vertraging en als er geen levering is, ik op 22 dec weer contact op kan nemen. (Overigens spel en taalfouten in de reactie). Nog maar eens een mail eruit gedaan dat ik binnen een week mijn bestelling wil. Ik denk nu wel 2x na of in nog een online bestelling doe bij C&A.

Anderen bekeken ook

MUCHACHOMALO
2 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

C&A

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over C&A NL? C&A online verkoopt volop gezinsmode. Herenkleding, dames kleding en natuurlijk ook kinderkleding kunt u via de website van C&A aanschaffen. Wat is er nu mooier dan om vanuit de comfortabele omgeving van je woonkamer een bestelling te plaatsen voor een mooie set kleren op het internet. Misschien een last minute aankoop voor uw vakantie? Of een aankoop voor een verjaardag of huwelijk? Er zijn natuurlijk tal van redenen om uw kleren te kopen. Via het internet bespaart u zichzelf een lange reis naar de winkel en kunt u erg gemakkelijk uw kleren kopen. 

Wilt u weten wat anderen van C&A vinden? Dan is het goed om de verschillende beoordelingen, meningen en reviews op NederlandReview te lezen. Op die manier is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen van de verschillende mensen welke al eens een bestelling op de site van C&A gedaan hebben. Wel zo goed! 

Over C&A NL
C&A biedt u vele jaren van mode aan. C&A is een familiebedrijf wat al generaties lang toonaangevend is om u betaalbare kleding aan te bieden. Ze doen dit in hun vele warenhuizen en dus ook via het internet. Door altijd te blijven luisteren naar de mensen en de klanten weten ze precies wat hun wensen zijn. Ook is het goed om te weten dat de producten steeds duurzamer worden, net als het bedrijf. Passie, kennis, creativiteit en gedrevenheid is belangrijk bij C&A. Het is de basis en het fundament voor het succes van het bedrijf. Natuurlijk staat mens en milieu ook centraal bij C&A. 

C&A is in de 17 eeuw opgericht. Hier werd er al gekeken wat hun klanten belangrijk vonden en aan deze wensen voldaan. In 1671 werd vanuit Mettingen kleren aan de man gebracht. In de 19e eeuw kwam de groei er goed in en kwamen er meer en meer winkels bij. De pioniersgeest hielp C&A om ook in de 20e eeuw verder door te groeien met nieuwe technieken en maatschappelijke uitdagingen. In de 21e eeuw is C&A doorgegroeid naar een mondiale speler in de kledingindustrie.  

Diensten van C&A NL
C&A biedt via haar winkels kleren aan. Het gaat hier om kinderkleding, dames kleding, heren kleding en ook baby kleding. De kleren zien er mooi uit en zijn altijd betaalbaar en van een goede kwaliteit. Naast de winkels is er ook een online webshop waar mensen hun bestellingen kunnen plaatsen. 

Klachten, tips en complimenten over en voor C&A NL
Heeft u een klacht over C&A? Dan is het goed om dit kenbaar te maken en om uw klacht in te dienen bij C&A. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en naar behoren afhandelen. U mag een duidelijke uitleg verwachten en natuurlijk ook een goede oplossing. 

Naast een klacht kunt u natuurlijk ook een tip of een compliment afgeven aan C&A. Het kan per mail, per post en ook via de website of telefonisch.

Uw mening over C&A NL
Heeft u al een keer een bestelling geplaatst op de online webshop van C&A? Of een aankoop gedaan in een van de winkels. Dan zien we graag uw mening, review en beoordeling over hun terug op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om anderen te helpen om een weloverwogen afweging te maken om ergens wel of geen aankoop te gaan doen. Met uw hulp en uw review is dit dus mogelijk. Al vast vele malen dank! 

 

Ervaringen over shoppen bij C&A. Goedkope kleding maar wel goed? En hoe is het online bestellen? Lees er alles over van klanten die u voorgingen. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

}