Leningvisie

9.3

Bestellen

9.7

Service

9

Prijs

8.7

Levering

83.3%

Zou hier weer kopen

Leningvisie

Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Leningvisie is een bedrijf wat zich richt op het bemiddelen van leningen en kredieten. Denk hierbij aan een senioren lening, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Het geld lenen is een goede mogelijkheid voor velen. Kies ervoor om de reviews te lezen over leningvisie om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van leningvisie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over leningvisie

Leningvisie is een bedrijf met een goed team van erkende en ook ervaren kredietadviseurs en ook van goede hypotheekadviseurs. Ze weten hoe serieus het is om een lening of een krediet af te sluiten of een goede hypotheek. Het team van specialisten staat altijd voor u klaar om u een persoonlijk en ook vrijblijvend advies te geven. Alle voordelen en alle nadelen worden besproken om op basis daarvan een goed advies te geven. 
Ze zijn in Eindhoven gevestigd en bemiddelen voor alle bekende en goede banken en geldverstrekkers. Het is op die manier mogelijk om een onafhankelijk advies te krijgen. 

Diensten van leningvisie

Leningvisie is een bedrijf wat mensen helpt aan een lening, krediet of hypotheek. Ze doen dit met liefde en volop advies. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om zo de mogelijkheden te ontdekken van jouw mogelijkheden om een lening of hypotheek te krijgen met de hulp van leningvisie.

Klachten, tips en complimenten over leningvisie

Op de site zien we dat leningvisie een 9,1 uit 10 krijgt wanneer het gaat om de beoordelingen van haar klanten. Ze zijn gevestigd in Eindhoven en je kunt een klacht per post, per mail, per fax, per telefoon en zelfs per WhatsApp verzenden. Hierdoor is het mogelijk om dus op alle manieren jouw klacht kenbaar te maken. Als je er hierna samen niet uitkomt dan is het goed om te weten, dat je de klacht ook nog kunt voorleggen aan het Klachteninstituut verzekeringen. Maak gebruik van de volgende contactmogelijkheden:

Leningvisie.nl
Lichttoren 340
5611 BJ, Eindhoven
E-mail: info@leningvisie.nl
Tel.: 040-212 1111
Fax: 040-212 1100
WhatsApp: 06-21411810

Heb jij ervaringen bij leningvisie

Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. Het is zo mogelijk voor anderen om een goed beeld van hun te krijgen. 


 


Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Leningvisie is een bedrijf wat zich richt op het bemiddelen van leningen en kredieten. En lees ervaringen voordat u koopt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Onwijs vriendelijke mensen!

Ongeveer een jaar geleden overgestapt en geen moment spijt van gehad. Tussentijds hebben ze nog contact opgenomen of alles naar wens is en dat het wellicht nog lager kan mijn rente. Fijn dat ze contact houden! Ook nog telefonisch een vraag gesteld over mijn incasso en de dame aan de lijn kon mij niet direct een antwoord geven en ging het navragen. Dus ik denk dat duurt weer 2 dagen voordat ik iets weet. Aangezien ik op werk was mocht ze mij mailen. Stuurt ze mij al binnen 10 minuten een antwoord terug! Houden zich echt aan hun woord!

P

Piet

27-07-2017

0

Proberen je ECHT te helpen!

Ik heb mijn financiering willen oversluiten om zo een lagere rente te kunnen krijgen. Helaas was dit nergens mogelijk. Vervolgens is Leningvisie.nl toch nog in overleg gegaan met de bank en hebben ze een oplossing weten te vinden! Ik betaal zo goed als hetzelfde per maand, maar los gelukkig wel af. Het eerste bedrijf dat echt moeite doet voor mij! Ik ben SUPER tevreden!!!

A

Anoniem

25-07-2017

0

Vast aan een dure lening

Wij zitten vast aan een hele dure lening en gingen te rade bij Leningvisie. Ze hadden leuke adviezen maar uiteindelijk bleek de stap voor ons toch te groot om over te stappen. Helaas zitten wij nu nog altijd vast aan onze oude lening. Misschien kunnen we later overstappen. Aan de mensen van Leningvisie lag het niet, die hebben wel echt geholpen, maar helaas kon het voor ons gewoon niet.

A

A.

05-12-2016

0

Betrouwbaar

Prettig bedrijf om zaken mee te doen Ze komen betrouwbaar over en hebben minder gladde praatjes dan anderen. Het blijft natuurlijk duur, maar dat is overal.

K

kroos

28-07-2016

0

anoniem

Wat is uw ervaring met Leningvisie.nl? Ik had een hele hoge rente op mijn lening bij de DSB bank. Gelukkig heb ik na een goed onderzoek leningvisie gebeld. Ik werd erg goed geholpen en er was echt een luisterend oor voor mijn verhaal. Ik ben geholpen door het hele proces bij de DSB bank waarbij ik dus ook nog een flink deel van mijn lening heb ingelost!!! Waar bent u tevreden over? Mijn rente staat nu op 4,7% ik heb een groot deel van mijn lening ingelost en heb een stappenplan gekregen van de adviseur waardoor ik binnen 6 jaar volledig van mijn lening af ben!!! en ik hoef niet eens zo heel veel per maand te betalen. Eigenlijk nog net zo veel als dat ik bij de DSB bank betaalden, en daar kwam ik maar niet vanaf. Waar bent u ontevreden over? Ik werd goed aangehoord en geholpen door het hele proces van de DSB bank om mijn geld ook terug te krijgen.

A

Anoniem

13-06-2016

0

Goede kennis

Goede kennis van zaken. Oogt eerlijk en betrouwbaar. Geen slinkse verkooppraat. Ze zijn snel in hun werk, en doen het duidelijk en goed! Communicatie is niet altijd even top, maar dat is dan ook het enige minpuntje!

B

Bella

30-04-2016

0